Chcípni! zdechlino!

Autor

Tak jsme se dozvěděli, že neexistuje žádný Bidenův podpis, že se vzdává kandidatury v příštích volbách. Ani žádný hlavičkový papír. Zatím existuje jen status na sociálních sítích, které rozhodně neobsluhuje starý Joe sám. Slyšeli jsme spoustu zákulisních informací, jak na Bidena tlačili vlivní Demokraté a donátoři prezidentské kampaně, že to pro nezaujatého pozorovatele připomínalo skoro palácový převrat… od té doby není o Bidenovi ani dechu ani slechu. Ale to by se v USA, v té baště demokracie, nemohlo přece stát.

Biden je senilní, takže jako velký státník rozpoznal, kdy má odstoupit z kampaně, ale aby odstoupil z úřadu prezidenta, zase tak senilní není. Tato věta obsahuje tolik logických rozporů, že kdyby podobná situace nastala v Pákistánu (který vlastní jaderné zbraně), byl by to důvod k demokratické intervenci. Ne proto, aby tam někdo zachránil evropské hodnoty, ale aby zabránil tomu že si ty atomovky koupí nějaká Al-Kaida… nebo ujgurská menšina.

Ve Spojených státech jsou samozřejmě všichni v klidu a nikoho nezvedá ze židle, že zásadní rozhodnutí globálního významu se dělá na twitteru. Z minuty na minutu Biden nikoho nezajímá.

Když Trump prohrál volby, tak se našla alespoň skupina, která byla schopná vniknout do amerického Kapitolu a miliony lidí po Spojených státech v Trumpovu prohru nevěřily. U zde u nás na Kydech, když jsem tenkrát Trumpovu prohru komentoval, setkal jsem se s velkým odporem, když jsem tvrdil, že Biden se úřadu ujme a žádné soudní námitky na tom nic nezmění. Když se tak stalo, mnoho čtenářů to těžce neslo.

Pro Trumpa byli lidé ochotni riskovat mnohaleté vězení. Pídili se, jestli volby nebyly zfalšované, podléhali někdy falešným dojmům, leckdo z těch, co do toho Kapitolu vtrhli, si zkazili život, ale prostě jim nebyl lhostejný. Lidé jsou lidé, podléhají emocím, nereagují vždy adekvátně a chladnokrevně, málo si rozmýšlejí, co dělají, vrhají se po hlavě, velmi často to pak špatně dopadne, protože cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly, ale sakra, když nic jiného, ten nesnesitelný Donald, nebyl lhostejný obyčejným Američanům.

Ten Donald, který toho běhemsvého funkčního období zase tak moc nedokázal, protože se furt musel bránit útokům, že je proruský, který měl stejně blbou personální politiku jako Babiš, kterého zrazovali lidé, které sám dosadil do funkce a obklopoval se takovými, kteří pak odcházeli v klepetech… Ten Donald, který alespoň nezahájil žádnou válku, ale také žádnou neukončil, musel několikrát střílet Tomahawky na Sýrii, nechal zavraždit oblíbeného íránského generála Sulejmáního a vlastně víc toho udělal hubou než v realitě…. ta tento Donald měl přesto sympatie obyčejných Američanů, kteří s ním celé jeho prezidentské období prožívali a když viděli domnělé i skutečné volební podvody, div se nevzbouřili.

Srovnejte to s Bidenem. Včera byl všechno, dneska není nic… a nikoho to nezajímá. Nikde se nevytvořila skupina, která by požadovala ověřit, jestli Biden opravdu rezignoval na kampaň o své vůli. Bidena sice zvolily miliony Američanů, ale jinak je jim totálně u řiti. S Bidenem mluvili státníci z různých zemí, ujišťovali ho o své podpoře, lezli mu do zadnice (viď, Péťo), nejspíš mu říkali, jak ho obdivují, jak je jejich idolem a jaká byla čest, s ním mluvit… a pak každý napsali jeden status, jak Biden uměl rozpoznat, kdy má odejít a od této chvíle je jim starý Joe naprosto lhostejný.

Joe Biden je tak bezvýznamný, že si po jednom tweetu který ani nenapsal on sám, všichni oddechli, že toho plesnivého dědka mají z krku. Miliony voličů Demokratů, stovky státníků v celé té naší hodnotové Evropě, desítky velmi významných finančníků, mecenášů, andělů smrti i jiných Sorosů, prostě jednu loutku zavrhli a vytáhli ze skříně druhou. Je to tak okaté, že se nikdo ani nestará, kdo má teď pod palcem americké jaderné zbraně. Nikoho to neznepokojuje, není to vůbec žádná otázka, hlavně, že se podařilo mediálně přehlušit atentát na Trumpa a celý skandál, který se kolem toho rozjíždí. Víc zbraní, víc střelců, selhání strážců… ředitelka blbá jak troky Markéta Pekarová Adamová…

Prostě ho hladce hodili přes palubu, během chvíle přeprogramovali voličům mozky a nikomu z Demokratů a eurohodnotných politků to nijak nevadí. Kurňa, když ležel Stalin po mrtvici a dodýchával, tak se na jeho zbytkovou vůli bralo větší ohled, než na ještě stále živého a chůzeschopného Bidena a i úplně mrtvý Brežněv po sobě zanechal dost stoupenců, kteří byli ochotni se za svého ďaďu bít. Biden skončil. Nula, šlus.

Tohle je úděl Petra Fialy, víme? On chce patřit do této party. Petr Hampl správně podotkl, že když naše Pětikolka říká Západ, tak myslí Bidena, Leyenovou, Timmermanse a Macrona. Nemyslí ani Wilderse, ani Trumpa, ani Orbána ani AfD. Petr Fiala se rozhodl, že bude patřit k této partě. K partě, která svého mouřenína použije a pak odhodí.

Kurnik, i ten Láďa Vrabel má pořád ještě stoupence, kterým není lhostejný a kteří se za něho bijí, jsou ochotni ho platit a podstupují kvůli němu rozličná nebezpečí. Když si to tak vezmu, tak i neúspěšný Láďa Vrabel je vlastně víc, než byl americký prezident Joe Biden.

Vsadím se, že to Péťovi vůbec nedochází, že se pořád culí jako vždycky a cítí se jako velké zvíře. Zlatý voči! Biden byl o tisíc stupňů nad ním a k ničemu mu to nebylo. Nikdy nebyl prezidentem. Jen posloužil. Ve skutečnosti vládli ti, kteří teď nastylizovali tu jeho rezignaci. I Fialovi vládnou jiní a jsou stejně bezohlední. Až mouřenín doslouží, může jít. Nikdo nebude ani plakat ani se strachovat, nikdo mu nebude vděčný a nikoho nebude zajímat. Ani ty libtardy, kteří dnes v jeho jménu ničí petiční stánky a kopou do důchodců jako banda srabů. Ti nad ním mávnou rukou, během pěti minut zapomenou, že ho znali a půjdou šikanovat lidi ve jménu jiné loutky.

Jaké to asi je, zjistit, že vás ve skutečnosti nemilují ani vlastní voliči? Jaké to je, zjistit, že vás zvolili marketingoví specialisté, kteří ovcím nahráli správný program a mohou ho kdykoliv vyměnit, podle potřeby? Tohle je totiž konec. Takhle vypadají impéria na hliněných nohách. Takhle nějak končili sultáni, uškrcení v harémech.

Dovedete si představit, že úplně stejně to může být i v případě Zelenského? Že jeden den bude prezident, druhý den nebude a naši mopslíci prostě napíšou nějaký tweet a tím to celé skončí a oni už budou mít nový názor, jak to celé vlastně je?

Děkuji vám, milí liberální demokrati. Ale do vašeho světa patřit nemíním. Chci žít ve světě, kde se lidé milují i nenávidí, kde má člověka někdo rád, strachuje se o něj, kde existuje sounáležitost. Chci žít ve světě, kde jsou lidé omylní a přesto mají své stoupence. Chci žít ve světě, kde mi soupeři řeknou, že jsem blbec a příznivci mi řeknou, že mě mají rádi, ale rozhodnou se sami poté, co mě poznali a ne podle České televize. Chci žít ve světě, kde mají Trumpové i Vidláci své věrné.

Nechci patřit do světa, kde se sice dostanete na vrchol, ale ze dne na den vám uhlazeně, ale jednoznačně řeknou: Chcípni! zdechlino. Chci být raději chalupníkem ve světě, kde mezi lidmi existují normální emoce, láska i nenávist, než být zeměpánem tam, kde o vás rozhoduje mediální nálada a kde můžete být vládcem světa, ale jste tomu světu naprosto lhostejní.

Péťo, máš se na co těšit.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (444 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

– Globalistické neokomunistické „Woke“ proti národům a tradičním hodnotám. Co je „Projekt 2025“, který chce D. Trump realizovat.
 

Americké volby nejsou jen politickou konfrontací, ale střetem dvou světů: Globalistické neokomunistické „Woke (probuzení)“ proti národům a tradičním hodnotám. Demokraté zastupují agendu „Woke“ (v podstatě se jedná o nechvalně známou „Agendu 2030“ autoritářského systému, který podle všeho vytvořil Klaus Schwab ), zejména s „levicovou“ kandidátkou Kamalou Harris a republikáni D. Trumpa , kteří zastupují tradiční hodnoty a vlastenectví.

Pro obnovu všech těchto hodnot připravil  Trump nechvalně známý „Projekt 2025“ , který demokraté jmenovitě odsuzují a jak říkají, udělají vše pro to, aby nikdy nebyl realizován. Amerika je uprostřed studené občanské války mezi neokomunistickými „revolucionáři“, kteří věří  že národy musí být zničeny a s nimi i tradiční instituce, jako je rodina a náboženství  a mezi těmi, kteří chtějí zachránit národní a náboženské identity, které definují rozmanitost lidí a dát smysl jejich existenci.

Ve skutečnosti zastánci "Woke",  mění bílé v černé podle své oblíbené taktiky, tvrdí, že to všechno dělají ve jménu "antirasismu" a rozmanitosti! Ale není tomu tak, protože planeta bez národů, náboženství a rodin se jednoduše skládá z lidí bez zvláštních vlastností, které definují odlišnou identitu. Popravdě jde o obrodu komunismu, který byl vždy proti tradičním hodnotám a národům a po porážce a pádu Sovětského svazu se znovu pokouší ovládnout svět. Jen tentokrát je paradoxem, že Rusko Vladimira Putina je obráncem vlastenectví, národů a tradičních hodnot, zatímco USA jsou v „svěráku“  neokomunismu . Trump s „Projektem 2025“ si klade za cíl zemi nejen řídit, ale radikálně ji osvobodit od neokomunistických struktur, které demokraté v posledních letech vytvořili za tolerance velké „podezřelé“ části republikánů.

Takzvaný „deep state (americký hluboký stát)“ není narušen bezprostřední republikánskou převahou , ale převahou konkrétních republikánů Donalda Trumpa. Není náhodou, že jeho pokus o atentát byl zachráněn čistě zázrakem nebo, jak sám řekl, „milosti Boží“. Ti, kdo ho chtěli zavraždit, se nezajímali o to, zda jeho strana vyhraje volby, ale o to, že nebude prezidentem země . Někdo se logicky zeptá, proč americký „deep state“ používá k vítězství „vozík“ neokomunismu: Jednoduše proto, že má maximální revizní moc (je to druh džihádismu), to znamená, že může zcela změnit životy lidí proti jejich vůli.

Takže americké volby jsou kritické pro všechny lidi, ať jsou kdekoli na planetě Zemi. V USA budou voliči rozhodovat o tom, v jakém světě chtějí oni a jejich děti žít a bohužel nebo naštěstí rozhodnou i pro zbytek lidstva. Pravdou je, že mnoho demokratických voličů nepřijímá agendu „woke-Probuzení“, ale jsou uvězněni ve svých stranických slepostí a nepochopili kritickost situace. Ať je to jak chce, v EU, kterou většinově ovládá systém Klause Schwaba, se chystá plán, na jehož základě budou čtyři roky pokračovat ve stejné politice bez podpory USA.

Jak řekla Ursula von der Leyen, která byla znovu zvolena i když byla odsouzena Nejvyšším soudem EU za neprůhlednost ve smlouvách s vakcínami proti Covidu-19 , práce Evropské Komise se v příštích pěti letech zaměří na vybudování skutečné evropské obranné unie , která bude pokračovat vojensky a finančně podporovat Ukrajinu ve válce proti Rusku se vším, co to obnáší pro evropské občany, kteří kvůli chudobě, preciznosti a inflaci prožijí mnohem horší dny.

Domněnka a touha současných evropských vlád nepřátelských  k Trumpovi je, že republikánský kandidát bude vládnout pouze čtyři roky a pak se vrátí „předchozí situace“. Volba  Vance jako kandidáta na viceprezidenta však není vůbec náhodná, neboť právě tento má být budoucím prezidentem a nástupcem Trumpa, s nímž zastává stejný světonázor. Vzhledem k tomu, že jde o mladšího  muže, jen čtyři roky  ve které v EU doufají, se mohou  snadno změnit ve dvanáct let... Vydrží  ti v EU do té doby? Donald Trump je každopádně odhodlaný tentokrát neponechat nic náhodě…

pronews.gr
 

Průměrný počet slepic: 2.5 (346 hlasů)

- vyjádřil k odstoupení Bidena z prezidentských voleb. „Je to hrdina a pravý státník, odstoupil když mu většina národa dala najevo, že by měl skončit“…. Péťo, máš v USA ten největší vzor, vem si příklad. Péťo, Bidena i přes jeho „věci“ pořád podporovalo 35% Američanů a odstoupil, nejspíše rezignuje ještě před volbami… Tebe Péťo podporují jen 2% Čechů… a přesto neodstoupíš… Péťo pro tebe je Biden za to jeho odstoupení hrdinou, chceš jím být také? 98% Čechů by to bralo, sice by jsi nebyl za hrdinu (to že jsi vlastizrádce už ti nikdo neodpáře i kdyby jsi se upálil na Václaváku, což by jistě mnoho lidí potěšilo) tak za toho hrdinu budeš tak maximálně na Ukrajině, budeš za hrdinu v pluku Azov který jsi pozval do Prahy a budeš jim udělovat česká vyznamenání… Tak pro Ukrajinu asi fakt hrdina jsi. No zeptej se těch rodičů kterým tvé zbraně zabily děti, zda jsi pro ně hrdinou… Zeptej se obyčejných Ukrajinců, zda jsi pro ně hrdinou… Zeptej se obyčejných Čechů, těch 98% zda jsi pro ně hrdinou… Biden je pro tebe hrdinou, že odstoupil, udělej to taky. Hrdina z tebe nebude, ale alespoň už nic tady v ČR neposereš.

ZDROJ: FB Michal Poláček / X-Twitter / Telegram / FB Pavel Šik / NespokojenýCZ

Průměrný počet slepic: 3.3 (346 hlasů)

Představte si  sobotní, pozdní večer. Je  zima a tma  je  jak v ranci. Krajinou jede auto, které se kdesi  mezi Jablunkovem a Frenštátem  z ničeho nic  porouchá. A protože  je řidič  tohoto  auta  naprostý neumětel a ví o sobě, že nemá sebemenší šanci cokoli opravit,  tak se vydá pěšky  směr nejbližší  vesnice vyhledat pomoc.  Po  20 minutách dorazí do vesnice a jde  do hospody.  Tam  sedí 12 místních štamgastů u piva. 

Pozdraví, vysvětlí svoji situaci a požádá o pomoc. Chlapi nezaváhají a hned několik  jich odpoví: "Tož jasné, dopijem  a vlítnem na to".  Jenže jak chlapi dopíjí svoje půllitry,  i v nepříliš silném světle  rozpoznají, že nezvaný host je ó náš převeliký Petr Fiala.  Dopíjení piv se nějak zasekne, chlapi si začnou něco pošuškávat. Fiala silně znervózní, protože tuší, že něco není  v pořádku ....

A teď, nevím proč, pořád se mi na mysl vkrádá scénka z Černých baronů od Švandrlíka, kdy na zabíječce chce  plukas, kterého hrál Roman Skamene,   "zavolat kontrášov" ... . Kdo Černé  barony nečetl, vězte, že to s tím plukovníkem nedopadlo dobře. 

-----------------

Já však  upřímně přeji Petru Fialovi   dlouhý, velmi dlouhý  život. Nějaké rychlé konce, to je příliš jednoduché.

 

 

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (72 hlasů)

že si pletete Švandrlíkovy Černé barony a Škvoreckého Tankový prapor

Průměrný počet slepic: 3.3 (71 hlas)

Jo, jo asi máte pravdu :-). Je to už příliš mnoho let, co jsem tyto knížky četl a koukal na filmy. Díky za upřesnění. 

Průměrný počet slepic: 4.9 (46 hlasů)

to je taky dost let, ale pamatuji dobře. A vy, co se pozastavujete nad slepicemi, všimněte si, jak je to objektivní, já bych se tím netrápil.

Průměrný počet slepic: 2.8 (74 hlasů)

Tak se tím netrapte :-)) 

Průměrný počet slepic: 3.9 (60 hlasů)

o mne, ale vůbec se nemusíte bát. Slepic máme dost a zrovna jedna sedí na vejcích, každou chvíli budou kuřátka, tak se těšíme a budeme jich mít ještě víc, teda jestli to přežijou, protože ještě nikdy jsme kuřata neměli, tak to neumíme.

Průměrný počet slepic: 2.3 (55 hlasů)

je bohužel nepravděpodobná. Prof. Nutella si přece nebude řídit auto sám! A co ochranka? 

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Okradina je v podstatě zástupnou zemí revanšistů po 2.sv. válce a teď ve třetím dějství plní roli země č. 1 v tažení proti Rusku.
A ten kdo neposlouchá loutkový komisariát EU v rukách těchto bestii a zrůd bude mít problém.
Sionchazar bastardi se před ničím nezastaví a proč Kamala Harris a ne Killery nebo Michael?
Nejen pro vybraných 300 milionů ale co když bude zkrácen Biden do voleb?
To je přeci ideální situace, kdy nastoupí Kamala místo Bidena i bez zvolení v případě otevřené války zemí NATO proti Rusku a volby v uSSa se odloží stejně jako volby na Ukrajině, kde vládne díky válce Zhulenina, která je defakto bez mandátu a Rusko s ním nebude z tohoto důvodu jednat.
Proč riskovat prohru Kamali s Trumpem, když jsou i jiné možnosti.
Horké léto má náběh státi se doslova létem pekelným.
Smrt revanšistům fašounům, náckům a vlastizrádcům!

autor: Bezejmenny
zdroj: AENews

Průměrný počet slepic: 2.5 (190 hlasů)

Tak tohle fakt Foltýnovic úderka na noční šichtě! On se i ten vůdce s chutí ještě přihlásí. 

Připadá to někomu z obvyklých čtenářů normální, nasekat za dvě hodiny před půlnocí 200 hlasů? Mně tedy rozhodně nikoliv! 

On to není totiž útok na pana Antonína, ale i na paní Máju, kde úderníci nasekali 140 hlasů! Ale evidentní útok na diskutéry na Vidlákovo kydech a na pana Vidláka!

Ani nechci vidět, kolik jednoslepic tady nesekají do rána mně. 

K článku: Vidlák: “ leckdo z těch, co do toho Kapitolu vtrhli, si zkazili život, “ Inu, jiný kraj – jiný mrav (brav).
Po útoku na tzv. Národní muzeum pod vlajkou okupantů nebyl médii popotahován za huňku ten provokatér Popelka, který se svojí klakou vyřvával na demonstraci vždy, když řečník na pódiu hovořil a nebylo rozumět, co říká. Ale byly stíhány a medializovány osoby, které se tak nějak k „útoku na muzeum“ přidružily.
A těmto osobám to život zkomplikovalo. Provokatér Popelka splnil svůj úkol provokatéra a mouřenína.
On Jim dělá toho mouřenína i ten zasloužilý politický zločinec Biden. Teď ho hodí přes palubu a vylezou ke kormidlu jiní mouřeníni. Vlastně mouřenínka. A všechny presshyeny a politologisti řeší tu Kam Alu.
Neskutečnou drzost kohosi zavraždit prezidenta Trumpa je přehlušena otázkou „Kamala ano nebo ne?“
Po dlouhé době však za zločinnost politického boje nezaplatily životy desítky nebo stovky naprosto nevinných lidí, jak je tomu desítky let zvykem.

Průměrný počet slepic: 3 (149 hlasů)

Když to někoho naplňuje, tak ať si poslouží. Ať sekají slépky jedná radost. My ostatní se dokážeme rozhodovat na základě vlastního rozumu a tohle nás neovlivní...

Průměrný počet slepic: 2.7 (122 hlasů)

Už to tady jednou bylo, kdy úderník sám sobě klikal pětislepice a jiným jednoslepice. Dotyčný už zde není byl odejíti , za to některý jiný horlivý úderník převzal jeho iniciativu, že ano pane Rad? :-) viz zde:

https://www.vidlakovykydy.cz/comment/2159135#comment-2159135

Průměrný počet slepic: 3.8 (59 hlasů)

svých svobod kvůli nadcházejícím válkám"!

Tak to je nehorázné a šílené. Jako by to vše nestačilo teď Ukrajina nám bude diktovat jak se budou muset chovat obyvatele celé Evropy viz níže zpráva :

Valerij Zalužnyj: "Občané západních zemí by se měli vzdát svých svobod kvůli nadcházejícím válkám"!

Bezprecedentní prohlášení učinil během veřejného projevu v Londýně bývalý šéf ukrajinských ozbrojených sil a současný velvyslanec Ukrajiny v Británii Valerij Zalužnyj, který řekl, že práva a svobody občanů v západních zemích by měly být omezeny kvůli hrozícím válkám!

Ve skutečnosti vyzval obyvatele západních zemí, aby se „v zájmu přežití dočasně vzdali určitých svobod“.

„Asi nejtěžším a nejdůležitějším prvkem je připravenost občanů, která je založena na poctivé a transparentní komunikaci mezi vládou a lidmi.

Veřejnost musí souhlasit s tím, že se dočasně vzdá určitých svobod, aby přežila.

Bohužel, moderní války jsou všude.

Vyžadují úsilí nejen od armády, ale i od společnosti jako celku.“

Volodymyr Zelenskij jmenoval 9. května ukrajinským velvyslancem v Británii Valeryho Zaluzného , ​​který je v Londýně od začátku července a své funkce se ujal před několika dny .

Své pověřovací listiny již předal králi Karlu III .

podrobně viz zde: 
https://www-pronews-gr.translate.goog/amyna-asfaleia/v-zalouzni-oi-polites-ton-dytikon-xoron-na-paraitithoun-apo-tis-eleytheries-tous-logo-ton-polemon-pou-erxontai/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=wapp

 

Průměrný počet slepic: 3.9 (70 hlasů)
Trvalý odkaz

a chystá se propouštět.
 

Hutní firma Liberty Ostrava, která je od června v úpadku, chce zavřít koksovnu a chystá se propouštět. Podle odborářů by se propuštění mohlo týkat až 2600 lidí. Společnost má zhruba 5000 pracovníků. Firma návrh na snížení počtu zaměstnanců předložila odborům dnes. Liberty to oznámila v tiskové zprávě, kolika zaměstnanců by se propouštění mohlo týkat, v ní neuvedla.

https://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_region/a-je-to-tu-liberty-ostrava-chce-zavrit-koksovnu-a-chysta-se-propoustet-20240731.html

Pamatujete si na heslo vládnoucí pětikoalice? „Nenecháme nikoho padnout.“ A takhle to vypadá v praxi…

Průměrný počet slepic: 2.5 (273 hlasů)

Antoníne mohli by jsme se o něčem spolu neveřejně pobavit. Pokud jste pro, prosím pošlete mi mail na xxxxx. Díky!

Průměrný počet slepic: 2.6 (35 hlasů)

Odesláno na váš email .  Můžete smazat vaši adresu emailu zde s VK

Průměrný počet slepic: 2.8 (45 hlasů)

In reply to by Antonín

Trvalý odkaz

... Evropské volby ukázaly, že i v EU se dějí změny, bohužel velmi pomalé a dalších pět let bude náš kontinent ztrácet na významu, to i díky pokračujícímu Green shitu. Naopak Rusové pokračují na vzestupu a USA pod vedením nového prezidenta, bude li to živý Trump, budou hledat cestu tam, kde byly aspoň postavením světového lídra před Bidenem. Nesmíme zapomenout na Blízký Východ, kde Izrael ignoruje jakýkoliv názor a decimuje Palestince, kteří jsou sice u zbytku islámského světa v roli kočovných cikánů, ale pořád to jsou muslimové. Nu a Afrika postupně přechází pod čínskou ekonomickou a ruskou vojenskou sféru. Změny jsou to převratné a liberálům tak trochu dochází dech, byť se Leyenová udržela. Věříme, že u Fialy & spol. bude průběh razantnější a odešleme ho brzy do propadliště dějin a záhy si na něj, Pekarovou Adamovou, Rakušana a další řiťolezce už nikdo v dobrém nevzpomene...

to je jen odstavec, celý článek zde:
https://www.inadhled.live/zajimavosti/nikdo-neni-hvezdou-navzdy/

Průměrný počet slepic: 3.9 (57 hlasů)
Trvalý odkaz

super hodnocení té naší "demokracie".. palec nahoru!!

Průměrný počet slepic: 4.7 (171 hlas)
Trvalý odkaz

Ethanole, pokud by jste po svých zkušenostech na tyto stránky nezanevřel a jako běžný návštěvník zahlédl tento vzkaz, prosím, ozvěte se mi na tento mail "Tobyska@email.cz" . Velký dík!!!
Průměrný počet slepic: 2 (104 hlasů)
Trvalý odkaz

                                                                               Priority tohoto hnutí.

1)  Vyhlášení samostatného Českého království.

2) Jeden panovník a 14 ministrů. Panovník zvolen všelidovým referendem, ministři referendem v jednotlivých krajích.

3) Osobní odpovědnost všech ministrů včetně panovníka svému lidu. Odvolatelnost ministrů i panovníka referendem.

4) Okamžité ukončení členství ve všech orgánech EU a NATO, ukončení všech vojenských misí.

5) Početní regulace členů parlamentu a členství na základě společenského prospěchu jednotlivců.

6) Okamžité zrušení senátu.

7) Zahraniční politika - Navázání společenského i hospodářského kontaktu s každým státem světa, který bude mít zájem o vzájemnou spolupráci.

8) Liberté, égalité, fraternité. ( Volnost, rovnost, bratrství.)

Vize budoucnosti. Není jiné cesty. Vše ostatní vede jen k zániku a hospodářskému chaosu. Ostatně, máme vyzkoušeno Lidé, není čas čekat. Není za minutu dvanáct, je po dvanácté.

Základní vize našeho hnutí. (www.senioriainvalide.cz )

Za hnutí

                   Milan Auředník

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (99 hlasů)

Moc pěkné. Obávám se však, že aby tato idea měla šanci na úspěch, musela by se zrušit vymívačka mozků ( ČT ). 

Vlastně ne, to by nestačilo. Zrušení ČT nestačí,  příliš mnoho lidí se má pořád příliš dobře. Určitou šanci na úspěch tento program má, až bude v každé rodině pořádný průser, až budou lidi rýt držkou v zemi. Pak se možná začnou zajímat v čem je problém a začnou hledat nějaké řešení.

Průměrný počet slepic: 4.9 (50 hlasů)

Podobný program mělo? Má? Okamurovo SPD. Ale na rovinu, v dnešní době nerálné pokud nevyměníme voliče.

Průměrný počet slepic: 4.8 (23 hlasů)

panovníka nebo aspoň ministra ?

Průměrný počet slepic: 1.9 (40 hlasů)
Trvalý odkaz

Proč Biden nemá fanoušky z řad obyčejných lidí, které by zajímalo, co se s ním teď děje? Protože není zástupce obyčejných lidí. Je to loutka globalistických elit, které na obyčejné lidi s.rou, tak proč by je měl jako zajímat? Biden není jejich prezidentem, oni ho volili jen protože jim byl mainstreamem vložen nutkavý pocit, že nesmí vyhrát Trump. Tito voliči politice většinou nerozumí (a hlavně je nezajímá) a nechápou, že všechny líbivé hesla o neustupování agresorovi, o čisté a neoteplující se planetce, udržitelném hospodářství a boji proti chudobě, jsou jen vějičky na jejich hlasy, které ale v konečném důsledku budou jen přesouvat jejich peníze do kapes nejbohatších lidí světa. Samozřejmě bez toho, aby se problémy nakonec skutečně vyřešily.  V Čechách pro to máme moc hezké slovo: tunel. Další početná skupina Bidenovo voličů  jsou negramotní hispánci, kteří svoje hlasy prodali za peníze a ti teď nejspíš ani neví, že se vzdal kandidatury na další funkční období (protože si neumí přečíst noviny). Takže opravdu nevidím odkud by se mohli vzít nějací voliči "srdcaři" Demokratické strany, když tato strana palčivé problémy obyčejných lidí vždy upozaďuje až za zájmy nadnárodních korporací.

P.S. nikdy mě nepřestane překvapovat, jak hodně voličů dokáže volit proti svým zájmům - a to nejen v Americe.......

Průměrný počet slepic: 4.6 (76 hlasů)

 Zapisuji si citáty, které jednou větou, dokážou vystihnout podstatu problému líp, než mnozí spisovatelé celou knihou.

Ten Váš citát P.S. bude na čestném místě.

Průměrný počet slepic: 4.5 (36 hlasů)
Trvalý odkaz

Také nechci patřit do libtardího světa. A po přečtení dnešního článku si říkám, že je to jasné, v článku je hodně důvodů proč tam nechci. Jak Vidlák napsal, tak dnešní situace opravdu vypadá. Ale je to opravdu tak?

Něco podobného se dá zažít ve vlaku. Najednou slyšíte hlášení “Změna průvodčího”. Přijde nový průvodčí. Všechny a všechno překontroluje a to vše za jízdy. Starého nikdo nehledá, prokáže znovu, že ve vlaku může jet a doufá, že dojede do cíle. Často se stane, že dojde k mimořádné události. vlak zastaví, stojí, nejede, čas běží, nikdo neví co se děje a nic, NIC. Stojí to. Všichni cestující jsou na to zvyklí, tak sedí a čekají. Občas někdo reptá. Nejspíš Proruský Dezolát. Zbytečně… Najednou se to opět rozjede, všichni jsou rádi. Zase to jede, těší se navzájem. A doufají! Co jiného? Může vzniknout další nenadálá událost a všichni co jsou ve vlaku mají smůlu.

Tak je to možná i s tím Bidenem. Změna průvodčího. Da capo al fine (D.C. al Fine, [da kápo al fíne]) značí, že se má hrát znovu od začátku, a to až do konce, nebo ke slovu Fine. Co přijde dřve?

Průměrný počet slepic: 4.7 (43 hlasů)

že Kamala má o 2% větší preference, než Trump. Vypadá to, že ještě bude legrace.

Průměrný počet slepic: 2.8 (56 hlasů)

korespondenční volby.

Průměrný počet slepic: 4.7 (31 hlas)

jsou s inkluzí ve školství ještě dál než my, takže s počtama bych byl opatrný, natož když jde o procenta.

Průměrný počet slepic: 2.5 (32 hlasů)
Trvalý odkaz

Delší dobu tak nějak tušíme, že EU na nás chystá  sviňárnu v podobě  nových  majetkových  daní.  A nyní s podrobnostmi přichází AE. Odkaz  na celý článek dole, zde jen krátký úryvek: 

" ... Právě v době dovolených, kdy lidé jsou u moře a nevěnují pozornost politice a politickým událostem, se dostala na povrch další neuvěřitelná informace z dílen evropského unijního aparátu. Německý server Focus totiž upozornil [1] na chystanou směrnici Evropské unie, která vytvoří tzv. Registr majetku EU, který by obsahoval všechny vyjmenované movité a nemovité majetky všech občanů 27 zemí Evropské unie. Pokud vše půjde hladce a jednotlivé země EU na úrovni svých parlamentů s tím budou souhlasit, potom by Registr majetku EU mohl začít fungovat již do 2 let. Obligátně se uvádí, že opatření má zabraňovat legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování terorismu. Jenže, jde úplně o něco jiného ...... vytvoření databáze majetků všech občanů EU sleduje jeden jediný cíl, a to je ustanovení a prosazení tzv. evropské daně podle vzoru federální daně v USA. Občané zemí EU budou platit evropskou daň z příjmu fyzických a určitě i právnických osob v nějaké chvíli, přičemž výnosy z těchto evropských daní se použijí jak na provoz obrovského a mamutího byrokratického aparátu v Bruselu, tak především na financování chystané Evropské armády, do které se postupně bude transformovat NATO .....  Evropská unie je na dně se svým financováním, a proto potřebuje vlastní fiskální nástroj – Evropskou daň! .... "

Už je nejvyšší čas!  Chcípni zdechlino !

Odkaz na článek zde

Průměrný počet slepic: 4.8 (32 hlasů)

A ty ovce na sebe poví i co neví!

Takhle na sebe podalo informací třičtvrtě milionu majitelů kotlů na pevná paliva. Včetně stáří kotle.

A chytří počtáři vymysleli likvidaci starých kotlů. Ba i ty miliardy na dotace nových. Nikdo ho ale nedostal zadarmo. Utratili miliardy, nekotlíci ještě povinně přispěli. Zachránili ozónovou díru i to CO2!

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

.

Průměrný počet slepic: 3.9 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

Nechci Vám kazit zdejší radost a nadšení, ale osobně si myslím, že i kdyby proti Trumpovi nasadili demokrati záchodové prkýnko, což v podstatě udělali, nemůžou to prohrát. To neštěstí je tu totiž Trump a jeho osobnost, kterou v Americe buď milují, nebo nenávidí. Má obrovský rozdělovací faktor a v podstatě lze vyjádřit přesně na jeden hlas, kolik jich dostane. Celá "matematika" souboje s Bidenem stála na tom, kolik voličů demokratů a nezávislých, kteří by volili demokratického kandidáta, bude natolik znechucených, že volit nepůjdou. To mohlo a mělo postrčit Trumpa přes těch 50%, snížení počtu hlasů Bidena. Jenže teď je to v prdeli a Kamala, i když je blbá jak sádrovej trpaslík, aspoň není mrtvá, takže posbírá mnohem víc a těch 50% překoná spíš ona. Ještě může udělat nějaké průsery, ale času už je málo na to se zrakvit, jak Biden za 4 roky v úřadu. A kdyby, tak ji prostě vymění týden před volbama. Zjevně to demokratům nevadí, ani primárky neopakují...

Tenhle tah demokratů by se dal kontrovat výměnou Trumpa za někoho z jeho okolí, kdo tak moc nerozděluje. Možností je mnoho, a hodně dobrých, ale neudělají to. Republikáni jsou na to moc konzervativní, navíc ještě po tom atentátu... tak si to asi budou muset vypít až do dna.

Trumpova předvolední šou je momentálně úplně k ničemu. Je to jen setkání s voliči, nerozhodnuté to nijak neosloví. Místo toho by měl postavit tým a dávkovat denně jeden průser za druhým na Kamalu jako VP, i na její působení v Kalifornii. Ona ta její minulost je totiž docela zajímavá...

Průměrný počet slepic: 3.5 (44 hlasů)

fšude funguje volit to menší zlo. To nemáme někoho lepšího - no - nemáme. Viz Antibabiš, Zeman nebo Klaus a těch příkladů je mnoho ve světě i na komunálních úrovních. Kdo napsal "vstanou noví bojovníci" jen zapoměl napsat kdy. U nás se také začínají klubat, viz třeba Gregor, Raichl, Vrábel a mnoho dalších. Ale ty bere společnost jen jako čerstvý vánek a než se dokáží dostat do výkoných funkcí (až uzraje voličstvo) bude to ještě dlouho trvat. 

Průměrný počet slepic: 4.1 (21 hlas)
Trvalý odkaz

Cituji z článku:

Biden skončil. Nula, šlus. Tohle je úděl Petra Fialy, víme?

Tak to je omyl. Na Fialenka a jeho Pětikolku budeme my a další generace dlouho vzpomínat a chodit mu chcát na hrob. To co tady zavedl a praktikuje je na několik stránek do dějepisů a napravovat (pokud někdy) se to bude desetiletí, s obvyklým popěvkem "nejsou lidi".

Postavíme fabriku, přehradu elektrárnu? Už nikdy. Za prvejc není zájem, nejsou peníze (to se ale dá lehce změnit) ale není kdo by to navrhl, vyprojektoval, postavil, zavedl výrobu vlastně čehokoli a dokázal to prodat. Dnešní mládeži stačí k životu wifi, Mac Donald a pár dalších nepodstatných drobností z kterých společnost nemá vůbec nic. Nebudu opakovat průmysl za časů Rakousko Uherska nebo že jsme si z velké části dokázaly postavit vlastními silami jadernou elektrárnu. Nebo to že Komunistický Ing, Jurd, Dr i Mvdr (ano páni inženýři) byli někdo a dokázali tuto společnost pozdvihnout. Co se do nich vložilo bohatě vrátili a nešli jen po penězích a slávě za nic.

Tak to je už minulost a zdá se že už na věky. Pokud to takto půjde dále, budeme potřebovat křesadla, kotlíky na oheň, kadibudky a někde najít vhodná místa pro studny a naučit se lovit veverky a vrány.  Egyptolog Bátra kdysi napsal že po kolapsu systému dobíhá stávající civilizace setrvačností padesát let, tak že jsme už v „poločase“ a nikoho to vlastně nezajímá. Nebo čekáte že Tramp nebo Uršula to změní nebo nedej Bože další volby?

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (43 hlasů)
Trvalý odkaz

Vážení kolegové

Protože se zde v diskusi stále řeší hodnocení příspěvků pomocí slepic a různě se spekuluje, kdo za to může, zasáhnu vám do toho:

1. Źádný škůdce tady není. Všem jsem dělal registraci osobně, nikdo se sem pokoutně nevetřel. 

2. Lidi mají různé názory a nejsme tady od toho, abychom spolu souzněli. Jsme tady, abychom přinášeli různé pohledy a různé názory. Nejsem žádný guru, abyste odkývali všechno, co napíšu. 

3. Slepicování normálně funguje a to co považujete za anomálie, to je jen prodleva při načítání stránek. Proto můžete mít pocit, že jste něco klikli a zobrazilo se něco jiného. 

4. Uvědomte si, že denně čte diskusi cca 20 tisíc lidí, kteří nejsou registrovaní a o kterých nic nevíte. ti mohou mít úplně jiný postoj nebo názor než vy diskutéři a mohou s hodnocením hodně zamíchat. 

5. Ano, mezi těmi, co čtou diskusi jsou i různí vtipálci, škůdci, trolové a jiné smějící se bestie, takže když si přečtou, jak dramaticky řešíte počty slepic, tak vám tam s chutí vrznou další jednoslepici, abyste se rozčilovali ještě víc.  Dvě stě jednoslepic není vzhledem k návštěvnosti žádné číslo. Je to 1% těch, co čtou diskusi. 

Zkrátka a dobře, neřešte slepice, nesnažte se honit krtka, který tu není, nemalujte si, že jste tak důležití, že kvůli vašemu komentáři někdo sedí u počítače a řeší VPN a různé IP adresy a tráví čas tím, aby vás naštval.  Nikdo to neřeší ani kvůli hodnocení mého denního  článku, natož kvůli komentářům.  Slabé hodnocení máte jen a jenom kvůli tomu, že to řešíte.  Čtenáři z vás mají bžundu a s chutí vás jednoslepicují. 

Přestaňte to řešit, čtrnáct dní se na hodnocení nedívejte a uvidíte, že pak to bude v pořádku. 

Průměrný počet slepic: 4.6 (49 hlasů)

Dobrý den, pane vrchní veliteli, také se divím, co pořád řeší s jednoslepicema. Také se tu nepochybně motají různí boti, kteří klikají zkusmo na kdeco a hledají, kde nechal tesař díru, kde je nějaký formulář, kam by se dala vrznout reklama na viagru atp. Co by ale chtělo opravit, to je skutečnost, že po oslepicování příspěvku se onen příspěvek znovu označí jako Novinka. Možná to nebude po oslepicování, ale jako přihlášení tu mám furt vše jako novinky, i když jsem to již jistojistě četl.

A propos, můžu zalobovat o více zemědělsko-zahradnických a soběstačnostních témat obecně? ;-)

Průměrný počet slepic: 2.8 (56 hlasů)

smějící bestie jsem já. Mám fakt srandu z toho, že někdo celé měsíce řeší hloupost se slepicemi. Jinak dnešní článek opět super !

Průměrný počet slepic: 2.3 (54 hlasů)

hoňte radši vrabce! Jen ten kdo si ho denně honí, v noci pak spí sladce.

Průměrný počet slepic: 4.9 (43 hlasů)
Trvalý odkaz

Díky Danieli za upřesnění. Budu se orientovat dle tvého přání a nebudu dále reagovat na jednoslepice od nějakého zakomplexovaného ubožáka. S pozdravem Antonín

Průměrný počet slepic: 3.6 (79 hlasů)

čím víc se do hovna štourá, tím víc smrdí? :-)))

Průměrný počet slepic: 2.5 (79 hlasů)

to si zase někdo vezme osobně 🤕

Průměrný počet slepic: 2.5 (57 hlasů)

Vy smrdíte...? (😁 pardon, ale nabízelo se - vždycky jste to byl vy, kdo kritizoval, jak může někdo dát 5 slepic tomu nebo onomu) 

Průměrný počet slepic: 3.5 (43 hlasů)

Jednotkou rektálního alpinismu se nepochybně stane vbrzku jeden antonín.

V Rousínově mají v drogérii anální vazelínu ve slevě, pospěšte si pro zásoby, neb kdo je v prdeli zaražen viklavě, snadno upadá v paranoiu.

Průměrný počet slepic: 2.4 (40 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Hovado Zapp zůstane navždy hovadem

 

ze slovníku:

hovado [ɦovado]  význam slova
1.  hmyz podobný mouše sající krev zprav. dobytku
Štíplo ho hovado.

2.  sprostý, surový člověk
Takové ožralé/sprosté hovado!

 

Dále NO COMMENT!

Průměrný počet slepic: 3.5 (44 hlasů)

Tedy je patrné, kdo tu dává jednoslepice. A sobě opačně bůra :-). 

Hele, pro mě jste odpad a důvod sem nechodit; omlouvám se šulínovi, že jsem jej použil na vaši charakteristiku, zdaleka nemáte jeho potřebnost. Leč bavím se tím, jak se stavíte za režimem šikanovaného a pronásledovaného, ač jste pouhý a nezajímavý hmyz, pro kterého je škoda sliny k odplivnutí.

Průměrný počet slepic: 2.6 (44 hlasů)