Ještě jednou si to užijte

Autor

Dnes máme neděli, kdy pouštím spíše odpočinkový článek a protože za čtyři týdny tu máme krajské a senátní volby, tak si dneska poprvé řekneme něco o nich. Zatím jen tak odpočinkově. Je to totiž v podstatě naposled, co ještě každý může mít svá zbožná politická přání a věřit v zázraky. Stejně tak je to pro politické subjekty poslední možnost, jak se vyšvihnout a nebo jak alespoň utéct hrobníkovi z lopaty. Čeká nás semifinále před vyvrcholením politické sezóny – před volbami do poslanecké sněmovny za rok a něco.

Já zůstanu konzistentní. Vybízel jsem vás k tomu, abyste podpořili ty, kteří uspěli v nejjednodušší volbách do evropského parlamentu, protože kdo nezvládl ani to nejjednodušší, ten nezvládne ani volby do krajských zastupitelstev a nezvládne ani poslaneckou sněmovnu. Kdo nedokázal uspět v kampani s jedním volebním obvodem a kandidátkou o osmadvaceti lidech, ten jen těžko bude zvládat třináct různých kampaní v naprosto odlišných krajích. To se prostě nedá udělat bez dobré znalosti svých voličů a fungující krajské stranické struktury.

Proto také Motoristé do krajských voleb v podstatě nezasáhnou. Museli by udělat to samé, co Svobodní nebo PRO a spojit se do koalice s někým, kdo tu krajskou strukturu má. Ve volbách by pak samozřejmě hráli druhé housle. Motoristé proto jen nasadí Borise Šťastného v Praze do senátu a to v obvodě, kde si Šťastný domluvil, že proti němu ANO nenasadí svého člověka. Mají to jako takovou zkusmou koalici s Babišem.

A Šlachta bude do senátu kandidovat ve svém domácím obvodě na Břeclavsku proti senátorovi za ODS, Koštialovi, který měl dost rozumu, aby se hlasování o korespondenční volbě nezúčastnil. Šlachta to bude mít ještě o to těžší, že proti němu kandiduje za SPD ústavní právník Zdeněk Koudelka.

Pokud by Šlachta a Šťastný neuspěli, bude to pro Motoristy do budoucna hendikep. Uspět do senátu je díky dvoukolovému systému obtížné, obzvlášť v Praze, kde se do druhého kola vždycky dostane alespoň jeden libtard a pražská kavárna si ho protlačí. Krajské volby jsou poměrné, takže tam se vždycky nějaký výsledek udělá, ale senát, to je buď všechno nebo nic.

STAČILO! samozřejmě stranickou strukturu má, bez problémů tak postavilo krajské kandidátky a do senátu nasazuje kandidáty do všech obvodů, kde v eurovolbách výrazně uspělo.

SPD se bude snažit v těchto krajských volbách zachránit. Obhajuje pětatřicet krajských mandátů a aby se vrátila na své pozice, potřebuje jich napříč republikou nejméně sto.

Krajské volby jsou na jednu stranu podobné volbám do sněmovny, protože u nás se volí v krajských volebních obvodech. Je tedy třeba pro tyto volby zvládnout podobnou logistiku. Zároveň ale do krajských voleb vstupují různá regionální uskupení, účelové maskovací koalice a viditelní starostové či hejtmani, takže volební výsledky nikdy neodpovídají celostátním preferencím. V krajích se dá někde dobře uspět a jinde snadno pohořet. Hodně záleží na taktice a záleží na tvářích.

Letos jsou krajské volby velmi brzy po těch evropských. V podstatě jedny volby skončily, začaly prázdniny, po nich bude tři týdny kampaň a už se volí. Logika tedy velí, použít tváře z eurovoleb i v krajské kampani. Stejně tak je rozumné, použít stejný grafický vizuál, udržet si bilbórdy z eurokampaně a prostě přirozeně navázat. Pokud uděláte všechno jinak, voliči přijedou z dovolené a v podstatě si nové kampaně do voleb ani nestačí všimnout…

Stejně tak se podle všech předvolebních průzkumů ukazuje, že pokračují trendy nastolené eurovolbami. Ti, co šli nahoru, ti stále stoupají a ti, co šli dolů, ti setrvale klesají. Platí to pro strany pětikolalice i pro strany opozice. Kampaně o prázdninách na to neměly prakticky žádný vliv. I když v principu nemám nic proti kampani SPD s černochem a uznávám, že se díky ní o SPD znovu mluví, tak bohužel černoch nikam nekandiduje… víc by udělaly bilbórdy s Kobzou nebo Foldynou. Stejně tak na preference neměly vliv nové koalice. K žádnému zvratu díky nim nedošlo a už dávno jsem vysvětloval, proč tomu tak je.

Vy, co jste i přes výsledky v eurovolbách zůstali příznivci neúspěšných stran, vy máte poslední možnost věřit, že se to zlomí. Ale počítejte s tím, že tentokrát to je o dost těžší a šance jsou v principu menší. Už jen proto, že nikdo z neúspěšných nepokračuje ve stejné kampani jako v eurovolbách, ale museli díky koalicím udělat úplně nový styl. A kampaň, jak známo, se nedělá pro voličské jádro, ale pro nerozhodnutého a přelétavého voliče, který se o politiku nezajímá. Tady má úspěšné STAČILO! dvojitou výhodu. Jede se pod stejnou značkou, stejným logem, stejným vizuálem i stejnými tvářemi a zároveň má stranickou strukturu. Ostatní to museli překopat a museli by předvést obrovskou kreativitu i plnou prkenici, aby za tak krátký čas něco udělali. Většinou mají z eurovoleb ještě slušné dluhy… Neříkám, že to nejde. Říkám, že je to těžké.

Moje doporučení je stejné, jaké říkám už půl roku. Podpořte úspěšné, zavrhněte neúspěšné. Zatím není vidět ani ta nejmenší známka, že by se na trendech něco změnilo a vzhledem k velmi krátkému času na kampaň se toho ani moc změnit nemůže. Ohledně podpory kandidátů do senátu si ještě popovídáme, ale krajské volby jsou v tomto ohledu naprosto přímočaré. S největší pravděpodobností uvidíte to stejné, co jste viděli v eurovolbách, jen trochu rozmělněné v záplavě kandidátek regionálních uskupení.

Ale ať teď budete volit kohokoliv, prosím, prosím, prosím, ať je to naposled, co se necháte svést medovými řečmi, že tentokrát už to bude zaručené dvacetiprocentní vítězství, protože volební videa mají na fejsbůku velký počet shlédnutí a agentury pro výzkum veřejného mínění jsou cinknuté. Stejně tak prosím, abyste už nedali na hlouposti typu „náš kandidát se nedostal do televize a proto jsme se do europarlamentu nedostali.“ Kdyby to tak bylo, tak by musel uspět Zaorálek ze SOC-DEM, protože byl v televizi furt… Takhle to prostě nefunguje.

Máme letos dvoje potvrzující volby, které jsou bez cinknutých korespondenčních hlasů a pokud někomu ani tohle nebude stačit, aby se politicky zorientoval, tak mu opravdu už není pomoci. Pokud chcete volit srdíčkem a nechcete volit menší zlo, protože potřebujete, aby vyhrálo dobro, tak máte poslední příležitost. Za rok bude srdíčkem volit jen hlupák a doplatíme na to všichni. Za rok už proti nám budou stát korespondenční hlasy a tím spíš nesmí ani jeden hlas propadnout. Teď ještě naposled můžete skočit někomu na lep a vyzkoušet si, jestli mám pravdu já nebo váš oblíbený lídr.

Ještě si tom vícekrát popovídáme, ale teď dumejte, dumejte… máte na to čtyři týdny.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (259 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

FIALO STAČILO

Průměrný počet slepic: 4.6 (177 hlasů)

Antoníne, dnes poprvé mi spamfiltr řekl, že jste spam. Prosím podívejte se do pravidel diskuse.  Pokud budete mít v diskusi tolik příspěvků, co ostatní dohromady, spamfiltr si vás všimne a začne Vás blokovat, protože začne vaše příspěvky považovat za reklamy na viagru. 

Zvolněte tempo a postarejte se, aby Vaše příspěvky tvořily maximálně dvacet procent diskuse. Maximálně!  Jak Vás spamfiltr definitivně drapne, už Vás nepustí. Jste na hraně. Doporučuji na pár dní omezit příspěvky na maximálně jeden denně. 

Průměrný počet slepic: 4.4 (30 hlasů)

Dohodnuto

Průměrný počet slepic: 4 (23 hlasů)

Ale vzdělání se tady v čezku vesele podporuje už asi 34 let! 

Když před pár lety Babišovic zvedali platy učitelstva na 130% průměrného platu, tázal jsem se, zda se alespoň úměrně zvedne vzdělanost jejich žactva?? Sice přišel ten kowid, ale výsledek je poněkud tristní! Maturity zvládá čím dál méně absolventů toho podporovaného vzdělávání všemi stranami. Kvalita jejich vzdělání je ještě smutnější! Čím víc institucí se vměšuje do vzdělávání, že jo CERMATe, tím je to děsivější! Kdysi dávno si maturity dělaly školy samy. Dnes jim je "dělá" za pár stovek milionů CERMAT, jeho ředitel a jeho syn. Ještě vzdělanější žactvo bude, až se prohlasuje nový zákon na ochranu školních budov. Ulice měst jsou přece plné potencionálních teroristů, kteří po získání bakalářského titulu na FF KU nakoupí zbraně a jdou šířit osobně to, co je asi ve škole naučily. Nebo to bylo zadání nějakého plukovníka čučkaře, který dělá, že toho teroristu vůbec nikdy neviděl a nezná? Inkluzivní asistentky dělají bývalé uklízečky, nic proti uklízečkám. Učitelky dělají bývalé inkluzivní asistentky. Kolik maturantů by si umělo spočítat výplatu? 

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Jelikož jsem teď skoro tři týdny byl mimo, tak jsem nestihl okomentovat projekt Nekrm hydru. Myslím, že přesně toto je ta  správná cesta jak se dá něco změnit- totiž sáhnout jim na PENÍZE. To je totiž to, co jim může skutečně vadit -nedostatek peněz jim totiž způsobí skutečný problém. Všemu ostatnímu se zasmějou, ale toto je pro ně ohrožující. Vzpomínám  jak jsme na demonstraci Ládi Vrábela šli na Kavčí hory a tam jsme protestovali  před poloprázdnou a zamčenou budovou ČT. Není divu že se ve zpravodajství veřejnoprávní televize nezměnilo vůbec nic- nechystali jsme se je nijak ohrozit, tak na nás hodili bobek. Pokud se nám ale podaří ZASTAVIT PENĚZOVOD  (i kdyby jsme platbu jenom zpozdili o 3 měsíce a pak zaplatili), tak mají skutečný problém (a musela by nejspíš zasáhnout vláda, aby udrželi důležité činnosti v chodu).  Sleduji s obavami, jak se příliv emailů zpomalil a hrozí tak blamáž. Přitom je to neriziková záležitost, ze které může každý vycouvat.  Bylo by výhodné, aby se sehnalo opravdu hodně emailů, aby se alespoň vytvořila pořádná hrozba ( i kdyby pak všichni nakonec vycouvali).  Moje zpětná vazba pro pana Vidláka tedy je, že je to počin který má ,podle mě, rozhodně největší smysl z toho co tu zatím bylo. Přešlo se totiž od bezzubých protestů ke skutečné hrozbě.  I ta sebevětší kupka hnoje se totiž nakonec uklidí a ve výsledku  nezmění vůbec nic, ale takový kolaps  cash fllow ČT a ČRo,  to už je jiné  kafe.........Howgh

Průměrný počet slepic: 4.6 (131 hlas)

Obávám se, že to skončí trošku jinak. Tak za 1)- bylo by potřeba nás neplatičů tak cca 0,5 Mega. Ta by byl potom fofr. A za 2) - ČTI jako nástroj vládní propagandy ti hajzlíci nikdy nenechají strádat. No co, tak tam tu jednu chybějící miliardičku dodáme, to jsou přeci jen drobně, že...No a začneme lidi trestat  soudy atd. Ono se to pomalu zase vrátí do starých kolejí. Já myslím, že změna může nastat jen změnou vládní garnitury a nástupu "normálních politiků. A to v celém spektru oborů vládou řízených. No ale, kdo nic nedělá, nic nepokazí, že...

Průměrný počet slepic: 4.2 (60 hlasů)

In reply to by Milan Auředník

Trvalý odkaz

Souhlasím, že 0,5 mil. neplatičů by bylo super, ale zatím to nevypadá ani na těch sto tisíc :-( . Organizátor by musel udělat nějakou "Bidenovu křivku" aby to skočilo na půl mega. Výměnu vládní garnitury opravdu potřebujeme jako sůl, ale moc bych na výraznější změnu  v televizi nespoléhal- jednak volby vyhraje Babiš, který tento stav nikdy neřešil (zrovna včera jsem viděl video z r.2014 kde Vyvadil v Interview 24 tvrdil, že Ukrajina půjde brzy do kopru a moderátorka ho ani nenechala mluvit a dělala z něj nepřetržitě negramota) a druhak mám pocit, že to co se tady poslední dobou děje, ovládá a řídí ze stínu někdo úplně jiný. Prostě je to mimo kontrolu volených představitelů. Politici pak buď spolupracují (a vypadá to že to řídí oni) a nebo jsou odstraněni. Musel by být premiér někdo s koulema jako třeba mají na Slovensku nebo v Madarsku, aby se to hnulo správným směrem. Ale jelikož drtivá většina suverenistických politiků po volbách otočila nebo měkne (Meloniová, Wilders, i ten náš Fiala slušně otočil), tak bych na to moc nespoléhal. Bohužel.....

Průměrný počet slepic: 4.9 (26 hlasů)

Už si prd pamatuju, ale článek "Nekrm hydru" by bylo dobré připomenou v každém článku Vidláka, stejně jako žádost o podporu. Spousta lidí o prázdninách je skutečně mimo dění a ani neví o tom projektu "Nekrm hydru". 

Podívejte na provládní fašistickou Goeblsovskou propagandu. Stačí do lidí něco hustit jeden týden, dennodenně. A za týden tomu Tečkovaných 7 milionů prostě věří! Není přece špatně, ani to není ostuda používat stejné zbraně jako protivník. Já jsem za bolševiků opravdu četl Rudé právo a jeho slavné úvodníky. Stejně jako několikastránkové usnesení sjezdů KSČ a jiné články. Nic jsem se vlastně nedozvěděl. Ale dneska tyhle bolševické žvásty poznám už v nadpisu článku! Ty jejich věty. Skládání neargumentů, ale osočování, vyhánění oponentů z diskuse, vytváření nepřátel... Pořád stejné věty a slova. Patrně přebírané už z dávných katolických církevních análů. 

Také si myslím, že pozdržet paltby za Krkavčí televizi bude bolet. Zejména ty z podniků se stovkami zaměstnanců čumících v pracovní době na českou bruselvizi! Budou to platit i úřady a jejich 200 tisíc úřednic? Budou to platit i školy a jejich 200 tisíc učitelek, kuchařek, školníkovkyň, ukízečů...? Budou to platit policejní služebny a jejich 35 tisíc policistů? Budou to platit vojenské útvary a jejich 35 tisíc vojáků? To je, Součku, skoro půl milionu diváků (v pracovní době). Bude platit i 450 tisíc ukraruských dospělých za jejich Televize Kiyv? To je, Součku, milion potencionálních nepaltičů! To se asi nějaký Sokol Finist Jasný Zrzavý zapotí nebo nakapsuje.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

nebude. Vláda to dorovná, propustí se pár techniků, zruší se závodní jídelna a budou se dávat staré levné filmy a nikdo si ničeho ani nevšimne.

Pár neplatičů bude exemplárně veřejně odstíháno, ostatní dostanou strach a začnou platit.

Jsem hnusný, já vím... 

Průměrný počet slepic: 4.5 (82 hlasů)

Máte pravdu, výpadek peněz lze technicky snadno vyřešit, můžou si například vzít nějaký úvěr nebo může Fiala poslat někoho pro 15 mega s igelitkou do kampeličky.  Samozřejmě se to může zaplatit jak píšete z rozpočtu- sice zákon hovoří jasně, že je ČT financována koncesionářskými poplatky a výdělky z činnosti související s oborem podnikání,  ale lepšolidi se žádnými zákony už  řídit nemusí, takže se jimi nemusí nechat svazovat ani v tomto případě.  Zvlášt když jsou ve vládě. Jenže už to nebude jenom poslat půlku lidí z práce domů a zamknout na jedno odpoledne budovu ČT.  Budou to muset řešit na vládní úrovni včetně papírování a pak to obhajovat před RRTV protože to už není vůbec běžná věc. Šance ututlat to před širokou veřejností se tím rapidně snížuje (tohle se prostě rozkřikne) takže bych si tipnul, že tento scénář by asi nechtěli absolvovat (přestože je proveditelný)- nechtějí totiž, aby se lidé začali zajímat o co tady vlastně jde (jelikož mají máslo na hlavě).  A přesně to chceme my- aby se široká veřejnost začala zajímat o to, co všechno jim ČT neříká. Protože až se lidi začnou zajímat, tak se Rada (RRTV) taky začne zajímat a i politici (hlavně opozice) se začnou zajímat a začnou se víc angažovat. Začnou vyvíjet činnost aby nahonili nějaké politické body. Osobně bych si tipnul, že když se ČT dozví, že iniciativa získává nebezpečně hodně mailových adres, tak začne vyjednávat,  slíbí nějaký ústupek, který nakonec, až se situace uklidní, ve skutečnosti nesplní. Elegantní, precizní a hlavně  mnohokrát osvědčené řešení jakýchkoliv problémů. Prostě zamést pod koberec.......

Průměrný počet slepic: 4.8 (67 hlasů)

nejste hnusný, jste realista a moc dobře vy i ostatní víte, jak to dopadne. Dělali jsme co jsme mohli a dopadlo to tak, jako vždycky. Do rizika málo kdo půjde, na to ještě neuzrála doba. Nejdříve je třeba změna v systému, aby lidé našli k vládě důvěru a až potom bude moci vláda s podporou lidu dělat změny.

Průměrný počet slepic: 2.2 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Je již 23.30, čekal jsem přes hodinu a půl kdy naše bojovnice paní Včelka přidá své výstižné příspěvky. Jelikož se odmlčela tak budu nucen přidat příspěvky aby to zde neuvízlo jen s těmi 3 příspěvky až doteď. Budeme všichni rádi kdy se paní Včelka, pan Inza a jiní přátelé zase objeví.

Průměrný počet slepic: 4 (65 hlasů)
Trvalý odkaz

Kobza o Pepa

Kobza správně vyhodnotil netušené důsledky toho, že prezident Pavel prohlásil, že Nord Stream byl pro Ukrajinu legitimním cílem. Jenže PePa po tom A nedomyslel B. V tom případě jsou i všichni, kdo na Ukrajinu dodávají zbraně - také legitimním cílem Ruska.
 

zdroj: Co neMÁTE vědět
 

Průměrný počet slepic: 4.6 (112 hlasů)

"Odmítám vlastizradu a budu se dál chovat tak, abych se mohl v budoucnu podívat do očí svým dětem a vnukům.
Vyrůstal jsem v rodině, kde jsme si vážili jeden druhého a moji rodiče pečovali o stárnoucí prarodiče s láskou. Ve škole mi vštěpovali úctu k našim předkům a lásku k národu a k naší zemi. Učil jsem se rád národní dějiny a bavila mne česká literatura. Na výlety jsme jezdili na hrady a zámky a památky spojené s českou minulostí. Měl jsem to ohromné štěstí, že jsem chodil do divadla v době kdy z úst herců zněla správná a slušná čeština bez vulgarismů. Už jako dítě jsem měl ohromnou radost, když naši sportovci vítězili, Československá vlajka stoupala na stožár a zněla naše hymna, která opěvuje naši nádhernou a požehnanou zem. Učili mne, že tohle jsou Čechy a žije tu český národ. Je to naše vlast, za kterou jsme odpovědní, a budeme se mít dobře jen tehdy, pokud o ni budeme pečovat svědomitě, s úctou a láskou. Učili mne, že si musím brát příklad z předků, kteří pro svou vlast umírali, bojovali s nepřáteli a postavili se i přesile, neboť cítili odpovědnost za svůj domov, za svoje děti, manželky, rodiče, prarodiče. Nehrbili se před nepřítelem a pohrdali vlastizrádci. Za vlastizradu byl trest smrti. Vlastizradou je míněno to, když by někdo chtěl vydat tuto zem a její lid nepříteli. Pro celé generace byla vlastizrada tím nejhorším, čeho se mohl Čech na Čechovi dopustit. Bylo to stejné jako vrazit bratrovi dýku do zad. Bylo toho hodně , co mě učili a čemu jsem věřil. Asi mě vychovali divně, protože všechno to, co jsem miloval a v co jsem věřil, je dnes špatně........

Za zločin vlastizrady je dnes naopak pokládáno vlastenectví. Dozvídám se, že tahle země nepatří nám, Čechům, ale patří všem, celému světu. Dozvídám se, že o svém osudu nesmíme rozhodovat my, ale občanskoprávní organizace a mezinárodní soudy. Dozvídám se, že národy, které dobře hospodařily, mají své bohatství odevzdat těm, kteří hospodařili špatně. Nejsem ekonom, ale přiznám se, neznám v lidských dějinách analogickou situaci, aby se bohatý národ dobrovolně vzdal svého bohatství ve prospěch parazitů a lenochů. Mnohým z nás padli rodiče, prarodiče, příbuzní ve světových válkách 20. století. Bojovali za svobodu a bojovali proto, aby jejich rodiny mohly žít ve svobodných Čechách. Dnes se dozvídám, že není správné bránit vlast, je lepší se sebrat a odejít vyklidit prostor pro (přemnožené) nově příchozí. To samozřejmě neznamená, že nechci pomoci potřebným lidem. Učili mě, že mám být velkorysý, laskavý a štědrý. Pokud někdo o pomoc požádá a já mohu pomoci, mám to rozhodně udělat. A udělám to i když mne to stojí vlastní síly, peníze, čas a třeba musím i trochu riskovat.

Děláme to všichni, pokud ovšem ten, kdo pomoc potřebuje, si ji nevynucuje silou a nechce víc, než mu můžeme dát. A nerozhodují o tom byrokrati, ale naše srdce. Nelze pomáhat všem, může se stát, že na to naše síly nestačí. Neplavec nemůže skočit pro topícího se, ani kdyby nakrásně chtěl. Pomoc někomu je záležitost našeho svědomí. Pokud někomu z jakéhokoli důvodu pomáhat nechci, neudělám to. Je to mé nezadatelné právo. Od dávnověku do téhle země přicházeli cizinci a usazovali se tu v klidu, míru a pohodě. Bylo k tomu potřeba dodržet tři základní podmínky: * Přijmout naši víru..., ctít zákony českého království... a živit se poctivě. * a nevnucovat nám umanutě cizí víru..., cizí zvyky..., cizí jazyk. České království bylo pohostinnou zemí a ten, kdo chtěl s námi žít v míru, byl vítán. Nejsme národ, který by byl sobecký. Jsme národ, který se vždycky choval rozumně, a pokud možno spravedlivě. Mohou mi spílat, že jsem xenofobní, ale já zůstanu Čechem a vlastencem. Budu dál milovat tuhle zem a budu chválit naše předky za to, že tuhle zem uchránili proti nepřátelům, že ji budovali k obrazu svému... Odmítám vlastizradu a budu se dál chovat tak, abych se mohl v budoucnu podívat do očí svým dětem a vnukům ❤️🇨🇿❤️🇨🇿❤️

zdroj: Co neMÁTE vědět
 

Průměrný počet slepic: 4.7 (138 hlasů)
Trvalý odkaz

Zajímavá rodinka... Ostatně, to je mezi touhle skupinou "elit" skoro pravidlem."Kohopak si to vlastně vybral uhlazený profesor Fiala za vládního koordinátora pro strategickou komunikaci a boj s dezinformátory? Otakar Foltýn má velice "kvalitní" rodinné zázemí. Jeho bratr, bývalý brněnský policista Martin Foltýn byl v roce 2012 "odsouzen za vydírání, loupež a nebezpečné ozbrojování. Se svými kumpány vydíral podnikatele z Jihlavska. V lese ho zbili a spoutali, pak mu na dům hodili granát a zapálili mu dveře," dočítáme se ve zpravodajství ze soudního řízení s tzv. Foltýnovým vyděračským gangem. Víte, co dělá tento povedený Otakarův bratříček dnes? Neuvěříte: jezdí po středověkých slavnostech s katovskou dílnou a mučícími nástroji a jeho tematický článek dokonce uveřejnil režimní Deník N."

zdroj: Český List
 

Průměrný počet slepic: 4.3 (74 hlasů)

Na dezolátské svině v hlubokých příkopech dohlédne bratr Foltýn ze svou katovskou dílnou a mučícími nástroji.
 

Průměrný počet slepic: 4.2 (65 hlasů)
Trvalý odkaz

Úplný zákaz benzínu a nafty bude platit pro všechny, bez ohledu na stáří vozu.
Pěšky, tramvají nebo elektromobilem, svůj automobil ať prodají.
Kdo chce kam, pomozme mu tam. My jsme chtěli do EU a teď to máme, Unie nám zakáže naše vlastní auta a nařídí elektromobily. Poslední den v roce se to stane. To naposledy budou moct vjet řidiči se svými auty se spalovacími motory do města. Totiž 31. prosince ve Švédsku dojde k zásadní změně v možnostech automobilové dopravy, den na to už bude všechno jinak. Začne platit zákaz vjezdu do Stockholmu. Tam se od ledna 2025 do centra města dostanou pouze elektromobily. Metropole se stane jedním z prvních měst na světě s takto přísným zákazem vjezdu spalovacích vozidel. Nejde ale jen o švédskou metropoli, přidají se další evropská města. Začnou zavádět přísné emisní normy, které budou výrazně omezovat vjezd starších vozidel do městských center.
více zde: https://www.autozive.cz/spalovaci-motory-zakaz-mesto/

zdroj: autozive.cz
 

Průměrný počet slepic: 4.1 (52 hlasů)

"V Dánsku v posledních čtyřech měsících zadrželi na 25 mladistvých nebo mužů kolem 20 let, kteří byli najati švédskými gangy k vraždám na dánském území. Rostoucí aktivity švédských gangů po celé Skandinávii se stává tématem v zemích sousedících se Švédskem a například Dánsko zavádí hraniční kontroly na mostu Oresund, který spojuje obě země."
Ještě pořád nám sluníčkáři budou dávat za přiklad dobře zvládnuté migrace Švédsko? Už jste si dali pár facek? 

Co neMÁTE vědět
 

Průměrný počet slepic: 4.5 (69 hlasů)
Trvalý odkaz

Plán náhrady původní německé populace a tím zániku německého lidu není konspirační teorií ale reálnou skutečností.
3 minutové video z českými titulky viz zde:
https://t.me/absurdnisvet/78379

zdroj:absurdnisvet

 

Průměrný počet slepic: 4.2 (42 hlasů)
Trvalý odkaz

Evropská sebevražda - 70 léta a dnes

Průměrný počet slepic: 4.5 (72 hlasů)
Trvalý odkaz

TASS: Velvyslanec Ruska v USA Antonov sdělil, že Putin už dospěl k rozhodnutí, jak odpoví na vpád Ukrajinců do kurské oblasti Ruska.
"Ti, co jsou za to zodpovědní, za to zaplatí přísnými tresty."

zdroj: Co neMÁTE vědět
 

Průměrný počet slepic: 4.3 (52 hlasů)
Trvalý odkaz

Dmitrij Medveděv prohlásil, že Ukrajina bude zničena „jako Sodoma a Gomora“.
"A odplata je dostihne ne v daleké budoucnosti - po přechodu na onen svět. 
Naopak, trest bude pozemský, krutý, mučivý a proběhne brzy,“ řekl místopředseda Rady bezpečnosti.

zdroj: Český List
 

Průměrný počet slepic: 4 (47 hlasů)
Trvalý odkaz

Bolest hlavy

Průměrný počet slepic: 4.5 (72 hlasů)
Trvalý odkaz

nejen z ČR již od 1. září a pevně stanovený postup k získání občanství Ruské federace!

Dekret prezidenta Putina přichází v době, kdy vláda Petra Fialy nazývá ústy svého generálního cenzora půl milionu Čechů sviněmi a pedofily!

Rusko počítá s nejhorší variantou eskalace války mezi Ruskem a NATO! Opakuje se proces z let 1938 a 1939!

podrobný popis zde: 
https://aeronet.news/snadna-emigrace-do-ruska-a-relokacni-politika-pro-cele-rodiny-nejen-z-cr-jiz-od-1-zari-a-pevne-stanoveny-postup-k-ziskani-obcanstvi-ruske-federace-dekret-prezidenta-putina-prichazi-v-dobe/

zdroj: AENews

Průměrný počet slepic: 4.3 (44 hlasů)

V generálním štábu AČR vědí, že napadení Kurské oblasti vojsky NATO a Ukrajiny překročilo určitý bod, po kterém mohou věci nabrat rychlý spád. Dva články na Nově dva dny po sobě o možném válečném napadení ČR nejsou náhodné. Stejně jako ten Putinův dekret nebyl načasován náhodně. Věci prostě zašly do určitého bodu, kdy jedna i druhá strana už počítá s válkou v celé Evropě.

autor: VK (Vedoucí kolotoče)
zdroj: AENews

Průměrný počet slepic: 3.8 (35 hlasů)

V Evropě stoupá pronásledování lidí za příspěvky na sociálních sítích. Pro ty co je za to dokonce zavřeli je volba jasná. Buď utečou ještě před nastoupením vězení, nebo hned po něm. Uvězněním nemůžete platit složenky a přijdete o bydlení i majetek a upadnete do exekucí … Shánění práce jako kriminálník a člověk v exekucích je dost problematické, nejspíš vás čeká práce “v šedé zóně” … Kdežto v Rusku budete s tímto profilem hrdina 🙂
Ti lidé zavření za příspěvky na sockách budou pro Rusy hodně atraktivní, protože určitě nezavírají nějaké čmudli co napíší sem tam nějaký příspěvek, ale cíleně likvidují takzvané “sociální huby”, “influencery” … a to se Rusům může hodit. A po pronásledování “režimem” budou navíc hodně motivovaní 🙂
Tak dlouho obviňovali Rusko z šíření dezinformace (pravdy) a ovlivňování voleb … až se jim to splní 🙂

autor: 4think
zdroj: AENews

 

Průměrný počet slepic: 4.1 (41 hlas)

a o azyl nepožádá. Ne,že by nesympatizovali a nevážili by si nabídky, ale problém je,že tuto výzvu budou chápat a kladně hodnotit především ti,kteří ji paradoxně nebudou moci využít a uskutečnit…
To znamená starší, zkušenější, moudřejší obyvatelstvo a vůbec ti, co jsou v obraze o tom, jaká je zde všude situace a potažmo ti,k teří (ať jsou již kdekoli v KoZa) vybudovali nějaké privátní hodnoty ke “klidnějšímu “životu, museli by všechno opustit a třeba v 50, v 60.letech někde začínat, dokonce se znova mají učit jazyku (nebo zase dlouho nemluvili, tak přepilovávat což taky trvá) rodinné povinnosti k někomu, jsou třeba i sami nemocní nebo oslabení nějakým chronickým problémem nebo se úplně jednoduše bojí riskovat, stačí, že by sebou museli tahat třeba zvířata anebo blázny s agitační psychózou, paranoiky , autisty… jéžiš to se najde takových důvodů, které to prostě nedovolí…
mně osobně se tato vstřícnost ale zamlouvá -je v ní jistě i romantika a rozhodně i budoucnost….

autor: Slovanka
zdroj: AENews

 

Průměrný počet slepic: 4 (47 hlasů)
Trvalý odkaz

a naše staříky a stařenky tu nenechám bez mojí pomoci, i kdyby mě prosili. V Rusku by mi sice nikdo nejspíš nenadával, ale v myšlenkách Rusů bych mohl být ten český gajzl, jehož spoluofčani vraždí ruské kluky na frontě, nebo civilisty v ruském pohraničí. Ve vypjaté atmosféře by v extrémním případě mohlo dojít k lynči. A byli by v právu. Děkuji panu prezidentovi Putinovi za nabídku, ale zůstávám mírumilovným chcimírem domorodcem.

autor: Azor
zdroj: AENews

 

Průměrný počet slepic: 4.2 (42 hlasů)

To stejné říkali i němečtí židé pro které Německo bylo jejich vlast a skončili v plynových komorách koncentráků. 

Průměrný počet slepic: 4.1 (23 hlasů)

Souhlasím Antoníne. Pokud se Evropa bude vyvíjet tímto směrem, a zatím to tak vypadá, tak ti, kteří odsud nezdrhnou, dokud to jde, si budou nadávat do hlupáků.

Rusko hodně ztrácí, protože místo rozvoje vlastní ekonomiky, mu byla vnucena válka. Jenže válka dřív nebo později skončí, a potom se bude rozhodovat o tom, bude li lepší místo k žití ve státech nynější EU nebo v Rusku. Putin už není nejmladší a hodně záleží na tom kdo nastoupí po něm.

A ještě na mnoha věcech záleží, takže další vývoj je nevyzpytatelný, ale být o 50let mladší, vsadil bych na Rusko a zdrhl tam.

Průměrný počet slepic: 4.8 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

já mám rád diskuzi šťavnatou a  pestrou. Denně si jí pročítám sám, či s mojí sestrou. Volný průchod názorů vzájemně si přejme. Stejně politika naše mravy otupí a čas nás jednoho po druhém, zcela jistě sejme.

Průměrný počet slepic: 4.4 (26 hlasů)
Trvalý odkaz

Průměrný počet slepic: 4.8 (38 hlasů)
Trvalý odkaz

Dění v Maďarsku mě oslovilo a považuji jej za cestu hodnou následování. Proto v poslední době tady lobbuji za Orbána a za Maďarsko. Symbolem tohoto lobbingu je následující logo. S tímto logem se tady budeme setkávat denně. Pod nim se nachází odkaz na skutečný Orbánovský rozcestník.
 
Na Orbánovském rozcestníku najdete odkazy na vše, co souvisí s "Maďarským národním kurzem", což je označení dlouhodobého politického programu, který by měl Maďarsku přinést hospodářský prospěch a obnovit jeho politickou suverenitu.
 
Zde je seznam dnešních přírůstků na rozcestníku:
 

Výsledky maďarských parlamentních voleb po roce 1989

Průměrný počet slepic: 4 (24 hlasů)
Trvalý odkaz

 ještě nejméně stokrát. V tomto režimu zkurveném, který slušné lidi jen okradl.

Průměrný počet slepic: 4.7 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

pro naší malou zemi. Ekonomika státu je úplně na sračky, jen špatně z téhle vlády je mi.

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)

ty jsi opravdu takový vůl ?? To už se opravdu slušněji nedá napsat. Čemu jsi nerozuměl na varování od Vidláka ??

Průměrný počet slepic: 3.1 (28 hlasů)

neumí počítat.

Průměrný počet slepic: 3.4 (15 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

je to tajný a fikaný libtardí agent, který sem záměrně dává tuny dezolátských odkazů, bez ladu a skladu, hlavně, aby jich bylo hodně, čímž většinu nás dezolátů zde tak znechutí, že už zde diskutuje minimum lidí. Geniální tah. Utluče nás a ještě u toho vypadá jako disident.

A nebo je prostě jenom blbej...

Průměrný počet slepic: 3.7 (16 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

že by se proti mým urážkám ohradil. Ve 20:00 totiž už zásadně nesleduje diskuse na daný den, protože právě připravuje dalších 20 příspěvků na čas 22:00. Pak to tam vychrlí.

Průměrný počet slepic: 3.6 (15 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

vychrlených za sebou. Neskutečné.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

fakt nevím co si myslet, Antonine už jsem Vám psal, Vašich příspěvků je víc než je běžné...mám rád Vaše fóry resp.fory druhých které tu dáváte, ale dnes to Vidlák napsal jasně. Já nechci aby to dopadlo tak, že tu bude článek Vidlák a pak jenom Vaše příspěvky!!!! Je to diskuze všech ne jenom Vaše!!! Říkám to podruhé a naposled...nebo jste Ai ??? Kruci kdo to má v dnešní poznat...

Průměrný počet slepic: 3.9 (12 hlasů)