Zoufalí lidé dělají zoufalé věci...

Autor

Přátelé, dovolte mi, abych navázal na včerejší článek a pokračoval ve výčtu střípků, které naznačují, že Ukrajina se pomaloučku polehoučku vytrácí z hledáčku USA a stává se koulí na noze výhradně Evropě. V poslední době to na Donbase začíná vypadat, jako před pádem Allepa. Stále více se mluví o válečných zločinech Ruska, objevuje se stále více nepotvrzených (a nepotvrditelných) zpráv o používání zakázaných chemických zbraní a vůbec začíná taková všeobecná zoufalost.

Olaf Scholz prý má jakýsi Minsk 3. Mírový plán pro Ukrajinu.

Mezinárodní měnový fond bude od 16.9. zasedat v Rusku a jednat s ruskými představiteli.

Turecko podalo žádost o vstup do BRICS

Azerbajdžán chce vstoupit do BRICS a začíná se mluvit o novém dopravním koridoru mezi Ruskem a Íránem.

Američané už obraceji zraky k volbám a nejvíc řeší jakousi kočku, kterou snědli migranti z Mexika. Je to asi tak desetkrát důležitější téma, než celá válka na Ukrajině. Fakt. Nekecám.

Deník TO přinesl rozsáhlou analýzu západní a ruské zbrojní výroby ze které vyplývá, že Rusové rozšířili svoje muniční kapacity ještě rychleji a více než celé NATO a ještě dělají granáty za pětinu pětinu západních cen.

A na Ukrajině proběhla (ve Lvově, kde jinde) konference neonacistických skupin z celé Evropy. Jak to vím? Inu, europarlamentní kanály se někdy hodí. Například tam byla Wotan Jugend, která je v Česku zakázaná, německý Der III. Weg a další a další. Samozřejmě nechyběli delegáti z České republiky. Na svém fejsbůku už se Nacionalisté pochlubili… Vše pod záštitou ukrajinských ozbrojených sil. Ne, na Ukrajině není nacismus, co vás to napadlo… To je jen výmysl ruské propagandy.

Je čas na zoufalé (a velmi nebezpečné) činy? Myslím, že ano. Naši Řehkové vyzývají Západ, aby dodal Ukrajině rakety na zásahy v hlubokém ruském vnitrozemí. Europoslanci Kolář, Farský a Nerudová sbírají podpisy pro dopis o tomtéž. Maršál Petrla mluví o tom, že Rusko už brzy prohraje. Ukrajinci mluví o tom, že sestrojí atomovou bombu a před měsícem se pokusili o výpad směrem ke kurské jaderné elektrárně.

Ta elektrárna není jen tak obyčejný ruský Temelín. Má ještě reaktory typu RBMK, které mají výhodu v tom, že palivo se do nich dá měnit přímo za provozu a vyhořelé palivo se dá plnit do atomových hlavic. Nevýhodu mají v tom, že při nevhodné obsluze mohou udělat totéž, co se stalo v Černobylu. Navíc, nejsou umístěny v žádném betonovém bunkru. Kolem nich není nic panceřovaného, jen obyčejná hala. Reaktor používá jako moderátor uhlík, kterého je tam několik set tun. V případě nějakého průseru by tento uhlík začal hořet a když vám do atmosféry čadí pořádná uhlíková vatra spolu s radiaktivním materiálem, tak pak na Šumavě rostou obrovské hřiby.

Cílem ukrajinského výpadu do kurské oblasti byla právě tato elektrárna. Je křehká a nebezpečná. Nikdo mi nevymluví, že to tak nebylo. Byla jediným smysluplným vojenským cílem. Kdyby Ukrajinci chtěli získat nějakou vojenskou výhodu, mnohem větší smysl by mělo, zaútočit na Podněstří, kde je ještě jeden opravdu hóóódně veliký vojenský sklad ze sovětské éry. Výpad do kurské oblasti neměl žádný vojenský smysl bez té těch černobílých jaderných reaktorů. To by byl slušný rukojmí pro budoucí vyjednávání.

A tak se zamýšlím nad tím, jestli Ukrajincům něco brání, pokusit se o to znovu? Jasně, v oblasti už je mnohem víc ruských jednotek, než na začátku. Ale pořád je to relativně malé území, relativně malá fronta a jaderná elekrárna je relativně blízko. Rusové jednotky z Donbasu nestáhli a hlavní masa jejich sil stále stojí tam někde před Pokrovskem a postupuje pomalu vpřed.

Kdybych byl na Zelenského místě a měl jeho bezohledné možnosti ohledně obětování vlastních lidí, poslal bych bez ohledu na následky a bez ohledu na ztráty všechny síly směrem na Kurčatovo. I za cenu úplného vyklizení Donbasu. Koneckonců, situace ukrajinských jednotek je tam tak jako tak velmi vážná. Výpad do kurské oblasti ruské jednotky nezastavil, ale zabrání jaderné elektrárny Kursk by je zastavit mohlo. Zároveň se tam dá vyrobit incident, který by třeba Západ ještě do války s Rusem vtáhnul. Navíc, vítr většinou fouká ze západu na východ…

A když se útok nepovede, stejně je to už všechno v háji…

Nevím, jestli je ukrajinská armáda ve stavu něco takového udělat. Nevím, jestli je ruská armáda ve stavu něčemu takovému zabránit. Ale jaderná elektrárna Kursk je jediný rukojmí, který by mohl změnit celkovou strategickou situaci Ukrajiny. Je blízko fronty, předmostí je už vybojované, cesty pro případný ruský protiútok jsou dočasně odříznuté zničením mostů přes řeku Sejm… plná síla zbytků ukrajinské armády v průlomu na jednom místě… kratší logistické trasy…

Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Tohle by mohla být jedna z nich. Moc jiných možností už Ukrajina nemá a Zelenskyj se nechal slyšet, že na podzim chce ukončit válku. Určitě tím nemyslel, že by začal s Ruskem jednat o přiměří.

________________________________________________________________________________________________________________________

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Tento článek (naštěstí) nevyjadřuje názor Evropského parlamentu.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (347 hlasů)

Komentáře

je to ještě horší, neboť DPH je dnes 21% a 15%. Tento mail bude pěkně letitý.

A také je to trochu složitější, ale tak nějak to je. (chybí tam nějaké daně - třeba televizní, a na druhé straně odečitatelná položka)

Průměrný počet slepic: 3.7 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

se asi nedá nic dodat, tak to prostě je. Zoufalý člověk dělá zoufalé věci a občas, když se dostane do dost blbé situace, dělá i věci, které by jindy, za normálního chodu nikdy neudělal. Mám na toto téma rozepsaný článek a pokud se mi podaří ho dopracovat, což neslibuji, jelikož v těchto věcech nejsem příliš dobrý, ale když se zadaří, sdělím vám ním z osobních zkušeností, co dokáže udělat člověk zahnaný do kouta.

Nebude se vám to líbit.

Průměrný počet slepic: 4 (56 hlasů)
Trvalý odkaz

To běžný člověk opravdu netuší...
JUDr. Vlastimil Musil.

Přátelé, věřil jsem, že volbami dáváme od tzv. revoluce zvoleným důvěru v dobré a hlavně
kontrolované hospodaření. Není to tak. Přečtěte si jak je to třeba s důchody. Je vážně
nutná reforma, jak opět tvrdí nově zvolení? Je nutné zmrazit a dokonce zdanit důchody,
jak tvrdí představitelé pětikoalice?
Opravdu se připravuje rozkrádačka nutného spoření
do důchodu? Čtěte a žasnete.
ČR vydávala na důchody v % HDP:
Rok 2011 … 9,4%
Rok 2012 … 9,7%
Rok 2013 … 9,2%
Rok 2014 … 8,8%
Rok 2015 … 8,6%
Rok 2016 … 8,3%
Rok 2017 … 8,2%
Průměr EU na důchody vydává cca 10 %.
Rakousko a Francie vydávají kolem 12 % svého HDP. Řecko cca 15 %.

To je důkaz, že ČR odepisuje své důchodce.
To je základní problém nízkých důchodů. Jde o politické rozhodnutí.
A k tomu dodejme, že před revoluci 1989 byl důchod 56 % mezd a nyní je to 38 % ! A dále:
Tehdy byly životní náklady nízké (bydlení, potraviny, energie, zdravotnictví „zdarma“...)
a vyšší ceny byly u věcí zbytných (televizní přijímače, auta a pod.). Nyní je to opačně.
Věci potřebné k životu nepoměrně dražší a zbytné relativně levné!
 

Průměrný počet slepic: 4.7 (78 hlasů)

.. Nezbude nám, než rodit děti. Já jsem zplodil zatím čtyři..

Osobně soudím, že to je záměr, odrbat důchodce o majetek, aby bylo kam nasypat dolary dříve, než úplně shoří.

Rozhodně to je velice užitečný informační počin, pravda, která osvobozuje tím, že jí známe. Díky, INZO.

Průměrný počet slepic: 4.5 (32 hlasů)
Trvalý odkaz

"Mezinárodní měnový fond bude od 16.9. zasedat v Rusku a jednat s ruskými představiteli."

Mne by zajímalo o čem asi budou jednat. Že by již "dedolarizace" klepala na dveře? Nebo ten nový systém BRIKS+ pro nový platební systém co mají v říjnu přijmout? Jo a vlastní obilná burza BRIKS? (to je jen to co mne nyní napadlo) No otázek na jednání budou mít hodně. MMF jsou finančníci a o peníze jde vždy přeci až v první řadě.

STAČILO! a Bruselu písek.

Průměrný počet slepic: 4.6 (47 hlasů)
Trvalý odkaz

Крылатая ракета с ядерным двигателем «Буревестник»

https://www.youtube.com/watch?v=okS76WHh6FI

Burevestnik

Zdroj "Svobodnaja Presa" - https://svpressa.ru/war21/article/428854/

Nazývají ho "Létající Černobyl". Jde o strategickou jadernou křídlatou raketu na jaderný pohon, který vydrží i několik desítek let v činnosti - po vypuštění může létat i několik desetiletí a čeká než zaútočí. Údajně je pro radary "neviditelná". Zkoušky probíhají od roku 2018 a už ruská armáda staví základnu  pro tyto rakety. Američani tvrdili že Putin kecá, když v roce 2019 říkal že ji udělají a už ji mají a Amici mají "bobky". Vůbec se jim nedivím - pokud by "Burevestnik" v klidu kroužil nad USA, pak úder se nepočítá na desítky minut ale na vteřiny! Proti tomu nemají obranu. K tomu Zirkony a Kinžaly na lodích ......To je také jeden z důvodů proč RF oznámila změnu v "jaderné strategii".

Průměrný počet slepic: 4.6 (54 hlasů)

Pamatujete na válku v Kuvajtu ? Tam lidé večer seděli na střechách a volali si, kam že to ty Ušácké sekerky létají. Žádná televize, živé představení.  I jááá si sednu na balkon a budu mávat.Vyměníme hvězdyčky za super stroje. Ono jich na ten Západ poletí asi požehnaně...

Průměrný počet slepic: 4.1 (35 hlasů)

Oproti "ušáckým Tomahawkům" které mají dolet max. 5 000 km, tyto rakety mají neomezený dolet. Prostě než jim v tom jaderném minireaktoru nedojde palivo - teoreticky desítky let.

Princip je jednoduchý. Prakticky létá na "teplý" vzduch. Reaktor vyrábí elektřinu, ta rožhaví "ohřívadlo" na několik tisíc stupňů kde se ohřeje nasátý vzduch a ten proudí ven, jako v tryskovém motoru.

Průměrný počet slepic: 4.5 (40 hlasů)

mi přijdou jako blbost, i to vyrábění elektřiny. Proč by dělali jádrem teplo, pak z něj elektriku a pak z ní zase teplo? A fungovala by taková elektrárna roky bez údržby? To bude hoax.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

.. a tu trochu elektřiny, co potřebují na řídící procesy dodají buď termoelektrické články nebo nějaký generátor poháněný náporem vzduchu. 

Ono vyrobit elektřinu z jádra vyžaduje veliké množství odpadního tepla, jaderný reaktor není nic jiného než kotel, akorát tam není žádný Antonín, topič elektrárenský s lopatou ale rozpadající se atomy uranu či plutonia.

Pokud to má létat roky, musí to být co nejjednodušší a nejlépe i bez otáčejících se (a tedy opotřebovávajících se elementů).

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

„Čaputovou Američané odměnili za dobré služby... Na tom není nic překvapivého – vždyť přece napsala dvě brožurky pro Sorosovu nadaci, takže je to hvězda intelektuálního nebe. Úplný Einstein v sukni…, přesně takhle to funguje, když někdo tančí, jak USA hraje. Takoví lidé dostávají teplá místečka na západních univerzitách či nadacích. Amerika se o své ratlíky vždy postará. Tragédií je, že tato paní si hraje na slovenskou patriotku. Bez mrknutí oka podepsala jidášskou obrannou dohodu s USA a hnala nás do americké války proti Rusku. A když jste ji za to kritizovali, tak si u soudu zařídila, že vám zavřou ústa. Bez soudního procesu. Jen tak. Jako za totality.

Čaputová byla nejslabší prezidentka v dějinách Slovenska. Dělala ostudu, dokud byla v úřadu a bohužel, dělá ji dál. Pozdravujeme do San Francisca, Mrs. Čaputová a nezapomeňte se cestou zastavit v Langley,“ uzavírá Blaha svůj příspěvek.

ZDROJ: Telegram Luboš Blaha / HD

https://cz24.news/co-ine-je-caputova-ako-americka-agentka-konecne-zdrhla-do-usa-krajiny-ktorej-cely-zivot-sluzi-proti-slovensku-blaha-to-opat-genialne-vystihol/

-------------------------------------------------------------------------------------------------

pozn.: Kdypak asi odejde za odměnu do USA náš/jejich PePa 107...

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (54 hlasů)
Trvalý odkaz

Zrovna jsem narazil na Forum.24. Článek o Vidlákovi. Tedy ten magor mu tam dává jmen. Doporučuji přečíst. Sakra, ti eurohujeři z něho mají ale vítr...

Průměrný počet slepic: 4.3 (43 hlasů)

Takový stupidní web nečtu, ale poprvé v životě jsem se teď na něj koukl a už vím, že již nikdy více. To jsou samé zvratky a dal jsem si k tomu i kousek diskuze....bez komentáře 

Průměrný počet slepic: 3.9 (44 hlasů)

.. jeden glosoval, že se Vidlák stal asistentem europoslance Dostála, a druhý se opřel přímo do Dostála samotného, kterak si prý naběhnul na Vidláka, a že prý ho dostali do úzkých v televizi..

Dovolím si citovat: Dostál, který doplul do europarlamentu na křižníku Aurora Kateřiny Konečné (STAČILO!), na síti X ohlásil, že Sterzik bude v rámci jeho týmu poskytovat „přesné a pravdivé informace srozumitelnou formou“. Srozumitelné jistě budou, Vidlák se obrací k méně chápavému publiku, tak si nic komplikovaného nemůže dovolit. S pravdivostí to už bude slabší.

Docela drzost, prý jsme méně chápavé publikum.. Narážku na Antonína si odpustím, jak řekl americký prezident Richard Nixon: "Je to bastard, ale je to náš bastard"

Lidi, pojďme už konečně Antonínovi KOLEKTIVNĚ a SBOROVĚ domluvit, ať alespoň maličko upozadí své ego, a začne tapetovat až po půlnoci! Vždyť tohle je přece to jediné, co mně a několika dalším z nás na Antonínovi DOOPRAVDY vadí..

Opravdu se mi nechce dávat za pravdu zrovna takové žumpě, jako je Fórum 24!

Průměrný počet slepic: 2.7 (41 hlas)

Pořádek zde musí udělat principál. Jestli mu ten antonínovic hovnocuc nevadí, stanou se jeho články pouze nástěnkou, kam ten humanoid špendlí nalezenou či ukradenou veteš.

Průměrný počet slepic: 3 (33 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Pořádek nemusí dělat principál, můžeme si ho udělat sami. Vpodstatě ani nejde o to, jestli informační servis ano nebo ne, ale o to, aby nebyl roztahaný přes celé fórum a nebyl úplně od začátku. A to si nemyslím, že by byl technicky neřešitelný problém. Vpodstatě strana 1 slevila z požadavku, aby tu informační servis nebyl vůbec a je ochotná ho za určitých podmínek tolerovat. Je teď tedy na straně 2, zda dokáže svému informačnímu servisu dát nějaký přijatelný řád, protože pak můžeme být spokojeni všichni. Prostě pojďme to udělat tak, abychom tu nakonec mohli být všichni pohromadě..........děkuji

Průměrný počet slepic: 4.4 (26 hlasů)

Nevěřte tomu co píše lživý seznam.cz o debatě v jeho dnešním článku pod titulkem: "Třeskutá debata. Harrisová se snažila dostat Trumpovi pod kůži. Uspěla" Je to úplný opak, viz dnešní článek na pronews.gr zde: 

Naprostá dominance D. Trumpa proti K. Harrisové v debatě: "Jste nejhorší viceprezidentka v historii USA"

Jasným vítězstvím bývalého amerického prezidenta D. Trumpa nad viceprezidentkou Kamalou Harrisovou skončila dlouho očekávaná debata. Typické je, že si strana místopředsedy hned po jejím skončení vyžádala druhou debatu. Demokratická strana ale nechce vést druhou debatu a to samo o sobě dokazuje, že viceprezidentka byla poražena na hlavu. Blízkí spolupracovníci Trumpa označili jeho vystoupení na debatě za mistrovské."Viděli jsme prezidenta Trumpa, jak představil svůj smělý plán pro Ameriku a jak bude pokračovat v navazování na úspěchy svého prvního funkčního období," uvedli Trumpovi poradci Chris LaCivita a Susie Wilesová v prohlášení. Bývalý americký prezident označil Kamalu Harris za „marxistku“: „Je to marxistka. Každý ví, že je marxistka. Její otec je marxistický profesor ekonomie. Naučil ji dobře."...

Nebudu  o debatě se vice rozepisovat protože jak uvedl výstižně přítel iw23 "Pořádek nemusí dělat principál, můžeme si ho udělat sami  a informační servis neroztahovat". Proto pro více informaci ve zprávě viz zde: (po použití  google translator) :

https://www-pronews-gr.translate.goog/kosmos/oloklirotiki-epikratisi-tou-n-tramp-kata-tis-k-xaris-sto-debate-eisai-i-xeiroteri-antiproedros-stin-istoria-ton-ipa/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=wapp

Průměrný počet slepic: 4.2 (24 hlasů)

Harrisová se v debatě s Trumpem snažila "skrýt svůj syndrom podvodníka"

https://sputnikglobe.com/20240911/harris-tried-to-hide-her-imposter-syndrome-in-debate-with-trump---psychiatrist-1120105136.html

Necelé dva měsíce před prezidentskými volbami v USA se v úterý večer ve velmi očekávané debatě utkal bývalý prezident Donald Trump se současnou viceprezidentkou Kamalou Harrisovou.

Donald Trump během prezidentské debaty"předložil několik dobrých bodů", zatímco viceprezidentka Kamala Harrisová se prosazovala "obcházením témat", uvedla pro Sputnik certifikovaná psychiatrička Dr. Carole Liebermanová .

Celkově byla konfrontace podle autorky bestsellerů působící v kalifornském Beverly Hills popsána jako "extrémně znepokojivá". Poznamenala, že bývalá kalifornská generální prokurátorka Kamala Harrisová se na debatu připravovala "více než na cokoli jiného ve svém životě. Dokonce více než na právnické zkoušky".

"Aby zakryla svůj syndrom podvodníka, naučila se nazpaměť repliky, o kterých doufala, že Trumpa vykolejí. Syndrom podvodníka spočívá v tom, že je známo o ní, že nemá kvalifikaci pro pozici, kterou zastává, takže se cítí jako podvodník. Kamala nemá kvalifikaci ani na funkci viceprezidentky, natož prezidentky. Musí vědět, že ji Biden vybral za viceprezidentku, protože je "barevná žena". Vybral ji, aby získal hlasy těchto demografických skupin, ne proto, že by byla nejkvalifikovanější," poznamenala doktorka.

Co se týče Trumpa, ten se"příliš obával, aby nevypadal, že se neovládá", kdyby Harrisové naletěl, uvedla psychiatrička.

Poznamenala, že jednou z Trumpových "nejlepších hlášek" bylo, když nadhodil viceprezidentce že její otec Donald J. Harris "je marxista, což všichni víme, že je pravda".

"Věděl, kde jsou kosti zakopané, ale měl jich odhalit víc. Občas Kamala odkryla svou slabost tím, že se ušklíbla a snažila se do Trumpa pustit důrazněji, například když se uchýlila k obvinění, že je zločinec. Jeho odpověď na to spočívala v tom, že to nazval tím, čím to bylo - válkou proti právu," poznamenal spisovatel.

Při pohledu do budoucna Dr. Liebermanová vyjádřila naději, že se uskuteční druhá debata mezi Trumpem a Harrisovou a bývalý prezident bude mít možnost "odhalit více z jejích zlověstných plánů pro Ameriku".

Viceprezidentka Kamala Harrisová a bývalý prezident Donald Trump se v úterý utkali v první prezidentské debatě ve Filadelfii. Po devadesátiminutové akci, kterou pořádala televize ABC News, Trump médiím řekl, že podle něj šlo o jeho "nejlepší debatu v historii". Trump rovněž prohlásil, že Harrisová chce uspořádat druhou debatu, protože "dostala nakládačku". Republikánský uchazeč o prezidentský úřad se zatím nezavázal k další debatě jeden na jednoho, která by se mohla uskutečnit koncem tohoto měsíce.

Průměrný počet slepic: 4.1 (29 hlasů)

Trump útočí na Harissovou přes marxistickou ideologii jejího otce všemi možnými způsoby i s použitím satirických obrazů a plakátů které Harissovou vykreslují jako oddanou marxistku a šíří název Kamunism jako Komunism viz například zde:


kamunism

Na youtube kolují různé videa jako například  viz níže tříminutové video které vysvětluje proč američtí voliči se bojí po zvolení Harissové o svůj majetek, o své zdravotní pojištění, atd jestli bude zvolena Harissová. Video má i titulky. Můžete nastavit české titulky v automatickém překladu.
https://www.youtube.com/watch?v=2fx9X_cPdoU
 

Průměrný počet slepic: 3.4 (22 hlasů)

Souhlasila bych s rozložením, jednak kvůli variabilitě článků, "druhak" autorům příspěvků a jejich případným reakcím na ně. 

Průměrný počet slepic: 3.9 (15 hlasů)

...se na něj můžeme leda vys*at.
Trpí nějakou poruchou a domlouvat mu se tu už dost diskutujících snažilo, někteří více, někteří méně explicitně.
Mimochodem je evidentní, že fejkuje i slepice, zabránit se tomu moc nedá.

Průměrný počet slepic: 2.8 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

Tohle nefunguje. Čau.

P.S. Reakce na 23.

Průměrný počet slepic: 2.9 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

To jako vážně?!

Kdyby KoZA nebyl proradný, tak by Minsk 3 nebylo třeba -a vlastně ani nebude, dokud bude Putin živ a dokud nebude mít v Rusku navrch   tzv. elita, prodejná a lokajská jako u nás.

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

Po tom, co se ukázalo, čemu sloužily předchozí Minské dohody a jak byly zamýšleny a dodržovány, by byli Rusové hodně naivní, kdyby věřili, že nějaký Minsk drei bude férový. Čekal bych další past,  pro zisk času na dozbrojení a rekonvalescenci UA pro další války..

 

Průměrný počet slepic: 4.3 (18 hlasů)

In reply to by Sieger

Trvalý odkaz

Žádný Minsk 3... pro RF už nebude, stejně jako by nefungoval další pakt Ribbentrop-Molotov o neútočení. Německým lhářům se věřit nedá. (Scholz je to samý, liška podšitá, už jenom ten liščí pohled)

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

nevím, jestli Ti dnes dát slepice. Když se totiž ta myšlenka bude ve světě zveřejňovat, tak se taky může zhmotnit. 

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

Ale přiznám se, že mne také napadlo, že to zní téměř jako dobrá rada.
No - dobrá asi ne. (dobrá rada nedobrému?)

 

Průměrný počet slepic: 3.8 (9 hlasů)

vole, nenapovídej jim 🙂

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Nuda-nuda-nuda, Vidlákův článek i reakce na něj. 100x omílané téma o kterém víme s prominutím prdek, ale potřebujeme se tvářit, že do toho vidíme.  O Tondových tapetách netřeba mluvit. Čím více prostoru jim dáme, tím je spokojenější a na futru přibude další čárka za úspěšný den. Nekonečné pitvání SVO je k ničemu, nemáme svých problémů více nežli dost? Za poslední dobu nepřibyla na kydech jediná konstruktivní zpráva, to se opravdu nenajde nic, čím bychom si mohli zvednout náladu?

Průměrný počet slepic: 2.9 (24 hlasů)

In reply to by menhira

Trvalý odkaz

Tak to vylepšete něčím konstruktivním a jen nekritizujte, rádi se od vás dozvíme cokoliv nového, pokud něco máte (tohle od vás už známe, taky nuda-nuda-nuda). Jestli potřebujete zvednout náladu, nečtěte to, ignorujte to a vyrazte do ZOO.

Průměrný počet slepic: 3.5 (24 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

chytla jste se, jak jsem předpokládala. Jak nemůžete pochlebovat Vidlákovi, drbat za ušima Tondu, kopírovat cizí myšlenky, nevíte co napsat. Vždy jsem žila v domnění, že je u nás svoboda slova, ale jak vidím, inkvizice pracuje na plné obrátky. Nemám nutkavou potřebu na každý článek, který mne neosloví něco štěbetat.

Průměrný počet slepic: 2.9 (15 hlasů)

In reply to by menhira

Trvalý odkaz

Tak neštěbejte. Taky jsem věděla, že se chytnete, jste čitelná (jak slabikář:-). Pokud vás tady standardně nic neoslovuje, tak sem jednoduše nechoďte a máte klid. Ale vám to zkrátka nedá, abyste mě v rámci svého vždy "milého" a "konstruktivního" vstupu ignorovala..., urážení vám jde, zřejmě nějaká ženská obsese (to se snad dá léčit).

A propos - můžete mi sem zkopírovat to moje "pochlebování Vidlákovi" a "drbání za ušima Antonínovi"? Díky. (Já že jsem Vidláka nepochválila ani nepamatuju právě kvůli takovýmto kecům, jako máte vy, a nechávám to raději na chlapech, u kterých evidentně nevadí, když chválí každý den.., tak doufám, že něco najdete)

Průměrný počet slepic: 4.1 (13 hlasů)

nějaká Vidlácká viagra ?

Průměrný počet slepic: 3.7 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Velice často tady na Vidlákovi čtu : Tak takovou žumpu nečtu, neposlouchám, nedívám se. Chyba, přátelé, velká chyba. Pokud chci proti něčemu bojovat, musím vědět, s kým bojuji a jaké jsou jeho záměry. ( Jednoduše napsáno.) Zjistěte si, kolik bylo vyučujících hodin na téma komunistické ideologie na školách cirkevních. To budete koukat. Církev velice dbala na to, aby její žáci dobře znali systém, který proti ní stál. Na tom se ani dnes nic nezměnilo. Chceš-li poznat nepřítele jaký opravdu je a jeho strategii, jdi s ním na pivo. Takže klidně tu žumpu poslouchejte, nadávejte ale věřte : obohatí vás to znalostmi a nebolí to.

Průměrný počet slepic: 4.5 (15 hlasů)

Fórum24 se nepobliju

Průměrný počet slepic: 3.6 (9 hlasů)

naprostý souhlas, to věděl i Kissinger, vubec nejste hloupý...proto občas i čtu opačné názory (člověk musí mít přehled o všem), já tomu říkám jing a jang (myslím že berrnard, který dělal jako já bojové sporty, to vůbec nepochopil, alespoň podle jeho komentů, sorry berrnarde, já mám na artial arts úplně jiný názor než Vy, jsem tím zasažen velmi do hloubky, evropské pojetí mě nazajímá, protože Evropané jsou narozdíl od Asiatů velmi povrchní...to je na dlouhou debatu, nikoliv na soc.sítích)  

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

V Brně byli rádi, když se zbavili Hladíka, který i přes prezidentovu nelibost byl takto uklizen do ministerské pozice. A tento arogantní nicmochr nezaváhá ani vteřinku, aby v okamžiku blížících se vele dešťů vystoupil v televizi s meteorologem, protože předvolební kampaň finišuje a on si takto přihřeje zkyslou lidoveckou zelňačku. Ač k přírodním vědám ví tolik, co Stanjura o ekonomice, hodlá vstoupit před kamery, kde...a teď mě nenapadá, jakou podnětností občanstvo obohatí...zato bude na obrazovce. Je pravděpodobné, že řada lidí bude po těchto živelních událostech dotčená na majetku, zdraví, a doufejme, že nikoli na životech, nicméně této hyeně je důležitější být pod jakoukoli záminkou spatřen a producírován. Tohle samozřejmě nikdo nikdy nepřizná, leč je to průhledné jak sáček na rohlíky.

https://www.novinky.cz/clanek/pocasi-k-extremnim-srazkam-se-vyjadri-ministr-s-sefem-chmu-40487608

Průměrný počet slepic: 4 (12 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

ve velkém množství a vcelku pravidelně. To mají Pražáci za chybějící kousek dálnice z Brna do Vídně a za zku.venou dálnici kolem Brna 

Průměrný počet slepic: 3.7 (9 hlasů)

od ukrajinky zbičovaného Hollana,  lajnu Vaňkovou a neúspěšného kandidáta na šéfa ČSSD Štefana

Průměrný počet slepic: 3.4 (8 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

naprostý souhlas !!!! Ch.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

xxx

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)

za 50 halířů 😁😁😁 Dneska 50 kč

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)

nebyly banány...

Průměrný počet slepic: 2.5 (8 hlasů)

In reply to by RDG

Trvalý odkaz

já jich měl dost

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

In reply to by RDG

Trvalý odkaz

A cigáni chodili do práce a ukrajinci byli v prdeli.

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

https://www.telepolis.de/features/USA-besorgt-Russland-ruestet-China-mit-moderner-Militaertechnik-auf-9865135.html

/ znepokojené USA-Rusko vyzbrojuje Čínu moderní vojenskou technikou

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

na zásadní vystoupení k blížícím se megapovodním od zástupce vodníků v Čechii. Jestli tedy mám začít se stavbou Archy Bobovy, nebo ne. A samozřejmě je nezbytná účast ministra Hladíka, nebo jiného debila z Brna.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)