Tak co, Péťo, jaké to bylo?

Autor
Štítky

Viděli jste předvolební debatu Trumpa s Bidenem? Tu debatu, ve které Američané masově zjistili, že jim vládne senilní dement? Jak se po ní vyděsily špičky demokratů, že teď už jim starce těžko někdo zvolí, ale vlastně nemají jinou variantu, protože ještě předevčírem všichni američtí libtardi svorně šířili narativ, že Biden ještě dělá stojky a kotrmelce? Zkrátka a dobře, byl to masakr a stojí za to to vidět i když neumíte anglicky. Včerejší debatě rozuměli Číňané i Maďaři, Eskymáci i Etiopané.

Brežněv byl svého času proti Bidenovi ještě gigant tělesných i duševních sil. Trump si to potměšile užíval , tentokrát neměl se svým soupeřem žádnou práci.

V USA nastal docela solidní poprask, oni si totiž opravdu mysleli, že jsou velmoc číslo jedna nad kterou není, mají skvělou demokracii a úžasný systém brzd a protivah. Teď najednou zjistili, že jim vládne živá mrtvola, že si ho sami zvolili a že celá jejich Amerika začíná vypadat podobně neschopně a hloupě, jako Biden samotný. Celou veřejnou debatu o prezidentu zombíkovi nechám na Američanech samotných. Oni podobnou studenou sprchu potřebovali jako sůl. Potřebovali v přímém přenosu vidět, kam vede liberální demokracie.

Nicméně, pár otázek bych měl. Ne na Američany. Jejich prezident – jejich problém. Já bych se hrozně rád zeptal našeho Blyštivého Péťi, jaká vlastně byla ta jeho návštěva v Bílém domě.

Tak co, Péťo, jaké to bylo? Fotky byly pěkné, viděli jsme video, kde mluvíš anglicky jako žáček první třídy, ale řekni nám, jaký sis odnesl dojem z Bidena? Jaké to bylo, popovídat si s exhumovanou mrtvolou? Dozvěděl ses důležité a zajímavé věci? Nebo sis prostě jel pro prestižní fotku s americkým vůdcem a bylo úplně jedno, že blekotá totální nesmysly, kterým nikdo nerozumí? Instruovali tě předtím, než tě k němu pustili, aby ses nedivil, že bude mluvit z cesty?

Heleď, jsi premiér, mělo by ti to myslet, řekni, kdo je skutečný americký prezident? My, dezoláti, tomu říkáme Kolektivní Biden, ale třeba jsi nebyl úplně tupý, i když jsi se usmíval jak totální mimoň… třeba ses tam trochu porozhlédl, kdo ve skutečnosti vede americkou politiku? Nebo jsi byl tak sakcefl z Oválné pracovny, že kdyby ti představili šimpanze, tak bys mu potřásl pravicí?

Řekni, neměl jsi po rozhovoru s Bidenem pocit, že jsi vsadil na poněkud chromého koně? Tvoje setkání se senilním dědkem stálo čtyři sta miliard korun za stíhačky. Jaký jsi z toho měl dojem? Neříkej mi, žes odjel domů s vírou v dokonalý skvělý Západ, který už brzy vyhraje nad Ruskem i Čínou a Biden je toho důkazem.

Nebo proto jste museli do ústředí CIA? Aby vám tam vysvětlili, jak to s americkým prezidentem teď je, ale on Českou republiku nemá na starosti, tu řeší rovnou tajné služby přes omedailovaného Koudelku?

Nemáš Péťo tak trochu pocit, že jsme s takovým spojencem poněkud v prdeli? Nebo sis toho ani nevšiml, protože mentálně jste na tom stejně, prostě vám jen nahrají příslušné fráze a vy je odříkáváte? Nebo tě to vlastně nijak nepřekvapilo, protože podobných panáků je mezi světovými elitami víc a tak je to úplně normální?

Řekni, Péťo, máš fotku s Bidenem pověšenou v kanceláři? Dva světoví lídři, takřka srovnatelného významu… a srovnatelné ynteligence… Máš důvěru v NATO, kde hraje roli Biden? Máš důvěru v mezinárodní řád založený na pravidlech, nad kterým bdí Biden? Máš důvěru, že tě Biden nehodí přes palubu, až tady všechny lidi doženeš k revoluci? Jak asi vypadají vrchní mocenská patra, která si pěstují stařečka na drogách? Myslíš, že se od takových něčeho naděješ?

Sakra vždyť ani ten Niger si už z USA nic nedělá… A už chápu, proč chce Putin v Bílém domě raději Bidena než Trumpa. Myslím, že všichni nepřátelé Ameriky tam chtějí Bidena a pokud mají nějaké páky na to, tomu pomoci, rozhodně to udělají.

Babiš jezdí za Trumpem, Orbán jezdí za Trumpem… jen Fiala má radost ze setkání se senilním dědkem a všude se s tím chlubí. Já vím, nevyvíjí se to dobře, ale to jen dokazuje, že jsi na správné cestě, že? Ano, ano, Biden není ideální, ale nikoho jiného vy liberálové nemáte.

Víš, Péťo, já si ještě tak nějak pamatuju, jak vypadaly poslední roky Sovětského svazu… tam také přibývalo neschopných gerontů tak dlouho, až to raději sami… byli rozpuštěni. Ano, takhle jsem to chtěl napsat.

 

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (407 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

je už totálně bez kreditu. Z kachlikarny bude viset pět nebo o jeden navíc pytlů. S čím kdo zachází, s tím taky schází! Budou viset s fotkou Putina? Nebo samostatně? Vážně jsou individuálně nenahraditelní? 

Průměrný počet slepic: 4.7 (76 hlasů)

Trefně reagoval Trump, když odpověděl, že nerozumí tomu, co Biden právě řekl a že si myslí, že to neví ani on. Výstižné bylo, když sami někteří demokraté vystoupení označili za "naprostou katastrofu", "zhroucení" a "zpomalenou autohavárii". (😁)

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (121 hlas)

debate USA - vítěz a poražený

Průměrný počet slepic: 3.5 (63 hlasů)

Horší je to,že mezi nimi není z našeho úhlu pohledu moc velký roizdíl. Ty špagátky od "deep state" jsou navázány i na Donalda T.

Ten se jenom víc cuká.

Průměrný počet slepic: 4.7 (34 hlasů)
Trvalý odkaz

kde byla po konci vysílání jeho ochranka, jeho tým.. A proč Bidena z jeviště odváděla jen manželka, bez jakéhokoliv zájmu kohokoliv..

O čem to asi svědčí? Že už nezajímá ani své vlastní lidi?

Průměrný počet slepic: 4.7 (84 hlasů)

Co jsem četla (a slyšela ve zprávách), tak Biden si nepřál, aby tam byli lidi, aby nepřehlušovali... (a ochranky jsem si všimla na konci, kdy ho vedla manželka a jeden člověk to tam ještě pod schody "jistil", asi kdyby zbuchnul.)

--------------------------------------------------------------------------

Bez publika

Přímo v televizním studiu nebudou debatě přihlížet žádní diváci a oba politici budou mít zapnuté mikrofony jen ve chvíli, kdy jim slovo dají moderátoři Jake Tapper a Dana Bashová.

Na absenci publika v televizním studiu trval podle webu Politico především Bidenův tým. „Trump z davu žije, dávají mu energii,“ citoval server pod podmínkou anonymity jednoho z prezidentových poradců. „Chtěli jsme ho o to připravit,“ dodal.

 

Průměrný počet slepic: 4 (57 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Tak nám v USA proběhla prezidentská debata a skončilo to tak jak to skončit muselo a byla to poslední Bidenova debata neboť bude nahrazen. Existují 2 možnosti – buď to bude Newsom nebo a to je možná pravděpodobnější jelikož Obama už na tom nějaký čas pilně pracuje tam vyšlou jeho teplého manžela Majkla Obamu. A show bude moci začít …. V podstatě tato debata byla tak brzo aby měli důvod vyměnit Bidena, nikdo ani nečekal že Biden bude kandidovat jen potřebovali záminku a tu teď mají …. a Trump to samozřejmě ví že ve finále nepůjde proti Bidenovi ale někomu jinému …. celé je to zatím jen a jen připravené divadlo….

TRUMP OBAMA MAIKL

*Americký exprezident Barack Obama v minulosti sníval o milování s muži. Že by se mu to povedlo s jeho manželkou?
https://cnn.iprima.cz/miluji-se-s-muzi-ale-jen-v-predstavach-nove-objeveny-dopis-odkryva-obamovy-fantazie-409257
*Na sociálních sítích se totiž objevují tvrzení , že Michelle Obama je transgender žena a že její manžel Barack Obama o ní mluví jako o Michaelu Obamovi 
MAIKL OBAMA MUZ

Průměrný počet slepic: 3.2 (45 hlasů)

v tom Trump vs ??? je ale jedno velké ALE. Bude zajímavé sledovat co je pravda a co není. Dozvíme se to brzy. Divné je, že tenhle váš příspěvek o Obamovi vyšel celkem dlouhou dobu před tím, co se možná chystá. Proto na tu poslední větu co začíná slovem věříte a obsahuje též slovo fáma mám odpověď, že věřím, že tohle celé od začátku do konce fáma je. Znám jednu paní, co kdysi, s tehdejší první dámou paní Obamovou strávila, při návštěvě prezidenta USA v Praze mnoho času. Tehdy o ní musela veřejně mluvit. Kdyby nebyla fáma to co je ve vašem příspěvku uvedeno, mluvila by tehdy jinak.

Nejsem Obamovým příznivcem, ale vždy když něco podobného čtu, o komkoliv, vzpomenu na bývalého "neúspěšného Casanovu" a neúspěšného socána Jiřího Paroubka. Nejsem jeho příznivcem a když dělal premiéra, měl jsem k němu velké osobní výhrady. Přesto, před jedněmi volbami, pro Paroubka velmi důležitými, se těsně před začátkem voleb objevila a rychle se po celé zemi rozšířila zpráva, že Paroubek je pedofil. Byla to fáma, byla to podpásovka. Fungovala. Vysvětlilo se to až po volbách. Křížkem po funusu. Pro Paroubka to bylo smrtící. Byla to sviňárna. A znovu opakuji Paroubek nikdy nepařil k lidem, které jsem chtěl a chci vidět v politice.

Vymýšlení a šíření podobných podpásovek je svinstvo! 

Před volbami do EU se stejně zachovala paní Bobošíková vůči Filipu Turkovi, udělala z něho nácka. Myslel jsem si o ní, do té doby, že je to Dáma s velkým D. Bobošíkové to naštěstí nevyšlo. Turkovi tím vlastně pomohla. Ale podpásovka a sviňárna to byla stejná, jako ta, co tehdy ničila Paroubka.

Od té doby pořad Bobošíkové nesleduji. Má u mně šmitec! Ale pořád mně mrzí, že se k tomu vůbec propůjčila, že to udělala. A udělala to zřejmě proto, aby pomohla Dostálovi a Konečné. No tak dobře. Aspoň vím do jaké party patří.

Průměrný počet slepic: 3.4 (29 hlasů)

mě také zklamala, ale to už i kdysi. Teď, když jsem už věřil tomu, že se konečně našla a bude skvělá zpravodajka a vítězně potáhne po odstranění dnešního mainstreamu, tak to zkusila na Turka. Doteď nevím, o co šlo, bylo to ale jistě nevhodné těsně před volbami, proto se spíš kloním k tomu, že to byla sviňárna. Ovšem v té záplavě informací mohla udělat chybu, nikdo není neomylný, také správný sestřih udělá svoje, ani Turek se k tomu moc nepostavil, myslím, že by si to měli ještě vyříkat, nebo se k tomu alespoň nějak postavit. Pak teprve budu soudit.

Průměrný počet slepic: 3.3 (20 hlasů)

To teda je. Takové svinstva používají Američané (obojí jak Demokraté tak Republikáni), Anglosasové všeobecně, obzvlášť Angličané, libtardi po celém světě (i ti naši) a proameričtí vazalové. Každopádně věřím že s touto paní Michelle Obama Demokraté nahradí Bidena, Clintonová jako náhradník Bidena to nebude, proti Trumpetě nemá šanci.

Průměrný počet slepic: 3.6 (11 hlasů)

 odpovídám na vaší reakci,

je to možné. Souhlasím. Já jsem ale něco  podobného četl o Clintonové. Údajně jsou do toho namočeni, mimo Obamy i Clintontona, ještě dva  další lidé, jména si nepamatuji. Nám tady v diskusi nejde o nic, ani nic nevyřešíme. Jim i libtardům na celém světě naopak jde o hodně, hlavně jim jde o prachy co s tím souvisí. A těch asi nebude málo. Řeči přeslechnou, zatleskají, napíší oslavné komentáře a bude. Dáme se překvapit. Nemá smysl se v tom více patlat.  Díval jsem se na ten předvolební rozhovor. Bylo v něm všechno, co se dalo očekávat. Myslím, že BIDE(N)T předvedl svůj standard a je úplně jedno jestli mu ostatní rozuměli, nebo jestli rozuměl aspoň on sám sobě. Těm všem okolo něho, všechno co on dělá i jak to dělá, plně vyhovuje. Oni nepotřebují, aby to bylo jinak. Pár dnů před volbami vytáhnou nějakou podpásovku, co největší sviňárnu a budou doufat, že to zabere. Nic jiného, ani nic lepšího nedokáží.

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)

divadlo je to už proto, že Bidet originál je už 5 let na druhém břehu a zaskakuje za něj buď dvojník, nebo herec v masce. Bidet je trojský kůň globálního prediktoru, stejně jako Trump, jen má větší dosah. Ty jeho pády a bláboly mají Amíky konečně probudit a nejen Amíky. Jak vidno, tak jim skáčete na lep kolektivně. 

Průměrný počet slepic: 3.1 (10 hlasů)

proč ne, možné je všechno, i tohle. Ale jestli opravdu zaskakuje náhradík, dělá to dobře. Udělat ze sebe moulu, není zrovna lehká, ani jednoduchá role. Jak to opravdu je, se asi hned tak nerozkřikne.

---

Znám jednoho co umí vysílat signály. A nedávno byl v USA. Všichni si myslíme, že se jel do Ameriky vyfotit a utratit nějaké naše prachy. A on tam třeba jel tajně předávat své zkušenosti a radit tomu náhradníkovi, o kterém jste se zmínil, jak má roli mouly hrát tak, aby byl od skutečného mouly k nerozeznání a aby byl jako skutečný moula naprosto uvěřitelný.  A to opravdu je. Když nic nepoznala ani Džamila, která na dálku umí poznat všechno, tak to už je výkon na ocenění.

Srandičky stranou. Raději nekomentovat.

Průměrný počet slepic: 3.8 (6 hlasů)

proč ne, možné je všechno, i tohle. Ale jestli lpravdu zaskakuje náhradík, dělá to dobře. Udělat ze sebe moulu, není zrovna lehká, ani jednoduchá role. Jak to opravdu je, se asi hned tak nerozkřikne.

---

Znám jednoho co umí vysílat signály. A nedávno byl v USA. Všichni si myslíme, že se jel do Ameriky vyfotit a utratit nějaké naše prachy. A on tam třeba jel tajně předávat své zkušenosti a radit tomu náhradníkovi o kterém jste se zmínil, jak má roli mouly hrát tak, aby byl od skutečného mouly k nerozeznání a aby byl jako skutečný moula naprosto uvěřitelný.  A to opravdu je. Když nic nepoznala ani Džamila, která na dálku umí poznat všechno, tak to už je výkon na ocenění.

Srandičky stranou. Raději nekomentovat.

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Tak doufám, že se Péťovi dostalo patřičného přivítání očicháním nebo alespon jinou creepy random metodou. (viz, podivnost s papežem..Meloniová z toho prej má noční můry dodnes a bojí se teď starších lidí)

 

Né, ted vážně, nejvíc mě na tom děsí to, že deep state opět hraje svoji hru. To, že se Biden postupně sype není nechtěný projev, ale plánovaný. Ani bych se nedivil kdyby mu DS tento stav sám způsoboval.

Klíčové  otázky jsou:

- proč má být Biden zapsán v historii jako slabý prezident?

- proč se chce, aby kampan projel

Průměrný počet slepic: 4.5 (52 hlasů)
Trvalý odkaz

Přibližně před dvěma týdny o Bidenově výměně psali, pravděpodobně Portugalci  (teď nevím přesně). Je to v nějakém starším příspěvku zde. Socáni opět připravují výměnu. Organizuje jí hlavně Obama, Clinton a ještě dva další. Mají místo Bidena připravenou a vycvičenou staronovou kobylu se ,,sloupovejma nohama". Chtějí do prezidentského křesla na poslední chvíli posadit Hillary Clintonovou. Na Trumpa připravují nějaké další kompro. Jde pořád o stejný systém. Oni nic lepšího neznají. Pokud tu rošádu budou dělat podobně blbě, jako paní Bobošíková, když chtěla poškodit Turka, tak to Trump bude tentokrát mít snažší. Zažijeme ještě věci. Ale pořád je lepší tohle, než válka na obzoru.

Průměrný počet slepic: 4.4 (59 hlasů)

Na místo starého vola, dáme starou krávu, jedině taková výměna nám zajistí věčnou slávu.

Průměrný počet slepic: 4.9 (69 hlasů)

S Clintonovou by válka na obzoru byla taky, je to jedna a tatáž pakáž. Ale tomu, že Bidena vymění, věřím taky, jinak by ty volby byly jedna velká komedie, kdyby to i přesto vyhrál. Prohrát nechtějí, udělají pro to všechno (stejně jako naše ukrajinská vláda).

Průměrný počet slepic: 3.6 (22 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

vaše úvaha sedí. To co dělají je sice blbé, ale je to tak.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

vaše úvaha sedí. To co dělají je sice blbé, ale je to tak.

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Pánové, všechno je jinak, zase všichni lžou. Biden není člověk. Je to android. Já ho pozoruji velmi dlouho. Jeho pohyby, gesta, chůze atd. Je to robot. To mi nikdo nevymluví.

Průměrný počet slepic: 4.7 (55 hlasů)

In reply to by Milan Auředník

Trvalý odkaz

teda nevím, ale dle této teorie by mohl být robot i "náš" prezident - "fešák" z poštovní známky. Ta mluva, ta gesta, ta nepřirozenost od pohledu.

Průměrný počet slepic: 4.8 (57 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

Však je od nich naprogramovaný. (i s těmi chybami, kdy místo "západ" z něj vypadlo "záchod" (asi zrovna musel :-)). 

Průměrný počet slepic: 3.6 (22 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

místo někdejšího spáče (knížete), máme na Hradě sráče (a ten zná některé státy, co mají granáty,  mají granáty. My je pro Ukrajinu zaplatíme eurem a ne nějakými českými dukáty.

Průměrný počet slepic: 5 (25 hlasů)
Trvalý odkaz

fiala-biden a 10milion odpůrců

Průměrný počet slepic: 4 (89 hlasů)

Ten starší je slušný dement a ten mladší je zase slušný hajzl. Od obou se dají očekávat převratné změny ve prospěch svých národů.

Průměrný počet slepic: 4.8 (65 hlasů)

Řeč těla:

Biden - a ty jsi kdo?

Fiala - váš služebníček. Mohl bych si kleknout...?

Průměrný počet slepic: 4.1 (34 hlasů)
Trvalý odkaz

 ten Biden je sice dement, ale takový slušný dement. Zatímco, Fiala je také slušný, ale hajzl.

Průměrný počet slepic: 4.8 (58 hlasů)
Trvalý odkaz

Ruský Iskander si hravě poradil se svým US protějškem – Video!

Pražští fialoví aparátčíci mohou slavit – Jaderná válka bude!

Pokud mne hlava neklame, do 28. června 2024 ještě nikdy v historii lidstva neoznámil ministr obrany jedné jaderné supervelmoci svému protějšku u druhé jaderné supervelmoci, že bez milosti zničí všechny jeho vzdušné prostředky, pokud se přiblíží na stovky kilometrů k jeho území. Zatímco do 28. června 2024 se hlavní západní váleční kašpaři celé měsíce jen planě chvástali, jak zavedou nad Ukrajinou bezletovou zónu a začnou sestřelovat ruská letadla, kdyby se ji pokusila narušit. Rusovi stačil jediný den, a 28. června 2024 stručně Pentagonu oznámil, že s okamžitou platností zavádí bezletovou zónu nad Černým mořem, a kdyby to snad v Americe nechtěli pochopit dobrovolně, bude jim to vysvětleno raketově! A zřejmě, aby dodal svým slovům ráznou váhu, zveřejnil video, jak jednoznačný je souboj nejmodernějšího amerického raketové nosiče M270 MLRS ATACAMS proti ruskému 9K720 Iskander. (Video zachycující zničení MLRS Iskanderem dokazuje mimořádnou tupost západní a kyjevské generality. Pod obrázky obou systému je proto vše podrobně rozebráno, včetně souvislostí se včerejším ultimátem, které vydal USA ruský ministr obrany Bělousov. )

Podrobně MAP 2028 od Michaela Svatoše viz zde:

https://www.michalapetr.com/map-2028-putinovo-posledni-varovani-washingtonu-zautocime-na-vas-rusky-iskander-si-hrave-poradil-se-svym-us-protejskem-video-prazsti-fialovi-aparatcici-mohou-slavit-jaderna-valka-bude/

Průměrný počet slepic: 3 (50 hlasů)
Trvalý odkaz

Tak tenhle pojem jsem posední rok, možná i dýl, přestal registrovat v projevech našich nejhrabivějších i jejich slouhů. Asi jim někdo výjimečně rozumný (ne tak všeobecně nadaný, ta výjimka spočívá v tom, že se spřáhl s touhle partou) řekl, že by to mohlo být použito i proti nim, při nadměrném používání pojmů "dezolát", "spodina", "chcimír" atp. Musel to být někdo mimo jejich okruh, nebo z úplného okraje. Sami by se k tomu myšlenkově nedohrabali. Proč tady o tom melu? Ještě v době docela zapamatovatelné byste, Vidláku, z tohoto "těžkého zločinu" mohl být za obsah  článku obviněn. Dnes už tak moc ne, protože dřívější uživatelé už jsou informováni o tom, že by to mohlo být použito i protistranou. Jo a k tomu šimpanzovi. Von by netřás prackou, ale mazal by do nejbližší Billy pro banán. Do tý německý, samozřejmě. Tam mají lepší a levnější.

Průměrný počet slepic: 4.7 (24 hlasů)
Trvalý odkaz

Kanaďanka Trudeauovi: „Zradil jste a předal zemi globalistům!“

KANADA: Trudeau, jehož téměř celá vláda je sestavena z členů Světového ekonomického fóra (WEF) – a to včetně premiéra, který byl „mladým globálním lídrem WEF“ – se stal velmi neoblíbeným...

Země má Castrova levobočka plné zuby a zřejmě už většina lidí čeká na to, až uplyne jeho druhé volební období. Antipatie vůči premiérovi se často projevuje i na různých akcích, které pořádá. Nedávno byl na shromáždění ve městě Regina obviněn ze zrady země a jejího předání globalismu. Na sociálních sítích v současné době kolují záběry z debaty. Trudeau předal mikrofon ženě v publiku, která měla otázku ohledně ropy. „Je tak těžké udržet si trpělivost se vším tím lhaním,“ řekla s povzdechem. „Proč kupujeme ropu ze Saúdské Arábie?“ zeptala se premiéra. Poté ho konfrontovala s prohlášením, které údajně učinil o právu šaría. Podle Trudeaua by bylo v souladu s kanadskými hodnotami. „To nemůžete myslet vážně,“ řekla žena. „Nepracujete pro Kanadu. Pracujete pro své globalistické partnery,“ řekla žena. „Zajímalo by mě, kolik vám zaplatili za to, že jste zradil Kanadu. Co děláme se zrádci v Kanadě? Věšeli jsme je. Kvůli vaší zradě. Víme, co děláte.“

Podle Trudeaua žena šíří dezinformace. ...Trudeau také tvrdil, že nikdy neřekl, že právo šaría je v souladu s kanadskými hodnotami. I to je podle něj dezinformace. Nicméně existuje mnoho záběrů, na kterých muslimům pochlebuje a modlí se s nimi v mešitě – a to dokonce oblečen v muslimském tradičním oděvu. Nakonec premiér popřel, že by nějak odevzdával suverenitu Kanady. S jeho vazbami na WEF je však naprosto jasné, že i tentokrát Trudeau šíří lži…

https://cz24.news/kanadanka-trudeauovi-zradil-jste-a-predal-zemi-globalistum-video/

 

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)