Končím!

Autor

Ne, prosím nelekejte se. Nekončím s blogem. Neodrodil jsem se. Nepřičichl jsem v Bruselu k velkému světu a nepořídil jsem si žebřík pro rektální alpinismus do bruselských zadnic. Dál budu psát každý den jeden článek. Dál budu komentovat dění okolo sebe. Dál budu bojovat proti Pětikolce a dál budu především tribunem lidu. Dál budu přinášet postřehy, které jiní nepřinášejí, dál povedu souboj s majnstrýmovými mééédii a s Českou televizí zvlášť. Dál budu říkat, abyste nekrmili hydru a nevolili Petra Fialu.

Ale těmito volbami končím s poučováním opozičních stran. Končím s poučováním do vlastních řad, končím s kritikou těch, kteří jdou stejným směrem jako já, jen to podle mě nedělají dobře.

Ne, nedělám to proto, že by mě někdo ukecal, nebo že bych změnil své názory. Jen jsem dospěl do stavu, kdy jsem už napsal OFF. O fšech fšechno. Už nemám, co bych dodal. Každý už nastoupil svou cestu a za ten rok, který nás dělí od parlamentních voleb, se na ní už vlastně nemůže nic změnit. Věci už teď prostě půjdou před se vším dobrým i špatným a všichni moji čtenáři už vlastně dávno vědí, jak se na naši opoziční scénu dívám. Všichni vědí, co si o kom myslím, všichni vědí, co si myslím o jejich taktice a všichni si mohou snadno dohledat moje předpovědi. Už bych se jen opakoval.

Kdyby si chtěl někdo moje postřehy připomenout, moje kniha o posledních třech letech politiky je před dokončením a do distribuce půjde zřejmě na začátku listopadu. Bude se jmenovat „Jde po nás nějaký bloger.“

Navíc, už není koho poučovat. Jestli jsou tyto volby něčím zvláštní, tak tím, že nikoho nezajímají. Poprvé za sedm let psaní mám pocit, že se nemohu spolehnout na svou zpětnou vazbu z diskusí a dopisů. Eurovolby zajímaly všechny a tak přišlo o dvacet procent víc lidí. Zdráhám se to říct, ale teď mám pocit, že přijde o dvacet procent lidí méně.

Komu doteď nebylo vzájemné rady, tomu už nebude hospodářské pomoci.

Až tyto volby skončí, je mým nepřítelem už jen a jedině Pětikolka. Z ní je třeba strhat pravdoláskařské masky a jak řekl Ivo Budil, je zapotřebí chystat manuály na dobytí Bastily. Je třeba se připravit na hroucení stávajících struktur, protože události posledních týdnů tomu nasvědčují. O výši daní se pohádáme pak. Až bude česká státnost zachráněna. Je třeba udělat vše pro to, aby parlamentní volby za rok byly onou kýženou operací Uran ve které už veškerá iniciativa přejde na naši stranu.

Odteď už nekritizuju, protože to nemá smysl. Všichni z opozice teď po krajských volbách zhodnotí svoje možnosti a nastoupí cestu, ze které už nepůjde nijak uhnout. Buď budou mít za rok úspěch a nebo nebudou. Kampaně i kandidátky budou připravovat velmi brzy. Stejně tak už se nezmění marketingové strategie. Krajské volby budou předjímat ty parlamentní. V dobrém i ve zlém.

V dnešním článku ještě zmíním jména některých senátorů, kteří jsou podle mě na naší straně, a nebudu se tajit tím, že sám budu v krajských volbách volit STAČILO! Koho zajímají jména, tak v Libereckém kraji to vede Michal Klusáček, na jižní Moravě Petra Rédová, v Plzeňském kraji kandiduje Ondra Dostál, jižní Čechy má v gesci Kateřina Jirousová a Jana Turoňová, v Olomouckém kandiduje za STAČILO! Marek Obrtel. V Ústeckém kraji kandiduje Bubeníček, který už hejtmanem byl a bylo to období bez kauz a policejních vyšetřovaček.

Ve svém domácím znojemském obvodě senátní volby letos nemám, takže budu ostatním jen držet palce. Po volbách si neodpustím poslední hodnocení, jak to dopadlo, ale dál už nikomu z opozice nebudu komplikovat jeho cestu za politickým štěstím. Veškeré kvalifikace pro Sněmovnu teď právě končí a bude zapotřebí se chystat na hlavní závod.

Upřímně, neznám všechny kandidáty v senátních obvodech, neznám všechna jména na krajských kandidátkách a nebudu se kasat, že ruzumím místním poměrům. Říkat vám, koho stojí za to volit, by v tomto ohledu bylo poněkud povýšené. Proto jen okomentuji to, co je všeobecně známé.

Na Praze 4 si to zkazila Šichtařová, takže gratuluji postrachu králíkáren Drahošovi k dalšímu období a kdybych tam volil, tak to v této chvíli hodím Folajtárovi, protože je mi lidsky sympatický.

V Náchodě bude souboj mezi ODS a ANO. Jsou tam jen tři kandidáti a tím třetím je Tomáš Magnusek. Budu mu držet palce. Kdyby se dostal do druhého kola místo Červíčka, bylo by to super.

Vsetín si vezme Čunek a v jeho případě mě to vůbec nemrzí. Ten bude brzy hledat, kde u Lidovců nechal tesař díru. Čunek je takový český Michael Krestschmer.

Na Praze 2 je na jedné kandidátce Zažímalová, Bárta a Hilšer. Tady bude spíš důležitější hlasovat ve druhém kole proti Hilšerovi. Čistě z pomstychtivosti.

Sokolov asi urve Vildumetzová za ANO.

Ve Svitavách mohl projít Petr Štěpánek… ale když mu tam Jindra Rajchl nasadil ještě generála Blaška, tak to vidím černě. Tohle byla ryzí schválnost, protože Blaška mohli bez problémů dát na kterýkoliv jiný obvod. Blaško tam není doma. Ale jestli to nevadí SPD, kdo jsem já, aby to vadilo mně?

Na Praze 12 obhajuje rusofob Fischer. Máte tam i známého Milan Urbana za SPD. V liberální Praze toho dezoláti moc neudělají, tam zbývá fakt jedině pokus Fischera odstřihnout. Zřejmě to bude marný pokus.

V Prostějově kandiduje za SPD Dopita. Zajistil si širokou podporu.

V Litoměřicích Skalický, v Břeclavi Zdeněk Koudelka, v Třebíči profesor Turánek.

V Chomutově má velmi slušnou šanci Komínek. Je tam doma, je známý a kromě Kulhánka tam nemá vážnější konkurenci.

V Teplicích si Zdeněk Žák zajistil podporu napříč celým dezolátstvem. To se cení.

V Mladé Boleslavi kandidují Kobza za SPD a Nozar za SOC-DEM. Nozar je velký Šmardův opozičník a líbí se mi jeho kampaň „Skladník do senátu“

Za Benešov chce do senátu Dominik Hašek. Ten se do senátu dostat nesmí a blbých voličů je na světě dost. Takže prosím raději Helenu Válkovou za ANO, nebo Zdeňka Hrabu. I když je ODSák, je to ryzí konzervativec.

V Rokycanech nesmí projít Karpíšek za ODS. To je největší zlo na kandidátce, možná i největší zlo ze všech kandidátek. SPD nebo ANO, nebo marťani. Cokoliv je lepší.

Na Ostravě kandiduje Leo Luzar. Ten by také mohl projít.

Senát je složitý. Dvoukolový systém má za následek, že se ve druhém kole „všichni spojí proti ďáblovi.“ Postup přes první kolo ještě málo znamená. Bylo by ale dobré, abychom všude věděli, jak si dezolátská scéna stojí a jak si tam stojí naši lidé. Takže určitě k senátním volbám jděte, i když ho považujete za zbytečný. Každý člověk, kterého tam dostaneme, bude jednou strašně důležitý, i kdyby jen kvůli tomu, aby hlasoval pro senátní rozpuštění.

Jak jsem už psal, tyto volby zřejmě ukáží, že Pětikolka má ještě nějakou sílu. Tak se pokusme, aby ta síla byla co nejmenší.

________________________________________________________________________________________________________________________

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (301 hlas)

Komentáře

Trvalý odkaz

Výstižný článek jsi nám napsal i dnes Vidláku. Děkujeme Ti.

Vidlák ...moje kniha o posledních třech letech politiky je před dokončením a do distribuce půjde zřejmě na začátku listopadu. Bude se jmenovat „Jde po nás nějaký bloger.“ ....

Jsme jistí že Tvá kniha  „Jde po nás nějaký bloger.“  bude lámat prodejní rekordy. Držíme Ti palce

 

Průměrný počet slepic: 3.8 (123 hlasů)

...Teror na nás svým způsobem dopadá z médií. Neustálé přesvědčování o tom, co si máme myslet, je už dávno za hranicí předávání informací, překonalo linii manipulace a veřejně se lže a uráží. Premiér ztratil paměť a naprosto neguje vše, co řekl za posledních 10 let před svým zvolením. Lže nonstop a snad tomu, co tvrdí, i věří. Za odborníka přes komunikaci si vláda dosadila tvora, který okamžitě lidem vysvětlil, že část z nich jsou svině. Na podobné vlně jede herečka Vašáryová, jen se oba liší v číslech. Foltýn tvrdí, že k zabijačce je připraveno 5% nepoddajných občanů, slovenská pseudoumělkyně to tipuje na 35%. Oba se mýlí. Foltýn nás razantně podcenil a Vašáryová míchá hrušky s jablky. Nespokojených je mnohem více, ale jen 35% z nich se dostavilo k volbám. To vše by bylo úplně jedno, kdyby média odváděla dobrou práci. Bohužel jejich nestrannost je jaksi pochybná a svou glorifikací jedněch a dehonestací druhých vytváří šílené prostředí, ve kterém právě žijeme. Takový Seznam, Forum 24, ale i zpravodajská část České televize či plno dalších by na seznamu teroristických organizací měly mít čestné místo...

celé zde: https://www.inadhled.live/uvaha-dne/teror/

Průměrný počet slepic: 4.3 (118 hlasů)

Pravda

Průměrný počet slepic: 4.5 (152 hlasů)

pica stoleti

Sakra, poté co si libují v análů Žid, Antižid a Elektrikář začínám být i já sprostý :-)

Průměrný počet slepic: 4.4 (148 hlasů)

Po kříži či fezu,

do prdele vlezu.

Budu vložkou, i tvůj stín,

neb jsem kunda antonín.

Průměrný počet slepic: 2.8 (66 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

tys nový Mácha !! 😁😁

Průměrný počet slepic: 3 (24 hlasů)

.. ale Karel Havlíček Borovský! Pan domácí to vydá knižně jako Vidlácké elegie..

Průměrný počet slepic: 3 (21 hlas)

že vidlák je skvělý, jedinečný, nepřekonatelný, že jeho kniha bude lámat rekordy.

Já jsem si čím dál víc jistý tím, že ty jsi normální bezpáteřní kokot.

Průměrný počet slepic: 3 (90 hlasů)

Pan Pávek říkal, po žních k Turkovi! :-)

Průměrný počet slepic: 3.2 (11 hlasů)

Řešení je jednoduché.. Vysvětlete raději Antonínovi, ať své litanie uveřejňuje až od půlnoci dále. Když budete dostatečně důrazný, tak bude asi tak tři dni sekat latinu, než mu opět otrne.

*1) I ty, Brute, můj synu?! (Shakespeareův okřídlený výrok vložený do úst Gaia Julia Caesara z dramatu Julius Caesar, vyřčený o březnových Idách roku 44 B.C./A.C.N., tedy před Kristem)

Průměrný počet slepic: 2.8 (27 hlasů)

Tedy Máňo, já fakt nevím, jestli mám zapotřebí zde číst t.zv. inteligentní a plodnou "diskusi" vedenou mezi zdejšími intelektuálními jelity (jsou asi 4) na téma "Antonínovy tapety". 

To jsou ty Antonínovy odkazy či přetisky 1000x větším přínosem pro širokou čtenářskou obec než tito "skvjelí diskutéři". To že třeba v profesním životě, či životní strategii, či světonázoru s nimi mohu v mnohém souhlasit, neznamená, že zde hodlám číst jejich sebestředné a útočné blitky! MMK

Průměrný počet slepic: 4.4 (32 hlasů)

Inu, tohle je přeci diskuzní místo, ne skladiště šlohnutých článků. Pokud dáváte přednost plagiátům a čórkám, pak jste zjevně nepochopila smysl těchto psaných setkávání. A "skvjelí"? Cení se byť i pokus o originalitu.

Průměrný počet slepic: 2.5 (18 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

No nevím, nevím, dnes je opravdu hafo příspěvků, diskutuje tu skupinka pár sebestředných jedinců, nového jsem se nedozvěděl nic, co bych se nedozvěděl na soc.sítích, kdybych je sledoval, nebo v místní hospodě od štamgastů.

Opravdu škoda, že zde není možnost filtrů. Né,  že bych si chtěl některé jedince v diskusi skrýt, ať si plácají, je to jejich sebeprezentace, jen škoda, že zde až na vyjímky nevystupují pod svými skutečnými jmény. Ale uvítal bych možnost vytřídit si těch několik lidí, kteří sem dávají informačně hodnotné odkazy nebo přetisky, abych se třeba kvůli Inzovým překladům nemusel 20minut brodit hnojem. MMK

Průměrný počet slepic: 4.1 (29 hlasů)

Ano, kdysi ten filtr byl v diskuzích na Aktuálně.cz, než to vzal do svých spárů Bakala. A lidi to filtrování kvitovali. Kdo ho použije, je to jeho věc. Kdo si nechá plnou verzi, rovněž.

A tady vidíte, plyne li diskuze, je vše jak má být. Neva nesouhlas, od toho tu jsme taky, leč vadí ukradené články, ilustrace... A kradení by nikoho nemělo nechat lhostejným.

Průměrný počet slepic: 2.4 (18 hlasů)

.. je dalším řešením, ale to tu nefunguje a asi nikdy fungovat nebude. Tato nevýhoda se dá kompenzovat jen určitou tolerancí a disciplínou, a pokud je Antonín imunní k prosbám, radám ba i k posměškům, tak nám nemnoha, kdož nejsou jen pouzí pasivní konzumenti, nezbývá, než otravovat tak dlouho, než se Antonín konečně maličko upozadí, nebo než ho Vidlák vykopne, nebo než Vidlák vykopne nás, pokud stojí o to, aby tu byly Antonínovy tapety namísto Vidlákových kydů.

Děláme to i pro vás, protože jde o budoucnost tohoto fóra. Mrzí mne, že to nechápete, ale respektuji váš názor.

Bylo by fajn, kdyby jste pro změnu respektovala názor můj, a několika aktivních diskutérů, že zasírat Vidlákovy Kydy hned po zveřejnění páně Vidlákova "otvíráku" bezcennou veteší, která by o několik obrazovek níže byla, když už ne přímo vítána, tak přinejmenším, i po této naprosto zbytečné guerillové válce s Antonínem, lepičem tapetářským, stále s jistým opovržením, ale přesto tolerována. Punc blbce mu už ale zůstane navždy..

Osobně mám pocit, že nechápete meritum věci, tedy o snahu, aby na nově příchozího čtenáře nevychrsnul hovnocuc Antonínových nakradených fekálií, ale autentická diskuse lidí, kteří nemají v hlavách seno.

Osobně vás považuji za typického tzv. dobrosera, který chce hlavně klid, smrádek a teplíčko, nedej Bože nějakou debatu. Doposud jsem vaše komenty buď přecházel mlčením, nebo jsem na ně reagoval velmi zdvořile a ve vysvětlujícím tónu. Vidím, že jste podobně imunní jako Antonín, odmítáte pochopit podstatu sporu, a to mne velmi mrzí, protože to je očividné. 

Pokud to pojmete jako svůj boj, zřejmě se to neobejde bez nezdvořilostí. Stojí vám to za to?

Průměrný počet slepic: 2.4 (20 hlasů)

Vyjádřil jste to přesně. Je to blog Vidláka a je na něm jakou strategii diskuse zvolí. Pánové se sem chodí exhibovat, naříkat nad tím jak dostali na vojně za uši a vytahovat se svým platem. Tedy alespoň jeden z pravidelných natahovačů kšand. Antonín má také občas na hlavě máslo, ale mohli by si začít omývat přirození vlažnou vodou podle spisku páně Batisty!    

Průměrný počet slepic: 3.8 (27 hlasů)

.. je dalším řešením, ale to tu nefunguje a asi nikdy fungovat nebude. Tato nevýhoda se dá kompenzovat jen určitou tolerancí a disciplínou, a pokud je Antonín imunní k prosbám, radám ba i k posměškům, tak nám nemnoha, kdož nejsou jen pouzí pasivní konzumenti, nezbývá, než otravovat tak dlouho, než se Antonín konečně maličko upozadí, nebo než ho Vidlák vykopne, nebo než Vidlák vykopne nás, pokud stojí o to, aby tu byly Antonínovy tapety namísto Vidlákových kydů.

Děláme to i pro vás, protože jde o budoucnost tohoto fóra. Mrzí mne, že to nechápete, ale respektuji váš názor.

Bylo by fajn, kdyby jste pro změnu respektoval názor můj, a několika aktivních diskutérů, že zasírat Vidlákovy Kydy hned po zveřejnění páně Vidlákova "otvíráku" bezcennou veteší, která by o několik obrazovek níže byla, když už ne přímo vítána, tak přinejmenším, i po této naprosto zbytečné guerillové válce s Antonínem, lepičem tapetářským, stále s jistým opovržením, ale přesto tolerována. Punc blbce mu už ale zůstane navždy..

Osobně mám pocit, že nechápete meritum věci, tedy o snahu, aby na nově příchozího čtenáře nevychrsnul hovnocuc Antonínových nakradených fekálií, ale autentická diskuse lidí, kteří nemají v hlavách seno.

Osobně vás považuji za typického tzv. dobrosera, který chce hlavně klid, smrádek a teplíčko, nedej Bože nějakou debatu. Doposud jsem vaše komenty buď přecházel mlčením, nebo jsem na ně reagoval velmi zdvořile a ve vysvětlujícím tónu. Vidím, že jste podobně imunní jako Antonín, odmítáte pochopit podstatu sporu, a to mne velmi mrzí, protože to je očividné. 

Pokud to pojmete jako svůj boj, zřejmě se to neobejde bez nezdvořilostí. Stojí vám to za to?

Už jednou jsem vám odpovídal v maličko asertivním módu. Nenuťe mne prosím, abych byl příště asertivnější, až na-sertivnější. Míra mé trpělivosti k dobroserským spoludiskutérům pomalu, ale jistě dosahuje vrcholu. Nejsem konfliktní člověk. Ale někdy je třeba se poprat, když není jiného vyhnutí.

Průměrný počet slepic: 2.5 (20 hlasů)

A proč né  "STAČILO"? Taky výstižné a ještě nyní Vidlákova srdcovka. 

Netajím se tím, že mi Antonínovy "tapetové" příspěvky vůbec nevadí i ty humorné a vše si přečtu i od všech ostatních, se kterými občas nesouhlasím, ALE nesnáším takové příspěvky, jako je ten dnešní (ze včera) první komentář - slizký, vlezlo.... a proto dávám poctivou slepičí "pětku" rýmovačce od Zappovy ukolébavky 

Průměrný počet slepic: 4.2 (38 hlasů)

..kterou jsem dal rýmovačce také, bude kompenzována toníčkovými fejkovými slepicemi, má na to čas a ambice.
Malé t není omyl.

Průměrný počet slepic: 4 (28 hlasů)
Trvalý odkaz

- ve výši 31 miliard v podobě dotací pro provozovatele solárních a jiných zelených elektráren. Stanjura na to v rozpočtu nemá. Prý to nějak vyřeší. Počítám, že to bude stejné řešení, jako vloni, když sliboval, že pro zrušení POZE (poplatky za obnovitelné zdroje energií) půjde klidně k soudu. Jako obvykle ale vyměkl a nechal to zaplatit občany v jejich účtech za elektřinu. Vsadil bych boty na to, že stejné "řešení" zvolí i tentokrát.

Už aby byl v té Bruseli. Pokud začne rozkládat EU stejně efektivně, jako rozkládal českou energetiku, tak se tenhle bruselský moloch rozpadne aspoň o něco dřív. A abych nezapomněl - doufám, že tam nezapomene z pozice evropského komisaře vyjednat s Německem to částečné zastavení jejich průmyslu a rozdělení se o zemní plyn s naší zemí.

Na takové jednání bych si koupil lístky do první řady.

(z FB J. Rajchla)

Průměrný počet slepic: 4.6 (110 hlasů)
Trvalý odkaz

humoru intelektuálů. Mluvím o diskuzi, ne o článku..

Průměrný počet slepic: 4.1 (42 hlasů)
Trvalý odkaz

před chvílí jsem dal příspěvek ke včerejšímu článku, ale bylo to na poslední chvíli, tak vlastně zbytečně.  Zdá se, že bude aktuální i pro dnešní článek. 

Dnes mám čas a internet funguje… Přečetl jsem pár Vidlákových článků, tedy Kydů a přečetl jsem i celou dnešní diskusi, vlastně komentáře. Nejnovější Vidlákův článek jsem dočetl i přesto, že téma se mi moc nezamlouvalo, ale on to napsal tak asi ví proč. Zato diskuse/komentáře, ty dnešní jsou opravdu „veledílo“. Všem diskutérům gratuluji. Počet diskutujících je nějak nižší, než býval, zdá se. Řada příspěvků se nijak nevěnuje tématu článku.  Ale vlastně zde je to asi jedno.  Středobodem a jedním z hlavních témat, napříč diskusí je „reklama“ člověku, který jde svou cestou, nikdy nediskutuje ani nekomentuje,  jen okázale a dlouhodobě využívá zdejší vyhledávaný a sledovaný prostor pro komentáře pod Vidlákovými kydy ke svému osobním zviditelnění. Vybral si fakt dobře. Nejlépe jak mohl. Je zde úspěšný!  Skutečnost, že o něm tak často píší ostatní „komentátoři/diskutéři“ ho určitě těší! Velká část příspěvků je právě o něm a nikdo nezapomene přidat jeho jméno. „Kdo z Vás to má?“

Jak je to snadné. Nakonec řada podobných jedinců se vyskytuje a veřejně projevuje pouhým blábolením o blbostech. Navzdory tomu skvěle prosperují i ve vyšších patrech politiky. Dělají totéž co tenhle, ale postřednictvím celoplošných médiích. Dostali se do povědomí celého národa, stali se jeho miláčky, jsou vyvolení a volení, uspěli a mají dobré bydlo. Danuše, Markéta, Tchajwan, bakalář, Pepa a Péťa, Guma, a další a další. Znáte je také? Doufám, že si nepřečtou článek „Zoufalí lidé..?“ Pokud ano, doufám, že  nikdo z nich se neinspiruje natolik, aby prosazoval uvolnění dalších financí z našeho rozpočtu na realizaci takového záměru? Oni svou hlavou nic nevymyslí, ale kopírují myšlenky a názory, které zaznamenají a navíc jsou schopni je i prosadit, ať to stojí co to stojí.

Mějte se fajn a pište, ať je co číst. 

Jsem zvědavý na výsledek voleb. Zajímá mne zejméha jak uspěje pan Dr. Boris Šťastný v Praze 12? Přeji mu úspěch a držím palec Motoristům.

Průměrný počet slepic: 3.8 (60 hlasů)

Nedávno to zde jeden nováček velice trefně popsal.

Pak zjistíte, že zde jsou asi někteří diskutéři, kteří se vám nelíbí, včetně toho vašeho hlavního padoucha, kterého jste ale zbaběle nepojmenoval, ale oni zde komunikují a vytvářejí diskusi tím, že, když něco napíší, před tím o tom přemýšlí. Pak zde máme jednoho, který sem nasype tunu něčeho, co sám nevymyslel, pouze to někde splašil, potom se tím vytahuje a diskusi tím zabíjí.

Kdo z nich je horší? Ti, kteří dle vás diskutují se špatným názorem, nebo ten, který zásadně nediskutuje, jelikož jeho intelekt mu to nedovoluje, pouze sem hrne něco, co někde vymyslel někdo jiný?

A Hoste, jelikož to mám rád na férovku, dost by mě zajímal nick toho největšího lumpa, kterého jste zmínil. Pokud nejste srab, dáte ho na sklo.

Průměrný počet slepic: 2.6 (45 hlasů)

Pokud vám vadí, že jsem hrubý na Antonína, k tomu pouze bych mohl podotknout, že bych nikdy v životě svého soupeře nebodl bodákem do zad. Nikdy! Nemohl bych si pak vážit sám sebe.

Dal jsem zde celkem dlouhý post, ve kterém jsem sdělil, že po něm půjdu, sdělil jsem tam důvody, proč toto hodlám dělat a sdělil jsem tam i přesně, jak to budu dělat. Všechny informace má dopředu, což ve válce není zvykem.

Když se zde chvíli neprojevoval, diskuse se zde stala pestřejší a účastnilo se jí více lidí.

Takže já mu půjdu furt po krku, protože to tady mám rád. Ne vždy, občas zde třeba týden, dva, nebudu, ale když se zde objevím, okamžitě to Antonín zjistí, to vám garantuji.

Průměrný počet slepic: 2.3 (57 hlasů)

věřte mi to, nebo ne, ale vás jsem neměl vůbec v hledáčku, na rozdíl od Antonína. Pokud jste se v mém příspěvku našel, asi k tomu máte nějaký důvod. Možná jste postřehl něco, co mě nenapadlo?

Dnes napíši ještě jeden příspěvek a potom se zase na delší dobu odmlčím. Mějte se fajn a pište. Vaše příspěvky, když se dostanu na tyhle stránky, čtu se zájmem.

Průměrný počet slepic: 2.5 (29 hlasů)

Asi už začínám být paranoidní. I když na druhou stranu jste mi vlastně neodpověděl na otázku, koho zde považujete za toho největšího lumpa. Mě by to prostě zajímalo a pokud bych já něco takového načal, určitě bych to dokončil. Já zřejmě vím o koho jde, ale prostě bych to chtěl slyšet na plnou hubu od vás.

Průměrný počet slepic: 2 (30 hlasů)

.. , hlavní padouch jsem já,

mne každý Antonín zná..

(to je parafráze árie z Cikánského barona)

Průměrný počet slepic: 3.1 (13 hlasů)

ti gratuluji.

člověk který prohraje by měl dokázat ocenit kvality soupeřů, což činím tímto.

Průměrný počet slepic: 2.4 (10 hlasů)

.. vyhrál jen o pověstná "prsa korejské ženy", klasici tomu říkají Pyrrovo vítězství.

Stejně jako Napoleon vyhrál bitvu u Borodina a obsadil Moskvu, ale stejně odtáhnul domů s ostudou a s Kutuzovem v patách.

Průměrný počet slepic: 3 (13 hlasů)

repliku "prsa korejské ženy" si ukládám do zásobníku a natuty to někdy někde v budoucnu použiji. Snad nikde poblíž nebude žádná korejská žena, mohla by umět to kungfu, to by asi nedopadlo dobře pro mě. Ale díky za obohacení mého arzenálu.

Průměrný počet slepic: 2.9 (10 hlasů)

.. slyšel jsem to v obou variantách..

Nicméně, já i Charles Chaplin máme stejný problém, líbí se nám mladé ženy s dívčí postavou.. Většina mých manželek i milenek byla "tam nahoře" méně vyvinutá, více se mi líbí nohy a obličej, než druhotné pohlavní znaky. Zkrátka, typický dolňák.. Děvčata s menším poprsím mají zpravidla více testosteronu, a je s nimi proto v ložnici větší legrace.

Průměrný počet slepic: 2.8 (10 hlasů)

Pěkné dlouhé nohy, hezký zadek a pak tam to uprostřed to je jasný. Spodek je základ. U té nástavby, když se nepovede, vždycky se dá zhasnout.

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)

Tondu jste nepomysleli ?

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

.. co s námi naděláš.. I přes svůj věk máme příliš testosteronu na nějaké jemné jinotaje.

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)

.. a protože už tu jsem déle než rok, tak si pamatuji, jaké to tu bylo před Antonínem, lepičem tapetářským..

Proto jsem se i já vyhlásil Antonínovi Svatou válku, když nepomohlo zdvořilé a uctivé vysvětlování, ba ani laskavý humor. Někdy je třeba osedlat koně, nabrousit meč a vytáhnout do pole, když všechny pokusy o smírné sousedství selžou.

Průměrný počet slepic: 3.1 (9 hlasů)

já jsem zase dost zvědavý jak to dopadne v JH. Hejtman Kuba z ODS tady má dost dobré jméno a i ti co Spolu nemůžou, tak jeho volit budou...

jestli Vidlák dodrží slovo a zdrží se komentářů... budou mi chybět, přestože někdy nesouhlasím...

čistě ze studijních důvodů, by mě zajímalo, co je ten aktivní diskutér zač... :-)

Průměrný počet slepic: 4.2 (29 hlasů)
Trvalý odkaz

Je „české“ ministerstvo zahraničí oficiálně pobočkou Kyjeva? Nebo snad Washingtonu, Bruselu, či Tel Avivu?

Když vás pozvou na nějakou oficiální akci min. zahraničí ČR, tak si určitě přečtěte ten mail celý!

Dole v hlavičce totiž narazíte na ukrajinskou vlajku. Ano, „české“ ministerstvo zahraničí nemá v podpisu českou vlajku, ale ukrajinskou.

To vyvolává otázku, komu zamini vlastně slouží? Ukrajincům? Těm ale na Ukrajině nic nepatří, ani o ničem nerozhodují. Nebo snad Washingtonu, nebo Bruselu, či věčnému spojenci z Tel Avivu?

Až se Češi zbaví koloniálního jha zvaného „západní liberální demokracie“, tak je bude čekat spousta práce. Mezi jinými i očista státních institucí od protičeských parazitů a nepřátel českého státu a národa!

úředník pracující pro svoji zemi / Česká věc

https://cz24.news/bizar-na-oficialnich-mailech-mzv-cr-je-ceske-ministerstvo-zahranici-oficialne-pobockou-kyjeva-nebo-snad-washingtonu-bruselu-ci-tel-avivu/

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (71 hlas)

Dlouho jsem tady nebyl. Antonín plevelí. Posílám pro tebe pár písniček po dlouhé době . Snad se dobře vloží odkazy. A budou se líbit. 

https://m.youtube.com/watch?v=_yMEXL0XD24&pp=ygUaZGFkYSB2b3ZhIG15IHMgdG9ib20gdGVrc3Q=

https://m.youtube.com/watch?v=vsp2FQSROuE&pp=ygUUdmlrdG9yaWEgY2hlcmVudHNvdmE=

https://m.youtube.com/watch?v=qhCC0TrBMFc

 

Pepe 

Průměrný počet slepic: 2.8 (24 hlasů)

Nic mi to neříká, ani nick, ani hudba...

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

humoru intelektuálů. Mluvím o diskuzi, ne o článku..

Budou povodně
Budou povodně! Utíkej fotografe, utíkej!

      (Horní nádrž elektrárny Dlouhé stráně bez vody.)

Průměrný počet slepic: 4.6 (42 hlasů)
Trvalý odkaz

3 svetova valka

Zatímco v naší české kotlině  si žijeme s našimi velkými či malými starostmi, řešíme nějaké myší spory na Kydech, ve světě se dějí strašné věci které se později zapíšou do historie jak propukla třetí světová válka.

USA a Velká Británie totiž „osvobozují“ používání zbraní dlouhého doletu ze strany Ukrajiny proti Rusku.

Α Rusko a Čína oznámily vojenské partnerství proti USA!
 

viz článek zde (použijte google translator) 

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/ektakto-rosia-kai-kina-anakoinosan-stratiotiki-sympraksi-kata-ton-ipa-oi-brics-apoktoun-kai-stratiotiko-klado/

 

 

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (51 hlas)

Pokud je příspěvek pravda pravdoucí, myslím, že končí humor. I když tomu může být naopak. Ušaci zalezou a budou opatrnější. Ale tomu asi nikdo nebude věřit. Jejich heslo je : Život je boj...

Průměrný počet slepic: 4.5 (32 hlasů)

3 svetova valka

Bohužel pane Milane je to tak. Po té co Ukrajinci to jest NATO vpadli do Ruska do Kurska a bojují na ruském území, po té co Ukrajinci to jest NATO teď začnou ostřelovat s dalekonosnými rakety kterýkoliv libovolný bod po celém Rusku, 3 světová válka  již začala. To že Ukrajinci to jest NATO teď ostřelují s drony paneláky přímo v Moskvě a zabíjejí ruské civilisty jen potvrzuje že Deep State ve snaze zabránit zvolení Trumpa který ukončí válku na Ukrajině provokuje Rusy k jadernému útoku. Čína ví že po porážce Ruska je ona na řadě a proto se teď spojuje s Ruskem ve vojenském paktu proti USA.

Vítejte v šíleném světě pekla na zemi, třetí světová válka je už zde a nic ji již nezastaví.

Průměrný počet slepic: 4.3 (54 hlasů)