Zahlcujte

Autor
Štítky

Štěpána Kotrbu znáte, že? Nejvíce se stavěl proti projektu Nekrm hydru. Česká televize má svůj veřejnoprávní význam, pokud by krachlo její financování, přišla by naše drahá vlast o unikátní nahrávací studia a další majetek v celkové hodnotě asi 200 miliard. Rozpočet České televize je napjatý a i malý výpadek příjmů může spustit lavinu , která snadno může vyústit v její zničení. Zpravodajství sice není v pořádku, ale to se dá řešit stížnostmi. Pokud nepřestanu Českou televizi ohrožovat, podá na mě trestní oznámení…

Já ho vlastně chápu. Česká televize je jeho dítě. Sice nezbedné dítě, ale pořád jeho. Který rodič má radost z toho, že mu syna odvádějí k soudu a zavírají do vězení, že? Navíc, na případné porcování majetku České televize se těší spousta byznysových žraloků, kteří by byli nejraději, aby na Krkavčích horách vyrostl nějaký nový mrakodrap.

Já osobně ve veřejnoprávnost nevěřím. Nevěřím, že je možné dělat vyvážené a objektivní zpravodajství. Možná na krátký čas, když se sejdoe výjimečná parta lidí, kteří mají nějaký étos a vybudují podobnou značku, jako je BBC. Ale dříve nebo později tito lidé odejdou, na jejich místa přijdou noví bojovníci, kteří si prestiž značky rádi využijí pro své zájmy a skončí to Norou Fridrichovou, mňoukajícím Wolnerem a podobnými. Pořád se to jmenuje veřejnoprávní televize, pořád si to hraje na objektivitu, ale reálně to dělá líp Prima i Nova, které žádný veřejnoprávní kodex nemají, ale jsou ohrožené tím, že se jim na to lidi přestanou koukat. Česká televize ničím takovým ohrožená není a tak jede stále větší propagandu ve prospěch vládních stran, že už to vlastně vadí i některým vládním politikům, kteří si pak dosazují Součka v naději, že to vyřeší, nebo tu propagandu alespoň trochu zamaskuje.

Takhle nějak stojí základní pro a proti, ne? Vyjmenoval jsem své argumenty pro Nekrm hydru a Kotrbovy argumenty proti Nekrm hydru. Vlastně nejzajímavější mi na tom přijde to napjaté financování, že sto tisíc lidí, jejichž koncesionářské poplatky dohromady dělají asi tři procenta peněz, by mohly televizi sestřelit a to tak rychle, že než by zasáhli exekutoři, mohlo by být po všem. Společenská nebezpečnost tak velká, že stojí za trestní oznámení… Ukončete projekt Nekrm hydru, nebo se do toho vloží orgány činné v trestním řízení.

Bylo mi líto, abychom se se Štěpánem Kotrbou handrkovali a dotáhli to k nepřátelství. Prakticky ve všem ostatním je stejný levičák jako já, s podobnými sympatiemi se dívá na práci Kateřiny Konečné se STAČILO!, podobně jako já v tom vidí naději na znovuzrození české levice, shodneme se v mnoha politických otázkách a tak jsem ho oslovil, že si to vyříkáme osobně.

Stalo se. Sešli jsme se, popovídali jsme si a výsledkem je, že (zatím) žádné trestní oznámení nebude. Neustoupil jsem, ale vyslechl jsem si všechny argumenty, které jsem popsal výše. A samozřejmě jsem vyjádřil hlubokou skepsi z toho, jak by chtěl celou věc Kotrba řešit – podáváním stížností v takové míře, že to Českou televizi zahltí a přehltí. Stížnosti se totiž podávají už dvacet let a nemám pocit, že by se cokoliv změnilo. Ředitel nekonal, Rada nekonala, Poslanecká sněmovna nekonala. Stížnosti nestížnosti.

Ale domuvili jsme se, že Štěpán Kotrba podá vzorovou stížnost, abychom všichni viděli, jak se to má dělat. Udělá ji tak, aby byla minimální možnost, ji hodit do koše. Uvede všechny paragrafy a citace a podá ji.

Na co si bude stěžovat? Na pořad s Petrou Mazancovou, kterak mě v přímém přenosu osočila, že jsem dezinformátor a kolaborant, protože potřebovala nějak rozbít učitelskou a odborářskou demonstraci. Daniel Takáč jí tehdy přizvukoval a ani dodatečně jsem nedostal žádnou šanci se bránit. Vlastní text stížnosti najdete pod článkem.

Nebudu k tomu dodávat vůbec nic. Snad jen to, že je to asi opravdu správně udělaná stížnost. Kotrba mi řekl, že její sepsání mu trvalo celý den. Stížnost je odeslána a já vám samozřejmě budu reportovat, jak se jí v útrobách České televize vede.

Vy, kdo jste proti projektu Nekrm hydru a považujete to za neuváženost, vy zde máte návod, jak bojovat proti České televizi jinak. Je celkem příznačné, že to zase dělám já. Nekrm hydru existuje asi měsíc. Za tu dobu se našlo něco přes šest tisíc statečných a vygenerovalo to spoustu řečí o tom, jak je to blbě a že je třeba najít jinou cestu. Ale nikdo nic neudělal. Jen Kotrba napsal stížnost a já ji tady zveřejňuji jako návod pro ty, kteří v Nekrm hydru nevěří.

Víc pro vás udělat nemohu. Tady máte návod, můžete od zítřka začít zahlcovat. Pište stížnosti, posílejte je, tlačte na Českou televizi… Ale jestli budete dál jen sedět na gauči a pošklebovat se, aniž byste udělali něco jiného, je to prostě jen pokrytectví. A jestli máte ještě nějaký jiný nápad, sem s ním. Pár dobrých myšlenek už mi lidé poslali a já je zahrnul do projektu a zohlednil. Jestli má někdo ještě jiný nápad, sem s ním. Nekrm hydru ho klidně zveřejní, já nejsem žárlivý, já jen nechci tu českotelevizní propagandu. Je mi jedno, kdo v boji proti ČT uspěje. Jen mě vnitřně štve, že všichni vědí, co nebude fungovat, ale sami neudělají nic, nic, nic.

Od zítřka bude tato vzorová stížnost na webu Nekrm hydru. Máte ještě skoro čtyři měsíce na zahlcování a podávání. Přeji vám z celého srdce, ať se to podaří. Přidat se k Nekrm hydru a riskovat postihy je nebezpečné. Proto se také zatím přidalo jen šest tisíc lidí. Psát stížnosti je naprosto bezpečné. Je to jen pracné. Nic víc. Jestliže se k nebezpeční nechalo naverbovat šest tisíc lidí, neměl by být problém, aby desítky tisíc lidí bezpečně napsaly stížnost. Ne, nejsem jízlivý… myslím to zcela vážně a upřímně. Změna vznikne díky odvaze a díky práci. Kdo si netroufá být Gándhím, ať tedy píše a posílá. A upřímně mě mrzí, že tolik lidí vědělo, že Nekrm hydru je špatně, ale nikdo se nepustil do jiného projektu. Hodně to o nás vypovídá. Víc, než bych si přál. Nemohu dělat všechno, už teď moje rodina platí docela vysokou cenu.

A kdyby náhodou nikdo žádnou stížnost nenapsal a kdyby se díky tomu nic nezměnilo, já budu dál verbovat, i když to vypadá beznadějně.

Děkuji všem, kdo tu odvahu měli a mají a prosím všechny ostatní, aby tedy zahlcovali…

________________________________________________________________________________________________________________________

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

 
Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (252 hlasů)

Komentáře

Nebo se mu povedlo potenciální neplatiče zastrašit, takže už nepotřebuje podávat trestní oznámení......

Průměrný počet slepic: 4.7 (23 hlasů)

tak ty nejseš ani Bobek, ale Lejno. Kravské.

Průměrný počet slepic: 4 (24 hlasů)

ho aspoň někdy ? To kravské lejno ?

Průměrný počet slepic: 2.6 (16 hlasů)

.

Průměrný počet slepic: 2.3 (6 hlasů)

špígl

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)

Neplýtvejte lejny, pane KYMJANE. Lejno je na výsost užitečný produkt. Uživí nejen spoustu užitečného hmyzu, ale zejména po staletí živilo i hospodářské plodiny.

Nedostatek lejna v půdě českých polí devastuje ta pole až na jalovou zeminu. Místo lejna tam zemědělci futrují miliony tun umělin a zázračných hormounů, aby to nejen rostlo, ale i plodilo více a více a více! 

Místo lejn používejte třeba označení parazit, cetka, foltýnovec, koudelák, halíkovník.... 

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Když Vidlák odstartoval projekt Nekrm hydru, okamžitě jsem souhlasil a potvrdil účast.  Poplatky za TV dodnes platíme (televizi vlastníme), přesto, že na ČT, ale ani na Novu, Primu a další celoplošné stanice už léta nekoukáme.

Televizní vysílání  v čele s Českou televizí jsme doma přestali sledovat už před mnoha roky.  Z počátku jen částečně, až v době kdy přišel k moci Špidla, po něm Gross  a Paroubek, úplně. Za jejich premiérování se podařilo socánům, komoušům a dalším levičákům, usazeným napříč politickými stranami, opět zaplevelit nejen ČT, ale po ní i ostatní celoplošná média tak, že ke sledování přestal existovat důvod.

Předpokládám, že projekt Nekrm hydru a neplať televizní daň, mohou se ctí akceptoval ti, kteří televizi skutečně nesledují, nikoliv ti co sledují akorát platit nechtějí?

Vidlák s Kotrbou tentokrát zadali neřešitelný úkol. Jak mohou ti co TV nesledují zasílat někam nějakou konkrétní stížnost? Jde to stěžovat si na něco co neviděli?

Souhlasím s tím, že nebudu platit, protože se nedívám. Přivítal jsem to. Proč má platit každý, kdo vlastní telefon. Naopak ale nechápu, proč by neměli platit televizní daň ti co na Českou televizi stále čumí a to i přesto, že s tím co produkuje nejsou spokojení. Pokud si takoví budou na něco konkrétního a odvysílaného stěžovat, dokazují tím, že ČT sledují. Tihle „diváci“ v projektu Nekrm hydru podle mého názoru nemají co pohledávat, nebo takový přístup propagátorům projektu nevadí? Není pro diváky sledující na černo vhodnější scházet se na nějakých protestních akcích, s transparenty na štangli, případně sypat před budovu televize na vozovku hnůj?

Za pár dnů budou další volby.  Jsem zvědav kolik dalších z těch podobných Danuši opět uspěje?

Průměrný počet slepic: 4.7 (46 hlasů)

Amen. Krásně napsáno. A opravdu k zamyšlení.

Průměrný počet slepic: 2.8 (25 hlasů)

Máš to popletené, ale nedivím se, ono se "nové levici" povedlo řádně se zdiskreditovat a prakticky již žádnou levicí není: je pouhým užitečným idiotem globalistů, to jest lidí s kupou peněz. Např. klimaalarmismus není dítkem levice, nýbrž USA a NATO! No a ty vlastní prvně jmenovaní...Popravdě řečeno, to zjištění mě , mírně řečeno, šokovalo. Už jsem zde o tom psal, ale mohu dodat důkazy, jestli chceš.

Průměrný počet slepic: 4.1 (21 hlas)

ale ony jim, těm levičákům, cizí peníze nedojdou. Zavedou další daně! Například to "zelené" OZE, které každému platícímu elektřinu uloupí z faktury na ty bohatší, kteří věří, že tu "dotaci" na kotlíky, soláry, tepelná čerpadla a další radosti, dostávají od státu a zadarmo. Jsou vděční Bruselu, že to tak pěkně zařídil. 

Emisní povolenky přinášejí zisky lecjakému šmelináři a vexlákovi, ale nejvíc sypou do paláců v Bruselu. Budou tam sypat i ty za PHM, za výfuky, za komíny, za prdy z dobytka, z poddaných. 

A zlořádi všech zemí západních hodnot jim ještě rádi půjčí jako té ukraruské juntě z Kyjeva. 

I to DPH lze zvedat do nekonečna, když to nevadí těm, co bydlí ve služebních bytech, jezdí ve služebních autech, mají služební elektroniku, sekretáře, jídelnu, bufet, sanatoriu, lázně, dovolené... 

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

občas zrudne, tím jak to tu hrubne. Fuj, raději budu rudý, než primitiv hrubý.

Průměrný počet slepic: 4.7 (20 hlasů)

do sebe

Průměrný počet slepic: 2.7 (15 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

příteli Bobe.

Průměrný počet slepic: 3.6 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Pavka (ne Korčagin) Novotný slavil další své "životní" vítězství. Tentokrát neodrovnal žádnou šou byznysovou zpěvačku, ale rovnou romského, hereckého génia Godlu.

Super cz: V organizaci Clash of the Stars se uskutečnil zápas mezi politikem Pavlem Novotným (43) a hercem Zdeňkem Godlou (49), který na poslední chvíli nahradil původního bojovníka Aleše Bejra. Hvězda seriálu Most měla z nabídky velkou radost, fyzicky se Zdeněk dle svých slov cítil dobře a byl připravený na tvrdý box. Avšak do druhého kola zápasu už z důvodu vyčerpání nenastoupil...

P.S.

Pro Godlu bylo těžkým handicapem, že nastoupil proti zkušenému Rusobijci Novotnému úplně sám, což v případě romského etnika není vůbec férové a ani přirozené.

Průměrný počet slepic: 3.9 (13 hlasů)

někde v šaškecu ? To musí být komedie, když se do sebe pustí dva vyžraní  trubci

Průměrný počet slepic: 3.3 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

Také k tomu co píše Host jsem dospěl, ale z druhého konce. Na ČT totiž čumím asi ze zvyku a protože v mém pokročilém věku mně pomáhá vyprodukovat alespoň tu trošku testosteronu. Omlouvám to ovšem oficiálně , že je třeba mít informace o protivníkovi, což snad také nepostrádá logiku.

Proto jsem tu už dříve , když Vidlák akci rozjížděl psal, že by to mohlo mít formu vhodnou i pro čumily. Např placením poplatků do advokátní úschovy, které budou uvolněny až bude plnění dodavatele odpovídat zadání a dokonce nebude porušovat zákon. Jinak také nevím jak mohou mít podložené námitky k ČT  lidé , kteří ji nesledují. Ono to tak trochu patří k bontonu a pak se jeden dozví, že byl někdo v Hvězdy tančí příšernej…. a prezidenta díky televizi vytáhnou hladce jako králíka z klobouku.

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)

Zazněl tu názor, že když člověk kouká na ČT, tak by se neměl účastnit akce Nekrm hydru. S tím já úplně nesouhlasím (nic ve zlém), protože projekt je koncipován jako nesouhlas s kvalitou diskusních a zpravodajských pořadů ČT. Organizátor zjištuje, že stížnosti na RRTV nepomáhají stav zpravodajství zlepšit a proto nabízí další stupeň řešení (přímý nátlak k vynucení veřejné diskuse). Myslím, že v Listině lidských práv je zakotveno právo na občanskou neposlušnost, pokud demokratické principy selhávají. Nevím jestli v tomto případě zrovna selhávají, ale dosavadní účinnost vymáhání objektivity a nestranosti ČT je velice nízká. A kdo jiný by měl nápravu vymáhat než lidé kteří na to koukají?

Průměrný počet slepic: 4.5 (14 hlasů)

dnes před hodinou, Němci 😁😁. To aby měla PČR usnadněno pátrání a zatýkání elitní protiteroristickou jednotkou

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)

kterého Vidlákovy články vůbec nezajímají a jen sem kopíruje z Conemáte vědět ?? Proč se nezapojí do diskuze přímo tam ??

Průměrný počet slepic: 2.8 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

Dlouho jsem odkládal tento svůj příspěvek. I když s většinou Vidlákových názorů naprosto souhlasím, tak co se týče České televize, mám názor jiný.

 Jistě že tato televize lže, zkresluje informace, na rozhovory vybírá jen ty, kteří se jí hodí atd. Je to vlajková loď nynější vládní propagandy. Nepřípustným způsobem ovlivňuje volby, to všechno je pravda, ale přesto si myslím, že napřed je třeba vyhrát volby i když za nerovných podmínek, a i potom bude těžké rozbít moloch ČT. Zaměstnancům ČT jde totiž o mnoho. Oni rozhodují, kdo dostane výhodné smlouvy a kdo ne.

Dobré by bylo vzpomenout na TV krizi v roce2000/2001. Tehdy si zaměstnanci zpravodajství ČT rozhodli že ČT patří jim a oni budou rozhodovat kdo bude jejím ředitelem. Je dobré se podívat kdo je tehdy podporoval a kdo podporuje nynější vládu. Hodně jmen je stejných.

Nemyslím si, že vláda si nechá potopit vlajkovou loď své propagandy. Myslíte si že při státním dluhu přes 3 000 miliard Kč a ročním deficitu státního rozpočtu 250 miliard Kč tato vláda bude váhat nad příspěvkem ČT v řádu jednotek miliard kterou vylepší hospodaření ČT? A myslíte si, že jim to sněmovna ve zrychleném řízení neodhlasuje, a myslíte si, že se banky nebudou předhánět nad překlenovacím úvěrem?

Ale jak píše Vidlák, ten komu se to nelíbí, měl by taky navrhnout řešení.

Stojím na zastávce autobusu a přicházejí většinou starší občané. Původní téma počasí, po chvilce nahradím tématem politika, volby, kdo jak volil a jak to dopadne v případě, že budeme volit tak blbě jako posledně. V marketu potkám spolužačku, po obvyklých frázích se zeptám, koho volila a když se dovím, že k volbám nechodí, tak jí mezi regály s máslem a šlehačkou vysvětlím, jakou blbost dělá, a jak se to nám všem vymstí. Na srazu spolužáků je to to samé, ani cizí neznámá paní sedící vedle mne v autobusu není přede mnou v bezpečí i tu si proklepnu. Nutno dodat že většina lidí tuto vládu nesnáší, jen je třeba je přesvědčit, aby šli k volbám, a volili strany, které mají šanci se do parlamentu dostat. To je mé řešení.

Průměrný počet slepic: 4.6 (18 hlasů)

Souhlas. Já TV neplatím, dobrých 10 let se na žádnou TV (ani Nova, Prima atd.) nedívám, takže si ani nemám na co stěžovat, takže jak říkáte: jedině jit k volbám a natřít to Fialovcum, Ještě existuje jedno řešení, totéž co v roce 1989: celostátní stávka, všude v celé republice, v každé vsi, obci, městě, Kraji. 100tis.lidi na Václaváku nemělo smysl, ale má to smysl v celé republice, ale kdo to svolá? A za druhé, nevidím kolem sebe tolik nespokojených, bohužel...

Průměrný počet slepic: 4.4 (13 hlasů)

to určitě svolávat nebudou 🤔

Průměrný počet slepic: 3.1 (12 hlasů)

Jeden z podstatných rozdílů mezi dneškem a rokem 1989 je ten, že tehdejší vláda už neměla žádnou oporu v zahraničí, a i špičky STB si uvědomovaly že je třeba změnit režim a čím dřív, tím líp, než je zatáhnou do nějakého průseru. Navíc v čele STB nebyli hlupáci, a už delší dobu se připravovali na převrat. Nedělalo jim potíže, namydlit stávajícímu režimu schody. Ty masy lidí na náměstích by bez skryté podpory STB nebyly.

Teď je to zcela jiné. Většina zahraničních „spojenců“ naši vládu podporuje, a vedení BIS velkou inteligencí neoplývá a s nynějším režimem bez výhrad spolupracuje.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

ještě jedna věc: víte co je sranda? V 89 chtěli lidi změnu, ale vydělalo horních 10tisic, protože byli u lizu. Vy jste docela sečtělý, zkuste mi napsat jak se dostal k lizu V.Klaus, když to byl obyčejný ekonom, bez praxe, z prognostického ustavu, s přiblblou vizi, že "trh vše vyřeší". Jo vyřeší, ale zase jen pro bohaté-viz dnešní doba, že...

Zatím bez slepic

In reply to by Chuck

Trvalý odkaz

Klaus ? Úplně jednoduše. OF nemělo žádné slušné lidi na obsazení důležitých korýtek. Zrovna byl potřeba ekonom. Jedna bába z disentu řekla, že tam a tam sedí ten a ten člověk, přivezte ho. I stalo se. A Klaus byl na světě. Bylo to na NOVĚ a ta bába se tam tím chlubila, jakého doporučila skvělého kápa. Jistě by šlo nějak dohledat.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Chuck

Trvalý odkaz

Celostátní stávka tady přece probíhala za kowidové diktatury! začali to doktoři úprkem z ordinací a sabotáží léčení nemocných agresivní chřipkou. Stávka pokračovala opatřeními vlády a několika nezodpovědných beztrestných ministrů zdravotnictví i vnitra. Jakákoliv práce byla zločinně podmíněna jakýmisi testy na covid, kterých se vyrojily miliardy. Další stupeň podmínek byly zázračné vakcíny z sionistické laboratoře a továren. Miliony lidí si povinně pořídily zdravotní problémy, které dosud neměly. Znám jenom málo lidí, kteří nemají následky.

Stát pro tu stávku vykouzlil odněkud miliardy na to, aby se mu obyvatelstvo nebouřilo. A nebouří se ani dnes!

Kdo by tak asi dneska stávkoval, kromě těch, kteří jsou výplatní listině samotného státu? Policie? Úředníctvo? Externí pracovníci pro úřady? Česká televize? Česká sportovní agentura? Český olympijský výbor? Zaměstnanci ČEZ, O2, T-mobil, Vodafon, Sazka, Romea...?

Zatím bez slepic

blíží se 22:00, tapety připravit, pojedeme !!!!!

Průměrný počet slepic: 3.9 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Zásadní rozdíl je v tom, že 90% lidí chtělo změnu, dnes chce změnu tak 20% lidi. Protože plne košíky, dovolené v Chorvatsku, v Alpách, SUV, atd.atd. S tím nemá nic společného ani STB (resp.Koudelka) ani zahraniční vlády. Lidé jsou nespokojení, ale o politice se nebaví, dokonce si to mezi sebou zakazují: přijdu mezi známé a oni řeknou: o politice se bavit nebudeme jo? Strkaji hlavu do písku a serou mě (dámy prosím prominou), co tedy chcete? Že lidi prozřou? Ale jděte...jak říkám: rok 1989, jinak se nestane nic...Freude, revoluce musí být vždy zdola, shora nikdy nepřijde!!!!

Průměrný počet slepic: 4.2 (9 hlasů)

změna válkou a to asi nikdo moc nechce.

Průměrný počet slepic: 4 (3 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

válku chtějí jen politici!!! Obyčejný člověk ji nechce...k čemu by mu byla??? 

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Chuck

Trvalý odkaz

by se hodil a s gaunery zatočit jak v Číně

Průměrný počet slepic: 3.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Kotrbova žaloba vypadá dobře a mohla by jako ta kapka udělat nepatrný důlek do hradeb české krkavčí televize. Jedna kapka je však málo.

Poslouchám Xaverovo zprávy z Rady české televize. Pochopil jsem, že taková Rada nepohne ničím. Ani jejich ředitelem, ani utrácením peněz za začerněné smlouvy o penězích koncesionářů.

Nekrm hydru je také jenom kapka nebo deštíček, který zvíří prach na hradbách. Za každý takový pokus je nutno poděkovat. A nikoliv tohle úsilí lidí dehonestovat, urážet, ponižovat autory i účastníky. 

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

 

 .

Průměrný počet slepic: 4.9 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Ono to není jenom o volbách, ale o všem možném, někdy myslím, že o úplně všem. Vidlákova věta - platná stejně jako věta Pythagorova. 

„Ještě spolu nemají upečené ani jedny volby a už se tam intrikuje ostošest a ego je opět důležitější, než dostat dezoláta do senátu.“

Dva lidé mají na jednu věc dva názory. A už to jede...

Svatoplukovy pruty.

 

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)