Prázdná slupka

Autor

Andrej Babiš už není spolupracovníkem STB. Na Slovensku byl uzavřen smír mezi ministerstvem spravedlnosti a Andrejem Babišem. Případ se prý ocitnul v důkazní nouzi a tak obě strany uzavřely dohodu. Andrej Babiš defintivně není spolupracovníkem STB a za to nebude požadovat od slovenského státu žádné odškodnění. Hotovo, uzavřeno, soudně schváleno. Prezident Pávek nakonec na seznamu kolaborantů s režimem zůstane sám…

Upřímně… ono je to vlastně jedno. Na preference hnutí ANO to stejně nemá vliv. I kdyby soud dopadl obráceně, Andrej Babiš by stejně řekl, že s rozhodnutím soudu nesouhlasí a jeho příznivcům by to jako vysvětlení stačilo. Stejně tak, když to teď skončilo smírem, žádný Babišův odpůrce nezmění názor, nezačne si myslet, že Andrej je čistý jako sníh a rozhodně hnutí ANO nezačne volit. Změnilo se jen to, že mééédia přišla o jeden argument, ale ony si zase najdou nějaký jiný. V záloze jsou pořád ještě Pandora papers a kdyby bylo nejhůř, tak se něco zase vycucá z prstu.

Také proběhly volby v Moldávii. Především tedy referendum o tom, zda se do moldavské ústavy dostane bod o tom, že země bude usilovat o vstup do EU. Takřka po celou dobu sčítání to bylo proti vstupu do EU. Příznivci už mluvili o strašlivých ruských zásazích do voleb a bezprecedentním ovlivňování. Ale nakonec došlo na bidenovskou křivku dvou set tisíc voličů v zahraničí (především v USA a Kanadě), kteří převážně volili korespondenčně a nakonec to těsně dopadlo pro usilování o vstup do EU.

A rázem se přestalo mluvit o ruském vměšování. Respektive, řeklo se, že se sice Rusové snažili, ale na volby to nemělo žádný vliv.

Raději ani nebudu mluvit o amerických volbách. Internetoví vrabci si cvrlikají o tom, že některé státy ani neprovádějí indetifikaci voličů. Prostě se předpokládá, že nikdo nepodvádí. Trump obsluhuje v „Mekáči,“ Kamala opakuje fráze, průzkumy jsou vyrovnané, že to zase nejspíš rozhodnou korespondenční hlasy, které budou všechny pro Demokraty..

Už se nedá věřit slovenským soudům ani slovenskému státu, protože osvobodily Babiše. Nedá se věřit moldavským volbám, protože na půl dne je strašně ovlivnilo ruské vměšování, ale když přišly hlasy z Ameriky, tak už vměšování nemělo na správný výsledek žádný vliv. A americkým volbám už nevěří ani Američané…

U nás do voleb zasahuje ústavní soud ad hoc změnami přepočtů, korespondenční volbu už máme také schválenou, Pavlík Novotný chodí za své výroky svobodně a Čermák s Tušlem za mírnější výroky sedí. Dvojí metr se změnil na dvojí kilometr. TZLD Foltýn komunikuje s lidmi tak, že je nazývá sviněmi, Jourová se proměnila v banální byrokratické zlo, Musk napůl v žertu říká, že pokud Trump nevyhraje, tak ho zavřou a budou to poslední prezidentské volby.

Maďar je kritizován za to stejné, co dělá i Tusk, ale u Poláků je to v pořádku. Gruzie je kritizována za zákon FARA, který první zavedli Američané. Izraelská válka má za mnohem kratší dobu na svědomí víc civilistů než ruská válka.. Ale terorista je jen Putin. Když Írán projevuje zdrženlivost, tak se mu smějí, že je to zbabělost. Když provede odvetu, je to jasný důkaz jeho perfidnosti.

V Rakousku poprvé od války nebyl pověřen sestavením vlády vítěz voleb…

Hele, existuje ještě nějaká státní instituce, které všichni věří? Existuje nějaký soud, soudce, univerzita, profesor, fakulta, léčitel, doktor, filozof, novinář, bloger, šéfredaktor, agentura, vědec, akademie, politik, politická strana, voják, generál, maršál, či tak něco, kterému by věřili všichni? Existuje někdo nebo něco, co požívá všeobecnou autoritu? Nebo už je úplně všechno relativní, včetně práva a pořádku?

Nebudou teď policajti stávkovat tím, že nebudou dávat pokuty, protože se už nemohou dívat na to, že jsou jen automaty na vypisování bločků?

Zbyl nám vůbec nějaký tmelící prvek ve státě? Řekněte nějaké jméno, které je všeobecně respektováno a uznáváno. Řekněte jakoukoliv hodnotu, kvůli které by se pod jednotnou českou korouhví shromáždili liberálové i Alternativa. Čemu ještě věříme všichni? Kdysi to byl alespoň stát, národ, rodina či křesťanské náboženství, ale i tohle už je úspěšně rozvráceno. Už jsme tak daleko, že ani pohlaví není jisté.

V Bruselu jsem se už díval, tam žádný tmelící prvek není.

Mimochodem… včera ve Štrasburku schválili půjčku Ukrajině ve výši 35 miliard EUR, která prý bude financována z výnosů z ruského majetku. Ale o tom v zítřejších eurokydech…

Vždyť už jsme jen prázdná slupka. Už se jako demokracie i jednotná země jen tváříme. V posledních dnech mám pocit, že jsme se do sebe ještě natvrdo nepustili jen z lenosti. A také proto, že nikdo nechce začít jako první. Jak vidno, už je jedno, že je Slovensko v EU a že před dvaceti lety splnilo všechny požadavky na právní stát a evropské hodnoty. Teď už je půlce spoluobčanů jasné, že stejně není demokratické, protože se k moci dostal Fico. Jak to asi za rok bude vypadat u nás?

Skutečně, pojďme se dnes zamyslet, jestli existuje něco, co ještě máme všichni společné a co by nás svedlo do jednoho šiku. Protože jestli nemáme, tak je občanská válka jen otázkou času. Jestli není nic, co patří nám všem a co je nad námi všemi, tak nejsme ani národ a vlastně už ani stát.

Za rok už totiž nebudeme věřit ani volbám…

Existuje ještě něco, před čím všichni dobrovolně a rádi skloníme koleno?

________________________________________________________________________________________________________________________

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle příslušnou částku, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

 

 

 

 
Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (330 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

ukradených cizích peněz. To nevymyslíš 

Průměrný počet slepic: 4.8 (113 hlasů)

⁉️ ⚠️ 🇪🇺„Prosím, vzpamatujte se! A přestaňte nalévat do Ukrajiny zbraně a miliardy.“

Slovenský europoslanec Ľuboš Blaha se na zasedání parlamentu vyjádřil k plánům EU využít ruský majetek:
„Zmrazení ruských prostředků je krádež a banditismus. Můžete najít stovky výmluv, ale pokud kradete majetek a kradete ho Rusům, pak se vaše činy nazývají krádež. Kradli jste majetek Američanů, když USA rozpoutaly nevyprovokovanou agresivní válku proti Iráku? Kradli jste majetek Američanů, když NATO bombardovalo Bělehrad? A kdy bylo ilegálně odtrženo Kosovo od Srbska? A dnes se znovu ptám: budete krást majetek Izraelcům za páchání genocidy proti palestinskému lidu?“ zeptal se Blaha.
@neCT24 

Průměrný počet slepic: 4.9 (158 hlasů)

.. znalci antické vzdělanosti tomu říkají Pyrrhovo vítězství.

I když, o vítězství se tu nedá mluvit. Je to porušování tabu a to bylo vždy krutě trestáno.

Rozhodně není žádná náhoda, že se summit BRICS koná v předvečer prezidentských voleb v USA. Já bych se to nebál přirovnat s soudobému ekvivalentu dohody z Bretton Woods, kdy udělali z USD světovou rezervní a zúčtovací měnu. BRICS zkrátka zhasne světlo a zavře dveře za BrettonWoodským systémem, který dostal první ránu do vazu když zrušili směnitelnost USD za zlato a zavedli petrodolar. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (70 hlasů)

Jediné co máme v tomto "čechistánu" společné (v různých podobách) jsou DANĚ a jednou také SMRT. Smutné.

Průměrný počet slepic: 4.9 (65 hlasů)
Trvalý odkaz

volbám už dávno většina občanů nevěří. Tak asi tak.

Průměrný počet slepic: 4.7 (70 hlasů)
Trvalý odkaz

 Scott Ritter,  20. října 2024, kráceno

https://libya360.wordpress.com/2024/10/20/irans-bomb-is-real-and-its-here

Vypuknutí konfliktu mezi Íránem a Izraelem zřejmě změnilo postoj Íránu k vlastnictví jaderné zbraně.

Írán od dubna vydal nejméně tři oficiální prohlášení, která otevřela možnost zrušení náboženských ediktů (veřejných prohlášení majících právní účinek), proti získání jaderných zbraní.

Zdá se, že okolnosti, které podle Íránu musí existovat, aby toto odvolání ospravedlnily, byly nyní splněny.

Tato prohlášení vydaná Teheránem by neměla být považována za pouhé hrozby, ale za reálnou politiku, která naznačuje, že Írán se již rozhodl získat jadernou zbraň, že prostředky k tomu již existují a že toto rozhodnutí může být realizováno během několika dní, jakmile bude vydán konečný politický příkaz.

Náboženskou fatvu proti držení jaderných zbraní vydal v říjnu 2003 íránský nejvyšší vůdce ajatolláh Alí Chameneí. Zní takto:

"Jsme přesvědčeni, že přidání jaderných zbraní a dalších typů zbraní hromadného ničení, jako jsou chemické a biologické zbraně, představuje vážnou hrozbu pro lidstvo... [považujeme] použití těchto zbraní za haram (zakázané) a snaha ochránit lidstvo před touto velkou katastrofou je povinností každého z nás."

Šíitská víra však zastává názor, že fatvy nejsou ze své podstaty trvalé a islámští právníci mohou prohlášení pozměnit v souladu s potřebami doby.

Krátce poté, co Írán v dubnu zahájil proti Izraeli operaci Pravý příslib, Ahmad Haghtalab, velitel Islámských revolučních gard (IRGC) odpovědný za bezpečnost íránských jaderných zařízení, prohlásil:

"Pokud chce [Izrael] využít hrozbu útoku na jaderná centra naší země jako nástroj nátlaku na Írán, je možné a myslitelné, že dojde k revizi jaderné doktríny a politiky Íránské islámské republiky a její odstoupení od dříve deklarovaných úvah."

V květnu Kamal Charrazí, bývalý ministr zahraničí, který je poradcem nejvyššího vůdce, prohlásil: "Nemáme rozhodnutí vyrobit jadernou bombu, ale pokud bude existence Íránu ohrožena, nezbude nám nic jiného než změnit naši vojenskou doktrínu."

A na začátku tohoto měsíce íránští zákonodárci vyzvali k revizi íránské obranné doktríny, aby se zvážilo přijetí jaderných zbraní, protože riziko eskalace konfliktu s Izraelem stále roste. Zákonodárci poznamenali, že nejvyšší vůdce může přehodnotit fatvu proti jaderným zbraním s odůvodněním, že se změnily okolnosti.

Írán již nějakou dobu disponuje schopností vyrábět a vyzbrojovat jaderné výbušné zařízení. Za použití vysoce obohaceného uranu by Írán mohl během několika dní sestrojit jednoduchou zbraň, kterou by bylo možné použít v hlavici balistické rakety.

V červnu Írán informoval MAAE, že ve svém zařízení Fordow instaluje přibližně 1 400 moderních odstředivek. Na základě výpočtů odvozených z íránských zásob 60 % obohaceného hexaflouridu uranu (surovina používaná při obohacování v odstředivkách) by Írán mohl během několika dní vyrobit dostatek vysoce obohaceného uranu (tj. nad 90 %) k výrobě 3-5 zbraní s uranovou hlavicí.

Jediné, co je k tomu potřeba, je politická vůle. Zdá se, že Írán právě tuto hranici překročil.

V únoru bývalý šéf Organizace pro atomovou energii Alí-Akbar Sálehí prohlásil, že Írán zvládl "všechny vědecké a technologické jaderné prahy" pro výrobu jaderné bomby, a poznamenal, že Írán nashromáždil všechny potřebné komponenty pro jadernou zbraň, s výjimkou vysoce obohaceného uranu.

O dva týdny později Džavád Karímí Ghodúsí, člen íránské parlamentní komise pro národní bezpečnost, prohlásil, že pokud nejvyšší vůdce "vydá povolení, budeme týden od vyzkoušení první [jaderné bomby]", a později dodal, že Írán "potřebuje půl dne na sestrojení jaderné hlavice".

Jednoduchá jaderná zbraň by nemusela být testována - zařízení "Little Boy", které USA svrhly 6. srpna 1945 na Hirošimu, bylo obdobné zařízení , které bylo považováno za natolik spolehlivé, že mohlo být operačně použito bez jakéhokoli předchozího testování.

Írán by potřeboval 75 až 120 kilogramů vysoce obohaceného uranu na jednu hlavici (čím sofistikovanější konstrukce, tím méně materiálu by bylo potřeba). Bez ohledu na to je nosnost hypersonické rakety Fatah-1 s pevným palivem, která byla použita při útoku na Izrael 1. října, přibližně 900 kilogramů - což je více než dostatečná kapacita pro nesení zbraně s uranem typu gun.

Vzhledem k tomu, že protiraketový štít kryjící Izrael nebyl schopen střelu Fatah-1 zachytit, pokud by Írán sestrojil, rozmístil a použil proti Izraeli střelu Fatah-1 s jadernou náloží, existuje téměř stoprocentní jistota, že by zasáhla svůj cíl.

Írán by potřeboval 3-5 jaderných zbraní tohoto typu, aby zcela zničil schopnost Izraele fungovat jako moderní průmyslový stát.

Průměrný počet slepic: 4.8 (50 hlasů)

.. použili plutoniovou bombu, jednak proto, že plutonia měli více, a hlavně proto, že plutonium se do kritické hustoty dostává stlačením po směrovaném výbuchu konvenční trhaviny. Proto bomba použitá v Nagasaki měla kulový tvar a říkali jí Tlusťoch.

Četl jsem, že technik, odpovědný za to, že bomba spořádaně vybuchne věděl, že když se mu to nepovede, tak dostane elektrické křeslo. 

Takže věřím tomu, že uranovou bombu Peršané dokáží vyrobit rychle, a nemusí ji ani zkoušet.

Průměrný počet slepic: 4.4 (24 hlasů)
Trvalý odkaz

--------------------------------------------------

Opravdu se bavím nad tím, jak

lepševická scéna může zešílet z

rozhodnutí, že Andrej Babiš byl

neoprávněně registrován jako agent STB.

Ale s tím, že na Hradě sedí předseda

ZO KSČ a bolševický rozvědčík,

jsou úplně v pohodě.

I když ten už si to vlastně odpracoval.😆

---------------------------------------------------

Možná už jste zaregistrovali čirou lež Deníku N, že v moldavském referendu bylo odevzdáno pouze 1.300 korespondenčních hlasů, a že tedy širším dezinformaci, že tím došlo ke zvrácení výsledků voleb.

Jedná se o dokonalou ukázku naprosté neprofesionality našich progresivních žurnalistů, kteří si neumí ověřit základní fakta.

Tak tedy - níže v prvním komentáři zasílám screenshot z oficiálních stránek Centrální volební komise Moldavska, z nějž vyplývá, že v zahraničí volilo 235.503 osob (pro srovnání v posledních prezidentských volbách v ČR volilo v zahraničí pouze 15.881 občanů, protože my narozdil od Moldavska musíme hlasovat prezenčně na velvyslanectvích či konzulátech, zatímco Moldavci mohou hlasovat korespondenčně).

Rozdíl ve prospěch vstupu do EU činil zhruba 130.000 hlasů. Celkový rozdíl činil zhruba 11.000 hlasů.

Co z toho vyplývá:

1) o osudu Moldavska rozhodli lidé, kteří tam trvale nežijí. Což je samo o sobě naprosto šílená zpráva.

2) pokud zohledníme, že počet občanů Moldavska je zhruba čtvrtinový oproti ČR, a že Moldavsko má v zahraničí méně konzulátů a velvyslanectví než my, tak lze dovodit, že prezenčně hlasovalo v zahraničí maximálně 5.000 Moldavců. Cca 230.000 jich tedy hlasovalo korespondenčně. Jestliže chce někdo s vážnou tváří tvrdit, že korespondenčních hlasů bylo pouze 1.300, a že se tedy na velvyslanectví a konzuláty Moldavska dostavilo osobně 234.000 osob, tak je prostě idiot (pozdravuji do Deníku N), neboť to by ta fronta stála ještě teď.

3) co je na tom celém nejhorší, je fakt, že pokud touto optikou (umožnění korespondenčních voleb ze zahraničí) pohlédneme na naše parlamentní volby v roce 2025, tak lze namísto 15.881 hlasů, které byly v zahraničí odevzdány, střízlivě očekávat 750.000 až 1.000.000 hlasů. Což je naprosto katastrofální zpráva pro regulérnost našich voleb. Stejně tak jako pro všemi vyznávaný princip, že o osudu České republiky mají rozhodovat lidé, kteří žijí zde a nikoliv v New Yorku či Sydney.

(FB J. Rajchla)

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (144 hlasů)
Trvalý odkaz

Hele, existuje ještě nějaká státní instituce, které všichni věří?“

Pravděpodobně ne

Existuje jen takový euroatlantický naratyf, o který se všechny snahy o změnu ničí. Fialový mluvka nejdřív při předsednictví v EU schválí a prosadí odchod aut se spalováky, a o rok později názor obrátí. Vítek tvrdil, když se vrátil z Brusele, že jsme složili evropskou maturitu. A nyní chce Fiala bojovat proti nelegální migraci.Ústavní soud v boji proti Bábovi změnil procenta předvolebních koalic. Pojďme až na vrchol. Prezidentčík Pávek jedná s kdysi pronacistickými Lichtensteiny o spolupráci při spravování, případně navrácení majetku na Moravě, a mezitím si jen tak mýrnyx týrnyx vynutí apanáž pro svou babu.

My, jak nás nazývají, bezzubí dezoláti, můžeme hubou mlátit, jak chceme, ale je to k ho...

Naratyf jsou jen časem měněné lži. Lze s tím něco udělat?

Průměrný počet slepic: 4.7 (69 hlasů)

In reply to by Jaroslav136

Trvalý odkaz

HASIČI?

Průměrný počet slepic: 4.8 (33 hlasů)

.. ano, Hasiči, profesionální i dobrovolní mají úctu a respekt, pomáhají a chrání, přičemž buzerují jen maličko, když bdí nad dodržování minimálních požárně-bezpečnostních předpisů..

Pan Mikuláš Melena, který má na starosti technický provoz Pultu centrální ochrany pražských hasičů, mi jednou řekl, že jeho, většinou nedobrovolní zákazníci, se velmi ostře dělí na ty, u kterých ještě nehořelo, a na ty, u kterých už hořelo.. 

Ti první švejkují, kličkují, vrčí a koušou, a ti druzí pečlivě hlídají plnění všech požárně-bezpečnostních předpisů..

Průměrný počet slepic: 4.3 (38 hlasů)
Trvalý odkaz

že je Kája Gott v pánu, to by mohl být ten prvek...

Protože mám dojem, že už i Marek Eben se polarizoval.

Průměrný počet slepic: 4.7 (39 hlasů)

Sice tak dobře nezpívá, ale o to lépe chlastá. To by se českému národu mohlo líbit.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

Dneska jsem se prošel Prahou a zrovna česky to moc neznělo. Když jsem náhodou zaslech něco podobného češtinu, tak to bylo "Vole pudem zapařit? Bude to kůl a pak si dáme fajt."  No můj češtin taky nic moc.

Průměrný počet slepic: 4.8 (36 hlasů)

Ten, ze kterého jsem dělal maturu anebo tem, kterým mluví třeba reportéři a moderátoři? To, čím se dorozumívají dnešní mladí, za češtinu nepovažuji. Obzvláště ve psané formě.

O politicích ani nemluvím...

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

- pečlivě naplánovaný Pentagonem a NATO … A přesto neuspěli

To, že 6. srpna 2024 vtáhla ukrajinská vojska na ruské území a zkoušela obsadit kurskou oblast, to není pouze ukrajinský útok. To plánování, příprava, provedení a postup byly určitě prací odborníků z NATO, z Ameriky a vůbec ze Západu. Množství námezdních žoldnéřů, kteří se celé akce účastnili a neustálá podpora ze Západu tomu jen nasvědčují.

Tím pádem můžeme říci, že NATO vojska právě vtáhla do Ruska. Sice se maskují a jako správní skunkové předstírají, že to tak není, ale je to NATO a s ním celý Západ, který zkouší obsadit Rusko. Možná jsou navlečeni v ukrajinských uniformách, ale hodně z nich jsou cizinci, jsou to Američané, Britové, Francouzi, Poláci a další...

... jak generál Alaudinov podotkl, Spojené státy ženou Ukrajince do čehosi šíleného.

Kdyby ale došlo v elektrárně k nějaké katastrofě, Evropské státy by to byly, které by byly zasaženy. Zřejmě vítr vane převážně tím směrem. Evropané jsou podle něho jako stádo ovcí na drogách. Podlézají americkým globalistům a přitom nevidí, že se jedná o jejich zkázu….

 Jane Kaufman/Pravý Prostor

https://cz24.news/j-kaufman-utok-na-kursk-peclive-naplanovany-pentagonem-a-nato-a-presto-neuspeli/

 

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (58 hlasů)
Trvalý odkaz

Zbyl nám vůbec nějaký tmelící prvek ve státě?“

Základním tmelícím prvkem je rodina. Někdy jsou to lidé příbuzní, jindy takoví, které osud svál jednoduše dohromady. Další úrovní jsou kmeny, totiž lidé kteří si navzájem nepřekáželi a vytvořili osady. Z vesnic se v průběhu času stala města, dále dominia a nakonec se vytvořil stát, někdy takový, jehož hranice se v průběhu času mnohokrát měnily (Rzecpospolita).

Někdy během života rodiny projde smrtka a někoho si vezme. Některé rodiny se rvou o dědictví, to platí pro ty bohaté. Rozhádají se tak, že až do konce života. U těch, co na majetku nelpí, se spojenectví utvrdí. Protože ví, že smrt zase přijde.

Takže asi tak.

Rodina.

Průměrný počet slepic: 4.6 (39 hlasů)
Trvalý odkaz

Není to dobré, není...

Není to dobré, není. Jak jsem několikrát před časem psal, hledal jsem člověka, který by byl něco jako náš spasitel, sjednotitel. Nenašel se zatím ani jeden. Postě někoho, kdo by byl schopen sjednotit všechny politické subjekty, nás dezoláty a lid věřící v nápravu věcí veřejných. Jsme v takovém mrtvém bodu nula. Vypadá to na  ANO, které bude po volbách asi ve hře. Jiným jazykem řečeno, pokud se nestane nějaký zázrak, jsme v té nemocné koalici EU namočeni dalších pár let. Já se již tak nějak vyrovnávám s tím, že umřu jako opozičník. ANO nikdy nevystoupí z EU, ani z NATO, ani WHO a kdopak zná, co všechno ti naši vlezprdelkové podepsali. Prostě z ničeho. Vazalové jsme a zůstaneme pravděpodobně asi navždy.

Hnutí VIZE - Jdeme vlastní cestou. 

                          Cestou, po které půjdou jednou vaše děti i vnoučata.

Milan Auředník

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (27 hlasů)

a teď hledáte spasitele nebo vůdce? Neměl byste jím být Vy?

Průměrný počet slepic: 4 (10 hlasů)

Já jsem hnutí Vize nezaložil, ale přidal jsem se k ní.

Jsem jenom, pokud to tak mohu označit, nasířený politický dělník na sklonku svého života.

Milan Auředník

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Napadlo Vás někdy, že to čemu říkáme eufemisticky dvojí metr, se ve skutečnosti jmenuje apartheid a je to trestné? Někdo tady záměrně  (a beztrestně) vytváří skupinu občanů druhé kategorie, kteří mají menší práva než ostatní jen proto, že pochybují o přínosech Evropské unie a o jejích hodnotách.  Najednou je tady možné dehonestovat nebo kriminalizovat skupinu občanů s nesprávnými názory, aniž by se toho samého museli obávat lidé na té správné straně názorového spektra. Pro ještě větší efekt se budovatelé apartheidu sami nazývají demokraty.  Je potřeba si uvědomit, že právní stát ani demokracie už tady (ani v celém KoZa) neexistuje.

Jako důkaz pro toto tvrzení může sloužit praxe, kdy vítěz voleb nesmí sestavovat vládu jen proto, že ho někdo svévolně označí za hrozbu demokratickému směřování země. Někdo tady manipuluje volbami a veřejným míněním tak, aby zůstávali u moci stále jen proevropští politici, kteří budou plnit i ty největší nesmysly přicházející z Bruselu. Anebo z Washingtonu. To je jedno, hlavně aby byli dostatečně poddajní při zavádění různých nadnárodních agend, které ve skutečnosti slouží pouze k okrádání vlastních občanů.

Společnost je rozdělená jako nikdy dříve a já jako hlavní příčinu vidím rozvoj internetu. Ten sebral mainstreamovým médiím monopol na pravdu a kdejaký jůtuber nebo bloger dokáže teď narušovat nablýskanou fasádu oficiálních lží. Najednou je tady médium, které dokáže skutečně odhalovat nepravosti, pochybovat o čistých úmyslech kohokoli a rovněž myslet hodně euroskepticky. Není divu, že mezi čtenáři různých politických blogů na internetu a konzumenty mainstreamových médií je názorový rozpor, jelikož oba tábory mají naprosto rozdílné informace a na nich zakládají naprosto rozdílné názory. Lidi nejsou ve skutečnosti blbí, jak se tady s oblibou říká, ale mají pouze jiné, často zkreslené informace. 

V současné době tady není a ani nemůže být jednotící osobnost, protože velká část obyvatel je indoktrinovaná propagandou EU, takže všechny české osobnosti  šmahem odmítne. Jakmile by se objevila nějaká apolitická osobnost hodná úcty všech občanů, tak jí okamžitě liberální média onálepkují, zdehonestují a nechají vyhodit z práce. Máme tady v ČR spoustu světově uznávaných odborníků, ale v médiích jsou označováni za dezoláty a víc jak polovina občanů této země těmto nálepkám skutečně věří. Jediná osobnost, která vždy v minulosti sjednocovala spolehlivě český národ byl svatý Václav, který už je sice po smrti, ale pořád symbolizuje historické kořeny nás všech. Tak jen doufám, že vbrzku neproběhne na jeho osobu také nějaká ta očerňovací kampaň :-) ..........Howgh

Průměrný počet slepic: 4.9 (49 hlasů)

jen chci říci, že to je dokonalé shrnutí. A dostatečně stručné.

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Protokoly

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

zabil nějaký "M", ale nevím zda to patří sem. O Židech a cikánech je lepší nepsat a nemluvit. Jsou to tzv. citlivá témata a navíc se zvýšenou trestní sazbou.

Průměrný počet slepic: 5 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

a proto nikdo nikomu nic nevěří.

Průměrný počet slepic: 4.8 (9 hlasů)

Jeden tip mám ... Smrt

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Veřejně uznávaná a důvěryhodná osoba existuje. Je jí papež František.

Rovněž existuje i to, před čím všichni dobrovolně a rádi skloníme hlavu. Je to majetek, jinak též mamon. Bohužel. Toto je nemenší problém, než neexistence důvěryhodných osob.

Jiří

Průměrný počet slepic: 2.2 (13 hlasů)

Doufám, že to Jiří myslel  ironicky,  protože  současný papež se nejspíš sluha Satana.  Vatikán,  pomyslná špička pyramidy katolické církev je v totálním rozkladu, který postupně prohnívá stále níž a níž. Pokud jste neslyšeli, co se  ve Vatikánu děje, trochu provětrejte nějaké ne mainstreamové weby.  Současná  situace ve Vatikánu je ještě horší,  než  v roce  1307   kdy byli kvůli  majetku  mučeni a  vyvražděni rytíři řádu  Templářů  v režii francouzského krále Filipa IV za podpory Vatikánu. Co jiného lze čekat od anglosaského  panovníka, který má zálusk na cizí  zlaťáky,  že?   Stav a morální úpadek naší KDU a ledasčem také  napovídá.

A jen tak mimochodem, ono totiž většina papežů  a jejich  mopslíků   byli pěkní vejlupci. Citát    „Zabije je všechny, Bůh už si je přebere“    mluví za vše. Katolická  církev  je  a vždycky byla nástroj moci. To že  je víra  pro věřící v Boha  posilující, na tom Vatikán jen a jen parazituje.  Protože ten kdo skutečně věří v Boha  nepotřebuje nějakého potentáta, který sedí na tunách zlata.

Nějaké odkazy na situaci kolem současného papeže, např. zde: 

" ... papež se v Budapešti modlil s přibitou lebkou a hadem na kříži za svými zády ... "

" ... papež ve Vánočním poselství ve Vatikánu prohlásil, že křesťanství se stává nepodstatným a je potřeba jej změnit a reformovat, aby uznávalo trendy moderní doby a Vatikán si tak mohl udržet mocenský vliv.."

" .. papežovi totálně přeskočilo, vyzval ke zlepšení vítání migrantů .. "

" ... papež znovu šokoval věřící, tohle už hodně katolíků nezkousne ... "

Průměrný počet slepic: 4.3 (16 hlasů)

nohy čmouda, umyje mu třeba i jeho ouda. Je to příběh téměř knižní, co dokáže láska bližní.

Průměrný počet slepic: 4.2 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Západ či přesněji Evropa sama sebe střelila do kolena sankcemi proti Rusku. Jen úplný debil  se nepoučí z vlastních chyb a dělá další, podobné chyby.  Takže  váleční štváči  na Západě  plánují  nyní již oficiálně  vyslat  svoje vojáky na Ukrajinu bojovat proti Rusku.   Opravdu si Západ přeje mít natrženou prdel? Dělá pro to vše.  

Srovnejme eskalaci války (válek) v režii Západu versus  aktivity  BRISC, nejnověji summit  v Kazani

a, Západním štváčům zjevně nestačila lekce,  kterou jim Rusko  udělilo,  když  Západ  zavedl zcela nesmyslné  a  naprosto kontraproduktivní  sankce  proti Rusku  a  začal   dodávat  zbraně  a peníze  na Ukrajinu. Nyní bude Západ na Ukrajinu již oficiálně dodávat i vojáky. Podrobnosti o tom, že  chorvatský president vypustil do světa přísně tajný dokument NATO a co se v dokumentu píše najdete od VK zde
Izrael tak dlouho terorizuje svoje okolí, až dohnal Irán k sestavení atomové bomby. Pokud ji již nemá, tak podle neověřených informací je schopen ji dokončit a v případě nutnosti i použít během několika dní. A vzhledem k tomu, že Irán  již  vyzkoušel, že  jeho balistické nosiče fungují velmi dobře a prolomí  protiraketovou obranu v Izraeli,  má  Izrael a  tím i  Západ   vskutku  velký problém.

b,  Souhrnný HDP současných zemí BRICS činí více než 60 bilionů dolarů, což je daleko před zeměmi G7. Do BRISC plánuje vstoupit už i Egypt a Turecko.  Několik útržků z projevů presidenta Putina: „ ... BRICS není protizápadní skupina, je to jen nezápadní skupina ... Evropané byli prostřednictvím NATO zataženi ... a nikdo se Evropanů neptá, zda si chtějí pokazit vztahy s Čínou, zda chtějí využít subjektů NATO ... a vytvořit situaci, která by vyvolala obavy v regionu ... přesto jsou vtahováni jako štěňata ... ruská armáda se stala jednou z nejefektivnějších a nejmodernějších armád na světě ... dolar je univerzální měnou, ale nebyli jsme to my – nám ho zakázali a zakázali [ho] používat. A nyní je 95 % veškerého zahraničního obchodu Ruska denominováno v národních měnách. Udělali to sami vlastníma rukama. Mysleli si, že se zhroutíme ..."  celý článek od Pepe Escobara zde

Průměrný počet slepic: 5 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Degradace národních elit se jako záměrná politika globalistického hlubokého státu stala před několika desetiletími globálním trendem. Tento proces zasáhl elity a správní aparát všech států včetně USA a EU. Regrese veřejných elit pomáhá deep state - globalistům řešit jejich problémy.
Samotný mechanismus tvorby elity se mění a upravuje.
Ve Spojených státech bylo spouštěčem tohoto procesu zahájení projektu nazvaného „revoluce menšin“.
Proč menšiny? To není překvapivé - technologie řízení/manipulace společnosti podle principu „rozděl a panuj“, tedy vládnout rozdělením společnosti na sekty, vrstvy atd. menšin, cílevědomá práce s každou z nich je stará jako čas.
Navíc menšiny – nositelky „norem“, které podkopávají morální principy, tradiční a náboženské hodnoty – získaly novou funkčnost a staly se jedním z klíčových společenských mechanismů pro vytváření zisku.
Tak například dominance netradičních menšin a podobných transgender lidí v politickém životě vytváří působivý trh pro farmaceutické korporace a slouží k redukci populace.
Rizika mentální a profesní degradace elit jsou umocněna skutečností, že podle „válečných priorit generála Milleyho“ se dnes intenzivně vyvíjejí technologie ovlivňování psychofyziologické sféry člověka s cílem ovlivnit mysl, emoce a nálady. jednotlivců a sociálních skupin.
Technologické a sociální zdroje vlivu jsou zde obrovské.
Moderní manipulátoři, provádějící duševní násilí vůči jednotlivcům i společnosti, cíleně „nakládají“ lidem tolik informací a radikalizují emoce, aby se vypínala kognitivní schopnost lidí smysluplně vnímat svět.
Záměr  intelektuální degradace cílového publika se realizuje.  (desinformace z internetu)

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

DVTV nesleduji, ale Daniela Drtinová si pozvala pana Mnislava "Atapanu" Zeleného a - musel to být nářez. Počtěte si:

Drtinová koktá, lapá po dechu a neví, co má říkat....
Rozhovor s Mnislavem Zeleným:
Dvě atomové bomby na Japonsko,
spálili jste zaživa tisíce lidí, kteří trpí dodnes, a to jen abyste tehdejšímu Sovětskému svazu ukázali, že máte 
jadernou zbraň.


Ve Vietnamu jste spálili svět napalmovými 
bombami, lesy, infrastrukturu celého státu, 
nezůstal kámen na kameni stát, shodili jste 
bomby na města a vesnice a všechno jste 
rozbili.

 

Rozložili jste Jugoslávii bombardováním 
samotného Bělehradu, shazováním bomb 
na domy, nemocnice, aniž byste cokoli 
započítali. Miloševiče jste soudili jako 
zločince v Haagu simulovaným soudním 
procesem a zabili jste ho a nechali Ucekády 
pokřtít Kosovo (albánsky), protože tak se 
vám to líbilo.


Přinutili jste Turky napadnout Kypr, 
nezávislý stát, a dokonce ani po 50 letech 
nenacházíme ani kosti našich pohřešovaných,
 dodnes jednáme s vašimi řezníky, abychom 
vyřešili kyperský problém, zatímco vám 
vyhovuje tato situace perfektně. 

Necháte Turky přejít přes Egejské moře,
vzít ostrovy a řeknete jim „spřátelte se“, 
přičemž dobře víte, co se děje a kdo koho 
ohrožuje.


Rozbili jste Libyi spolu se svými evropskými 
přáteli, protože jste neměli rádi Kaddáfího a 
on vám nedal ropu za směšnou cenu.

Celých 6 let jste vedli občanskou válku v 
Sýrii, protože jste neměli rádi Assada a 

vadila vám ruská námořní základna v 
Sýrii a Assad byl pro vás velmi proruský.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Napadli jste Irák zdánlivě, abyste našli 
jaderné zbraně, a Afghánistán zdánlivě, 
abyste našli svého bývalého přítele Bin 
Ladena, a rozebrali jste obě země na 
kousky, bombardovali jste města a vesnice 
bez rozdílu, poslali jste vše do Bagdádu z 
vašich raket Cruz odpálených křižáky, 
kteří poschováváni v krytech, zabíjeli 
ženy a děti.


Kdo může zapomenout na tu noc?!!!

A VY se opovážíte mluvit o nějaké 
demokracii? Vy, kteří jste vybudovali 
nejdokonalejší centrum fyzického a 
duševního mučení na Guantánamu.


Vy, kteří jste bez soudu oběsili Husajna, 
který byl před pár lety předtím vaším 
nejlepším přítelem a spojencem? 


Vy, kteří jste svými válkami a politikou 
vytvořili ISIS a Taliban?    

Vy, kteří jste svrhli Salvadora Allendeho v 
Chile nejkrvavějším převratem, demokraticky 
zvoleného prezidenta, zavraždili jste ho v 
prezidentském paláci a nastolili Pinochetovu 
nejbrutálnější diktaturu.


Vy, kteří jste při pádu Berlínské zdi slíbili 
Rusku, že NATO se nerozšíří ani o centimetr, 
a dotáhli jste ho - to vaše NATO - 
north atlantic terrorist organisation - 
rovnou do náruče Ruska navzdory svým 
slibům a dohodám.

Vy mluvíte o demokracii, míru a 
válečných zločinech v Rusku?

Celou Evropu jste zaplnili perskými 
raketami a řízenými střelami 
obklopujícími Rusko, toto vám nevadí, 
vy super moralisté?


Vy jste nedodrželi žádnou z podmínek
Minské dohody, zatímco Rusko je 
všechny dodrželo.


Vedete život darebáků a pokrytců.
Dokonce i Hitlera financovali vaše 
vlastní nadnárodní společnosti a 
učinili z něj nestvůru.


Takže do skládačky vám chyběla už 
jen Ukrajina, aby dokončila smyčku 
NATO kolem Ruska, aby ho utopila.


Putin vás od roku 2009 varuje, že 
Ukrajina je červená čára. V roce 2014 
jste převratem, který jste VY sami vyvolali, 
sesadili Janukovyče, zvoleného prezidenta, 
použili jste nacistické a fašistické prapory 
k vyvraždění lidí a dosadili jste loutkovou 
vládu, aby připravila zemi na členství v 
NATO a EU!!!

 

Mluvíte o demokracii a invazích v 
nezávislých státech?


Dnešní Rusko, kdyby chtělo, za půl dne 
by udělalo z celé Ukrajiny trávník. Ale 
o to mu vůbec nejde. Nechce zabíjet, 
obyčejné lidi.


Ukrajinci a Rusové jsou bratrské národy. 
A to je nakonec ta největší tragédie.


Dodnes nemluvíte pravdu, vy mizerní lháři.
Využíváte bolest ukrajinského, ale i ruského 

lidu a zavádíte svět do války! 


ANO. Rusko má pravdu. Toto je pravda.
Varovalo, křičelo, žádalo, abyste mu už 
neutahovali smyčku kolem krku. 
OSM LET OBČANSKÉ VÁLKY NA DONBASU¨


https://donbas.cz/  


 

Zatím bez slepic