Jde po nás nějaký bloger

Autor

Přátelé, evropské a krajské volby jsou už minulostí a před námi jsou volby parlamentní. Rok máme před sebou a tři roky za sebou. Za tu dobu se toho hodně odehrálo a ještě víc se toho změnilo. Na začátku bylo vítězství Pětikolky a milion propadlých hlasů, pokračovalo to válkou na Ukrajině, nevídanou inflací, energetickou drahotou a dopracovali jsme se k bezprecedentní aroganci moci, díky které jsme poprvé uviděli pravou tvář progresívního liberalismu.

Těsně po evropských volbách jsem avizoval, že je zapotřebí se z těch uplynulých třech let poučit, protože to pro nás byly roky hektické. Byla to doba, kdy se nečekaně velké množství lidí zvedlo z gauče a pustilo se do boje proti budoucnosti, kterou nám chtěla naše Fialová vláda uchystat. Odvedlo se obrovské množství práce, udělalo se hodně chyb, ale také z toho vzešly nové naděje. Jen jiné, než jsme si v roce 2021 představovali.

Řekl jsem, že o tom napíšu knihu. Je zapotřebí shrnout všechny zkušenosti, je zapotřebí si připomenout, co se v uplynulých třech letech odehrálo a je zapotřebí, abyste se dozvěděli něco z toho zákulisí, do kterého jsem měl možnost nahlížet.

Kniha je hotová a právě jde do tisku.

Na třech stech stránkách mapuji naše protestní hnutí a zabývám se milníky, které považuji za důležité. Pokud chcete vědět, jak to bylo mezi mnou a Vrábelem, mezi mnou a ČEZem, mezi mnou a Rajchlem, mezi mnou a Babišem, mezi mnou a SPD, pokud vás zajímá, podle čeho jsem dělal své předpovědi volebních výsledků, pokud chcete vědět, v čem jsem viděl naději a naopak v čem jsem viděl chyby, pokud si chcete připomenout uplynulé tři roky a chcete mít materiál pro vaše rozhodování u voleb v příštím roce, myslím, že je to kniha přesně pro vás.

Jmenuje se: „Jde po nás nějaký bloger.“ Tato věta je zároveň i pointou celé knihy, ale tu vám samozřejmě neprozradím.

Kniha není o válce na Ukrajině, i přesto, že nás ta válka značně ovlivnila, ale v knize se nezabývám vnějšími okolnostmi. Zabývám se tím, co jsem mohl ovlivnit a co jsem se snažil ovlivnit. Kniha je o tom, co bych chtěl, aby bylo, ale zároveň vím, že to nikdy nebude. Je o tenkých vláknech, na kterých visí všechny plány, i o událostech, které nikdo nečeká a které naše plány měnily a nadále budou měnit.

Kniha není o vítězství, mnohem více pojednává o pádech a opětovném vstávání. Není o geniálních strategiích, ale o obyčejné lidské zaťatosti. Není o tom, co jsem udělal, ale spíš u čeho jsem byl. Pointa knihy pak je o strážných andělech, kteří byli i tam, kde bych je nikdy nečekal.

A protože je to kniha tlustá, stojí 400 Kč.

Ode dneška startuje předprodej. Funguje to jako obvykle. Každý, kdo pošle Institutu českého venkova dar ve výši alespoň 400,- Kč, může si ji vyžádat v aplikaci zde:

https://dary.institutceskehovenkova.cz/eshop

Knihu budu rozesílat zhruba od začátku prosince a myslím, že do vánoc zvládnu uspokojit všechny objednávky. Pokud si spolu s touto knihou objednáte i něco dalšího, pošlu vám to všechno pohromadě v jedné zásilce. Pokud si objednáte jiné zboží bez této knihy, pošlu vám ho do týdne.

________________________________________________________________________________________________________________________

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle příslušnou částku, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (196 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

... plán na rozředění, vykořenění a debilizaci původního evropského obyvatelstva mimo jiné skrze řízenou migrační invazi směle pokračuje. Ostatně tak, jak o něm mluvil toho času kamarád panevropského knížete Schwarzenberga panevropan hrabě Coudenhove-Kalergi. „Člověk budoucnosti bude míšenec (mongrel). Dnešní rasy a třídy zmizí v důsledku zániku prostoru, času a předsudku. Eurasijsko-negroidní rasa budoucnosti, podobná svým vnějším vzhledem starověkým Egypťanům nahradí rozmanitosti národů a jedinců,“ uvedl ve svém díle Practical Idealism (1935) rakouský politik s japonskými kořeny a československým občanstvím. Takové orwellovské, co říkáte? Jenže tihle modrokrevní incestníci to – bohužel pro nás – myslí vážně.

Režisér Hřebejk se nám nějak radikalizoval. Nejdřív mluvil o bombardování hotelu, kde Miloš Zeman slavil narozeniny, teď zase tvrdí, že Orbána Maďaři „možná pověsí na kandelábr“. Co na to říct?

Hřebejk pouze nadále potvrzuje svou nesoudnost, trapnost a vulgaritu tak často příznačnou samozvaným dobroserům – tedy vlčím nositelům lží a nenávisti oděných do beránčího sametu pravdy a lásky. Aneb kdo nejde s námi a s jedinou pravdou naší strany a vlády, jde proti nám.

PL/TOMÁŠ VYORAL

https://pravdive.eu/news/84555/co-chteji-pro-pavlovou-to-slusny-clovek-ani-nevydela

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (124 hlasů)

Petr Pavel tvrdí, že peníze navíc pro

svou ženu nechtěl.

Faktem ale je, že kancléř Milan Vašina

žádal ve svém návrhu náhrady pro

první dámu zcela separátně, aniž by

současně žádal snížení náhrad pro

prezidenta.

Tudíž Petr Pavel jednoznačně lže.

(FB J. Rajchla)

-----------------------------------------------

😅Chudáčkovi Pavlovi nejdřív pletli hlavu komunisté, pak Američané a nakonec i jeho vlastní manželka.

🤷🏻‍♂️Podle Mariana Jurečky však to byl i jeho hradní kancléř.

 

🇨🇿Jurečka sdělil nové skutečnosti o penězích pro manželku Petra Pavla.

Hrad změnil dohodu, chtěl je zvlášť," řekl Jurečka.

neČT24

Průměrný počet slepic: 4.7 (90 hlasů)

Europoslanec ze Slovenska Luboš Blaha  přijel do Moskvy se omluvit za rusofobii na Západě. Jsme Slované a nikdy nebudeme nuceni nenávidět ruský lid. Odmítáme posílání zbraní na Ukrajinu, odmítáme sankce proti Rusku, odmítáme eskalaci konfliktu. Nechceme, aby naše děti umíraly v jaderné válce, Slováci chtějí mír,“ řekl Blaha. Vice zde https://t.me/coNemateVedet/99455
 

Průměrný počet slepic: 4.7 (111 hlasů)

- Tak, jak jej předtím oklamali ohledně “neškodnosti”smrtících mRNA injekcí, i nyní skočil na nebezpečnou hru CIA … o plánovaném íránském atentátu na jeho osobu! Vyzval Izrael, aby bombardoval íránská jaderná zařízení!

IZRAEL / USA / ÍRÁN: Již počátkem března tohoto roku jsme publikovali článek s varováním, že Deep State může chystat atentát na Donalda Trumpa, který má být účelově dán za vinu Iránu, což povede následně k válce USA na Blízkém východě a k americkým úderům proti íránským jaderným zařízením. Nakonec opravdu k pokusu o atentát na Donalda Trumpa došlo, dokonce dvakrát po sobě, ale nyní se celá věc dramatizuje a náš článek z března se znovu stává více než aktuálním. Americké tajné služby totiž před pár dny znovu informovaly, že mají věrohodné informace, že Írán spustil operaci na likvidaci Donalda Trumpa před volbami, případně těsně po volbách, a proto došlo k neuvěřitelné reakci Bílého domu.

Joe Biden totiž poprvé v americké historii poskytl prezidentskému kandidátovi, v tomto případě Donaldu Trumpovi, prezidentskou ochranku, vojenské letadlo a kompletní protokol ochrany úřadujícího prezidenta, jako kdyby Trump byl stále prezidentem a v Bílém domě. Jedná se o naprosto bezprecedentní krok, který naznačuje, že Trumpovi hrozí zastřelení, bombový nebo raketový útok, případně jiný způsob likvidace.

V podstatě se Bílý dům snaží zbavit zodpovědnosti za to, co se Trumpovi v nejbližší době stane, anebo může stát. Doslova to působí jako alibi Bílého domu v přímém přenosu na něco, co je již dopředu nachystáno. Je totiž zjevné, a mluvil jsem o tom v pátek na SVCS, že pokud Deep State má v planu zabití Donalda Trumpa, tak tím dojde k zabití dvou much naráz.

Deep State má nachystanou smrt Trumpa jako záminku pro vyhlášení války USA a NATO Íránu?

Kromě toho, že se Deep State zbaví Trumpa, tak by jeho smrtí byla získána i záminka k vyhlášení války Íránu za smrt prezidentského kandidáta, případně zvoleného prezidenta, pokud by k útoku došlo po Trumpově zvolení po 5. listopadu. Přitom oficiální orgány v Teheránu kategoricky odmítají obvinění, že by chystaly atentát na Trumpa, je to prý zpravodajská hra americké CIA s cílem rozpoutat válku s Íránem na Blízkém východě.

Pokud by skutečně Trump zemřel, okamžitě se podle všeho najdou cestovní pasy několika Íránců na místě, odkud přišla střelba na Trumpa. Okamžitě se objeví kamerové záznamy íránských agentů, se jmény a s informacemi. Okamžitě bude Írán obviněn z válečného aktu a USA prohlásí, že byly napadeny. Může potom dojít i k aktivaci článku 5 NATO o kolektivní obraně a USA společně s aliancí vyrazí do války proti Íránu...

Trump jako magor vyzval k bombardování jaderných zařízení v Íránu...

On prostě skočil na špek Deep State a začíná řvát unisono společně s Izraelem do úderů proti Íránu, do bombardování jaderných zařízení v Íránu, do vyhození íránských měst do povětří. Tohle nedopadne dobře... 

Celé na:      https://cz24.news/…-j/

Průměrný počet slepic: 4.7 (14 hlasů)

rasy zmizí, bude jen jedna smíšená a vládnout jí bude ta jediná čistá, sionistická 😵‍💫

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

dobrý vánoční dárek...

Průměrný počet slepic: 4.6 (53 hlasů)
Trvalý odkaz

Zpracováno podle Pjakina a dalších zdrojů

V září 2024 provedl Izrael operaci proti hnutí Hizballáh tím, že na dálku odpálil pagery, které byly tajně vybaveny výbušninami. Tento útok, který proběhl 17. září, zasáhl přibližně 3 000 pagerů, které používali členové Hizballáhu po celém Libanonu a Sýrii. Pagery byly zakoupeny Hizballáhem od tchajwanského výrobce, ale byly upraveny izraelskou tajnou službou Mossad prostřednictvím nastrčené společnosti během výrobního procesu. Výbušniny skryté uvnitř pagerů byly aktivovány zakódovanou zprávou, což vedlo ke smrti nejméně 12 lidí, včetně civilistů, a zranění tisíců dalších, z nichž někteří přišli o jedno nebo obě oči.

Pager je zařízení určené k přijímání krátkých textových zpráv, které zobrazuje.Většinou umožňuje pouze jednosměrnou komunikaci.

V Bejrútu proběhl 27. září 2024 Izraelský atentát na šéfa Hizballáhu, Hassana Nasralláha. Velitelství Hizballáhu se nacházelo v podzemním bunkru pod obytnými budovami v hustě obydlené jižní části Bejrútu. Nasralláh a další vrcholní představitelé Hizballáhu se účastnili strategické schůzky, kterou izraelská vojenská rozvědka dlouho sledovala. Izraelské letectvo nasadilo do útoku stíhačky vybavené „bunker-buster“ bombami, které dokážou prorazit podzemní opevnění. Spolu s Nasralláhem byl zabit také Ali Karaki, velitel jižní fronty Hizballáhu, a několik dalších významných velitelů.

Izrael využil provedení atentátu ještě k teroristickému útoku proti civilnímu obyvatelstvu Libanonu. Klamně varoval obyvatelstvo jižních oblastí Libanonu, aby se přesunulo na sever, protože v jižních částech hodlá vést bojové akce. Co znamená pro pětimiliónový stát jakým je Libanon, když se zvedne milión běženců a zaplní libanonská města? Obzvláště Bejrút? A když ti běženci přeplnili Bejrút, tak proti němu byl veden obludný útok. Aby zabili Nasralláha, srovnali se zemí hned několik činžáků. Těch běženců tam zahynulo nepočítaně.

Jen si to představte, když to všechno sečtete, ten pagerový útok, který narušil vzájemnou komunikaci a zneschopnil velení, vraždu lídra, útok proti přeplněnému městu, vyvolání chaosu… To jsou přece ty nejvhodnější podmínky pro vpád do Libanonu. Kdyby to mohl udělat, tak by to tak také udělal.

A ty okolnosti jsou takové, že když provedli ten svůj pagerový útok tak, aby jim umožnili obnovit velení, a zabili jejich lídra Nasralláha a zaútočili na běžence. Jenže v takových časových odstupech, že se jejich protivník vzpamatoval. Teď jim už nezbylo než zahájit tu vojenskou operaci proti Libanonu, a to za jakýchkoliv podmínek. Bylo by logické vpadnout do Libanonu a postupně jej celý obsadit. Jenže problém je v tom, že Izrael už na to nemá sílu, stav jeho vojenských jednotek vůbec neumožňuje Izraeli zajistit účinnou okupaci Libanonu.

K pokusu okupace již došlo v roce 1982, aby se vypořádal s palestinskými skupinami a libanonskými milicemi. Okupace byla velmi konfliktní a vedla k násilným střetům především s Hizballáhem. Pod mezinárodním tlakem se v roce 2000 Izrael rozhodl stáhnout své síly z jižního Libanonu. Tento krok byl považován za vitězství Hizballáhu a vedl k jeho výraznému posílení. A to se tehdy Izrael soustředil jen na tuto jednu frontu, měl podporu spřátelených zemí a stejně si s tím neporadil.

A když Izrael začal s vojenskou operací v Libanonu, tak už nemá jinou možnost, než se snažit do té války zatáhnout západní státy a USA.

Už rok běží válka proti sektoru Gazy a dosáhli něčeho? Jaké plody ta válka přinesla Izraeli? Nedosáhli ničeho! Izrael nese kolosální ztráty. Ejlatský přístav, který je jediným izraelským přístavem na pobřeží Rudého moře a se nachází na jižním cípu Izraele, je v důsledku dronových útoků Hútíú zcela uzavřen. Pro Izrael měl strategický význam, protože zajišťoval klíčové spojení s Asií a východní Afrikou. Všechny západní státy mají ztráty, když nemohou využívat Rudé moře. Situaci měla řešit americká letadlová loď a celá skupina podpůrných lodí. Jenže Hútíové těžce poškodili klíčovou loď, která celou skupinu lodí zásobovala pohonnými hmotami. Musela být odtažena. Celá skupina kolem letadlové lodi ztratila svů odstrašující význam, musí neustále zaplouvat do přístavů a tankovat pohonné hmoty, když ji nemá kdo zásobovat na otevřeném moři.

Neustále nám vykládají, jaká je izraelská armáda vítězná, že vždy v arabsko-izraelských válkách vyhrávala. Ale pokud si provedeme řádnou analýzu jak tyto konflikty probíhaly, tak s výjimkou egyptského útoku, najdeme stejnou strategii. Izrael vždy zaútočil, a když se Arabové připravili a byli hotovi ho převálcovat vší svoji silou, tak do toho zasáhly západní státy, politicky a ekonomicky zatlačily na arabský svět, pohrozily mu válkou a on ustoupil. A Izraeli pak bylo připsáno další vítězství.

Přesně se stejnou strategií začal Izrael válku proti pásmu Gazy, a úplně stejně začal válku proti Hizballáhu. Ano Izrael je prostě nepoučitelný.

Všechny ostatní války byly velmi krátké, poprvé válčí celý rok. Jenže Izrael nezůstal pouze u války na jedné frontě. Ta ho za ten rok vyčerpala. Izraelské ekonomice to způsobuje kolosální škody. Za ten rok Izrael přišel o spoustu techniky, spotřeboval munici, utrpěl ztráty lidí, kteří padli nebo byli zraněni. Ještě s tím neskončil a už otevírá druhou frontu.

Když Izrael začal s vojenskou operací v Libanonu, tak už nemá jinou možnost, než se snažit do té války zatáhnout západní státy, USA. Potřebují, aby do toho zasáhl celý svět a Izrael si opět mohl připsat další vítězství, jenže se to neděje. Protože svět má velmi mnoho svých vlastních problémů. Izrael nechápe tu situaci, ve které se nachází celý svět a požaduje, aby se za něj zase všichni postavili. A on tady potom zase budu frajeřit a vykládat, jak se dokázal vypořádat s daleko silnějšími protivníky. 

Kdy byl zabit Nasralláh? Poté, když souhlasil s ukončením všech bojových akcí proti Izraeli. Jenže to by pro Izrael byla totální katastrofa, proto museli vůdce Hizballáhu Nasralláha nutně zabít. Izrael musí vést tyto bojové akce, protože jinak zůstane sám proti všem svým protivníkům z regionu, ale on potřebuje zatáhnout do velkého střetu se svými protivníky západní státy.

Průměrný počet slepic: 3.9 (74 hlasů)

...Izrael zkrátka nikdy neopustil roli oběti, vlka v rouše beránčím, i když je protagonistou brutálních válečných zločinů proti bezbrannému civilnímu obyvatelstvu, které mají na svědomí desetitisíce nevinných obětí.

Dnes je stále jasnější, že Izrael je monstrum zrozené z nezdravého pojetí západního kolonialismu a rasistické nadřazenosti sionistické ideologie.

Monstrum zbavené etiky a humanitární morálky, které si představuje jen biblické ničení všeho, co brání jeho vůli k moci, až po genocidu protivníků, bez rozdílu mezi ženami, muži a dětmi, mezi bojovníky a nebojovníky, které plánuje ničení nemocnic, škol, domů, aby znemožnilo život svým nepřátelům.

Jeho armáda, která páchá takové zločiny, je armádou beze cti a jako taková bude v dějinách zapamatována.

V tomto smyslu sionistický stát již prohrál a nemůže mít budoucnost mezi svobodnými lidmi a ve svědomí lidstva.

Bude moci pokračovat v zabíjení až do svého zániku, který dříve či později nevyhnutelně přijde, má-li lidská civilizace budoucnost.

Celý článek na: https://cz24.news/izrael-otevrel-na-blizkem-vychode-7-sedm-valecnych-front-najednou/

AUTOR: Claudio Resta         Zpracoval: CZ24.news

https://www.vtforeignpolicy.com/2024/10/israel-has-opened-seven-war-fronts-in-the-middle-east/

 

Průměrný počet slepic: 4 (57 hlasů)

Srbsko zvažuje možnost vstupu do BRICS - jako alternativu ke vstupu do Evropské unie, - oznámil místopředseda vlády A. Vulin. Pokud je členství v BRICS atraktivní pro další země, jako jsou SAE, Saúdská Arábie nebo Turecko, tak proč by měla být jiná situace pro Srbsko? Není tedy pochyb o tom, že vstup do BRICS se stal skutečnou alternativou k EU,“ uvedl Alexandr Wulin.
zdroj: Český List

Průměrný počet slepic: 4.6 (77 hlasů)

"Bude moci pokračovat v zabíjení až do svého zániku, který dříve či později nevyhnutelně přijde, má-li lidská civilizace budoucnost"

Ještě bych měl jinou citaci, nějaký Goebels to kdysi napsal v jednom článku:

" Židé jsou vinni! (Die Juden sind schuld!), v němž vinu za rozpoutání války (a vůbec všechny problémy Německa) samozřejmě přisoudil židům a připomněl Hitlerův výrok z roku 1939, že další světová válka skončí zničením židovské rasy v Evropě.

Připadá mi to celkem stejné. V případě zájmu mohu poskytnout pro fanoušky antisemitismu veledílo z dílny nácků. Jmenuje se Věčný žid a jeho promítání je v Evropě bez předchozího vysvětlení veřejně promítat zakázáno. Já ho mám. Stejně jako faráři v Černých baronech, kteří znali marxismus leninismus lépe, než sami marxisté leninisté chci vědět, co si myslí protivník.

Kdo si chce vychutnat zlotřilost Židů, tak jde o https://www.csfd.cz/film/101170-vecny-zid/prehled/

Kdo by měl zájem, ať mi pošle mail a můžeme se dohodnout, jak mu toto veledílo dodám.

Ale teď si jdu radši pustit toto, než nás všechny zabijou https://www.youtube.com/watch?v=ckVYO9oI8vc

Průměrný počet slepic: 2.5 (43 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

.. o jiný antisemitský film z Goebelsova eintopfu.. Jmenuje se Žid Süss. 

Pojednává o tajném finančním radovi vévody Karla Alexandra  Württemberského, který si v době, kdy byl císařským gubernátorem Bělehradu, zvyknul žít na vysoké noze.. Finanční zdroje Bádenska-Würtemberska a Švábska ale nedostačovaly k vydržování jeho nákladného dvora ve Stuttgartu a k plnění jeho vojenských povinností (byl i císařský generál a říšský maršál). Dalším problémem bylo i to, že vévoda Karel Alexandr  Württemberský byl katolík, a Bádensko-Würtembersko i Švábsko byly protestantské.

Josef Süss Openheimer zavedl mimo jiné i mýtné poplatky, které zdražily chléb ve Stuttgartu na trojnásobek, zkrátka, snažil se vyhovět vévodovým potřebám a tím si znepřátelil koho mohl. Po vévodově smrti ho nakonec oběsili. Obvinili ho z ledasčeho, ze zpronevěry, velezrady, ba i z nemravného života, což nakonec stáhnuli, aby neutrpěla pověst vysoce postavených dam, což ale nezabránilo Goebelsovi, aby z něj v tom filmu nechal udělat "prznitele křesťanských panen", což se, dle názoru historiků nezakládalo na pravdě. Je ale dost možné, že udělal z pár bohatých mužů paroháče.

Zkrátka a dobře, co čekat od Goebelse jiného, než antisemitskou propagandistickou sračku.

Co jsem si z toho filmu ale odnesl, je přesvědčení o škodlivosti až zločinnosti mýtných a dalších poplatků, podvazujících ekonomiku a zdražujících životní náklady celé společnosti.. Němcům se to vpálilo hluboko do národní paměti, proto také jejich AutoBahn byly bez poplatků až do nedávna, a i když je zavedli, tak jen pro "cizí", a "svým" je kompenzují. Všechno, co zdražuje dopravu a pohyb zboží je škodlivé a neúměrně zatěžuje obyvatelstvo. Teď nám Brusel dělá svými emisními povolenkami totéž, co Josef Oppenheimer provedl před skoro 300 lety Bádensku-Würtembersku, tedy, zdražují všechno co člověk k životu potřebuje, a tím celou Evropu ožebračují.

Průměrný počet slepic: 4.1 (28 hlasů)

Nevím jak dnes, ale mě tehdá trvalo asi rok a půl, než jsem ho splašil. A sehnal jsem ho pouze kvůli tomu, že jsem byl napojený na skupinu dost šikovných hackerů. Oni prý netušili, proč jsem se tak pídil po této sračce, ale byl jsem u nich oblíbený, tak mi ho dodali.

Já ho nechtěl proto, že jsem masochista, já chtěl vidět co v kinech promítali německému obyvatelstvu předtím, než oni začali kopat do žen a do dětí.

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)

takže docházíš k naprosto chybnému výsledku. Nacizmus v Německu vedl k plánu konečného řešení, čili k postupně prováděné genocidě na Židech, Slovanech a Romech. 
Naproti tomu, věta, kterou jsi vytáhl z příspěvku včelky Máji: (Izrael) "Bude moci pokračovat v zabíjení až do svého zániku, který dříve či později nevyhnutelně přijde, má-li lidská civilizace budoucnost" k žádné genocidě nevyzývá. Mluví o státu Izrael, který vznikl úskokem na území Palestiny. Který v průběhu 20. a 21. století vytlačil Palestince do dvou enkláv a v současné době přes rok provádí systematickou genocidu v pásmu Gazy. A nyní v podstatě vyhlásil válku sousednímu Libanononu. To vše muže dělat pouze s podporou USA a jejich spojenců. Dnes se Arabské státy v okolí Izraele sjednocují ve svých postojích a naopak reálná síla USA tam klesá. Může dojít až k tomu, že Izrael bude okupován arabskými zeměmi, skončí jako samostatný stát. Ale nikdo vyhrožuje genocidou jeho židovských obyvatel. A to je ten zásadní rozdíl a tvoje nepochopení toho co se snažíš srovnávat.
Průměrný počet slepic: 4 (22 hlasů)

Díky Inzo, tímto sdělením jsi mě ohromně uklidnil. V tom případě jsem v poho. Marná sláva, ty umíš člověku dodat elán do života. Těch víc jak tisíc povražděných a umučených před rokem a ty statisíce před nimi, to byla asi taková nehůdka, nedorozumění. Pochopitelně už chápu, kdo za to může.

Průměrný počet slepic: 2.5 (16 hlasů)

dnešní svinstva Izraele omlouvat Goebbelsem, který je 80 let po smrti.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

což ale neznamená, že bych si z vás někdy nemohl udělat prču.

Všiml jsem si jedné věci. Vy jste dost vytížený člověk, asistent v Bruselu, jeden z nejznámějších blogerů, takže publikujete zde, na Litterate, na fejsbůku a na mnoha dalších stránkách. Na vidlákových kydech já vám občas dost zlobím a zlobím hlavně vaše věrné podporovatele. To vy ale mnohdy netušíte. Jasně, nemůžete to vše stihnout.

Ale zjistil jsem, že když chci, abyste zareagoval na můj post, tak je dobré do textu zakomponovat slovo vidlák.Včera mi to opět zafungovalo, máte tam odpověď na svou výzvu. Že vy, jak ty všechny diskuse nestíháte si takhle otevřete stránku, uděláte dvojchvat ctrl f a napíšete vidlák? Mýlím se? Myslím, že ne, ale hodlám to dál testovat. Mě totiž testování jiných děsně baví.

Průměrný počet slepic: 2.4 (48 hlasů)

Ne, Berrnarde, já si diskusi několikrát denně prostě přečtu.  Už na máloco reaguju. Jednoduše proto, že mě všichni znáte a já znám vás, takže už se skoro nestává, že byste něco pochopili jinak, než jak jsem to myslel a tak nemám důvod nic vysvětlovat. A do infantilních bojů se zapojuju až tehdy, když to ohrožuje nábytek v mé virtuální hospodě. 

Jinak vám prostě nechávám svobodu a většinou jen kroutím hlavou, co s dospělými lidmi dělá internet...

Dnes jsem nereagoval, protože provokujete. Na to jsem už zvyklý. Ale proto, že bych chtěl slyšet racionální protiargument. Prostě by mě zajímalo, jaký protitah na tuto slovní šermířskou lahůdku chcete použít. Hodlám ji totiž často používat. 

Průměrný počet slepic: 4.3 (47 hlasů)

mám takový dojem, že zrovna o něm jsem nedávno četl článek od Kechlibara.

Nevěřím, že velké korporace dobrovolně jdou do kravin, jako je woke kultura. Nedává to totiž smysl. Vždy za tím stojí systém, kterému se musí přizpůsobit. Systém vytváří politika. Vy lobujete za lepší politiku, ale když se zmýlíte a za vámi půjde fůra jiných lidí, jak si pak vezmete na triko, že jste se pouze spletl. Už jste se spletl ve svých prognózách mnohokrát, to já taky, ale vy máte větší zodpovědnost, jelikož máte podstatně větší dosah než já.

Já když něco napíšu, tak se svým průměrem 1,2 slepic mohu být v klídku. Vy máte ale na krku daleko větší břímě. Vás bere vážně o mnoho víc lidí, uvědomujete si to? Takže když zase od vás někdy budu číst něco, co mi přijde jako zpackaná slátanina, hned se to ode mne dozvíte. Stejně jako nevěřím v boha, nevěřím ani ve vaší neomylnost. Bohužel, jak jsem si všiml, mnozí ano.

Průměrný počet slepic: 2.8 (53 hlasů)

.. "dvorním Židem" a "dvorním šaškem" zároveň. Protože kdo jiný má výsadu říkat králi pravdu, než šašek..

Připomíná mi to i jednu užitečnou zvyklost z Říma, který povoloval významným vojevůdcům uspořádat triumfální průvod, ale triumfátor měl ve svém voze otroka, který mu po celou dobu šeptal do ucha "Hominem te esse memento", tedy, "Pamatuj, že jsi (jen) člověk!"

Ale v tomto s berrnardem souhlasím, čím větší dosah ten či onen člověk má, tím více si musí být vědom své odpovědnosti, zde platí aristokratické pravidlo "Noblesse oblige" tedy, "Vznešenost (moc, dosah) zavazuje"

Průměrný počet slepic: 4.6 (40 hlasů)

platí ještě to, že spolu v listopadu skočíme na pivo? Seděl bys tam ale s šaškem, rebelem a židákem, takže pokud by ti do toho něco vlezlo, pochopím to. Ale ty přijedeš asi. Jsi chytřejší a sečtělejší, já jdu na věci spíš zdola, ale řekl bych, že občas docházíme k stejným výsledkům.

Průměrný počet slepic: 3.9 (14 hlasů)

jeho problémy nenastaly s wokeismem, nýbrž s "financismem" -stejně, jako u VW: pokud firmu řídili inženýři, sedělo všechno, nejen dveře. S nástupem "ekonomicky(?!) zaměřených šéfů jde všechno do háje, protože  na všechno je hleděno prizmatem peněz.

Holt "neviditelná ruka trhu", kor když je hrabivá...

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

zdvihnou si platy o desetisice

Jindřich Rajchl: Tahle fotka se Blesku povedla. Jen tedy správné vyčíslení náhrad, které dosahují rovněž statisícových hodnot. A mimochodem Petr Pavel i Eva Pavlová současně se svým platem a náhradami i výsluhový příspěvek od Armády ČR pro hodnost generála a podplukovnice. Ale jak říkal pan prezident - jemu vůbec nešlo o víc peněz, jen o to, aby to bylo spravedlivé. Že ty papaláše hanba nefackuje.
 

vicko pro evu

Průměrný počet slepic: 4.9 (94 hlasů)
Trvalý odkaz

Včera pan Vidlák psal, že atmosféra na Konzervativním kempu byla optimistická. To rád slyším a jsem rád, že roste chuť vzít si naši zemi zpět. Předali jsme totiž hodně pravomocí do Bruselu a teď vlastně už nerozhodujeme o ničem. A i kdybychom chtěli dělat vlastní politiku a prosazovat naše zájmy, tak se EU  bude bránit a bude nám odpírat peníze z fondů, nebo nás dá rovnou k Evropskému soudu. Takže to vypadá, že ať u nás dopadnou volby jakkoli, budeme muset pokračovat v plnění Agendy 2030.

Jedině v případě, že drtivě vyhraje někdo, kdo má v programu od ní ustoupit a má dost odvahy se globalistům skutečně vzepřít, může něco změnit. Bude sice riskovat dehonestaci a možná i svůj život, ale není jiné cesty. Nálada ve společnosti se mění a i projekty, které jsou označovány jako extremistické a populistické, včetně tzv. dezinformačních médií, mají už dostatek podporovatelů, což je důležité. Těžko se bojuje proti nadnárodním korporacím bez peněz, když ony mají vpodstatě neomezené financování.

Soudím, že finanční podpora těchto spolků je naprosto klíčová, a že my pěšáci bychom měli podporovat lidi kteří pro vlast něco dělají co nejvíce (samozřejmě podle svých možností). Protože to jsou oni, kdo žádají od státu informace, ukazují na nepravosti a vynucují si fungování a transparentnost státu klidně  i soudní cestou. Tedy dělají něco, co je potřeba a na co nemá většina z nás čas ani energii, ani peníze.

To oni jsou teď hlídací pes demokracie a my chceme, aby byl co nejsilnější. Podporujme je, protože to jsou právě oni, kdo teď mění fungování společnosti a kdo nakonec otočí kolem dějin. Mesiáš se neobjeví, dokud mu my malí nepřipravíme cestu......Howgh   

Průměrný počet slepic: 4.9 (42 hlasů)
Trvalý odkaz

má obdobnou diagnózu jako jakýsi Novotný. Bohužel za tohoto politického uspořádání neléčitelnou. Po volbách možná Mudr. Chocholoušek přibere k těmto dvěma individuím i další výtečníky - jak říkal pan učitel - Holubovou, Svěráka a další, kteří se teprve odkopou po volbách, jejichž výsledek psychicky neunesou. Blázince plné umělců.

K Vaší knize: Čtu pravidelně Váš blog a jsem schopen Vás pozřít po denních dávkách. Myslím, že celá kniha najednou, bude pro mnohé dost psychicky náročná a bude čtením na všechny večery nadcházející zimu.

Přeji hezký den.

Průměrný počet slepic: 4.7 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Slovensko: Vláda se pře o zákaz mRNA vakcín

Od Jakoba Fröhlicha

Pondělí 14. října 2024

Vyrovnání se s obdobím korony způsobuje v Bratislavě skutečnou politickou krizi. Blízký důvěrník premiéra Roberta Fica doporučuje okamžitý zákaz veškerého očkování mRNA a ministryně  zdravotnictví proto rezignuje. Horká debata je také o smlouvě OSN o pandemii.

Zdá se, že  premiéra Fica to nerozhodilo . V pátek rychle a v tichosti představil nástupce ministra zdravotnictví v demisi: sociálního demokrata Kamila Šaška. Jinak se šéf vlády demonstrativně postavil za svého vládního poradce Kotlára: Fico vysvětlil, že je proti očkování „experimentálními“ vakcínami. Pandemie by v zásadě neměla řídit Světová zdravotnická organizace (WHO).

Celý-Přeložitelný! článek zde:

https://www.tichyseinblick.de/kolumnen/aus-aller-welt/slowakei-mrna-fico/

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)