Tisíc let temna

Autor

Včera jsem psal o tom, že kádrové rezervy došly… Do politiky se nikomu už moc nechce. Především se nikomu moc nechce mezi liberály. Poslední nadějný frajer sedí v base za znásilnění, Grýndýloví bijci byli odejíti z europarlamentu, ve STANu je to samý dozimetr nebo Síkela a jediné, co se dalo sehnat, je Danuše Nerudová. Personální nouze je tak veliká, že prdel Pavla Novotného dál zůstává zářnou tváří ODS…

Ale ono to není je v kádrových rezervách. Ono je to vyprázdněné i myšlenkově. Teď v pátek bude ODSka prosazovat korespondenční volbu, která vlastně není vůbec pro Modroptáky. Hlasování protlačili na sílu po násilně ukončené rozpravě. Přitom korespondenční volbu potřebují Markétka Pekarová Adamová a Vítek Rakušan, aby měli alespoň teoretickou naději se udržet u koryt. ODS to jen dvojitě poškodí. Jednak kvůli tomu přijdou o voliče a jednak ti zahraniční budou volit někoho jiného.

Myslíte, že se na Fialově politice něco změní? Teď, když mají po volebním výprasku? Ani náhodou. Navíc ještě začali vysílat signály, že opustí evropskou frakci konzervativců ECR, kterou spoluzakládal Vondra se Zahradilem. A k tomu ještě ODS zřejmě bude souhlasit s jmenováním Danuše Nerudové nebo ministerského klauna Hýkely do postu eurokomisaře. Myšlenky prostě došly.

Už před časem jsem napsal, že politická strana je už jen servisní organizací lídra. Už není nositelkou ideje, protože v ní nezůstal nikdo, kdo by ty ideje nesl. Zůstal jen nějaký lídr v pozici zářného slunce, stal se jedinou nadějí, ke které se všechno upíná a je nositelem té jediné myšlenky strany. Tedy… pokud on sám vůbec nějakou myšlenku má. Po třicet let to bylo tak, že novopečeného premiéra pozvali na americkou ambasádu a tam mu určili agendu. V posledním volebním období to vypadá, že Američané už neriskují a novopečenému premiérovi udělají lobotomii. Něco podobného, jako má Biden…

Nemyslete si, že opozice je na tom nějak výrazně lépe. Nikdo neví, co s hentou globalizací a multipolaritou počít. Přimkli jsme se k Američanům a sakra, zase to bylo blbě. Ausgerechnet jsme do jejich řiti vlezli právě ve chvíli, kdy začali blbnout. Hospodářsky jsme se přimklil k Německu, protože Rusko je fůůůj… Jen blázen by se přimknul k Rusku. A tak jsme se napojili na Němce… co by na tom mohlo selhat, že? Myslíte, že když Vondra tyhle zahraničně politické ideje uváděl do praxe, že by ho napadlo, že jeho dojče kamaráden normálně vypnou vlastní elektrárny a s nimi i celý průmysl?

To je také celý důvod, proč je Fiala ještě v premiérské sesli a možná i důvod, proč je ještě živý. Nikoho nenadchne perspektiva, že bychom makali jako v Číně a nebo se měli jako proletáři v Rusku. Nikdo tady nadšeně neobjevuje čínské zpěváky, nevznikají tu ani kofuciánské ani pravoslavné chrámy. Naštěstí ani mešity…

V tomto ohledu má Blyštivý Péťa pravdu. Patříme na západ… i v tom, že se nám nechce rozbít si hubu, rýt držkou v zemi a vše tvrdou prací vybudovat znovu. My na opozici jen máme výhodu, že si ještě vážíme našich kořenů, pamatujeme si, že svět byl rozmanitější, víme, jak vypadá skutečná práce a pamatujeme si i něco jiného než jen bezbřehý liberalismus se sto dvaceti pohlavími a klimatickou tísní. Jaké to byly krásné časy, kdy nás trápila zeď v Matiční ulici.

My na opozici ještě chodíme mezi normální lidi, máme vztah k folklóru a ceníme si dobře odvedené práce. Ale že bychom v našich anarchistických kroužcích diskutovali o novém světovém řádu a snili o Velkém českém Pantátovi, který nám tuto budoucnost ukázal a teď nás k ní dovede, to tedy ne. Adepty na vůdce bychom měli, ale setkávají se s velmi opatrným a chladným přijetím. Už jsme se prostě spálili mockrát a navíc máme na své spasitele vskutku spasitelské a andělské požadavky.

Jak se jmenuje, to co právě žijeme? Tohle je čekání na zázrak. Naděje, že se stane něco, o čem nic nevíme, že se rozestoupí nebesa a skončí všechny lži a pravda nás osvobodí. Ale vlastně už tomu nevěříme. Naposled jsme svěřili naše děti novému školskému systému, který je měl vychovávat v pravdě bez ideologie. Tehdy jsme naposled uvěřili, že pravda je osvobodí. Ale místo toho jim jen nabulíkovali další lež. Lež, která byla vhodná pro expanzi liberalismu. Předtím nám také lhali, ale v alespoň to bylo v zájmu této země a tohoto národa. Teď našim dětem lžou v zájmu KoZa.

Všichni vědí, že král je už dávno nahý. Ale málokdo si to troufne říct. I teď před volbami leckdo věděl, co všechno je špatně. Ale málokdo si troufnul to říct na plnou hubu, protože věděl, že výsledkem nebude ocenění za pravdu, ale proklínání posla se špatnými zprávami. Takhle nějak to vypadalo, když barbaři stáli před římskými branami a na nové světlo zlatého věku se muselo čekat tisíc let. Už je tu máme. Plaví se přes moře na chatrných bárkách a nejvyspělejší část světa si s nimi dokáže poradit jedině tak, že uplatí jiné barbary, aby je zadržovali. Sami už toho nejsme schopni. Naše skutečně bojeschopné legie patří maršálu Haftárovi, tureckému Erdoganovi a dalším diktátorům, proti kterým je Putin slabý odvar…

Ale ono je to už jedno, všechny ostatní západní vojska právě hoří na Ukrajině.

Vlastně si jen můžeme vybrat, jestli našich tisíc let temna přijde z jihu a nebo z východu…

Pokud nemám pravdu, shodněte se v diskusi na někom, koho by stálo za to následovat a za koho by stálo za to umřít.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (355 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

.. nemám tušení, co bych na toto mohl napsat. Snad rovnou obnovit Rakousko-Uhersko, pokud možno bez Poláků, kteří mají o svém spojenectví s USA jasno, velkou armádu a ještě větší ambice. Jdu si poslechnout pana profesora Oskara Krejčího..

Průměrný počet slepic: 4 (62 hlasů)

Polákům nejde o spojenectví s USA, ale o to, poškodit RF. To je staletá nenávist. Něco jako nenávist k Židům.

Průměrný počet slepic: 4.7 (78 hlasů)

všichni nenávidí židy ? Není to naopak ?

Průměrný počet slepic: 4.9 (12 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

.. Je třeba si uvědomit, že Židé jsou NEJSTARŠÍ, stále existující národ. Kde jsou Sumeřané, Babyloňané, Egypťané, Aztékové, Májové, Kartaginci, Makedonci, Etruskové.. Vymřeli a asimilovali.

I ti Palestinci nejsou žádní Filištíni, jsou to Arabové, kteří osídlili Palestinu.

Když nějaký národ dokáže existovat několik tisíc let, a ještě ke všemu v diaspoře, a přesto si uchovat svou kulturu, tak musí být něčím výjimečný a jedinečný, a stojí to minimálně za to, se od nich učit, snažit se pochopit, jak to dokázali.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

 

PROČ?

Před Vidlákovu větu, která opravdu stojí za zamyšlení lze předsunout slovo PROČ? 

PROČ? už je to jedno?

PROČ?? všechna západní vojska právě hoří na Ukrajině? 

PROČ???  Na to rozumnou odpověď fakt nemám, nejspíš pro slepičí kvoč, nebo jen PROTO!

Včera jedno PROČ vznesla Moskva vůči Kyjevu: 

PROČ pokračujete ve válce a ničíte svou zemi?

A sděluje k tomu zároveň: „ Už jste prohráli! Máte 795 mrtvých Ukrajinců za 12 hodin!" Ti chlapi budou chybět, jsou nenahraditelní!

PROČ má Ukrajina stále důvod pro pokračování války?

PROČ Ukrajinská vojska jsou vysílána tam, kde mají každý den obrovské ztráty a nahrazují je dalšími, přesto, že průběh války nemohou prakticky změnit?

-------------

Odpověď může být i následjící:

právě PROTO Rusové trvají na mírovém plánu předloženém Vladimirem Putinem, a říkají, že nechtějí přistoupit k dalšímu ničení ukrajinské infrastruktury, ani  Ukrajiny jako státu!

Je fakt, že nikde na 1000 km dlouhé frontě nemají Ukrajinci iniciativu. Ani  není vidět nic, co by mohlo změnit obraz války ve prospěch Kyjeva, tak i PROTO!

A navíc, na frontu právě nyní míří vlaky ruských systémů PVO S-400 a Buk-M3 SHORAD s dlouhým doletem a také letka 12 substrategických úderných stíhaček Su-34. To je pespektiva a budoucnost pro Ukrajinukterá je  na nic! 

(Systém BUK-M3 je známý svou vysokou účinností při zachycování vzdušných cílů, s dosahem až 70 kilometrů a schopností zasáhnout současně více cílů.

Su-34, jsou substrategické úderné stíhačky, vybavené systémy, které jim umožňují provádět přesné mise proti pozemním cílům.)

Nyní po evropských volbách zaznamenaly strany, které chtějí zastavit válku, více než 40% registrací. To je velkou ranou protiruskému křídlu EU.

Dá se na tahle PROČ odpovědět rozumněji než tím praštěným pořekadlem PRO SLEPIČÍ KVOČ? 

Průměrný počet slepic: 4.8 (138 hlasů)

Opravdu nemám žádnou hlubokomyslnou odpověď ale odpověděl bych takto;

Protože země KoZa a jejich vlády válkychtivých psychopatů ovládané loutkovodiči, kteří se nejspíš dobře baví jako u počítačové hry s vidinou rozvráceného Ruska.

Průměrný počet slepic: 4.9 (53 hlasů)

In reply to by Jirkafik

Trvalý odkaz

máte dobrou odpověď. Oni to nejspíše opravdu stále berou jako jakousi hru. Když paní Černochová může nosit v kabelce tank a bojovému letounu říká holka... tak proč ne? V pondělí to měli ještě všechno nalinkované úplně přesně až do puntíku.  A dnešní Hospodářské noviny najednou napsaly: Fiala mimo hru, zuřící Meloniová. Proč v Bruselu krachla dohoda o obsazení klíčových funkcí v EU?

Tak uvidíme jak to bude pokračovat, asi zažijeme i mnohá další překvapení. 

I když, jak se říká, zázraky se nedějí.

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (43 hlasů)

Politici by měli jít první na frontu, je by ten smích přešel a hned by se začali snažit.

Průměrný počet slepic: 4.9 (21 hlas)

In reply to by Blc

Trvalý odkaz

Kdyby existovala možnost jak to zařídit, šel bych se s nimi na nádraží i rozloučit a na cestu zamávat. Vím že být pro násilí jakýmkoliv způsobem je špatně ale sem se asi hodí výrok -
"Věřím, že všichni ti, kteří těží z války a přispívají k jejímu vzniku, by měli být zastřeleni hned první den občany své země.“ Ernest Hemingway
Je mi jasné, že první, co by mnohé napadlo je, že to už by Putin dávno nežil. Jenže, to by napadlo jen a pouze ty, kteří si všimli existence Ukrajiny až 24. 2. 2022. pokud by se výše uvedený výrok uvedl do praxe o několik desetiletí dřív, Putin by svá vojska na Ukrajinu nemusel poslat. Nebylo by toho třeba.

Průměrný počet slepic: 4.8 (31 hlas)
Trvalý odkaz

PRDEL PAVLA NOVOTNÉHO 

--------------------------------------

Kdyby se dalo zabíjet myšlenkami,  tak z Fialovy vlády už nikdo nežije.

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (97 hlasů)

Kdepak, to by  měli  příliš jednoduché a krátké,  žádné  obyčejné  zabití.

Až se karty změní, je nezbytně nutné spravedlivý, nejlépe všelidový soud.  To bude mnohem lepší, protože pokud se někdo staví do role vůdčí osobnosti ve státě a rozhoduje  o  všech a  zásadním způsobem  ovlivňuje  jejich životy,  zcela logicky  musí být  jeho činnost po zásluze  vyhodnocena těmi, kterým  vládl.  A ne že tady všechno zkurví a pak si bude užívat extrémně vysoký důchod v nové  vile někde  u moře.   

Mimochodem, už se prý nějaké obvinění na Fialu a Černochovou  chystá, info zde

Průměrný počet slepic: 4.6 (54 hlasů)

Všelidový soud? To neklapne. Lidi se nedokážou na ničem dohodnout ... viz zdejší komentáře :-)

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)

In reply to by Blc

Trvalý odkaz

Ono totiž dojde i na ty, kteří z toho dnes profitují. Zatím se utlačuje vždy jen část národa, pejskaři, zemědělci, důchodci, OSVČ, řidiči... ale bude to muset být pokaždé čím dál tím větší část, sešup je strmý.

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Pamatujete na devadesátky a Frantu Mrázka ? Znal jsem ho. Byl to výplod tehdejší doby. Dnes by se asi choval jako politik. Ale proč ho připomínám ? 

On tehdy okomentoval stav této země. Tato země je vytunelována nejen finančně, ale i intelektuálně. (??????) Copak by asi řekl na situaci v dnešní době ?

Ten by teprve asi koukal, kam že to může ještě dojít...

Průměrný počet slepic: 4.5 (66 hlasů)

že to byl právě příchod nového světla neboli liberalismu který ukončil dobu temna!

... a že to byla ona žido-křesťanská civilizace která tuto dobu temna víc než tisíc let utvářela.

Průměrný počet slepic: 3 (40 hlasů)

Deuteronomium - Izajáš = vyvolený národ, který bude vládnout všem a jim nikdo vládnout nebude..

 

Průměrný počet slepic: 3.8 (40 hlasů)

Natolik vyvolený, že si trpělivě, jako včelka sbírající med, zadělává na periodické lekce ze slušného chování. 

Průměrný počet slepic: 3.9 (20 hlasů)

No zo mi je zas anticivilizační hláška.

Římská říše zanikla mezi 4. a 5. na všeobecný úpadek a na útoky barbarů. Křesťané za to, podle Vás, mohli jak?

Po rozvratu Římské říše se nositeli vzdělanosti staly kláštery a později univerzity. Cyril s Metodějem rozvíjí písemnictví a humanní přistup na dosud divoká uzemí.. Za úpadek civilizace a dobu temna muže podle Vás křesťanství jak?

Mám obavu, že Vaše víra je odtržení od realit, a částečně poplatná potřebám těch, kteří civilizaci rozbíjejí.

Průměrný počet slepic: 4.4 (37 hlasů)

Tu vzdělanost představovala po christianizaci jen extrémně malá skupina společnosti. Jen úzká církevní elita která ještě ke všemu eliminovala 99% řecko-římského civilizačního odkazu. Víme že v době říma uměl každý voják číst a psát, avšak stovky let po christianizaci představovala gramotnost stále jen zanedbatelný jev. I samotný Charlemagne byl negramota! A to ani nemluvím o mentalitě kterou křesťanství vygenerovalo která měla za následek upalování dokonce svých vlastních elit. Srovnejme to s "Pro se de magia"  z dob Apuleia. Něco nepředstavitelného. Zřejmě proto jsme dnes zavaleni perverzními moralizujícími šílenci kteří naši civilizaci vedou do záhuby.

Průměrný počet slepic: 4.6 (27 hlasů)

Jsem agnostik ale uznávám že naše civilizace má židovsko, křesťanské kořeny. Počátky této kultury nebyly nic moc, ale postupem času se tato civilizace vyvíjela. O tom, kdy došlo k bodu zlomu, od kterého se nevyvíjí, ale degeneruje, by se dalo polemizovat.

Mnohem důležitější, než to že Karel Veliký neuměl číst a psát, bylo to že vzdělanost podporoval.

Náboženství bylo pro tuto civilizaci zásadní jen v počátcích. V dnešní době už to byl spíš model chování, který něco z náboženství převzal ale obešel se i bez Boha.

Vyzdvihovat liberalismus v době kdy je přílišný liberalismus příčinou kolapsu této civilizace což bude mít fatální následky na životy lidí je tak trochu nedomyšlené.

Průměrný počet slepic: 4.6 (28 hlasů)

Bod zlomu nastal ve chvíli kdy se západní vyspělá společnost rozhodla adoptovat tuto křesťanskou verzi judaismu a upadla na tisíce let do doby temna.
Liberalismus byl reakcí na křesťanský absolutismus. Byla to extremní reakce na extremní situaci. Avšak tuto mentalitu primitivního křesťanského dualismu nepotlačil, pouze ji transformoval do liberálního směru. Dnes vás nikdo nenutí věřit v boha Abraháma protože do role spasitele nebo ďábla vám příhodně dosadí co se zrovna hodí. Je to vlastně mnohem flexibilnější forma manipulace. Pro někoho může být Putin spasitelem, pro druhé ďáblem. V takovém prostředí zcela zaniká smysl pro objektivitu. To je důvod proč současná společnost - včetně tzv. alternativy -  není schopna vyvodit žádnou systematickou nápravu. Křesťanství bylo prekurzorem tohoto. Vaše narážka na to že "vyzdvihovat liberalizmus je nedomyšlené" v době kdy ho tu přece všichni nesmíme mít rádi, je typickým projevem tohoto zhoubného mentálního kolektivismu.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

Západní společnost adoptovala křesťanskou verzi judaismu, a zhruba po 2 000 letech byla nejvyspělejší společností na planetě. A to přes všechny její chyby, tu nic lepšího nebylo. Pokud ano rád se nechám poučit.

To že pro někoho je jeden představitel určitého systému v přeneseném slova smyslu spasitel a pro druhé ďábel nebo když to tak nebudeme hrotit tak jeden jde správnou a druhý špatnou cestou, to je přece normální úvaha. Jen je třeba, aby se společnost nenechala oblbnout, a podpořila ty politiky, kteří zvolili správnou cestu. Co navrhujete lepšího? Správný směr se bude určovat losováním?

To že lidé se většinou nerozhodují na základě logického uvažování, a proto se většinou rozhodují špatně, a to jak v soukromém, tak i veřejném životě, proto je svět plný nesmyslů zla a hlouposti. S tím se nic moc nedá dělat, snad jen se snažit, aby těch špatných rozhodnutí bylo co nejméně.

Průměrný počet slepic: 3.6 (5 hlasů)

 "A to přes všechny její chyby, tu nic lepšího nebylo. Pokud ano rád se nechám poučit." - typický argument každého liberálního demokrata.

Západní řecko-římská civilizace měla úžasný výchozí bod ale adoptovala judaismus a uvrhla se do stavu mentální impotence který trval více jak tisíc let. Díky osvícenectví a jeho politickému uplatnění coby liberalismu jsme skutečně mohli dosáhnout "nejvyspělejší společnosti na planetě" jenom proto aby nás tato mentalita zjevené pravdy v podobě současného liberalismu donutila tuto civilizaci zlikvidovat a ještě to považovat za vítězství.

"To že pro někoho je jeden představitel určitého systému v přeneseném slova smyslu spasitel a pro druhé ďábel [...] to je přece normální úvaha" - ano to je normální úvaha minimálně od roku 325 po Kristu.

Mám pocit že vůbec nechápete o čem mluvím... nechám to být.

Průměrný počet slepic: 4 (3 hlasů)

Ale to víte že Vám rozumím. Na nicejském koncilu roku 325 se rozhodlo, že nám v roce 2024 bude vládnout pětikoalice v čele s Petrem Fialou.

Místo debaty o praktických otázkách dneška se snažíte zaujmout znalostmi které už dávno nemají na naše životy žádný vliv a pomíjíte to co nás v současné době ničí. Ale nenechte se vyrušovat a i nadále hledejte spojitost mezi něčím co žádnou spojitost nemá.

Nechcete post ministra? Do Nynější vlády byste zapadl.

Průměrný počet slepic: 2.8 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Tip na nového Mesiáše, leadera nebo alespoň nějakou novou vůdčí osobnost nemám, ale zato tady mám něco  o  Fialovi.

Podle nejnovějšího MAP 2022   vyhodnotilo IMD  Fialu jako největšího státního rozvraceče let 2023/24 na světě. No, my to máme z první ruky, takže se tomu až tak moc nedivíme, že?

Podle  Forbes je  IMD  nejlépe ohodnocená   instituce na světě,  která  mimo jiné  umožňuje  získání titulu   MBA  ( Master of Business Administration ), takže jejich  hodnocení  lze brát docela vážně. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (58 hlasů)

Tam kde jsou peníze  není nepřítel.  Proto je důležité jich mít co nejvíce a pak vládnout všem a rozhodovat i o jejich životech. 

Problém mohou dělat lidé, pokud odmítnout poslouchat, nedej bože aby měli zbraně  a  mocného vůdce, aby je sjednotil. Do té doby  si mohou klidně věřit ve své například pravoslavné hodnoty, sami nic nezmůžou. Buď někam  na chvíli utečou nebo se schovají , stejně je chytíme a pak uvidí.  Peníze a moc, to je ten správný cíl. Vše ostatní jsou jen kecy. 

Odpor potřebuje hlavu a to je  v článku správně  položená otázka. Kdo je dostatečně bohatý a mocný,  aby mohl sjednotit lidi a zorganizovat  vzdor válce?  Nenajde-li se, budeme muset počkat, až to Rusové nebo Číňani vyřeší.

Osobnosti tu napříč Západem jsou, potřebuji dostat moc a to se zatím úplně nepovedlo.   Potřebuji však nejenom důvěru ,  ale i peníze.  Kdo jim je dá ? Budou pak schopní je užitečné použit a nerozkrást? 

Orbánovi bych věřil. 

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (49 hlasů)

Orbán je od začátku, kdy byl zvolen, nejlepším politikem Evropy (zatímco u nás se střídal jeden blbý a blbější za druhým). Místo aby se od něj v Evropě učili, vymýšlejí, jak ho zničit. A tak je to se vším, co za něco stojí, proto jsme tam, kde jsme.

Průměrný počet slepic: 4.5 (35 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Většina evropských politiků se zřejmě řídí myšlenkou, že když už nemám na to dostat se na něčí úroveň, případně být ještě lepší, tak mu aspoň zkusím podrazit nohy

Průměrný počet slepic: 4.9 (19 hlasů)

- vlastnost většiny lidí i v běžném životě, bohužel.

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

který umí jen vyřvávat: Rusko je fuj!

Průměrný počet slepic: 4.7 (39 hlasů)

názory otočí :-)

Průměrný počet slepic: 4.5 (24 hlasů)

až nám doba pokročí, tak naše svoloč otočí.

Průměrný počet slepic: 4.4 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

má dluhy a tak potřebuje válku. Mocipánům se totiž nechce splácet tu obrovskou pálku. Nikde žádné rezervy, jenom drancování, pěkně nás doběhli ti evropští páni.

Průměrný počet slepic: 4.6 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

jsem na nervy, jak to udělám? Jó, být jako naše vláda, tak něco vezmu vám!

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

tak pojďme alespoň kádrovat!  Lézt někomu na nervy je snažší než pracovat.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

se toho temna týče, tak znám Jiráska. Jenže, vedu život prostopášný ve stylu Alfonse Karáska.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

další mírový summit. Zatím se ještě neví kdy a kde ale už padly úvahy o tom pozvat i Rusko. Šéf Ukrajinské diplomacie Dmytro Kuleba však dopředu prohlásil, že Ukrajina se žádného území nevzdá. Hmm, takže zástupce Ruska asi nepřijede, bo ztracený čas...
Ukrajina začala připravovat druhý mírový summit. Pozve i Rusko (msn.com)

Průměrný počet slepic: 5 (15 hlasů)

vůbec serou země mimo Rusko a Okrajinu ?

Průměrný počet slepic: 4.9 (13 hlasů)

v čele s USA ten konflikt zapříčinily a nadále vydatně přikládají pod kotel. Tyhle ty „mírové summity“ sami svolavatelé neberou vážně, jsou to jen zástěrky. Mají posloužit jen k dalšímu špinění a poškozování RF. Alibismus jak sv*ňa "my přece o míru jednáme" akorát  tak nějak bez Ruska. No ale nic neděláme.
Až to země KoZa začnou brát vážně, přestanou do toho Zelenýmu kecat a Zelená mikina bude moct přistoupit na Putinův návrh. Ale obávám se, že si musí pospíšit. Aktuální podmínky nebudou platit dlouho a další Putinův návrh bude pro Ukrajinu jenom horší.

Průměrný počet slepic: 4.6 (15 hlasů)

... a ponorka brázdící vody kolem Kuby vyčkává, co kozu (KoZa) napadne. Pak by se mohl NY dočkat i zaplavení, když je ty virtuální hry na válku tak baví.

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Padlo už to autorem kýžené jméno politika? Když mluví Čunek, tak si jej poslechnu, přečtu. Zbytek je již několikrát překatrovaná hlušina. Proto nám vládnou dozimetři, feťáci a zloději; vůkol jeden kastrát vedle eunušek, z toho nevzejde kalé sémě, na Hradčanovi dlí prezvědčík. 

Milá Vindobono, vem nás zpět do svého lůna, my už to fakt vícekrát neuděláme, a Novotnýho hodíme hladovým prasatům.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Ale když by do toho šel s námi i Klinda Ístvůd, tak sedlám a tasím taky :-).

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

by se mohl natočit film Mlčení prasátek, kde by ho v závěrečné sekvenci prasata sežrala i s Fialou a Němcovkou 

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Stejně si myslím, že Černochová má pinďoura. No, a Červíček je nomen omen.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

já to vidím takto: Černochová je jenom jalovice, která se chová, jako by byla lvice.

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)