Zahlcujte

Autor
Štítky

Štěpána Kotrbu znáte, že? Nejvíce se stavěl proti projektu Nekrm hydru. Česká televize má svůj veřejnoprávní význam, pokud by krachlo její financování, přišla by naše drahá vlast o unikátní nahrávací studia a další majetek v celkové hodnotě asi 200 miliard. Rozpočet České televize je napjatý a i malý výpadek příjmů může spustit lavinu , která snadno může vyústit v její zničení. Zpravodajství sice není v pořádku, ale to se dá řešit stížnostmi. Pokud nepřestanu Českou televizi ohrožovat, podá na mě trestní oznámení…

Já ho vlastně chápu. Česká televize je jeho dítě. Sice nezbedné dítě, ale pořád jeho. Který rodič má radost z toho, že mu syna odvádějí k soudu a zavírají do vězení, že? Navíc, na případné porcování majetku České televize se těší spousta byznysových žraloků, kteří by byli nejraději, aby na Krkavčích horách vyrostl nějaký nový mrakodrap.

Já osobně ve veřejnoprávnost nevěřím. Nevěřím, že je možné dělat vyvážené a objektivní zpravodajství. Možná na krátký čas, když se sejdoe výjimečná parta lidí, kteří mají nějaký étos a vybudují podobnou značku, jako je BBC. Ale dříve nebo později tito lidé odejdou, na jejich místa přijdou noví bojovníci, kteří si prestiž značky rádi využijí pro své zájmy a skončí to Norou Fridrichovou, mňoukajícím Wolnerem a podobnými. Pořád se to jmenuje veřejnoprávní televize, pořád si to hraje na objektivitu, ale reálně to dělá líp Prima i Nova, které žádný veřejnoprávní kodex nemají, ale jsou ohrožené tím, že se jim na to lidi přestanou koukat. Česká televize ničím takovým ohrožená není a tak jede stále větší propagandu ve prospěch vládních stran, že už to vlastně vadí i některým vládním politikům, kteří si pak dosazují Součka v naději, že to vyřeší, nebo tu propagandu alespoň trochu zamaskuje.

Takhle nějak stojí základní pro a proti, ne? Vyjmenoval jsem své argumenty pro Nekrm hydru a Kotrbovy argumenty proti Nekrm hydru. Vlastně nejzajímavější mi na tom přijde to napjaté financování, že sto tisíc lidí, jejichž koncesionářské poplatky dohromady dělají asi tři procenta peněz, by mohly televizi sestřelit a to tak rychle, že než by zasáhli exekutoři, mohlo by být po všem. Společenská nebezpečnost tak velká, že stojí za trestní oznámení… Ukončete projekt Nekrm hydru, nebo se do toho vloží orgány činné v trestním řízení.

Bylo mi líto, abychom se se Štěpánem Kotrbou handrkovali a dotáhli to k nepřátelství. Prakticky ve všem ostatním je stejný levičák jako já, s podobnými sympatiemi se dívá na práci Kateřiny Konečné se STAČILO!, podobně jako já v tom vidí naději na znovuzrození české levice, shodneme se v mnoha politických otázkách a tak jsem ho oslovil, že si to vyříkáme osobně.

Stalo se. Sešli jsme se, popovídali jsme si a výsledkem je, že (zatím) žádné trestní oznámení nebude. Neustoupil jsem, ale vyslechl jsem si všechny argumenty, které jsem popsal výše. A samozřejmě jsem vyjádřil hlubokou skepsi z toho, jak by chtěl celou věc Kotrba řešit – podáváním stížností v takové míře, že to Českou televizi zahltí a přehltí. Stížnosti se totiž podávají už dvacet let a nemám pocit, že by se cokoliv změnilo. Ředitel nekonal, Rada nekonala, Poslanecká sněmovna nekonala. Stížnosti nestížnosti.

Ale domuvili jsme se, že Štěpán Kotrba podá vzorovou stížnost, abychom všichni viděli, jak se to má dělat. Udělá ji tak, aby byla minimální možnost, ji hodit do koše. Uvede všechny paragrafy a citace a podá ji.

Na co si bude stěžovat? Na pořad s Petrou Mazancovou, kterak mě v přímém přenosu osočila, že jsem dezinformátor a kolaborant, protože potřebovala nějak rozbít učitelskou a odborářskou demonstraci. Daniel Takáč jí tehdy přizvukoval a ani dodatečně jsem nedostal žádnou šanci se bránit. Vlastní text stížnosti najdete pod článkem.

Nebudu k tomu dodávat vůbec nic. Snad jen to, že je to asi opravdu správně udělaná stížnost. Kotrba mi řekl, že její sepsání mu trvalo celý den. Stížnost je odeslána a já vám samozřejmě budu reportovat, jak se jí v útrobách České televize vede.

Vy, kdo jste proti projektu Nekrm hydru a považujete to za neuváženost, vy zde máte návod, jak bojovat proti České televizi jinak. Je celkem příznačné, že to zase dělám já. Nekrm hydru existuje asi měsíc. Za tu dobu se našlo něco přes šest tisíc statečných a vygenerovalo to spoustu řečí o tom, jak je to blbě a že je třeba najít jinou cestu. Ale nikdo nic neudělal. Jen Kotrba napsal stížnost a já ji tady zveřejňuji jako návod pro ty, kteří v Nekrm hydru nevěří.

Víc pro vás udělat nemohu. Tady máte návod, můžete od zítřka začít zahlcovat. Pište stížnosti, posílejte je, tlačte na Českou televizi… Ale jestli budete dál jen sedět na gauči a pošklebovat se, aniž byste udělali něco jiného, je to prostě jen pokrytectví. A jestli máte ještě nějaký jiný nápad, sem s ním. Pár dobrých myšlenek už mi lidé poslali a já je zahrnul do projektu a zohlednil. Jestli má někdo ještě jiný nápad, sem s ním. Nekrm hydru ho klidně zveřejní, já nejsem žárlivý, já jen nechci tu českotelevizní propagandu. Je mi jedno, kdo v boji proti ČT uspěje. Jen mě vnitřně štve, že všichni vědí, co nebude fungovat, ale sami neudělají nic, nic, nic.

Od zítřka bude tato vzorová stížnost na webu Nekrm hydru. Máte ještě skoro čtyři měsíce na zahlcování a podávání. Přeji vám z celého srdce, ať se to podaří. Přidat se k Nekrm hydru a riskovat postihy je nebezpečné. Proto se také zatím přidalo jen šest tisíc lidí. Psát stížnosti je naprosto bezpečné. Je to jen pracné. Nic víc. Jestliže se k nebezpeční nechalo naverbovat šest tisíc lidí, neměl by být problém, aby desítky tisíc lidí bezpečně napsaly stížnost. Ne, nejsem jízlivý… myslím to zcela vážně a upřímně. Změna vznikne díky odvaze a díky práci. Kdo si netroufá být Gándhím, ať tedy píše a posílá. A upřímně mě mrzí, že tolik lidí vědělo, že Nekrm hydru je špatně, ale nikdo se nepustil do jiného projektu. Hodně to o nás vypovídá. Víc, než bych si přál. Nemohu dělat všechno, už teď moje rodina platí docela vysokou cenu.

A kdyby náhodou nikdo žádnou stížnost nenapsal a kdyby se díky tomu nic nezměnilo, já budu dál verbovat, i když to vypadá beznadějně.

Děkuji všem, kdo tu odvahu měli a mají a prosím všechny ostatní, aby tedy zahlcovali…

________________________________________________________________________________________________________________________

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

 
Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (252 hlasů)

Komentáře

ta "stížnost" je na prd. Nějaký pablb z ČT bude akorát rozebírat a napadat nějakou banalitu a to bude vše. 100 000 odvážných ?? se asi nenajde, to ale neznamená, že se nepřidají.

Průměrný počet slepic: 4.2 (66 hlasů)

uniklo foto úředního dokumentu a Jurečka to hned dementoval, že tolik nedostávají a že se jen šíří nenávist. Teď ho usvědčila úřednice úřadu práce, která přímo tyto dávky vyplácí. Plus Rajchl to přímo na webu ministerstva práce spočítal, že ta výše dávek je reálná.

Stáňa Gajdošová Pinesová
Pane ministře Marian Jurečka jsem úředníkem úřadu práce. Dávky HUD vyplácím a vím kolik a komu vyplácím. I já pečují o malé děti, i já musím někde bydlet a musím ty děti nakrmit a za to, že chodím denně do práce obdržím plat často nížší než je dávka nepracujících. Nedávno jsem se spolu s dalšími profesemi dozvěděla, že není na zvyšování platů a to přesto, že se platy u nás již 2 roky nezvedali. Ani se zde nebudu vyjadřovat k tomu co za práci dostávají například kuchařky a uklízečky ve školách ani pro ty nejsou peníze. Nedivte se náladě ve společnosti, když dávky jsou vyšší než příjmy pracujících lidí.

foto uniklého úředního dokumentu zde:

unikly uredni dokument

Rajchl to přímo na webu ministerstva práce spočítal, že ta výše dávek je reálná, viz video zde:

https://www.facebook.com/rajchl.jindrich/videos/491686686986803?locale=cs_CZ

Prosím šiřte, děkuji.

autor: martinek
zdroj: AENews
 

 

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (106 hlasů)

co náš národ musí vědět kam jdou prachy které bláznivě rozdává pěti demolice (F35, zbraně, válka, dávky Ukrajinců atd) a proč nejsou prachy na školství, zdravotnictví, důchody, proč se zvyšují daně atd.

Toto šílenství fialové hrůzovlády musí konečně skončit a všichni tito magoři musí být v příštích volbách vyházení z oken. Fialova vláda je v dějinách ČR ta nejhorší vláda všech dob.

Průměrný počet slepic: 4.2 (74 hlasů)

Blb je vždy ten který nazývá druhého blba. Chceš být užitečný Bobíku? Tak přinášej užitečné příspěvky, fakta, dokumenty o fialové totalitě. Toto jsou přínosné příspěvky pro čtenáře, příspěvky které potvrzují velikost katastrofy v ČR od fialové hrůzovlády. Tvé prázdné bláboly o ničem, ironické poznámky na druhé a teď dokonce i vulgarita  je jen nicotný plevel.

Průměrný počet slepic: 3.9 (48 hlasů)

Zanechávám neplodnou debatu o ničem s Bobíkem a přináším další informaci:

muslimka ve svycarsku

"Až kam to dopracovala liberální Evropa svobody a pravdy". 

Ve Švýcarsku muslimská politička Sanija Ameti ráda střílí a rozhodla se použít Marii a Ježíše jako terče. Nenávidí Ježíše, to je islám. Zprava + Foto s radikální muslimkou a rozstřílenou ikonou svaté Marii a Ježíše viz zde: https://t.me/coNemateVedet/98710

Tato radikální muslimka je v Evropě a místo aby ctila zemi která jí poskytla zázemí a svobodu, neuznává víru Evropanů kteří ji hostí, otevřeně bez sebemenšího studu věší na svém profilu fotky rozstřílených svatých ikon a rozeštvává církevní nenávist v srdci Evropy. Kde jsou ti sluničkáři  a liberálové kteří bojují za lidská práva a přivezli tyto muslimské zrůdy do Evropy? Kde jsou pánové švýcarští soudci? Kde je švýcarská policie? Místo aby tuto zrůdu zatkli, odsoudili za šíření nenávisti a hanobení ikon a poslali ji do Arábii, zmizeli, nejsou slyšet ani vidět. Až kam to dopracovala liberální Evropa svobody a pravdy!

ps. pro Bobíka, takové příspěvky a informace Bobíku přinášej a ne své tlachání o ničem.

Průměrný počet slepic: 4 (24 hlasů)

je i muslimským prorokem, vysvětlí ti to jeho potomek Auředník. A tohle jsem už četl, proč bych to cpal někomu, koho to nezajímá ? Ten článek je fake.

Průměrný počet slepic: 1.9 (15 hlasů)

Jako vždy máš zase  ironické poznámky Bobíku, tentokrát ohledně pana Milana Auředník. Nejenom že rozesíráš diskuzi s ironickými poznámky, nikdy nepřinášíš užitečné příspěvky Bobíku a teď navíc i lžeš. Dotyčná muslimka to přiznává, teď tvrdí že to byla od ní hloupost a již se omlouvá, viz včerejší zprávu zde:

Publikováno7. září 2024, 13:27,Švýcarsko:
Sanija Ameti (32), politička GLP a šéfka operace Libero , vyvolala svým příspěvkem na Instagramu spoustu rozruchu. Ameti v příspěvku ukázala, jak fotila Pannu Marii a Ježíška. Z této akce zveřejnila dvě fotografie. Na obrázku bylo vidět několik děr po kulkách. Ameti, která ve svém volném čase ráda sportuje , vysvětlila, že tato aktivita je pro ní způsob, jak se uvolnit a zbavit se stresu.
"Hluboce se omlouvám"
Pro střelbu na 10 metrů tvrdí že měla náhodou! po ruce umělecký katalog z aukční síně Koller, který dotyčný obrázek obsahoval. 32letá dívka se později na Instagramu omluvila, že nevěnovala pozornost náboženskému obsahu obrázku! "Potřebovala jsem motiv, který by byl dostatečně velký." Poté, co se jí „Blick “ zeptal na možné porušení náboženského cítění, Ameti se okamžitě omluvila a příspěvek smazala. Ve své veřejné omluvě na Instagramu pokračovala: "Hluboce se omlouvám, pokud jsem tím někomu ublížila." Své chování popisuje jako nedbalé a „naprosto hloupé“. Zdůraznila, že záměrně necílila na žádné náboženské symboly a požádala o odpuštění každého, kdo se cítil dotčen jejím činem.

Tato omluva s tím laciným tvrzením nesmí být přijata, dotyčná muslimka pochopila že to přehnala ale je již pozdě. Okamžitě odsoudit a vyhodit ze Švýcarska. Ruské občany země Kol.Zapadu vyhazují bez žádného důvodu, a tuto radikální muslimku budou švýcarské úřady chránit?

ps. Dále s tebou Bobíku NO COMMENT

Průměrný počet slepic: 3.5 (22 hlasů)

že je to dobrý a nebuď Bobe tak přecitlivělej.

Průměrný počet slepic: 4.2 (21 hlas)

jen aby ty nesouvisející  tapety měl co nejvýše

Průměrný počet slepic: 2.5 (20 hlasů)

 -(uniklý úřední dokument) je pravděpodobně podvrh.

Ptal jsem se známé, která tam pracuje a tyto dávky dělá,
Koukla na to, a sdělila že:
"V razítku je oddělení hmotné nouze, ale tak to úřad práce nepíše. Používáme oddělení NSD. Podle té výše dávky bych hádala, že jich tam musí být alespoň 5. Hlavička potvrzení neodpovídá současnému vzoru, který je využíván."
 
Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

- jenom mi dej slepičku - naletěl jsi na fejk, jako ostatně mnozí a kognitivní disonance je sviňa.

 

Zatím bez slepic

to pobavilo :-). Váš bystrý úsudek se potvrzuje i z toho že Bobík je teď na rekreaci v Řecku a místo aby se válel u moře a užíval slunce leze sem od rána do večera, na příspěvek každého lepí svá pitomá moudra, provokuje a rozesírá diskuzi jako pravý nasazený filcka.  Buď je nasazený, nebo si neumí užívat života a léčí své zakomplexované mindráky na netu.

dnešní přínosné komentáře Bobíka.
Bobík:
-třeba si jen spletl, pepřák s deodorantem
-dovedeš si představit, že by tomu opravdu tak bylo ?
-co jim asi dala Rychlíková ? Oběma ?
-na slunku na telefonu prd vidíš
-viděl jsi ho aspoň někdy ? To kravské lejno ?
-no, Amen. Krásně napsáno. A opravdu k zamyšlení.
-jdu do sebe
-to se asi bojuje někde v šaškecu ? To musí být komedie, když se do sebe pustí dva vyžraní  trubci

atd,  jsou to opravdové  jako vždy Bobíkové perly "tlachání" a kecy o ničem
 

Průměrný počet slepic: 3.8 (20 hlasů)

Z wikipedie: "Štěpán Kotrba dne 18. února 2018 na sjezdu ČSSD v Hradci Králové použil pepřový sprej proti dvěma bezdomovcům, kteří jej žádali o peníze." - To mě dostalo, bezdomovci dostali dávku levicové solidarity!

Jak autentické.

Průměrný počet slepic: 4.3 (62 hlasů)

pepřák s deodorantem

Průměrný počet slepic: 3.6 (53 hlasů)

Ve Wikipedii si může stvořit příspěvek každý, kdo se přihlásí. Bez toho, aby měl potřebné znalosti. V politických tématech funguje Wikipedie převážně jako podpora státní propagandy podle zásady, že nejhorší lež je polopravda. Příklad:

Štěpán Kotrba, narozen, školy, politická příslušnost, práce, funkce atd. - správně uvedené údaje. Pak se ale v dalším komentáři objeví výše uvedená větička. Samozřejmě bez uvedení okolností, za jakých ti dva bezdomovci o  peníze žádali. Jak moc byli třeba agresivní, jak ohrožovali žádanou osobu na zdraví a životě. Ne každý bezdomovec je pokorný, chvějící se, prosící a politováníhodný nešťastník. Pan Kotrba se mohl octnout v situaci, kdy byl ohrožen dvěma útočníky a on nemusel správně rozpoznat jejich současný sociální status. Stát se to mě, udělám to samý. Jenomže já nepíšu kritické články a nespadám pod pojem "třídní nepřítel", tak není třeba pomocí této příhody ironizovat mé politické zaměření.

Když se nad tím tak zamyslíte, celá TV akce s využitím předsedkyně "masové" učitelské organizace bylo to samý. Nemluvilo se tam o důvodech akce a o konkrétním obsahu vystoupení pana Stercika. Bylo tam několikrát řečeno, že pan Stercik má ty nesprávné názory a "s takovými hoši my se nebavíme" (Karel Poláček, Bylo nás pět).

Průměrný počet slepic: 4.8 (38 hlasů)

Jenomže Kotrba za to svoje přepadení bezdomovců skončil před soudem, byl shledán vinným a musel zaplatit odškodné.

Jeden ze svědků u soudu třeba uvedl:
"Úplně jsem neslyšela, o čem si povídají, rozhodně to ale nebylo tak, že by tam došlo nějakému fyzickému ataku. Přesto vytáhl zničehonic Štěpán Kotrba pepřový sprej a na dvakrát ho tomu bezdomovci nastříkal do očí. Poprvé to bylo z hodně velké blízkosti, a poté, co se ten člověk zhroutil, na něj stříkal znovu. Přitom už byl zasažený a zcela bezmocný tou první dávkou".

Průměrný počet slepic: 3.3 (22 hlasů)

si představit, že by tomu opravdu tak bylo ?

Průměrný počet slepic: 2.6 (14 hlasů)

Ten verdikt nabyl právní moci tím že proti němu Kotrba odmítl podat odpor. (jinými slovy to uznal)

Co víc byste chtěl?

Průměrný počet slepic: 2.3 (16 hlasů)

že někdo jde po ulici a bezdůvodně vytáhne drahej pepřák a vystříká ho na nějaké hodné smradlavce ? Já ne.

Průměrný počet slepic: 2.7 (14 hlasů)

Ale to nikdo netvrdí.

Průměrný počet slepic: 1.7 (6 hlasů)

In reply to by RDG

Trvalý odkaz

. Přesto vytáhl zničehonic Štěpán Kotrba pepřový sprej a na dvakrát ho tomu bezdomovci nastříkal do očí. Poprvé to bylo z hodně velké blízkosti, a poté, co se ten člověk zhroutil, na něj stříkal znovu. Přitom už byl zasažený a zcela bezmocný tou první dávkou".

Průměrný počet slepic: 2.1 (9 hlasů)

V okolí vchodu stálo skoro třicet lidí a všichni to viděli. Rozhodně pana Kotrbu nikdo nenapadl“ reagoval například europoslanec Miroslav Poche (ČSSD).

Apolena Rychlíková, režisérka a levicová aktivistka to potvrzuje slovy: „Úplně jsem neslyšela, o čem si povídají, rozhodně to ale nebylo tak, že by tam došlo nějakému fyzickému ataku. Přesto vytáhl zničehonic Štěpán Kotrba pepřový sprej a na dvakrát ho tomu bezdomovci nastříkal do očí. Poprvé to bylo z hodně velké blízkosti, a poté, co se ten člověk zhroutil, na něj stříkal znovu. Přitom už byl zasažený a zcela bezmocný tou první dávkou“.

Takže Kotrba zareagoval až poté co byl osloven, ne z ničeho nic.

 

Průměrný počet slepic: 2.1 (7 hlasů)

In reply to by RDG

Trvalý odkaz

Rychlíková ? Oběma ?

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

Já nemám rád když někdo klade mezery před interpunkční znaménka.

Podle mě to tak nemá být!

Průměrný počet slepic: 2.3 (6 hlasů)

In reply to by RDG

Trvalý odkaz

na telefonu prd vidíš

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)

neexistuje omluva!

Průměrný počet slepic: 1.8 (8 hlasů)

na pláži pod Sluncem

Průměrný počet slepic: 2.3 (9 hlasů)

In reply to by RDG

Trvalý odkaz

Tos už mohl říct, žes u toho byl.

Průměrný počet slepic: 4.4 (10 hlasů)

Ty bys je pozval do Šatlavy?!  Zrovna ty?!

Průměrný počet slepic: 3.6 (17 hlasů)

Kromě jiných věcí, trpíte velmi špatným odhadem na lidi.

Průměrný počet slepic: 3.2 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

Jelikož se to týká přímo Tebe Vidláku dávám to zde celé:

Vidlák v europarlamentu
Nejprve jsem se tu novinku dozvěděl z postu nějakého pošklebujícího se uvědomělce, který byl pohoršen, že "Vidlák neumí jazyky", a že "je to nechutná těžba eurounijního rozpočtu". Pobavilo mě to mnoha způsoby. Jednak si nemyslím, že by mělo bylo nezbytné "umět jazyky*, čímž se dnes myslí angličtina z nablblých amerických seriálů, zvlášť s ohledem na Umělou inteligence (AI), která překládá moc pěkně a taky protože pokud vím, tak Vidlák moc pěkně mele po německy. A samozřejmě jsem vždy rád konfrontován s "elitářskými" představami "liberálních demokratů", kde za "elitu" jsou považováni ti, kteří jsou konformní s těmi nejhoršími tezemi současnosti a jen pro ně platí "svoboda a demokracie", ti ostatní jsou póvl, dezoláti, sv*ně ...a už se pro ně chystají ghetta obklopená hlubokými příkopy. Ta do očí bijící rozpornost uvědomělců, rozpornost, které si většina z nich není vědoma, mně přijde skutečně groteskní. Těžba unijních rozpočtů? Všem podržtaškám a poslancům v EP bych navrhl 10x vyšší platy, kdyby slíbili, že nebudou dělat lautr nic. Mnohonásobně by se nám to vyplatilo. Závidět Vidlákovi plat a drobné výhody v tom centru Zla může jen úplný idiot, nebo člověk absolutně nemravný a nesoudný. Když Vidlák své angažmá potvrdil, tak jsem se chvíli zlobil, protože jsem si uvědomil, že na "Hydru" se nebude dostávat času..., ale groteskní reakce "liberálů", "škodná" v europarlamentu a hypotéza, že se jedná o krok před Vidlákovou kandidaturou za Stačilo! do parlamentu mě návalu zlosti zbavily a já se začal pobaveně usmívat. Za tu srandu to stojí! Těším se na Vidlákovy zprávy z Mordoru.

autor: valkýra
zdroj: Co neMÁTE vědět
 

Průměrný počet slepic: 4.5 (109 hlasů)
Trvalý odkaz

‼️Farský a Nerudová jsou spoluautory petice, ke které se připojilo 60 europoslanců a požaduje zrušení omezení použití západních zbraní proti Rusku. ‼️
Za ČR se připojili Zdechovský KDU- ČSL, Kolář TOP 09, Vondra, Vrecionová, Krulítek z ODS.
Tito lidé jsou vlastizrádci a eskalují situaci k válce‼️
Pevně věřím, že je postavíme jednou přes soud ‼️‼️

autor: valkýra
zdroj: Co neMÁTE vědět
 

Průměrný počet slepic: 4.4 (107 hlasů)
Trvalý odkaz

petikolka

Průměrný počet slepic: 4.4 (83 hlasů)

jak se tváří pětilháři. Byť mají rozum telecí, tak jsou v klidu, nad věcí.

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

Moc pěknou stížnost napsal pan Kotrba, ale bude to stačit? Věnuje se totiž jen jednomu případu, ale té neobjektivity a překrucování faktů jsou desítky případů. Nejhorší je, že to stranění jednomu táboru poslalo například jednu Danushi do Europarlamentu a PePu107 zase na Hrad. Sice také stvořili Filipa Turka, ale můj názor je, že do Europarlamentu by se neměl vůbec dostat člověk bez dřívějších politických zkušeností. Až takovou moc mají masmédia a podle mě je to kořen všeho zla. Asi určitě bych nedokázal napsat stížnost jako pan Kotrba na další excesy České televize, přesto je potřeba jí nastavit zrcadlo, aby se mohla pokusit se zase uzdravit (počítám bohužel už s variantou, že projekt Nekrm hydru pohoří). Každopádně bych si myslel, že bychom se svými podněty mohli zahltit alespoň email České televize ( info@ceskatelevize.cz ) . Pokud nedokážeme ani toto,  pak se tady sdružujeme naprosto zbytečně........Howgh

Průměrný počet slepic: 4.4 (36 hlasů)

Česká televize vám odpoví svým předtištěným formulářem s různými frázemi, a pokud vaše stížnosti budou opakované, neodpoví už vůbec. Psala jsem tam už mockrát.

Průměrný počet slepic: 4.7 (24 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Já vím, taky jsem tam psal, akorát mě ignorovali úplně hned ze začátku. Měl jsem takové psací období hlavně za kovidu, kdy jsem psal na všechny strany a jediný výsledek byl, že si občas některý poslanec v novinách postěžoval, že má zahlcený email. Nebo hlavní hygienička Svrčinová, když hodně lidí chtělo informace podle paragrafu 106 tak to označila za sabotáž. Což je ale znamení, že signál od lidí dokáže doputovat až k adresátovi, a naštvat ho (pokud jich je teda hodně). Každopádně nedávno jsem někde zahlédl titulek že Válek ustoupil tlaku a netrvá už na nějaké kravině, což pro nás znamená, že tu jsou nějaké skupiny, které dokážou ovlivňovat a korigovat vládní generátor náhodných nápadů. A protože sami nezmůžeme nic, tak bychom měli tyto skupiny alespoň podporovat.....

Průměrný počet slepic: 4.5 (21 hlas)

Neříkám, že to je špatná metoda, vylíčila jsem svou zkušenost s ČT, aby se s ní předem počítalo (já jim tam i tak psala).

pozn.: Ovšem pakliže by se jim tam takových mailů sešlo ohromné množství, které by je doslova "zahltilo", nic to nikomu neudělá a radost a zadostiučinění to přinese. :-) 

Průměrný počet slepic: 4.3 (16 hlasů)

že reakce občanů na Kokokotrbovu snahu o kriminalizaci akce Nekrm hydru nebyly vůbec kladné a tak couvnul.

Průměrný počet slepic: 3.1 (30 hlasů)