To jsou paradoxy...

Autor

Než jsem se pustil do článku o statečném brněnském obránci evropských hodnot, který pokojně srazil zákeřnou stařenku, která ho provokovala zapálenou svící a tichým postojem, prostě jsem si za paní Libuškou dojel, abych vše slyšel přímo od ní. Mám to do Brna kousek, s některými „světluškami“ se znám, slovo dalo slovo a nakonec jsem měl možnost mluvit skoro se všemi, kteří u toho incidentu byli.

Článek se mi pak napsal v hlavě sám, než jsem dojel domů. Stačilo to jenom naťukat do klábosnice. Měl jsem co dělat, abych svou vzkypělou krev nějak uchladil. Naštěstí mám ještě dieselové auto, takže klimatizaci jsem mohl mít puštěnou naplno.

Víte, ono to není jen o tom, že se nějaký liberální neandrtálec neumí chovat, je to od výchovy křivák (což se projevuje i tím, že neplatí zdravotní pojištění) a díky tomu nemá problém vztáhnout ruku na ženu a ještě k tomu na seniorku, protože na nikoho jiného si pro jistotu netroufne, aby náhodou nedostal. On totiž nevztáhl ruku na ledajakou ženu…

Paní Libuška se narodila v roce 1940. Za války. Dodnes na ni má živé vzpomínky a běsy. Byla totiž jako pětiletá určena gestapem k transportu a zachránilo ji jen to, že Rudá armáda přišla o chvíli dřív než si pro ni došla německá byrokratická mašinérie. Kdyby se maršál Malinovskij o týden opozdil, tak by Fialův nácíček dneska neměl do koho mlátit. Libuška by skončila jako spousta jiných českých dětí.

Kdo neví, jak skončily, ať se zajede podívat do Lidic…

Až zase bude nějaký chytrolín vyprávět, že s Rudou armádou přišla jiná okupace, tak mu řekněte, že Rusové neposílali děti do plynu v Chelmnu a nevyvražďovali vesnice. A pokud dotyčný nepochopí rozdíl, doporučte mu psychiatrické vyšetření… nebo návštěvu u Libušky. Je to správná herdekbaba, ta mu to vysvětlí ajn cvaj.

Při osvobozování zahynula paní Libušce před očima její teta. Granáty si nevybírají. Ferdinand Schorner nenechával města volná, naopak, jeho vojáci se v nich bránili, protože to šlo lépe než ve volném terénu. Na nějaké šajse čechen, co tam bydleli, sere pes. Když stojíte uprostřed frontového města ve válečné vřavě, je snadné, mít smůlu. Libuška o tom dodnes vypráví velice živě a emotivně. Stejně tak emotivně vzpomíná na svého tatínka, který bojoval u Tobruku, ale z války se vrátil živý a přiměřeně celý.

Kdo jiný v této zemi má právo mluvit o míru, než ten, kdo ještě zažil, jak to vypadá, když mír není? Kdo jiný má mluvit o míru, než člověk, který už kvůli jedné válce o blízké přišel? Kdo jiný má co mluvit do vznešených keců o svobodě a vítězství než člověk, který přímo viděl krev, kterou jsou ty papalášské řeči zaplacené? Kdo jiný by se měl stavět proti válce, než žena, která ji přežila jen s plným rancem štěstí?

Svým způsobem to bylo symbolické, protože ďábel se v těchto věcech nikdy nemýlí. Neomylně udeřil na nositelku autentických vzpomínek. Udeřil na tu, která se to neučila, ale ještě to prožila. Protože to je to jediné, díky čemu dnes Třetí světová ještě nejede na plné obrátky. Ještě jsou tu lidé, kteří si pamatují a vědí, jak hrozné je to ve skutečnosti a prožili dost dlouhý život na to, aby věděli, jak zbytečná ta válka na Ukrajině je.

Pro deset spravedlivých totiž ušetří Hospodin město… a tak musejí být nalezeni a odstraněni jako první.

Hitler ve své době dobře věděl, že se musí opřít o svoji hitlerjugend. Tedy o mládež, která nezažila První světovou. Věděl, že starší generace nebude nadšená perspektivou nového Verdunu. A věděl, že první musí spálit knihy těch, kteří o válce psali. Knihy od Remarqua hořely jako jedny z prvních.

Teď to není jiné. Jak vidíte, satan svoje metody nemění. Akorát není zapotřebí pálit knihy, protože ty už stejně dnešní mlamodyjové (mladí moderní a dynamičtí jinoši) nečtou. Stačí se zbavit těch posledních světélek paměti. Je jim už pětaosmdesát, jsou poměrně křehké a ke sražení postačí jediná rána. Jsou snadno k nalezení. Postávají v pátek někde na náměstí, mají nad sebou plakátek s nápisem „mír“ a v ruce drží svíčku. Jsou to stejní vlastizrádci jako ten Remarque.

Kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby se na scéně neobjevil anděl strážný, kterého byste nečekali. Kde se vzal, tu se vzal, najednou stál u paní Libušky dvoumetrový stořicetikilový vazoun typického etnika, které jsme ještě nedávno verbálně posílali „zpátky do Rumunska.“ Tedy, než se ukázalo, že brzy k nám dorazí inženýři z Afriky a od té doby máme s Romy vysloveně přátelské vztahy a jsme rádi, že právě oni jsou naší „nepřizpůsobivou minoritou.“ Už víme, že to s tou jejich nepřizpůsobivostí není tak hrozné, třeba ve srovnání s Molenbeckem. Nebo ve srovnání s ukrajinskou mafií…

Tento romský Samson vydal za deset seniorů a náš útočník se poradil s (Ferdinandem) Vaňkem, usoudil, že by si sice moc rád do stařenky na zemi ještě kopnul, ale už to nestihne, protože vazoun na první pohled vypadal, že nevyznává moderní duhové a evropské hodnoty, nepomůže obránci liberální demokracie, ale pomůže ženě v nouzi. A tak se pan obránce pravdy a lásky dal na útěk, při kterém ještě dlouho křikem dokazoval svou morální převahu nad „Putinovou děvkou,“ se kterou se tak odvážně vypořádal.

Kdybych chtěl být drzý, řekl bych, že paní Libušce podruhé nejspíš zachránil život někdo, kdo přišel zdaleka a jeho manýry nám někdy úplně nevoní… Paradoxy… samé paradoxy.

Jasně, bez problémů mohli paní Libušku zachránit normální čeští policisté, ale ti byli někde zalezlí, ani nedutali. Jak jsem psal včera, ti se báli i převzít její trestní oznámení. Ti přemýšleli, jestli jim to náhodou neohrozí jejich pracovní místo. Podobně kdysi čeští četníci uzavřeli Lidice. To víte, také věděli, že jsou Němci zlí a chtěli se s nimi vypořádat, ale ono to bylo zakázané a přísně se to trestalo… A také museli živit rodiny, takže bylo lepší, dělat povstání až pět dní před koncem války.

A tak se obrany paní Libušky musel ujmout chlap, kterého bychom skoro považovali za cizince. On ovšem takhle blbě nepřemýšlel co je bezpečné a co není, ale prostě viděl hajzla, co bije ženu a šel jí na pomoc.

Asi nemá hypotéku…

Prosím, kdyby někdo věděl, kdo je ten vazoun, ozvěte se mi. Dnes jsem naplnil lahev portským napsal jsem na ni „Samson“ a schoval do sklepa. Počká tam na něj.

Musíte uznat, že je to lepší příběh než od Svěráka. Máme v něm mikrokosmos od Druhé světové války až dodnes. Máme v něm pacifistický étos, romantickou snahu o pokojnou nápravu poměrů, nechybí nám správný nácíček, jen si dnes říkají jinak, místo hákenkrajcu přísahá na vlčí zub a za svého Vůdce považuje Petra Fialu. Máme tam protektorátní četníky, kteří vědí, že se mají dívat jinam, máme kolaboranty a udavače, kteří tomu na sociálních sítích tleskají, máme osvoboditele, který nezapadá… Sákryš, já když se rozjedu…

A teď vážně!

Jestliže Policie České republiky nebude konat, už to není naše policie a je nejvyšší čas jim přemalovat ty nápisy na „kolaborovat a okupovat.“

Jestliže Česká televize k tomuto případu mlčí, ačkoliv o něm ví, je nejvyšší čas jí přestat platit. Že pak nebude schopna provozovat archiv a přestane natáčet večerníčky? Tuto oběť jsem ochoten podstoupit.

A jestliže Fiala potřebuje takové příznivce, je nejvyšší čas na vypovězení poslušnosti.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.9 (566 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Moc pěkně napsáno.

J.

Průměrný počet slepic: 4.9 (207 hlasů)

Jenom aby nezapadla jedna odporná záležitost, která by potřebovala napříč alternativou pořádně rozmáznout. V mainstreamu samozřejmě ani slovo, lepševici spolu drží basu jako obvykle.

Za prvé, při pokojném protiválečném protestu v Brně 19. července jakýsi mladý lepšočlověk – prý jednatřicetiletý podnikatel – fyzicky napadl 85letou paní tak, že dotyčná musela být odvezena záchrankou na urgentní příjem chirurgie do FN Bohunice. Podrobnější informace o incidentu od očitého svědka zde:
https://vlkovobloguje.wordpress.com/2024/07/19/brnenske-sviceni-urgentni-urgentni/

Za druhé, pachatel se svým činem na sociálních sítích ještě chlubí – prý jej někdo vytočil, tak rozkopal chcimírům stánek. Více zde:
https://vlkovobloguje.wordpress.com/2024/07/21/oni-se-tim-utokem-na-brnenske-svetlusky-a-pani-lidusku-verejne-chlubi/

Za třetí – a tady zůstává rozum poněkud stát. Když dotyčná paní navštívila služebnu České policie na Náměstí svobody, policie ČR nepřijala její trestní oznámení, ale poslali ji na vedení městské policie, prý proto, že událost na místě šetřila městská policie.
https://vlkovobloguje.wordpress.com/2024/07/23/svetlusky-z-brna-situacni-zprava-ii/#more-1010994

A v dnešním rozhovoru na PL tvrdí Vidlák, že městská policie tohleto napadení již uzavřela jako přestupek.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Vidlak-Drzela-svicku-proti-Fialovi-srazili-ji-k-zemi-Duchodkyne-85-let-A-CT-mlci-758953

Neskutečné. Paní šla na PČR podat trestní oznámení bez právníka, tak se jí chytře zbavili a poslali ji do prdele. Však co už s 85letou stařenkou, že? Akorát by přidělala práci. Prostě pomáhat a chránit v plné parádě.

Za sebe doufám, že tenhleten čin jenom tak sám od sebe nevyšumí do ztracena, protože režim, který v zájmu prosazování své jediné pravdy tiše souhlasí s fyzickým napadáním těch nejslabších, si nezaslouží ani minutu dalšího “vládnutí” v téhleté zemi.

autor: barel
zdroj: AENews

Průměrný počet slepic: 4.8 (212 hlasů)

Věta co má hodnotu definice. Brněnský obránce evropských hodnot. 

To co se stalo v Brně paní Libušce je neomluvitelné, je to hnusárna. Uhodit ženskou! Hnusná, slabošská hnusárna. Nic víc. Nezáleží na pohnutce, která onoho dotyčného vyprovokovala. Omluva neexistuje... Četl jsem, že je mu 31 let. V tom věku zcela jistě už má svůj vlastní rozum. A přesto do toho šel.

Každá hlava nějak funguje. A nebývá těžké odhadnout proč někomu právě takhle. Ruce, nohy a svaly a všechno co od ní vede, dělá jen to co hlava vymyslí. A každá hlava, pitomá i chytrá, kdeco vymýšlí stále. Ráno, v poledne, večer, v noci. Pořád. Tenhle jedinec, ve věku přes třicet možná má místo velkého mozku malý a místo malého žádný, možná jeho mozek má nějaké omezení, ale nezkušený není. Na to už nemá věk. Jen dává okolí na vědomí svůj cynismus - své bezohledné, hrubé chování, bezcitný výsměch, vyzývavé opovrhování pravidly mravnosti i hodnotami duchovními. Možná si vzal za příklad takovou jednu, která sama o sobě říká, že je mladá a pohledná. Ona cynismem neustále hýří a pohleďte kam až to dotáhla. Tak možná právě tahle osoba  je pro blby typu brněnského bijce příkladem. Navíc jsou to přeci brňáci. Jsou z místa, ze kterého se za kariérou vydal i nejlepší a světový…

Naštěstí není každá hlava blbá. Spousta mladých lidí vnímá své místo na světě jako úžasný dar. Aktivně a moudře pečují o prosperitu. Víc než na to co bylo kdysi, soustředí svůj zájem na to co je teď, a co je čeká v budoucnu. A hlavně na to co prospěšného mohou pro budoucnost přinést oni sami.

Potěšilo mne rozhodnutí Matěje Gregora, zakádajícího člena Generace Motor. Věřím, že cesta kterou se rozhodl jít zaujme i jeho vrstevníky.

Bruselu písek

Průměrný počet slepic: 4.9 (58 hlasů)
Trvalý odkaz

Nejenom že "pravdomluvní" novináři nepíšou nic o napadnutí od agresora seniorky paní Libušky která demonstrovala pro mír, tyto zaprodané chciválkové novinářské zrůdy pokračují ve své propagandě proti míru a dokonce spojují chcimíry s Hitlerem viz níže foto.

propaganda o chcimirech

Průměrný počet slepic: 3.5 (204 hlasů)

A já jsem vám minule říkal že si za to můžete sami.

Chcimíři darovali Hitlerovi Československo, a proto jsou chcimíři špatní.  A to buďte rádi že nikdo nepoukáže (protože nesmí) na to že sám Hitler byl chcimír. To by jste měli s mírem utrum. S takovou rétorikou můžete ospravedlnit cokoliv. Protože vše je dovoleno pokud se stavíte do role bojovníka proti absolutnímu zlu.

Průměrný počet slepic: 3.3 (61 hlas)

Západ především uhlazoval Hitlerovi cestu na Východ, debile! I Polsko nejdřív provokovali proti Německu, aby pak od něj stáhli své špinavé pracky.

Už na tebe nebudu reagovat a vyzývám k tomu i ostatní, smradlavý hnojomete!

Průměrný počet slepic: 4.5 (17 hlasů)

V době psaní vaší odpovědi jste zřejmě prožíval jakýsi emocionální zkrat, proto se uchýlím k polopatizmu jinak komplexního tématu:

1) Kdyby západ (Anglie s Francií) nevyhlásil Německu válku tak by pro Hitlera byla cesta do SSSR otevřená a porážka Sovětského svazu velmi pravděpodobná.

2) Kdyby Západ (USA) vojensky nepodporoval SSSR dodávkami materiálu čítajícimi miliony tun, tak by byla porážka SSSR v podstatě nevyhnutelná.

Zkuste si někdy třeba zameditovat, upustíte tím napětí a třeba se vám i rozjasní myšlení.

 

PS: samozřejmě že na mě nebudete reagovat, když nemáte argumenty tak vám ani nic jiného nezbývá.

Průměrný počet slepic: 1 (21 hlas)

🐔

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

Protože jsou to opravdu pitomé bláboly že kdyby USA nepomohla materiálně SSSR tak by byl Sovětský Svaz poražen. Američané a Angličané věděli že Sovětský Svaz porazí Němce ale neotvírali druhou frontu protože ten fanatický protiruský hajzl Churchill chtěl aby gestapáci pobili co nejvíce Rusů a zakrváceli Rudou armádu. Jen když Anglo-saxoni zjistili jak rychle rudοarmějci ženou německé bestie na západ jen tehdy otevřeli druhou frontu v Normandii aby ruda armáda se nedostala až  k břehům Atlantiku. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (20 hlasů)

si nechali USA zaplatit zlatem, i tu, která ani do Cccp nedorazila. Normální kšeft s národem v nouzi.

Průměrný počet slepic: 4.9 (17 hlasů)

Druhým spojencům USA odpustila dluhy za vojenskou pomoc, Sovětskému Svazu ale ne.

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)

Řekl jsem si, že se do debat které se týkají historie nebudu motat. Nedá mi to. Ano, pravda je taková, že Západ nechal Rusko krvácet do poslední chvíle a prodával mu žrádlo a zbraně za zlato. Nic nového že ?  Stalin tvrdě žádal Západ o otevření druhé fronty. Nestalo se. Teprve v okamžiku, kdy Západu došlo, že by Stalin obsadil celou Evropu, dostali strach a šlo se do akce. To bylo již každému jasné, že je Němec v řiti. Každý si může kecat co chce. Ale tak to bylo a s tím nic nenaděláš. I ta pitomá atomovka. Byla to jen ukázka síly a vzkaz Rusku, jakou že to mají Ušáci mocnou zbraň.  V té době, kdy byla svržena, byla již domluvena mezi Japonskem a Ruskem bezpodmínečná kapitulace. Kdo nevěří, ať tam běží a dohledá si to v historii.

Průměrný počet slepic: 4.9 (24 hlasů)

Druhou frontu američané otevřeli relativně pozdě protože byli zatíženi obřími dodávkami do SSSR. Sám Molotov odmítl otevření druhé fronty, jen tak mimochodem! 

To jsou věci které vám Starikov & spol. zapoměli říct, že poskytnuté zbrojní zboží tvořilo víc než polovinu celé domácí spotřeby USA. Dokonce i obchody byly poloprázdné, chybělo spotřební zboží protože amerika posílala ne jen vojenský materiál, suroviny a v podstatě celé továrny do SSSR ale také miliony tun jídla. Jídlo zde bylo ještě zásadnější než tanky samozřejmě. Německá invaze a dobytí Ukrainy (obylnice sovětského svazu) totiž stála SSSR obrovské množství jeho zemědělské základny. Sovětský režim by se zhroutil sám už proto že by nedokázal nasytit své vojáky, víme? 

A ano, byl to sám Molotov který během setkání s Rooseveltem odmítl otevření druhé fronty již v roce 1942 a upřednostnil americkou vojenskou pomoc. Bylo jaksi nemožné současně otevírat druhou frontu a zároveň posílat do SSSR miliony tun materiálu vojenského i nevojenského chrakteru.

I ohledně zlatých plateb se mýlíte, Stalin neplatil za zboží skoro nic, kromě několika symbolických zásilek zlatých prutů. To je vše co poslal, protože platby byly tak jako tak přerušeny potom co byl HMS Edinburgh potopen němci. Hopkins to řekl na setkání se Stalinem zcela jasně, "půjde o bezpodmínečnou pomoc bez jakýchkol protihodnot" chudák Churchill si o takovém jednání mohl nechat jen zdát; ten musel platit všechno a v podstatě zbankrotoval celé britské imperium. (takže žádné odpuštění dluhů jak píše pan Antonín) A to byly dodávky pro angličany mnohem menší než do SSSR.

Nutno dodat že ani s tou atomovkou nemáte pravdu protože součástí dodávek do SSSR byly také přísně tajné dokumenty týkající se výroby jaderných zbraní + samotné materiály pro jejich výrobu jako surový uran, tuny hliníkových tyčí (k přeměně uranu na plutonium),  těžká voda, thorium atd. atd. atd...

Churchill? To byla bezvýznamná loutka v celém příběhu. Ten jak splnil svou roli anti-Hitlerovského agitátora tak byl odejit. Ani v Postupimi už ho nechtěli. Ten nepředstavoval pro Sovětský svaz žádnou hrozbu. Sovětský svaz byl zcela pod ochranou amerických internacionalistů, jak vidno ze záznamů z Tehránu. To vám Starikov & spol asi taky neřekli. To jediné na co se Churchill zmohl byla bilaterální jednání o budoucím rozložení evropy zvaná TOLSTOY a nezískal vlastně nic, ani to Polsko. Vskutku ubohá existence.

Průměrný počet slepic: 2.8 (23 hlasů)

A to ani nemluvím o tom že Stalinovi došel hliník :) Což zásadně podlomilo výrobu letectva a super těžkých tanků T-34, KV, a T-50. Samozřejmě mu ho Američani začali posílali po tisíci tunách.

Starikov zapomněl zmínit?

Průměrný počet slepic: 2.2 (14 hlasů)

Říká vám něco Severní zlatá cesta ? No, dodnes je zakázáno rabovat potopené ruské lodě nepřítelem plujících severní cestou s nákladem zlata jako platidla do USA.

A ta atomovka ? Doporučuji si přečíst knihu " Jasnější než tisíc sluncí"  Ta vám dá spoustu informací. Mohu každé slovo, co píšete vyvrátit. Ale jak jsem psal. Právě díky tomu, že skutečná pravda je někde na půli cesty a podána tak, jak se komu v daném čase hodila, nerad se do těchto věcí zapojuji. Ono je třeba také někdy zapojit vlastní hlavu a zdravý selský rozum.  Vyšetřování ukončeno, děkujeme.

Doplnění : Hliník ? ten se odstěhoval do Humpolce...

Průměrný počet slepic: 4.7 (6 hlasů)

In reply to by Milan Auředník

Trvalý odkaz

Nic z toho co jste uvedl nevyvrací jediný můj argument. Tvrdíte že můžete vyvrátit každé mé slovo. Tak to udělejte. Pokud to nedokážete tak proč se o tom vůbec zmiňujete? To není seriozní diskuze.

Průměrný počet slepic: 1.9 (7 hlasů)

Howgh.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

Máte jistě přehled! Uveďte nás do čísel, kolik té "pomoci" ve zlatě prodal západ Sovětskému svazu po napadení Německem a kolik pomoci poskytnul ve zlatě Hitlerovi a jeho straně na cestě k moci než se Západní hodnoty včetně Německa pustily do sebe na život a na smrt?

Tu "pomoc" si Západní hodnoty nechaly do posledního penny zaplatit i Československem, ačkoliv Slovensko statečně bojovalo po boku Hitlera až do osvobození Rudou armádou! Pak se nějak zaonačilo, jako vždycky, a stalo se spojencem vítězů. I po Velikém 25. Únoru, po velikém 21. srpnu, po Velikém 17. listopadu.... Asi proto si kdekdo otírá svojí hubu o Čechy slovy "čecháčci". 

Zatím bez slepic

Pokud myslíte vojenskou pomoc během druhé světové války tak američané poskytli zhruba 160 miliard dolárů (dnešní hodnota) bezúročné půjčky pro SSSR. Přičemž Sovětský svaz zaplatil poze nějakých 13% tohoto dluhu. Ono to od začátku nebylo koncipováno ani jako quid pro quo ale skutečně jako bezpodmínečná pomoc bez protihodnoty.

Pokud jde o Hitlera tak ty informace před nástupem k moci jsou sporné. Já osobně si myslim že mohl dostat nějakou pomoc buď od německých průmyslníků a nebo i od německých sionistů. Ale nedá se to zrovna dobře potvrdit. Existují okolnosti které to zásadně vyvracejí. Po nástupu k moci mu byla poskytnuta nějaká injekce (myslim Flick, Krupp) k zahlazení minulých dluhů (to je relativně dobře doloženo). Každopádně ta částka představuje naprosté promile vůči tomu co darovalo USA sovětskému svazu. Jednalo se spíše o zaplacení dluhu která měla NSDAP za volební kampaně, tiskárny atd...

Nevím co máte na mysli pojmem západní hodnoty.

 

Zatím bez slepic

Na PL je rozhovor Vidláka ohledně násilného činu pachatele proti staré paní Libušky viz zde:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Vidlak-Drzela-svicku-proti-Fialovi-srazili-ji-k-zemi-Duchodkyne-85-let-A-CT-mlci-758953

Zajímavé jsou reakce čtenářů některé nich viz zde:

Návštěvník99 , 25.07.2024 9:36:35 - Děti se poškorpily, a prezident už přijímal ukrajinskou holčičku na Hradě. Ukrajinec znásilnil a pokusil se zavraždit mladou dívenku a trestně byl stíhán člověk, který slovně vyjádřil své opovržení. Příznivec Fialy fyzicky ublíží 85 leté paní, ale je to pouhý přestupek. Ilegální migranti znásilní v Německu 17 a 18 leté české dívenky a média mlčí. Vašáryová urazí slovenský národ, ale potrestán má být Xaver, který takové urážky odsoudí. Fiala a Černochová mohou šířit poplašné zprávy, Černochová a Pekarová schvalovat nepřijatelné teroristické činy - jedna atentát na novinářku, druhá atentát na politika a nic se neděje. Poslanecká sněmovna, tedy pětikoalice odmítne odsoudit atentát na Fica a média mlčí. Witowská zneužije ČT k šíření poplašné zprávy, že jsme ve válce a opět nic. Hnědne naše ČT a pětikoalice? Jsme ještě právní stát?

IvoK , 25.07.2024 10:01:24- Tak začínal Hittler. Fašitické bojůvky mladých vyhledávaly odpůrce a Židy a mlátili je přímo na ulici.

Alej , 25.07.2024 10:11:40- Jako vždy děkuji za krásný článek, a navíc děkuji všem Brňanům, kteří se odváží do ulic proti Fijalenkovi. Je vidět, že ne všichni Brňané jsou podlí jako ta sběř, kterou natahal Fijala do Prahy z Brna. Opravdu vám děkuji za distancování se od fašistického Fijalenka.

safec , 25.07.2024 17:46:30- "V Brně se takhle našel jeden bijec, který demonstroval svou morální nadřazenost nad dezoláty, tím, že srazil na zem pětaosmdesátiletou paní Libušku, kterou musela odvézt záchranka."  Zdá se, že odvážný mladý brňák se řídí heslem, že dezoláty si zemi rozvracet nedáme a že nejhoršími dezoláty jsou lidé starší 80 let. Škoda, že mu kolemstojící nedali přes rypák.

hekate , 25.07.2024 11:32:55- Fialový fašismus nastupuje,  A Český národ jen nadává na netu

lubkral , 25.07.2024 14:43:25, ČT televize  dává jenom to, jak třeba chlapci jménem Dmytro šlápl někdo na nohu... A jaké má z toho trauma...

rusošvábek , 25.07.2024 12:31:08- Koukám na číslo 368. To je číslo paragrafu - NEOZNÁMENÍ TRESTNÉHO ČINU. Hrozí za to odnětí svobody,  až na 3 roky.

Martin23 , 25.07.2024 11:48:13- Ten, kdo zná toho bijce babiček, by mu měl vysvětlit, že se to nedělá. Jak to řekla paní Pekarová (a to má svou váhu): Kdo seje vítr, sklízí bouři.

brblal , 25.07.2024 11:32:26- "Demokracie" jak vyšitá., Třicetiletý pán v plné síle, navíc podnikatel, jistě také volič ODS a pětikoalice, takže v podstatě beztrestný. Tak nějak a podobně to začínalo v Německu třicátých let.

Jaroslav z Bystřice , 25.07.2024 11:24:40- "se policie bojí s tím něco dělat... všichni máme hypotéky... veřejnoprávní média mlčí jako zařezaná... ",  to už je na OBČANSKOU NEPOSLUŠNOST. Kdy už se konečně vzpamatujeme !!!!!!!!!!!!

Stan1 , 25.07.2024 11:18:16- Policejní prezident by měl odstoupit !,  Není možné, aby policisté ignorovali napadení staré paní, které bylo způsobeno zranění ! Jak se to srovnává s posláním policie ? A co státní zástupce, jak to bude řešit, když o tom ví ?

čistíčskvrn , 25.07.2024 11:09:07- .. Ferimu když v Boršicích natloukl parapet,tak byly desítky selfíček se zkrvaveným obličejem. A v médiích prý bezprecedentní napadení politika., 

Viktor12 , 25.07.2024 10:40:05- Copak na to Generální inspekce policie ?,  Asi jako střelba na pražské fakultě , Dozimetr apd. Banánová republika Petra Fialy - Nutelly. Lidi jak tohle zlo můžete volit ?

Kladeňačka1 , 25.07.2024 10:17:52- Současný havlismus má jenom krůček k tomu , být jako USA policejním státem . 

pouštní_liška , 25.07.2024 15:29:46- Ubožáci, Už jim docházejí argumenty. To je ta mravní bída, o které hovoří Jindřich Rajchl. Evidentně má pravdu a je vidět, co jsou provládní roztleskávači zač.

Mutella , 25.07.2024 13:10:52- Vidláku ty jsi kousek, máš obdivuhodnou schopnost , jednoduše popsat složité jevy. Předpokládám, že tato slova jsou určena i příznivcům Pětismečky, zpravidla vlastníkům nicotného IQ.

Petrski , 25.07.2024 15:56:53- Západ hnědne, pohrobci Hitlera a Bandery zvedají hlavy, jsou zváni do parlamentů za potlesku vstoje. Politruci ukronacistické jednotky Azov pořádají "turné" po Evropě za podpory vlád včetně Fialovy. Vítejte v Absurdistánu.
 

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (107 hlasů)
Trvalý odkaz

Právo a spravedlnost je v kelu  ...  ale jak pro koho.

Z pokusu podat trestní oznámení musí být i kamerový záznam. Všechny služebny jsou takto sledovány a onlajn se to přenáší do centrály policie a ta je tuším na Zbraslavi. Tak že ten záznam musí existovat, jen bude problém jej získat.

Jen mám dotas, tady vojín Kotas.

Článek jsem na PL našel,

ale jmenovanou diskusi se mi nepovedlo najít. Poradíte?

Průměrný počet slepic: 4.7 (91 hlas)

Musíte pozorně rolovat až na konec stránky s článkem.

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)

In reply to by Dědek

Trvalý odkaz

Jdu hledat. To stojí za to.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

"...už to není naše policie a je nejvyšší čas jim přemalovat ty nápisy na „kolaborovat a okupovat.“

"Pomáhat a chránit" přepsat na "Srát na to a zalézt".

Průměrný počet slepic: 3.9 (157 hlasů)

"Bez Ruska a Číny u stolu nebude možné dosáhnout žádného mírového jednání o válce na Ukrajině."

Nestačím se divit Za tuhle větu, kterou říkám od prvního dne války na Ukrajině, jsem si od médií a různých jiných lepševiků vysloužil nálepku proruského švába, chcimíra a Putinovy páté kolony.

Tak jsem zvědav, jestli stejnými adjektivy nyní počastují rozvědčíka na Hradě.

Nebo dorazily z Washingtonu nové notičky a teď už se to říkat může?

(FB J. Rajchla)

------------------------------------

M. S.: Vše jim dochází tak s dvouletým zpožděním. Já se moc těším na ten nový kabát, co vymění za ten současný. Moc dobře si pamatuji někdy těsně po jeho zvolení na rozhovor, kde pravil, že Trumpovi by ruku nepodal. Tak na to si počkáme! To je tak když neví co je to diplomacie..

J. Z.:   I v tý "blbý Indii" lidi vyjdou do ulic když se jim něco nelíbí. My tady budeme raději opěvovat zasranou Ukrajinu!

 

Průměrný počet slepic: 4.3 (169 hlasů)

Že se tito panáčci nevynořili když Rusko posílalo mírové smlouvy. Před 14 dny ukončili veškeré mírové jednání a hle ho PEPu 😁😁😁.  Pepo pozdě jako vždycky

Pepo pozde jako vzdycky

Průměrný počet slepic: 4.3 (48 hlasů)

Mírová jednání odmítli Ukrajinci na pokyn jejich západních pánů uplatňujících na Ukrajině neokoloniální politiku

...Rozsah korupce na Ukrajině již zároveň dosáhl tak nevídaných rozměrů, že její ukrajinští poslanci vymýšlejí stále nové a nové krytí. Zde je například pozoruhodné ukrajinské „know-how“. V polovině července Nejvyšší rada podpořila v prvním čtení návrh zákona 11340, který umožní osobám podezřelým z přijímání velkých úplatků „odčinit“ ‚svou vinu zaplacením pokuty. Jak se říká, „ocenit krásu hry“: pokud vás přichytí při úplatku, jednoduše se legálně „podělíte“ se státem a můžete pokračovat v přijímání úplatků. Zajímalo by mě, jestli někde jinde existuje podobná „daň z úplatků“, nebo se na to myslelo pouze na Ukrajině?“ ZDROJ: News Front

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (20 hlasů)

Pokárala Maďarsko a Slovensko, pochválila Tuskovo Polsko. 

...Jourová se vyjádřila směrem ke Slovensku ohledně omezování politických neziskovek: „Pokud budete následovat maďarský příklad ohledně zákona o neziskových organizacích, okamžitě zahájíme řízení pro porušení práva EU, protože už máme na stole rozhodnutí soudu,“ řekla. Je ironické, že takové hrozby přicházejí od Jourové, která je komisařkou EU pro hodnoty a transparentnost a zároveň je jednou z nejméně transparentních členek kolegia, možná druhou po samotné von der Leyenové. Existuje například mnoho náznaků, že prosincová cesta Jourové do Lublaně výrazně přispěla k protiústavní čistce opozice ze strany slovinské progresivistické vlády a k zásahu proti téměř všem zbývajícím opozičním médiím. Navzdory tlaku ze strany evropského veřejného ochránce práv však Jourová stále odmítá zveřejnit relevantní dokumenty, které by ji mohly účasti na mediálních čistkách zprostit…

Slovanka/Necenzurovaná Pravda/ZDROJ: Evropský konzervativec

Průměrný počet slepic: 4.3 (13 hlasů)

- TAK SE HLEDÁ PRO NĚJ TRAFIKA V BRUSELU, PÍŠE ITALSKÝ TISK!

Musíme změnit směr a kurz americké politiky a válka na Ukrajině musí okamžitě skončit! Donald Trump a JD Vance v rozhovoru pro Fox News odhalili, co bylo předmětem telefonického rozhovoru se Zelenským. Brusel již začal shánět trafiku pro Petra Fialu, až půjde po nástupu Trumpa od válu! Mohl by po Meloniové převzít funkci předsedy frakce Evropských konzervativců v Bruselu!

...Donald Trump proto rovnou odhalil, o čem se bavil v telefonickém rozhovoru s Volodymyrem Zelenským. Válku je prý potřeba okamžitě ukončit, protože americká moc ve světě za 4 roky vlády Joea Bidena začala všude oslabovat. Přičemž právě válka na Ukrajině, ke které nemělo nikdy dojít, se stala hlavním důvodem úpadku globální moci USA. Trump rovněž hovořil o kolapsu americké armády, která je ničena na genetické úrovni pomocí deviatury, tedy zavádění deviantní agendy “woke” kultury tzv. “probuzenců” (poblouzněnců) ve smyslu deviační psychické poruchy, která nutí lidi měnit si pohlaví a znaky pohlaví, což postihlo pod Bidenovým vedením i americkou armádu…. AE News

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Brněnský výrobce traktorů Zetor Tractors dá na konci července výpovědi 111 lidem, v podniku tak skončí na konci září. Ze 300 zaměstnanců, které měl ještě začátkem roku, jich má na konci roku zbýt jen zhruba 100, řekl ve čtvrtek po jednání s vedením firmy šéf podnikových odborů Alois Kazelle.

https://t.me/coNemateVedet/96754
 

Průměrný počet slepic: 4.5 (121 hlas)

Poldovka, Zetor, Tatrovka, Škodovka, Ocelárny a stovky dalších slavných firem.  Vše šlo ke dnu, rozkradeno,  pankrotováno, no zkrátka v řiti...

Průměrný počet slepic: 4.7 (81 hlas)

výše vyjmenovaného šli státu odvody jak z mezd tak ze zdanění firem. Jmenovitě zdanění zaměstnanců jak soc+zdrav+daň+a z jejich výdajů=DPH+spotřební daň. Zlí jazykové tvrdí že odvody z mezd a celkové zdanění zaměstnanců činí více jek 50% z výplat. Jó, kde nic není ani čert ani Fiala nic nevybere.

Naopak nadnárodní řetězce jako Banky a hyper-super potraviny, zřizovatelé internetových sociálních sítí včetně zisku z inzerce a jejich zdanění by mělo být "přiměřené" jejich ziskům a dohlédnout na jejich přesuny peněz mezi dcerami a matkami v zahraničí. Jak se říká Opak znárodnění? (privatizace? Tak to se nepovedlo) To tu proběhlo a náš stát nechce-nemůže dohlédnout na ceny potravin, energií, PHM a vlastně úplné všeho. Tam od Revoluce mizí miliardy a stát dostává stále méně a měně a naopak výdaje a často nesmyslné narůstají. Pokud se někdo někdy pokusí o nápravu, napřed je potřeba zavřít JUDr. Bendíka který se na tom podílí a potom napravit všechny protilidské zákony. Ale to bude trvat roky a na to je potřeba říznou vládu, Sněmovnu a taktéž Senát a navolit si tam vlastence a ne kejvaly jako je dnes 108ka.

Průměrný počet slepic: 4.8 (61 hlas)
Trvalý odkaz

Zachraňte leopardy

Průměrný počet slepic: 4.5 (152 hlasů)

to je krásný, směji se až jsem spadl ze židle 😁😁😁

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Velká nasranost Vidláka. Mám podobnou zkušenost s vlastní mamkou, ale tím nebudu zde prudit. Chápete nyní o trošku lépe, proč v našem hnutí kladu takový důraz na ochranu této kategorie spoluobčanů ? A chápete, že každý z nás, ano, každý z nás jednou budeme tím člověkem, který hodně lidem "smrdí" Jo, jedna z mála věcí, v které jsme si všichni rovní. Stáří.  Za žádný prachy si mládí nekoupíš. A je to tak správně.

www.senioriainvalide.cz

Milan Auředník. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (82 hlasů)

před neuváženými rozhodnutími (podvody), tak ho ale musíš omezit na svéprávnosti. Jinak každý za svá rozhodnutí odpovídá sám.

Průměrný počet slepic: 4.7 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Dnešní den byl vskutku povedený. Povedený byl hlavně kvůli úžasnému projevu Netanyahua v americkém kongresu. Taková baráž patetických žvástů a lží doprovázena nekonečnými ovacemi amerických patolízalů, to bylo opravdu jak z jiného světa. Samozřejmě novým nepřítelem je nyní Irán který má údajně v plánu dobýt USA tím že první zlikviduje své sousedy. A je povinností Ameriky - coby pilíř demokracie, míru, svobody, lásky a hlavně pravdy (to hlavně) - bránit tyto hodnoty proti novodobému Hitlerovi který se pro tentokrát ukryl v další pekelné zemi plné masových vrahů - totiž v Iránu. Ano, samozřejmě nechyběla šílená exkurze do minulosti druhé světové (asi v podobném duchu v jakém to dělá Vidlák), která měla jednoznačné heslo: Never again. Už nikdy více nesmíme dovolit návrat absolutního zla. Tím zlem může být samozřejmě Irán nebo třeba Putin, Saddám Husajn nebo Kaddafí, Bašár al-Asad nebo kdokoliv a hlavně kdykoliv protože naše společnost to černobílé vidění světa prostě vyžaduje. Stovky let autodafe udělalo své.

Průměrný počet slepic: 4.5 (76 hlasů)

se bojuje za New York !!!!

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)

Židé ovládají USA. I ten jejich dolar není "jejich." Židé ovládali i předválečné Německo. Hitler z nich šílel. Přečtěte si "Mein Kampf" 

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Šok! Země NATO včera začala vyhrožovat druhé zemi NATO kvůli přijetí rezoluce o nacistické genocidě v koncentračních táborech vážnými důsledky za narušování jednoty EU! A zakázala jejím politikům vstup na své území! A další šok! Brusel se postavil za nacisty! A čeští politici raději strachy mlčí!

V EU Chorvati odmítají přiznat genocidu Slovanů kterou spáchali ze svými chorvatštími Uštašovci  ve druhé světové válce když spolupracovali s Hitlerem a teď zaútočili proti přijetí Černé Hory do EU za usnesení Černé Hory odsuzující Genocidu páchanou v nacistických vyvražďovacích táborech Dachau, Mauthausen a Jasenovac. Přitom obě země Chorvatsko a Černá Hora patří do NATO, s jinými slovy jedna země NATO je proti druhé země NATO.

K chorvatskému útoku na Černou Horu za usnesení odsuzující Genocidu páchanou v nacistických vyvražďovacích táborech D-M-J se už předtím přidal prezident Evropské rady Charles Michel, a za trest za přijetí usnesení o Genocidě zrušil svoji plánovanou cestu do tamního hlavního města Podgorici.

“Nacisté celé Evropy spojte se do boje za popírání genocidy Slovanů Hitlerem a jeho nohsledy!”, je od letošních prázdnin oficiální politika EU. Fanatičtí banderovci na Ukrajině musí být radostí u vytržení! V EU i NATO už není genocida, jako genocida! Rozhodující je, kdo genocidu páchá, a na kom jim páchá!

Celý podrobný článek viz zde:
https://www.michalapetr.com/map-2049-sok-zeme-nato-vcera-zacala-vyhrozovat-druhe-zemi-nato-kvuli-prijeti-rezoluce-o-nacisticke-genocide-v-koncentracnich-taborech-vaznymi-dusledky-za-narusovani-jednoty-eu-a-zakazala-jejim-polit/

Průměrný počet slepic: 4.6 (54 hlasů)

Sami Chorvaté jsou slované. Páchají genocidu sami sebe a pak to ještě nechtějí přiznat. Hanebnost!

 

Průměrný počet slepic: 3.9 (19 hlasů)

Srbů

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

vyhlazovací tábor Jasenovac bylo nejhorší zařízení tohoto druhu na světě co svět je světem. Kam se hrabal Auschwitz !

Průměrný počet slepic: 4 (11 hlasů)

Nacistka Leyenová to nebude mít v europarlamentu lehké. Koneckonců tohle nikým nevolené individuum patří do vězení za několika stomiliardový podvod s MRNA vakcínami. Ke všemu pokračuje v myšlenkách 3.nacistické říše. Jsem na pochybách, jestli nebyla dosazena jako nikým nevolená v EP podvodem. Každopádně Německo nemá v EU a už vůbec v NATO co dělat, protože Německo je protektorát až do roku 2045 po prohrané válce s desítkami milionů obětí. Je nehoráznost USA že dosazuje poslušné loutky nejen do Německé vlády, ale i do evropských institucí. Německo nemá mít ani armádu, natož vyvážet zbraně. Mají pracovat v montovnách a platit bilionové reparace.

autor: Valkyra
zdroj: Co neMÁTE vědět

Průměrný počet slepic: 4.4 (58 hlasů)

 

Pojďte, vy duchové, kteří nasloucháte myšlenkám na vraždu, znesvěcujte mě, naplň mě divokou krutostí!

 

Victoria Nuland a Julia Tymošenková. Jedna ze Spojených států, druhá z Ukrajiny. Obě hluboce zapletené do politiky, obě  ambiciózní, předstírají silného muže (pardon – silnou ženu!) a obě plné a planoucí vášnivou, násilnou, iracionální a neutuchající nenávistí k Rusku. Dvě gorgony, dvě ženy, dva zločinci, dva misogynisté, dva agitátoři a rozsévači sváru, nevlídnosti a nepřátelství.

https://gefira.org/wp-content/uploads/2024/07/Nuland.jpg Feministky všeho druhu někdy tvrdí, že svět se stane lepším místem, když budou ženy v mocenských pozicích, protože, naivní vysvětlení, ženy jsou přirozeně benevolentní ke všem lidem a více se starají o mír,  než muži. Bohužel, historie nás znovu a znovu učí, že ženy mohou být a obvykle jsou mnohem krutější než muži! Zdá se, že obě mužatky – Nulandová a Tymoščenková – soutěží s muži: všechny feministicky smýšlející ženy soutěží s muži. Obě mužatky  naléhavě potřebují ukázat, že dokážou muže překonat ve válečném štvaní. Tyto dvě mužatky se zaměřily na Vladimira Putina nejen jako na Rusa, ale jako na lidskou bytost, jako na muže, jako na postavu z noční můry, kterou by byly rády svedeny a znásilněny a kterou zároveň hluboce nenávidí. . Co ty dvě čarodějnice uvařily?

No, plán Victorie Nulandové byl jednoduchý a netajila se tím. Vidíte, řekla při jedné příležitosti, Spojené státy vytisknou miliardy dolarů a půjčí je Kyjevu; Kyjev tyto peníze použije na nákup zbraní a granátů od amerických výrobců a zadluží se, zatímco způsobí škody Rusku, dlouhodobému politickému rivalovi Spojených států. Ukrajina jistě Rusko ani neporazí, ani nikdy nebude schopna splatit své dluhy. Ukrajina prostě udrží Rusko na uzdě a odčerpá část ruských zdrojů a zároveň ji  donutí prodat všechna svá aktiva – včetně zemědělské půdy – společnostem ze Spojených států, aby splatila ukrajinské závazky. Brilantní! A hádej co? Ukrajinští „vlastenci“ padli do pasti. Ukrajinští vlastenci, kterým tolik záleželo na Ukrajině a její nezávislosti, začali dělat obrovské dluhy, aby osvobodili Ukrajinu od Ruska a zotročili tutéž Ukrajinu Spojeným státům (a zbytku západního světa)! Tlustý a Hloupý Narážka na americké komiky) to ve skutečnosti nedají dohromady! Ale víte, pro každého východního Evropana je americký vládce strážným andělem, zatímco ruský přítel je považován za zahořklého nepřítele. Tak to je, tak to vždy bylo a tak to vždy bude. Západ potřebuje pouze využít tuto konkrétní psychologii pro své vlastní zájmy.

https://gefira.org/wp-content/uploads/2024/07/Tymoszenko.jpg Co udělala Julia Tymošenková? Agitovala proti Rusku, Rusům a všemu ruskému, kde jen mohla. Do nedávné historie se zapsala jako jedna z těch, kteří vyzvali Západ k bombardování největšího souseda Ukrajiny jadernými zbraněmi. Je miliardářkou – alespoň v jejím případě se vlastenectví vyplácí – a vždy zastávala mocenské pozice. Chtělo to, aby se Ukrajina rozpínala, napínalo to ukrajinské svaly a vyvolávalo to nepřátelství vůči Moskvě. Victoria Nuland a Julia Tymošenková jsou dokonalý tandem. Je tu však jedno ale. Victoria Nulandová se pokusila ublížit Rusku, aniž by ublížila Spojeným státům, zatímco Julia Tymošenková přivedla svou zemi, zemi, na které jí údajně tolik záleželo, na pokraj zničení: ztráta 20 procent ukrajinského území, 50 procent. ztráta ukrajinského obyvatelstva a úplné zničení ukrajinské ekonomiky a infrastruktury. Julio Tymošenková, co si o tom všem myslíte?

https://gefira.org/wp-content/uploads/2024/07/Macbeth.jpg https://gefira.org/wp-content/uploads/2024/07/Leyen.jpg

Americká harpyje podcenila ruskou vojenskou sílu a národní odolnost, a proto prohrála. Ukrajinská harpyje přecenila vojenské možnosti Američanů a odhodlání Západu bojovat s Ruskem, a proto prohrála. Obě harpyje byly posedlé Ruskem jako padouchem číslo jedna na světě a ani jedna nejednala obezřetně a opatrně. Obě se chtěly zapsat do historie a obě chtěly ukázat, že jejich ženskost je bojovnější než maskulinita kteréhokoli muže. Obě byly bídně zaslepené svou iracionální nenávistí.

Mezi nimi působí další Gorgon - další muž-žena - harpyje: Ursula von der Leyen. I ona je posedlá nenávistí k prezidentu Putinovi konkrétně a k Rusku obecně (má to v genech) , i  jí je jedno, kolik Ukrajinců přijde o život nebo končetiny, i ona je odhodlaná dokázat, o kolik je lepší a efektivnější než všichni mužští kolegové.

Tři ženy se scestnými – zfalšovanými – zkreslenými ideály o tom, jaká by žena měla být. Tři hadi – tři shakespearovské čarodějnice z dramatu Macbeth – tři inkarnace Lady Macbeth, přehnaně ambiciózní ženy, která nutila svého manžela páchat jeden zločin za druhým, ktera se styděla za svou ženskost a prosila mocnosti, aby ji ženskosti zbavily!

                                                        Pojďte, vy duchové
, kteří nasloucháte myšlenkám na vraždu,zbavte mě ženství,
naplňte mě od obratle až k patě, až po okraj,
divokou krutostí! Zahuštěte  mou krev,
uzavířete každou cestu a vchod do milosrdenství,
takže žádné klepavé napomenutí přírody
neochromí chmurný úmysl ani pokojně nezadrží
ruku vraždy! Pojďte k ženským prsům,
pijte žluč místo mléka, vy vraždící démoni,
kdekoli čekáte v neviditelných bytostech
na katastrofu přírody! Pojď, černá noci,
zamrač se nejhustší parou pekelnou,
aby můj ostrý nůž neviděl ránu,
 kterou způsobil, ani nebe,
hledící přes oponu temnoty, křičíc:
Stůj, zastav! 

                                            [Shakespeare, Macbeth, Akt 1, Szene 5]

Všechny – Victoria Nuland, Julia Tymošenková a Ursula von der Leyen – předstírají, že jsou milovnicemi lidskosti, ale hluboko uvnitř jsou plné extrémní krutosti, bez výčitek a výčitek, plné jedovaté žluči místo výživného mléka. Odvracejí své tváře před zraky stovek mrtvých a amputovaných. Nechtějí vidět ránu způsobenou jejich noži, ani nechtějí, aby někdo viděl skrz temnotu jejich psychologického složení.

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (24 hlasů)

naše mocichtivé, hloupé slepice ?

Průměrný počet slepic: 4.3 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

To opravdu není žádná možnost, jak to nahlásit s nechat vyšetřit nějakým orgánem? To jednání PČR je totálně mimo ...

Průměrný počet slepic: 4.3 (29 hlasů)