Tento hřebík zatlučeme my!

Autor
Štítky

Přátelé, kolega David Moos odvedl kus dobré programovací práce, nachystal web a úderem dnešní dvaadvacáté hodiny je spuštěn projekt Nekrm hydru. Odkaz zde:

https://nekrm-hydru.cz/

Dovolte mi, abych po vzoru Požarského zazvonil na zvon a zahájil verbování proti největšímu škůdci tohoto národa v moderních dějinách – proti České televizi.

Ještě mnohokrát připomenu praktiky našeho největšího veřejnoprávního média. Mnohokrát připomenu Moravcovu aroganci a jeho cikánskou férovku proti nepohodlným politikům. Mnohokrát připomenu Noru Fridrichovou a její vysmívání se jiným než liberálním názorům. Připomenu, jakým způsobem Česká televize vybírá hosty do předvolebních pořadů, návodné otázky moderátorů a aroganci umělců, kteří žijí z našich peněz, ale nemají pro nás dost pohrdání. Mnohokrát připomenu, jak z obrazovky mizí analytici, kteří říkají něco, co Česká televize nechce slyšet.

Připomenu, jak Česká televize zacházela s Pandora Papers, jak zacházela s Čapím hnízdem, jak zacházela s odboráři, jak lhala o traktorových demonstracích i o demonstracích na Václaváku.

A také mnohokrát připomenu mlčení. Mlčení k Dozimetru, k zásahu na Filozofické fakultě, mlčení k Fialově kampeličce… Mlčení k Foltýnovi a jeho kopání příkopů, mlčení k problémům domácností i průmyslu, mlčení k omezování svobody slova…

A pak také připomenu, že veřejnoprávní médium řeší v hlavním vysílacím čase, že v létě létají vosy a dává tomu několik minut. Díky tomu není čas na Foltýna, Dozimetr ani ukrajinskou jednotku Nachtigal. A

Česká televize má díky svým praktikám lví podíl na tom, jak vypadá naše politická scéna. Má lví podíl na rozeštvávání tohoto národa. Má lví podíl na protěžování psychopatů, bláznů a magorů ve vedoucích politických funkcích. Česká televize je vedoucím protagonistou protinárodní agendy. Ona nejvíc má zájem na rozpuštění ve velké šťastné evropské rodině. Ona nejvíc plive na ty, kteří se tomu snaží bránit, podílí se na indoktrinaci mládeže a vůbec je esencí všeho, co je zapotřebí zastavit a zvrátit.

Klíč od České televize máme v rukou ovšem my. Platíme ji. Úplně stejně měla česká stavovská obec před povstáním v rukou Habsburka. To ona mu schvalovala vybírání berně. Tenkrát sice české stavy udělaly defenestraci, ale před ní císaři pěkně schválili peníze. Pojďme to udělat obráceně. Česká televize žije díky nám a ne naopak. My můžeme hydru vyhladovět. My můžeme zařídit, aby se servali mezi sebou o tenčící se zdroje.

Od roku 2025 navíc mají platit i ti, kteří televizi nemají, ale vlastní počítač nebo chytrý telefon. Zvýšený koncesionářský poplatek má platit v podstatě každá domácnost.

POJĎME SE SDRUŽIT A PŘESTAŇME JIM OD ROKU 2025 PLATIT!

Je mi jasné, že jednotlivec nic nezmůže. Snadno si na něj došlápnou, pošlou exekutory a člověk bude rád, když zaplatí jen pokutu. Ani tisíc lidí nic nezmůže. Možná ani deset tisíc lidí nic nezmůže. Ale sto tisíc lidí, to už je číslo, které není opominutelné. To už není malá hrstka dezolátů na kterou není třeba brát ohled. To je dokonce už docela pěkná kupa lidí, kolem které se nebude snadno dělat příkop ani karanténa. Zároveň už je to pěkný výpadek televizních příjmů, i kdyby měl být jen dočasný.

Dnes po vás nechci nic víc než e-mail, který zadáte na webu Nekrm hydru. K ničemu vás nezavazuje. Jen říkáte, že pokud by se našlo dost spolubratrů a spolubojovníků, tak byste do toho šli. Říkáte, že Vidlákovi věříte. Říkáte, že si počkáte na právní stanovisko, počkáte si na návod, jak čelit vymáhání a exekutorům a pak se rozhodnete, zda podstoupíte riziko a půjdete do toho. A já naopak potřebuju vědět, jestli se v tomto národě najde sto tisíc statečných.

V této chvíli po vás nechci ani přísahu ani sliby. Chci, abyste v sobě začali pěstovat odhodlání, protože to bude nebezpečné a bude to překročení zákona. Ale také to bude nenásilné ba přímo Ghándíovské. My se vám pokusíme během podzimu s odhodláním pomoci. Pokusíme se, aby nás bylo hodně a abychom měli co nejvíc právně krytá záda a abychom byli opravdu všichni pod jednou korouhví.

Akce je ryze politická a samozřejmě protivládní. Není to ale akce stranická. Nikomu to nepomůže do politické funkce, ale má to zařídit, aby veřejnoprávní médium přestalo dělat předvýběr těch, kteří do politiky jdou. Má zařídit, když už veřejnoprávní médium neumí dělat veřejnou službu, ať raději nedělá žádnou. Pokud se to povede, pomůže to celému národu, protože z dějin zmizí jedna rozesíračská a poštívačská organizace, která vlastně už žádnou jinou zpravodajskou funkci nemá. Vydechnou si všichni.

V tomto boji máme každý stejnou sílu. Ty dvě stovky za poplatek. Nikdo není lepší, nikdo není víc, nezáleží na tom, jak kdo mluví, nezáleží na ambicích, nezáleží, jestli jste z Aše nebo Hodonína, je jedno, jestli berete minimální mzdu a nebo pracujete pro zahraniční korporaci. Je jedno, jestli máte na kontě poslední stovku a nebo tam máte padesát milionů. Televizní poplatek je pro všechny stejný. Nezaplacení poplatku nikoho nedostane ani na kandidátku ani do funkce.

Dejte nám váš mail, jako potvrzení, že pokud budeme vše dělat dobře, tak byste byli ochotni jít do toho námi. Pokud se během příštích týdnů a měsíců budeme blížit avizovanému počtu sta tisíc odhodlaných, připravíme sdružení, zapojíme právníky, připravíme zázemí a to vám představíme. Pak teprve se rozhodnete a potvrdíte nám své odhodlání tím, že pošlete dar ve výši měsíčního koncesionářského poplatku, abychom měli z čeho financovat obranu těch, na které pošlou exekutory. Ale to všechno až pak. Až uvidíte a sami vyhodnotíte, že jdeme správným směrem.

V této chvíli váš mail použijeme na jednu jedinou věc – budeme vám tam posílat aktuální zprávy.

Nepochybuji o tom, že se okamžitě najde spousta těch, kteří budou vědět, že to nejde. Kteří vás v dobrém i zlém budou od této iniciativy zrazovat. Přijdou naši soupeři, budou vyhrožovat, budou škodit, budou se posmívat. Přijdou naši přátelé, kteří nám hned ohlásí, že do toho nejdou, protože se přidal tento či tamten, který před třemi roky obhajoval očkování a před patnácti lety jsme se pohádali…

Přečtěte si to. Přečtěte si všechny námitky a zamyslete se nad nimi. Tohle totiž nebude žádná sranda ani to nebude mírný odpor v mezích zákona. Bude to osobně ohrožující…. ale dá se to udělat z domova, z gauče. Nedovedu si představit nic více českého.

A pokud to někoho uklidní, klíče od webu má ajťák David Moos a já.

Nespěchejte s registrací mailu. Přemýšlejte nad tím. Přemýšlejte a pak se rozhodněte. Pravdě a lásce se to v poslední době pěkně sype. Tak jim pojďme zatlouct další hřebíček do rakve.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (329 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

NEKRM HYDRU VIDLAK

ct 24

Průměrný počet slepic: 4.6 (137 hlasů)

ct24--

Průměrný počet slepic: 4.6 (131 hlas)

In reply to by Antonín

Trvalý odkaz

Česko vyhošťuje ruského pravoslavného duchovního Nikolaje Liščeňuka, začátkem srpna jej prohlásilo za nežádoucí osobu. Ruskou pravoslavnou církev moskevského patriarchátu nepovažuji za církev, vyjádřil se ministr zahraničí Jan Lipavský.

celá zpráva zde:  https://t.me/neCT24/60621

Průměrný počet slepic: 4.5 (76 hlasů)

A my zase nepovažujeme Lipavského za ministra zahraničí, a přesto tam smrdí. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (148 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Co nejrychleji vyhostit Lipavského . Tento hloupý pirátský tlouštík zostuduje a ohrožuje naši Českou Republiku po celém světě

Průměrný počet slepic: 4.7 (132 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, děkuji.. Těším se na pravidelné novinky z bojiště

Průměrný počet slepic: 4.6 (84 hlasů)

Díky Vidláku...

Průměrný počet slepic: 4.6 (39 hlasů)
Trvalý odkaz

- KTERÝ DIKTÁTORSKÝ BRUSEL ŽÁDAL MUSKA CENZUROVAT.

USA / EU : Nejen EU, ale dokonce i američtí libtardi vyzývali k cenzuře rozhovoru Musk – Trump. Masivní útok DDOS ho nakonec zpozdil o 45 minut, nicméně nakonec se rozhovor skutečně konal. V tento moment stále není jasné, odkud útok pocházel.

Stěžejním tématem bylo samozřejmě zejména vše, co zajímá Američany, takže skutečně marně přemýšlím o tom, proč chtěla EU rozhovor cenzurovat.

Jak by své počiny Brusel vysvětlil nové americké administrativě, pokud Trump vyhraje, což je noční můrou všech v EU?

Co tedy mohlo bruselským totalitářům tak vadit? Lze předpokládat, že cenzura na území EU byla nařízena také kvůli snížení sledovanosti, která – jak se očekávalo – byla nakonec docela vysoká.

Čísla mluví sama za sebe:

- Více než 1,32 milionu živých posluchačů během prostoru

- Více než 77 milionů zobrazení za pouhé 3 hodiny

- Více než 343 000 lajků, 104 000 repostů a 318 000 komentářů

Navzdory tomuto bezprecedentnímu nasazení se mainstreamová média zaměřují na technické otázky a ignorují obrovský úspěch a dopad na politickou diskusi.

V živém rozhovoru, který upoutal pozornost milionů, Elon Musk a Donald Trump diskutovali o stavu Ameriky a dotkli se témat jako cenzura, bezpečnost hranic, politické pronásledování a pokus o atentát na Trumpa.

Z rozhovoru vyplynulo, že oba jsou velmi znepokojeni rozvratem země a jsou odhodláni bojovat proti silám, které podle nich zemi podkopávají.

Elon Musk na začátku rozhovoru upozornil na masivní DDoS útok, který narušil živé vysílání a zdržel jej daleko za plánovaný vysílací čas 20:00. Musk řekl, že je to jasný znak silné opozice vůči příležitosti slyšet hlas exprezidenta Trumpa.

Tento masivní útok DDOS ukazuje, že existuje velký odpor vůči lidem, kteří jednoduše poslouchají, co chce prezident Trump říct.“

Konverzace se pak stočila na nejaktuálnější téma – ideální místo pro odstřelovače. Musk považoval za obzvláště zajímavé, že Thomas Crooks zvolil první místo pro pokus o atentát.

Pokud by šlo o provedení pokusu o atentát, jaké by bylo vaše oblíbené místo? Tato budova. Tato budova by byla číslo jedna,“ poznamenal Musk a Trump souhlasil: „To by bylo to místo.“

Musk pochválil Trumpa za jeho reakci na pokus o atentát a poznamenal, že neustoupil, ale bojoval se vzdorným duchem. „Vaše činy po atentátu byly inspirující,“ řekl Musk Trumpovi …Nakonec se Musk věnoval otázce cenzury a obvinil eurokomisaře Thierryho Bretona z toho, že chce potlačit jeho rozhovor s Trumpem. Bretonovo varování – „S velkým publikem přichází větší zodpovědnost“ – Musk ostře odmítl, když sdílel následující mem, cílící na Brettona, kterému vzkázal, aby si „ošukal“ svůj vlastní obličej:

Na rozdíl od cenzurních režimů po celém světě Musk řekl Trumpovi:

Myslím, že je zřejmé, že jste zastáncem svobody projevu. Proč?

Během vašeho prvního funkčního období ve funkci prezidenta jste byl každý den neúnavně napadán, často nespravedlivě s křivými obviněními. A nesnažil jste se umlčet média. Nesnažil jste se se omezovat jejich svobodu projevu. A myslím, že to hodně vypovídá.“

ZDROJ: X-Twitter / Slovanka/Necenzurovaná Pravda / Infovojna

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (90 hlasů)

K tomuto článku mě inspirovala náhodně shlédnutá reportáž v televizi, která měla občanskému ksindlu přiblížit výsledky jednání nějaké komise, která se zabývala epochálním pirátským failem, totiž nepovedenou digitalizací stavebního řízení.

V reportáži vystupovala ženština jménem Landová. Byla to ředitelka něčeho někde u toho dredatého debila a bez okolků sdělila národu, že by si stavebníci měli se svými podáními počkat do ledna příštího roku, až to pirátské politbyro definitivě doladí. Trochu mi to připomíná výrok o chlebu a koláčích, který bývá nesprávně připisován Marii Antoinettě, s tím rozdílem, že jmenovaná nakonec přišla o hlavu, což paní Landové zjevně nehrozí...

...Napadlo někoho, že tenhle nezdar může být také záměr? Celé to totiž působí tak hrozně amatérským dojmem, že to vypadá skoro jako úmysl. Asi nikoho by nenapadalo spustit něco takového bez řádného testování a proškolení uživatelů. Není žádné tajemství, že nový stavební zákon vznikal pod silným vlivem developerů a pochopitelně bude tendence celý systém nastavit jako vysokoprahový tak, aby byl administrativně náročný natolik, že jím projdou velké ryby, ale malé ne. Postupně to zkomplikují tak, že k překonání byrokratického firewallu bude třeba mít zdroje a infrastrukturu, experty a právníky, zatímco Franta Hlína z Motyčína, který si chce přestavět svoji kůlnu na 1+kk se solárními panely na kadibudce a tepelným čerpadlem v žumpě, po čtvrtém pátém neúspěšném pokusu pochopí, že si bude muset najmout specializovanou firmu, aby tou hrůzou prošla za něj. ...Taky nesmíme zapomínat, co že řekl hlavní führer neomarxistů, soudruh Klaus Schwab: Nebudeš nic vlastnit a budeš šťastný. Se znalostí zelenomarxistické ideologie nelze najít moc důvodů, proč by stavební řízení mělo fungovat dobře, efektivně a nebyrokraticky...

...Elektronizaci stavebního řízení si pirátská svoloč přivlastnila jako centrální agendu. Řada lidí to vnímala jako logické, protože dosud a mylně pokládají piráty za něco jako ajťáckou stranu a digitální svazáky. Sám Bartoš vystupoval jako projektový vedoucí celé této akce a nechával se s ní s oblibou spojovat, ačkoli to vůbec není jeho byznys. Problém je ovšem, že piráti možná kdysi nějakou ajťáckou stranou byli, ale to už je za námi a hlavně za nimi. Z původních pirátů, co se hodlali zapsat do dějin krádežemi digitálního obsahu, už nic nezbylo. Pirátský škuner se stočil brutálně doleva a zakládající členové raději skočili přes palubu, asi proto, že je lépe plavat mezi žraloky, než se nechat užírat zaživa krysami. Nyní je to strana státních vyžírků z neziskovek, kteří od útlého věku nic jiného nedělají, než sají státní cecek. Pirátit netřeba, kořist jsme teď my všichni. Proč si vůbec myslíme, že tihle paraziti udělají někdy něco užitečného. Jakákoli služba veřejnosti je pouze velice obtěžuje. O něčem vypovídá už jen to, že se stavebníci „předzásobili“ a podávali své žádosti v předstihu ještě před spuštěním Bartošova systému, protože jim bylo jasné, že to dredovatý zmrd a celá jeho parta doprasí tak, že tady rok nepostaví nikdo nic. Lepší výzkum veřejného mínění na téma „Pirátská strana“ si lze těžko představit...

...Sörös je už takhle špatnej z toho, že se i přes enormní investice v ČR neetablovala žádná zeleno-marxistická politická strana jako v okolních zemích. Strana zelených, zainvestováno a katastrofa, investici pohřbila Kateřina Jacques pod hromadou biomasy. Pak přišla Bursíkova strana liberálních demokratů a s ní další provar. Po pár pokusech zjistili, že to tady nepůjde a virus zeleného marxismu bude nutné zanést někam jinam. Postupně tedy zelenomarxistickou agendu vložili Pirátské strany. Když zpackané stavební řízení pohřbí piráty i s Bartošem, a to by tedy mohlo, Sörös přijde o své investice, vrátí ho to o pár let zpátky a implementace devastující zelené klima-gender-ukro-buzno-ESG agendy se zpomalí, než to v plném rozsahu převezme TOP09 nebo nějaká jiná podobná sebranka….

...Nejpravděpodobnější je, že se zbavíme samotného Bartoše a to je také skvělá zpráva. Tenhle zmrd je totiž z nich jeden z nejpřijatelnějších pirátů a hodně voličů nevidí kvůli němu přes strom les, tedy přes Bartoše nevidí ten komunistický ksindl kolem něho. Všichni pod ním jsou už jen horší. Feminismus, marxismus, klimatický žal, letový stud, všechny možné úchylky. Kdo někdy viděl nebo potkal nějaké pirátské zastupitele na lokální úrovni, tak ví, že je to děsivá kolekce naprosto nechutných zelených pohlavních údů. Opačný konec pirátského mocenského spektra, tedy poslanci, europoslanci a vedení strany, jsou marxisté a extrémní levice, proti kterým je soudružka Konečná otylý buržoust v cylindru. Všichni jsou schovaní za zmrdem Bartošem, který patří k umírněné frakci, nijak se neprojevuje a vlastně je všechny kryje. Když tenhle píčus zakuká, budeme vidět pirátské zmrdy in natura. To jim taky voličsky nijak nepomůže, hlavně u těch voličů, kteří ještě nenavnímali podstatu přerodu „ajťácké“ strany na svazáckou….atd.

AUTOR: D-FENS ZDROJ: dfens-cz.com

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (115 hlasů)

způsobil značné finanční škody českému hospodářství. Zmizel ze své kanceláře, kde by měl pracovat na nápravě.

satirické 39 vteřinové video zde: https://t.me/neCT24/60580

Průměrný počet slepic: 4.3 (53 hlasů)

na hlavičku, nebo do hlavičky pirátům

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)

Nějací teroristi piráti poslali Němcům do pekla Nord Stream a nikdo nenašel ty dva potápěče z muničáku českých překupníků zbraní Pata a Mata.

A protože je pro ně v čezku horká půda a jejich podobizny visí na všech wachmandách, poslal na čezko Putin svého nejlepšího českého záškodníka Piráta Bartoše a jeho čeládku! Nejdřív loupili a okrádali internetové pracháče, což čeští uberťáci milují a poslali je do parlamentu. Kde se Bartoš s nepřáteli čezka spářil ví jenom Koudelka a Foltýn. Ale ti také dostávají za mlžení obálku s dárkem. 

Divný je, že když se přestane v čezku stavět, budou statisíce UKrarusů bez práce a vrátí do milované vlasti vyhánět okupanty! Takže to asi nespunktoval Putin, ale Zeleskyj nositel Řádu Bílého lva 1. třídy České republiky. To so s teho volajaký zmetěný!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

- pocítil dopady politiky své strany, když byl brutálně zbit skupinou muslimů

RAKOUSKO : Na úvod je třeba ještě dodat, že onen politik není jen nadšeným vítačem, ale také se hrdě hlásí k tomu, že je homosexuál. Právě jeho orientace měla být důvodem k napadení.

Už vlastně od roku 2015 upozorňuji na zvrácenost agendy, která podporuje na jedné straně LGBTQI a na té druhé islám. Nic, co by bylo méně vzájemně kompatibilní, jen tak nenajdete.

Od samého začátku invaze bylo patrné, že se často stejní jedinci, kteří chodí na různé pride průvody, prezentují i v demonstracích pod transparentem „Uprchlíci vítejte.“

Bylo patrné, že jsou buď naprostí idioti nebo jsou za tuto dvojakost velmi dobře placení. Připomínám, že v rámci české politiky se jednalo zejména o Piráty.

Homosexuálové, kteří tedy podporují politiku otevřených hranic, by si do jednoho – zcela právem – zasloužili Darwinovu cenu. Nebo by jim možná měla být odebrána svéprávnost.

Je zarážející, kolik podobných jedinců – o jejichž svéprávnosti lze úspěšně pochybovat – se najde mezi politiky. Dalším z nich je i jistý rakouský socan, který včera na vlastní kůži pocítil, co svojí politikou podpořil – a co stále podporuje i jeho strana, která udělala z Vídně jakýsi mikrochalífát…...

Slovanka/Necenzurovaná Pravda

https://unzensuriert.at/276313-ex-spoe-politiker-bekam-willkommenspolitik-seiner-eigenen-partei-zu-spueren/

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (67 hlasů)
Trvalý odkaz

Vážení účastníci,

Vám všem, kteří jste se zhostili přípravy i účasti v projektu, jmenovitě hybateli projektu, koordinátorovi a webmasterovi, duchovnímu otci, propagátorům a Všem aktivním účatníkům, přeji ať se projekt povede a splní očekávání.

Přeji úspěšný výsledek

HoSt

Průměrný počet slepic: 4.7 (68 hlasů)
Trvalý odkaz

Pro název zmíněného projektu je Hydra přímo stvořena:

Hydra v řecké mytologii je obluda s hadím tělem a devíti dračími hlavami, dcera stohlavého obra Týfóna (latinsky Týfón) a Echidny (latinsky Echidna), napůl ženy, napůl hada.

Hydra z řeckých mýtů přetrvává ve jméně nejdelšího souhvězdí.

V literatuře je hydra synonymem obludnosti, nestvůrnosti (hydra války, hydra fašismu), proti které se postavit je nekonečný zápas.

Souboj s Hydrou zahájil Héraklés tím, že za lernskými bažinami zapálil les a tak odřízl Hydře ústupovou cestu. Poté si v plamenech rozžhavil šípy a jimi zahájil souboj. Hydru to rozdráždilo, vrhla se na Hérakla, ten jí usekl hlavu, kterou však ihned nahradily dvě nové. Obrovský rak se zakousl Héraklovi do nohy, Ioláos ho však pohotově zneškodnil. Hydra se po zabitém rakovi ohlédla, toho využil Héraklés, vytrhl hořící strom a upálil jí hlavu tak, že na jejím místě se nová již neobjevila. Tak se postupně stalo i ostatním hlavám, včetně té nesmrtelné. Ohořelé zbytky těla Héraklés zakopal hluboko do země, rozsekal tělo Hydry a v její žluči si zakalil šípy. Rány jimi způsobené byly nezhojitelné.

(Hydra -  ženská, neženská. Nána co naletěla Héraklovi - nejspíš pitomá, přitom děsná mrcha, zákeřná, zlá, ošklivá, co si sama pro sebe mohla klidně namlouvat, že je mladá a pohledná. Nevím, zda to tak bylo, nebo ne?  Ale vyloučit se to nedá.)

Průměrný počet slepic: 4.7 (49 hlasů)

Host:...Hydra - ženská, neženská. Nána co naletěla Héraklésovi - tak nejspíš pitomá, přitom děsná mrcha, zákeřná, zlá, ošklivá, co si sama pro sebe mohla klidně namlouvat, že je mladá a pohledná. Nevím, zda to tak bylo, nebo ne? Ale vyloučit se to nedá...

Trefná je tato vaše poznámka Hoste.

Příklady současných Hyder je obrovské množství jako například je Viktoria Nulandová v USA, Ursula von der Leyenová v EU a v ČR Černochová, Nerudová, Pekarová, Jourová, Němcová, Gregorová, Svobodová a jiné drzé české Hydry.

Otázka je kde se najde ten pravý Hérakles na každou z nich? Doba je zlá, zalezlé Hydry ve všech mocenských institucí způsobují obrovské škody, je jich příliš hodně a Heraklesů je málo. Přesto i v dnešní době se nachází několik statečných Heraklesů bojujících proti Hydrám. Jako je například na Slovensku premiér Fico který zničil Hydru Čaputovou. Nebo v USA kde bývalý prezident a současný kandidát Republikánů Donald Trump jako hrdinný Hérakles roznese na kopytech Viceprezidentku USA a kandidátku Demokratů Hydru Kamalu Harrisovou. Nebo v EU kde bojuje statečný Herakles Viktor Orban proti Hydře Evropské Unie.

Nejprezentativnější globální tváří dnešního Heraklese je ruský prezident Vladimír Putin který statečně bojuje proti Hydře Kolektivního Západu a nakonec zvítězí.

I u nás v České Republice máme několik statečných bojujících Heraklesů proti pětidemoliční Hydře. U našich Vidlákových Kydů je Herakles náš statečný Vidlák kterého následujeme mi všichni kteří téže bojujeme proti pětidemoliční Hydře jako malí Heraklesové.

Čest všem současným bojujícím statečným Heraklesům ve světě a v ČR.

Hydra a Herkules


 

Průměrný počet slepic: 4.4 (60 hlasů)

asi bojují s hydrou

Průměrný počet slepic: 4.5 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Každý účastník projektu je vlastně svým způsobem takový Hydrant, tedy jakýsi zásahový prvek, rozhodjící o výsledku a úspěchu akce. Pro přístup k hydrantu je potřebný hydrantový klíč.  Ten drží Vidlák.

Dodnes jsem netušil, koli typů hydrantů existuje. Teď už vím, že není hydrant jako Hydrant. Existuje například nadzemní hydrant, podzemní hydrant, nástěnný hydrant, ale i vyschlý Hydrant, ze kterého ani nekápne.

Průměrný počet slepic: 3.9 (30 hlasů)
Trvalý odkaz

Plukovník Jaroslav Štefec je vysokoškolský přednášející, vojenský analytik a odborník na témata související s obranou státu. Na FB zveřejnil článek o kterém si myslím, že by se měl co nejvíc šířit. A protože nevím jak jsou čtenáři VK na tom s přístupem na FB, dávám ho sem celý i s odkazem - Facebook
Pěkný den všem přeje Jirka Vlach
Zdá se, že současná vláda stále otevřeněji připravuje jí vlastním, podivným, ulepeným a upoceným způsobem něco jako preventivní vojenský převrat pro případ hrozící ztráty moci. Úhelnými kameny těchto příprav jsou mj. kvalitativní změna myšlení mladých lidí změnou systému vzdělávání, likvidace tradiční rodiny, nahrazení reálného života virtuální realitou Netflixu, YouTube a sociálních sítí, nebo atomizací společnosti na okolní svět a jeho hrozby nevnímající mikroskupiny, identifikované vzájemnou mobilní komunikací na Tik-Toku, WhatsAppu a dalších sdílených kanálech. A také stále zřetelnější zapojování vojenské a zpravodajské generality do politického a sociálního dění.
Jako příklad mohu uvést podivné politické projevy pronášejícího náčelníka generálního štábu Řehku, vládního koordinátora strategické komunikace, bývalého nejvyššího vojenského policajta plukovníka Foltýna, veřejně označujícího názorové oponenty vlády za svině, školní osnovy lustrujícího hrdého nositele medaile americké špionážní agentury CIA a novopečeného generála BIS Koudelku, a dokonce i samotného nejvyššího velitele české branné (ne)moci, syntetickou reinkarnaci TGM, nomenklaturního kádra předlistopadové KSČ, aktuálně si na prezidenta ČR hrajícího generála Petra Pavla.
V této souvislosti se mi vybavuje původně ne zcela vážně míněný text, který jsem pod názvem „Jak připravit státní převrat, aneb návod pro pučisty – amatéry“ s dovětkem „Sci-fi, nemající nic společného se žijícími osobami ani existujícími státy“, poprvé publikoval už před více než osmi lety. Zájemci se s jeho plným zněním mohou seznámit například zde: https://fragmenty.cz/.../4251-statni-prevrat-navod-pro... .
Přiznám se, že při jeho psaní jsem byl částečně inspirován něčím, co bylo vytvořeno ve 40. letech minulého století pod názvem „Operace Gladio“ a co se léty vyvinulo v obludné hybridní všezahrnující monstrum. Skutečně jsem netušil, že to, co před pouhými pár lety vypadalo jen jako (řečeno slovy Terry Pratchetta) „lehké fantastično“, se během relativně velmi krátké doby posune do nesmírně tvrdé reality našeho života. Pro objasnění si zde dovolím citovat pár vybraných pasáží původního textu:
O armádě: Vezmi jednu středně velkou armádu a pod záminkou „profesionalizace“ ji zbav civilního sajrajtu, který v ní nemá stejně co dělat. Počkej pár let, než civilové, kteří prošli vojenským výcvikem a umějí zacházet se zbraněmi, vymřou, nebo budou moc staří na to, aby byli schopni plnohodnotně bojovat. Zajisti, aby postupně přišli o vše, co by mohli použít k odporu proti ozbrojeným silám k obraně sebe, svých rodin, svého majetku a své svobody. Zákony počínaje, a zbraněmi, i těmi nejjednoduššími konče.
O generalitě: „Vytvoř skupinu ambiciózních, snadno ovladatelných, nepříliš inteligentních generálů a plukovníků, a zajisti jim podmínky pro jejich seberealizaci; pošli je na stáže do ciziny, do zahraničních škol, izoluj je od zbytku armády a dej jim pocit výjimečnosti a beztrestnosti za sebevětší blbosti, kterých se mohou dopustit.
O politicích: Dlouhodobě vybírej do vedoucích pozic politických stran snadno korumpovatelné nebo ovlivnitelné politiky, pokud možno s temnou minulostí (byť uměle vytvořenou), dostatečně hloupé na to, aby byli ochotni za cenu osobního prospěchu aktivně působit proti zájmům vlastní země a spoluobčanů, kteří je svými hlasy vynesli na jejich dobře placené pozice.
O médiích: Ovládni veškerá média v zemi. Pod záminkou boje proti „nesprávným názorům“ postupně omezuj možnost jakékoliv diskuse a odporu proti zájmům těch skupin a sil, které vše dříve popsané financují. Zajisti, aby mládež naprosto ztratila zájem o politiku a byla ochotná za pár korun kdykoliv vytáhnout do ulic s libovolnou vlajkou a pod libovolným heslem, které dostane od organizátorů.
O metodice: Pokud věci půjdou jinak než si představuješ ty, nebo lidé, kteří to vše platí, použij to rázně a bez zbytečného prodlení. Pamatuj, že už po prvních pár stovkách mrtvých není cesty zpátky. Buď krutý, nemilosrdný a důsledný. Měj připravený důkladný plán a stále aktualizované seznamy "objektů". Na nikoho nezapomeň.
Třešnička na dortu: Vyber si vhodného pitomce, postradatelného generála, kterého nech udělat nejšpinavější a nejkrvavější práci. Po skončení akce a vyhlášení vojenské chunty ho zatkni, nech ho odsoudit „za excesy“ a popravit. Národu ukážeš, kdo za to může, a ty sám jsi z obliga.
Zdá se, že všechny nezbytné faktory úspěchu „preventivního puče“ jsou již v ČR k dispozici. Všehoschopné speciální vojenské síly, obdivující USA a oddané NATO, vhodní generálové na vhodných místech, snadno ovladatelná a úplatná politická „věrchuška“, média … raději ani nezmiňovat. A metodika použití tohoto mixu? Ta je zvládnutá už od konce 30. let minulého století.
Třešničku na dortu si současná vláda již také našla. Je jí již zmíněný koordinátor strategické komunikace Foltýn, jehož rétorika se nijak neliší od rétoriky protagonistů těch nejpokleslejších a nejzločinnějších totalitních režimů minulosti. Tato volba na jedné straně dokresluje ubohost současné české politické scény, tvořené podivnými tvory Novotným, Vystrčilem, Pekarovou, nebo Bartošem, a na straně druhé jasně ukazuje nepřehlédnutelné riziko tvrdého probuzení ze snů o demokracii a svobodě, v něž jsme doufali po roce 1989.
Pokud se česká tzv. „vláda“ tvrdě nevymezí vůči slovům tohoto primitiva, kterému dala moc nejvyššího cenzora v zemi, že lidi, nesouhlasící s „oficiálně povolenými“ názory, je třeba izolovat příkopem a karanténou, tak nezbývá, než vyzvat širokou veřejnost, aby ji za použití všech myslitelných prostředků odstranila dřív, než bude pozdě. Od příkopu a karantény k ostnatým drátům a koncentračním táborům totiž může být jen opravdu malý krůček. Historie, zejména ta relativně nedávná, nám nabízí nepřeberné množství příkladů.

 
Průměrný počet slepic: 4.8 (99 hlasů)

Kdybych nečetl v mládí fantastické knížky, musel vám, pane Jirkafiku, říct: Proboha Peruna, nepište jim návody! Ale ony jsou takové postupy už dávno sepsány a používány. Církve křesťanská i muslimská je dělá po staletí.

Takže jste jen shrnul přehledně už vyzkoušené. Jenže lidi jsou nepoučitelní! Jedno straší lidi suchem, jindy zamrznutím, rozehřátím ledovců a zaplavení zeměkoule, oteplováním, kacířema, komunistama, nacistama, Zemanovcema, Babišovcema, Putinovcema.... a přitom se krade ve velkém i za bílého dne!

Média řeší málo lidí v hospodách, kde jim s láskou křesťanskou zakázaly kouřit, aby tam sedávaly maminky s batolaty. Řeší se zelená voda v nádržích, opičí neštovice, hladové vosy... Ale jak se vymanit ze šmejdských smluv s distributory energií nikdo okrádaným neporadí.

Těžko lidem radit, jak neskončit v totalitě horší než tady bývaly.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Projekt by měl kromě televize zahrnovat i rozhlas - situace je tam prakticky stejná.

Souběžně by mělo být na obě instituce podáno trestní oznámení pro podvod, vydírání a zneužívání veřejných financí, protože od roku 2000 (Spacákové revoluce) nedodržují zákony, na jejichž základě si říkají "veřejnoprávní".

Žádný zákon neukládá občanům platit protistátní aktivistická média - bez ohledu na to, jak si říkají!

Průměrný počet slepic: 4.7 (46 hlasů)
Trvalý odkaz

Zeman o Foltynovi

"Projev plukovníka Foltýna je kongeniální s projevy význačných nacistů krátce po převzetí moci ve třicátých letech minulého století. Také oni mluvili o sviních, které je potřeba zlikvidovat a také tu likvidaci prováděli. Přál bych si, aby plukovník Foltýn nedošel k budování koncentračních táborů,“ sdělil Miloš Zeman.

„Vzhledem k tomu, že plukovník Foltýn je vládní činitel a bojovník proti dezinformacím jmenovaný vládou, má vláda přímou odpovědnost za jeho činy,“ dodal exprezident Zeman.

Průměrný počet slepic: 4.8 (75 hlasů)
Trvalý odkaz

A, skvělý projekt s vyhladověním Hydry, díky !

B, to však samo o sobě nestačí. Pokud bude "ostrý start" za pár měsíců, vyzkoušejte si již teď  televizi ze svého života zcela vypudit, nebo alespoň velmi výrazně eliminovat. Například tím, že se budete dívat jen na dobré filmy. Protože hlavní problém je v tzv. zpravodajství a v diskuzích.  Zprávy v televizi jsou jen a pouze manipulace bez jakékoli  positivního přínosu pro každého jednoho z nás. O politických diskuzích ani nemluvě.  A pokud byste nevěděli co s ušetřeným časem, začněte číst knížky, začněte se znovu navštěvovat s přáteli, věnujte se více rodině, choďte do lesa, atd. atd. Už i chodit do hospody je lepší, než pasivně sledovat obrazovku a nechat si otravovat mysl.  

Průměrný počet slepic: 4.8 (38 hlasů)

Každý by si měl vyzkoušet dopředu, že to co dělá, čí teprve udělat se chystá, že udělat opravdu chce.  Že se nechce pustit do něčeho, bez čeho se nedokáže obejít a bez čeho nedokáže žít. Že nejde jen něco, co bude dělat stejně, ale tajně, aby to nikdo nevěděl. Že si dokáže najít to co potřebuje vidět jinde.

Televizi, nejdříve jen tu Českou, jsem přestal sledovat v roce 2012. Později jsem přidával k ČT (tedy vlastně ubíral) některé další stanice, to jak přibývaly ty blbé. A že jich bylo. Po nějaké době jsme  vyřadili všechny a doma jsme televizi úplně zařízli. Všichni. Zvykli jsme si. Už léta to mé rodině nezpůsobuje žádnou újmu. Televizi nesledujeme. Nejen ČT, ale žádnou. Přiznám se, že když zde čtu jména redaktorů ČT, která se zde často probírají,  když se dozvídám co řekli, udělali, překroutili, vymysleli, zkreslili a zatajili, jsou to pro mně nové informace. Já nikoho z nich neznám. Žádný z jejich draze zapalcených výtvorů jsem neviděl, ani neslyšel. Totéž pro mne platí o Českém rozhlasu. Neposlouchám ho, nikde, ani v autě. Už je to také hodně let. Dnešní doba přináší stále více možností, kde můžeme pohodlně získat jakékoliv informace, kde najdeme zprávy odevšad, kde najdeme i příležitost zábavně prožít chvíle volna, pokud si zvolíme takový způsob trávení svého volného času. 

Připravit si dopředu plán B, to je od Vás BoBo pro stávající televizní diváky důležitá rada. Je třeba vědět co dělat, zejména v během prvních týdnů, kdy se z lačného televizního konzumeta najednou stane nefunkčí, nevyužitelný, vyschlý Hydrant, ze kterého nekápne, nic, ani kačka.

Průměrný počet slepic: 4.6 (25 hlasů)

v hospodě je vždycky príma !

Průměrný počet slepic: 4.5 (17 hlasů)

když hospoda tě zmrzačí.

Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)

slabé jedince

Průměrný počet slepic: 3.9 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Tohle v ČT neuslyšíte:  připravovaný nový zákon  o vojenské policii - bič na civilní občany v ČR.  Tohle už přesahuje všechny myslitelné hranice. Úryvek z článku:

"....  Začalo to sviněmi před 10 dny ve Slavonicích a teď už to pokračuje novelou, která zavání vojenskou diktaturou

Hovořil jsem o tom několikrát, že ministryně Černochová mi připadá jako válečná štváčka, která chystá ČR na válku s Ruskem. To jsem ale ještě neslyšel ty výroky o sviních od bývalého náčelníka Vojenské policie a teď poradce vlády Foltýna. A když si uvědomíme, že předminulý víkend právě plukovník Foltýn nazval odpůrce války v ČR sviněmi a zombíky, tak nám najednou zatrne, když zjistíme, že Černochová nahrála do eKLEPu návrh novely, který dává Foltýnově vojenské policii válečné pravomoci.

Připomeňme, že na Ukrajině hlídky odvodových komisí TCC nemají ze zákona právo vstupovat do soukromých bytů, domů a na soukromé pozemky. Mohou sice zatýkat odpírače mobilizace, ale pouze na veřejném prostranství, ne v soukromých prostorách. Tady ale se ukazuje, že Černochová chce udělit vojenské policii pravomoci, které prostě hlídky odvodových komisí OVS nikde před ničím nezastaví...."

Celý článek  zde

Průměrný počet slepic: 4.9 (38 hlasů)

ovšem přínosem asi nejsem. Televizi nemám, ČT neplatím ani nesleduji, ani jsem s tím nehodlal začít, takže jim "neubude".

EDIT: potvrzovací email zatím nedorazil, tak snad ještě přijde.

Průměrný počet slepic: 4.5 (17 hlasů)

ale asi jako většina vlastním chytrý mobil a noťas, což mi podle nového zákona ukládá ty zlodějské poplatky od 1. ledna 2025 začít platit. To rozhodně nemám v úmyslu, takže se do projektu nekrm hydru moc rád připojuji a budu šířit.

Průměrný počet slepic: 4.6 (17 hlasů)

Ale mohlo by stačit, aby dodavatel internetu zablokoval ČT. Nemůžou snad chtít poplatek, když možnost koukat na ČT ani nemáte. V každém případě jsou to vyžírky, jako dnes už neúnosně mnoho státních zaměstnanců.

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)

Ano, technické řešení jak přimět majitele chytrých mobilů / diváky ČT poplatky platit není těžké. Těm, kdo sledují ČT přes internet umožnit přístup až po zaplacení. Ale ono je jim jasné, že takových uživatelů by asi moc nebylo, proto hledají plošné řešení. To co vymysleli je ale samozřejmě nesmysl. Je to stejné jako vymáhat placení alimentů od všech mužů, protože na dělání dětí mají nastroj.

Průměrný počet slepic: 4.8 (25 hlasů)

jsem stejného, nebo hodně podobného smýšlení. Necítím, že by blokování a neplacení koncesionářských  poplatků byl nejpalčivější problém této země. Odkud se dozvíte, že máte povstat a vyrazit ku Praze? Na televizi čučí každý ( a nemám na mysli zprávy), to je podle mne ten nejrozšířenější veřejný prostředek.

Průměrný počet slepic: 2.5 (8 hlasů)

No, já to myslel tak, že kdyby někdo hledal smysluplné řešení, tak ČT na internetu zakóduje a přístup umožní jen těm, kteří zaplatí. Jenže oni nepotřebují řešení, potřebují poplatníky a tak vymysleli plošný nesmysl aby vytěžili co nejvíc. Možná je to dobře, třeba to nas**re zase víc lidí.
Ze současné ČT se nedozvíte, že máte vyrazit ku Praze demonstrovat, protestovat. Tam ve zprávách maximálně řeknou, že pár stovek proruských dezolátů bylo policií zpacifikováno. Tyhle informace půjdou jinými sítěmi.
ČT asi není nejpalčivější problém této země, ale je to největší lhář v této zemi. Tedy hned po Fialovi. Nevěřím jim už ani předpověď počasí

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

ČT je pouze jednou z jejích hlav. Nejprve je třeba zbavit moci pomýlené a přiteplené liberály a teprve pak se můžeme vydat na nějakou normální cestu.

Průměrný počet slepic: 4.3 (21 hlas)

Hydra liberalismu? Vy si myslíte že třeba takový Fiala je nějaký liberál? Pokud hledáte liberalismus tak si přečtěte dnešní Vidlákův článek; to je typická manifestace liberální mentality!

 

Průměrný počet slepic: 1.9 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

aby se na každou svini už nevařila voda:

Německo vydalo evropský zatykač na ukrajinského instruktora potápění, který byl údajně členem týmu, jenž vyhodil do povětří plynovod Nord Stream... ( agentura Reuters).

Průměrný počet slepic: 4.9 (23 hlasů)

Měli by vydat zatykače na všechny ty západní zmetky, kteří to celé spunktovali, a ne jenom na instruktora potápění. To je jako stíhat bankovního pracovníka, který ukázal zlodějům cestu k trezoru a ti ho pak do mrtě vybrakovali.

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Ja už som sa pridal.

Prišiel som o prácu pozorovateľa OBSE na rusko-ukrajinskej hranici, lebo som písal čo chcem a nie čo sa v EU páči.

Prišiel som o prácu na slovenskej zemi lebo som písal pravdu o prisťahovalectve a problémoch čo spôsobuje aj v GB a nemecku.

Rád prídem o prácu aj teraz s Vami, ale mňa nenaserú, vždy je možnosť!

Průměrný počet slepic: 4.9 (26 hlasů)
Trvalý odkaz

. Citát z

https://www.manova.news/artikel/der-neue-dreissigjahrige-krieg

!Tím, že se vzdali střízlivého výzkumu a racionálního uvažování, se (novináři) od ostatních akademických „mozkových hlav“ (Bertolt Brecht) liší pouze formou své agresivity. Padělatelský zabijácký instinkt si vypěstují pouze tehdy, když postaví disent mimo zákon. To odhaluje nedostatek důstojnosti tvůrců médií (214).

 

V důsledku toho nás dezinformují fanatici v redakcích, kteří si pletou vlastní resentimenty s realitou. Bez problémů spolupracují se stejně transatlantickými zkorumpovanými fanatiky v politice. Společně udržují boje na Ukrajině a vedou Evropu do nové třicetileté války!

Resentiment: citový vztah, založený na pocitu utrpěné křivdy, staré nenávisti a pod. (Slovník cizích slov)

Průměrný počet slepic: 4.9 (8 hlasů)

pro všechny, co mají aspoň zbytky zraku. Nebo i pro slepejše, bo ti možu poslouchat

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)

když teď UA překročila u Kurska hranice Ruska, tak to už jsou také agresoři ??

Průměrný počet slepic: 4.5 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

Toto je odpověď na tvrzení Boba že v Babím Jaru žádný masakr nebyl.

Je mi jasné že Vy žádný důkaz o tom, jak to v Babím jaru bylo nepřijmete. Jste na tom podobně jako Svědkové Jehovovi, kteří za mnou občas zajdou a bez zaváhání věří své Strážní věži, že co nevidět přijde „konec světa“. Ví že s přesnou předpovědí se jejich badatelé Bible už mnohokrát spletli, ale to nic nemění na tom, že tentokrát to určili přesně.

Přesto že je mi jasné že žádný argument svědčící proti Vaší víře nepřijmete, posílám Vám odkaz, ve kterém je historie Babího Jaru popsaná. Je to sice zpracování uměleckých děl napsaných k tomuto tématu ale i historická linka je tam dost podrobně zpracovaná.

V dnešní době není problém získat informace o čemkoli, je ale problém roztřídit je na ty věrohodné a nevěrohodné.

Patříte do skupiny lidí, kteří to někdy dokážou, jindy ne. Někdy Vám emoce popletou hlavu. Stejně jako Těm Svědkům.

https://dspace.cuni.cz/bitstream/handle/20.500.11956/10142/DPTX_0_0_11210_0_119582_0_27216.pdf?sequence=1&isAllowed=y

Orwel se obával těch, kteří nám zamezí přístup informacím. Huxley se obával, těch, kteří nám jich poskytnou tolik, že nás to dovede k pasivitě a egoismu. Orwel se obával, že před námi bude skrývána pravda. Huxley se obával, že pravda se utopí v moři bezvýznamnosti.

Neil Postman

Průměrný počet slepic: 4.1 (13 hlasů)

si strč za klobouk. Dej sem odkaz na DOKUMENT o exhumaci obětí. Kde jsou ??? A pro úplnost: nenapsal jsem, že masakr nebyl. Napsal jsem, že dodnes nebyla nalezena těla obětí.

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

proto, že ta místa později zaplavila protržená přehrada a velký nános bahna... Nevím, ale celý ten případ určitě není vymyšlený. Sporné snad mohou být jen počty obětí, které se v různých zdrojích trochu liší

"Po válce místo nesmírné lidské tragédie upadlo v zapomnění. Stalinově antisemitské politice 50. let se jeho připomínka příliš nehodila. Oficiální sovětská historiografie se navíc zaměřovala převážně na líčení vítězství ve Velké vlastenecké válce, ve které padlo 25 milionů lidí. Zdůrazňovat tragédii jen jednoho etnika bylo zkrátka více než nemístné. Několik pokusů vybudovat zde památník proto selhalo. Na konci 50. let tu dokonce vznikla přehrada. Hráz však nevydržela nápor jarních dešťů roku 1961, bahno zaplavilo severní část Kyjeva a způsobilo rozsáhlé škody, několik lidí zahynulo. Přehrada již proto nebyla obnovena. Vznikl zde městský park. Místa masových hrobů se většinou nenašla. Záplavy paradoxně přispěly k tomu, že se o Babím Jaru začalo mluvit."

https://www.holocaust.cz/zdroje/clanky-z-ros-chodese/ros-chodes-2006/listopad-3/babij-jar/

Průměrný počet slepic: 3.4 (8 hlasů)

ani jeden kosterní pozůstatek

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

Ten odkaz jste nečetl. Pokud byste jej četl, tak nemůžete psát takové kraviny.

I když..............vlastně můžete. Kraviny píše kde kdo, tak proč ne vy.

Průměrný počet slepic: 3.4 (8 hlasů)