Vítku, to nedáš!

Autor

Před týdnem jsem pro deník TO napsal komentář, kde jsem se zamýšlel nad nejlepším ministrem vnitra všech dob, který do politiky přinesl slušnost a evropské hodnoty, PreVítkem Drakušanem. Napsal jsem, že Ropušan přežil ve funkci pět mrtvých z Dozimetru, tak přežije i patnáct mrtvých na Filozofické fakultě. Mělo to na fejsbůku velmi solidní dosah…

Ale teď už si to nemyslím.

Nemine den, aby se neobjevily další podrobnosti z policejního zásahu na fakultě a nemine den, aby nevyplavala na světlo Boží další lež policejného šéfa Matějčka a samozřejmě i našeho Vítka Pytelnamrtvoly Rakušana. Po půl roce nečinnosti začali novináři alespoň trochu konat, protože kdyby dál pokračovali ve své pozici mrtvého brouka, Seznam zprávy by mohl rovnou zavřít. Tak moc by redakci nemohl dotovat ani Lukačevič.

V posledních dnech jsme zjistili, že policie dobře věděla, že hledá nebezpečného vraha. Sami strážníci to uvedli v protokolu o své akci. Věděli, že Dejvy Kozy zavraždil svého otce a věděli, že je pravděpodobně po zuby ozbrojený. Navíc jsme zjistili, že policejní hlídka žádné kamerové záznamy ani nežádala. Prostě přišli, prošli se po přízemí a poté, co zjistili, že Kozák má mít hodinu v jiné budově, odešli tam a nechali ji vyklidit, přičemž někteří studenti přešli právě do budovy, kde se pak střílelo jak u Verdunu.

Matějček si snažil zachránit kůži a Rakušan ho kryl lhaním jako když Bakala tiskne.

Co ještě nevíme, jak vypadala komunikace policejní hlídky s nadřízenými a ještě nevíme, jak vypadala komunikace mezi středočeskou a pražskou policií. Nevíme, jak velký byl informační šum, nevíme, kdo dával rozkazy a kdo má přímo na svědomí, že měl Kozák víc než hodinu čas se připravit na svých pětadvacet minut hérostratovské slávy.

Petr Hampl už před časem napsal, že Rakušan hned po nástupu do funkce sliboval, že bude stíhat nenávist na internetu. Musíte uznat, že svůj slib splnil. Čermák s Tušlem skončili v lochu, celá řada dalších lidí dostala podmínku a kdo ještě nebyl popotahován za nevymáchanou hubu, ten brzy bude. Samozřejmě, pokud se nejedná o řeporyjské prase. To může. A pak také můžete svobodně litovat toho, že Fico po atentátu vyvázl a přát mu další kulky v břiše.

Ale zkuste u nás říct, že je třeba vládní poslance vzít za rypák a naházet je do Vltavy…

Ale když se řeší nenávist na internetu, tak se holt neřeší nenávist na Filozofické fakultě. Neřeší se tak moc, že stále ještě nevíme, co Dejvy Kozy napsal do toho svého dopisu na rozloučenou. Zřejmě to také bude pořádná politická bomba, když se to tak tvrdošíjně zatlouká. Na víc není čas. Neřeší se propojenost zbrojního průkazu s docházkami na psychiatrii. Neřeší se propojenost registru zbraní s psychologem, neřeší se propojenost policie mezi jednotlivými kraji. Neřeší se pouliční kriminalita.

Ale když jste na to v prosinci či lednu poukázali, když se vám nelíbilo policejní a ministerské mlčení a dovolili jste si něco napsat na fejsbůk, hned po vás skočili. Stačilo si zaspekulovat, že zásah neproběhl bezchybně a už Cemper psal o šíření dezinformací. Tam naopak propojenost mezi ministrem, policií, soudy a liberálními neziskovkami fungovala naprosto ukázkově. Stačilo ne internetu blbě ceknout a pomáhači a chrániči u vás zvonili do čtyřiadvaceti hodin.

Nicméně, pravda nakonec zbude, když se všechno ostatní prošustruje. Včera hodil Vítka přes palubu i šéfkomentátor Seznamu, Jan Lipold. Seznam novinářů, kteří mají s Vítkem a Matějčkem problém, se prodlužuje každý den. Vítkovo lhaní totiž začalo křičet až do liberálního nebe.

Ministr vnitra tohle nemůže politicky přežít. Odteď stahuje ke dnu nejen vládu, ale i STAN. Ať udělá nebo řekne cokoliv, vše bude poměřováno jeho prokázaným lhaním, ke kterému se snížil i před majestátem smrti patnácti mladých lidí. Matějčka navíc stále ještě neodvolal a i když to teď udělá, bude to spíš trapné, protože si tím bude chtít zachránit vlastní kůži, čímž zase jen prokáže nízkost svého charakteru.

STAN to teď má jednoduché. Buď se urychleně zbaví předsedy, nebo je Drakušan stáhne ke dnu. Já vím, ve vládní koalici je teď v módě odpouštět… samozřejmě jen svým kamarádům, ale tím pádem padají hříchy jednotlivce na celou partaj. To je stejné, jako kdyby kdysi ČSSD řekla, že Ratha stále berou jako svého váženého člena. ODS má svého Pavla Novotného, STAN má odteď Rakušana. Rozdíl je jen v tom, že Řeporyjec je hulvát, ale Drakušan je lhář za kterým teče krev.

Tohle tam ve STANu chcete? Víte, jak to je… nemůžete žít vedle kupky hnoje, aniž byste se každý den alespoň trochu nezasvinili. Fakt se chcete ještě rok a půl umazávat krví? Chcete před volbami do sněmovny všichni vypadat jako Rakušan? Pokud ano, nic si nepřeju víc. Vaše preference nejsou nic moc, PreVítek vás spolehlivě stáhne ke dnu a ulpí to na vás už nafurt.

Patnáct mrtvých a celá ta fůra lhaní se nalepí i na Fialu a ostatní koaliční partnery. Všichni uvidí (a budou o tom přemítat) že je důležitější podržet lháře, aby on podržel vládu. Všichni uvidí, jak opravdu vypadá ta změna, které můžeme věřit.

Mimochodem… u Vlka na Kose si můžete přečíst, že náš strategický komunikátor Foltýn má možná bratra Martina… takového mafiánského bývalého policajta, který byl zapleten v moc pěkných kriminálních kauzác, kde se vydíralo, házely se granáty, mučilo se a bylo to tam jako u Redla v domácnosti. Pokud je to pravda, všechno začne dávat smysl. Mafián k mafiánovi. Foltýn k Rakušanovi. Pak je pochopitelné, proč tak snadno našli společnou řeč a proč ze zelené gumy udělali mluvčího, který má komunikovat státní zájmy.

Tohle prostě Vítek nedá. Buď skončí v politice sám a hned a nebo skončí po příštích volbách i s celým hnutím STAN. A upřímně… ať se ještě chvíli udrží. Ať ještě chvíli lže. Ať ještě nadělá škodu svým kamarádíčkům, ať je nervózní, ať udělá ještě řadu chyb a ať vezme celé to dozimetrické hnutí do pekla sebou.

PS.

Aby všemu nebylo konec, Vítek učinil zase jedno ze svých vrcholných prohlášení na twitteru. Obhajoval tam evropské rozhodnutí, které přiklepává výnosy ze zmrazeného ruského majetku Ukrajině. Napsal doslova: Kdo se nechová jako civilizovaná země, může o výnosy ze svých majetků v civilizovaných zemích přijít. Ať se obhájcům Ruska tohle opatření příčí, jak chce, je podle mě jednoznačně správné.

Také z toho úplně zřetelně cítíte, že kdo se nechová jako civilizovaný občan, ten může za naší civilizované pětikoalice o majetek také přijít? Ať se mu to příčí jak chce. Protože podle Vítka je to jednoznačně správné. Co je civilizované chování a kdo je či není civilizovaný, to určuje samozřejmě Rakušan.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (444 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

celý soukromý sektor na pracák!

Průměrný počet slepic: 4 (68 hlasů)

...Vidlák ... Ministr vnitra tohle nemůže politicky přežít....
Ale přežije to. A nejenom ministr vnitra. Všichni ministři a hlavně Fiala. Oni přežijí všechno. Dozimetr, Kampelička, vraždy na UK, valorizace důchodů, inflaci, vysoké ceny energií, vysoké ceny potravin, zvýšení daní nemovitostí, korespondenční volby, preferování Ukrajinců, zaprodání Američanům, předražené stíhačky F-35, zadlužení ČR, atd. atd.

Protože my Češi si necháme líbit všechno. Pětikoalice přišla aby zůstala navždy. To už není vlhký fialový sen, to už je bohužel realita.

vlhkz fialovz sen2

 

Průměrný počet slepic: 4.1 (139 hlasů)
Trvalý odkaz

     vidíš to moc růžově. PreVítek to v klidu přežije, oklepe se a bude dál lhát. Nutella to vymlčí, za chvíli tuhle aféru překryje jiná aféra, navíc začínají prázdniny a lidi se nechtěj unavovat politickejma hrátkama. Do parlamentních voleb daleko, lidi zapomenou, libtardí bezmozkový ovce pak půjdou a hoděj to Vítkovi zase, páč jim mejnstrýmový mééédia vymydlej mozek. A proč? Protože my Češi jsme národ pitomců, blbečků, ovcí, lhářů, práskačů a zbabělců. A hlavně  !!! "Říkali to v televizi." To ná nás Čechy platí. 

     Takže klidně vsadim boty, že Nutella PreVítka neodvolá, vláda nepadne a pojede se v klidu dál až do parlamentních voleb.

     Takže Vítek to v klidu DÁ  !!! 

    Rád bych se mýlil. Ale jinak to nevidím. 

     Všem dobrou noc

Průměrný počet slepic: 4.7 (182 hlasů)

 

Volili jsme:

Senát -  vládní strany 73, opozice 8!

Poslanecké sněmovna - vládní strany 108, opozice 91!

Prezidenta Petra Pavla volilo 3 359 151, nevolilo 2 400 046!

Ve všech dalších mocenských institucích to vypadá podobně!

Tak jsem to zvolili a proto to tak máme!

CHANDRASEKHAR, vše co jste uvedl je jasně podloženo čísly. A čísla tentokrát nelžou.

Vládnutí v tomto složení, tímto způsobem podporuje a souhlasí - Praha, Brno, Státní správa. Hotovo!

Dlaším je to jedno!

Česká republika čítá 10 900 555 lidí. Na demonstraci proti vládě přišlo před časem pouhých 100 000 lidí, potom 20 000 lidí. Dnes už neportestuje nikdo!

Národ náš se raduje,

zpívá, pije, griluje... 

Žijeme tak jak volili jsme,

ženem se do cíle!

Pod vedením premiéra,

co má krásné brýle.

Pekarová, Černochová, obě jsou tak milé,

máme také Rakušana , on nelže - je snílek.

Řekne to,  jak on to vnímá a vždy je to tak

jak to řekne, tak to platí!

Dál nejede vlak.

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (119 hlasů)
Trvalý odkaz

Samozřejmě. Vlci jsou hluboko v lese a hlad je ještě ven nežene. Sice vyjí, ale téměř nikdo je neslyší. A média středního proudu? Ta mlčí a snaží se z posluchačů diváků i čtenářů(!) vyždímat víc peněz. Dělají to všichni, protože ani to kuře... 

On ten CHANDRASEKHAR má pravdu. Bohužel.

Průměrný počet slepic: 4.9 (99 hlasů)
Trvalý odkaz

Fakt je, že jim toho DENNĚ prochází tolik, že se neustále "útočí ze všech možných i nemožných úhlů", že většina normálních lidí je už uondána tím neustálým tlakem. Do toho sud s prachem, který může... Ale musí se to snad už zlomit! Musí! A třeba to může být tohle! A třeba to bude následující jejich "průser". Nějaká ta kapka snad už bude tou poslední:-). No já budu dál věřit a doufat!

Ale přidám bohužel další kousek "vytřeštěného signalisty":-). Vždyť on se tak stará ten "dobrák od pohledu":-)...

Vláda Petra Fialy vyčlení 865 milionů korun na nákup munice v rámci tzv. české iniciativy. Munici dodá česká firma STV Group. „Je to investice do bezpečnosti našich občanů a celé Evropy,“ prohlásil Fiala s tím, že do iniciativy se zapojilo osmnáct zemí z celého světa.Premiér Fiala na společné tiskové konferenci s ministryní obrany Janou Černochovou informoval, že Česko přispěje na muniční iniciativu částkou 865 milionů korun. „Všechny finanční prostředky, které dává Česká republika, jsou pro jediného výrobce munice. V tomto případě jde o českou společnost STV Group,“ uvedl Fiala, že peníze podpoří českou zbrojovku.„Do iniciativy se v tuto chvíli finančně zapojilo patnáct zemí. Některé další země pomáhají také jiným způsobem,“ uvedl premiér

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/865-milionu-na-munici-pro-Ukrajinu-Investice-do-bezpecnosti-obcanu-i-Evropy-rika-Fiala-757586

 

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (99 hlasů)

...„Je to investice do bezpečnosti našich občanů a celé Evropy,“ prohlásil Fiala....

Naopak fialový tupče, je to investice na to aby přilítla první atomovka na Prahu a na ČR.

Průměrný počet slepic: 4.1 (115 hlasů)

Ano vypadá to, že se nám hodně snaží o "prvenství"...

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (24 hlasů)

Rassemblement national - RN, Marine Le Penové vystavila  francouzskému prezidentovi „červenou“. Marine Le Penovová Emmanovi přímo řekla, že pokud její strana po parlamentních volbách sestaví vládu, nebude on vysílat žádné vojáky na Ukrajinu. Už si to nedávno vyzkoušel a jak to dopadlo! (moc se o tom nepsalo)

Očekává se, že Rassemblement national, společně s republikány získají v nastavajících volbách dohromady 43 % hlasů, což znamená, že budou schopni sestavit autonomní vládu a poté se změní systém vládnutí země ve všem, co se týká EU i v tom co bude ovládat Macron.

Průzkumy veřejného mínění před nedělními parlamentními volbami ve Francii (druhé kolo se uskuteční 7. července) ukazují, že Rassemblement national získává nejméně 36 %.

Le Penová řekla, že Macron v případě vítězství Rassemblement national, bude nucen vydat její straně příkaz k sestavení vlády. Francie v tomto případě zažije minimálně do roku 2027 období soužití, prezidenta a premiéra z odlišných frakcí.

Titul šéfa ozbrojených sil je pro prezidenta čestný, řekla Le Penová a naznačila, že rozhodnutí nejsou v rukou Emmana – nebo dokonce jen jeho.

Dodala, že Jordan Bardela, premiér, který povede budoucí vládu "nemá v úmyslu se s prezidentem hádat, ale má své červené linie.

Emmanuel Macron tak bude nadále ovládat pouze svojí mladou a pohlednou choť, pokud ovšem ona se od něho ovládat nechá.

images.jpeg

Průměrný počet slepic: 4.8 (64 hlasů)

No abychom se pak nedivili a nebyli zklamaní - rozmáhá se nám tady takový nešvar, totiž že opoziční strany když se dostanou k moci, tak udělají názorový veletoč a vládnou úplně jinak než slibovali. Např. Fiala, Meloniová, nakonec i ten Zelenskij to ukončení války udělal nějak opačně. A teď otáčí dost možná i Wilders

https://necenzurovanapravda.cz/2024/06/po-nastupu-na-post-nazorova-otocka-wilders-tvrdi-ze-velka-vymena-je-konspiracni-teorie/

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (28 hlasů)

Pravdou je, že já také pořád vkládám naděje do toho, co se bude dít v okolních zemích, že nás to trochu může "odpíchnout", že se pak také přidáme... Nejsem rozhodně člověk, který neustále "hanobí, uráží náš národ", že jsme takoví a makoví, ubozí. Nejsme. Nechci "zjednodušovat". Ony i ty druhé národy mají své určité rysy a projevy...  Naše "národní povaha" je taková jaká je, poněkud švejkovská, poněkud máme na salámu, poněkud se chceme zavděčovat, poněkud jsme líní, poněkud v posledních letech došlo k masivnímu vymývání hlav a zhoršení a snižování národní hrdosti a identity! Neříkám, že mě to leckdy strašně neštve, ale nemám potřebu nás "shazovat", raději bych zabojovala za zvýšení "národní hrdosti" a semknutí. Jsme přece také šikovní, uměli jsme se a umíme se prosadit, jsme pracovití, obětaví, umíme se semknout atd. Je A i B, tak jako všude. Ale vrátím se k dění u frantíků. Je to jistý posun, možná i naděje. Jenže jak "frantíci, tak skopčáci" mají tak velké problémy, krom jiného, se svými připrchlíky, s přečíslováním,  že to může jakémukoli posunu v dění dát úplně jiný rozměr a hodně problémů...takže...

 

 

 

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (24 hlasů)

píšete že: naděje z toho, co se bude dít v okolních zemích, že nás to trochu může "odpíchnout", že se pak také přidáme... , to je naděje, kterou Itkico můžete mít.

Naděje je něco jiného než příležitost. U obojího je velké ALE. V některých zemích se to ještě torchu pohnout může, myslím k lepšímu, v některých už jen k horšímu. V některých zemích v Evropě však už ne, kromě do háje. Hlavně kvůli nasekaným dluhům. Politiky vyměníte, ale dluh zůstává. Některé země propásly svojí šanci už před několika roky a teď na to, co vlastní blbostí vyvedly, čuměj jak puk. Jako příklad uvádím Švédsko. Ono pořád funguje, ale do budoucna, možná už za pár let, bude fungovat sice pořád dál, ale bez Švédů.

A ještě ta naše povaha, jak píšete: Naše "národní povaha" je taková jaká je, poněkud švejkovská, poněkud máme na salámu, poněkud se chceme zavděčovat, poněkud jsme líní, poněkud v posledních letech došlo k masivnímu vymývání hlav a zhoršení a snižování národní hrdosti a identity!

Považuji naší povahu za přijatelnou a  za výhodnou, protože si umíme najít způsob, jak z půšvihů vycouvat. Akorát volit neumíme. Dáme na signály elegánlů s kapesníčkem v kapsičce saka a s kostěnejma brejličkama. Ale strach o nás nemám, poradíme si, skoro vždycky a skoro se vším, vše  co se naší povahy týká je v pořádku, ale ne dluhy co máme a co ještě asi nasekáme... 

Průměrný počet slepic: 4.6 (17 hlasů)

Reagovat už nestihnu! Až v neděli...

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

a na stejné vlně jede i Fico a Orbán.  Sice státní firmy nepošlou na Okrajinu ani kulku, ale ty soukromé? SORRY JAKO. A to je to jejich vlastenectví. Navíc, pokud je pravdivá tato informace, nejspíše bude celkem jedno, co Ropušan řekne, nebo udělá. https://aeronet.news/pchjongjang-prave-oznamil-ze-do-mesice-posle-na-ukrajinu-severokorejske-vojaky-predikce-aeronetu-se-znovu-naplnila-a-britsky-ex-poslanec-prohlasil-ze-na-uzemi-evropy-dojde-k-jaderne-explozi/

Průměrný počet slepic: 4.8 (48 hlasů)

In reply to by menhira

Trvalý odkaz

Pořád je to vlastenectví, pořád je to jiný, statečný postoj, pořád je to snaha se proti tomu špatnému stavět, pořád je to víc než štvaní a fanatismus, pořád je to "zdravý rozum"!

Ale jinak souhlasím s tím dalším. Jestli to další (aeronet) i jen z části bude pravda! Je to další nebezpečná eskalace, další děsivý posun ve velmi blízkém horizontu, akce a reakce nahánějící hrůzu... Ta další možná rozbuška, co to zažehne ve velkém. Můžou mít ti ubožáci vybudovaná  celá městečka, můžou osídlit mars i venuši, ale proboha ani tak to zdaleka neukazuje na zdravý rozum a soudnost těch "rádoby vyvolených". To je k smíchu! Velmi smutnému! Chtělo by se ptát, na čem jedou?

Pak ovšem má vše i s pytlovým kritušanem úplně jiný rozměr...

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

Fialova vláda opět pomáhá obyčejným lidem. A proto se rozhodla, že se koncesionářské poplatky zvýší. Velká mediální novela počítá také s rozšířením okruhu poplatníků. Nové nebude, zda mají lidé doma televizi nebo rádio. Zohledňovat se bude, jestli mají připojení k internetu a chytrý telefon.

„Vymýšlejí se krkolomnosti, že platit bude každý, kdo může ‚sledovat‘, kdo má na to zařízení. To by pak mohli za znásilnění odsoudit každého muže. A pokud by se hájil, že to neudělal, soudce by mu řekl: to je jedno, to zjišťovat nebudeme, stačí, že zařízení máte,“ poznamenal k novele mediální expert a publicista Ladislav Jakl .

Průměrný počet slepic: 3.9 (87 hlasů)
Trvalý odkaz

...Kdo tvrdí, že budu dělat cenzuru, je kolaborant kremelského režimu. Každý, kdo kritizuje vládní politiku, musí být nepřítel země...

Plukovník Otakar Foltýn v tom má jasno. On bude dohlížet na ty správné názory. V roli vládního koordinátora strategické komunikace (!) jakožto hlavní bojovník proti dezinformacím, cenzor plebsu a inkvizitor. Štafetu propagandy a cenzury po neúspěšném Střížovi přebírá ambiciózní Foltýn.

https://cz24.news/vojak-sjednotitel-a-vladni-cenzor-strategicky-komunikuje-valku-imperialisticke-valce/

Průměrný počet slepic: 3.6 (69 hlasů)
Trvalý odkaz

Dealu, Fiala bude koukat.

Celý článek zde: https://cz24.news/sokove-zdrazeni-o-50-polsko-povstalo-proti-green-dealu-fiala-bude-koukat/
Že by opravdu Polsko povstalo?  
Anebo je to falešná zástěrka Donalda Tuska pro oblbnutí Poláků jen proto aby opoziční strana PiS nevstoupila do nové frakce kterou zakládá Orbán, Babiš a Fico ? 

Jak je známo Maďarský premiér Viktor Orbán s předsedou ANO Andrejem Babišem spolu zakládají novou frakci v Evropském parlamentu (EP). Tvořit ji má Orbánova strana Fidesz, hnutí ANO a Směr slovenského premiéra Roberta Fica. Podle maďarského tisku by do frakce chtěli zlákat také polskou stranu Právo a spravedlnost (PiS).

Průměrný počet slepic: 3.2 (62 hlasů)
Trvalý odkaz

politici a úřady je ještě podporují.

zabili v nemecku obcana

Muslimští obohacovači zbili bezdůvodně bílého německého mladíka (20), včera zemřel… Policie stále prosí uprchlíky, přihlaste se sami. Uprchlíci začínají Němce hubit jako divoké králíky, politici a úřady je ještě podporují.

Útok bandy obohacujících barevných uprchlíků ve městě Bad Oeynhausenu nepřežil německý mladík Philippos T. (20). Uprchlíci si ho vyhlédli náhodně večer v parku, kde seděl s kamarádem po maturitním večírku a oba bílé mladíky napadli a brutálně je zbili. Philippos T. utrpěl těžké zranění, kterému po 3 dnech v nemocnici podlehl. Policie stále hledá pachatele, které popisuje jako „jižany“, „mladíky“ a „mladíky v teplákách Adidas“. V původním vyjádření je dokonce místní policie prosila, aby se příhlásili na policii sami. To se k velkému překvapení policie nestalo…!

Je paradoxem, že oběť sama je potomkem řeckého otce, jehož rodina kdysi přišla do Německa za prací. Bad Oeynhausen je město s asi 45 tisíc obyvateli a je dnes zamořeno uprchlíky jako starý stůl dřevomorkou. V posledních měsících zahájili uprchlíci ofenzívu teroru proti bělochům, které vraždí jako divoké králíky. Politici a úřady je v tom ještě de facto podporují. To je ten Západ, kam chtějí „české“ elity patřit?!

zdroj: https://cz24.news/muslimsti-obohacovaci-zbili-bezduvodne-bileho-nemeckeho-mladika-20-vcera-zemrel-policie-stale-prosi-uprchliky-prihlaste-se-sami-uprchlici-zacinaji-nemce-hubit-jako-divoke-kraliky-politi/

Průměrný počet slepic: 3.8 (89 hlasů)
Trvalý odkaz

vám to pěkně zostra, vládne nám mnohem horší mafie než je nějaká Cosa nostra. Fialova mafie český národ zabije. Naši vládní mafiáni jsou více než nějací páni. Ovládají sněmovnu, senát, Hrad i Ústavní soud a proto je výhodnější s nimi nebojovat, ale jen po jejich proudu plout. Česká malost nezná meze a tak do průseru se ze šmejdama v klidu veze. Celá léta nám lhali a budoucnost promrdali. "Oni" mají na tom vinu, že místo západu dostihneme jenom tu Ukrajinu!

Průměrný počet slepic: 4.9 (82 hlasů)
Trvalý odkaz

Stalo se to tak, jak o tom už dávno mluvil prezident Klaus. Nebylo to složité. Dohodli nám a je to.

Na summitu EU bylo rozhodnuto (dohodli nám), že vyberou Němku Ursulu von der Leyenovou na druhé funkční období předsedkyní Evropské komise navzdory skutečnosti, že je pod drobnohledem za své činy během pandemie koronaviru a dohody, které uzavřela s farmaceutickými společnostmi.  

Bylo také dohodnuto (dohodli nám), že příštím předsedou Evropské rady bude bývalý portugalský premiér Antonio Costa a estonská premiérka Kaja Kalas se ujme funkce vysoké komisařky EU.

-------------------

Ursula von der Leyen byla znovu zvolena na pozici předsedkyně Evropské komise!!!

Příštím předsedou Evropské rady bude bývalý portugalský premiér Antonio Costa a estonská premiérka Kaja Kalasová se ujme funkce vysoké komisařky EU.

Tak je to jasný? Tohle je ta opravdová EU. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (55 hlasů)

„Dohoda, kterou uzavřeli lidovci s levičáky a liberály, je v rozporu se vším, na čem byla EU založena,“ 
 

Průměrný počet slepic: 3.9 (35 hlasů)
Trvalý odkaz

Donald Trump vyhrál tolik očekávanou debatu proti americkému prezidentovi Joe Bidenovi v televizní bitvě která měla některé zvláštní rysy:  Konala se dříve než jakákoliv předešlá televizní debata mezi dvěma kandidáty, kteří ještě nebyli zvoleni od svých stran, a byla to první debata mezi současným a bývalým prezidentem.

V debatě dominovali otázky o ekonomice, Ukrajině, nelegálním přistěhovalectví, zdravotních a sociálních otázkách

Odpovědi bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa byly jasné a přesvědčivé na rozdíl od Joe Bidena, který se zjevně snažil odpovědět.  Byly chvíle, kdy byly vidět vážné duševní problémy amerického prezidenta a dojem který to udělalo na americké občany, nebyl dobrý.

Teledebata se konala v Atlantě, začala ve čtvrtek ve 21:00 (v pátek v ČR ve 3:00 místního času) s moderátory Jakem Tapperem a Danou Bass ze CNN a skončila krátce před 5:00 českého času. V sále také nebylo žádné publikum. Prezident Joe Biden a bývalý prezident Donald Trump si nepotřásli rukou, když vstoupili do fáze debaty. Oba kandidáti se naposledy setkali na debatě v roce 2020, kde si také nepodali ruce kvůli protokolům Covid-19.

Podrobný popis debaty  s otázky a odpovědi viz zde:
https://www-pronews-gr.translate.goog/kosmos/nikise-kata-kratos-ton-tzo-mpainten-o-ntonalnt-tramp-sto-polyanamenomeno-debate/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=wapp

Průměrný počet slepic: 3.3 (44 hlasů)

sám sebe porazí s naprostým klidem. Dementní Amerika s dementní hlavou státu, představuje dnes to největší riziko a nebezpečí pro celý svět.

Průměrný počet slepic: 5 (33 hlasů)
Trvalý odkaz

přišel čas zvednout hlas, ať už tu Fialovu vládu vezme ďas!

Průměrný počet slepic: 4.9 (30 hlasů)