To teda bude jízda

Autor

Tak nám v Kazani probíhá summit BRICS. A dějí se tam naprosto neuvěřitelné věci. Například tam nikdo nepozval Lipavského a dokonce tam nikomu ani nechybí. Čína a Indie oznámily, že se dohodly ohledně hranic v Himalájích. Arménie se prý srovnala s Azerbajdžánem. Módí se objímal s Putinem. Saúdská Arábie a Írán prý provedou společné vojenské cvičení v Rudém moři. Mluvilo se o míru na Ukrajině, ale byl to ruský mír…

Jako přidružené partnerské státy se přidalo dalších třináct zemí včetně Vietnamu, Malajsie, Indonésie, Turecka či Kazachstánu.

A vlastně nejhorší na celém summitu je, že oni tam o Západě nemluvili jako o nepříteli. Oni tam o Západu nemluvili vůbec.

Už jsme tam prostě jen nebyli a je vlastně úplně jedno, co děláme. USA už nejsou víc než Čína, EU není víc než Indie. Už máme jen pověst dávných afrických diktátorů, se kterými se nedalo na ničem domluvit. My tady řešíme, že budou dělat dedolarizaci, ale jim je to vlastně tak nějak jedno. Prostě jsou multipolární. Budou používat to, co bude zrovna výhodné. Budou dělat obchody, nebudou se bavit o lidských právech a platit budou čím budou chtít, jen si to zúčtují mezi sebou sami i bez systému SWIFT.

Ve stejnou dobu se Zelenský vrátil na Ukrajinu s tím, že jeho mírový plán, co se pak změnil v plán vítězství, jaksi pohořel. Není přijetí do NATO o nic blíž než před dvěma roky, dalekonosné západní zbraně stále nesmí používat na ruském území a v posledních dnech Rusové zase zrychlili svůj postup.

Víte, já už to válečné zpravodajství nijak podrobně nesleduju, protože už je to pořád stejné. Rusové každý den prohrávají vpřed a Ukrajinci vítězně ustupují vzad. Občas kouknu, jak moc se čáry na mapě posunuly, ale sledovat to každý den je v podstatě zbytečné. Navíc, mám nastavený docela dobrý alarm. Vždycky, když se na Novinkách objeví články o tom, jak Ukrajinci Rusům zničili půl pluku a jak se Rusům krvavě pomstili a je to jeden článek za druhým, tak už vím, že se musím kouknout na Rybara, protože zřejmě Rusové někde prolomili frontu a nečekaně postoupili velmi rychle.

Včera to nastalo, tož jsem se podíval a taky jo. Rusové výrazně postoupili v Časiv Jaru, Selidovu i u Kupjansku. Navíc osvobodili už půlku zabraného území v kurské oblasti. Putin měl pro jednání se státníky v Kazani docela silné argumenty… a když už jsem byl v tom koukání, tak jsem se podíval na nová videa z ukrajinské dobrovolné mobilizace, zjistil jsem, kolik se dá vydělat na vystavování falešných potvrzení o invaliditě a přečetl jsem si, že pokud EU sáhne na výnosy z ruského majetku, udělají Rusové něco podobného…

A také jsem zaslechl nějaké poplašné zprávy, že na příští summit BRICS už pojedou snad i nějací europoslanci, protože když je blbá Leyenová s Borellem, nemusejí být blbí i všichni ostatní.

A aby to nevypadalo tak blbě, Blinken si alespoň doletěl do Saúdské Arábie a tam se s mladým Sálmánem bavil o míru mezi Izraelem a Palestinou. Bude z toho pár pěkných videí na jeho sociální sítě, ale jinak se asi nezmění nic, protože už tam byl asi desetkrát a válka se spíš rozhořívá, než že by se chýlila ke konci.

K tomu začali Fialovi marketéři chrlit na jeho fejsbůk radostné zprávy, jak rekordně investujeme, plníme kritéria pro zadlužování, stavíme dálnice, podporujeme rodiny zasažené povodněmi, dáváme rekordní peníze na vzdělávání, hospodářský růst bude v příštím roce 2,7%… co hodina, to jedna zpráva a co zpráva, to hřebík do rakve ODS. A na závěr tu rakev rovnou i zasypal… podepsal smlouvu s Vatikánem, o která je tajná a dozvíme se o ní, až bude ratifikována. Mimochodem, je to asi ta stejná smlouva kterou Klaus podepsat odmítl, protože se mu nechtělo spáchat politickou sebevraždu.

TZLD Foltýn si v mezičase dal snídani s českými europoslanci, držel k nim devadesátiminutovou přednášku a ukázalo se, že je skutečně TZLD. Kdyby byl tak chytrý, jak je tupý, tak by byl opravdu nebezpečný, ale místo toho se jeho oddělení strategické komunikace rozhodlo propagovat Den stromů… Nekecám. To je tak blbé, že to musel navrhnout Foltýn osobně. Nevěřím, že je v tomto státě ještě druhej takovej.

Takže přátelé… Hezky se připravte, pořádně se připoutejte, protože ten rok do voleb, to teda bude jízda. My pořád, že přichází totalita… ale ono je to horší. Ona přichází debilita. Má plukovnické prýmky, osvědčení úřadu pro jadernou bezpečnost, kazašský doktorát z psychiatrie, školení z prodeje mobilů, premiérské jmenování… a je to neustále zděšené.

Jo a hádejte… myslíte, že si poslanci na Babišův návrh zmrazí platy?

________________________________________________________________________________________________________________________

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle příslušnou částku, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (382 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Před pár dny jsem dočetl knihu, kde byl s posměchem popírán vliv 5G na lidský organismus - no a dnes jsem narazil na toto:

Všechny země, které chtějí patřit mezi technologicky vedoucí národy na světě, v současné době spěchají s rozšiřováním mobilních sítí 5G a 5G základnové stanice rostou jako houby po dešti, doplněné stovkami tisíc malých mobilních antén, které budou brzy instalovány, by měly najít každý sloup veřejného osvětlení .

Prý to nebude mít na lidi žádný vliv.

Ale…

U 63letého Švéda a jeho 62leté manželky se po instalaci 5G základnové stanice na střechu jejich bytového domu rozvinul mikrovlnný syndrom. Mikrovlnný syndrom je charakterizován neurologickými příznaky (bolesti hlavy, závratě atd.), tinnitem, únavou, nespavostí, emočním stresem, citlivostí kůže a vzestupy a poklesy krevního tlaku. V ložnici manželů byly naměřeny rádiové frekvence až 2 500 000 µW/m 2 . Ložnice byla 5 metrů pod 5G základnovou stanicí namontova

Dva 5G naštvaní lidé se otočili zády ke svému bytu a ocitli se na malém místě, které bylo vystaveno RF-EMF záření o síle 3500 µW/m 2 . Během několika dní příznaky, kterými oba trpěli, příznaky mikrovlnného syndromu, úplně zmizely.

Celý článek, přeložitelný do češtiny i s odkazy:

https://sciencefiles.org/2024/10/24/mikrowellen-syndrom-welche-gesundheitsgefahren-gehen-von-5g-aus-scifi-analyse/

česky: mikrovlnný syndrom - jaké nebezpečí pro zdraví vychází z 5G

To jsem zvědav, co z toho vyplyne.

Průměrný počet slepic: 4.2 (15 hlasů)

Nevyplyne z toho vůbec nic. Protože:

a, v mobilních komunikacích se točí tak obrovské prachy, že je naprosto bez šance  budování  5G  pozastavit ( protože lobbing )

b,  realizace sítí 5G  je v zájmu  vlád celého světa,  protože  to  je perfektní  nástroj na šmírování a  podle konspiračních teorií  i  k  ovlivňování  lidí

Průměrný počet slepic: 4.9 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

V srpnu 2024, krátce poté, co ukrajinská armáda zahájila vpád do ruské Kurské oblasti, přinesl deník Washington Post zprávu:" ... podle diplomatů a úředníků obeznámených s jednáním měly Ukrajina a Rusko tento měsíc vyslat do Dauhá delegace, aby vyjednaly přelomovou dohodu o zastavení úderů na energetickou a energetickou infrastrukturu na obou stranách, což by se rovnalo částečnému příměří a nabídlo oběma zemím odklad. Nepřímé rozhovory, při nichž Katařané vystupovali jako prostředníci a setkávali se odděleně s ukrajinskou a ruskou delegací, však podle úředníků zhatil překvapivý vpád Ukrajiny do ruské západní Kurské oblasti minulý týden..."  odkaz na článek zde

Nepřipadá vám tragédie, že Katar, země v Perském zálivu  se snaží  vyjednat  příměří  a   naši váleční štváči  jen přikládají pod kotel ?  Česká  republika, země ve středu Evropy  by byla zcela ideální  zprostředkovatel,  ale místo toho je jeden z hlavních  iniciátorů? No, to není přesné, řekněme  jeden z hlavních křiklounů.  Až tahle šílená válka skončí, je nezbytně  nutné  důkladně vyšetřit,  jak to bylo  s podněcováním k válce, podporou  fašismu a vyčíslením ztrát jednak na lidských životech a taky na financích,  které  byly  do konfliktu napumpovány.  Jinak se bude podobný konflikt za pár let opakovat. Taky mi delší dobu vrtá v hlavě, kde byl je ten spravedlivý soudce co  poslal za mříže Čermáka za to, že   mluvil o naházení poslanců do Vltavy, ale že  Řeporyjec  mluví  o podřezávání,  to mu nevadí. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (24 hlasů)

Až tahle šílená válka skončí, je nezbytně  nutné  důkladně vyšetřit A POTRESTAT,  jak to bylo  s podněcováním k válce, podporou  fašismu a vyčíslením ztrát jednak na lidských životech a taky na financích,  které  byly  do konfliktu napumpovány. 

Ale máme smůlu že naše výkonná moc toho nikdy nebude schopna. Viz Čaputová.

Prodala - darovala Slovensko amíkům, odzbrojila vlastní armádu a v klidu dožívá v uša.

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)

Současná skvadra,  která je u koryt určitě ne, to máte pravdu. Ale jak se říká všeho jenom do času.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

žháře z Vítkova ( popálená Natálka) za čin těžkého ublížení na zdraví se sazbou do 4 let, který překvalifikoval na pokus o vraždu ( Molotovovým koktejlem ???...světový unikát ) a naflákal  zúčastněným přes 20 let kriminálu, včetně šoféra, který ani nevěděl kam veze kámoše se oběsil na půdě. V jeho baráčku našli přes 20 zubožených čoklů. Asi moc normální nebyl, nebo ho dostihlo svědomí.

Průměrný počet slepic: 4.3 (10 hlasů)

Nebo mu někdo pomohl. Ne všechny "sebevraždy" jsou sebevraždy.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

Jsem tady nový a teprve se rozhlížím.A dnes podruhé mám pocit, že jsi pako.Jak to kombinuješ.

Soudce se neoběsil, měl bodnou ránu v krku.Psi nebyli zubožení, anžto je krmil.

 

Průměrný počet slepic: 2 (1 hlas)

In reply to by Forge

Trvalý odkaz

je k diskusi, kdo má doma 20 psů a soudí lidi.Je možné, že jsou soudkyně s 20ti kočkama...

Průměrný počet slepic: 2 (1 hlas)

In reply to by Forge

Trvalý odkaz

já bych se Boba asi zastal. Ono, totiž mít dvacet čoklů doma a k tomu jednu bodnou ránu v krku, to mně nedáva logiku. Jó, kdyby měl doma dvacet cikánů a jednu ránu v krku, tak by to jistou logiku mít mohlo. Kdyby ho těch dvacet čoklů třeba sežralo, tak by to bylo normálnější než bodná rána v krku.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

Je zmatený a pomýlený.Stačilo to jeho srovnání advokáta se zedníkem.Přidal jsem k tomu jen Hippokratovu přísahu, aby byl guláš kompletní.

 

 

 

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

usmívají se hezky. Mít tak talent Alše, tak namaluji obraz - Americké falše.

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

něco vymyslí, tak se vždycky jedná jenom o nesmysly. Když zelený mozek něco vyplodí, tak se to pro normální lidi vůbec nehodí.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

říká expertka (TN)...

Jo, ták, proto se sestřičky doslova praly o to, aby měly s primářem službu! Už není proč? Zůstalo jen protože. Neboť službu ti zpříjemní pracovní soulože.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Nuceni k očkování: Soud odškodnil americké zaměstnance více než milionem dolarů pro každého
Státní dopravní podnik v Kalifornii/ USA nutil šest zaměstnanců očkovat se proti koroně. Federální soud nyní rozhodl, že společnost musí každému z nyní již bývalých zaměstnanců vyplatit odškodné ve výši přes 1 milion dolarů.
https://apollo-news.net/zur-impfung-gezwungen-gericht-entschaedigt-us-mitarbeiter-mit-je-ueber-einer-million-dollar/

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Cenzura „nenávistných projevů“ online je projevem nenávistí k pravdě

 Při implementaci zákona EU o digitálních službách mocní od samého počátku připisovali legálním  projevům nenávisti,  namířené proti nespravedlnosti a lžím,  zdání nezákonnosti. To ale vyjadřuje pouze vlastní nenávist k pravdě, která by neměla být odhalena. Vymazání „nezákonného“ obsahu, tedy obsahu trestního, však také ignoruje základní zásadu právního státu, že obžalovaný je považován za nevinného, ​​dokud nebude pravomocně odsouzen řádným soudem.

 

 

 

 

https://fassadenkratzer.de/2024/10/25/die-zensur-von-hassrede-im-netz-ist-der-hass-auf-die-wahrheit/

Průměrný počet slepic: 3.8 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Zde citace z dlouhé, ale obsažné analýzy  -sakra, teď mi vypadl z hlavy název formy vedení války-jo, CYBER-WAR NATO:

"Pak je tu také bratislavský think tank GLOBSEC (zkratka pro Global Security), založený v roce 2005, nástupce Slovenské atlantické komise, která byla založena v roce 1993 na podporu vstupu Slovenska do NATO. Na rozdíl od Center of Excellence není otevřeně zaměřena na výcvik vojenských a národních bezpečnostních aparátů zemí NATO, ale je zaměřena spíše na země střední a východní Evropy, kde podporuje konsolidaci a expanzi NATO tím, že transatlanticky orientované národní síly integruje  do okruhů transatlantického kapitálu a oficiálních orgánů. To je účelem jejich pravidelného „fóra“, které GLOBSEC popisuje jako „přední mezinárodní strategickou konferenci v předních liniích opět rozděleného světa“."

https://www.nachdenkseiten.de/?p=123585

Průměrný počet slepic: 4 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Protože moudrá Fialova vláda prozíravě nechce, aby kdejaký Čech měl máslo na hlavě! A vo tom to je.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Protože máme naši drahou vládu, máme i drahé a milované máslo. 

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Text z článku EpochTimes, odkaz zde


Policie, hasiči a vězeňská služba jsou u konce s dechem, říká místopředseda odborů bezpečnostních složek k protestu policistů

Policie s počátkem Mezi 4. do 8. listopadem plánují některé policejní sbory protesty. (Profimedia)
Vladislava Mašková
25. 10. 2024

Mezi 4. až 8. listopadem plánují některé policejní sbory protesty. Chtějí poukázat na dlouhodobý nedostatek členů ve svých řadách. Policie ze zákona stávkovat nesmí, své stanovisko vyjádří ale tím, že policisté nebudou ukládat některé pokuty. Své důvody budou lidem vysvětlovat, sdělil ČTK místopředseda odborové organizace bezpečnostních sborů Martin Červenka.

„Pokud to zákon umožní, budeme přestupky řešit domluvou, a místo vypisování pokutového bloku budeme lidem vysvětlovat, že policie v základních činnostech padne, že nebude schopna základní činnosti vykonávat,“ řekl Červenka. Kolik policistů se do akce zapojí, zatím není jasné. Podle Červenky již podporu akci vyjadřují tisíce policistů z celé republiky.

V rozhovoru pro Spotlight News Červenka říká, že se stal „hromosvodem frustrace kolegů“. „Dostávám od nich tisíce e-mailů, ve kterých si stěžují na každodenní problémy na svých útvarech,“ dodává. Červenkovi si stěžují na problémy, které vyplývají z jejich nízkých stavů na stanicích.

Jejich a své poznatky Červenka sepsal na své stránce Konec PČR. Lidi vybízí k zamyšlení nad otázkami typu:

Víte o tom, že jsou místa, kde jsou ve službě dva policisté na několik desítek tisíc lidí?
Víte o tom, že máme zakázáno používat slovo „podstav“, který je téměř úplně všude?
Víte o tom, že se pravidelně slučují jednotlivé služebny policie, čímž se zvětšuje oblast a počet lidí, pro které musí být k dispozici uvedení dva policisté?
Víte o tom, že máme striktně zakázáno, předávat informace o kolabující policii a podstavu nadřízeným, natož vedení policie?
Víte o tom, že jsme za poslední dva roky přijali přes 500 000 uprchlíků a zároveň snižovali rozpočet policie? …
Martin Červenka je u policie podle svých slov 20 let, kdy začínal jako řadový policista, nyní vede policejní oddělení v Písku. Jeho útvar se stará o bezpečnost okresního města a přilehlých obcí, dohromady okolo 40 tisíc obyvatel.

„Na tento počet obyvatel mám aktuálně k dispozici 1 autohlídku o 2 policistech. NIC VÍC. Teď už jsme se dostali do takové situace, že abych vůbec byl schopný na každý den a noc naplánovat alespoň jednu autohlídku, musím se domlouvat s okolními útvary (ty, které jsou toho vůbec schopné), jestli nám na určité služby pošlou na výpomoc policistu. Policistu, který náš obvod nezná, nezná místní problematická místa a problémové osoby. Takže tady potom mám jednu autohlídku, ve které jsou dva policisté většinou s policejní praxí do 3 let, a ještě k tomu jeden z nich vůbec nemá o místě přehled. Znovu opakuji na téměř 40 tisíc obyvatel,“ vysvětluje jejich situaci na výše zmíněném webu.

„Stává se, že když policista přijíždí na místo, už mu volají, že jinde se stalo něco jiného, ať to tam rychle vyřídí a jede dál. Ten policista práci udělá, ale při tom chvatu může něco přehlédnout, protože je tlačen do toho, aby letěl z místa na místo. A my už toto nechceme dělat, chceme to dělat poctivě, jde nám o dopadení pachatele, ne abychom toho zaevidovali co nejvíc. My jsme tuto situaci nezavinili,“ dodal Červenka.

Útvar v Písku by měl podle jeho slov mít 41 policistů, ale ve skutečnosti jich je 28 a od března příštího roku by jejich stavy měly poklesnout až na 22. Podstav nahlásily Červenkovi i další útvary z celé ČR.

„OOP Písek – plánovaný stav 41, skutečný stav 28 (od 01. 03. 2025 – 22), OOP Liberec – centrum – plánovaný stav 45, skutečný stav 27, OOP Liberec – Vápenka – plánovaný stav 61, skutečný stav 26, DI Litoměřice – plánovaný stav 35, skutečný stav 26, OOP Cheb + OOP Cheb – venkov (venkov reálně nefunguje) – plánovaný stav 84, skutečný stav 47, ODN Praha – plánovaný stav 25, skutečný stav 15, OOP Frýdlant – plánovaný stav 24, skutečný stav 16, Brno střed – chybí zhruba polovina policistů, MOP Lhotka
– chybí 10 policistů…,“ uvádí Červenka.

Podle Červenky jsou policie, vězeňská služba a hasičský záchranný sbor u konce s dechem. „Padneme my, padnou hasiči, a úplně jako první padne vězeňská služba,“ říká v rozhovoru. A dodává: „Nikdo to nevidí, nebo to vidět nechce. Je ale třeba to řešit a musíme začít neprodleně. Už je skoro pozdě,“ vysvětlil Červenka.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

- 2 policisté na několik desítek tisíc lidí - to by znamenalo na ČR celkem 2 000 policistů při jedné desítce tisíc  a méně při více desítkách

plánované stavy mi nic neříkají, naplánovat si můžete kde co

jenže policajtů je 40 000, tedy jeden na 250 lidí a to ještě mají civilní pracovníky (a podle mých zkušeností by jedna sekretářka bez výsluh zastala práci několika policajtů)

Když je zavoláte, tak dělají vše pro to, aby jste je už příště nevolali, místo aby se snažili věc co nejrychleji vyřídit (výjimkou je mladá pěkná baba, to se můžou přetrhnout, i když baba zjevně lže).

Tak kde sakra jsou a co vlastně dělají?

 

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

v článku se výslovně píše, že  ti dva policisti připadající na několik desítek tisíc lidí  jen v některých oblastech.  A jsou tím myšleny tzv. "šlapky" , tedy řadoví uniformovaní policisté.  Jenže pak je tady armáda "tajných" , těch kteří jsou vidět na záběrech  při zbití demonstranta  v kauze doc. Ševčík.  A tihle  "tajní" jsou  zalezlí  a  čekají, až dostanou povel zaútočit na neozbrojené demonstranty. Policie vždy byla nástroj  vládnoucích  gaunerů proti  obyčejným lidem. V každé době, za každého režimu.

Zatím bez slepic