Zatímco jsme debatovali...

Autor

Na Ukrajinu už několik dní dopadají ruské rakety a prakticky každý nový útok hodnotí Ukrajinci jako největší od začátku války. Po každém útoku nám západní analytici vysvětlí, že Rusko právě vystřílelo ty poslední z nejposlednějších raket. Ukrajinští ministři podávají demise, že to přestává vypadat jako plánovaná rekonstrukce, ale začíná to připomínat krysy opouštějící potápějící se loď.

Naše pravdomluvná mééédia už nestíhají vytvářet další doklady ruského barbarství. Poslední narativ o útoku na „civilní cíle“ v Poltavě během několika hodin zbořili sami Ukrajinci, kteří si začali stýskat, jak je možné, že Rusové tak snadno nacházejí a ničí jakékoliv větší uskupení ukrajinských vojáků. Od té doby prší rakety tak hodně, že už se to nestíhá ani pokrývat. Švédský ministr zahraničí rezignoval… oni mají s tou Poltavou velmi špatné zkušenosti.

Zachránit to má co? Další zázračné zbraně. Tentokrát rakety dlouhého doletu a povolení Západu je používat. Teď už to bude dobré. Teď už to pomůže. Doteď Západ prostě jen vyhazoval stamilliardy za raketomety, tanky a náboje pro Ukrajinu oknem, protože si to může dovolit, ale teď už ho ta hra nebaví a rakety to vyřeší ajn cvaj.

Putin zatím slavnostně řeční na ekonomickém fóru ve Vladivostoku, které podle jeho slov bude důležitější, než to v Petrohradu. Není divu, dějiny se začínají tvořit v Asii. Navíc veřejně podpořil Kamalu Harrisovou na prezidentku a najednou nevíte, co je vlastně ten ruský narativ.

V Německu se dál bodá do lidí… teď už to vylepšili, začali do nich rovnou i střílet. Samozřejmě za to nemůže nekontrolovaná migrace, ale ruská stopa u AfD, kterou sice tajné služby neumějí najít, ale o to víc o ní mluví.

Naše vláda schválila emisní povolenky pro domácnosti a také budeme mít dražší benzín. Ale začne to platit až od roku 2026, aby to dopadlo na novou vládu a ne na tuhle.

A my tady v europarlamentu zatím chodíme na debaty CNN Prima News, kde nám Danuše Nerudová vysvětluje, že migrační pakt je skvělý, Gregorová nám vysvětluje, že kriminalita migrantů není o nic vyšší než kriminalita domácích a gheta vznikají tím, že tam ty chudáky my bílí tlačíme, Vondra se ohání tím, že AfD jsou fašisté, ale lotyšské pochodňové pochody mu vlastně nijak nevadí a všichni tři dohromady jsou nadšení, že jsme se konečně odstřihli od ruských energií.

Do toho jsem celé dopoledne četl e-maily od různých skupin (už si všimly, že tu jsem), které mě zvou na různé konference a fóra o cirkulární ekonomice a potřebě dekarbonizovat Evropu. Tak sto blbostí na jednu rozumnou myšlenku. Ale všichni se tím tady nějak uživí. Lobbing funguje, jinak bych ty maily nedostával. Jo, jsou tu i velcí lobbysti, ale sakra, uživí se tady i tolik malých think thanků a jiných neziskovek tím, že organizují pro poslance různá setkání a konference, že mě to docela děsí.

Rozpočet EU je cca 1,5% HDP. Zdá se to málo, ale evropské HDP je pořád ještě obrovské číslo.

Já se vlastně nedivím, že se tady Danuše uchytila. Tady opravdu můžete prožít celé funkční období chrlením prázdných frází, stačí když to bude dostatečně teplé, zelené a duté. Stačí, když to půjde na ruku tomu opravdu velkému byznysu o což se postarají vaši nadřízení ve frakcích.

Ta debata na Primě byla takovým vyvrcholením mého prvního týdne tady v Bruselu. Mluvilo se v ní o migraci, o našem novém evropském komisaři a samozřejmě o zeleném úderu, jehož dopady na lidi budeme řešit tak, že jim dáme dotace. Nejprve jim všechno zdražíme a pak najdeme nějaký fond ze kterého jim to budeme dotovat. Že bychom to měli celé zrušit, to už říká jen Kateřina Konečná a Ivan David. Evropský parlament je instituce, která nás zachraňuje před problémy, které sama vymyslela.

Škoda, že se na debatě nemluvilo o tom, že za čtrnáct dní se bude ve Štrasburku hlasovat o rezoluci proti Maďarsku. Pravděpodobně na to dojde ve středu 18. září. Ten den tam totiž Orbán bude a tak mu to dají jako takový milý dárek. Ještě se neví, co v té rezoluci bude, to si samozřejmě hlavouni nechají na poslední chvíli. Proslýchá se tady dokonce, že by Maďarsko mělo být vyloučeno ze Schengenského prostoru, protože dalo víza několika Rusům a to je pro Gregorovou tak velké bezpečnostní riziko, že milionová migrace přes Středozemní moře je proti tomu banalita.

Mimochodem… před začátkem debaty jsem neměl co dělat a tak jsem si jen tak stopoval, kdo je jak dlouho v maskérně. Danuše Nerudová suverénně vyhrála. Byla minimálně třikrát déle než Gregorová s Kateřinou dohromady. Když si vezmu, že je jen o dva roky starší než Kateřina, tak musím konstatovat, že Mladá a pohledná se během posledních dvou měsíců změnila na Starou mysliveckou. Nebyl jsem jediný, kdo si toho všimnul.

Ale abych svůj první týden nekončil pesimisticky… Za vládu seděli na debatě tři. Z toho dva generátory prázdných frází a jeden dávný disident, který zachraňuje demokracii silnými výrazy proti AfD a zavíráním očí před Stěpanem Banderou a jeho kolegy z Pobaltí. Opozici reprezentovali čtyři a byli mnohem připravenější. V české sekci europarlamentu už jsme v přesile. Němci ještě ne a Francouzi také ne, ale už to není tak jednoznačné.

Dneska jedu domů. Nevím, jestli se mi během cesty podaří spáchat článek, takže se na mě prosím nezlobte, když večer nic nevyjde. Vynahradím vám to zítra.

________________________________________________________________________________________________________________________

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Tento článek nevyjadřuje oficiální názor Evropského parlamentu.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (330 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Vidlák: ...Ukrajinští ministři podávají demise, že to přestává vypadat jako plánovaná rekonstrukce, ale začíná to připomínat krysy opouštějící potápějící se loď....

Následující členové ukrajinské vlády právě hromadně rezignovali na Zelenského:
Ministr zahraničních věcí Dmytro Kuleba
ministr spravedlnosti Denis Malija;
ministr strategického průmyslu Alexandr Kamyšin
ministr ochrany životního prostředí a přírodních zdrojů Ruslan Strelec
místopředsedkyně vlády pro evropskou a euroatlantickou integraci Olga Stefanishyna
Místopředsedkyně vlády - ministryně pro reintegraci nekontrolovaných území Ukrajiny Iryna Vereščuková
Zástupce vedoucího Zelenského úřadu Rostislav Šurma

Je jim jasné jaká je situace, peníze jsou nakradeny, vily na Západě nakoupeny, tak jen zbalit kufry a hurá na Západ....
 

Průměrný počet slepic: 4.6 (147 hlasů)
Trvalý odkaz

dobře dojeď a ať se v Bruseru daří. Díky za info přímo od jedového pramene. A ta Blběna z Brna hloupost nezamaskuje ani za 10 hodin v maskérně.

Průměrný počet slepic: 4.7 (130 hlasů)

14,30 - 15,50 na CNN Prima byl přenos té debaty - místy komedie - stojí za to se podívat, jistě to budou opakovat. 

Vidláku byl jste vidět v triku Stačilo! jak se smějete na plnou hu... ústa (já se smál doma i nahlas) těm "krásným výplodkům" Blbuše a té Pirátky vedle ní, až mě jich bylo líto (kecám nebylo), protože na vás měly krásný výhled. Super komedie na dnešní odpoledne.  Bruselu písek!

Průměrný počet slepic: 4.7 (129 hlasů)

na PL

Průměrný počet slepic: 4.4 (33 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidlak po volbach v USA

Daniel Sterzik (bloger Vidlák) řekl, k čemu může vést setrvání v ničivé ekonomické politice vlády v příštím volebním období

celý rozhovor zde: 
https://42tcen.com/entry/po-volbach-v-usa-uz-nepujde-maskovat-prohra-ukrajiny-vidlak-rekl-ceho-se-muze-obavat-pristi-vlada

Průměrný počet slepic: 4.3 (62 hlasů)
Trvalý odkaz

Kauzu cenzury na sítích doprovází alibismus a pokrytectví

majerova

Zuzana Majerová : Fialova vláda nás znovu zavlekla do totality.  Nic necharakterizuje ten šílený společenský a politický marasmus, do kterého nás přivedla Fialova vláda, lépe, než případ 66leté paní z Prostějova, která si o téhle vládě dovolila napsat cosi ošklivého  na Facebook. Úplně všechno, od začátku až do konce, je na téhle kauze špatně. Špatně je to, že tu mezi námi žijí udavači, kteří vás utíkají napráskat, když napíšete něco, co jim není po chuti. Špatně je to, že policie takovou pitomost obratem neodloží jako zcela nesmyslnou, a namísto toho to posílá k dalšímu řešení na radnici. Špatně je to, že v rámci svého uvážení tu nekonečnou udavačskou ostudu zrovna nevyhodí do koše. Špatně je to, že prostějovská politická reprezentace si myje ruce, že oni nic, to paní úřednice. A špatně je i to, že okamžitě nevystartují novináři z hlavního mediálního proudu, aby všechny zúčastněné vystavili na pranýř za jejich zbabělost, alibismus a pokrytectví.

celé zde:
 https://42tcen.com/entry/majerova-ziji-mezi-nami-udavaci-kauzu-cenzury-na-sitich-doprovazi-alibismus-a-pokrytectvi
 

Průměrný počet slepic: 4.6 (107 hlasů)

Jsi teď v malebném Řecku Bobíku  daleko od drsné fialové totality v ČR a proto jsi nějak změkl a jsi mimo. Není to policie, jsou to udavači, občané, příznivci vlády Petra Fialy. Může to být kdokoliv ze sousedů v okolí. A tito udavači jsou na své činy dokonce hrdí. Jedná se o zfanatizované lidi, které si svým způsobem tato pěti demoliční vláda „vytvořila“ a za to je přímo zodpovědný Fiala který vytvořil mýtus o ruských dezolátů, Rakušan s Putinovou mrtvolou, Novotný s jeho výhrůžky o podřezání Čechů, Foltýn s jeho sviněmi, Vetchý ze svými drony pro zabíjení Rusů, putinoložka Džamila Stehlíková, hysterka Miroslava Němcová, hrdina válečník Petr Lábus který fanatizoval děti ze svou pohádkou zlý černokněžník Bureš (Babiš), pomatený Svěrák a jiní fialoví fanatici a zrůdy. Pamatuji si jak v Jablonci tito fialoví fanatici napadli a nenechali Babiše promluvit před volbami na prezidenta když přijel Babiš do Jablonce. A ještě se tehdy seznam.cz chvástal s článkem "Babišovi odpůrci přečíslili v Jablonci jeho příznivce. Nepustili ho na náměstí". Žijeme v hluboce polarizované a rozdělené společnosti, kde je plno ochotných fialových udavačů a odpovědnost za to má Fiala a jeho kumpáni kteří se chopili moci s předvolebním podvodem Rychetského.

Průměrný počet slepic: 4.7 (69 hlasů)
Trvalý odkaz

Ve výcvikovém středisku v Poltavě podle ruských zdrojů zařvalo 22 instruktorů ze zemí NATO, mezi nimi 8 Švédů, ale rovněž 4 instruktoři z České republiky.

Zatím není potvrzeno, jestli šlo o vojáky AČR, anebo o soukromé žoldáky, případně civilní instruktory napojené na organizaci Drony pro Ukrajinu, kterou propagoval herec Ondřej Vetchý. Na Ukrajině totiž nosí uniformy i civilní osoby a žoldáci, není tedy vždy přesně možné z těl a z ostatků identifikovat, jestli na místě zahynul voják nebo civilista.

Zatím víme s jistotou o českém specialistovi na bezpilotní systémy, který byl roztrhán na kusy na seřadišti školy.

Průměrný počet slepic: 4.7 (68 hlasů)

o špinavý groš prohráli. Ale my zase víme, proč teď byla Pekarka na UA. Pro 4 mobily na prodej do bazaru

Průměrný počet slepic: 4.5 (37 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, je pěkné, že to tady prokládáš Bruselem, ale prosím tě nepřežeň to. Co si velmi cením na tvém blogu jsou tvé komentáře z dění v ČR a to se mi teď zdá , že je nahrazené novinkami z Brusele, čemuž rozumím, jelikož jsi v centru dění. Nechápej mně zle, chci být informovaný ohledně chodu této zbytečné organizace, ale prosím o lepší poměr tvých komentářů versus náhled na cizinu. Díky, Martin

Průměrný počet slepic: 4.4 (54 hlasů)

In reply to by Blc

Trvalý odkaz

takové akčnější, údernější. A asi taky ubylo času na dlouhé články. To je zase trochu negativum 🤔

Průměrný počet slepic: 3.8 (24 hlasů)

In reply to by Blc

Trvalý odkaz

Je pěkné, že se snažíte editora usměrnit co do poměru článků na daná témata, ovšem dle mého názoru je to pouze a jenom jeho věc (jeho web).

Já bych jej chtěl poprosit o něco jiného - ať méně píše (jakkoli píše skvěle a vděčně ho čtu) a více spí.

On žádný organismus by neměl být dlouhodobě přetěžován, může to dlouho vydržet, ale kumuluje se to.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Měl bych návrh na dárek pro Blbuši. Měl by to bejt mejkap v průmyslovým balení s dekorativní zednickou lžící a hladítkem pro jeho optimální nanášení. Mohlo by se k tomu přidat i zrcadlo, ale muselo by bejt z pancéřového skla, aby hrůzou neprasklo.

Průměrný počet slepic: 4.8 (52 hlasů)

mohl být použitej, tak bych ho pro ni měl. Když slíbí, že už se do Brna nevrátí.

Průměrný počet slepic: 4.4 (30 hlasů)

Střelče, vaše idea mne zaujala i pobavila.

Jeden z nejlepších příspěvků dnes.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Co udělá s lidským zdravím dlouhodobá konzumace hmyzu  si jistě každý dohledá.  Vězte, že vůbec nic dobrého a pro mnohé to bude mít devastující následky. To však nebrání Euromagorům k prosazení  zavedení hmyzu do potravinářského průmyslu: 

" .... V lednu 2023 schválila Evropská komise používání cvrčků domácích (Acheta Domesticus) v práškové formě do potravin, jako jsou:

  •  pizza
  •  výrobky na bázi těstovin
  •  ořechy a olejnatá semena
  •  pochutiny a omáčky
  •  masné přípravky a polévky
  •  vícezrnný chléb a rohlíky
  •  krekry a tyčinky
  •  cereální tyčinky
  •  suché premixy na pečené výrobky
  •  sušenky a výrobky ze zpracovaných brambor
  •  jídla na bázi luštěnin a zeleniny
  •  sušená syrovátka
  •  pochutiny na bázi kukuřičné mouky
  •  nápoje podobné pivu
  •  čokoládové cukroví

Celý článek zde

 

Dane, šťastnou cestu domů a užij si víkend s rodinou :-)

Průměrný počet slepic: 4.5 (27 hlasů)
Trvalý odkaz

Citát: "Krása je pomíjivá, ale blbost je věčná"

Průměrný počet slepic: 4.5 (32 hlasů)
Trvalý odkaz

1

Průměrný počet slepic: 4.6 (36 hlasů)
Trvalý odkaz

2

Průměrný počet slepic: 4.5 (41 hlas)
Trvalý odkaz

3

Průměrný počet slepic: 4.4 (37 hlasů)

že dnes byl každý Němec osnovatel holocaustu. Když židi unesli Eichmanna, tak pracoval jako chudý nádeník, bez majetku. Do té doby, než ho označil jako architekta holocaustu jeho podřízený u výslechu s varlaty ve svěráku v naději, že si tak zachrání svůj život,  ho nikdo neznal. Podřízený byl popraven  ještě dřív než Eichmann.

 

Průměrný počet slepic: 3.4 (19 hlasů)

     Každý si může udělat svůj vlastní názor. 

     Ten můj je, že není dobré, když Německo a EU vedou potomci esesáků. Můj názor je ten, že je to špatně. 

Průměrný počet slepic: 4.3 (39 hlasů)

u nás jsou zase největší komunistobijci potomci prominentních komoušských rodin a kolaborantů  z antichart

Průměrný počet slepic: 4.1 (32 hlasů)

- jeho vlastní "plagiátorství" je nejspíš v pořádku, navíc tu mnohé fotky z toho už uvedeny byly, včetně diskuzí o nich...,

a to celé sem dává obřím písmem...Co jiným vyčítá, a ještě je hloupě obviňuje z nastrčení, sám dělá.

Takže mu evidentně vadilo něco jiného než mé dva krátké včerejší příspěvky. 

Hlavně že je "100% přesvědčen o mém zadání zde od libtardů“.

Ještě je schopen kvůli své sebestřednosti zesměšňovat můj nick, jak žáček 3.B.

Takovým lidem se říká různě..., raději pomlčím.

O nastrčení a rozeštvávání lidí zde si dlouhodobě myslím svoje.

Průměrný počet slepic: 4.1 (33 hlasů)

jo pamatuji si paní Včelko, to je ten chytrolín CHANDRASEKHAR který vás nazval ironicky fčelkou, pomlouval nás oba že jsme zaslání od libtardů pro zničení V.Kydů! , stěžoval si na tapetování od nás dvou a jeho tapety teď překrývají dvě obrazovky. Přitom tyto fotky již byli zde zveřejněné.

Průměrný počet slepic: 3.7 (27 hlasů)

Fčelku jsem zde používal často já. Ale už to nedělám, protože jsem se polepšil.

Průměrný počet slepic: 2.8 (29 hlasů)

Jo teď když k tomu přidal své zasrané moudra známý sebestředně zahleděný egoista Žid a rozesírač diskuzí tak to bude diskuze pecka... to jest na howno

Průměrný počet slepic: 3.7 (24 hlasů)

já zírám, nějakej vostrej, ne ?

Průměrný počet slepic: 3 (8 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

zase tykačky a v dohledu asi nějaká pec.

Průměrný počet slepic: 2.2 (13 hlasů)

protože se mi s vámi tykat nechtělo. Dnes jste to zase porušil.

Byl jste zde od mnohých žádán, abyste zde nezapleveňoval diskusi. To taky neumíte.

Ale po tomto vašem čísle se vyjádřit musím.

Mnohdy zde mnohým lezeš do prdele, nemáš kouska cti v těle. I mě, když jsem se ti hodil, jsi zval na pivo. Nemáš mnoho svých názorů, ale máš jich mnoho od jiných. Tvoje věc a tvůj život.

Ale ještě jednou v životě, mě ty zmrde takhle uraž, tak si tě vezmu na paškál a roztrhám tě na cucky, ty sráči. Důsledně a  pomalu.

Průměrný počet slepic: 2.1 (15 hlasů)

od doby kdy jsi se sám odhalil že sleduješ aktivitu druhých jako pravý Koudelkův čučkař, sám jsi to pos*al. Viz zde:

https://www.vidlakovykydy.cz/comment/2160159#comment-2160159

DÁLE S TEBOU A JINÝMI ROZESÍRAČI DISKUZÍ NO COMMENT!

 

Průměrný počet slepic: 4 (15 hlasů)

In reply to by Antonín

Trvalý odkaz

beru tě za slovo a už na mě nereaguj. Dík.

Průměrný počet slepic: 3.1 (9 hlasů)

CHANDRASEKHAR dne So, 31. 08. 2024

... plagiátorská dvojka Anton a fčela Máňa. Takže je po diskuzi a po ptákách. Je to tady o ničem. A jako doposud - přečíst Vidláka a rychle pryč.

----------------------------------

(pozn.:  A sebe přitom nazývá jménem amerického astrofyzika a matematika indického původu.., to nemá chybu)

Průměrný počet slepic: 3.9 (17 hlasů)

Tak hlavně, že jste se takhle hezky sešli a hezky upřímně jste si napsali pár vřelých slov a obvinili jste se navzájem z téhož.

Co to dělá s úrovní diskuse přece není podstatné..

Některé z vás jsem měl za moudřejší, ale to je jen můj názor, který se nemusí shodovat se stanoviskem redakce.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

 


Phillips P. OBrien

@PhillipsPOBrien (skotský profesor strategických studií)

 

Sadly, Ukraine is learning what many other states and peoples have learned over the previous decades. The United States is not a reliable partner/ally and almost never lives up to its rhetoric. Its foreign policy practitioners are a study in failure.

Ukrajina se bohužel učí to, co se mnoho jiných států a národů naučilo v předchozích desetiletích. Spojené státy nejsou spolehlivým partnerem/spojencem a téměř nikdy nedostojí jejich rétorice. Jeho praktiky v zahraniční politice jsou neúspěšnou studií. (překlad google)

 

Alex1952 Dnes, 01:54 +4 to komentuje takto:

„Ukrajinci  to nevidí nebo to vidět nechtějí? Takže, opravdu, proč tomu tak je a proč se lidé v USA najednou tolik zamilují do Ukrajinců? Nevěděli  o jejich existenci a nepřemýšleli o nich a najednou byli jimi  tak inspirováni... Kdyby se Ukrajinci alespoň trochu zamysleli, uvědomili by si, že tato láska a přátelství nevznikly kvůli jejich krásným očím a štíhlým nohám, utahaným písním, něžné povaze, malebným vyšívaným košilím, ale ne , oni se vrhli se do náruče jejich nových bratrů ve víře, že je skutečně, jako národ, jako zvláště cenné a zajímavé lidi někdo potřebuje, zvláště země v zámoří. Přemýšleli vůbec o tom, proč jim byl Západ najednou tak nakloněn?! Je jasné, že Ukrajince jako takové, jako národ a lidi na Západě nikdo nepotřebuje, ale jejich černozem a možnost využít je jako zbraň k oslabení Ruska ano, to je atraktivní. Ukrajinu, stejně jako Polsko, potřebují Spojené státy jako území, odkud mohou vykonávat vojenskou kontrolu nad východoevropskými zeměmi a černomořským regionem. V dějinách asi neexistovala tak podivně hloupá země, která by v zájmu cizích zájmů byla schopna položit do země statisíce svých synů a dcer a prakticky celou populaci a zakrýt  toto šílenství s jakýmsi nesmyslem o nezávislosti. To je anti-země, jejíž základ ideologie spočívá ve smrtelné nenávisti k sousedovi, kdysi téměř bratrovi, čehož Západ docela efektivně využívá. Uvidíme, jak budou tyto „přátelské“ a „bratrské“ vztahy se Západem pokračovat, ať už to dopadne jakkoli, poté, co Ukrajinci  splní svou funkci – jako beranidlo proti Ruské federaci.“

No, já na rozdíl od Alexeje si nejsem jist, že Ukrajina je ve své pitomosti tak výjimečná…

Průměrný počet slepic: 4.7 (49 hlasů)

Nenechávejte se ovlivnit pane KIMJAN od jiných jako například menhira o "cizích" myšlenkách. Každý z vašich příspěvků je velice přínosný, velice rádi je všichni čteme a drtivá většina čtenářů s vašimi příspěvky souhlasí, což potvrzuje vaše hodnocení

Průměrný počet slepic: 3.6 (29 hlasů)

pokud nejsi další Ježíš Kristus

Průměrný počet slepic: 2.6 (25 hlasů)

sorry, syn 😵‍💫

Průměrný počet slepic: 2.4 (14 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

berrnard a Bobík to jest ŽID a ANTI ŽID , dva nepřátelé se spojili a ještě do toho tahají Ježíše Krista tak s toho bude mega průser :-)))

Průměrný počet slepic: 3.9 (23 hlasů)

Ale to ty si asi Tondo nepamatuješ viď?

Njn, cizí myšlenku zachytit, pak jí vypustit a jede se dál. To musí bejt ale krásnej pocit mít takhle práznou hlavu jako ty, až ti to trošku závidím.

Průměrný počet slepic: 2.6 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

informační hodnota diskuze neveliká. Největší smysl má článek  od Vidláka Sterzika. Jeho report má hlavu a patu a Daniel kouká kolem sebe, zatím bez ideologických brýlí. Nakonec: Je v místě, kde je to asi ta nejrozumnější činnost. Kromě pití kávy. Snad dokáže v poklidu integrovat to, co tam zažije. Do voleb 2025.

Doufám, že se nedá koupit!   Hodně lidí z Brusele se už koupit dalo.

Diskuze: Většinou opakování na tomto fóru již dlouho známých faktů nebo soutěž o co "nejvtipnější"  reakci.

Vnukové a vnučky: Každý má nějaké předky. To neovlivníš. Nanejvýš tím, že se půjdeš spláchnout na WC nebo použiješ metr dvacet kvalitního lana a skobu, která dobře drží ve zdi.  Protože geneticky jsou to asi opravdu vůdci. Proto jsou tam, kde jsou. Ti. keří takové předky na někoho vyhrabávají by možná také nevyhověli dnešním narativům - při podrobnějším prozkoumání jejich rodokmenu.

Průměrný počet slepic: 3.9 (27 hlasů)

že 93% přispěvatelů sem chodí kvůli Danovým článkům ? A kdy něco kloudného vypadne z tebe ? Třeba že jsi Mojžíš, nebo něco podobného ??

Průměrný počet slepic: 3.1 (20 hlasů)

Nejde o to, že jejich dědové byli v SS či NSDAP -JDE O TO, ŽE JDOU V JEJICH ŠLÉPĚJÍCH! A navíc, ne všichni v SS byli vůdčí géniové, právě naopak a byla tam taky velká spousta oportunistů - ale to je problém každé vůdčí ideologie -podívej, jaká intelektuální chamraď se dnes dostává na výsluní!

Průměrný počet slepic: 4.3 (30 hlasů)

mezi vedoucími činiteli v Hitlerově Německu a současné vlády ČR, tak bych dal 10:1 na nácky minulé

Průměrný počet slepic: 3.2 (19 hlasů)

KIMJAN přináší výstižné a užitečné příspěvky naopak od tebe Bobíku, kde většina s tvých příspěvků jsou jen prázdné kecy či škodolibé poznámky vůči jiným.

Průměrný počet slepic: 4.1 (22 hlasů)