Čas sklizně...

Autor

Jak je to dlouho co o míru začal mluvit i náš generálprezident? Teď už to vypadá, jako by mluvil o míru odjakživa. Jak je to dlouho, co Foltýn přestal mluvit o tom, jak mimořádně levně porazíme Rusko? Kdy jsme se dozvěděli, že síť plynovodů, které Hýkela koupil, je zadlužená a k ničemu, protože žádný tranzit plynu se konat nebude? Kdy přesně přišel ten den, kdy všichni houfně přiznali, že Rusové na Donbasu nezadržitelně postupují, protože Ukrajincům dochází i ta munice, kterou Fiala slíbil, ale tím ji zdražil a navíc ji po světě skoupili Rusové?

Pamatujete henten americký balíček vojenské pomoci, jehož schvalování se tak dlouho řešilo v Kongresu? Pamatujete ten jásot liberálů, když byl schválen? Pamatujete, že to mělo Ukrajině pomoci zastavit ruský nápor? Nepamatujete, že? Ono to totiž dopadlo, jako kdyby žádný balíček vlastně ani nebyl.

Kdy se začala naše mééédia psát o tom, že Ukrajinci umírají v hraničních řekách, když utíkají před mobilizací? Který novinářský bastard k tomu nedodal, že umírají především proto, že na ně jejich ukrajinští kolegové střílejí?

Před rokem, když Ukrajinci hromadně vybuchovali minových polích u Robotyne, tak všechna západní média ještě držela basu a vítězný narativ. Ještě kousek a už budou skrz… Už jen poslední linie obrany. Teď když Ukrajinci hoří v Kurské oblasti díky ruským Lancetům, tak nám velcí západní novináři spíš vyjadřují zděšení, než že by byli optimisté. Dokonce vyjadřují tak velké obavy, že už to chvílemi ani nepřipomíná propagandu…

Němci zastavují finanční pomoc Ukrajině, protože už nemají prachy. Nordstrým oficiálně odpálili Ukrajinci. Je jedno, kdo to udělal ve skutečnosti, Němci prostě ukázali na svého spojence, kterému dva roky dodávali horem dolem, co mohli… Scholz zřejmě začíná mít pocit, že si víc už za svého amerického pána zlámat nohy nechce.

Stanjura také hlásí, že rozpočtová rezerva je vyčerpaná. Státní deficit trhá rekordy a ekonomičtí vrabci jako Kovanda, Pikora nebo Šichtařová už si dávno cvrlikají, že ministerstvo financí ten průser všemožně maskuje. Pamatujete si ještě, jak nám vrchní Signalista tvrdil, že konsolidační balíček všechno napraví? Pamatujete si složenky za daň z nemovitosti? Jak myslíte, že bude vypadat příští rok?

Kdy poprvé zaznělo mezi dezoláty, že digitalizace stavebního řízení bude mnohem větší průser než digitalizace přihlášek na střední školy?

Za dva týdny u nás začne klasická sousedská udávačka, kdo čím topí v kotli… Starých kotlů je po republice pořád ještě několik set tisíc, plyn zdražuje, elektrika také, ve všech smlouvách o dodávkách energií je klauzule, že dodavatel může zrušit fixaci…

Syrskyj zmizel… možná ho fakt Rusové zasáhli v jeho bunkru u Poltavy.

Američané vysvětlili eurokomisařům, že Elon Musk je sice bastard, který odmítá cenzurovat Twitter, ale je to americký bastard a nějaký eurobyrokrat mu nemá co psát výhružné dopisy. Ten má sedět a čekat na americký výsledek, který mu bude včas oznámen i s příslušnými rozkazy a ty má bezodkladně a bez odmlouvání vyplnit…

A já mám na fejsbůku z ničeho nic mnohem větší dosahy než dřív… Pochybuju, že jsem si to u Cukrberga nějak zasloužil…

V Británii se muslimové bijí s rodilými Brity a situace je stále horší a horší. Stále více lidí jde natvrdo do basy za to, co napsali na sociálních sítích. Už víme, kde si Igor Mříž bere inspiraci.

Stále častěji se mluví o ukrajinském útoku na Záporožskou jadernou elektrárnu. A Drábová bude mít svůj životní úkol. Vysvětlit tomuto národu, že si to Rusové udělali sami, ale že je to jasný důvod na ně okamžitě zaútočit plnou silou NATO… tou plnou silou, která už na Ukrajině shořela a její zbytky dohořívají nedaleko Kurska.

Alespoň ten Írán se kupodivu chová zdrženlivě… zatím.

Prostě přišly žně. Tři roky tato vláda zasévala a okopávala. Tři roky vysvětlovala všem, že tomu rozumí nejlépe a že úroda bude hojná. Tři roky ignorovala rady starých hospodářů, že to nebude fungovat. Tři roky vláda všechny varovné a kritické hlasy označovala za proruský narativ a bojovala proti němu. Není náhoda, že teď, když se politické klasy nalévají a je vidět ta bída, že si najala tupého zeleného lampasáka, aby to nějak zachránil, protože sklizeň bude průser.

Tři roky jsme se chovali zcela demokraticky. Vláda nečelila jediné sabotáži. Nečelila žádné násilné demonstraci, veškerý odpor byl v mezích zákona, ale i tak byl velmi tvrdě potírán. Tři roky vláda čelila jen dobře míněným varováním, že její bačování dopadne špatně. Tři roky si ale vláda mohla dělat, co chtěla. Nečelila ničemu, kromě kritiky.

Jednoho dne setba uzraje. Jednoho dne se ukáží výsledky. Přijde den, kdy už to nelze ukrývat. Přijde den, kdy prostě vjedete do pole a všechny řečičky přestanou fungovat. Přijde den, kdy musíte zrno zvážit a pokusit se z něj udělat chleba. Jednoho dne už to prostě neschováte a sklidíte, co jste zaseli.

Řekl bych, že čas sklizně právě začíná.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (420 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

milion chvilek

,,Milion chvilek pro demokracii'' kují zase pikle se slepencem ,,SPOLU''. Co z toho vyleze, jistě uvidíte na Vašich obrazovkách na ČT, nebo opět na Letné na podporu vlastizrádné pětidemolice a nebo ještě větší podpory Ukrajiny. Ostatně mají to i na jejich stránkách. Prostě vrána k vráně.....

Co neMÁTE vědět
 

Průměrný počet slepic: 4.6 (142 hlasů)

❗️🇺🇦Ukrajina spáchala teroristický čin, škodí nám za naše peníze, říká český exministr financí a někdejší poslanec Vlastimil Tlustý k útokům na plynovody Nord Stream.

🇨🇿Tlustý si zároveň myslí, že česká vláda nemá zájem na brzkém ukončení konfliktu na Ukrajině. Exministr totiž podotýká, že vláda ráda odvrací pozornost veřejnosti od svých neúspěchů, a to právě kvůli ukrajinské agendě.

@neCT24

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (154 hlasů)
Trvalý odkaz

"České domácnosti vytvoří až 120 tisíc tun textilního odpadu ročně. Mnozí ho házejí do černých popelnic a textil pak není možné kvůli znečištění dále zpracovat. Končí tak na skládkách nebo v zařízeních na energetické zpracování odpadu. Obce proto budou mít od příštího roku povinnost zavést na textil separovaný sběr. Později přibude i recyklační poplatek za nákup každého kusu oblečení."

zpráva s fotkou viz zde: https://t.me/coNemateVedet/98000
 

Průměrný počet slepic: 4.3 (85 hlasů)

Francie letos nakoupila z Ruska více plynu než Maďarsko.

Nemalou část přeprodala s přirážkou do Belgie.

Tihle pokrytci nesnáší Orbána nikoliv proto, že je proruský,

nýbrž proto, že neskáče tak, jak oni pískají, a hájí zájmy své země.

My jsme PRO jít stejnou cestou. (FB J. Rajchla)

-----------------------------------------------------------------

J. H.- Z letošních Příčov jsem si přivezl knihu Viktor Orbán - Bytostný vlastenec. Maďarská cesta se vyplatí studovat, protože je to i cesta k záchraně naší země a uchování její suverenity a kulturní svébytnosti. Tuto vizi hodlá razit v českých podmínkách strana PRO. Nepatříme totiž na západ ani na východ, naše budoucnost je v zesílené spolupráci zemí střední Evropy🇨🇿

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (158 hlasů)

Ty kontajnery už v Ostravě jsou dost dlouho. A hodně lidí starší oblečení vyperou, dají do silonové tašky a pověsí na popelnici zvenku.  Takže nic nového. Zase někdo s křížkem po funuse. Krom toho existují second-handy s oblečením a svého času docela prosperovaly - k nelibosti obchodníků s novým oblečením. Kazily jim kšeft.

Do těch kontajnérů se budou vloupávat bezdomovci

Když se jim to nepovede, budou je ze msty zapalovat.

Průměrný počet slepic: 3.7 (55 hlasů)

Já už to nepamatuji, ale maminka mi vyprávěla, jak po vesnici jednou za čas jezdil hadrář s řebřiňáčkem a vykupoval hadry a kosti. Patrně to bylo v době vítězného tažení těch Západních hodnot na Východ. Doba je uváděna jako Protektorát Čechy a Morava. Za kontejnery na tříděný odpad už se platí. Ačkoliv byly s velkou slávou za "dotace" osázeny do každé obce. Teď nás vybavily popelnicemi individuálními pro každý barák. Zadarmo! Tedy za "dotace". Nebude dlouho trvat a budeme je také platit. My! Nikoliv obce z "dotací". kdepak se ty "dotace" pořád berou? A že jich tedy je! Dotace na fotovoltaiku, na tepelná čerpadla, na nové kotlíky, na zateplení domu... Každý ví, že taková zakázka s dotací je nejméně o třetinu dražší, než by byla bez dotace. 

Kampak asi dnes mizí ten "poplatek" na likvidaci při zakoupení elektroniky a elektrických spotřebičů? Kampak zmizí poplatek za nákup hadrů? Kam mizí poplatky za nákup elektřiny, plynu, tepla, vody, starých automobilů....? 

Průměrný počet slepic: 4.7 (95 hlasů)
Trvalý odkaz

Bylo registrováno pět případů infekce v Itálii, dva v Německu a 12 ve Španělsku. Mimo Evropu bylo od ledna 2024 zdokumentováno osm tisíc případů, většinou v Jižní a Střední Americe. Jak bylo uvedeno, první případ infekce v Evropě je spojen s 45letým Italem, který se vrátil z dovolené v Jižní Americe. Většina pacientů se uzdraví do týdne. První úmrtí byla zdokumentována v Brazílii u dvou mladých zdravých žen.

Co neMÁTE vědět

Průměrný počet slepic: 4.1 (65 hlasů)

Kdo si myslí, že lidé podruhé na nějakou pandemii nepřistoupí ať se mrkne na dnešní dlouhé fronty testování opičích neštovic v Omaze, Nebraska!

tři fotky zde: https://t.me/coNemateVedet/98008

Průměrný počet slepic: 4.2 (61 hlas)

Ahojky bubáci 🥰
Tak jak ?
Pamatujete si na video na sociálních sítích , kde nějaká Diana Levidska varovala s uniklymi materiály z WHO?
Tehdy bylo pár měsíců před kovid šílenstvím .
A tehdy varovala také o další pandemii ( měla mít název SPARS , vakcíny V-vax a C- vax ) mluvila o pandemii vyhlášené WHO v letech 2025 - 2028 .
No....někteří z nás už víme , teď zjistíme , kam se evolučně posunuli naši ovčí spoluobčané

Co neMÁTE vědět
 

Průměrný počet slepic: 4.3 (72 hlasů)

Není na škodu nakoupit si do ledničky léky, které jsou zatím k dostání v lékárnách a ještě za lidové ceny. Například 10 tablet acylpirinu za 150 Kč je láce nevídaná. Také nějaká ta antivirotika, která byla čistě náhodně stažena z prodeje stejně rychle jako alkohol za ministra zdraví Hegerera v roce 2012. Na léčení odborníky ve stylu "SMS - čaj, paralen, potit se" nemusíme mít ministerstvo ani   Českou vakcinologickou společnost s jejím šéfem Romanem Chlíbkem. 

Teď už to mají spasitelé národů vyzkoušené a nebudou tápat v protizákonných opatřeních jako celou kowidovou diktaturu. Nebudou střídat ministry. Nebudou lhát v přímém přenosu o tom, jak Tečka každého spasí a čtyři Tečky čtyřikrát více. 

Nemusíme se přece bát nemocí, které média tahají z klobouků jako ty mixomatozní králíky. Musíme se bát těch, kteří toho zneužívají k upevňování moci a hanebných zisků z oloupených obyvatel! Už někdo vystavil Babišovi účet za jeho Opatření vlády proti kowidu? I ta Rychetského svoloč je v tom opatrná a nezdůrazňuje, že Babišovo miliardový deficit byl zásluhou kowidové diktatury.

Máte, Starý Kocoure, doma dost zásob léků nebo věříte Válkovi ministrovi lži a přetvářky, že nám zajistí společně s Vonlejnovou dost vakcínteček pro každého do týdne či do měsíce? Bylo by vás škoda. Rád čtu vaše příspěvky.

Průměrný počet slepic: 3.8 (22 hlasů)

Můj biologický otec, kterého jsem už 54 let neviděl, ale vím, kde bydlí,  je plešatý, já ne. Můj otec měří víc jak dva metry, já pouhých 190. Ne každý se potatí. Taky bych k tomuto měl jednu citaci:

"Niklas Frank (nar. 9. března 1939 v Mnichově) je německý novinář a spisovatel. Je synem nacisty Hanse Franka, který se podílel na holokaustu miliónů Poláků a Židů, za což byl mezinárodním soudním tribunálem pro válečné zločiny v Norimberku odsouzen k smrti a popraven.

Z přímých potomků nacistických válečných zločinců je Niklas Frank zřejmě jediný, který se otevřeně postavil proti vlastní rodině. Své zúčtováni s rodiči realizoval ve dvou knihách – Můj otec – Účtování a Moje německá matka."

Druhou knihu vlastním, mohu vám jí půjčit. To, že je rodič zrůda ještě neznamená, že se logicky musí stát zrůdou jeho dítě. Tento obrázek je absolutní prvoplánová populistická sračka. Pokud vám v mozku zbyly alespoň dvě funkční mozkové buňky, měl byste se za toto nahození sem hluboce stydět.

Průměrný počet slepic: 2.6 (83 hlasů)

To nemyslíte vážně Bernarde! To, že nacismus není dědičný neznamená , že potomek nacista být nemůže . Niklas nebyl a psal kajicné knihy. Olaf obviňuje z nacismu celý národ včetně potomků těch kteří kvůli nacismu umírali  v německé vyhlazovací válce a za cenu nesmirnych obětí Němce porazili. Jestli je něco sračka, tak je to tohle a to je míněno tím obrázkem . To, že se mně něco nelíbí , neznamená , že to není pravda. Denacifikace Německa je kapitola samo pro sebe a v některých zemích se exponent silových složek zločinného režimu muže po úpravě stát i prezidentem!

Průměrný počet slepic: 4.9 (30 hlasů)
Trvalý odkaz

Ukrajinské centrum pro informační a psychologické operace (CIPSO) uspořádalo inscenované natáčení, aby obvinilo ruskou armádu z ostřelování obyvatelstva v Kurské oblasti. Tím budou zřejmě vysvětlovat ztráty civilistů, aby to byla vina Rusů. Tedy podobný případ tomu, jak Rus údajně pálil v komínu jaderné elektrárny pneumatiky.

„V sobotu byli ruští zajatci z řad vojáků a civilistů převezeni do Sumské krajské nemocnice. Byli uloženi na lůžka a před kamerami zahraničních novinářů jim byla poskytována pomoc. Poté zajatci před kamerou vyzývali ruskou armádu, aby nestřílela na vesnice v Sudžanském okrese a na oblastní nemocnici v Sumech,“ řekl médiím místní informovaný zdroj. Podle zdroje byli zajatci požádáni, aby poděkovali za své „osvobození“. Část zajatců, kteří byli součástí inscenace, byla po natáčení z nemocnice odvezena.

Účelem zinscenovaných reportáží, jak vysvětlil mediální zdroj, je pokus obvinit ruskou armádu z útoků na vlastní obyvatelstvo a ukázat západnímu publiku náladu obyvatel kurského pohraničí, kteří jsou údajně vděční ukrajinským vojákům za pomoc.
Co neMÁTE vědět
 

Průměrný počet slepic: 4.2 (69 hlasů)

představuješ ?

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

Zase lžete, Bobe. Já předkládám jenom své vize. No, jste Bob, tak je to v pořádku. I negativní reklama je lepší, nežli žádná.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

In reply to by Milan Auředník

Trvalý odkaz

předložili vize

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Špatně. To je jejich program, jejich politika. Je na lidech, jak budou reagovat při volbách. Já nemohu nikomu nic slibovat, jen předkládat své vize. V tom je ten rozdíl. Oni mají nést za svůj program i politickou odpovědnost a národ to vyhodnotit.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Řeporyjec připomínáme

Průměrný počet slepic: 4.7 (142 hlasů)
Trvalý odkaz

Napsal za 10 minut 10 příspěvků, to žádá chlapíka, který má ten správný tah na branku. Antoníne, neklaďme si malé cíle. Uměl byste jich zítra třeba 15? Pozítří 20? Vy to dáte, já vám věřím.

Průměrný počet slepic: 2.4 (88 hlasů)

sázel na zeď cihly, tak je miliardář

Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)

.. a přeji ti pevné nervy.

Držím ti několikrát denně, prakticky vždy, když čtu Vidlákovy Antonínovy Kydy oba palce, a když si na tebe vzpomenu při oblékání či sundavání ponožek, tak krátce i všechny čtyři palce.. 

Když Vidlákovi samotnému nevadí Antonínem zaspamované diskusní fórum, jen se zbytečně trápíš. Tak si říkám, jestli Sysifos nedostal v Tartaru opušťák a nevtělil se do tvé maličkosti.. Apropó, jak to vy, Starozákonní Vyvolený národ máte s hentou reinkarnací?

Osobně soudím, že se zatím jen BohaPustě plahočíš mezi Sínají a Zemí Zalíbenou..

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz


VYHROŽUJÍ  UČITELŮM ? Je to vůbec možné?

Ministerstvo školství rozeslalo do škol metodické pokyny, jak jsou povinni o konfliktu na Ukrajině informovat žáky.

Co s učitelem neodsuzujícím Putina? Už to mají pojmenované: 

Za podporu ruské invaze hrozí až tři roky vězení, varuje nejvyšší státní zástupce Stříž.

Ministerstvo školství rozeslalo do škol metodické pokyny, jak o konfliktu žáky informovat !!! 

Povinností ostatních je na učitele "podporujícího Putina" podat trestní oznámení. Povinností ředitele je jednat, pokud to neudělá, je povinností zřizovatele školy ředitele odvolat. A když zřizovatel školy zůstane nečinný k výuce v rozporu s předpisem, pak ministerstvo školství nebo krajský úřad přistoupí k výmazu školy z rejstříku škol a školských zařízení.   

A z právního pohledu pro žáka ZŠ neodsuzujícího útok na Ukrajinu vyplývá:

- napomenutí třídního učitele

- důtka třídního učitele

- důtka ředitele. 

V případě žáka, který již dokončil povinnou školní docházku, hrozí podmíněné vyloučení až vyloučení ze vzdělávání. Uzná-li škola za vhodné, může dokonce na žáka staršího 15 let podat trestní oznámení s hrozbou nepodmíněného odnětí svobody.

Pokud by se téhož dopustil žák mladší 15 let, má škola uvědomit orgán sociálněprávní ochrany dětí, tzv.

OSPOD! Ten by měl žáka chránit před škodlivým vlivem jeho vlastní rodiny, která jej vychovává rozporu s morálními hodnotami, diktovanými naší společností !" 

Výsledkem může být odejmutí dítěte rodičům a jeho umístění na převýchovu do děcáku !!! 


 

Tak to je ta pokřivená "novodobá TOTALITNÍ DEMOKRACIE" !!!  

Vyhrožovat žákům, a dokonce nezletilým, to se neodvážili ani komunisti ...!

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (88 hlasů)

musí  být pravda, protože to je protivládní...?

Lidé, kteří velkým písmem šíří takové hoaxy by měli být trestáni veřejně prospěšnými pracemi. Škodí hlavně dezoátům, lidem kterým se nelíbí současná politická reprezentace. Cokonce se mi zdá, že tenhle hoax vymyslel nějaký libtard.

Průměrný počet slepic: 3.1 (45 hlasů)

vás to pěkně rozčílilo. Bacha ať vám nepraskne žilka. Ale pravdu máte.

Průměrný počet slepic: 3.3 (16 hlasů)

Po napadení Afghánistánu západními hodnotami za účelem lapit bořitele WTO Bin Vonladína mně synové přinesli ze základní školy Soubor opatření proti šíření terorismu. Tehdy jsem škole a paní ředitelce drze odepsal, aby neučily mé děti jejich teologii o teroristech na té špatné straně a vynechávaly teroristy na své straně. Konkrétně Bin Ládina, který za Západní hodnoty hrdinně bojoval řadu let než mu vyrostl hřeben a ostruhy a bůh ho osvítil Pravdou. Dnes bych přemýšlel, jak z tohoto nenávistného sektářství děti vyvléknout. 

Za odměnu špatné mé výchovy si ti synové ve věku do 30 let zvolili prezidentem fešáka šéfa generálního štábu ČR i NATO. 

 

 

 

 

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

nejste schopnej overit hoax ?  Chapu ze stranky manipulatori.cz jsou pro leckoho libtardi zumpou, ale zadat si do strejdy nekonecno nekolik slov trva 5 - 10 vterin,  muzete bejt  prozatim v klidu,  jeste to nikoho nenapadlo :)

 https://manipulatori.cz/ministerstvo-skolstvi-a-metodicky-plan-o-konfliktu-na-ukrajine/

Průměrný počet slepic: 2.8 (36 hlasů)

Říkáte , ověřit ? To myslíte vážně ? Víte, kolik takových "zpráv" je v systému utajení ? Proto se optám zde, někdo může mít více informací. To vás nedává právo někomu naznačovat že je debil. Napsal jsem to ostře, ale je to tak, že ?

Průměrný počet slepic: 4.2 (37 hlasů)

"Na Facebooku se šíří příspěvky, které špatnou češtinou píší o tom, že ..." Zazní-li špatná čeština, píše-li špatná čeština, musíme si být jistí, že jde o hoax, dezinformaci, nepravdu, propagandu Kremlu či Pekingu, oběť lží a manipulace nepřáteli státu, režimu, společnosti, elit a pražské svátosti!

Je asi užitečné studovat texty na Manipulátoři, protože si můžete být jistý, že tamní ulovené dezinformace se zaručeně stávají pravdou v různých časových intervalech, nejdéle několika let! Někdy stačí i pár týdnů! Ať jde o zdravotní stav nejmocnějšího může světa Pepu Počkej nebo o uznaných bojovnících s Nord Streamem za západní hodnoty, za Prahu, za Německo a za jejich průmysl. 

Čím víc Manipulátoři.cz, tím víc pravdy jako v české bruselvizi! 

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Mohl by jste pane Milane uvézt zdroj vámi uváděné informace pro ověření zda je fake tato zpráva? Každopádně je to možné když si vzpomeneme s jakým podlým udáním byla podobně potrestaná a vyhozena ze školy učitelka Martina Bednářová která se opovážila říci žákům pravdu o Ukrajině. To že žijeme v době totality to potvrzuje i vrchní cenzor Foltýn který si dovoluje nás nazvat že jsme svině protože jsme oponenti této nejhorší české vládě všech dob.

PS. zdroj manipulatori.cz který se pokouší označit za fake tuto zprávu je  nedůvěryhodný zdroj.

Průměrný počet slepic: 4.4 (46 hlasů)

ano vládne tady totalita, taková že si tu můžete psát bez obav co vás napadne, za podobně laděné příspěvky, které tu  zveřejňujete,  jste  v rusku  dávno v bani :)  ztotoznit diskutery na tomoto foru je pro státní orgány prace na hodku 

Průměrný počet slepic: 2.4 (42 hlasů)

Zdá se uživateli s přezdívkou Jan že žijete ve svém světě mimo reality. Jeden důkaz současné totality je zde:

https://www.vidlakovykydy.cz/comment/2160867#comment-2160867

Další důkaz je vrchní cenzor Foltýn který  "nás svině"  za naše názory  chce nás  uzavírat do hlubokých příkopů.

Další důkaz je vyhazov učitelky Bednářové. Atd Atd jiné případy.

A přestaňte s tím vaším blábolem "ztotožnit diskutéry na tomto fóru je pro státní orgány práce na hodku"  nepřímo , ale jasně vyhrožovat přítomným řečníkům a to dokonce na V.Kydech jen proto že jsou oponenti této nejhorší české vládě všech dob. 

Už jenom že jste si dovolil pronést tuto výhrůžku potvrzujete svůj totalitní názor a totalitní podporu, této totalitní vládě.

Průměrný počet slepic: 4.4 (59 hlasů)

In reply to by Antonín

Trvalý odkaz

nikomu nevyhrozuji, vy tvrdite ze tu vladne cenzura a totalita, a ja vam rikam ze kdyby tady vladla cenzura  tak si ta vase cenzura ztotozni veskere diskutery a zatne jim tipec, ale asi je zrejme ze k nicemu takovemu nedochazi, to ze gumak foltyn vykrikuje neco o prikopech a svinich, to si delate legraci, jako to berete vazne ? stejne kecy jako ma ten debilni uchyl novotny, kauza pani Bednarove je slozita, proto take soud zrusil rozsudek a pote zrusil zruseni :)  doufam ze se pani Bednarove podari opet zvratit rozsudek ve svuj propech

Pane Antonín máte příliš bujnou fantazii,   vše ASI vidíte jen černobíle, buď jste pro nebo proti,  pro Vaše obohacení si dovoluji sdělit,  že  existuje ještě jedna varianta,  nesouhlasím s aktuální vládou, ale také nesouhlasím s vaším jednostraným pohledem na aktiální politickou situaci,  dokažete to pochopit ?  Nechápu co vám vadi na skutečnosti že lze ztotožnit diskutery na tomto webu ? Prostě to je pravda, a kde je tedy ta  vaše cenzura ? Proč necenzuruje ?

 

Průměrný počet slepic: 2.1 (15 hlasů)

není cenurou ztotožňování nositele nežádoucícch názorů, ale už prosté zamezení šíření těchto názorů, a to se děje běžně a dlouhodobě. cenzurou je i tvruzení, že nám musjí v podstatě přepasírovat i ze zahraničních zdrojů, co je vhodné a co ne. K úplnému ztotožňování diskutérů hned tak nedojde, protože co by s touto informací si kdo počal, jsou jich mraky, ale ztotožňovat ty nejvíce diskutující proti tomu, co se smí a má, to by mohlo přinést ovoce, ale i tak, co s nimi, kdyby jim naše  láskyplní Foldynové ublížili, oni by to, šmejdi jedni určitě prozradili...

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Já, vám, pane, na ty vaše státní orgány seru z vysoka. Já nejsem ani v Rusku, ani v Americe. Nebojím se jich, ani vás. Na každou svini se vaří voda. No jo, ale kde ty svině vlastně hledat. " Pane generále, som akýsi zmetený, prepáčtě..."

Průměrný počet slepic: 4.1 (39 hlasů)

In reply to by Milan Auředník

Trvalý odkaz

ja se vas taky nebojim :)  trochu nadhledu by vam neskodilo,  uroven kounikace si volite jen vy sam, a nebojte se,  me se nemusite bat, preji vam mnoho zdravicka a klidu 

PS: jestli si myslite ze vam emailem prijde tajna zprava ze sveta, tak radsi nic :) 

Průměrný počet slepic: 2.6 (22 hlasů)

zkuste si připevnit na oděv ruský státní znak...nebo pověste plakát se Zelenským nebo Fialou v pytli na mrtvoly... a uvidíme, jak se to přijme. kdo vám řekl zač a kdy jste v Rusku v báni? žijete tam? žil jste tam? máte odtud přátele? nějaké statistiky by byly nebo jen plkáte, jak se plkat má.

 

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Tuto zprávu jsem dostal v poště od dost známého člověka, dezoláta jako svině. Přesto se v nadpisu článku ptám, zda se jedná o fake. To je moje otázka. Ono v dnešní době je možné všechno. A pokud někdo ten dokument najde a dá ho sem, budu od těch, co se mi zde snaží zesměšnit a  pomlouvat, očekávat chlapskou omluvu.

Průměrný počet slepic: 4 (32 hlasů)

Nečekejte chlapskou omluvu od těch kteří se vás pokoušeli zesměšnit pane Milane, jsou to voliči této totalitní vlády a chovají se stejně jako jejich  Fiala který ví že má podporu menší než 20% lidu a místo aby chlapsky odstoupil drží se křečovitě ze svými kumpány vládních koryt aby se jako upíři nažrali co nejvíce na úkor ubohé krvácející od nich naší vlasti.

Průměrný počet slepic: 4.1 (48 hlasů)