Čeho je moc...

Autor

Na olympiádě v Paříži se stále řeší, zda to, co dneska vyhrává v ženských sportech, jsou ještě ženy. Já se děsím, co přinesou následující dny a týdny na blízkém východě, protože Íránci prý dostali od Rusů Iskandery. Zelenský připouští, že by Rusku mohl odevzdat nějaké to území… ale až poté, co vyzkoušejí, jestli ty F-16ky nebudou přece jenom zázračné zbraně. Američanům úspěšně instalují do hlavy program Kamala Harrisová. Ve Venezuele zase podle Západu nevyhrál Maduro, takže budou mít druhého Guaidóa, kterého teď pro změnu zase uzná Petr Pavel. Liberty Steel už odstavuje koksovnu, stejně jako Tykač a Křetínský odstavují uhelné elektrárny, takže za pár let nám bude chybět asi 30% kapacity, ale to prý nevadí, protože to vyřeší vodík a flexibilizace spotřeby…

To já jen, abychom měli ten správný kontext, jak tady na Západě děláme všechno správně.

Tak trochu stranou naší pozornosti zůstala nová fronta. V Británii ubodal jakýsi nadějný budoucí inženýr z Afriky tři děti, média samozřejmě dělala, že to s migrací jednou provždy NESOUVISÍ a od té doby tam mají pouliční nepokoje v rozsahu asi jako za starých dobrých časů v Severním Irsku. Britové vyrážejí do ulic s heslem, že čeho je moc, toho je příliš, začínají útočit na mešity a jiné svatostánky kulturního obohacení, muslimští mladíci se ozbrojují tyčemi a mačetami, aby svá centra nové Alláhovy moci ubránili a mezi tím běhají chudáci policajti, kteří mají od vládnoucích elit rozkaz, že migrace je dobrá věc a kdo to nechápe, ten má dostat po palici pendrekem…

Naše veřejnoprávní pravdomluvná mééédia samozřejmě mlčí jako zařezaná.

Situace v britských ulicích je tak výbušná, že se Elon Musk o nich vyjádřil jako o nevyhnutelné britské občanské válce. Já bych k tomu drze dodal, že to připomíná tzv. Arabské jaro v roce 2011. Kdybych zpřeházel záběry ze sociálních sítí, nepoznáte, které videho je z Manchesteru a které je z Bejrůtu, Damašku nebo Tripolisu.

Vsadím se, že čtenáři naplní dnešní diskusi patřičnými odkazy, takže já se teď nebudu snažit, jen upozorním na jednu (podle mě naprosto klíčovou) věc:

NIKDO NEVĚŘÍ V BRITSKÉ VÍTĚZSTVÍ !

Ani ti, kteří drží Britům palce, v ně nevěří. Britská muslimská populace má prostě mnohem více dětí a i když jsou teoreticky muslimové ještě v menšině, v praxi už to tak není. Už před dobrými dvaceti roky bylo nejčastější jméno novorozence v Británii nikoliv Jack, ale Mohamed. Teď jsou ti Mohamedové akorát v tom věku, kdy jsou nejsilnější, nejbezohlednější, nejvíc nadupaní testosteronem a zároveň ještě dostatečně blbí, aby si nechali nakukat cokoliv. Britských Jacků je méně, navíc spousta z nich sedí v kavárnách, přemýšlí o svém pohlaví, hraje si na holku nebo si rovnou nechalo pindíka uříznout a ti, co to neudělali, ti si dávají pozor na jazyk, aby je nevyhodili ze školy za nevymáchanou hubu. Případně, aby je za to rovnou nenechali zavřít.

Koneckonců i spisovatelka J.K.Rowlingová má na krku soudy za své zpátečnické názory o pohlaví.

Britové prostě nemají šanci. Sice, čeho je moc, toho je příliš, ale hlavně už je příliš pozdě. Imigrace má stovky tisíc mladých kluků a z těch se dá vždycky udělat slušná bojová síla. Tradiční osídlení má padesátileté strejce moc velkou díru do světa neudělají. Navíc, musí chodit do práce, aby svým zpovykaným fluidně pohlavním dětičkám vydělali na zubaře.

Nikdo nevidí žádnou sílu, žádný spodní proud, žádné zatnuté zuby, žádné odhodlání. Jen vztek. Ale vztek toho moc neudělá. Možná pocuchá pár fasád a zapálí nějaká ta auta či radnice. Muslimové už jsou na nejvyšších soudech, jsou ve vysokých funkcích, ba i těch premiérských už se ukazují. Není žádný muslimský „admirál Jamamoto,“ který by se obával, že mladík s nožem svým činem jen probudil spícího obra až se John Bull probere, bude opravdu zlý.

Všichni prostě předpokládají, že Británie je ztracená.

Ve Francii ještě existuje alespoň Le Penová, v Německu je AfD. V Rakousku jsou Svobodní. Ale v Británii? Kdo je v Británii? Nigel Farage? A není to málo, Antone Pavloviči?

Jak dlouho bude stále muslimštější Británie podporovat Ukrajinu proti Rusku, když Rusko teď podporuje Palestince a Íránce proti Izraeli? Za jak dlouho se Labouristé definitivně promění ve stranu Alláhovu? A jak dlouho poté, budou své islámské bratry následovat ostatní muslimské menšiny po celé Evropě?

Ne, od té chvíle nás nedělí roky, ani měsíce a bohužel nejspíš ani týdny.

Tohle celé totiž vypukne ve chvíli, kdy tam na blízkém východě začne očekávaná řežba mezi Íránem a Izraelem. Všechno na západ od nás má doma miliony mladých a divokých mužů, kterým se při slově Izrael otevírá kudla v kapse. I bez války na blízkém východě dokázali tito hoši vystřílet Charlie Hebdo nebo Bataclan. I bez dalších důvodů dokázali najíždět kamiony do vánočních trhů. Co asi udělají, až budou Izraelci střílet na Bejrůt či Teherán stejně jako na Gazu?

Je německý Gerhard, francouzský Pierre či britský John Bull schopen porazit svou vlastní muslimskou populaci? Je toho schopen s elitami, které se zcela demokraticky zabetonovaly na vedoucích pozicích?

Atentát na Ismaíla Haníju podle mě atakuje přední příčky světových pitomostí posledních let. Na válku v Gaze nemá žádný vliv. Jen se do čela Hamásu dostane větší sekáč. Marně dumám, koho měl ten atentát zastrašit. Funkcionáře Hamásu? Fakt? Nebo tu naší evropskou muslimskou populaci? Z umírněného íránského prezidenta udělali ze dne na den jestřába. Odvrátí to celkem spolehlivě americkou pozornost od Ukrajiny, což už se ostatně na konci loňského roku stalo. Lavírování Američanů s vojenskou pomocí Ukrajině bylo proto, že nebylo jisté, jestli ji nebude potřeboval Izrael. Válka proti Íránu je navíc přijatelná pro Trumpa i Vanceho a v souladu s jejich představami, jak udělat Ameriku great again.

Je vlastně úplně jedno, jak se ta válka proti Íránu bude vyvíjet. Já osobně nesdílím optimismus kupříkladu Davida Bohbota o izraelské vojenské nadřazenosti, ale dejme tomu, že Izrael spolu s USA budou dostatečně silní a budou realizovat plán skutečně vítězné války. Sice na Ukrajině jim to už vícekrát nevyšlo, ale tady to tentokrát budou určitě dělat mnohem lépe a radostněji… (Cítíte tu ironii, když to píšu, že jo?) Ale myslíte, že na Evropu to bude mít nějaký pozitivní vliv? Myslíte, že to Německu, Francii a Británii pomůže? Když teď vidíte, co se děje na ulicích Liverpoolu?Myslíte, že to pomůže Švédsku? Myslíte, že USA a Izrael budou mít kapacitu nějak řešit ty desítky milionů muslimů v EU, kteří samozřejmě mají schengenská víza a Markétě Gregorové vůbec nevadí, že se tu mohou volně pohybovat, ale vyvrací se z toho, že by se tu mohlo pohybovat několik Rusů?

Je hotovo, přátelé! Konec Západu už teď může zastavit jedině nějaký Alláhův zázrak. Všimněte si, že na křesťanského Boha Hospodina se teď raději ani neobracím, protože tomu na olympiádě při ceremoniálu vysvětlili, že člověk už nad ním triumfoval a máme i nové, lepší a inkluzívnější apoštoly. Ty původní si Bůh prý může strčit za klobouk. Novým Ježíšem je ta tlustoprdka, co chce svět spasit nebinární láskou. Nějaký Jolly to teď propaguje jako hlavní evangelizátor… To se pěkně a radostně semkneme, že?

Jedině Alláh ještě může zasáhnout. Tam někde v hlubokých chodbách a temných kancelářích pod Teheránem. Ten může vydat příkaz imámům, aby nekázali o zničení Západu a nastolení chalífátu. My už to nemáme v rukou. Už to mají v rukou naši nepřátelé. Co myslíte? Budou se ještě tentokrát hněvu Západu bát tak moc, že jim Alláh vezme kuráž?

Kurňa, když si uvědomím, že jsme nedávno ještě utekli hrobníkovi z lopaty tím, že se v dubnu Írán spokojil jen s demonstrativním úderem a nechtěl ještě rozpoutat „džehenu.“ A my to nepovažovali za vstřícnost, ale za slabost… Teď si ten boj v Šamu asi dají. Koneckonců, bude to odpovídat islámským představám o konci světa a všem těm německým, francouzským a britským jaderným inženýrům původem ze Sýrie to v medresách vtloukali do hlavy celé jejich dětství.

Každopádně, až se v brzké době ukáže, jak obrovskou zradu podepsal Vítek Rakušan, tak Vykulenec nesmí vyváznout. Musí skončit za mřížemi, až zčerná. Už se mu to blíží. Od brzkého doživotního kriminálu ho dělí jen íránská zdrženlivost. Nebo slabost… Ale pokud se ukáže, že Írán už není ani zdrženlivý ani slabý, jsme všichni v průseru až po uši. Naši němečtí a francouzští Ahmedové s ojroobčanstvím se o to postarají. Pak můžeme přemýšlet, jestli to za atentát na Haníju stálo.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (378 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

a jelikož nejsem moc sběhlý v zeměpisu, podle barvy kůže u francouzkých sportovců usuzuji, že ta Francie se nachází zhruba někde mezi Etiopií a Súdánem.

Průměrný počet slepic: 4.8 (168 hlasů)

Vidlak: ...Britové prostě nemají šanci. Sice, čeho je moc, toho je příliš, ale hlavně už je příliš pozdě. Imigrace má stovky tisíc mladých kluků a z těch se dá vždycky udělat slušná bojová síla...

Chcete vidět globální občanské války, tak se podívejte  do Británie!!!!

🇬🇧 Starosta Londýna je muslim.

🇬🇧 Starosta Birminghamu je muslim.

🇬🇧 Starosta Leedsu je muslim.

🇬🇧 Starosta Blackburnu je muslim.

🇬🇧 Starosta Sheffieldu je muslim.

🇬🇧 Starosta Oxfordu je muslim.

🇬🇧 Starosta Lutonu je muslim.

🇬🇧 Starosta Oldhamu je muslim.

🇬🇧 Starosta města Rochdale je muslim.

A toho všeho dosáhly pouhé 4 miliony muslimů z 68 milionů obyvatel Anglie:

🇬🇧 V Anglii je nyní více než 1 800 mešit.

🇬🇧 Existuje více než 130 islámských soudů.

🇬🇧 Existuje více než 50 rad šaría.

🇬🇧 78 % muslimských žen je nezaměstnaných, dostávají státní podporu a bezplatné bydlení.

🇬🇧 63 % muslimů nepracuje, dostávají státní podporu + bydlení zdarma.

🇬🇧 Muslimské rodiny se státní podporou mají v průměru 6-8 dětí a dostávají bydlení zdarma

A totéž se již vyvíjí i v jiných státech a měst v EU, ve Francii, Německu, Švédsku, Holandsku, atd.
Muslimové již zaplavili celou Evropu. A bude ještě hůř!
Opravdu chtějí vyvolat válku s muslimským světem?
Co Británie jak se staví k Izraeli který muslimy vraždí po statisících????
Co myslíte se stane pokud útoky Izraele podpoří Německo nebo Francie ????
Už jen Pánbůh nebo lépe Alláh zachrání svět od šílenců kteří chtějí rozpoutat válku na Blízkém Východě!!!! A samozřejmě ochránit i nás kteří žijeme v Evropě pod vládnoucí klikou EU a NATO

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (162 hlasů)

Kaddáfí údajně řekl: "Porazíme vás dělohami našich žen" (i když on migranty do Evropy neposílal.., možná tušil, že jednou...)

Průměrný počet slepic: 4.6 (99 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Κdyž Kaddáfí vládl Libyi, jeho země a lid prosperovali. Lidé měli práci, vzdělávání, zdravotní pojištění. Κolektivni Západ ale napadl Libyi pro jeho nerostné bohatství, zabil Kaddáfího a zasel chudobu a chaos  ve kterém se dnes Libye nachází.

Průměrný počet slepic: 4.7 (118 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Ono to bude možná trochu jinak. Přesněji by to mohlo znít: Porazíme vás údy našich mužů, protože vedle děloh jejich žen to možná bude i díky dělohám našich žen.

Průměrný počet slepic: 4.6 (65 hlasů)

In reply to by Inza

Trvalý odkaz

Naše ženy by nejspíš nebyly ochotné mít 6-8 dětí, jako ty jejich.

Průměrný počet slepic: 4.2 (40 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

že si vezmou muslima, tipl bych si, že se na jejich představu o počtu dětí ani nebude ptát.

Průměrný počet slepic: 4.8 (85 hlasů)

Já nepočítala s těma blbýma... :-) (ty budou ještě navíc)

Průměrný počet slepic: 4.5 (31 hlas)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

blbejch je nejvíc (obou pohlaví).

Průměrný počet slepic: 4.8 (19 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

s blbýma se musí počítat! Neboť, jenom s nimi lze dosáhnout výrazného výsledku.

Průměrný počet slepic: 4.8 (11 hlasů)

😁Danuše Nerudová se naplno pustila do vykonávání svých pracovních povinnosti v Evropském parlamentu.

Již tradičně se bude zabývat hájením zájmů českých občanů kopáním do Ruska, Číny, Maďarska a Slovenska.

❗️Nerudová se chlubí předběžnými výsledky své práce v Evropském parlamentu. Jásá, že si její výzvy všimlo nejvlivnější mainstreamové bruselské médium a hodlá dál bojovat s Viktorem Orbánem a Maďarskem.

🤦‍♂️Danuše Nerudová, která spolu s Rakušanem kopala za migrační pakt a jednou dokonce bizarně prohlásila, že tu žádní migranti nejsou, teď vidí zásadní hrozbu pro Evropany v tom, že do EU přes Maďarsko budou přijíždět Rusové a Bělorusové.

🤷🏻‍♂️V tom, co se momentálně odehrává ve Velké Británii, Danuše asi taky moc velkou hrozbu nevidí.

@neCT24 

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)

Írán prostřednictvím diplomatických kanálů oznamil arabským národům, včetně Jordánska, Saúdské Arábie, Kuvajtu, Iráku, Kataru a Spojených arabských emirátů, že pokud se pokusí zasáhnout do jeho reakce proti Izraeli, budou také napadeny.
Turecko vyzývá své občany, aby opustili Libanon.
Velvyslanectví Spojeného království v Bejrútu evakuovalo rodiny členů personálu z Libanonu kvůli současné bezpečnostní situaci.

zdroje: Co neMÁTE vědět Forwarded from  DEPEŠE ZE ZEMĚ
 

Průměrný počet slepic: 4.4 (50 hlasů)

a nechtěli byste si svůj dialog udělat někde jinde, než pod mým postem o zeměpisu? Buďto je to chyba v Matrixu, nebo jste se netrefili.

Průměrný počet slepic: 2.7 (43 hlasů)

Jestli si to dobře pamatuji, jejich otroky a kolonie byl Alžír. V poválečném světě již kolonie nešlo udržet a tak jim dali "svobodu". A jako gesto jim otevřeli svoje hranice. To se nemělo stát. Netrvalo dlouho a v zemi bylo 3,5 mil. čmoudů. OK, levná pracovní síla pro všechny hnusné práce. Tatící opravdu pracovali. ( Tedy někteří) No a začaly jim vyrůstat jejich děti a s nimi i všechny ty násilnosti, co se tam dnes dějí. A k tomu současnou  migrační várku muslimů a není co řešit. Teda kecám, je co řešit, ale nikdy to nevyřeší. Je jen jeden způsob. Bohužel, nelze uveřejnit.

Průměrný počet slepic: 4 (60 hlasů)

Vidláku jsi prorok, co jsi předpověděl to se již stává, Evropa se brzo dostane do malérů kvůli napětí na Blízkém východě které eskaluje.

A ZAČÍNÁ SE BLÍZKÝ VÝCHOD DOTÝKAT I NÁS EVROPANŮ: Írán EVROPSKÉ UNII: "Proč jste neodsoudili Izrael?"

Úřadující íránský ministr zahraničí vyjádřil frustraci z Evropské unie a zpochybňuje, proč neodsoudila Izrael.

"Nebudeme váhat bránit naši bezpečnost a suverenitu, abychom Izrael odradili," uvedl ministr. "Jsme překvapeni mlčením Evropy a absencí mezinárodní rezoluce odsuzující sionistické útoky v Teheránu."

zdroje: Co neMÁTE vědět Forwarded from DEPEŠE ŽE ZEMĚ

Průměrný počet slepic: 4.5 (57 hlasů)
Trvalý odkaz

Michael Hudson,  1. srpna 2024

Ekonom Michael Hudson a prezidentská kandidátka Strany zelených (USA) - Dr. Jill Steinová se připojí k živému vysílání o amerických volbách a geopolitice! V tomto streamu se ponoříme do aktuálních zpráv o rozšíření válečného zázemí Izraele do Libanonu a odpovíme na nejhlubší otázky války a míru v dnešním světě

DANNY HAIPHONG: Vítejte všichni. Dobré odpoledne. Tady je moderátor Danny Haiphong. Jak vidíte, připojili se ke mně dva velmi vzácní hosté. Máme tu renomovaného ekonoma Michaela Hudsona, plodného autora. A máme tu Dr. Jill Steinovou, prezidentskou kandidátku Strany zelených pro rok 2024, dlouholetou aktivistku, dlouholetou spravedlivou stoupenkyni míru.  

Michaele, Jill, moc vám děkuji, že jste se ke mně dnes připojili.

JILL STEINOVÁ: Je skvělé, že tu mohu být.

DH: V minulosti jsem Jill Steinovou podporoval. Doporučuji lidem, aby se podívali na její kampaň. Je jednou z mála, ne-li jedinou kandidátkou ve volebním klání v roce 2024, která není koupená a vlastněná AIPAC (Americký výbor pro izraelské veřejné záležitosti). A samozřejmě se určitě podívejte na práci Michaela Hudsona.

Ale chtěl jsem začít hned, protože si myslím, že tohle je prostě velmi naléhavý moment ve světě, který má obrovské důsledky jak pro Spojené státy, tak pro budoucnost lidstva. A to je ten příval událostí, které se odehrály v posledních zhruba 48 hodinách.

Právě jsme měli atentát na Ismaila Hassania. Byl to vyjednavač Hamásu, nejvyšší představitel jeho politiky, který byl 31. července zavražděn v Íránu.

A ještě předtím jsme zažili, jak Izrael pouhý den předtím bombardoval Bejrút v reakci na velmi podezřelý úder na Golanských výšinách, při kterém zahynulo 12 lidí, z nichž mnozí byli mladí.

Nyní také dostáváme nepotvrzené zprávy o veliteli IRGC [Islámské revoluční gardy], íránském veliteli, který byl zabit v Damašku. Zní vám to povědomě? V dubnu se něco podobného stalo, což vedlo k íránské operaci, která měla Izrael odradit od dalšího útoku. Jednalo se o izraelský útok na velvyslanectví v Damašku v dubnu 2024.

Ale Michaeli, možná se můžeme obrátit na vás. Jak to vidíte na základě své geopolitické a ekonomické analýzy? Takové to roztáčení spirály, zdá se, že Izrael rozšiřuje tuto válku na regionální a globální úroveň. Blížíme se k jednomu roku trvání genocidní kampaně v Gaze.

MICHAEL HUDSON: Říkáte Izrael, ale ve skutečnosti je to Izrael ve Spojených státech. A to všechno se stalo hned poté, co Netanjahu přijel do Kongresu a setkal se ve Washingtonu s lídry Demokratické strany a pak s Trumpem. Takže si myslím, že je to skutečně politika neokonů. Pracovali ruku v ruce. A já ty lidi znám přes padesát let.

S Netanjahuovým poradcem Uzi Aradem jsem řadu let pracoval v Hudsonově institutu. Podnikali jsme spolu cesty po světě a dohadovali se. A vím, jaké jsou jejich představy a ideologie. A skutečně to není jen apartheid, ale pocit, že pokud Izrael nezabije Palestince, Palestinci zabijí Izraelce v odvetě za to, co jim Izraelci dělají. A tak jakmile ublížíte Palestincům, tak to vyvolává velmi podobné myšlenky, jaké má Amerika s Íránem.

Vždyť se podívejme, co jsme Íránu udělali. Musí nás nenávidět. Proto nám patrně něco udělají a proto na ně zaútočíme dříve.

Takže si myslím, že neokonzervativci ve Washingtonu věří, že válka bude nevyhnutelná. Amerika bojuje o kontrolu nad Blízkým východem, protože Blízký východ kontroluje ropu. A americká zahraniční politika je založena na kontrole dodávek potravin z amerických farem a na kontrole obchodu s ropou, protože když můžete kontrolovat obchod s ropou, můžete lidem vypnout elektřinu, topení a energii. A využívání energie průmyslem je základem produktivity.

A způsob, jakým armáda uvažuje - a opět, pracoval jsem s nimi léta - je načasování, tedy zda jsme v lepší pozici nyní, než budeme příští rok, nebo ne. A myslím, že americká armáda si uvědomuje, že Rusko a Čína a další euroasijské země se dávají dohromady. Americká schopnost vojensky bojovat klesá. A pro armádu to znamená, že pokud nebudeme válčit teď a budeme čekat do příštího roku, v budoucnu budeme stále méně a méně schopni vítězit.

No, realita je taková, že prohrají, ať už půjdou kamkoli, pokud nedojde k atomové válce a šachovnice se nepřevrhne. A myslím, že mají pocit, že Američané dělají všechno možné, od Ukrajiny přes Izrael až po Írán, aby se pokusili vyvolat odvetu, aby pak mohli říct,  jsme napadeni, čistě se bráníme, a jakmile řeknete svému obyvatelstvu a svým voličům, že je to válka na naši obranu, jak vědí nacisté, vždycky můžete získat obyvatelstvo na svou stranu. Jak říkal Goebbels, vždycky můžete získat obyvatelstvo na svou stranu, když řeknete, že jde o obranu.

Takže se velmi obávám, že neokonzervativci budou tvrdit, že nikdy nebude lepší nebo alespoň stejný čas na válku na Blízkém východě než právě teď. Zdá se, že to je to, co vede ke spuštění, a dokonce i armáda řekla, že každým způsobem, jakým tam probíhal vojenský vývoj, Amerika prohrává. Teď neprohraje tak hrozně jako v budoucnu. A to je velmi nebezpečné vzhledem k celému jejich myšlení a k tomu, že musí ovládat Blízký východ, jinak se zbytek světa nestane neoliberálním.

Opravdu - jsme na civilizačním rozcestí. Jakou společnost a jakou ekonomiku bude svět mít? Bude to neoliberární, privatizovaná ekonomika, nebo to bude, zdráhám se říci socializovaná, řekněme progresivní, skutečně demokratická ekonomika?

JILL STEINOVÁ: Ještě bych doplnila to, co řekl Michael. Nejde jen o to, jaký svět budeme mít, ale zda vůbec budeme mít svět, nebo ne, protože slova Martina Luthera Kinga jsou aktuálnější než kdy jindy. Moje země je dnes největším šiřitelem násilí na světě. Platilo to už v 60. letech, platí to o to víc nyní.

Připojuji se k tomu, co jsi řekl, Danny, nebo vlastně myslím, že to řekl i Michael, že nejde jen o Izrael. Je to Izrael, který je podporován, posilován, financován a vyzbrojován Spojenými státy, takže jsme do toho hluboce zapleteni. A je jasné, že to, co Netanjahu dělá, že to není nic jiného než snaha prodloužit a rozšířit válku a zatáhnout do ní USA.

Pro USA bude velmi těžké do ní nebýt zataženy, protože Izrael současně útočí na Jemen, zrovna nedávno opravdu tvrdě zaútočil na jeden z klíčových jemenských přístavů. Chci říci, že již nějakou dobu bombardují Jemen jako odvetu za snahu Jemenu zastavit genocidu a zastavit tok zbraní a materiálu, který genocidu podporuje. A Izrael na to reagoval v podstatě stejnou a ještě horší odpovědí, bombardováním Jemenu.

A pak došlo k velkému nárůstu tohoto bombardování právě minulý týden. A teď během 24 hodin tu máte atentáty, které jsou opravdu šité na míru další eskalaci. A zejména zavraždění šéfa vyjednávacího týmu Hamásu. Ale jak chce Izrael vyjednávat o mírové dohodě, když zavraždí mluvčího a klíčovou postavu těchto jednání?

Takže tohle je navrženo, dokud se neprokáže opak, tohle je navrženo tak, aby se zcela torpédovala jednání a zajistilo se, že válka bude pokračovat. A ve skutečnosti se to stupňuje, protože tu máme nejen ten atentát, ale odehrává se to i v Íránu.

A víte, před několika měsíci došlo k dalšímu velkému útoku Izraele na Írán, kdy Izrael podnikl tento neuvěřitelný válečný zločin, bombardování íránského velvyslanectví v Sýrii.

Pokračování: https://www.vidlakovykydy.cz/clanky/jeremias?page=1#comment-2159982

Průměrný počet slepic: 3.9 (47 hlasů)

Protože humanita. Myslí si někdo, že prohrála ve Vietnamu proto, že byla slabší než vietkong? Prohrála kvůli vzedmutí levičáckého vzedmutí ve vlastní zemi. Proč amík opustil zbaběle Afghánistán? Protože jeden dementní stařík který mohl, k tomu dal rozkaz a pak vojáci se skřípěním zubů to ubělat museli. Oni museli, rusáci před tím byli potupně vyhnáni. Co je horší?

Čingischán, toho zná každý z dějepisu, že to byl velký vojevůdce. Jména těch tisíců zavražděných, umučených, podrobených a znásilněných nezná nikdo. Hitler taky mohl být velký vojevůdce za 200 - 300 let v učebnicích. Ale nebude, protože to nakonec prosral. I když se mu podařilo zabít víc lidí než Chánovi, neměl ten konečnej tah na branku.

Historii píšou vítězové a ty chytrý pindy kolem jsou pouze planými řečmi.

Když někdo napadne můj barák, nepokusím se ho odradit chytrými citáty, ale nabiju pušku a střelím ho do břicha. Moudrým citátům od moudrých lidí by porozumět nemusel, kulce v břiše porozumí hned. A takhle jednoduchý to je, Inzo.

Ty jsi intelektuál, myslíš to dobře a já tě mám rád. Ale když nezafungují tvoje způsoby řešení, moje jo. Buďto vyhraju, nebo prohraju. Ale bude to rozčísnutý.

Průměrný počet slepic: 2.9 (53 hlasů)

Amerika mockrát prohrála proto, že se nas.. cpala kam neměla. Některá pokusy o zábor území halt nejdou tak jednoduše jako Havaj. Ten zábor nemusí být vždy fyzický, stačilo by prosadit poslušnost. A oni někteří neposlouchaj a neposlouchaj.

Průměrný počet slepic: 4.8 (33 hlasů)

Bernarrde, smím se zeptat? 

Od začátku Vašeho působení zde na Kydech říkáte takřka neustále jednu věc - kdyby se Vám někdo dobýval do baráku na rodinu, tak ho zastřelíte. Prostě se budete bránit podobně jakou Siouxové u Little Bighornu bez ohledu na šance. 

Proč to pořád opakujete? Už to trvá tak dlouho, že z toho začínám nabývat dojmu, že to ve skutečnosti neuděláte, když si k tomu neustále musíte dodávat odvahu. 

Víte, Amerika naházela na severní Vietnam víc bomb než se vyházelo za Druhé světové války.  Fakt myslíte, že prohrála kvůli levičáckému vzedmutí? Nevzedmulo se to levičácké hnutí spíš proto, že Amerika i přes bombardování nebyla schopna severní Vietnam porazit? Nebylo to proto, že američtí politici slibovali snadné vítězství, pak už potřebovali odvody, pak se vracelo stále více vojáků v rakvích a generálové stále slibovali vítězství, protože teď už těch bomb konečně dostanou dost?  Co bylo dřív? Vejce nebo slepice? 

To samé bylo v tom Afghanistánu. To byla válka skoro stejně drahá jako Druhá světová a trvala dvacet let. A nic. Klid tam nebyl. Tálibán byl dokonce tak silný, že hladce převzal zemi. Takhle vypadá chvíle těsně před vítězstvím, nebýt jednoho dementního staříka? Fakt si to myslíte? Po Sovětech začala občanská válka. Když zmizela sovětská moc, nebyl tam nikdo dost silný, aby si vzal celou zemi. Když zmizela americká moc, Tálibán si za několik týdnů vzal všechno. Dokonce i to, co před příchodem Američanů ještě neměl (Severní aliance). 

Díváme se na stejné události a používáme stejné zdroje. Přesto docházíme k tak rozdílným výsledkům... 

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (44 hlasů)

protože se nemuseli zabývat ztrátami na civilním obyvatelstvu. Pokud z nějakých důvodů se velitel rozhodl, že po dobytí jistého území se tam nebude znásilňovat, tak se tam prostě toto nedělo. Když byl někdo načapán, že to udělal, byl krutě potrestán. Ne proto, že by někomu bylo líto té ženy, ale proto, že neuposlech rozkaz. Válka je svinstvo, ale když jí ještě kvůli humanisticky zaměřené vlastní společnosti musíte dělat v rukavičkách, vede se vám hůř. Na to jsem chtěl poukázat.

A ohledně toho baráku, jediná možnost je, když byste to prubnul. Pak se teprv opravdu dozvíme, jaká je skutečná pravda. Teď já mám svojí a vy tu druhou. Čistě akademický spor.

Průměrný počet slepic: 2.5 (13 hlasů)

stačí napsat: "berrnarde odejdi". Rozloučím se a už o mě nikdy neuslyšíte.

Na rozdíl od mnohých, kteří evidentně tráví mnoho hodin denně u kompu, dodnes nemám účet ani na fejsbůku ani na žádné jiné sociální síti. Na mobilu mám nainstalované 4 aplikace a nedávno se mě telefon zeptal, jestli nechci 2 vymazat, páč je prý nepoužívám. Z jistých důvodů si vás vážím i když mnohdy nesouhlasím, ale pokud bych vás svou přítomností měl nějak obtěžovat, klíďo vykmitnu. Mě je stejně nejlíp v lese.

Průměrný počet slepic: 2.8 (13 hlasů)

žádný vyhazov ti určitě nehrozí, protože jenom ti nejslabší dostanou padáka. Ty jsi zjevně silný a poměrně úspěšný jedinec, byť s mnohdy až nepříjemně kontroverzními názory a příspěvky.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

Hele, člověče, neblázněte. Já zdejší "intelektuály" taky seru. Nedovedou pochopit, že jsme v podstatě na jedné lodi. Moje vize o novém uspořádání státu nechápou vůbec. Napřed musí přijít něco, co národ umravní. Říkejme tomu, jak chcete. Teprve potom, když začne stát fungovat, no dejme tomu v režimu společensky a morálně přijatelném,  můžeme se bavit o zavedení demokracie. Tento společenský proces byl vynechám, lidé se třásli na demokracii a dopad tohoto procesu ještě neskončil. Nenechte se znechutit, nenechte se nasrat. Ona tady v tom našem státečku také není vidu ani slechu po "sedláckém rozumu." Všude sedí jen vypatlaní intelektuálové a hovno do toho. Nenechte se od nikoho otrávit, máte právo na své názory jako každý jiný.

Průměrný počet slepic: 3.4 (11 hlasů)

není žádnou kulturní, společenskou akcí. Je to o  lidském utrpení, neštěstí a smrti. V každé válce se dějí ty nejhorší věci a znásilňování myslím, není to úplně nejhorší co válka přináší.

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

o životy a údy, tak co je proti tomu trocha znásilnění. Na to se neumírá.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Berrnarde, když pořád zdůrazňujete ,že byste bránil svůj dům se zbraní v ruce... To je v pořádku. A kdyby se Vám zabydleli někteří problematičtí kolem baráku a občas na Váš barák budou nebezpečně mířit? A nevěděl, co od nich můžete čekat? Anebo třeba v hospodě Vás bude někdo tlačit do rohu? Co budete dělat?  Znáte ten vtip o tom, jak si Rusko dovolilo rozložit svoji zemi přímo k americkým základnám? A nakonec  i ten Írán je na tom podobně.   Nenasazoval bych například tomu Putinovi ty čertovy rohy. 

 

Průměrný počet slepic: 5 (14 hlasů)

Trochu jiným slangem tuto pravdu uveřejňuji téměř všude. Stejně to moc lidooveček nechce pochopit. Třeba nás Rasputin někdy vojensky napadne ( nedivil bych se ) třeba ne. Ale v tomto okamžiku má nárok na to chránit a bránit svojí zem. Ono mít atomrakety na své hranici, jó, to by nikdo rozumný asi nechtěl.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

"...Britských Jacků je méně, navíc spousta z nich sedí v kavárnách, přemýšlí o svém pohlaví, hraje si na holku nebo si rovnou nechalo pindíka uříznout a ti, co to neudělali, ti si dávají pozor na jazyk, aby je nevyhodili ze školy za nevymáchanou hubu..."

Průměrný počet slepic: 4.7 (66 hlasů)

Za pravdu je různá SAZBA - jednou pomník, jindy VAZBA!

Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda ZLOMÍ VAZ!“ (K. H. Borovský)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Místopředseda slovenské vlády Tomáš Taraba:

Měl jsem Slovensko zastupovat na závěrečném ceremoniálu, ale tato olympiáda se v normálním světě navždy zapíše jako odpudivý symbol úchylné dekadence, která zneužila krásu sportu a udělala z něj progresivní politické divadlo. Proto jsem se rozhodl, že se závěrečného ceremoniálu nezúčastním.“  (FB J. Rajchla)

Průměrný počet slepic: 4.7 (96 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Týden nenávisti k přirozenému světu. Barbaři v ulicích. Ideologie zmaru. Homo budou první, které zlikvidují. Expres vykolejil, cestující nechápou. David a Goliáš. Připravit si šutry nebo čelní střet?

Petr Hájek připomíná, že festival homosexualismu (nikoli homosexuálů) je pouhý nástroj zvrhlé ideologie, která se již neskrývá svými zničujícími záměry – a při vzpomínce na jednoho pozoruhodného bojovníka se ptá, která cesta odporu je správná

V pondělí v 10 hodin dopoledne začíná další orwellovský „týden nenávisti“ ke všemu přirozenému, normálnímu, civilizovanému. Barbaři opět napochodují do ulic Prahy, aby demonstrovali dobytí hlavního města českého státu.

Vlastně je dobře, že tomu říkají Prague Pride. Je důležité, aby v názvu zůstal zachován anglosaský původ této obscénní „oslavy deviace“. Za peníze daňových poplatníků z Čech, zemí Západu, jejich zastupitelských úřadů a mocných firem budou vítězní nemocní (a jejich zmanipulovaní zpitomělí zdraví podporovatelé a korporátní média) v tisíci a jedné podobě a obměně předvádět, že „svět už patří jim“. Mýlí se.

Celý článek zde:         https://protiproud.info/…htm

Průměrný počet slepic: 4.5 (75 hlasů)

Jenom malinko předbíhají dobu.

Průměrný počet slepic: 3.8 (31 hlas)

Západ ovládl nihilismus,  který vychází z přesvědčení, že život nemá žádný objektivní smysl, účel ani hodnotu. Tento pojem pochází z latinského slova "nihil", což znamená "nic". Nihilisté často popírají nebo zpochybňují tradiční hodnoty, morální zásady, náboženství a sociální struktury, protože je považují za neplatné nebo nepravdivé. Tvrdí, že nic skutečně neexistuje nebo že realita je ve své podstatě prázdná. Pochybuje o možnosti poznání světa a existenci pravdy, popírá existenci objektivních morálních hodnot nebo standardů.  Argumentuje, že život nemá žádný vnitřní nebo vyšší smysl. Lidé, kteří přijímají tuto formu nihilismu, mohou pociťovat hluboký pocit nesmyslnosti nebo prázdnoty. Nihilismus tak představuje hlubokou filozofickou krizi pro jednotlivce i společnosti, protože zpochybňuje základní aspekty lidské existence a hodnot.

Pokud se prosadí názor, že lidský život nemá smysl, povede to k zániku lidské společnosti.

My, co věříme v krásu, v lásku, v dobro, v pozitivní hodnoty se tomu musíme vzepřít!

Průměrný počet slepic: 4.7 (59 hlasů)

In reply to by Inza

Trvalý odkaz

A kvůli jejich depkám nemá existovat nikdo... (to je nahnilismus 💩🤮) 

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (37 hlasů)

In reply to by Inza

Trvalý odkaz

Ty to nazveš nihilismem. Přidáš k tomu tu správnou ideologickou a filosofickou omáčku a ono to vypadá chytře a tleskaj ti.

Já to už dost dlouho nazývám nemocí z přežrání. Žereš maso denně, máš vlastní barák nad hlavou, měsíčně si vyděláš víc, než dokážeš rozumně utratit, tak začneš vymýšlet fíkoviny.

Uznávám, že tvůj nihilismus vedle mého přežrání zní líp. Asi za něj dostaneš víc slepic. Ale to mě nevadí, jsem zvyklý.

Průměrný počet slepic: 4.1 (57 hlasů)

..jestli po tom toužíte, klidně i zaslouženě.

Jinak to co popisujete je nestřídmost nebo obžerství, čili jeden z hlavních (smrtelných) hříchů.
Tedy nihil novi sub sole, ale čistá pravda.

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Institut SYRI napojený na osoby z Masarykovy univerzity blízké Petru Fialovi získal 563 milionů korun z veřejných prostředků na realizaci projektu pod heslem "Pomáháme zlepšovat fungování společnosti".

V jeho rámci například vybádal to, že lidé, kteří se nenechali očkovat, nevěří vládě, médiím a jiným autoritám. Za sebe říkám, že tenhle jev nemuseli vůbec zkoumat. To, že těm lhářům, podvodníkům a diletantům nevěříme ani slovo, bych jim klidně řekl hned a zadarmo. Třešničkou na dortu je fakt, že tyto peníze byly onomu institutu přiděleny z kapitoly MŠMT na postcovidovou obnovu.

Takže místo toho, aby tu půlmiliardu dostali naši podnikatelé a živnostníci, kteří v důsledku protiprávních lockdownů utrpěli obrovské finanční ztráty, tak byla přihrána Fialovým kamarádíčkům na to, aby vytvářeli pochybné výzkumy, jejichž účelem je podpořit lži jeho vlády. A většině lidí u nás je to jedno, protože pořád mají na pivo na párek a na jednu dovolenou ročně. Pod mantrou "vždyť se zase tak špatně nemáme", si nechávají postupně devastovat vlastní stát. Myslím, že právě tento jev by stál za důkladné prozkoumání. Protože to, jak někdo může mlčky přihlížet sebedestrukci vlastního domova, aniž by s tím chtěl cokoliv udělat, prostě do nejdelší smrti nepochopím.  (F.B. J. Rajchla)

Průměrný počet slepic: 4.6 (81 hlas)

Problémem není islám samotný, ale ideologie která byla legitimizována výsledky druhé světové války a zároveň populace která tuto ideologii zcela pasivně příjmá. Islám by se bez podpory evropských/globálních elit utápěl v náboženských bitkách na středním východě bez sebemenší naděje na expanzi.

Průměrný počet slepic: 4.7 (45 hlasů)
Trvalý odkaz

Nezvratnou se za středověku jevila i morová náklaza nebo cholera a následné vyhynutí Evropy.

A přesto jsme přežili. Protože když něco neumíme  léčit, pomáhá prastarý a osvědčený způsob - totální isolace.

Ale je naprosto nutné nevratně zabránit našim dobrodějům, kteří by ve jménu tolerance chtěli otvírat zadní vrátka dobyvatelům. 

Nemusím to doufám upřesňovat...

Průměrný počet slepic: 4.8 (46 hlasů)

Potíž je, že např. v Londýně je fůra muslimů, kteří se tam narodili, mají britské občanství, tudíž vy je nemáte kam vyvézt. Tak občanská válka o zachování své kultury?

Já jsem pro, akorát si uvědomte, že toto je pěkné svinstvo. Připravte se na to, že váš soupeř nebude jasně označený, nebude mít dres soupeře, po kterém to budete pálit. Budou tam ženský, může tam být šestileté dítě, které na vás namíří kalašnikov. Budete ho muset zabít, než zabije ono vás. Dokážete to?

Jsem lovec, ale kdysi mě kamarád požádal, že mu onemocněl bratránek a potřebuje zařezávat kůzlata, abych mu je podržel. Nic horšího jsem v životě nezažil. Ona před exekucí věděla asi, co je čeká, tak u toho brečela jak děti. Nic horšího jsem v životě nezažil. Ale občanská válka bude ještě horší. Dáte to?

Průměrný počet slepic: 4.4 (38 hlasů)

Ten už tu nemoc chytl tak, že je nezastavitelná. V Kotlince by to snad ještě šlo.  Snad... 

A zvířátka na mě už nezkoušejte. Miluji všechna a dost, že se musím smířit s tím, že se vzájemně požírají. 

Ale na druhé straně - vím, co dokáže vztek!! Jinak by nemohly být války... 

Ta kůzlata bych tedy nedal...

Průměrný počet slepic: 4.8 (29 hlasů)

V Anglii v souvislosti s proti migračními nepokoji začaly krvavé střety mezi migranty a domorodým obyvatelstvem

V několika velkých anglických městech probíhají pouliční bitvy mezi migranty a Brity – migrantské skupiny trestají domorodé obyvatelstvo, které už šestý den ničí ulice a požaduje zpřísnění imigrační politiky. V Londýně se po propalestinském shromáždění demonstranti nerozešli, ale když už se shromáždili, rozhodli se vypořádat s vlastenci. Zatím jim v tom brání policejní kordon. Prvním městem, které převzalo štafetu mezietnických bitev, byl Stoke-on-Trent s 200 000 obyvateli, kde byli vážně pobodáni dva Britové po střetech se skupinami migrantů.

Na záběrech z anglického Blackburnu je asi stovka migrantů, kteří pochodují městem a křičí „Toto jsou naše ulice! Alláhu Akbar!“ V malém městě se 120 tisíci obyvatel jsou ulice ucpané zahraničními demonstranty. Zároveň sílí celostátní protest proti migrantům – ani jedno město není bez demonstrantů. Pokud úřady nepřijmou žádná opatření, může situace vést doslova k občanské válce. Podle odhadů OSN jen v roce 2019 žilo v Británii 14 % migrantů. Není těžké uhodnout, jaké procento migrantů již obdrželo průkazy.

dvě videa viz zde: https://t.me/neCT24/60135

Průměrný počet slepic: 4.2 (35 hlasů)

Elon Musk: „Občanská válka v Británii je nevyhnutelná“

Spojené království se dostává do chaosu.   "Občanská válka v Británii je nevyhnutelná." Tímto výstižným příspěvkem „bomba“ od CEO Tesly a SpaceX , Elon Musk komentoval násilné nepokoje, které zasáhly celou zemi , které vyvolala opovrženíhodná vražda tří malých dívek nožem v Southportu v Anglii 17letým mladým černochem. Generální ředitel společnosti Tesla a SpaceX Elon Musk vyjádřil obavy, že Spojené království je na pokraji občanské války. Demonstranti po celém Spojeném království se střetli s policií, pálili a vykřikovali hesla proti imigrantům a islámu.

Zatímco některé protesty zůstávají pokojné, podle zpráv britských médií byly zatčeny desítky a policisté byli zraněni. Napětí eskaluje ve městech jako Liverpool, Nottingham, Leeds, Belfast, Stoke-on-Trent, Blackpool a Hull, která jsou sužována chaosem a nepokoji. V reakci na video sdílené na X (dříve Twitter) Elon Musk varoval, že „občanská válka je nevyhnutelná“.Video, které zveřejnil uživatel, který chaos připisuje masové imigraci a politice otevřených hranic, ukazuje eskalující nepokoje ve Spojeném království. Muskův důrazný komentář vyvolal obavy a debaty o možných důsledcích současné situace.
 

 pronews.gr

Průměrný počet slepic: 4.4 (32 hlasů)

Reportérka s britské televizní stanice popisuje násilnou situaci v Anglii když za jejími zády se vynoří tlupa ozbrojených po zuby imigrantů kteří drží nože, mačety a jiné "imigranské "zbraně a kteří se cítí v Anglii jako doma. To je výsledek šíleného liberálního sorosovského multikulturalismu který nám vtlouká na západě KoZa ale i zde v ČR sorosovské liberální média jako seznam, ČT a jiné meeedia hlavního mainstreamu.

21 vteřinové video viz zde: https://t.me/coNemateVedet/97377

Průměrný počet slepic: 4.5 (26 hlasů)
Trvalý odkaz

SENIOŘI a INVALIDÉ pro život. 

Programová část týkající se migrace.

1)     M I G R A C E  -  Nulová tolerance, žádné nám vnucované přerozdělování. Jedná se o přímé  zásahy ze strany EU do svrchovanosti naší vlasti. Příkladem nám může být například migrační politika Austrálie.

1b)   P O D P O R A   M I G R A C E   -   V zásadě podporujeme volný pracovní trh a tím i migraci - na pevně stanovených kriteriích, které musí splnit každý žadatel, aby se migrant mohl ucházet o trvalý pobyt v naší zemi a mohl se zařadit do naší společnosti. Je bezpodmínečně nutné, aby splňoval tyto požadavky:

a)    Dobrá znalost českého jazyka na určité úrovni. ( Dle jeho odbornosti. )

b)    Doložit odbornost, praxi v povolání či absolvování škol a universit.

c)    Dodržování Českých zákonů a jasná minulost žadatele.

d)   Prokázání finanční nezávislosti.

       Bez prokázání těchto základních požadavků žádný migrant nesmí získat v naší zemi trvalý pobyt. Vzor : Austrálie.

       www. senioriainvalide.cz

       Milan Auředník

Průměrný počet slepic: 4 (36 hlasů)

rozdávat budete ?

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)