Ono se to stane snad ještě do voleb...

Autor

Ve hře jsou mírové rozhovory, řekla o situaci na Ukrajině Jana Černochová. Ta, která se ještě nedávno fotila v mikině s granáty. Ta, která byla připravena rozpoutat třetí světovou válku, když ukrajinské rakety zasáhly polský traktor. Zastánkyně nejmiliatantnějšího postoje, která poslala na Ukrajinu 60% těžké výzbroje české armády (Což v praxi znamená, že těch zbylých 40% je nepojízdných). Najednou jí to někde v hlavě udělá „cvak“ a mírová jednání jsou ve hře.

Petr Pavel měl vysloveně poraženecký rozhovor. Je prý potřeba zastavit válku a debatovat o budoucím uspořádání. Zato tam ani jednou nebylo, že se s Ruskem nedá jednat, že Rusové stejně žádné dohody nedodržují a tak je třeba bojovat až do úplného vítězství nad mongoloidními hordami.

Miloš Zeman řekl, že Chcimíři jsou zachránci Ukrajiny. Před dvěma roky říkal, že Putin je šílenec a Ukrajinu je třeba podporovat.

Politico píše, že začíná kritická fáze války. Před pár dny byl ruský útok u Charkova zesměšňován, Rusové měli tradičně obrovské ztráty, byla to jen finta a Charkov samozřejmě nikdy nepadne. Dnes už se píše o tom, že pád Charkova by byl pro Ukrajinu obrovská tragédie.

Jens Stoltenberg se zase vyjádřil, že pokud Ukrajina prohraje, nemá cenu ji obnovovat. No jasně, že ne. Když nebude moci sloužit jako beranidlo proti Rusku, tak se na ni každý vykašle. Ale Ukrajince to muselo potěšit. Dva roky bojují za NATO, za evropské hodnoty, za Západ a když jim to přestává jít, tak je Západ nakopne do řiti.

Blinken letěl neočekávaně do Kyjeva…

V Gruzii se majdanuje… údajně za účasti i našeho Pavla Fišera.

Můj oblíbený diskutér, Martin V., napsal, že podle těchto poraženeckých řečí se vojenská situace na Ukrajině zhoršuje tak rychle, že v prdeli byla už předevčírem.

Věděl jsem, že to dřív nebo později dojde do této fáze, ale nečekal jsem, že naši gaučoví válečníci začnou zmírňovat rétoriku tak rychle. Rus je pořád ještě dva tisíce kilometrů daleko a pořád je mezi Rusy a evropskými hodnotami veletok Dněpr. Ode dneška už není rozdíl mezi tím, co říkala hradní guma a co říkal třeba Andrej Babiš. Mír přestal být sprosté slovo a jestli to takhle půjde dál, tak za půl roku bude vždy věrná Praha vítat svého ruského osvoboditele.

Myslím, že Ondřej Kolář začal svého předvolebního hesla o tom, jak se nebojí postavit Rusku, pomalu litovat.

Milion nábojů pro Ukrajinu se scvrkl na šedesát tisíc a myslím, že u toho zůstane. Zbylých devět set čtyřicet tisíc granátů koupili Rusové a už dopadají na ukrajinské pozice.

Zelenský zrušil všechny zahraniční cesty….

Ale ono se muselo stát ještě něco. Jasně, přišly nové notičky, ale tohle je naprosto šílený obrat. Tak šílený, že pro jeho vysvětlení podle mě nestačí jen ukrajinské neúspěchy na frontě. Že je válka v hajzlu, to bylo každému člověku s mozkem jasné nejpozději ve chvíli, kdy slavná krásná a chytrá západní technika shořela v polích u Robotyne aniž by ohrozila ruskou obranu. Následovalo americké handrkování o balíček vojenské pomoci…

Podle mě se naše vládní věrchuška dozvěděla, že páni právě odcházejí z ledu a svým ratlíkům přejí hodně štěstí v boji proti Rusku. Mám z toho samozřejmě radost. Vypadá to, že jaderná válka nebude, bude jen trapná prohra. Po trapné prohře přijde trapná krize a trapné zhoupnutí politických kyvadel.

Pavel i Černochová svá vyjádření následně korigovali. Protože to bylo tak poraženecké, že si to všimla i jejich klaka. Ale škoda už se stala. Zřejmě je tak velká, že se s vyjádřeními nedalo čekat. Kdyby to nebyl opravdu velký průser, tak by Pětikolka zatnula zuby a počkala alespoň do voleb. Fico také neohlašoval zvýšení daní před zvolením Pellegriniho. Na ukrajinské frontě se zřejmě schyluje ke katastrofě a v ukrajinské politice to nebude jiné.

Atentát na Fica do toho krásně zapadá. Liberálně demokratické evropské hodnoty si začínají uvědomovat, že prohrávají na všech frontách. Argumenty jim docházejí a realita začíná přebíjet i jejich dokonalou propagandu. Ještě stále jsou silní… ale první pozice už opouštějí. A tak se chovají jako klasická chcípající kobyla…

Kardinální průšvih je už blízko a zřejmě se projeví ještě do voleb. Nebude to hezké, ale o tom až zítra.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (411 hlasů)

Komentáře

"Sorošův slovenský šulinek", "připomínající šimpanze", "ten zmetek".

A jdeme do finále: "dnes měl sedět v cele hned vedle toho idiota, co střílel".

Teda Antoníne, být vaším politickým oponentem, to člověka asi nečeká žádná prča.

Průměrný počet slepic: 2.4 (29 hlasů)
Trvalý odkaz

Zdá se, že to čeho se v tuto chvíli USA i se svým Bidetem a EU i se svojí Lenjno bábou bojí je vznik nové Ruské burzy. Včera o tom napsal výbornou analýzu Michael Svatoš. Jestli se to povede, pracují na tom ti co mají představu jak to zařídit, tak bude hodně dokonale vymalováno. Nebude to hned zítra, ani pozítří, ale stane se to celkem brzy. Proto nyní všichni papaláši z EU i USA najednou mění způsob vyjadřování. Libtardi volají SOS.

Přečtěte si o co se jedná zde: 

https://www.michalapetr.com/map-1993-putinuv-rafinovany-uder-na-dolar-iii-dil-vyznam-navstevy-v-pekingu-aneb-proc-zapadni-politici-najednou-otaceji-valecnou-retoriku-a-chteji-mir/

Průměrný počet slepic: 4.5 (40 hlasů)
Trvalý odkaz

-----------------------------------------------

Právě mi bylo posláno video, kde Juraj

Cintula, jenž střílel na Roberta Fica,

vykřikuje při protestu “nech žije Ukrajina”,

“kolaboranti” a “dosť bolo Fica”.

Takže o motivu je myslím jasno.

---------------

Když začala válka na Ukrajině, tak nás Policie ČR a vrchní státní zástupce okamžitě upozorňovali, že schvalování tohoto útoku je trestným činem a že budou tyto projevy přísně stíhat.

Opravdu se tak dělo a policie na svém twitteru promptně oznamovala, že už zasahovala a zahájila úkony trestního stíhání.

Tak jsem se dnes zašel podívat na twitter, jestli už byla kriminálka u Davida Matáska a stovek pravdoláskařů, kteří pod jeho příspěvkem i jinde na sociálních sítích schvalovali atentát na Roberta Fica.

A světe div se, nic takového jsem tam nenašel. Prostě zase dvojí kilometr.

Pokud policie okamžitě neodstíhá všechny tyto projevy, tak bychom měli neodkladně volat po rezignaci policejního prezidenta i ministra vnitra.

A věřte mi, že já po ní volat budu.

(FB. J. Rajchla)

Průměrný počet slepic: 4.5 (64 hlasů)
Trvalý odkaz

jen aby ses nemýlil, aby třeba den po eurovolbách nebyly zavřené hranice a drang nach osten.

Průměrný počet slepic: 3.6 (23 hlasů)
Trvalý odkaz

Kdo se však zdiskreditoval nadevše jsou odbory. Nejenom, že přijaly a ihned zvolily Středulu předsedou, ale nově odvoláním demonstrace si svůj hrob nad sebou vlastně i zaházely. A ani se nezačervenaly u lži, když se odvolávaly na Slovensko, jakoby s tím pokus o vraždu Fica měl něco společného. Ukázalo se, že jim chybí jednota a dost možná členové, nikoli koryta pro impotentní předáky.

Průměrný počet slepic: 4.7 (43 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Naprosto souhlasím. Zaútočili na  spojence a oni zruší demonstraci, aby nerozdmýchávali vášně? Že se nestydí, zbabělci.

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (27 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Je to tak. Tím vlastně naši korytáři jen získali, je to špatně, přistoupili na jejich politiku a stáhli se. Naopak, mělo se demonstrovat za nás, když už ne za to, co se děje na Slovensku, a ukázat, že tak s námi zacházet nebudou. Takhle si můžou jenom mnou ruce, protože z toho vytěžili a o to jim šlo - zklidnit vášně, ale jen z naší strany a před volbami, a oni zůstanou stejnými sv*němi. Přesně o tom jsme doma mluvili. Velká chyba. Kdyby Fico věděl, že kvůli tomu, co mu udělali, se u nás odvolala demonstrace, byl by proti. Spíš by nám doporučil ještě větší účast.

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Aspenstředuly a jeho kámošů ?

Průměrný počet slepic: 4.4 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Fiala je ubožák k politování. Nevíme, čím jsme si zasloužili takovou onuci ve funkci premiéra. Bohužel atentáty se páchají jen proti skutečným osobnostem. Fiala tedy může být v klidu. Jeho může nahradit libovolný počet dalších sloužících mezinárodní finanční oligarchii. U Fica by náhrada byla opravdu těžká. Tak vzácná osobnost se nerodí každý den. Mírumilovný člověk pevného charakteru je pro zbrojaře a válečné štváče terčem neodolatelným. J. F. Kennedy, R. Kennedy, M. L. King , jsou příkladem a jsou to historické osobnosti srovnatelné s panem Robertem Ficem. Petr Fiala může být opravdu v klidu, se skutečnými osobnostmi, které opravdu za něco stojí, ho srovnávat nelze.

Průměrný počet slepic: 4.5 (28 hlasů)

https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_atent%C3%A1t%C5%AF

Atentáty jsou jak proti významným osobnostem, tak proti průměrným až podprůměrným lidem. Daleko důležitější je jak moc je oběť atentátu známa veřejnosti. Výše uvedený seznam neobsahuje ještě mnoho jmen na které byl atentát spáchán a ještě mnohonásobně více osob na které se atentát nepovedl a byl eliminován už v zárodku.

To že je někdo kretén, jej před atentátem neochrání, i když připouštím že skutečné osobnosti jsou atentáty ohroženy mnohem víc nebo je o těchto atentátech veřejnost víc informovaná.

Průměrný počet slepic: 3.9 (9 hlasů)

.. pokud je někdo nucen se uchýlit k fyzickému násilí, znamená to, že se svou hloupostí nechal zahnat do kouta. Někdy to bez násilí nejde, dle von Clausewitze "Válka je pokračováním politiky jinými prostředky", ale atentát v době míru není politika, ale výraz zoufalství.

Průměrný počet slepic: 4.5 (17 hlasů)

" .. pokud je někdo nucen se uchýlit k fyzickému násilí, znamená to, že se svou hloupostí nechal zahnat do kouta. "

Kolik je v současné době na území Ukrajiny ruských děl, tanků a vojáků?

Průměrný počet slepic: 1.2 (19 hlasů)

základen US army ?

Průměrný počet slepic: 5 (20 hlasů)

Mohl bych se zeptat podobně, kolik je na území Palestiny Izraelských děl, tanků a vojáků?

Obě tato otázky jsou zavádějící a hloupé. Ani spor Ukrajina versus Rusko není tak jednoduchý, jak se tváří ta otázka, ani spor Palestina versus Izrael není tak jednoduchý, jak tváří ta otázka.

Už proto že v obou případech je těch stran zainteresovaných do konfliktu několik, taky záleží na tom který rok bereme za zásadní co komu patří, a taky jak by vypadal život běžných lidí na tomto území pokud by ke konfliktu nedošlo, a v čím zájmu bylo aby ke konfliktu došlo.

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

diskuse měla štábní kulturu, zase je to zmatek nad zmatek. Proč likvidovat to, co se osvědčilo?  Jinak mám dojem, že to je taktika KoZa, která čeká, až pátá kolona v Rusku vyprovokuje nepokoje a občanskou válku. S ní chaos a zmatek a strýček Sam nakráčí do Moskvy, aby mohl vše uvést do těch správných kolejí. Vojensky to nezvládají, tak podpindosové, čiňte se. Nová vláda je také taková podezřelá, zůstal tam Siluanov, který ničí s pomocí bláznivé tatarky ekonomiku na každém kroku, zůstal tam Gerasimov, který dělá od samého začátku vše pro to, aby na frontě umřelo co nejvíce Rusů. Proto pátá kolona za účasti Dugina, který se dal k fašistům neustále predikuje, že je třeba začít s mírovými rozhovory, ale je to jen zdržovací taktika, aby Rusko ekonomicky padlo a nastala občanská válka. Jednání o míru za Ukrajinských podmínek, to je kapitulace Ruska a o to tady celou dobu jde. To, že se na post MO dostal ekonom svědčí spíše o tom, že se Rusko chystá na dlouhou válku, aby Ukrajina v době míru nemohla vstoupit do Nato.

Průměrný počet slepic: 3.3 (9 hlasů)

inteligent zvládne chaos. O Rusy se nebojím, jsou schopní žít i v zoufalých podmínkách, 

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

Inteligent zvládne i zmatek, ale sám jej nevytváří. Zmatek vytvářejí hlupáci a inteligent musí tento zmatek zvládat.

Průměrný počet slepic: 3.9 (9 hlasů)

je mezi podezřelé potřeba vnést zmatek, tedy ho vytvořit a Klečka rozhodně inteligent byl. Jinak z mé zkušenosti vytvářejí zmatek hlavně ženy a to i inteligentní.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Jak jsem ale říkal, on je poslední, u koho bych si tipnul, že něco takového dokáže udělat,“ opakuje Jozef. A důvod? Prý mu takzvaně hráblo. Z atmosféry, která na Slovensku panuje. Jinak si to vysvětlit nedokáže. „Tak nepřátelské prostředí u nás nikdy nebylo. Zrovna nedávno jsme se o tom bavili s kamarádem. Říkal, že děti jeho známých před prezidentskými volbami řekly svým rodičům, že pokud budou podporovat Pellegriniho, tak už nikdy nepřijdou. To je absurdní. Nenormální. Tak daleko to u nás došlo,“ uvádí a hovoří o tom, že společnost je extrémně rozhádána a rozbitá.

Systém správy společnosti, kdy spokojených je tak nejvýše 60% obyvatel (a zbytek patří do množiny permanentně nasraných) vyvolává vášně
a také povzbuzuje psychopaty k činům, nad kterými zůstává rozum stát ...

Proč se, propánájána, něchtějí lidé konečně poučit a převzít mnohem lepší systém z kraje, kde se žije v poklidu, a to dokonce i v multikulturálním rámci ???

Průměrný počet slepic: 2.8 (6 hlasů)

se prostě Milošovi z Bernu nehodí komentovat, takže vlastně jakoby ani nebyli... Ale zase nám Miloš poví nějakou krásnou pohádku o jedinečné  a bezchybné demokracii ve Švajcu.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

a mrkěte, co vám z toho vyleze :-)

Našel jsem hlavně zmínky o pobodaných v Praze, Mělníku, Litvínově ...

Ale máte pravdu, kdo má rozum, uteče zavčasu sám. Napovídat kam, dle počtu krajanů, které tu potkávám, vlastně ani není zapotřebí.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

" Říkal, že děti jeho známých před prezidentskými volbami řekly svým rodičům, že pokud budou podporovat Pellegriniho, tak už nikdy nepřijdou."

To se tedy ti jeho parchanti "vycajchnovali". Vydírat rodiče tak primitivním způsobem..., já bych jim řekla - jak je libo, vy si volte ku*vy a mně nechte laskavě můj názor. 

Jo - a taky mi chybí komentář k těm pobodaným - možná zrovna někdo z nich se chtěl stát suverénem ve Švajcu.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Pohádky se naštěstí nestávají realitou jen zřídka, doufejme, že tak bude i v tomto případě viz níže 37 vteřinové video.

zpráva + video zde: https://t.me/neCT24/55959

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Řeporyjec Novotný si sype popel na hlavu. "To jsem nebyl já" zaznělo. No jo, když sjede tučnou lajnu, sebekontrola už asi nefunguje. Vydržel jsem jenom asi 10 minut....

https://www.stream.cz/ptam-se-ja/boji-se-vylouceni-z-ods-pavel-novotny-odpovida-65000502

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

že ztratí ochrannou ruku ODS, špína smradlavá

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

nikde jsem nenarazil na žádný jeho komentář k atentátu na Fica.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

debila Matáska 😕

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Koho jen mi ten trotl připomíná... zkoušet, co to dá, a když narazí, posypat si popelem hlavu.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

zradí vždycky. Proto se zrádci popravovali a to i těmi, pro které zrazovali. S Aspenstředulou je jednání ztráta času.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

že "naši" odboráři jsou úplně na hovno, ale kdo by takového Středulu platil a za co?  Nakonec to ani s těmi zemědělci nedopadne lépe.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Podle jeho slov nesou politickou zodpovědnost za atentát na Fica

Vzpomeňme si však co tyto nevládní a politické kreatury skotačily po vraždě Kuciaka, když bezočivě tvrdili do kamer prestitutů, cituji: "stopy vedou na úřad vlády".

Přinášely nesmysly o italské stopě a propojení na Ficovu asistentku. Oni ne, že jen bičovali vášně oni to ještě dělali prostřednictvím bohapustých lží které mimochodem živí dosud.

Tyto hyeny dnes jdou ne co říkat že je třeba uklidnit společnost a nebičovat vášně? Na svém hyenismu s pomocí prestitutů a nevládek v 2020 vyhráli volby a tři a půl roku zde terorizovali obyvatelstvo .

.Z EU tehdy na jejich adresu žádná kritika nepřišla. Vždyť poslušně předali celou naši armádní výzbroj na Ukrajinu a nakoupili vakcíny od nadnárodní korporace na roky dopředu.

Kdo nás označoval za dezoláty a dezinformátory? Kdo zde znásilňoval celý národ očkováním a vyhnal jej k celoplošnému testování? Víte, jak začala válka ve Rwandě? Začala nenávistí. Média začala štvat jedny proti druhým. Nyní na nás začali střílet. Atentát na Fica je výsledek vaší práce,“ reaguje Ján Baránek na výsledek totalitního korporátně-fašistického teroru a rozdělování společnosti, které na Slovensku rozpoutala progresivně-liberální chobotnice společně s médii, politickými nevládkami a ideologicky sfanatizovanými aktivisty...

Další a další demagogie...

A dnes jdou volat po uklidnění? A kdo tu ten neklid dosud šířil? Kdy v minulosti tu něco takového bylo?...

Společnost se nezradikalizovala sama od sebe. Společnost se uklidní, jakmile se stát konečně vypořádá s těmito vlastizrádnými strukturami z médií, nevládek a politických stran, které tuto polarizaci cíleně vytvářejí.

ZDROJ: YouTube RNDr. Jan Baránek / InfoVálka

https://cz24.news/harabin-cintula-je-produktom-liberalnej-propagandy-navrhol-rozpustit-fasisticke-ultra-extremisticke-progresivne-slovensko/

 

Průměrný počet slepic: 4.1 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

- jsou vojáci OSN (video)

EU: V západních zemích je přijímáno velké množství takzvaných „migrantů.“ Většinou se jedná o muže ve věku od 25 do 35 let, kteří se však často vydávají za mladistvé.

Nyní se objevila zajímavá informace, podle které se do Evropy ve skutečnosti přepravují africké jednotky, které mají později posloužit při potlačení povstání, která se očekávají po případných dalších lockdownech.

Podle britského ředitele pohřební služby Johna O’Looneyho se jedná o vojáky OSN, které WHO nasadí, až budou vyhlášeny další pandemické lockdowny. „To je to, co se stane.“

O’Looney v rozhovoru s Jimem Fergusonem řekl, že tito „migranti“ jsou cvičeni britskými vojáky, konkrétně Černou hlídkou, jednou z elitních složek britské armády. Podle něj se to děje v turecké Antalyi a na východní Ukrajině….

https://cz24.news/velke-mnozstvi-migrantu-kteri-proudi-do-evropy-jsou-vojaci-osn-video/

ZDROJ: X-Twitter Zpracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda

 

 

Průměrný počet slepic: 3.6 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Zdar, nemáte někdo tip na dobré poslouchání během práce. Žánr filosofie a současný komentář k politice?

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

In reply to by Blc

Trvalý odkaz

Rammstein

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

hmm, asi jsem špatně položil otázku, příště to zjednoduším. Jinak,zjistil jsem, že "Modrý jelen" je velmi poslouchatelná analýza na zamyšlení.

Zatím bez slepic