A kdo vám brání? Člověče!

Autor
Štítky

Za týden své existence získal projekt Nekrm hydru přes pět tisíc statečných, kteří jsou ochotni jít do krajnosti a zvýšit svůj nátlak vůči České televizi až na úroveň neplacení koncesionářského poplatku. Ještě dvacetkrát tolik a budeme připraveni. Ale i pět tisíc e-mailů bez problémů stačilo na otevření veřejné diskuse o České televizi a samozřejmě také o celém projektu.

Hned od začátku jsme se v dobrém i ve zlém dozvěděli, že je to nesmysl, že to nebude fungovat, že si exekutoři poradí i se sto tisíci pohledávkami, však mají počítače a příkazy k úhradě se dají kopírovat v libovolném množství a libovolně rychle. Ve stejně dobrém i zlém jsme se dozvěděli, že už teď překračujeme zákon a že si to zaslouží trestní oznámení. Stejně tak jsme se dozvěděli, Česká televize má kromě záporného zpravodajství i kladné stránky, jako třeba dabing, tvorba pohádek nebo archivování filmových materiálů a její hospodaření je na hraně krachu, takže kdyby sto tisíc lidí nějakou dobu neplatilo, tak se sice sesype tendenční zpravodajství, ale s ním i všechno ostatní.

Především vy, kteří jste nám dali k dispozici svůj e-mail, doufám, že jste si všechny výhrady přečetli a zamysleli se nad nimi. Je to zapotřebí. Protože celá akce není žádný mírný odpor v mezích zákona. Není to žádné krotké posílání ostrých proseb a útok skutečně masivní letákovou kampaní a alegorickými vozy. Tohle je ghándíovský nenásilný odpor, který se dá udělat z gauče, ale žádná sranda to nebude.

Dovolte mi ale, abych se dnes vypořádal s námitkami, na které jsem narazil.

Jednak chci říct, že nehledám sto tisíc statečných, kteří, jak napsal bloger Vlk, spolu utečou ze třídy, protože celou třídu přece nepotrestají. Naprosto souhlasím s Petrem Hamplem, že možná nedojde na všechny, ale veřejnoprávní mašinérie si prostě vybere oběti pro trest a po nich další a další a jak jich bude přibývat, ostatní si to ještě rádi a včas rozmyslí. Trochu mě mrzí, že můj učitel a blogerský guru mě považuje za takového dětinu.

Nehledám sto tisíc lidí, kteří spolu udělají průšvih, ale hledám sto tisíc lidí, kteří se spolu budou organizovaně a koordinovaně bránit. Nehledám sto tisíc lidí, aby se přehltily tiskárny exekučních příkazů. Chci sto tisíc lidí, protože nejen exekutoři budou mít sto tisíckrát stejný úkon, ale i obrana proti nim bude sto tisíckrát stejná. Sto tisíc lidí snadno zaplatí právní bitvu o poplatek. I pro nás bude návod na obranu stotisíckrát stejný.

Nejprve bude připravena obrana, nejprve bude představena taktika, nejprve budou peníze na právníky a budou i ti právníci. Nejprve to projde veřejnou diskusí a každý z přihlášených si to bude moci ještě jednou rozmyslet, než se do toho půjde. Nejprve bude každý vědět, co mu hrozí, každý bude mít návod, jak postupovat a každý si to bude moci rozmyslet. Pak teprve se do toho půjde.

Stejně tak se nebráníme jakékoliv další iniciativě, jak bojovat s Českou televizí. Chcete bojkotovat sledování zpráv, aby hoši televizní neměli příjmy z reklamy? Jen do toho. Jak tomu mohu pomoci? Hned to udělám. Chcete bojkotovat výrobky, které reklamy v České televizi nabízejí? Super. Dejte mi jejich seznam, s chutí ho zveřejníme i na webu Nekrm hydru. Chcete posílat stížnosti radě ČT? Žádný problém. Okamžitě je zveřejníme. Chcete udělat petici, aby vás přijali ve Sněmovně? Jasně, rádi pomůžeme.

Projekt Nekrm hydru nikomu nebrání, aby bojoval jak umí a jak považuje za bezpečné. Zemědělci před Českou televizi přivezli hnůj a já tam byl s nimi. Chcete tam uspořádat demonstraci? S radostí! Nejsme proti žádnému způsobu zápasu a rozhodně na nikoho nebudeme podávat trestní oznámení. Je to stejné jako s demonstracemi. Mnohokrát jsem psal, že jakmile někdo uspořádá lepší demonstraci, budu jen rád. Teď říkám, že jakmile někdo vymyslí lepší způsob boje za vyvážené veřejnoprávní zpravodajství, rozhodně nebudeme zhrzení, že to někomu třeba politicky pomůže nahoru. Nebudeme žárlit na úspěch někoho druhého. Jen do toho!

Stejně tak se nebudeme zlobit na nikoho, kdo před naší iniciativou varuje. Nejsme žádná ořezávátka. Ale s plným vědomím tady říkám, že nejsem zase takový osel, abych vehnal sto tisíc lidí do neštěstí tím, že jim prostě řeknu, aby nezaplatili a pak se díval na to nadělení. Sto tisíc lidí potřebujeme, protože kromě toho, že jsou stateční, je to zároveň i „největší politická strana v zemi.“ Už teď máme víc příznivců, než většina politických stran členů. Sto tisíc lidí potřebujeme, protože sto tisíc krát sto korun je deset milionů.

Zároveň nejsem takový osel, abych prozradil dlouho dopředu, jak to máme vymyšlené a nechal všechny Součky, Wolnery (i Kotrby), aby se na to připravili.

Od začátku jsem říkal, že tato akce je pro ty, kteří mi věří a registrací e-mailu se k ničemu nezavazujete. Nejprve musíme naverbovat, pak se musíme vycvičit a pak do toho teprve můžeme jít. Ale kdo se bojí, nesmí do lesa a kdo se bojí už jen toho, že by dal e-mail a kdo už předem ví, že to špatně dopadne, ten ať se prosím opravdu nepřidává. Že se nepřidáte, to není žádný důvod, abychom na sebe byli naštvaní. Ale kdo chce něco změnit, ten musí chodit s kůží na trh a musí zkoušet, kudy vede cesta. Když se ale nepřidáte, tak alespoň prosím zkuste něco jiného. Není hřích se nepřidat… hřích je, sedět se založenýma rukama a nedělat nic.

Bojujte všichni, jak dovedete. Pokud budu moci něčemu pomoci, můj blogerský prostor je k dispozici. Dělejte nátlak horem, dolem, zleva, zprava, papírem či transparenty, žádostmi, stížnostmi, prosbami, hrozbami, poslušně či neposlušně, budu jen rád.

A pro jistotu… kdyby se celá snaha nedařila, kdyby si s vašimi papíry mocní vytírali řiť a kdyby všechny cesty vedly do Brusele a náprava ČT byla stále v nedohlednu, my budeme zatím verbovat, ano? Budeme se snažit, aby nás bylo co nejvíc, abychom byli stateční a jednotní, protože v jednotě je síla. Budeme dělat nátlak už jen svou existencí. Jestli mezitím vysvětlíte Součkovi, radě ČT a poslancům, že bude lepší, aby zpravodajství raději napravili sami než aby se situace vyhrotila, jen mu to řekněte.

Někdy je prostě zapotřebí, aby přišel blbec, který neví, že něco nejde a tak prostě přijde a udělá to.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (346 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Jste-li hloupý politik, nedokážete-li řádně vládnout a chcete se ale za všech okolností udržet u moci, musíte oponenty ostrakizovat. Nelze jinak.Obzvlášť oponenty, kteří vás převyšují.Vyloučit je ze společnosti těch, se kterými se mluví, včetně "veřejnoprávní" služby (Okamura) či je označit za osoby politicky nedůvěryhodné, až zkázonosné.
Dnes je tím nejhanlivějším, politicky deklasujícím a nejvíc urážlivým výrokem slovo "PRORUSKÝ".
Tyto tři slabiky používají provládní zoufalci na kdeco a kdekoho a házejí tím pojmem jak hniličkami bez vztahu k realitě, tématu, motivu a vůbec logice a zdravému rozumu.
Tím chtějí zaklapnout hubu realistickým, pragmatickým lidem v této zemi, ale to se jim nepodaří.
Označit neznalého ministra zemědělství za amatéra je proruský narativ.
Chtít vysvětlit, kam zmizelo 14 mega eur z kampeličky ODS je proruský motiv.
Označit Fialu za nezpůsobilého je proruský podnět.
Proruské je VŠE, co se nehodí dnešním mocným do krámu.
Nechuť ke gryndýlu je proruská.
Nepochopení zbytečné inflace je proruské.
Neschopnost zašroubovat jednou otevřenou minerálku s neoddělávacím víčkem je proruská sabotáž.
Čekám, kdy bude proruské i pouhé nadechnutí se ve větru, či důchodcovské upšouknutí ze ztvrdlého chleba.
Daleko k tomu nemáme a s Foltýnem už vůbec ne.
Banda bláznů a neschopných k tomu.
No, ať si kecají, co chtějí, na schopnostech jim to nepřidá.
Konec liberálně demokratického experimentu se rychle blíží.

zdroj: Co neMÁTE vědět
 

Průměrný počet slepic: 4.7 (168 hlasů)

až dodnes viz zde:

https://t.me/coNemateVedet/98084
https://t.me/coNemateVedet/98085
https://t.me/coNemateVedet/98086
https://t.me/coNemateVedet/98087

V současné době mezi oběti fialové totality jsou známé jména jako Ladislav Vrábel, Josef Skála, Patrik Tušl, Tomáš Čermák, Martina Bednářová učitelka, Nela Lisková, Iveta Křížová lékařka, Jakub Netík, Miroslav Ševčík dnes už bývalý děkan, Slávek Popelka, Pavel Zítko,atd

zdroj: Co neMÁTE vědět
 

Průměrný počet slepic: 4.6 (101 hlas)

a připravte se poslat své děti do jaderné války“

"Kapitalismus byl nahrazen verzí neofeudalismu, vydávajícího se za pokrok pro menšinu 1-10% populace."

Gold Switzerland ve své nejnovější analýze odkazuje na úpadek umírající republiky západních států, kde jim v podstatě vládnou politické menšiny a připravují se poslat děti všech do světové války. Tuto analýzu provedl u příležitosti války na Ukrajině a velké pravděpodobnosti , že se změní v globální jadernou válku. „Kapitalismus byl nahrazen verzí neofeudalismu vydávajícího se za pokrok pro menšinu 1-10 % populace ,“ správně poznamenává Gold Switzerland. Pokud jde o demokracii, důkaz klesající svobody lidí ve světě vedeném nemilovanou nebo volenou menšinou je o číslech, nikoli o politické zaujatosti.

Například ve Francii získala vládní strana Emmanuela Macrona v nedávných předčasných volbách v prvním kole pouhou jednu pětinu  hlasů. Mezitím v Německu, vede trojkoalice, která získala pouhých 30 % červnových hlasů. V USA více než 70 % Američanů, bez ohledu na stranu, v průzkumu přiznalo, že Joe Biden nebyl duševně způsobilý vést národ. V Japonsku má premiér Kishida rating 13 %, přičemž  9/10 členů jeho strany hlasovalo proti němu . Mezitím v Kanadě zůstává Justin Trudeau v podobné pozici „přežití koalice“ , a to i přes hodnocení souhlasu 28 %!

„Demokracie“ a „svoboda“, slova, která kdysi něco znamenala pro tvůrce ústavy USA nebo signatáře evropské Maastrichtské smlouvy, jako by byla převzata vůdci, kteří otevřeně ignorují vůli lidu, komentuje Gold Switzerland, protože „ demokracie a svoboda“ jsou nyní jen slova a nikoli současné praktiky. Churchill řekl, že demokracie je nejhorší forma vlády. Je to proto, že demokracie vám ne vždy dá výsledek, jaký jste chtěli, ale rozhodně překonává autokracii. A Alexis de Tocqueville, žádný fanoušek revolučního násilí, se před občanskou válkou toulal po USA a nahlas přemítal o statečném experimentu amerického individualismu a ptal se, zda vláda mas může překonat vládu monarchy.

Stručně řečeno, demokracie může být chaotická a většinový hlas nemusí být vázán na individuální preference, ale pokud chceme mít demokracii, musíme být ochotni akceptovat většinovou vůli lidu. Toto demokratické přijímání i nežádoucích výsledků je cenou, kterou jsou šťastní i nešťastní voliči ochotni zaplatit v každém volebním cyklu za zachování samotného demokratického ideálu, který všichni občané, levice i pravice, prohlašují za respekt. Co se ale stane, když ti, kdo usilují o moc, nejsou ochotni přijmout nežádoucí výsledky? Co když se lídři a jejich koalice drží u moci navzdory otevřenému nedostatku většinové podpory? Ptáme se vás: Je toto demokracie? Souhlasí dnes lidé se svými zvolenými představiteli? “, ptá se Gold Switzerland.

„Chtějí lidé riskovat jadernou válku kvůli Ukrajině? Činí je to nedemokratickými? Chtějí otcové a matky Francie, Německa, USA nebo dokonce Kyjeva posílat své děti do válek, které si vybrali ti u moci, a sami nikdy nebudou riskovat zákopy? Dělá to lidi nevlasteneckými? Chtějí lidé více nelegálního přistěhovalectví, než mohou zvládnout jejich ekonomiky nebo rozředěné kultury? Dělá to z lidí všeobecně rasisty? Chtějí lidé, aby jejich měny byly znehodnoceny, aby jejich vůdci utratili biliony na nákup hlasů pro své příští volby (ignorují ekonomickou a tedy sociální destrukci příští generace)? Dělá to z lidí antikapitalisty? Chtějí lidé být mentorováni lidmi s méně intelektuálními, historickými, finančními nebo právnickými zkušenostmi než průměrný prvák? Dělá to z lidí elitářství? Potřebují lidé placený názor slavných, z nichž mnozi mají nulovou odbornost v čemkoli, aby znehodnotili své hlasy? Dělá to lidi bez fantazie? Dělá to z nich Populisty?“

Ale mnohem děsivější a znepokojivější je, že válka samotná je také rozšířením politiky a svět, vedený vůdci, kteří statisticky nepředstavují většinu, je nyní blíže válce než kdokoli z nás to může popřít. Například  americký investor a manažer Ray Dalio dává USA šanci na občanskou válku 50/50. 

zdroj: pronews.gr

Průměrný počet slepic: 4.5 (66 hlasů)
Trvalý odkaz

Dění v Maďarsku mě oslovilo a považuji jej za cestu hodnou následování. Proto v poslední době tady lobbuji za Orbána a za Maďarsko. Symbolem tohoto lobbingu je následující logo. S tímto logem se tady budeme setkávat denně. Pod nim se nachází odkaz na skutečný Orbánovský rozcestník.
 
 
Na Orbánovském rozcestníku najdete odkazy na vše, co souvisí s "Maďarským národním kurzem", což je označení dlouhodobého politického programu, který by měl Maďarsku přinést hospodářský prospěch a obnovit jeho politickou suverenitu.
 
Zde je seznam dnešních přírůstků na rozcestníku:

Dvanáct pravidel maďarské konektivity

Maďarský pohled na to, jak je třeba transformovat fungování maďarského státu, jakou geopolitickou roli by měl hrát a jak stavět na jeho silných stránkách. Maďarské vedení všechny poznatky shrnulo a jasně vyjádřilo jako plán dvanácti pravidel maďarské strategie "konektivity".
 
Průměrný počet slepic: 4.6 (64 hlasů)

- jestli Petr Pavel dnes na tom pietním aktu u Českého rozhlasu projevoval smutek nad tím, že k nám ti Sověti 21. srpna přijeli, nebo tento památný den naopak oslavoval? Po tom, co jsem četl v jeho životopisu, v tom mám docela zmatek.

Miluju češtinu a rád si s ní hraju. Třeba vymýšlením vět obsahujících všechna slova začínající na stejné písmeno. No řekněte sami, není náš jazyk nádherný? Petr Pavel projevil při pětikoliační promenádě předstíranou pietu, přestože při předchozích proslovech právě první poválečné převzetí pravomoci protistátními prosovětskými poddanými prokazatelně přivítal. Poté pak při polistopadové přeměně panstva prohnaně převlékl plášť. Prostě prašivý podrazák. (FB J. Rajchla)

------------------------------------------

J. Homola - Ráno v mladické nerozvážnosti 27 let slavil, teď odpoledne v intelektuální vyspělosti 16 let smutní a kromě korespondenční volby volá po uzákonění volebního práva pro tuto věkovou hranici a naopak odebrání tohoto práva seniorům😉

M. Rýdl - Já ho dnes slyšel v rádiu a je mě smutno jací jsme debilové - pardóón

J. Hladík - Projevoval smutek, neboť je dnes již svině napravená.

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (126 hlasů)

..A změna přišla teprve s Otakarem Foltýnem, upozorňují signatáři s tím, že vládní koordinátor strategické komunikace hrozby jasně pojmenovává a ukazuje na ně. „Změna přišla až s Otakarem Foltýnem. V roli koordinátora strategické komunikace otevřeně mluví o závažnosti hybridních útoků, o riziku morálních selhání a o způsobech obrany proti těmto hrozbám,” ukazují na přínos Foltýnovy komunikační strategie signatáři.

------------------
No nazdar!!! Když už se naše umělecké prostitutky, kam patří dneska bohužel i mnozí novináři, staví na odiv jako svědomí národa, očekával by od nich člověk aspoň malou snahu prezentovat se tak i ve vyjadřování. Tudíž by měli odsoudit trapnou vulgaritu lampasáckého psychopata, který patří na uzavřené oddělení Bohnic, žádat kulturnost projevu v politice a ne nadšením tleskat a vystavovat na odiv svoji hloupost, prodejnost, primitivismus a vulgaritu. Není náhodou že se jako signatáři objevují jména, která už na dálku zavánění ochotou posloužit komukoliv.

Hutka. Nekvalitní písničkář živořící ve stínu Kryla a Nohavici. Mladý Hrušínský. Potomek slavného hereckého rodu provozující divadélko, které by se bez státního vemene neuživilo. Slavný otec, mimořádný herec by o něj musel přerazit smeták. Hřebejk. Jeho filmy jsou čím dál trapnější od té doby, kdy víc politikaří než tvoří. Jméno Zdeňka Svěráka zamrazí. Proboha, copak ten dědula už ztratil rozum? I když jako signatář Anticharty asi nechtěl vyjít ze cviku. A Dagmar Pecková? Má to zapotřebí? I věčná snaha se předvádět má své limity, milá zpěvandule….https://cz24.news/ceske-prostitutky-nezklamaly/

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (111 hlasů)

❗️ Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová se vyjádřila k výroku českého prezidenta Petra Pavla o tom, že plynovody Nord Stream byly legitimním cílem pro Ukrajinu.
„Přečetla jsem si tohle šílenství a řekla jsem si, že i na takového šokujícího vyvrhele je to moc. Navíc dříve s takovými ,myšlenkami’ vystupovali pouze zástupci zakázaných mezinárodních teroristických buněk,“ píše Zacharovová ve svém komentáři na Telegramu.

@neCT24 

Průměrný počet slepic: 4.7 (111 hlasů)

terorista, který škodí nepříteli je takový neterorista, naznačuje prezident ČR. Každý, kdo škodí západní hodnotám demokratismu je jasný terorista!

Poslechněte si slova prezidenta 3 500 000 voličů ČR: https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-zacharovova-prezident-pavel-je-sokujici-vyvrhel-a-mluvi-jako-terorista-40485025#utm_content=freshnews&utm_term=zacharovov%C3%A1&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

Průměrný počet slepic: 4.6 (18 hlasů)

by výbuch ve Vrběticích byl, pokud by ho spáchali ruští agenti, taky legitimní ????

Průměrný počet slepic: 4.7 (21 hlas)

parazitující na dotacích

Průměrný počet slepic: 4.6 (17 hlasů)

a navíc veřejně a přede všemi schválil zničení Nord streamu jako spravedlivý válečný akt Ukrajiny proti Rusku. Protože ve válce a v lásce je prý vše dovoleno.

https://aeronet.news/petr-pavel-se-dopustil-schvalovani-mezinarodniho-terorismu-podle-jeho-nazoru-byl-utok-ukrajincu-na-nord-stream-legitimnim-cilem-nemecka-prokuratura-pritom-jen-pred-par-dny-obvinila-potapece/

Průměrný počet slepic: 4.9 (25 hlasů)

In reply to by menhira

Trvalý odkaz

už není dovoleno ani zírání v šalině

Průměrný počet slepic: 4.9 (24 hlasů)
Trvalý odkaz

Pavel v rozhovoru pro Novinky: „Když se vede ozbrojený konflikt, vede se nejen proti vojenským cílům, ale i proti objektům strategické povahy. A plynovody jsou strategickým objektem.“

Té hloupé loutce snad ani nelze mít za zlé, že neví, že výstavbu plynovodu financovala německá Wintershall Dea, německý Uniper, francouzská Engie, britský Shell a rakouská OMV, že přeprava plynu Nord Streamem měla být pro Německo dokonce o 40 procent levnější než přes Ukrajinu a že německá ekonomie a potažmo celá evropská je bez ruského plynu naprosto nekonkurenceschopná a jde do háje…

zdroj: Co neMÁTE vědět
 

Průměrný počet slepic: 4.6 (115 hlasů)
Trvalý odkaz

Korespondenční volba prošla. Schválil ji i Senát. Novelu nyní dostane k podpisu Petr Pavel.

Průměrný počet slepic: 4.4 (59 hlasů)

Čekali jsme, zda někdo s hlasujících se na poslední chvíli vzpamatuje a pochopí zločin, který ze svým hlasem schválí.
Bohužel marně,  koryta jsou až příliš vábivá aby je chrochtající nenažranci z pětidemolice opustili.
 

Průměrný počet slepic: 4.2 (64 hlasů)

Vy jste, Antoníne, čekal, že se někdo z nich "vzpamatuje a pochopí"...? Už to někdo někdy z těchto šmejdů snad udělal? Vždyť by musel přiznat svoji blbost nebo využívání z toho plynoucích výhod! To tihle v žádném případě nemají na repertoáru, jsou to jen "vychcaní suveréni".

Průměrný počet slepic: 4.5 (20 hlasů)

Taky jsem nečekal ale doufal na nějakou úroveň někoho z nich. Bohužel se potvrdilo že jsou všichni političtí ubožáci, darebáci a bastardi.

Průměrný počet slepic: 3.8 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Šídlo s Witowskou (ti 3 se vážně hledali!) dnes zpovídali Foltýna a ten sešlápl plyn: 
„Je potřeba vykopat příkop mezi většinovou společností a těmi, kteří říkají, že Rusáci neměli odjíždět, že tu měli zůstat , že to bylo v roce 1968 dobře a podobně. To je v rozporu s takovým zájmy České republiky, že to nelze tolerovat“. 
„Jsou tu desítky tisíc lidí, které by vítaly, kdyby tu skutečně jezdily ruské tanky a vůči těm žádná tolerance neplatí,“
 „Pedofily také nezavíráme, ale nechceme, aby chodili do debaty a říkali, jaké je to super mít takovou úchylku. A úchylka na to, že byste kolaborovali s okupantem, je minimálně stejně odporná,“ uzavřel téma plukovník…

zdroj: Český List
 

Průměrný počet slepic: 4.2 (63 hlasů)
Trvalý odkaz

Jakákoliv iniciativa jdoucí proti liberálům, současné vládě, Evropské unii, válce na Ukrajině a její podpoře, Green Dealu, pseudovakcinaci, manipulaci s lidským podvědomím, pedofilii, LGBT a dalším již existujícím pitomostem je žádoucí a obdivuhodná. Bohužel vše se musí dělat s rozmyslem a ohledem na následky. Malá část nic nezmění. Dokud většina nepřestane koukat na ČT, chodit do divadel, na koncerty příznivců vlády, budou biti ti, kteří se vzepřou. A odnesou to. Rádi bychom se mýlili, ale...

podrobně ve článku zde:

https://www.inadhled.live/uvaha-dne/nekrm-hydru-podruhe/
 

Průměrný počet slepic: 4.4 (54 hlasů)
Trvalý odkaz

                                                       Reward - Reward - Reward - Reward

                                                       10.000,. Kč              

Odměna 10.000,.Kč tomu, kdo mi dá takový argument, že uznám, že Rasputin je krvelačný vrah a jeho přepadení Ukrajiny je akt násilí a teroru. Tuto odměnu vypisuji v časovém rozpětí cca 2 roky podruhé, nebyl "výherce".

A to formou několika vět, nebudu číst tlusté tří stránkové elaboráty. Myslím si, že jsem v rámci možností poctivý týpek a pokud mně někdo dá argument a uznám, že jsem na omylu a vše je jinak, odměnu vyplatím.

O své peníze se nebojím, tady nikdo nic nemůže vymyslet. Ale, nikdy neříkej nikdy, že.

Milan Auředník

Průměrný počet slepic: 4 (35 hlasů)

Prosím, přešlápněte si, p.Bobe.           Stojíte si přímo na kabelu. V této zemi jste asi sám samotinký, který je zcela mimo čas a prostor. Kdo vám za to může dát 5 slepiček, fakt nechápu.

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)

😵‍💫

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

Za to, bohužel nemohu. Tady si nedávno na to někdo stěžoval. To je prý v systému. Tak zase špatně, p. Bobe, že. Jednou se trefíte, to je podle zákona pravděpodobnosti jisté.

Průměrný počet slepic: 1.7 (6 hlasů)

In reply to by Milan Auředník

Trvalý odkaz

😁😁😁

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

je snad mrtvý, nebo podle Seniorů a invalidů ne ?

Průměrný počet slepic: 5 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Možná by nebylo od věci doplnit akci "Nekrm hydru" o vhodné samolepky podle cigaretového vzoru. Tedy nějaké vhodné fotečky otrávených koncesionářů nebo jejich zdevastované části organismu doplněné nápisem hlásajícím, že (placení) ČT/ČRo škodí zdraví.

Jinak je třeba počítat s tím, že pokud Černochová prosadí novelizaci pravomocí Vojenské policie, jsme prakticky mrtví. Foltýnův projev ve Slavonicích je přelomový - ohlásil otevřený nástup nové totality a zahájil přechod fialové genocidy národa od stádia přípravy k její přímé realizaci.

Průměrný počet slepic: 5 (46 hlasů)

Oni si prosadí každý debilní nápad, který jim hraje do not - tedy k udržení moci. Kdyby měli atomovku, patrně by si odsouhlasili i její okamžité použití proti Rusku, bez ohledu na následky. Česko prý kvůli této vládě patří mezi nejmilitantnější státy v Evropě.

Průměrný počet slepic: 4.6 (21 hlas)

rok ve vazbě za to, že lepil na kandelábry samolepky : Ne globalizaci.

Průměrný počet slepic: 5 (17 hlasů)

A prachy z něj udělaly: Ano globalizaci.

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

Kdo se nezajímá, nemá o Nekrm hydru ani tušení. Budou ale překvapeni všichni, až jim k paušálu za data v mobilech naskočí "tlamovizní a rozhlasová daň" ! 

To se dcerky a synáčkové podiví a začnou shánět potvrzení, že mamka platí výpalné české tlamovizi prostřednictví SIPO. 

A teď, miláškové, dokažte, že bydlíte společně s těmi, kteří už výpalné platí! Budou se ptát "datašmejdi" , kolik let je uživateli zařízení? Musí platit tlamovizi i nezletilí? 

A ten leták na všech sloupech a vývěsních plochách ve formě: Zaplať, lumpe, výpalné nebo tě Hydra sežere! by stačilo vyvěsit tady, na Kydech. Já si to rád zkopíruju a ozdobím naši propavlovskou vesnici. Aby se alespoň někteří probudili z toho oparu pravdy a lásky k penězům druhých.

Průměrný počet slepic: 4.5 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

Včera podepsáno... Mně bude soudit pouze bůh. Tahle korytová honorace mi může políbit šos.

Průměrný počet slepic: 4.8 (29 hlasů)
Trvalý odkaz

Výroční zpráva spolkové policie za rok 2023 ukazuje, že v předchozím roce došlo k 127 549 nelegálním vstupům - což je nárůst o zhruba 40 procent ve srovnání s předchozím rokem a nejvyšší číslo od roku 2016. Migranti přicházejí doslova ze všech stran přes široce otevřené hranice : přes  Polsko, Českou republiku, Rakousko a Švýcarsko. Vláda tomu nečinně přihlíží. V důsledku toho bylo registrováno 790 245 trestných činů, o 12,5 procenta více než v roce 2022. Sexuální kriminalita se zvyšuje o zhruba 15 procent, kapesní krádeže o 16,4 procenta a násilné trestné činy o 10,6 procenta. Nádraží a všechna veřejná prostranství se stala jednou vysoce rizikovou oblastí.

Nejméně jeden vysoce postavený nejvyšší představitel se odvažuje promluvit nahlas: Dieter Romann, prezident spolkové policie, nazval pravdu jménem. „ Neněmci mají šestkrát vyšší pravděpodobnost, že se při útoku uchýlí k noži než němečtí občané ,“ řekl věcně a bez emocí a dodal: „ Neněmci se sedmkrát častěji dopouštějí sexuálních deliktů než Němci.”

Průměrný počet slepic: 4.8 (37 hlasů)
Trvalý odkaz

co dávají reklamy ( sorry, sponzorské příspěvky) na ČT je to taky dobrý nápad. Teď zrušila firma Harley Davidson podporu lgbt+-xyz, protože jí katastrofálně poklesl prodej z důvodu bojkotu motorkářů . Těm troubům nedošlo, že 400kg mastodonty H&D si nekupují ukňourané buzny.

Průměrný počet slepic: 5 (26 hlasů)
Trvalý odkaz

PS: Nevěřte všemu, co vidíte. To si jenom někdo hraje s AI :-)


Průměrný počet slepic: 4.5 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Já platím výpalné najednou jedenkrát ročně.

Ale jak to možné v případě placení SIPO? Odsouzený aby měl skoro rozhodnutí soudu, že chce zrušit SIPO placení a bude si platit sám bez dozoru vypečených prostředníků, jako je česká poČta. Já k tomu potřeboval úmrtní list tatínka jakožto původního pachatele, který už platit nebude. Kam se na to hrabe přepis auta.

Poskytne někdo návod, jak se zbavit toho skvělého měsíčního výpalného ze SIPO a přejít na jiný způsob placení? Kdyby sto tisíc odsouzených zaplatilo až po poslední výzvě k placení, určitě ty miliony s prodlením budou Hydře chybět. Navíc se může najít způsob jak tomu nenažranci na Krkavčích horách neplatit za to, že jsou,  a nikomu, naprosto nikomu, nemusí skládat účty, jak utratily 7 miliard vloni a jak utratí 10 miliard po zavedení Fialovic diktátu pro vysílání veřejnovládních médií

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

ČT poskytuje návod zde: https://poplatky.ceskatelevize.cz/domacnost/prevest-ze-sipo-na-primou-platbu.

ČRo poskytuje návod tady: https://ucet.poplatek.rozhlas.cz/prevest-sipo

Jestli se nepletu, tak při platbě převodem na účet jednou ročně byla splatnost k 15.1. daného kalendářního roku.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

prima informace, děkuji. Budu informovat zájemce.  Ale není to prča jako se přihlásit.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)