Klub vyhozených

Autor

Pamatujete si v posledních dvou letech nějakou reportáž v České televizi o tom, jak v Lotyšsku krásně oslavují své dávné hrdiny, kteří udatně bojovali za svobodu proti zlému Rusákovi ve slušivých uniformách SS, které navrhoval Hugo Boss? Nebo viděli jste někdy reportáž o tom, jak na Ukrajině postavili další sochu Stěpanu Banderovi? Ukázali vám někdy nějaké záběry z polní nemocnice s nekonečnými proudy raněných? Viděli jste v posledních dvou letech nějaký pěkný kyjevský pochodňový průvod? Ukázali vám Valerie Zalužného, jak si dělá selfíčko se Stěpanem za zády?

Se divím… sociální sítě toho byly plné a kdo chtěl, ten si to našel. A nebyly to žádné fejk ňůs, protože to ani Cemper nefaktčekoval.

Naopak, pamatujete si, jak z obrazovky České televize mizeli analytici, Kollerem počínaje a Štefcem konče, protože nezastávali ty správné vítězné názory na válku a říkali, že rabování čipů z praček je hovadina, i kdyby to stokrát tvrdila Leyenová?

A když půjdeme víc do minulosti, pamatujete si, jak zmizeli z obrazovky Beran nebo Žaloudík, protože se nepřidali k všeobecnému Fajzr tanci za patnáct posilovacích dávek? A to prosím netvrdili, že Covid neexistuje, že scény z italských nemocnic jsou jen nahrané… A naopak… slyšeli jste někdy v České televizi, že Leyenovou za techtle mechtle s Fajzrem vyšetřují?

Já osobně mám na Českou televizi spadeno za Petru Mazancovou, která tenkrát na ČT 24 řekla, že jsem dezinformátor a kolaborant. Ne, nezlobím se na tuhle poněkud jednodušší členku TOP09, která dostala politický úkol, rozvrátit stávku učitelů a demonstraci a zhostila se toho velice dobře. Ctím svobodu slova, Každý má právo si říkat, co chce, i když díky tomu desítky tisíc učitelů, kuchařek i uklízeček nedostanou zvýšený plat. Co je zastupuje, to mají. Pokud jim to nevadí, proč by to mělo vadit mně? Stejně tak nemám nic proti Středulovi, který se proti mně vymezoval stejně kvalitně a lezl vládě do řiti… a díky tomu skončila Liberty jak skončila a teď, o rok dál skončilo vyjednávání odborů o platech krachem. Sorry jako.

Fiala řekl že peníze na zvýšení platů nejsou… hotovo. Jó, hoši odborářští, co jste si zvolili za předsedu, to máte. Středula s Mazancovou hodili vaše šance do kanálu už tenkrát před rokem a pak se jen dál plnili úkol, odvádět pozornost a upouštět páru. Agrární komora, to je némlich to samé. Neplačte, sami jste si to zavinili. Ti všichni jsou prostě placení za to, aby to takhle dopadlo. Nebudu vás vodit za ručičku, tohle vám prostě musí dojít a pak to můžeme řešit.

Mě nevadí, co řekla Mazancová. Mě vadí, že její tvrzení hladce převzalo veřejnoprávní médium, které má být nezávislé, objektivní a vyvážené. Všichni redaktoři tam horem dolem žvanili o deziformátorovi a kolaborantovi (díky za reklamu) a samozřejmě mi nikdo ani nezavolal, abych jim dal svoje vyjádření. Nikdo mi nedal šanci, abych se před Mazancovou (nebo před Moravcem, nebo Řezníčkem) obhájil. Z tvrzení jedné politicky angažované blbky udělali definitivu. Ne, za tohle koncesionářský poplatek opravdu platit nechci a tak nějak neroním slzy, že zničením České televize se s vaničkou vylije i dítě s unikátními nahrávacími studii, bohatým archivem a hodnotou 200 miliard korun. Pro pět spravedlivých Hospodin zachrání město, ale někdy také pro pět nehodných kněží shoří klášter i se špitálem a chudobincem. Husité se nedojímali nad nádhernými obrazy v kostelích, které zapálili…

Naštěstí jsem uměřenější než to vypadá a bohatě by mi stačilo, kdyby Česká televize začala dodržovat zákon o České televizi se všemi pravidly, nejen s těmi, které se jim tam v budově zpravodajství hodí. Ale když budou pokračovat v tom, co dělají, tak pro mě bude těžké litovat toho, že se zpravodajstvím padl i dabing nebo natáčení pohádek. Nevím, jestli pro „Nekrm hydru“ naverbujeme dostatek odvážných, ale kdyby ne, tak bychom si alespoň mohli intenzívně a kolektivně přát, aby na Kavčí hory dopadl meteorit. Situace pokročila tak daleko, že jeho dopad by nebyl katastrofa, ale řešení. Obzvlášť, kdyby trefil přesně tu správnou budovu.

A ještě taková perlička… Když se po letech soudních tahanic dospělo k rozhodnutí, že se Česká televize musí omluvit RNDr. Zuzaně Krátké PhD., za to, že ji označila ohledně covidu za dezinformátorku, omluva proběhla tak, že před půlnocí krátce pustili na obrazovku text s omluvou… To jen, abyste věděli, jak dopadnete, když si budete dle zákona stěžovat a když absolvujete několikaletý soudní proces. Ale jinak posílejte stížnosti a dělejte mírný odpor v mezích zákona… Já na tohle z vysoka dlabu a raději budu něco mezi Ghándím a Prokopem Holým. I když to možná budou Lipany.

Kdo se nebojíte, přidejte se k Nerm hydru! V této chvíli nic neriskujete.

Je to podobné, jako když se Junge Front heute rozhodla, že začne dělat bulvár a zveřejnila zpověď bezmála dvoumetrové Markéty Šichtařové, jak ji týral Pikora, který má metr šedesát. To se ví, že Pikora ji týral jen v době, kdy mu násilím nebránila, aby vyskočil z okna jejich rodinného budoáru (v přízemí) Pikora samozřejmě nedostal žádnou možnost se hájit… Ale třeba ta skupina Kaprain, která teď Mladou frontu vlastní, se rozhodla konkurovat Blesku a zkouší, jestli by se jim beztrestně nepodařilo utrápit další Ivetu Bartošovou. Viď, Pavlíku Novotný… ty s tím máš bohaté zkušenosti, že?

Já jsem udělal to, co měl už dávno udělat nějaký cti dbalý novinář, prostě jsem si za Pikorou dojel a poptal jsem se ho, jak to bylo. Ne, nebudu to medializovat… nechce to, protože každé slovo na veřejnosti se obrátí proti jeho dětem a to jediné by opravdu nechtěl. Takže budeme prý i dál poslouchat jednostranná vyjádření v rámci pražské volební kampaně. Matěji Gregore, ještě žes poslechl Karolínu Stonjekovou a odešel ze Svobodných. My teď budeme v přímém přenosu sledovat, jak se Svobodní i se Šichtařovou potápějí hlouběji než Titanic. Kdyby to celé neodneslo sedm dětí, byla by to takřka dokonalá fraška.

Takhle se to u nás dneska dělá. Prostě vás bez jakékoliv šance povláčejí bahnem a vy jen sledujete, stejně jako Pikora, jak vám odcházejí obchodní partneři a kamarádi si blokují váš fejsbůkový profil, protože jsou to všechno zbabělci, kteří se hlavně bojí, aby se neušpinili. Igora Němce také vyhodili z České televize za to, že někde byl, nikoliv za to, že tam něco závadného řekl. Já se fakt snažil a chtěl jsem najít něco, co řekl, ale on NIKDE NEŘEKL NIC. Jen někde byl, neměl tam žádnou funkci a rozhodně neřekl ani slovo proti České televizi.

Navštívit Příčovy je horší, než navštívit nevěstinec v Sapě.

Kdyby se Igor Němec producíroval na Prague Pride s pavími pery v řiti, bylo by vše naprosto v pořádku a žádný Milion chlívek by neřešil, že je zaměstnancem televize a má dodržovat nějaký kodex. Kdyby Igor Němec navštívil divadelní představení, kde si herečka vytahuje z pohlaví českou vlajku nebo kde Ježíš znásilňuje muslimku, bylo by všechno v nejlepším pořádku. Nevadilo by zřejmě, ani kdyby na ty svoje podřízené sekretářky mňoukal.

Ostatně, Broňu Sedláčka, který se angažuje v Jasanu, také vyhodili z práce. A to se snažil nebýt viditelný, aby svým nadřízeným zbytečně nedělal těžkou hlavu. Ale to víte, dnešní Fialajugend když se rozjede v udávání a nátlaku, tak se od svých učitelů z pětatřicátého roku vlastně vůbec neliší. Ševčíka vyhodili z práce. Druláka vyhodili z práce. Evě Fillipi Lipánek ani ruku nepodal. Pikoru řeší v práci a kdo ví, jak to s ním dopadne. Učitelka Bednářová je sice osvobozená, ale Igor Mříž ještě neřekl poslední slovo a do práce ji zpátky také nevzali. Další lidé odešli raději včas sami.

Datový analytik, Petr Ludwig, už zveřejnil fotku sviní, na které jsou v podstatě všichni… Klaus, Zeman, zesnulý Bašta, Jana Zwyrtek Hamplová…

Hele, děcka, neuděláme nějaký klub vyhozených? Rédová se hlásí za sekretářku… Možná by někde měly být webové stránky s fotkami a příběhy těch, kteří byli vyhozeni za nevymáchanou hubu. Veřejnost by se měla dozvědět, jak funguje Fialajugend, jak novodobí náckové zkoušejí českou soft verzi proskripčních seznamů a jak se domlouvají, že se budou stavět ty ploty pro svině a zombíky. Hodně lidí totiž díky České televizi žije v rajské nevědomosti. Nejenže nevědí o tom, jak mají na Ukrajině rádi staré nácky Huňku a Banderu, ale také nevědí nic o tom, jak je má Foltýn rád a proto na ně řve… a kolik spoluobčanů by rádo šlo v stopách Romana Šuchevyče a drželo se jeho metod. Česká televize jim to neřekne ( i když ji za to platíme) a tak bychom to měli udělat sami… třeba za peníze, které České televizi nedáme.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (392 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

se musí využít prvotního nadšení a ze začátku nasbírat tak 50 % hlasů. Pak se to dozobává.

Jak tak na to koukám, asi vám to nevyjde. Pokud se pletu, máte tam můj mail a já vám přísahám, že do toho půjdu. Mě to může být jedno, jelikož už dnes jsem zločinec, protože sice tv poplatek platím, ale ten tozhlasový ne.

Průměrný počet slepic: 4.2 (59 hlasů)

Děkuji berrnarde... 

Ono to jde ve skocích. Ano, teď jsem nabral ty prvotní nadšence. ono dost záleží na samotné České televizi, co udělá. Každá jejich pěst na oko pohne s mými čísly. Navíc... tak nějak očekávám, že na Ukrajině nastává poslední dějství a pak se budou dít věci nevídané.  člověk musí  být připraven na různé věci. devět z deseti nevyjde a člověk předem neví, které to budou. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (104 hlasů)

Mnohokrát jsem už řekl a napsal, že je hlubokou chybou spojenců i odpůrců Ukrajiny, že s ní zacházejí jako se státem. Státu se podobá jen povrchně, ve skutečnosti je to obyčejná banda.

...Pro Ukrajinu jsou charakteristické i takové znaky gangu, jako je nadvláda práva síly nad silou zákona a absolutní emocionalita politiky. Faktem je, že státní politika je pragmatická a řídí se zájmy, zatímco jednání bandy je chaotické a založené na emocích: zachtělo se mi – rozdám, zachtělo se mi – zabiju.

Akce ukrajinských ozbrojených sil a žoldnéřských gangů, které je doprovázely na kurském pohraničí, jsou akcemi bandy, nikoliv armády. Střelba z tanků na evakuující se civilisty, nesmyslné popravy civilistů, veřejné (před kamerami) rabování obchodů a opuštěných domů.

...Ukrajina tak nepostupuje. Vraždy páchané její armádou jsou schvalovány shora, což opakovaně uvádějí zajatci, kteří tvrdí, že jejich velitelé jim nařídili zabíjet civilisty a rabovat.

...Vraždění v kurské pohraniční oblasti je obyčejný teror. A teror je zbraň slabých. Poté, co si Ukrajina uvědomila, že na bojišti rychle a jednoznačně prohrává, rozhodla se dosáhnout svého cíle terorem. Jedná se o typický banditský postup, který je v mezistátních vztazích zcela nefunkční…

Celá operace ukrajinských ozbrojených sil v Kurské oblasti je z hlediska metod a organizace čistě banditskou akcí s teroristickými cíli. To znamená, že Ukrajina se změnila z gangsterského státu v teroristickou bandu a oznámila to celému světu…

Na vlastním území a k vlastnímu obyvatelstvu se nechová ukrajinská armáda o nic lépe než v Kurské oblasti. Jednoduše proto, že je to ozbrojený gang a pro gang je každý člověk, který není jeho součástí, obětí. Proto se Ukrajina vylidnila zejména v těch regionech, které jsou pod vládou Kyjeva.

Proto také není možné, aby vedle Ukrajiny fungoval normální stát, a to jakýkoli. Ta banda nemůže neloupit. Oni z loupeží žijí. Bohatý soused je pro ně cecík. I když je příliš slabá na to, aby souseda zabila a sebrala mu všechen majetek, bude pravidelně krást husy, zapalovat stodoly, mazat hovna na vrata. Obecně platí, že dokud nebude úplně zardoušena, normální život nemá šanci.

Proto musí Ukrajina zmizet…

AUTOR: Rostislav Iščenko

https://cz24.news/ukrajinska-banda-a-vrazdy-v-kursku-rostislav-iscenko/

https://ukraina.ru/20240827/1057081545.html

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (124 hlasů)

Mohla byste se konečně naučit vkládat své příspěvky tam, kam patřej? My tady s vidlákem debatujeme o Nekrm hydru a vy nám sem fouknete toto?.

Já sice chápu, že vy ženské jste míň inteligentní, než my chlapi, ale jistá zásadní pravidla diskuse byste se mohla naučit respektovat. 

Průměrný počet slepic: 1.9 (96 hlasů)

Vidlák: "...tak nějak očekávám, že na Ukrajině nastává poslední dějství a pak se budou dít věci nevídané." 

Průměrný počet slepic: 4.7 (92 hlasů)

ale musíte uznat, že jste to nevhodně umístila.

Vy nemusíte mě, já nemusím vás. Jsme oba na stejném hřišti. Koexistujeme zde tak, že se snažíme navzájem ignorovat. Pokud ale umístíte svůj post do vlákna, kterého jsem účasten a ještě to jde mimo téma vlákna, nemůžete se mi divit, že se ozvu.

Průměrný počet slepic: 1.9 (65 hlasů)

Už jsem to zdůvodnila - navázala a reagovala jsem v tom vláknu na Vidlákovu zmínku o Ukrajině, o které psal, to je celé. 

Průměrný počet slepic: 4.6 (73 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Odpouštím vám, takovej já jsem charakter.

Průměrný počet slepic: 1.7 (45 hlasů)

Tak proč se hádáte?

Průměrný počet slepic: 4.5 (37 hlasů)

.. buvolem převézt na druhý břeh řeky, a uprostřed řeky buvola ušťknul se slovy: "odpusť, buvole, vím že se oba utopíme, ale nemohl jsem jinak".

Průměrný počet slepic: 4.2 (41 hlas)

Berrnarde, myslím, že tenhle tvůj výlev arogance by nutně potřeboval omluvu. Pokud se neomluvíš, tak mě doopravdy nasereš!!!

Dodatek:

No, já jsem to četl postupně a naopak reagoval jsem bezprostředně. Až dál jsem zjistil, že už se tak částečně stalo. Ale mazat to už nebudu. Ať včelka Mája vidí, že kromě urážek tady najde i zastání. :-)

Průměrný počet slepic: 4.4 (52 hlasů)

máme každej jinej pohled. Berrnard se podle mě nemá za co omlouvat, když už, tak někdo jinej.

Průměrný počet slepic: 1.8 (33 hlasů)

Když nasranej napíšu, "vy ženské jste míň inteligentní, než my chlapi" tak to nebudu myslet jako nadsázku, jako fór, ale jako urážku.  Tak to alespoň vnímám já. A to by jsme si tady mohli odpustit.

Průměrný počet slepic: 4.8 (45 hlasů)

In reply to by Inza

Trvalý odkaz

Vyjádřil jsem zde svůj názor na akci Nekrm hydru. Hned pod vidlákovou odpovědí se objevil celkem dlouhý post o Ukrajině. Ty víš jaký mám na tu válku názor a nebylo to k věci. Takže jsem se nasral.

Ale nikdy jsem ženy nepovažoval za míň inteligentní. Když jsem dal na sklo tuto hrubost, bylo mi jasné, že inteligentní žena toto přejde mávnutím ruky, protože si právě přečetla kravinu od nějakého blbečka, kráva se urazí. Byla to mířená střela na konkrétní cíl. Akorát z výsledku jsem poněkud rozpačitý. Mája mávla povzneseně rukou, urazil ses ty.

Průměrný počet slepic: 1.9 (30 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

za vola ty, sorry

Průměrný počet slepic: 4 (25 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

za vola ty, sorry

Průměrný počet slepic: 3.1 (16 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

za vola ty, sorry

Průměrný počet slepic: 3 (15 hlasů)

třikrát ne !

Průměrný počet slepic: 1.7 (6 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

nechtěl být tajným posluchačem hovorů, které vedou ženy o mužích i ohledně jjich inteligence, že ne

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

je poněkud mimo, pokud mne někdo sprostě urazí, je znakem mého sebevědomí, že to mlčky přejdu? takže když já ych vám teorericky řekla, že jste hňup, pak byste se bu´d urazil  nebo byste to přešel? nebo jste zvyklý?

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

In reply to by Inza

Trvalý odkaz

zrovna jako že asiati jsou inteligentnější než my a černoši zase míň, proto musí na amerických  univerzitách přijímačky hodnotit pro každou tuto skupinu jinak, aby tam bylo rovnoměrné rozdělení populace. Napadá mě, že možná by se dala hledat i nepřímá úměra mezi inteligencí a délkou péra.  Zrovna tak ženské (v průměru) nejsou lepší šachistky a matematičky, než muži. Mají jiný způsob uvažování (a taky jiné zájmy), kterému se říká ženská logika, a to v šachu nevítězí. Nicméně v jiných oborech to může být výhoda a mají i jiné přednosti. Já to jako urážku neviděl, ale jako fakt. Je pravda, že berrnard si servítky nebere a tyto pravdy říká poněkud necitlivě, mě to ovšem nevadí, dokonce mi to vyhovuje i kdyby mi tak někdo dokazoval že jsem blb. Diskuze se tím velmi zkrátí, než opatrným obšlapováním okolo, ale chápu, že někdo radši žvaní, než aby šel k jádru věci.

Průměrný počet slepic: 1.4 (12 hlasů)

jste si tyhle pravdy ověřoval? možná, že ženy nejsoulepší šachistky, ale rozhodně jsou s to lépe řídit a když je to nutné i vycházet s lidmi,každá z nich v podstatě je manažerkou rodiny, ministryní financí a někdy o války. a jak nám to jde.

Průměrný počet slepic: 2.9 (7 hlasů)

In reply to by Bubkabelzebubka

Trvalý odkaz

tak si za nějakou zkuste chvíli jet. Ale uznávám, že existují výjimky. Také je už dnes jiná doba, kdy auta mají v podstatě autopiloty, které ale z nějakého neznámého důvodu nevymýšlí většinou ženy. A ta manažerka rodiny, to je dobrý - tady bych zmínil jednu pravdu: "úspěšný muž vydělá víc než jeho žena stihne utratit, úspěšná žena je ta, která takového sežene". Jinak z mojí zkušenosti mají ženy při tom manažování protichůdné požadavky, takže je muži radši ignorují. Ještě přidám jeden citát Oscara Wilda: "ženy není třeba chápat, ženy je třeba milovat" - od té doby co se tím řídím, mě už ženy nerozčilují.

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

In reply to by Inza

Trvalý odkaz

ale my, ženy víme, že je to právě obrácene.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

Je výstižná vaše poznámka pane Inzo, jakož i poznámka pana Kocoura. Dokonce i od Richard.cz s jeho poznámkou o škorpionovi kde jsem se zasmál. I když ten škorpion a sebestředný egoista je Richard sám viz níže zase jeho pitomé narážky o balastních "přispěvatelů". Paní Včelku se již zastalo hodně čtenářů jak je vidět z počtu slepic na jejím odůvodněném komentáři pro berrnarda. Většina čtenářů mezi které patřím i já máme rádi komentáře paní Včelky i paní Včelku samotnou za její bystré poznámky. Klobouk dolů i pro berrnarda za jeho částečnou omluvu, je vidět že kráčí dobrou cestou ve snášenlivosti vůči paní Včelce, už ji neuráží tak hrubě jako v minulosti. Sice dnes ji zase urazil s jeho škodolibou poznámkou že vy ženské jste míň inteligentní, ale je to dřevorubec s drsným jazykem pracanta v lesích a dalo se to od něho tato urážka očekávat

Průměrný počet slepic: 3.9 (38 hlasů)

In reply to by Antonín

Trvalý odkaz

na tvé bývalé povolání ?

Průměrný počet slepic: 2.4 (14 hlasů)

myslím v souvislosti s inteligencí? komiku

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

Dívám se na akci “Nekrm hydru” jako na reklamaci. Jako zákazník Čt jsem velmi nespokojen a chci nápravu nebo vrátit peníze. 

Odpověď může být, Vaši  reklamaci neuznáváme, protože  spokojenost  s Čt je např . 70% a to je ještě povolená hodnota a reklamaci nelze přijmout.  Kdyby ale spokojenost klesla na 50% , tak Vám  část peněz musíme vrátit. 

Našlo se  zatím  přes  6 000 odvážných, kteří chtějí peníze zpět i přes  hrozbu možných potíží.  Věřím, že nespokojených  je podstatně více, jen se boji relace  státu - “Kdo chce psa být, hůl si najde”. Politici i opoziční mlčí , tak  obavy jsou zřejmě i oprávněné.

Přesto akce a odvaha lidí ukazuje, že je třeba nějakou jednoduchou a snadnou formu reklamace či dotazníku spokojenosti  umožnit.

Pokud se do konce roku nenajde 100 tisíc   odvážných , tak zvážit , zda lze akci upgradnout na dotazník měření spokojenosti zákazníka a nechat si otevřenou cestu  k návratu k reklamaci ve vhodnou chvíli. 

Prostě pokračovat  dál s korekci dle počátečních zpětných vazeb. 

 

 

 

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (65 hlasů)

Velice příznačné, hnedle po ránu se zde vybarvili tři nejaktivnější sebestřední egoisté BERRNARD, RICHARD CZ, RAD.

Krásně jste se odkopali a pohrdám vámi! né pro váš světonázor či politické preference, ale pro vaší bezohlednou sebestřednost a aroganci, z lidského hlediska jste pro mě odpad. MMK

Průměrný počet slepic: 4.3 (47 hlasů)

Výstižná poznámka pane Mimaka. Bohužel černé ovce, rozesírači diskuzí, arogantní osoby kteří útočí na jiné a sebestřední trolové, kteří jsou přesvědčeni o své genialitě a otravují život ostatním čtenářům se nachází všude.

Průměrný počet slepic: 4 (33 hlasů)

jsi berrnarda chválil ??

Průměrný počet slepic: 1.7 (6 hlasů)

.

Průměrný počet slepic: 1.6 (7 hlasů)

.

Průměrný počet slepic: 1.5 (6 hlasů)

Za úsvitu berrnarda, Richarda a Rada zastřelit a pak tady zbydou pouze ti se správnýmy názory a dokud neumřeli, tak tam spolu souhlasí dodnes.

Průměrný počet slepic: 2.6 (28 hlasů)

.. Pankrácká sekera zase pracovala po obědě..

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Tak Vy jste se taky docela vybarvil. Vyjadření  jako "zkurvení" a "odpad" ??? To už vážně nemá dleko k Foltýnovým sviním. Sorry jako...

Průměrný počet slepic: 2.6 (26 hlasů)

.. a dokážeme je i formulovat.. Netapetujeme, a naše tvorba je vždy originální.

Vím, že to je mdlým duchům trnem v oku a osinou v zadku. 

Chápu, že oprávněně zdravé sebevědomí se může někomu jevit sebestředným egoismem, ale s tím nic nenaděláme.

Zkuste nás tolerovat, už jsme se tak narodili, nemůžeme za to..

S Gaussovou křivkou a Paretovým pravidlem nic nenaděláte, platí pro vše, co smrdí člověčinou.

Raději budeme, jak píšete výše, ti "zkurvení sebestřední egoisté" než bezduší tapetáři ducha mdlého..

Průměrný počet slepic: 1.8 (15 hlasů)

že se naši slavní politici nevyjadřují k dané akci (Nekrm Hydru). Každý den se podívám zda nějaký komentář přibude a ... NIC.

Průměrný počet slepic: 4.8 (51 hlas)

.. jim je u .. však víte, kde.. Dejte tomu čas, po volbách se to pohne z místa..

Jde to tak, jako vždycky.

Nejprve ignorují,

pak zesměšňují,

poté se začnou bát..

Dovedete si představit to Sračkobití (ShitStorm), kdyby kdokoliv z nich byť jen připustil, že o tom jen tuší?! Nejprve musí hydře z Krkavčích hor vypadat pár zubů, jak říkával Stanislav Jerzy Lec:

"I bestie, budící hrůzu, mívají paradentózu "

Průměrný počet slepic: 4.4 (57 hlasů)

s otázkou, jaký je jejich reakce k aktivitě "Nekrm hydru", a zdali by byli ochotni ji okomentovat a tedy vyjádřit svůj vlastní názor. V době internetu to není žádný problém.

Výsledkem bylo... a NIC.

Průměrný počet slepic: 4.8 (28 hlasů)

.. přece si zrovna teď nenaběhnou na vidle a nešlápnou na hrábě.. Nebojte, všichni, kteří nejsou blbí, nakonec stanovisko zaujmou. 

Průměrný počet slepic: 2.5 (2 hlasů)

Tak se mi zdá, že to byl od Štěpána Kotrby mistrovský tah s tím trestním oznámením - vystrašil všechny potenciální rebelanty a zařízl projekt v zárodku. Ze dvou tisíc zájemců denně skoro nula ze dne na den. Klobouk dolů - za toto dostane od PePy107 řád bílého lva druhého stupně  (za obranu demokracie)......Howgh

Průměrný počet slepic: 4.7 (66 hlasů)
Trvalý odkaz

Dle mluvčího německého kancléře Olafa Scholze, pana Steffena Hebestreita, Německo v žádném případě nesdílí názor prezidenta ČR, že plynovod Nord Stream byl pro Ukrajinu legitimním cílem, přičemž tuto skutečnost Olaf Scholz české straně zcela explicitně sdělil.

Vypadá to, že Petru Pavlovi přišel z Berlína výstavní kartáč. Aspoň jej bude moci použít na čištění toho kabátu, který si ušil z té celosvětové ostudy.

Bohužel tato hanba ulpěla na celé naší zemi. Jsme před celým světem za diplomatické diletanty a podporovatele terorismu.

Děkovné dopisy za toto renomé můžete adresovat na Pražský hrad.

(FB J. Rajchla)

 

Paní Bednářová mne včera e-mailem požádala, zda bych mohl na své zdi sdílet toto její poděkování. Samozřejmě tak s radostí činím a s velkou vděčností se němu připojuji:

Milí přátelé,

hluboce Vám děkuji za Vaši laskavou a velkorysou pomoc při mém boji za spravedlnost a slušnost, proti vládní a justiční mašinérii a jejich lokajíčkům. Nesmírně si vážím Vaší empatie, protože málokdo si umí představit, jak mně i mým nejbližším dokázali pár let před důchodem poklidný život vyrvat i s kořeny, zbavit mě povolání, které jsem dělala odjakživa a ráda, vláčet mě po soudech, kde se po 55 letech bezúhonného a poctivého života ve dveřích soudních síní míjím s nejrůznějšími delikventy, korupčníky, psychopaty apod.

A proč to všechno? Protože je potřeba udržovat lidi ve lži a nevědomosti, a současně ve strachu a bázni, pokud dají najevo, že ví, že vše je jinak, než nám zde vláda a média – vládní hlásná trouba- urputně vnucují.

O to více si cením Vaší podpory a také odvahy, s níž mi ji poskytujete, protože k boji proti zvrácenému vládnímu režimu, v němž nyní žijeme, je zapotřebí velké kuráže a srdnatosti.

S úctou

Martina Bednářová

Průměrný počet slepic: 4.8 (136 hlasů)

Západní demokracie: Pokud vládnoucí německé strany pohoří ve volbách, prezident Steinmeier plánuje prohlásit volby v Sasku a Durynsku za neplatné

NĚMECKO: Každý, kdo útočí na „základy naší demokracie“, tak „moc by se mu neměla dostat do rukou,“ řekl spolkový prezident Frank-Walter Steinmeier v letním rozhovoru pro prosystémovou televizi ZDF….Nejnovější průzkumy hovoří jasnou řečí k nedělní otázce o zemských volbách v Durynsku a Sasku: Vede tam AfD, v Durynsku dokonce s velkým odstupem před ostatními stranami. Tato tendence se po krvavé lázni v Solingenu pochopitelně pravděpodobně ještě výrazně zvýší.

Spolkový prezident Frank-Walter Steinmeier nyní vidí demokracii „v ohrožení“ z nadcházejících voleb.

...Není to tak dávno, co spolkový prezident urážel AfD jako stranu, která si chytá krysy a tím urážel její voliče jako krysy. Hanebné a nedůstojné muže, který prohlašoval, že chce být prezidentem všech občanů – bez rozdílu!

...Německý právník Steinhöfel dokonce interpretuje Steinmeierovu větu „Kdo útočí na základy naší demokracie, moc se mu nesmí dostat do rukou“ jako imperativní výpověď „Tyto volby ve východním Německu v případě potřeby musí být zvráceny“.

Ve skutečnosti to však nejsou voliči (a zda krysy v řeči prezidenta Německa) v Durynsku a Sasku, kteří jsou „útokem na základy demokracie“, ale mnohem více je nepřátelské vůči demokracii, co zde řekl Steinmeier a co už pravděpodobně tajně plánuje….

https://cz24.news/zapadna-demokracia-ak-vladnuce-nemecke-strany-pohoria-vo-volbach-prezident-steinmeier-planuje-vyhlasit-volby-v-sasku-a-durinsku-za-neplatne/

ZDROJ: ZDF TV / Zpracoval: Roman Bednář

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (77 hlasů)

Možná považujete Senát za nepotřebný, což reálně platí a jde o drahý špás. Když už tu ale je a může posloužit jako protiváha prezidenta či Sněmovny, je zbytečné, aby byl složen z přitakávačů. Momentálně je ještě více zbytečný, protože podstatě kopíruje složení poslanců a v podstatě tak zajišťuje až na výjimky plné koryto dalším příživníkům přisátým na systému. Takže se ptáme, nestálo li by za to to změnit? Pojďme ho udělat mnohem barevnějším, zábavnějším a především více vzdorujícím liberálům. Nechceme přeci dopadnout stejně, jako Západní Evropa. To nehovoříme do dalších průšvizích, například v oblasti ekonomiky, rozvoje společnosti, zdravotnictví či školství. Nezapomeňte také, kdo kooptoval inkvizitora Foltýna nazývajícího možná právě Vás, jako svini. Důvodů, proč nevolit liberály, už je výrazná převaha. Vlastně stoprocentní.

vice zde: https://www.inadhled.live/uvaha-dne/kampan-zacala/

střípky ze světa či u nás

Užhorod-Ukrajina.  Otec zachránil svého syna před Zelenského lovci lidí a nedovolil mu zbytečně zemřít u Kurska. Snad se kluk někam uklidí. 12vteřinové video zde:  https://t.me/LussiList/45683

USA-Scott Ritter: "Biden plánuje jadernou válku jen pro Evropu". "Jsme na okraji propasti".  Bývalý americký zpravodajský důstojník Scott Ritter v rozhovoru s odkazem na prohlášení ruského ministra zahraničí Sergeje Lavrova, že v jaderné válce v Evropě budou USA také bojištěm, poznamenal, že v USA existuje falešný dojem, že posledně jmenované zůstanou nedotčené a že se to bude týkat pouze Evropy. Ritter odhalil, že to není jen "dojem", ale Bidenova administrativa má ve svých plánech omezenou jak mylně věří , jadernou válku pouze v Evropě kvůli Ukrajině. Pokud si někdo myslí, že Rusko bude jen sedět a dívat se, jak ukrajinská F -16 s americkými zbraněmi hloubkového úderu buší do Moskvy nebo Petrohradu, je blázen. Rusko bude vědět, odkud tento zásah přišel, a USA za to zaplatí. Říkám vám právě teď: Ruská doktrína je jasná: Jakýkoli jaderný úder na ruské území bude mít za následek rozsáhlou jadernou válku ze strany Ruska s celým jeho arzenálem. Neříkám to já: Putin to říká, to se nám Lavrov snaží připomenout, když říká „nehrajte si s ohněm“. Tím si ale nespálíme jen ruce. Spálí naše čtvrti, naše města, celý národ v USA.“  zdroj: pronews.gr

Velká Británie po 55 letech:  1969 Beatles, 2024 muslimští inženýři, viz foto:

uk 1969-2024

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (65 hlasů)
Trvalý odkaz

Kráceno.
Ruské systémy elektronického boje nepřestávají překvapovat odborníky a vzbuzovat strach u západních armád.
Podle odborníků mohou ruské systémy elektronického boje dlouhého dosahu proměnit stíhačky F35 v hromady kovu a demoralizovat piloty. Stíhačky F35 stealth vykazují špatnou funkci radaru a nespolehlivost v blízkosti ruských hranic. Piloti NATO jsou psychicky traumatizováni nesmrtícími střety s ruskými systémy elektronického boje. Američtí piloti F35 si stěžují na poruchy palubních systémů a ztrátu komunikace nad Baltským a Černým mořem. Přibližně 500 kilometrů od ruských hranic začíná elektronické rušení vyřazovat veškerou elektroniku amerických stíhaček. Podle odborníků je to důsledek operace komplexu MURMANSK-BN, který je schopen zničit elektroniku amerických stíhacích letounů a letounů NATO na vzdálenost až 5 000 kilometrů. Takové systémy elektronického boje mohou proměnit víceúčelové stíhačky F-35 v hromady kovu a demoralizovat piloty.
Nedávno potřeboval pilot F-35 italského letectva pomoc psychologa právě poté, co se na obloze nad Baltským mořem setkal s ruskou stíhačkou Su-30SM a jejím vybavením pro elektronický boj. Italský důstojník uvedl, že některé systémy letounu F-35 byly mimo provoz. Byl jsem na pokraji strachu, tak silného, že mi sahal až k prstům na nohou. Uvědomil jsem si, že ruský pilot testuje mé schopnosti a schopnosti mého letounu. Po návratu na leteckou základnu bylo italskému pilotovi diagnostikováno nervové zhroucení.
Důstojník byl vyřazen z letových povinností a poslán domů.
Piloti NATO nejsou zvyklí na vzdušnou převahu potenciálního nepřítele, proto si často stěžují a během hlídek trpí psychickými traumaty. Všimněte si, že ruská řízená střela vzduch-vzduch r27EA s doletem až 130 km je mnohem nebezpečnější než nesmrtící manévry a systémy elektronického boje stíhačky Su-30SM. Ruský víceúčelový stíhací letoun Su-30SM byl navržen tak, aby dosáhl skutečné vzdušné nadvlády a byl schopen nést až 8 tun munice, která ničí vzdušné i pozemní cíle ve dne i v noci, za normálních i obtížných povětrnostních podmínek, kdy je vystaven aktivnímu i pasivnímu rušení nepřítele. Su-30SM je nejpočetnějším typem moderního bojového letounu v ruských vzdušných silách a námořním letectvu, ve službě má více než 130 letounů.
 
Technologická zaostalost Pentagonu již není tajemstvím. Připomínám, že i ministr obrany Lloyd Austin je paradoxně nakloněn řešení vojensko-politických problémů výhradně diplomatickou cestou, a to i v horkých oblastech, jako je Ukrajina a Tchaj-wan. Je zřejmé, že Washington má vážné obavy z výsledku high-tech válek, které by se pro Spojené státy mohly ukázat jako dramatické. Obavy Pentagonu zvýšily i zprávy o tom, že Rusové začali vyvíjet i zcela nový systém elektronického boje dlouhého dosahu, který výkonem a možnostmi výrazně předčí MURMANSK-BN. Soudě podle těchto informací začíná být jasné, že ruská armáda si hodlá i nadále udržet status vlastníka nejvýkonnějších systémů elektronického boje na světě.
 
Průměrný počet slepic: 4.7 (65 hlasů)

- se dohodli na vytvoření vlády národní jednoty! Hlavními cíli bude ukončení války na Ukrajině, ukončení cenzury v médiích a záchrana dětí před procesy deviatury a potravinářsko-farmaceutické mafie!

Koncem minulého týdne došlo v USA k nečekané události, ke které se ale schylovalo několik posledních měsíců. Robert F. Kennedy Jr. totiž podpořil kandidaturu Donalda Trumpa na prezidenta, čímž se definitivně rozešel po mnoha desítkách let s Demokratickou stranou, se kterou je odjakživa spjata jeho rodinná dynastie Kennedyů...

Robert F. Kennedy Jr. prozradil, že s Trumpem chtějí vytvořit vládu národní jednoty!

Kennedy se s Trumpem dohodl na vzniku vlády národní jednoty, přičemž volebním programem a pilířem budou 3 hlavní klíčové body, a to ukončení války na Ukrajině, která je podle Kennedyho soukromou válkou Bidenovy rodiny, která touto válkou chtěla zakrýt korupci své rodiny na Ukrajině, druhým bodem je ukončení cenzury v médiích na internetu ze strany velkých soc-platforem a třetím bodem je ochrana dětí před procesy deviatury a potravinářsko-farmaceutické mafie...

Důstojník KGB již v 70. letech vyložil, co se stane se zeměmi kolektivního Západu

Značka “Kennedy” je v USA mezi voliči obchodní a politická značka s doslova kultovním statusem a voliči Kennedyů se nachází tradičně v americkém politickém středu mezi umírněnými demokraty a nerozhodnutými voliči, což jsou přesně skupiny, které rozhodují volby. Dnešní agenda Demokratické strany se opírá o agendu deviatury, tedy destrukce amerického národa skrze procesní řízení podpory deviantních vztahů, přešívání pohlaví a především deviatura namířená na nezletilé a nejmenší děti, kterým jsou indoktrinovány myšlenky na změny pohlaví bez vědomí rodičů. Všechny tyto procesy přitom vychází ze subverze americké populace.

Jurij Bezmenov

Toto je totiž typický proces subverze národa zevnitř podle knih a přednášek bývalého sovětského agenta KGB a později defektora Jurije Bezmenova, který uprchl do USA a vylíčil metody KGB, které jsou připraveny na rozvrácení kolektivního Západu již od počátku 60. let. Bezmenov tehdy hovořil o lidech z nadnárodních kruhů, kteří ovládli KGB a její politiku, kdy hlavním cílem politiky KGB se stala rozborka Sovětského svazu, EHS a nakonec USA, přesně v tomto pořadí. A vyjmenoval celkem 4 fáze projevů subverze, jak poznáte, že vaše země se stala obětí úspěšného úderu touto konceptuální zbraní hromadného ničení….

celé na:  https://aeronet.news/…ry/

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (51 hlas)