Postradatelní...

Autor

Mám spolužáka ze střední školy, který to opravdu dotáhl daleko a vysoko. I když na to v lavici nevypadal, po škole na sobě začal tvrdě pracovat, ukázal se jako neuvěřitelně cílevědomý, tvrdý k sobě i k ostatním, měl také trochu štěstí, že trefil to správné výběrové řízení ve správné firmě, ale během několika let to dotáhl na velmi vysokého manažera s velmi vysokým platem, obrovskými kompetencemi a konexemi v celém světě. Navíc ještě šlo o obor, který byl na hony vzdálený jeho původní stavebně strojní profesi. Uspěl v reklamním byznysu.

Tehdy, když jsem sledoval jeho úspěšné stoupání po kariérním žebříčku, přišlo mi jako nejzajímavější to, že čím výše vystoupal, tím více záleželo především na jeho loajalitě vůči firmě. Na začátku jsme se ještě celkem běžně vídali, pak postupně mizel z mého světa, pak už v něm nebyl ani o víkendech a pak už vlastně ani nebylo možné naplánovat nějaké setkání. Oni si totiž jeho loajalitu testovali především tím, že svolávali poradu v sobotu či v neděli večer, běžně mu rušili dovolenou a v jiných termínech nařizovali, odvolávali ho od toho, kde zrovna byl a posílali ho zase někam jinam.

Čím výše v hiearchii byl, tím absurdnější požadavky na něj byly kladeny. On se jim ale vždycky podřizoval velmi ochotně a tak skutečně uspěl, zatímco já bych tu neustálou šikanu, které byl vystaven, asi dlouho nevydržel. Nakonec se tento můj kamarád skutečně dostal do jiného světa a já mu to nikdy nezáviděl, protože jeho pravidelné lyžování v Alpách a letní koupání na Seychelách bylo vyváženo příšernou pracovní pakárnou a firemní paranoiou. Stěhovali jsme se ve stejnou dobu a oba jsme z toho asi měli i stejnou radost. On se odstěhoval do nádherné vily na kraji Berlína, já se odstěhoval na jižní Moravu chovat prasata. Oba jsme si žili svůj sen.

Proč to všechno píšu…

V poslední době mám neodbytný pocit, že se dívám v televizi přesně na to, čemu byl tento můj spolužák vystaven. Na jednu velkou absurditu, která má jediný smysl – testovat loajalitu. Když jsem viděl zahajovací ceremoniál pařížské olympiády, už to opravdu nebylo pro mě. A nemyslím si to asi jen já, ale vlastně i tvůrci té show. Petr Hampl k tomu trefně poznamenal, že celý ten ceremoniál byl tvořen elitami pro jiné elity a na názor nějakého drnohryza, který na to kouká přes zámecký plot, se nikdo ptát nebude, protože jeho postoj v celém tom procesu nemá pro nikoho žádnou důležitost. Ani postoj milionů drnohryzů už nemá žádnou důležitost.

Stejně tak už dávno nerozumím umění, při kterém si nějaká obézní ženština lehne nahá na zem, různí kunsthistorici o tom píší pochvalné recenze a tato umělkyně sama to pak vyučuje na AVU. Že bych za něco takového nezaplatil ani korunu, to nerozhoduje, protože nikdo už od začátku nepředpokládal, že by mě tím mohl oslovit. Ani mě tím vlastně nikdo oslovit nechtěl. Není to pro mě.

Podobně už není důležité, aby BIS sloužila tomuto národu. Ve své zprávě se teď sami chlubí především tím, že se o nich jiné tajné služby vyjádřily pochvalně. To má být asi smysl jejich práce. Aby se to líbilo v CIA nebo MI-6. V jejich zprávě není nic, čím by posloužili této zemi. Není tam ani slovo o tom, za co by jim Češi měli být vděční. Hlavní je, že je prý respektují jejich zahraniční kolegové.

Není to tak dávno, kdy nejvyšší vyznamenáním tajné služby bylo, že ji jiné tajné služby nenáviděly… Ale to byla doba, kdy smysl jejich existence spočíval se službě národu a všichni politici se předháněli v tom, kdo dokáže sloužit většímu počtu voličů a vymýšleli, jak to udělat, aby se jim zavděčili.

Jak vidíme, Fiala nic takového nepotřebuje. A nejspíš to ani nechce. Naposled se voličům zkoušel zavděčit Babiš, ale stejně to ocenila jen menšina voličů. Větší půlce se nezavděčil, ať dělal cokoliv. Fiala už stejnou chybu neopakuje, ten se prostě chce zavděčit Uršulce, Džouovi a Volodymyrovi. Už se tím vlastně ani netají, že jeho priority nejsou tady doma. Česká republika je pro něj jen základna na nějaké žalostné zbytky peněz, se kterými si Péťa hraje na otce Goriota. Takový premiér – cizinec. Akorát Jan Lucemburský alespoň pozdvihl prestiž tohoto státu, protože byl podle dobových měřítek chlap a ne rektální alpinista. Ovšem… národ ho proklínal stejně jako Fialu, protože kdykoliv se objevil, bylo jasné, že z toho budou nové daně.

Teď je to totéž – jak se Fiala objeví na obrazovce, okamžitě všichni vědí, že zase budou sahat do našich kapes.

Mě ten zahajovací ceremoniál na olympiádě prostě nějak zasáhl. Tohle bylo asi poprvé, co se promovala velká celoplanetární akce, na které mi v podstatě od první minuty říkali, že mě nepotřebují už ani k tomu, abych sezením u televize koukal na reklamy, díky kterým si to celé na sebe vydělá. Olympiáda byla vždycky prestižní akce, kde se hostitelská země snažila udělat dojem na ostatní. Ukázat, jak je vyspělá, organizačně schopná, bohatá, sportovně zdatná…

Ale teď najednou okatě ukazují opak. Fredie Mercury byl také gay a Montserrat Caballé byla obézní, ale sakra, zpívalo jim to a udělali dojem na celý svět. Tentokrát se prezentovala obézní ženština, protože je obézní a gay protože je gay. Postele tam sportovcům nachystali z kartonu, že Ingvar Kamprad musel zezelenat závistí… klimatizace si prý výpravy přivezly svoje, protože uhlíková stopa, vole. Kulisy ještě vypadají honosně, ale už je to jen pozlátko. Sice celému světu nabídli v podstatě travesti show jak z kulturáku v Chomutově, ale dejte si z toho fotku na fejsbůk a okamžitě vám ji zablokují…

V podstatě jsme viděli náš konec světa. Takhle totiž odchází Západ ze scény. Nasvícen mnoha reflektory a s obrovskou a drahou výpravou, ale všechna ta světla už tam nejsou od toho, aby udělala dojem na ostatní národy, ale vlastně aby udělala dojem na něco tak senilního, jako je Joe Biden a jemu podobní. Aby se to líbilo pár starým dědkům, kteří si kdysi vymysleli, že to takhle chtějí. Obyčejní lidé už nejsou důležití. Ti už v tom nehrají žádnou roli. Potěmkinova vesnice z kartonu postačí.

Koneckonců, co jiného je oblečení našich sportovců – plášť starý Škopkový z výprodeje… proč se snažit ne? Už nikoho nepovznášíme. Nesnažíme se sloužit lidu. Sloužíme elitám, které to použijí jen na testování loajality. Hýkej nadšením, jinak nebudeš náš!

Na svém fejsbůku jsem napsal, že olympiáda už žádný teroristický útok nepotřebuje, protože zahajovací ceremoniál byl terorismem sám o sobě. Byla to oslava našeho konce. Oslava světa, který už člověka k ničemu vlastně nepotřebuje, už ho jen chová jako více či méně užitečné zvíře. Už není zapotřebí člověka povznést k vyšším sférám, ale jen mu ohraničit výběh a vychytat, co nezbytně potřebuje, aby moc nelomcoval mřížemi a neztratil dojivost.

Seinu také nevyčistili… jen tomu čištění udělali píárko. Kristepane, když si vzpomenu, že když dělali olympiádu v Pekingu, tak i trávu natírali na zeleno, aby vše bylo úplně dokonalé…

Umění, sport a vůbec to všechno, je tu už jen pro najímání nových lokajských kádrů. Už slouží jen k testování loajality. Ukaž, Péťo, Andreji, Vítku, Ivane, Markéto, že se ti to líbí. Ukaž, že budeš vychvalovat oblečení s vložkou na zádech, které je programově hnusné. Ukaž, že budeš dobře sloužit ve jménu nás, elit… nikoliv ve jménu lidí, kteří ti dali hlas… Voliči? To jsou jen taková dobytčata. Stačí jim kartonové postele, trocha pozlátka a emisní povolenky. K čemu by jim byl nějaký Mercury, že? Stačí, když se tam bude natřásat nějaké nalíčené Pekso a Kolajo a předvádět nevkus… zpívat umět nemusí.

Skoro mám pocit, že ten chlapík, co tu olympijskou vlajku vyvěsil obráceně, to udělal schválně… jako volání o pomoc.

Prosím povšimněte si, že jsem ve svém textu vůbec neřešil hanobení křesťanského symbolu Poslední večeře. Proč bych se ozýval já, když to v podstatě žádné církvi nevadilo? Halík prý byl vysloveně nadšen… Nepodvolujeme se, už jsme pěkně podvolení.

Poprvé jsem Francii začal ten chalífát ze srdce přát… a obávat se, že už je na jakoukoliv nápravu příliš pozdě. Jsme prostě postradatelní. Už nás nepotřebují ani jako diváky.

Ale jedno Francouzům nemohu upřít. V Libanonu už nejspíš začala plnotučná válka, Rusové postupují na Ukrajině jako nikdy, v Africe vlákali Tuaregové do pasti jednotku Wagnerovců, Biden je pořád v podstatě zmizelej…, ale všichni mluví výhradně o jejich modrém Dionýsovi…

Jak je ta reklamní poučka? Je jedno, co o mně napíšete, ale hlavně nezkomolte moje jméno!

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (413 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Video s transvestity na zahajovacím ceremoniálu olympijských her MOV  „bylo stáhnuto“ z YouTube

Zástupci všech náboženství to považovali za urážku „náboženského cítění“

Pořadatelé Olympijských her právě začali z Youtube mazat svoje vlastní videa, kde parodují jejich transsexuálové "Poslední večeři" s božím dítětem. Jsou to nejen zrůdy, navíc jsou i zbabělci.

Nemylte se, Bohu se nikdo nebude vysmívat. Co člověk zaseje, to také sklidí. Kdo zasévá pro své tělo, z těla sklidí zkázu; kdo zasévá pro Ducha, z Ducha sklidí život věčný. - Galatským 6:7-8
 

Průměrný počet slepic: 4.7 (154 hlasů)

 „Jakéhokoli Francouze, který požádá o azyl, přijmeme“!

Dokumenty lze předložit ruskému velvyslanectví v Paříži

Zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová na tiskové konferenci prohlásila, že „Rusko je připraveno udělit politický azyl francouzským občanům, kteří trpěli sledováním zahajovacího ceremoniálu olympijských her v roce 2024“.

M. Zakharova dokonce oznámila podrobné pokyny pro poskytování azylu.

K získání azylu v Rusku budou vyžadovány následující dokumenty:

cestovní pas francouzského občana
vstupenku na slavnostní zahájení a daňový doklad potvrzující nákup
zpráva psychologa/psychiatra o povaze utrpěného psychického traumatu a notářsky ověřená kopie pro ruský překlad

Doklady je možné odevzdat na ruském velvyslanectví v Paříži, přičemž doba vyřízení žádosti je do 5 pracovních dnů.

pronews.gr

Průměrný počet slepic: 4.7 (170 hlasů)

❗️Organizátoři pustili basketbalovému týmu z Jižního Súdánu cizí hymnu.

🤦‍♂️Místo jihosúdánské hymny zněla po nějakou dobu hymna súdánská – publikum se začalo bouřit, načež byla hudba přerušena a moderátoři se omluvili za „technické problémy“.

🇸🇸Pro Jižní Súdán to byl debut na olympijských hrách. Tým porazil Portoričany se skóre 90:79.

📌Republika Jižní Súdán získala nezávislost na  🇸🇩Súdánu v roce 2011.

🇰🇷 🇰🇵Připomínáme, že při zahajovacím ceremoniálu Her byli jihokorejští sportovci ohlášeni jako tým KLDR.

@neCT24 

Průměrný počet slepic: 4.7 (102 hlasů)

kdy predikovali olympijské hry v roce 2060, když ruská televize zveřejnila parodii na událost, viz níže videa.
Tato parodie se odehrává v roce 2060 a zobrazuje olympijské hry s fiktivními sporty, jako jsou mimo jiné SwingGolf, TransPlowing, LesbiYachting, LGBTennis.

videa zde:
https://x.com/MichaelAshura/status/1817139460691378212
https://youtube.com/shorts/JWAJahq7sak
 

Průměrný počet slepic: 4.4 (52 hlasů)

už to opravdu nebylo pro mě. Stojí ve čtvrtém odstavci dnešního Vidlákova textu. Dnes to samé napsali vlastně všichni a všude, doma i v zahraničí. Je to konstatování, na kterém se kromě Černokněžníka Halíka shodla celá zeměkole. Pro všechny je to téma na prokydání. A proč asi? No proč? Protože to všichni viděli! To je jasné, nebo néé? Všichni to poslouchali. Po shlédnutí měli všichni zkaženou náladu. Až na jednoho Černokněžníka. Prý nějaký Halík… (On snad kdysi snad projevil zájem, že by nám prezidentoval!) Tak aspoň někdo! Pro ostatní dekadence, hnus!

Antonín v jednom ze svých příspěvků zkopíroval a připomněl všem, že: „Rusové nás varovali už před třemi roky“. A včera jinde překopíroval obrázek z řeckého tisku, výjev modrého nahatého tlusťocha s mikrofonem, válícího se kousek od nějakého dalšího, bezdůvodně poodhaleného a zmalovaného individua, které mělo něco naaranžované v rozkroku a stálo v chumlu s mnoha  ještě dalšími individui, hledícimi neznámo na kam? A k tomu Antonín přikopíroval text: „Olympiáda - Až kam to dotáhl zhýralý prohnilý západ pro kterého nic není svaté, ani víra v Boha“. Je to nevídaný obrázek, nevím co má za smysl. Nic mne nenapadá. Má to snad být porno budoucnosti? Ale na olympiádě, kde instalovali papírové postele, aby se na nich nemohli válet společně nějací prostopášníci? Nikdy by mne nenapadlo, že něco takového je možné veřejně prezentovat před dvaadvacátou hodinou. A proč tohle vůbec někdo naaranžoval a zveřejnil?  Neuniklo to z počítače mladého Bidena?

Napadá mne ještě další otázka: jak to všechno mohli všichni vidět, když jinde všichni píší, že nikdo z nich na televizi nekouká? Televizi doma nechtějí a doporučují ostatním vyhodit jí z okna a neplatit za ní daň. Já televizi nesleduji. Proto jsem tu velkolepou událost vidět nemohl a je mi záhadou, jak to ti ostatní co také televizi nesledují dokázali?

No, dopadlo to asi podobně jako obvykle. Věděli jsem dopředu, že se něco blíží. Víme vždy dopředu, že to asi bude blbé. Na televizi nekoukáme, ale viděli jsme to celé od začátku do konce a trpěli jsme při tom celé čtyři hodiny. Čtyři hodiny, tedy šestinu jednoho dne svého života. Tak vysokou cenu jsme zaplatili. A jen proto, abychom, po kolikáté už, zjistili co dávno víme.

Průměrný počet slepic: 4.6 (82 hlasů)

My televizi sice máme, ale já na tu Macronovu proelgébéťáckou přehlídku nebyla zvědavá. Co jsem nepřečetla tady nebo na "news-íčkách", to nevím. Petr Kratochvíl nedávno prohlásil - Kdyby všechny LGBT.. nahnali do jeskyň a nás hetero do těch druhých, kdo myslíte, že by měl budoucnost...? 

Průměrný počet slepic: 4.9 (30 hlasů)

Rusové jsou opravdoví křesťané mají hluboké cítění pro Francouze kteří věří v Boha a opravdu trpěli s hnusným ceremoniálem transsexualů který hanobí Boha. 

Průměrný počet slepic: 4.5 (66 hlasů)

že jste nekoukala, to nevadí. Tady v diskusi se to prokydá, všechno se dozvíte a uvidíte i barevné obrázky. Objevila se zde řada skvělých přirovnání. Jedno z těch, co dle mého názoru představují absolutní špicu na doraz,  píše o nejlepším lídrovi a světovém putinologovi. Uvádí, že tenhle Péťa - nejlepší světový putinolog si hraje na otce Goriota. Ještě včera by mne něco takového nenapadlo. Ten Putin! Také jsem dodes nevěděl, že muži a ženy pořád existují a né že né! Protože o takovou dvojici se kvůli spolupráci ve svém týmu zajímá paní Uršula. Ale kromě mužů a žen, jak vidíme z pařížských olympijských obrázků, ještě existují nemuži, nechlapi a neženy. Jejich společným koníčkem je rektální alpinistika a náš putinolg s tímhle sportem intezivně koketuje. A to musí být hezké. A vidíte, já si doteď myslel, že olympiáda je hlavně o atletice.

Průměrný počet slepic: 4.6 (42 hlasů)

Tahle olympiáda není o sportovcích, to je jenom zástěrka na pokračování Pride festivalů. 

Průměrný počet slepic: 4.9 (28 hlasů)

italský novinář Angelo Giuliano, poté, co viděl zahájení olympijských her v Paříži, zažádal o azyl v Ruské federaci. „Žádám Rusko, aby mi poskytlo azyl, jelikož nechci být součástí téhle sračky“, uvedl doslova…

https://x.com/angeloinchina/status/1816943900638216706

Průměrný počet slepic: 4.6 (81 hlas)

Blahoslavení chudí v duchu, neboť jejich jest království nebeské.

Ale běda vám, bohatí, protože vy už máte svoje potěšení.
Běda vám, sytí, však budete jednou hladovět.
Běda vám, kteří se lehkomyslně smějete, protože jednou budete hořce plakat a naříkat.
Běda vám, jestliže vás všichni chválí, vždyť tak se za starodávna chovali k falešným prorokům.

L 6:24–26
 

Průměrný počet slepic: 4.8 (86 hlasů)

před vypuknutím III. sv. války na území Evropy

Analýza zahajovacího ceremoniálu LOH 2024 potvrzuje, že jsme byli svědky satanistického okultního ceremoniálu k uctění Molocha a oznámení příjezdu 4. jezdce Apokalypsy před vypuknutím III. sv. války na území Evropy! Znesvěcení obrazu Poslední večeře Páně! Olympijská vlajka vytažena vzhůru nohama! Marie Antoinette s useknutou hlavou avizovala, co čeká dnešní politiky po dokončení globalistické perestrojky?

Nikdo prakticky nepochyboval, že globalčiky na zahajovacím ceremoniálu další letní Olympiády předvedou znovu a opět další plejádu nechutných zvráceností, které mají v plánu s populací západní civilizace a tzv. západní hemisféry planety. Ovšem zahajovací ceremoniál Letních olympijských her (LOH) 2024 v Paříži vyrazil dech naprosto všem analytikům, protože tohle nečekal asi nikdo. Celý ceremoniál byl totiž okultním spektáklem na oslavu satanismu a jeho zvrácených a převrácených hodnot. O příchodu Satana na Zemi se píše v různých církevních spisech a zdrojích v podstatě v souladu s tím, co je všeobecně známo, ale přesto člověka vyděsí, že se to doopravdy děje a najednou jsme toho svědky přímo v televizi v přenosu z největší globalistické sportovní akce.

Prakticky ve všech těchto ceremoniálech byly vždy nějaké okultní symboly, ale nikdy tam nebylo to, co teď bylo k vidění v Paříži. Největší sportovní svátek se stal v podstatě platformou globalistů pro oznamování toho, co se chystá. Nostradamus o příchodu Satana napsal:

Všechno bude na Zemi obráceno naruby a vzhůru nohama. Muži budou vypadat jako ženy. Ženy budou jednat jako muži. Děti si přivlastní roli dospělých. Staří se stanou senilními dětmi a jejich děti je budou bít, nenávidět a budou jimi opovrhovat. Kříže budou obráceny směrem dolů k Zemi. Posedlí nebudou chodit po podlaze, ale po stropě. Ptáci budou chodit po zemi a ryby budou létat. Válka bude mír. A mír bude válka. A to budou znamení příchodu Satana. Dejte si pozor na tato znamení! Pokud je uvidíte, střezte se, neboť On přichází.

více zde:
https://aeronet.news/analyza-zahajovaciho-ceremonialu-loh-2024-potvrzuje-ze-jsme-byli-svedky-satanistickeho-okultniho-ceremonialu-k-ucteni-molocha-a-oznameni-prijezdu-4-jezdce-apokalypsy-pred-vypuknutim-iii-sv-valky/

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (72 hlasů)

výklad zahajovacího hnusu je naprosto přesný, jenže kdo tomu rozuměl? Téměř nikdo, takže budeme i nadále žít ve své bláhové nevědomosti, dokud tu apokalipsu nezakusíme na vlastní kůži.

Průměrný počet slepic: 4.7 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Průměrný počet slepic: 4.8 (139 hlasů)

Konec deep state USA ve světě

...Podívejme se na manévry s COVID-19. Dle mainstreamových médií napřed netopýr v polévce na tržišti, pak uměle vytvořený vir, pak nechtěný únik, pak možná někdo šel štěstíčku naproti v případě rozšíření, pak vytvořený Číňany, pak Američany v čínské laboratoři … Očkování je tečka, očkovaní jsou chráněni a nepřenášejí vir, pak přenášejí a chráněni jsou až po druhé tečce, pak po třetí … Nastolovat a hlavně udržet pravdu je zkrátka těžší a těžší. Kde jsou ty staré dobré časy bez mobilů a internetu. S něčím pečlivě připraveným vylezou, nahuštaj to do lidí a pak jeden dezolát, který celý život dělá na mRNA a je ověnčený cenami a uznáními za svou práci na požádání dává rozhovory, kde dokládá, že se jedná o neskutečnou manipulaci a snůšku lží. A co horšího, tyto rozhovory dezoláti zavěšují na internet a přestože se mažou „pro nedodržení pravidel komunity“, vždy je někdo pověsí jinam a sledovanost jen roste, protože zakázané ovoce je jaksi chutnější. No, nevyhodili byste ho z práce? … vyhodili.

Green deal = kaskáda lží

Ta manipulace je naprosto perfektně vidět taky na akci zvané Green deal. Stádo krav chovaných v místě, kde jsou pak naloženy na auta a dovezeny do blízkého místního masokombinátu jsou neskutečným nebezpečím pro zdraví planety … bo krávy prdí a auta při přepravě vypouští kouř dle normy Euro-6. Ovšem to samé stádo chované někde v Jižní Americe, pak auty nedodržující žádné emisní normy svezeny do přístavu, tam naloženy na loď s motorem na těžký mazut, přepraveny přes půl planety do přístavu a pak rozváženy jsou záchranou planety … bo tak tu správnou pravdu určila ta správná média. Kdo poukáže na fakta třeba okolo prostého součtu vypuštěných emisí a nedej Bože zdůrazní, že taková loď na těžký mazut za tu cestu vypustí kouře jak všechny vozidla v Praze za rok je okamžitě označen za nepřítele pravdy, Putinova agenta, zkrátka dezoláta, který neodezírá ze rtů gumy Foltýna, že nesmí používat svou logiku a tím i svá logická fakta.

...Dostáváme se k „upadnutí Trumpa na mítinku“ nebo k „poškrábanému uchu D. Trumpa“ – takhle o tom totiž referovala pravdomluvná média na začátku. Jenže … zákon času. Je internet, každý má mobil s foťákem a kamerkou a když genderově vyvážená hlupaňa v čele tajné služby vypustí zprávu, že na té střeše nemohl být tým ostřelovačů, protože je moc šikmá a mohli by si ublížit, tak se ihned objeví foto střechy a začnou vylézat na povrch velmi nepěkné věci … nejenže se každý může ihned přesvědčit, že daná střecha má menší sklon než jiná, kde ostřelovači svou pozici zaujali, ale navíc nějaký dezolát iniciativně přidá záběr z jiného okna, kde byl rovněž tým ostřelovačů a všem je jasné, že to byli buď slepí ostřelovači nebo střelce viděli a na příkaz ignorovali, protože danou střechu se střelcem měli přehledně doslova pod nosem.

...Aktuálně už zcela nepokrytě ukazují, jak se to dělá. Celou dobu Biden tvrdí, že situaci zvážil, cítí se fit i na kotrmelce a proto neodstoupí a kandidaturu přijme. V médiích ovšem začíná tlak na jeho odstoupení a … a Biden drží lajnu, dál mele, že neodstoupí. Po mediální přípravě se najednou objeví pamflet údajně podepsaný samotným Bidenem, že odstupuje, přestože doslova pár hodin předtím na kamery zopakoval, že nehodlá odstoupit. Jenže pravdu opět určila média – pustila do světa, že odstupuje a basta … Bidena pro jistotu někam zavřeli, aby to nemohl popřít a počkali až se zpráva stane pravdou pro dostatečný počet lidí. Ten čas, kdy byl Biden mimo je totiž důležitý. Pokud se totiž 3 dny veřejně probíralo a do lidí hustilo, jak odstoupil a proč odstoupil, pak je v podstatě nemožné přijít s tím, že neodstupuje. Naprosto jiná situace by nastala, kdyby hodinu po vyvěšení toho oznámení na soc. sítě Biden vystoupil a řekl, že tohle je podvrh … jenže, pravdu v anglosaském světě určují holt média...

Závěr – nesmíme mlčet, slovo je strašně silná zbraň.

A poslední – všimněte si ještě jedné věci, oni tak věří síle nastolování pravdy pomocí médií, že uvěřili ve schopnost nastolit tímto způsobem i reálnou výrobu bez reálných zdrojů. Teď třeba bylo publikováno, že Němci mají dokonalý plán pro případ války se zlým Rusem – dokonce tak podrobný, že ví, kde přesně budou i tábory pro zajaté Rusy. V excelovských tabulkách a grafech jim vše vychází a nikde není problém – natiskneme peníze a nakoupíme … naplánujeme koridory kudy potáhneme, naplánujeme koncentrační tábory pro zajatce, přesně rozepíšeme, kde budou zastávky na menáž, kolik je třeba uniforem, nábojů a tkaniček do bot …. prostě plány precizní a dokonalé. Chybička je jen v tom, že takto precizně zveřejněné plány a úvahy negenerují reálné statky. Z plánů ví přesně kolik mají natisknout peněz, kolik je určeno na náboje a tkaničky do bot, ale asi se čeká, až se někde ty náboje a tkaničky do bot tím neustálým omíláním v médiích zhmotní, protože s jejich výrobou nezačínají.

AUTOR: David Dvořák       https://cz24.news/jak-zastrelit-donalda-trumpa-aneb-konec-deep-state-usa-ve-svete/

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (98 hlasů)

Pepe Escobar, 26. července 2024

Pekingská deklarace potvrzuje myšlenku, že řešení globálních konfliktů se v poslední době často odehrává pod značkou "Made in China". Tato deklarace zároveň však hází klacky pod nohy americko-izraelskému úsilí, které by po ukončení války v Gaze chtělo vytvořit kolaborantskou palestinskou vládu.

Počátkem tohoto týdne byla podepsána  Pekingská deklarace, která představuje další ohromující čínský diplomatický úspěch, dokument však zdaleka není jen potvrzením čínské akceschopnosti.

Shromáždění zástupců 14 palestinských frakcí, kteří se zavázali k úplnému usmíření, ukázalo celému světu, že řešení "neřešitelných" geopolitických problémů již nepreferuje pouze jednu stranu: sleduje situaci z více stran a její nepřehlédnutelnou vůdčí silou je Čína - člen BRICS a člen Šanghajské organizace pro spolupráci.

Koncepce Číny jako mírotvorné velmoci je nyní natolik úspěšná a osvědčená, že po sblížení Íránu a Saúdské Arábie a podpisu Pekingské deklarace se ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba rozhodl svému čínskému protějšku Wang Yiovi v Pekingu sdělit, že Kyjev je nyní konečně připraven jednat o ukončení zástupné války mezi NATO a Ruskem na Ukrajině.

Palestinci, kteří přijeli do Pekingu, se rozzářili. Pro místopředsedu Fatahu Mahmúda al-Aloula: "Je Čína světlem. Čínské úsilí je na mezinárodní scéně ojedinělé."

Mluvčí Hamásu Hussam Badran řekl, že palestinské hnutí odporu přijalo čínské pozvání "v pozitivním duchu a s vlasteneckou odpovědností". Všechny palestinské frakce dosáhly shody na "palestinských požadavcích na ukončení války" a dodal, že "nejdůležitější" částí prohlášení je vytvoření vlády, která bude "spravovat záležitosti obyvatel Gazy i Západního břehu, bude dohlížet na obnovu a vytvoří podmínky pro volby".

Čínský návrh ve třech krocích

Wang I přešel k věci: palestinská otázka je podle čínského ministra zahraničí jádrem všeho dění v západní Asii. Zdůraznil, že Peking

... nikdy neměl v palestinské otázce žádné sobecké zájmy. Čína je jednou z prvních zemí, která uznala OOP (Organizaci pro osvobození Palestiny) a Stát Palestina, a vždy pevně podporovala palestinský lid při obnově jeho legitimních národních práv. To, čeho si ceníme, je morálka a to, co prosazujeme, je spravedlnost.

Co Wang neřekl - a ani nemusel - je, že tento postoj je převažujícím postojem BRICS+, který sdílí globální většina, včetně všech muslimských zemí.

Vše je v názvu - každý v dohledné době zaznamená, že  "pekingská" deklarace jednoznačně podporuje Jednu Palestinu.

Není divu, že se všechny palestinské politické frakce musely sjednotit a zavázat se k podpoře nezávislé palestinské vlády s výkonnou mocí nad Gazou, ale i nad okupovaným Západním břehem Jordánu. Má to však háček: dojde k tomu ale až po válce, kterou chce režim v Tel Avivu prodloužit na neurčito.

Wang Yi tím poněkud nepřímo naznačil, že důsledný historický postoj Číny podporující Palestinu může být rozhodujícím faktorem při pomoci budoucím palestinským vládním institucím. Peking navrhuje tři kroky, jak toho dosáhnout:

1. dosáhnout co nejrychleji "komplexní, trvalé a udržitelné" příměří v Gaze a "přístup k humanitární pomoci a k záchraně na místě".

2. "společné úsilí o poválečnouí správu Gazy podle zásady "Palestinci vládnou Palestině". Naléhavou prioritou je obnovení rekonstrukce "co nejdříve". Peking zdůrazňuje, že "mezinárodní společenství musí podpořit palestinské strany při vytváření prozatímní vlády národní jednoty a realizovat efektivní a jednotnou správu Gazy a Západního břehu".

3. pomoci Palestině "stát se plnoprávným členským státem OSN" a realizovat dvoustátní řešení Izraele . Peking trvá na tom, že "je důležité podpořit svolání široké, autoritativnější a účinnější mezinárodní mírové konference, která by vypracovala časový plán a cestovní mapu pro dvoustátní řešení".

 

Při všech vznešených cílech Čína alespoň přímo navrhuje to, co globální většina jednomyslně považuje za spravedlivý výsledek. Jenže Izrael dvoustátní řešení de facto odmítl - jak o tom svědčí nedávné hlasování Knesetu o proti jakémukoli palestinskému státu -

Důležité je, že při podpisu prohlášení byli přítomni diplomaté z Číny, Ruska, Jihoafrické republiky, Egypta a Saúdské Arábie, spolu s diplomaty z Alžírska, Kataru, Jordánska, Sýrie, Libanonu a Turecka .

Genocida jako léčebná kúra

Srovnejte nyní diplomatický úspěch Číny s tím, jak americký Kongres 58x aplaudoval ve stoje izraelskému psychopatovi, který propagoval genocidu jako způsob léčby. Hrdinské uvítání Bibiho Netanjahua ve Washingtonu posouvá pojem kolektivní psychopatologie do nových výšin. Přitom spoluúčast amerického politického vedení na genocidě v Gaze není zrovna výjimkou z pravidla.

Politické "elity" Hegemona - s francouzsko-britskou pomocí - byly také aktivními spolupracovníky a zbrojíři utlačovatelského saúdského a emirátského bombardování a blokády Jemenu, které za devět let kolektivně způsobily ještě více civilních obětí než v Gaze. Hladomor v Jemenu ještě zdaleka neskončil, přesto tuto válku kolektivní Západ zcela ignoruje.

Čína podpořila sblížení mezi Saúdskou Arábií a Íránem a saudskoarabský Rijád se stal členem BRICS+ a angažuje se ve snaze o de-dolarizaci, v jejímž rámci vzniká petrojüan. Jemenskému hnutí odporu Ansaralláh se navíc podařilo vlastnoručně pokořit americké námořnictvo. "Odplatou" USA a Velké Británie bylo otevření další válečné fronty, bombardování jemenských zařízení.

Stejně jako Jemen zůstává ve válce na dvou frontách - proti Hegemonovi a Izraeli a zároveň sleduje možné saúdské vylomeniny - je Palestina nadále decimována Izraelem plně podporovaným USA.

Pekingská deklarace nebude nic znamenat, pokud nebude realizována. Ale jak to udělat?

Za předpokladu částečného úspěchu by deklarace mohla být schopna zatnout tipec absolutní beztrestnosti agendy Tel Avivu a Washingtonu, protože po pekingské dohodě by mohlo být vytvoření kolaborantské palestinské vlády, která by okupaci udržovala, mnohem obtížnější.

Všechny palestinské frakce jsou nyní Číně vážně zavázány; to sjednocuje jejich postoj a tlumí vnitřní rozpory.

Neúspěch by pro Peking znamenal vážnou ztrátu tváře. Zároveň se zdá, že si čínské vedení velmi dobře uvědomuje, že toto úsilí je úsilím celého globálního Jihu, také obnažuje pokrytectví hegemona, tak aby ho viděl celý svět. Podobně jako v případě saúdskoarabsko-íránské dohody uzavřené v Pekingu nemůže být optika příznivější, zejména ve srovnání s izraelsko-americkým odmítnutím plnohodnotného příměří.

Skutečná palestinská jednota také dodá každému globálnímu podnětu v OSN, u Mezinárodního soudního dvora a na dalších světových fórech další váhu.

Vše výše uvedené však bledne ve srovnání s hrozivými skutečnostmi na místě. Ideologicky genocidním Izraelcům - plně podporovaným politickým "vedením" USA - nadále prochází to, co skutečně chtějí: otevřené masové vyvražďování - etnické čištění milionů Palestinců. Tato tragédie se v dohledné době nezastaví. Pekingská deklarace ji sama o sobě nezastaví. K jejímu zastavení může vést pouze to, že USA přeruší svůj přísun zbraní do Tel Avivu. Místo toho ve Washingtonu vidíme 58 ovací ve stoje pro genocidu.

Průměrný počet slepic: 4.6 (72 hlasů)

- zahájí 21. srpna očistnou operaci našich myslí

ČESKO: Ostré výroky z kraje léta představovaly jen průzkumnou střelbu. Frontální útok na veřejný prostor zahájí Fialův koordinátor pro kontrolu výměny názorů a šíření vládních informací Otakar Foltýn symbolicky 21. srpna. Je voják a výročí invaze vyhodnotil jako skvělou příležitost pro spuštění dlouhodobé osvobozující operace českých hlav.

...„Řekl jsem panu premiérovi, že máme málo času a rozhodně nebudu opatrný přešlapovač komunikující nic neříkajícími frázemi. To se nemusí každému líbit. Nemám však pocit, že by s tím měl problém,“ vysvětlil Folýn když odpovídal na dotaz, zda cítí podporu předsedy vlády...

Ve Strakově akademii má již koordinátor propagandy sestavený malý ale šikovný tým, který plánuje vstoupit na sociální sítě a chystá kampaň k výročí invaze 21. srpna. Svůj grafický um kampani propůjčil designér Jozef Dobrík, známý z krvelačné kampaně Dárek pro Putina. „Dodo Dobrik je špičkový kreativec. Věci, které ve státní správě trvají měsíce, zvládl s týmem za dva týdny,“ pochvaluje si plukovník...

Poleze vám to i ušima

Nepřehlédnutelná bude podle propagandisty Foltýna kampaň k výročí invaze 1968 s rukopisem kreativce Doda. „Vzhledem k ruské agresi na Ukrajině navýsost aktuální téma, a tedy je jeho komunikování povinnost,“ míní. V komunikaci začne používat sociální sítě a k standardním prostředkům, jako jsou televize a rozhlas, přidá prý i „hodnotovou komunikaci s pomocí influencerů, kteří chtějí pomoci při vysvětlování základních hodnot státu“...

Foltýn do května působil ve vojenské kanceláři Pražského hradu. Před tím býval náčelníkem Vojenské policie a osvobozoval také Afghánistán. Prezident Petr Pavel ho tento týden v rozhovoru s ČTK popsal jako velice přímočarého člověka, který si nikdy nebral příliš servítky. Nekonformní názory podle Pavla ve výsledku mohou vést k něčemu, co nakonec vyústí v tu správnou strategickou komunikaci. Ať už si pod tím představujete cokoliv.

AUTOR: Petr Jemelka   https://denik.to/hlasi-pripraven-plukovnik-foltyn-zahaji-21-srpna-ocistnou-operaci-nasich-mysli/

(pozn.: No potěš koště, to si užijem)

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (55 hlasů)
Trvalý odkaz

bartos a jeho zpackane digitalizace

Nedá mi to a ještě jednou si dnes rýpnu do Ivana Bartoše a jeho nezvládnuté digitalizace občanek a stavebních úřadů... :).   Na druhou stranu je třeba ale dodat, že Ivanovi jde dobře pobírat měsíčně přes 300 tisíc korun a tvrdit, že v soukromém sektoru by za takto dobře odvedenou práci bral víc :)  ...ačkoliv o rezignaci a odchodu do něj nepřemýšlí :)

autor: valkyra
zdroj: Co neMÁTE vědět

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (93 hlasů)

pěstování konopí a výrobě měkkých drog. Digitalizaci rozumí podobně jako Stanjura ekonomice. Ale který ministr Fialovy vlády za něco stojí?

Průměrný počet slepic: 4.9 (50 hlasů)
Trvalý odkaz

Nepochopili, že to byl manifest, poselství nového světa. Jejich světa. Naštěstí jsou tak blbí, že nepoznají, že lze žít i jinak. Opravdověji.

Průměrný počet slepic: 4.8 (51 hlas)
Trvalý odkaz

  Česká politická reprezentace vložila všechny naděje do nástupkyně Bidena Harrisové. Pokud vyhraje Trump, čeká nás pravděpodobně po zbytek funkčního období Pětikoalice docela zajímavé období. Nebudeme mít rádi ani USA, ale ani Ruskou federaci. Tedy pokud Trump své tvrzení o schopnosti ukončit rusko-ukrajinskou krizi nemíní použitím síly, kterou by překonal pouhé financování války Bidenem. Kdyby snad náhodou (nic tomu nenasvědčuje, ale…) chtěl harašit zbraněmi, hned by získal v představitelích Pětikoalice řadu obdivovatelů, především kriegministryně Černochové.  Předpokládáme, že to se nestane. Trumpovi leží v žaludku spíše Čína technologicky i hospodářsky stoupající na významu. Přeci jenom miliarda Číňanů je větší hrozba než 135 milionů Rusů. Byť dobře vyzbrojených a s obrovským nerostným bohatstvím v zádech, s těmi se dá ale dohodnout. I o Ukrajině a nerozšiřování NATO. Trump tuší, že válka zbraní by byla totální nesmysl, ale ta hospodářská už zuří a Američané v ní evidentně prohrávají. Hůře je na tom už jen Evropa se svým direktivním a devastujícím Green Dealem potápějícím kontinent pod úroveň ostatních. A to nehovoříme o pokračující migraci, jejíž dopady se projevují i v místě konání olympijských her.

to byl jen jeden odstavec, celý ćlánek zde: 

https://www.inadhled.live/zajimavosti/posledni-dny-jsou-vcelku-turbulentni/
 

Průměrný počet slepic: 4.6 (46 hlasů)
Trvalý odkaz

Teď si nevzpomenu jeho jméno, ale je to bývalý důstojník švýcarské rozvědky, který před dvěma lety napsal výbornou analýzu příčin ruského útoku na Ukrajinu a v té analýze napsal, že Západ neusiluje o zničení Ruska proto, že chce jeho bohatství, nýbrž  proto, že nabízí alternativu k západním životním hodnotám, a to ne teprve od revoluce. To je hlavní hrozba z Ruska.

Jak jsem koupil, tak prodávám...

Toho Švýcara jsem teď nenašel, ale nabízím kvalitní článek na stejné téma:

Kulturní hegemonie nad světovou populací

Mnoho kritiků americké zahraniční politiky vyjádřilo překvapení nad tím, proč Washington během posledních 15 let věnoval více pozornosti Rusku než Číně, když skutečným soupeřem Spojených států z ekonomického hlediska je Čínská lidová republika. Ekonomika ale možná ani není to nejdůležitější. Připustíme-li myšlenku, že psychologická a kulturní hegemonie nad světovou populací může být ještě důležitější, pak je celkem pochopitelné, proč USA zůstaly fixovány na Rusko. Mezi americkými elitami prostě panuje velký strach z intelektuálního a kulturního potenciálu Ruska, který je možná ještě obávanější než jeho jaderné zbraně.

A teď je to tak, že Rusko má suverenitu, ne úplnou suverenitu, ale určitou suverenitu, která také umožňuje vlastní perspektivu a vlastní standardy v kulturní politice. To zase znamená, že nezávislost myšlení je výraznější v Rusku než například v Německu nebo Itálii. Existuje jen možnost, že Rusko nabídne jinou interpretaci evropské kultury, než tomu bylo dříve během studené války. Rusko by to mohlo udělat znovu. A to by znamenalo velké nebezpečí pro stávající světový systém v čele s USA, protože tato ruská interpretace evropské kultury by měla globální dopad. Mělo by to dopad i na Indii a Írán, latinskoamerické země a mnoho dalších zemí světa by to vzalo na vědomí a vzalo v úvahu jako druhý názor. Protože určitých věcí si všimneme, až když je můžeme porovnat.

Celý článek, přeložitelný googlem, zde

https://multipolar-magazin.de/artikel/massenformierung-des-weltbewusstseins

Průměrný počet slepic: 4.8 (52 hlasů)
Trvalý odkaz

Elon Musk zveřejnil na svém osobním účtu X, video kandidáta na amerického prezidenta Donalda Trumpa s orientačním názvem: „Zachraňte naše děti“!

V tomto konkrétním videu Trump přijímá řadu závazků, jako je okamžité pozastavení jakéhokoli státního financování školám a vzdělávacím institucím, které propagují „LGBTQ propagandu“, jak ji obvykle popisuje, zakáže účast mužů v ženských sportech, bude kriminalizovat změnu pohlaví u nezletilých atd.

video zde: https://x.com/elonmusk/status/1817224599467147384

Průměrný počet slepic: 4.6 (58 hlasů)
Trvalý odkaz

Já to vidím obdobně - Rusko dráždí Západ již od dob carů.

Proto se dnes (ale i dřív) prosazuje ten "správný" názor že za 2. světové Washington a Spojené státy, osvobodily Evropu od strašlivé rány fašismu a daly jí demokracii. Pokud jde o Rusy, východní Evropu neosvobodili, ale obsadili, načež se část Evropy stala zlou. Přitom nejde to chápat pouze jako spor kapitalismus - socialismus, tak jak se to snaží někteří zjednodušit (studená válka) - jen tak mimochodem ještě dnes si někteří myslí že v Rusku je socialismus a že tam vládnou komunisti. Problém pro Západ je v tom, že Rusové si vždy dělali, dělají a budou dělat to co vyhovuje jim a ne to co jim kdo nutí z venčí. Část si vyzkoušeli za Jelcina a to jim stačilo, než aby si to zopakovali.

Průměrný počet slepic: 4.9 (50 hlasů)
Trvalý odkaz

Na šachovnici světa se přeházely figury a lídři a "lídři" se dohadují co s tím.
Amerika dává od války ruce pryč. Válka sice peníze nese, ale musí být válkou vyhranou. Američan zdatně vyprázdnil sklady zbraní a techniky a má na pár let "vyděláno".
Němec kapituloval. Místo snu o rozvoji na levném ruském plynu, budou rádi, když ukočírují hordy kofol. Zničení Nord streamu přešli mlčky se zaťatými zuby a držíce huby se budou ještě nějakou dobu potácet.
Francouz je v háji, což dokazuje i včerejší black out v Paříži. Bez drancování banánových republik v Africe jejich hospodářství půjde od desíti k pěti. Francouzi jsou zvyklí na podstatně vyšší životní standard než třeba Češi, a se závazkem živit stále se zvětšující kmen přistěhovalců hrozí, že Makaron skončí u totemu v kotli.
Zavedené sankce proti Rusku poškozují Evropu, ne Rusko.
Je celkem jedno, jak je na tom Čína, Rusko, Balkán, Indie ap. Proč? Protože tyto země jdou hospodářsky nahoru a časem nás v životní úrovni dostihnou.
Státy západu naopak půjdou dolů.
Figury na šachovnici světa změní svá pole.
Hnacím motorem společnosti jsou dostupné energie a chytří pracovití lidé. Vše jsme měli, ale už nemáme.

Co neMÁTE vědět

Průměrný počet slepic: 4.5 (53 hlasů)

Kam se Olympiáda hrabe na otevírání Gotthardského tunelu v roce 2016

I náš Sobotka byl přítomen, mezi ostatními světovými státníky.

 

 

Průměrný počet slepic: 3.5 (15 hlasů)

aspoň k něčemu je

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

V námořní signalizaci znamená vlajka vyvěšená vzhůru nohama volání o pomoc. Takže nejspíš nešlo o omyl.

Sankce? Západní Evropa dnes na svém území kromě aut, trošky zbraní, nějakých potravin a některých doplňků pro modelařinu prakticky nic nevyrábí - prakticky všechno (včetně některých dílů na auta) se dělá v Číně a něco ve zbytku Asie. To "všechno" je povětšinou z ruských surovin a mezi Čínou a Ruskem je jen jejich hranice. Takže Evropa vyhlašuje sankce na de facto čínské zboží a služby a podle toho to dopadá. Čína na západní sankce zvysoka kašle a takzvané "západní" zboží hrne do Ruska pod svými značkami za zlomek západní ceny. Možná, že na něco (kabelky a luxusní hadry) bouchají za příplatek západní značky, protože na to mají od příslušných západních firem certifikáty (kterými se ještě před pár lety chlubili turistům při exkurzích v jejich fabrikách).

Průměrný počet slepic: 4.9 (33 hlasů)
Trvalý odkaz

může zato Rusko. Západnímu buziku hraje ruskou muziku.

Průměrný počet slepic: 4.8 (29 hlasů)
Trvalý odkaz

má prý rekordní podporu a oblíbenost národa. Tedy, zatím jenom ukrajinského.

Průměrný počet slepic: 4.9 (28 hlasů)
Trvalý odkaz

Kdy už skončí tenhle hnus? Zachrání nás zase Rus?

Průměrný počet slepic: 4.9 (34 hlasů)
Trvalý odkaz

3. světová válka. Obavy analytiků zesilují z eskalace války na Blízkém východě, která přinese řetězové katastrofy.

Neschopní vůdci Západu, kteří nedokázali ovládnout globální ekonomiku ani zajistit blahobyt svých občanů, vedou lidstvo k naprosté destrukci.

Od roku 2008 až do dneška se svět drasticky změnil a vývoj nabral podobu tsunami, která smetla i ty samé iniciátory této ploché globální politiky – stručně globalizace –, kteří se pohybují po chodbách a ve svých luxusních kancelářích v rozhodovacích centrech Bruselu a Washingtonu. Jejich záměr ovládnout rostoucí globální ekonomické mocnosti ve prospěch jejich vlastních podniků a bank měl katastrofální následky, které dnes všichni zažíváme s ekonomickým a sociálním kolapsem na obzoru.

Finanční krizi, která vyvrcholila v roce 2008, si předepisovali a koordinovali sami finanční giganti, kteří umným způsobem rozdělovali balíky peněz nic netušícím občanům, zadlužili je a následně jim zabrali majetek. To se stalo i v Řecku.

Ekonomické strádání a ekonomická válka je prvním krokem, než promluví zbraně. Energetická krize, nedostatek jídla, preciznost, teroristický kolaps ideálů a hodnot vedou k reakcím, s vojenským vzplanutím v různých koutech světa a na konec ve všeobecném a absolutním konfliktu.

Stalo se to v první a ve druhé světové válce ...

To se děje i nyní. Odborněji a s tím rozdílem, že „nepřítel“, vytvořený samotnými elity Západu, již není uvnitř starého kontinentu, ale mimo.

pronews.gr

 

Průměrný počet slepic: 4.2 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Přátelé, je příjemné číst, že na většinu událostí máme podobný názor. Vypadá to, že je všechno jasný a přesto, my "dezoláti a extrémisté", dosahujeme ve volbách součtu tak cca 15%.

Problémem je, že ta většina, kterou máme stále proti sobě, odmítá číst či připouštět si naše názory, natož aby o nich přemýšlela. No přiznejme si, není ta skupina našich mailových adres, na které posíláme naše moudra stále stejná?

Olympijský ceremoniál byl průlom. Miliardy lidí na světě, bez našeho přispění, viděly, co je to ten bájný Západ, do kterého směřujeme. Není to senzační? Bylo to daleko lepší než nějaký výchovný blackout, když v zimě nebude foukat vítr a bude pod mrakem, který by ukázal stabilitu občasných zdrojů energie. Nyní k žádným škodám nedošlo a je jasný, že v milionech těch uvědomělých a zabedněných hlavách padla otázka, zda je tento Západ náš správný cíl.

Námi zvolené elity trvale šlapou po hodnotách, na kterých naše křesťansko-židovská společnost uspěla. Nyní byla zmasakrována hodnota olympijských her. Není to krize elit, je to krize voličů. A ti nyní dostali obraz své budoucnosti…

Mimochodem: Skutečné extrémisty jsem viděl a slyšel včera. Podívejte se na AB 007!

Průměrný počet slepic: 4.9 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

JB 007

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

 ... Francie se předvedla při zahajovacím ceremoniálu přesně tak, jak žije. A po celou olympiádu v tom bude pokračovat. Sice už běží soutěže, jsou rozdány první medaile, sportoviště jsou od sebe vzdálena i tisíce kilometrů, ale podstata dění ve Francii nám byla ukázána. Ten rozdíl proti podobným akcím v Rusku, Číně či Japonsku je naprosto zjevný. Vítejte na hrách pořádaných liberály pro liberály, eurohujery pro globalisty a nečekejte od levicově zaměřeného národa ochotného kdykoliv stávkovat a demonstrovat nic, čím by ukázal svou organizační schopnost. Přidejte progresivitu v oblasti migrace, náboženské jednostranné tolerance a greendeolovou ideologii v nejhorší podobě. V této záplavě pak musí úbor našeho národního týmu skvěle doplňovat celkovou atmosféru. O sport jde až v posledním případu. Je to show, ukázka marnosti, ve které se nyní Francie i Evropa nachází. A bude tomu až do konce. Co nezvládají v běžné době. To bude umocněno i přes celou akci. Vítejte ve Francii dnešních dnů...

celý článek zde:  https://www.inadhled.live/zajimavosti/nahled-do-parize/

Průměrný počet slepic: 4.5 (26 hlasů)
Trvalý odkaz

analýzou Maria Draghi o stavu EU!!! Brusel zakázal zprávu do konce prázdnin zveřejnit!

V EU se zase dějí věci, nad kterými hlava žasne. V sobotu 27. července v malém lázeňském městečku Tusnádfürdő, (Băile Tușnad), které je střediskem maďarské menšiny v Rumunsku, promluvil Victor Orbán, a některá západní média začala ihned výstražně pištět, že Putinův čarodějnický učeň Victor to tentokráte při vyznávání své lásky k Východu už ale opravdu přehnal, a musí nést důsledky. Všeobecnému záchvatu šílenství z Orbánova projevu v neděli propadl i polský náměstek ministra zahraničí Teofil Bartoszewski, a jal se z Varšavy zmateně vykřikovat, že Maďarsko má ihned opustit NATO i EU. A aby bylo ještě veseleji. Maďarský ministr zahraničí Peter Szijjartó mu obratem ledově vzkázal, ať zmlkne, nebo nechá zveřejnit probíhající utajované polské kšefty s Putinem. Co je však na věci nejzajímavější je, že Victor Orbán při svém sobotním projevu, který vyvolal mezi neinformovanými hlupáky takový rozruch, jen jinými slovy citoval závěry z tajné zprávy bankéře globalistů Maria Draghi o stavu EU, s níž budou premiéři jednotlivých zemí EU seznámeni teprve až po skončení letošních prázdnin. Je to totiž neuvěřitelné – podle Orbána ze strany Patriotů je na tom EU úplně stejně špatně jako podle Mária Draghi finančního guru všech globalistů, a slavného zachránce EURA. 

podrobně zde:  
https://www.michalapetr.com/map-2052-orban-sokoval-brusel-jeho-sobotni-projev-se-shoduje-s-tajnou-analyzou-maria-draghi-o-stavu-eu-brusel-zakazal-zpravu-zverejnit/
 

Průměrný počet slepic: 4.8 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

Tak konečně posun v myšlení národa. Dnes jsem zachytil informaci, že 27 % občanů této země by si přálo a akceptovalo vládu jednoho muže a silné vlády, bez parlamentu a senátu. Je to obrovský posun v mém " učení" a pro mne zadostiučinění. Ještě je třeba prosazovat myšlenku svobodného, suverénního a nezávislého Českého království. Ať žije myšlenka svobodného Českého království, ať žije svoboda. Chápu, že i zde na tomto webu to musí být pro příznivce různých pochybných stran a straniček zdrcující informace. Nebojte se, velice rychle na současný politický systém zapomenete. Nic horšího vás totiž potkat nemůže.

Liberte, Égalité, Fraternité.   ( Volnost, rovnost, bratrství )

www.senioriainvalide.cz

 Milan  Auředník.

Průměrný počet slepic: 2.9 (18 hlasů)

senát v téhle mini-republice je určitě zbytečný. Je to jenom ústav pro parazity národa. Parlament bych zachoval, ale určitě viditelně zredukovaný. Na království na matičce zemi seru, mně bude stačit to království nebeské. Ať si pobouchaní Angláni hrají na krále , královny prince a princezny, já to tady určitě nechci. Ve 21. století bychom snad měli být už trošku jinde, není-liž pravda?

Průměrný počet slepic: 4.7 (26 hlasů)

Vilnost, rovnost, bratrství...?! Tak to první by souhlasilo. Je to zvrhlé a chlípné... :-))

Průměrný počet slepic: 4 (14 hlasů)

se mimořádně vydařil

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

Uznávám, to se fakt povedlo. Proč následuje tolik nenávisti v jedné větičce. Chováte se jako zhrzená milenka co byla odkopnuta na chodník. Přeji vám (také od srdce) aby jste v 70 ti letech měla alespoň polovinu postřehů které mám já dnes.

Průměrný počet slepic: 1.4 (13 hlasů)

že Mája už dávno není diskožabka, ostatně asi jako my všichni tady

Průměrný počet slepic: 5 (14 hlasů)

Pan Auředník se trefuje sice hezky, ale vedle. Jednak mám své disco období dávno za sebou a druhak poznámka nebyla k němu, nýbrž k této Olympiádě, ke které ten překlep sedí. Ta nedůtklivost a nepochopení věty, bohužel, není dána věkem. 

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Vážená paní včelko, zase nepřímé oslovení mé osoby k p. Bobovi. Dobře víte, že mnou používané heslo Liberte ... je myšleno ve spojení s Velkou francouzskou revolucí a ani text nenaznačuje, že by tomu tak bylo, že. Tak hloupá nejste. Ale co si nerýpnout, že. Ukončeme naše poznámky. Prosím, ignorujte mojí maličkost, potlačte svoje emoce a já si na oplátku nebudu všímat vás. Toto je moje poslední reakce, ať napíšete cokoliv. Howgh.

Pozn : Opravte si vzkaz Bobovi. Máte tam také hrubku. ("a druhak poznámka") 

 

Průměrný počet slepic: 1.3 (12 hlasů)