Strategická exkomunikace...

Autor

Vdnešní době člověk nemá moc důvodů k radosti, ale jedenadvacátý srpen byl tentokrát alespoň na chvíli příjemnou výjimkou. Ono se totiž zase jednou ukázalo, jak vyprázdněný je dnešní režim a jak moc prázdné fráze generuje. Všechny fejsbůky a twittery byly plné především vlastním životopisem našeho PePy, který napsal v roce 1987 a vlastně se ukázalo, že Petr Pavel je první polistopadový prezident, který aktivně vítal sovětské tanky… Tentokrát prostě dělali strategickou komunikaci především dezoláti a náš tzld. Otakar Foltýn si vlastně ani neškrtl.

Ono je to vůbec zajímavé. Nejprve ho otevřeným dopisem podpoří nových 99 Pragováků, aby jen o den později zjistili, že jeho kampaň spočívá v tom, že na úřad vlády promítne nápis „Jdi domů Ivane.“ Nepromítl to na ruskou ambasádu, ani to nepromítl na chodník před ruskou amabasádou… promítl to na Strakovu akademii, právě ve chvíli, kdy Ivan Bartoš domršil digitelizaci stavebního řízení tak moc, že se už nejspíš nevzpamatuje. Soud mu nařídil vypsat nový tendr, protože ten původní Bartoš vypsal blbě. Což znamená, že celý proces začne znova od začátku.

My, dezoláti, jsme říkali, že Foltýn je tupá zelená lampasácká guma, která těžko vyprodukuje něco strategicky komunikativního. Je totiž tak hloupý, že potřebuje veřejnou podporu od ohebných umělců. Především od těch, kteří už mají s podpisy antichart své zkušenosti. Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš. Všichni ti Svěrákové a Atombáby ho podpoří, protože to přece dělá VÝTEČNĚ a on velkým nápisem upozorní na Ivana Bartoše a jeho ministerskou neschopnost. Celý český internet se tomu směje…

Zajímalo by mě, kdo tento dopis zorganizoval… A vůbec by ně nepřekvapilo, kdyby se ukázalo, že to byl Foltýn sám…

Dalším výborným počinem byla kampaň „Můj 68.“ Různí pamětníci se tam s národem dělili o svou osobní zkušenost, jak přijely sovětské tanky. A ukázalo se, že režim už vlastně nemá co adorovat. Jeho hrdinové z roku 68 se vzmohli jen na emotivní gesto planého vzteku. Jistý Ivo si vzal sirky a spálil svoje sovětské praporky… Ani bych se nedivil, kdyby to udělal hezky za zavřenými dveřmi ve sklepě, aby ho u toho pro jistotu nikdo neviděl. Nějaký Antonín zase vyškrtal v dětské encyklopedii hesla o Sovětském svazu…

To jsou prosím opory dnešního režimu. Lidé, kteří škrtají v knihách a pálí praporky, které si ještě včera pořídili a lepili si je na okna, aby ukázali lásku k SSSR. Nikdo z nich nezapálil sovětský tank. Nikdo nevtáhl osamělého okupanta do temné boční uličky a jeho tělo pak hodil do kanálu. Nikdo nenasadil ani statek ani hrdlo, jen udělal krotký (a pro jistotu osamělý) protest pod rozlišovací úroveň okupačních vojsk. Nikdo neudělal nic, jen někde hluboko v duši pěstoval planou nenávist, která vyhřezla po padesáti letech a dneska se ukájí u videí se zničenou ruskou bojovou technikou a stejně jako tenkrát zavírá oči před tím, že na každého mrtvého Rusa bylo spotřebováno pět Ukrajinců…

Myslíte, že tito lidé zvládnou pro své Fialy, Jurečky a Rakušany udělat něco víc, než jen hodně sprostě psát na sociálních sítích? Myslíte, že zvládnou něco jiného než co zvládli tenkrát? Jako obvykle jen dají průchod emocím, rozohní se, když tak si rekreačně zahajlují (vid, hloupý Honzejku?) nebo si zaslávaukrajinují, ale tím to skončí.

Do toho náš prezident strategicky vykomunikoval, že útoky proti strategické infrastruktuře jsou ve válce legitimní cíl a tak není divu, že Ukrajina zaútočila na Nordstrým… To se tak ve válce dělá, víme? Sice to byla naše strategická infrastruktura, která by bývala měla lví podíl na levné zbrojní výrobě, ale tak daleko už IQ 107 nedosáhlo. Není divu, že se mu vysmála i Zacharovová. Má pravdu, že tahle doteď mluvili jen různí teroristi, kteří se snažili o asymetrický konflikt. To je tak, když Evropa bojuje proti Rusku a USA s Ukrajinou bojují proti Evropě… a taky trochu proti Rusku.

Ano, dokázali jsme chybějící ruský plyn nahradit. Ale za trojnásobnou cenu a většina z toho plynu je opět ruská, jen přejmenovaná. Díky zničení Nordstrýmu a dalším výborně pojatým sankcím jsme se dopracovali do stavu, kdy česká nábojová iniciativa dopadla fiaskem, protože jednak granáty vykoupilo Rusko a ty co nevykoupilo, ty jsou předražené jako sviňa. Za cenu jednoho ukrajinského granátu jich Rusko vyrobí deset.

Ale jedna věc se vládním zmetkům podařila. Protlačili senátem korespondenční volbu. Padesát šest senátorů se našlo, kteří s tím souhlasili. Jejich jména bychom také měli znát, protože to byli oni, kteří v podstatě zničili funkční a důvěryhodný volební systém. Zákon o korespondenční volbě je paskvil už od schválení. Má platit od roku 2026, ale použije se už v roce 2025. Jen v roce 2025 nebudou platit některé pasáže a to především ty o trestnosti podvodů. Příští rok budou veškeré korespondenční sviňárny beztrestné. Proč asi, že?

Příští rok budou moci volit ti, kteří tu nežijí, neplatí daně a dozvídají se o dění u nás výhradně z České televize… Budou moci rozhodovat o tom, co se jich nijak nedotkne. Tak alespoň tu Českou televizi bychom měli alespoň přidusit. Už jen proto, aby se korespondenční voliči rozhodovali podle někoho jiného než podle Václava Moravce. Doufám, že už někdo posílá na radu ČT ostré prosby, vypíná první program a přestal nakupovat výrobky, které reklamy na ČT propagují. Nebo alespoň udělal seznam těch výrobků, abych ho mohl vyvěsit. Já budu mezitím pokračovat ve verbování pro Nekrm hydru…

Za chvíli budou senátní volby. Měli bychom udělat všechno pro to, aby ti, kteří korespondenční volbu schválili a teď obhajují mandát, aby se nedostali. Seznam těch, kteří hlasovali proti tomuto národu, ten bychom se měli naučit nazpaměť a nikdy ho nezapomenout.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (377 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

S účinností od roku 2026, avšak s výjimkou pro rok 2025.

Dělám právníka 20 let, ale takovou blbost jsem ještě neviděl.

Jedná se o zcela evidentní účelovou snahu pětikoalice ovlivnit volby ve vlastní prospěch. Příští rok tedy hrozí falšování hlasů ze zahraničí. V těch dalších volbách už bude působnost tohoto způsobu volby velmi pravděpodobně rozšířena i na tuzemské voliče. Z toho plyne jednoduchý závěr - buď se vzchopíme, příští rok to otočíme a tenhle paskvil zrušíme, nebo už si na demokracii budeme jenom hrát.

 

Prokletím nás Čechů je mizivé

povědomí mladé a střední generace

o historii naší země. Tento handicap

otevřel dokořán bránu vylhané

západní propagandě, která nás

naučila milovat své vrahy a

nenávidět spasitele. Stali jsme se

národem s vymytými mozky a

zmrzačenou duší, který kráčí vstříc

své zkáze.

(FB J. Rajchla)

Průměrný počet slepic: 4.7 (182 hlasů)

BĚŽ DOMŮ, IVANE  (Bartoši)  😁)) ...a vem si s sebou Volodymyra s celou naší vládní smečkou...

Průměrný počet slepic: 4.7 (109 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

BĚŽ DOMU IVANE. 
Konečně. Už to trvalo dlouho než se jim to rozsvítilo.


bez domu ivane
 

Průměrný počet slepic: 4.7 (116 hlasů)

- Rusové zabírají na Ukrajině další území NATO a BlackRocku!

UKRAJINA / RUSKO: Divíte se, že plukovník Foltýn je v delíriu a každého s krasavicí Drábovou sprostě uráží, co jim síly stačí? Oni už velmi dobře vědí, že přes zmanipulované volby by národ Foltýny, Fialy a Pekarové raději viděl v kriminálu, než ve vládě!

Parta z Pentagonu, NATO, Bruselu a jejich ratlíků jako je Fiala, si Ukrajinu porcovala a loupala jak Jeníček perníkovou chaloupku. A zlá ježibaba (Rusko v čele s Putinem) je nachytala při činu a nyní jim to dává sežrat.

Ale Putin samozřejmě ví, že my, občané východní Evropy, bychom nikdy Rusko na našich územích nepřijali. Stejně tak, jako americkou, zabijáckou a útočnou armádu. Takže zelený mozek Foltýn pláče na nepravém hrobě. On totiž nepochopil, že nejsme ani ukrajinská, ani ruská, natož americká republika, ale česká! Ale přece nechcete od zelených mozků myšlenku. Taková drzost: vážně chcete, aby zelený mozek přemýšlel?I vláda samozřejmě ví, že my víme, že trochu retardovaný Foltýn je jen vějička a návnada na odvádění pozornosti, aby zločiny a právní paskvily například u volebního práva mohla vláda prosadit, zatímco hromosvod Foltýn plive urážky a schytává vztek lidí. Nevíme, zda to Foltýn ví, ale vláda ho má za užitečného idiota, kdy i návrh rozpočtu je v utajeném, totalitním režimu, což si dokonce ani totalita komunistická nedovolila…... .. Ale třeba z Ukrajinců udělá při dalších volbách vláda naturalizované Čechy a za premiéra do Strakovky zvolí Zelenského. Podvodný, nový, antidatovaný volební zákon je k tomu upraven. Petr Pokorný   Zdroj: Skrytá Pravda 

https://cz24.news/foltyna-chyta-amok-rusove-zabiraji-na-ukrajine-dalsi-uzemi-nato-a-blackrocku/

Průměrný počet slepic: 4.5 (92 hlasů)

Celkem 43 novodobých Pragováků podepsalo pamflet s výzvou na podporu generálního cenzora ČR Otakara Foltýna, který nazývá občany sviněmi, zombíky a dokonce už i pedofily! V nenávistné petici jsou odpůrci Fialovy junty nazýváni “proruskými aktéry” a je jasné, odkud to přišlo! Eurokomisař Breton napsal Muskovi, aby umlčel Trumpa! Drakonická totalita Eurosojuzu dosahuje nepředstavitelných rozměrů!

podrobně zde:
https://aeronet.news/celkem-43-novodobych-pragovaku-podepsalo-pamflet-s-vyzvou-na-podporu-generalniho-cenzora-cr-otakara-foltyna-ktery-nazyva-obcany-svinemi-zombiky-a-dokonce-uz-i-pedofily/


foltyn trojzubec ceskoukrajinska vlajka
 

Průměrný počet slepic: 4.7 (73 hlasů)

Vidlák: .....Dalším výborným počinem byla kampaň „Můj 68.“ Různí pamětníci se tam s národem dělili o svou osobní zkušenost, jak přijely sovětské tanky.... 

A naše zkušenost potvrdila co se zabránilo na 20 roků  po 1968    to jest nezaměstnanost , rozkrádání, drogy a USA

1968 Dekujeme

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (105 hlasů)

1968

Průměrný počet slepic: 4.7 (138 hlasů)

podle jeho názoru byl útok Ukrajinců na Nord Stream legitimním cílem!

Německá prokuratura přitom jen před pár dny obvinila ukrajinského potápěče z terorismu a vydala na něj zatykač!

Český generál-prezident zešílel? Zacharová označila Pavla za vyvrhele!

podrobně zde:
https://aeronet.news/petr-pavel-se-dopustil-schvalovani-mezinarodniho-terorismu-podle-jeho-nazoru-byl-utok-ukrajincu-na-nord-stream-legitimnim-cilem-nemecka-prokuratura-pritom-jen-pred-par-dny-obvinila-potapece/

PePa ruska uniforma
 

Průměrný počet slepic: 4.6 (86 hlasů)
Trvalý odkaz

jako vždy 🐓🐓🐓🐓🐓

Průměrný počet slepic: 4.4 (45 hlasů)

přehrajte jim alespoň Toma a Jerryho

1min a 29vteřin video viz zde: https://t.me/LussiList/45146

zdroj: český list
 

 

Průměrný počet slepic: 4.2 (38 hlasů)
Trvalý odkaz

- Vystoupení z Evropské Unie, NATO, WHO a OSN
- Okamžité ukončení placení  % z HDP do NATO, ukončení přijímání dotací z EU a příspěvků placených Českou republikou do Evropské Unie.
- Snížení DPH na pohonné hmoty a potraviny
- Navýšení důchodů lidí, kteří zde pracovali a platili daně
- Zdanění velikých korporátních společností, které zde neplatí daně.
- Maximální podpora malého a středního podnikání, kde je majoritním vlastníkem občan České republiky nebo Slovenska.
- Podpora školství, vědy, výzkumu, sportu a průmyslu. Klíčové podniky těžkého průmyslu mají opět patřit do státních rukou.
- Výstavba nových bytů a zvýhodněné půjčky od státu na bydlení se státní garancí výše splátky. Stát by mohl přispět na pořízení nového bytu až 50% z ceny. Pro výstavbu bytů by byla založena státní firma (kvalitní byty & domky s garancí kvality). Výstavba bytů a prodej za nákupní ceny.
- Zachování české koruny a garance hotovostní platby.
- Česká republika by měla mít novou státní banku, kde bude mít 100% vlastnický podíl. Jsme pro návrat zlatého standardu (měna krytá zlatem).
- Podpora tradiční rodiny & vlasteneckých hodnot
- Suverénní zahraniční a obchodní politika České republiky. Jsme otevření jednání se státy BRICS a všemi, kteří nám mohou nabídnout energie za výhodné ceny. Považujeme za důležité obnovit silné vztahy se Slovenskem.
- Důkladná prověrka všech cizinců žijících na území České republiky. Rádi podpoříme šikovné a nadané, kteří se u nás poctivě živí prací a odvádí daně. Naopak zde odmítáme živit z našich daní cizince, kteří zde dlouhodobě nepracují, odmítají se podrobit českým zákonům, uznávat naše tradiční zvyky a hodnoty.
- Maximální podpora českých zemědělců. Chceme kvalitní potraviny vypěstované v České republice a vytvoření potravinové soběstačnosti
- Pro občany České republiky a podniky elektrickou energii za výrobní ceny. Přebytky prodávat za nejvýhodnější cenu do zahraničí.
- Voda má patřit zpět českému státu (je v zájmu obyvatelů ČR)

zdroj: Co neMÁTE vědět
 

Průměrný počet slepic: 4.7 (111 hlasů)

jen bych maličko doplnil :

založení skupiny vyšetřovatelů (lovců hlav) z bývalých pracovníků kriminálky.

Pracovně ji nazvěme Jánošík . Skupina by byla ,,podepřena,, zákony a pravomocemi něco jako  agent 007 - jen to zabíjení bych vyloučil, protože přednostně bych chtěl hříšníky ze světa domů doručit živé.

A doma by bylo umožněno hříšníkům navrátit to, co odeslali tunely a odklonili mimo republiku do jiných finančních ústavů a systémů výměnou za přežití i jejich nejbližší rodiny mimo kriminál - nebo je tak nějak prostě  ,,motivovat,,  aby pochopili, že před spravedlností se nikde po světe neschovají  a s nimi, nebo za ně, to odskáče celá rodina. Pochopitelně jen tam, kde se majetky nedají doložit příjmem po odečtení spotřeby jednotlivce nebo domácností.

Jako motivaci pro Jánošíkovce bych mimo mzdu viděl cílovou  odměnu ve výši např. 1 promile z navráceného . Kolik asi tak třeba pan Kožený vysosal z republiky ? to by mohlo být motivační že ?!

A věřím tomu, že na vše výše uvedené Antonínem ,by pak bylo i dost prostředků  .

Kočken

Průměrný počet slepic: 4.9 (12 hlasů)

Tak toto považuji za opravdu blbej, ba přímo neapný žert. Autorem tohoto podání jsem já sám osobně a postupně jsem uveřejňoval tento text všude možně a je to v podstatě náš program www.senioriainvalide.cz Pokud to ale je práce člověka úplně stejně myslícího jako já, jen mi to utvrzuje ve správnosti mnou prosazovaných vizí v naší budoucnosti této země.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Z.Svěrák - Znárodněno na Twitteru:
Vstoupil 1961 do Komunistické strany československé, 28 ledna 1977 podepisuje antichartu, 2023 se srdečně objímá s novým prezidentem ČR, bývalým komunistou, rozvědčíkem VKR, STBákem a vojákem ČSLA, za frenetického  potlesku naší kulturní fronty. Předtím ovšem zastával radikální názor, že s bolševiky se nemluví. Dnes je jedním z hlavních signatářů pamfletu(který by ani Hořejší šéfredaktor Rudého práva nenapsal lépe) na podporu vrchního cenzora plk. Foltýna. Nemohu si pomoci Zdeněk Svěrák je pro mě jenom bolševik, který nic nepochopil a jeho myšlení zůstalo bolševické. Řečeno Janem Werichem "být mladý blbec není ostuda, ale být starý blbec ostuda je".

zdroj: Co neMÁTE vědět
 

Průměrný počet slepic: 4.7 (95 hlasů)
Trvalý odkaz

Farmaceutičtí giganti se cítí  na Ukrajině jako doma. Spojené státy americké nedávno obnovily své biologicko-vojenské aktivity na Ukrajině. USA mění území Ukrajiny na testovací oblast pro biologické experimenty, testují nebezpečné a neotestované léky na dětech a pacientech psychiatrických klinik a praktikují zakázané léky na představitelích ukrajinských ozbrojených sil. Americký farmaceutický gigant Pfizer testuje na Ukrajině své „syrové“ léky. Takto se teprve v roce 2023 testovali na ukrajinských dětech, zejména v kyjevských nemocnicích, kde se uskutečnila zkouška pilotní vakcíny proti chřipce. V důsledku toho zemřelo více než 40 ukrajinských dětí.
více zde: https://www.armadnymagazin.sk/2024/08/22/usa-obnovili-testovanie-biologickych-zbrani-na-ukrajine/

zdroj: armadnymagazin.sk
 

Průměrný počet slepic: 4.2 (38 hlasů)
Trvalý odkaz

Transmigrant

Průměrný počet slepic: 4.5 (74 hlasů)
Trvalý odkaz

Moldavské úřady odmítly zapálit v den osvobození od fašismu Věčný plamen u památníku, kde začala operace Iasi-Kišiněv, která znamenala začátek osvobození východní Evropy od fašismu. Ministr obrany Nosatij řekl, že datum osvobození země od fašistů „nikdy nebude patřit mezi státní svátky". Pro současné vedení Moldavska nejsou „osvoboditeli“ vojáci Rudé armády, ale rumunští fašisté diktátora Iona Antonesca , kteří bojovali po boku nacistů! Prezidentka Moldavské republiky, Rumunka Maia Sanduová, nazývá tohoto nacistického zločince „výjimečnou historickou osobností“ a na státní úrovni vyznamenává „hrdiny“ žijící v republice pod jeho velením.

zdroj: Co neMÁTE vědět
 

Průměrný počet slepic: 4.1 (43 hlasů)
Trvalý odkaz

Donald Trump sebevědomě porazil Harrisovou s trojnásobnou převahou viz foto, ale zatím jen v těch volbách, které na sociální síti X organizoval Musk. Za 24 hodin odevzdalo svůj hlas téměř 5,9 milionu uživatelů sociální sítě.
foto zde: https://t.me/neCT24/61054

zdroj: neCT24
 

Průměrný počet slepic: 4.3 (36 hlasů)

Ale v českých médiích placených koncesionáři Donald Trump úplně zmizel! Je tam jenom ta nečernoška Hariska, válkovůdci Clinton a Obamama vítězové z Bagdádu a Kábulu, ostatní eliti. Budou nás tedy do slavné volební noci denně krmit obdivuhodnými megalháři a kecaly našich milých protektorů v USA. Už se těším na ty závažné rozhovory mých známých o jedinečné Kamale a zločinci Trumpovi. Na jejich odpovědi na otázky: Čím se Kamala Hariska zasloužila o stát? Čím se provinil proti státu Donald Trump? 

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

když vyhlásili po velkém sabatu v lednu 2021 v Izraeli světovou invazi Covid-SARS-19 nejvyšší potentáti světa, když premiér Izraele chválil zázračnou rychlost a množství dodávek vakcín pro Izrael, nezapomněl zdůraznit, že informace o jejich účincích  zaplatí to množství pro celý jeho Izrael. Možná ta jejich cena byla stejná jako je s bombardéry F-35, sotva poloviční nebo ještě protekčnější. Blboni v EU nesmlouvají, ti zaplatí, co si šmejdi řeknou a ještě si přidají desátek pro sebe. 

Informace se vyvažují zlatem. Proto v čezku dostávají poddaní jenom ty pokrutiny, zatímco olej zůstává pro někoho úplně jiného. 

Průměrný počet slepic: 4.4 (35 hlasů)
Trvalý odkaz

A zatímco v naší malé zemičce rusobijec a hlavní cenzor Otakar Foltýn a jeho kumpáni rozvíjí štvavý hon proti sviním, prezidentský francouzský pár si užívá dovolenou ve Fort de Brégançon viz foto. Kontroverze kolem dovolené a fotek Brigitte Macronové ve Fort dě Brégançon se zúčastnila i Candance Owens, americká politická komentátorka známá svými názory. Na Twitteru sdílela dvě fotky Brigitte Macronové v Brégançonu doplněné komentářem, který nechává jen malý prostor pro interpretaci: „Brigitte Macronová si užívá letní slunce s pár přáteli. Zjistěte, co je špatně ."  Přímá narážka na to, co vypadá jako penis v rozkroku první dámy. Americká konzervativní politická komentátorka, spisovatelka, aktivistka a televizní moderátorka Candace Owens se opakovaně vyjádřila o kontroverzní teorii francouzských novinářů zdá se Briggite Macron narodila jako muž či ne viz zde: 
https://www.facebook.com/reel/1684588662357775


Makronka na dovolene v plavkach

https://x.com/RealCandaceO/status/1825980218819141688

Průměrný počet slepic: 4.2 (41 hlas)
Trvalý odkaz

Vidlák: Nikdo nenasadil ani statek ani hrdlo, jen udělal krotký (a pro jistotu osamělý) protest pod rozlišovací úroveň okupačních vojsk. Nikdo neudělal nic, jen někde hluboko v duši pěstoval planou nenávist, která vyhřezla po padesáti letech.

A že je takovch "hrdinů" stále víc a více! Už to nejsou jenom ti, kteří se krčili v koutě a pak roky mávali vlaječkami na 1. máje, vymetali schůze a aktivy, srarali se o nástěnky výzdobou v dobách výročí, tajili bratra emigranta a dědečkův živnostenský původ. Vstali noví bojovníci, kteří nebyli v roce 1968 ani na světě. netuší, že babička byla obávanou svazačkou a maminka jakbysmet. Jezdili i do Jugošky, protože je tam nějaký soudruh s razítkem pustil. A oni se vraceli do toho zlého socialistického lágru! Na Jugošku neměl prachy každý. Ale jejich pracovitá rodina ano.

A teď, když je Rusák navzdory slibům našich politologů a znalců imperiální politiky Ruska, pořád někde u Dněpru a nehýbe se na Západ. teď jsou největší hrdinové a bojovníci Západních hodnot. Možná za své hrdinství a boj za Prahu dostanou ty metále, jako ti vítězové od Bagránu.

Kolik se tady takových hrdinů prezentuje a poučuje ostatní? 

Průměrný počet slepic: 5 (23 hlasů)
Trvalý odkaz

 

Co myslím tou sračkou?! Alarmistický ekologismus…

Ne Zelení, ba ani Greenpeace  a spol. nestojí na počátku této ideologie, nýbrž americký president Nixon, který za tímto účelem instrumentalizoval NATO.  Důkazy  najdete např. v Německé národní knihovně ve veřejných dokumentech NATO a internet nabízí rovněž důkazy toho. Např.  zadáte-li v googlu „Man's environment and the Atlantic aliance“ ,      ‎( NATO Information Service 1. Januar 1971)

 

U příležitosti 20. Výročí založení NATO 10. dubna 1969 vyjádřil Nixon před zástupci členských zemí přesvědčení, že západní svaz potřebuje sociální rozměr,  který by zdůraznil zájem vůdců Západu o kvalitu lidského života v poslední třetině 20. století.

Tento“třetí rozměr“ NATO měl sloužit jako eko-dudlík k uklidnění hnutí roku 1968.

V protokolech NATO z roku 1972 se najednou mluví o celosvětové ekologické krizi, mající tři příčiny: růst měst, exploze obyvatelstva a „škodlivý účinek lidské techniky“.

Šest let po Nixonově halali se z iniciativy americké vlády  ve „Fogarty International Center“ ve městě Bethesda, Maryland, uskutečnil „Woodstock“ ekozávisláků, na kterém promluvila 74-letá Margareta Mead:

„Stojíme před periodou, ve které musí společnost učinit rozhodnutí globálního rozsahu….Co my potřebujeme od vědců, jsou hodnověrné, pokud možno nerozporné odhady, které mohou politici využít k vytvoření  umělých, ale účinných varování, odpovídajících instinktům, které umožňují zvířatům utéct před hurikánem…Jde o to, že bude simulována nutná schopnost přinášet oběti. Proto je důležité, soustředit svou pozornost na zdůrazňování možných nebezpečí pro lidstvo“.

Tímto proslovem Mead přímo vyzývá vědce k vytváření zdánlivé reality, normálně řečeno, ke lhaní.

A vlády jim to umožnily štědře dotovanými „fleky“, čímž korumpovaly velkou část pavědecké veřejnosti. Jak řekl dr. Willie Soon: „Konsens 97% znamená, že 97% vědeckých pracovníků souhlasí s tím, co říká jejich chlebodárce“.

Dobře míněná myšlenka ochrany zdravého životního prostředí se zvrhla ve  fašistoidní ideologii, což, předpokládám, nebylo záměrem Nixona.

Této ideologie se zmocnila globální fašistická elita a přiřadila ji k dalším: obracenému rasismu, migrantismu, genderu atd.

A u všech najdete kořeny v USA…

Napsáno po přečtení  knihy „Die grüne Falle“ (Zelená past) od Heinze Huga

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (20 hlasů)