Cizinci ve vlastní zemi...

Autor

Slyšeli jste novopečeného britského premiéra Keira Starmera, jak mluvil o protestujících v britských ulicích? Jako bych slyšel Vítka Rakušana nebo Petra Fialu. Všechno jsou to nekalé živly, nikdo s nimi nebude mít slitování, všichni jsou krajní pravice napojená na Rusko, jsou to rozvraceči, nepatří do slušné společnosti, podlehli dezinformacím… vynechal jsem něco?

Je ironií osudu, že si lidé svého premiéra zvolili nedávno a spojovali si s ním obrovské naděje. Toryové utrpěli nejhorší porážku za sto let a Labouristé měli být novou nadějí po zhoupnutí politického kyvadla. Volily je miliony lidí, z nichž leckdo v uplynulých dnech demonstroval. Většinou proto, že má doma také takovou malou dcerušku nebo vnučku, jakou ubodal ten rodilý Brit, jehož motiv neznáme, ale víme, že to nijak nesouvisí ani s islamismem ani s migrací.

Ale víme, že za to může Rusko, protože jakýsi místní Sputnik napsal nepodloženou zprávu, že útočník u své řezničiny vykřikoval cosi o tom, že Alláh je veliký.

Tak dlouho nechcete být označen za krajní pravici, až jednoho dne zjistíte, že jste cizincem ve vlastní zemi. Vaše vlastní policie na vás pouští psy a blahkosklonně přihlíží, když po vás jdou muslimské bojůvky. Váš premiér mluví o tom, jak vás všechny pozavírá, u domů vám zvoní uniformovaní muži, protože jste něco napsali na sociálních sítích.

Krajní pravice už nejsou holé lebky, které plánují zbít nějakého „čmouda,“ ale vlastně už kdokoliv, kdo není nadšen masovou migrací. Dnešní krajní pravice je normální bílá rodina s několika dětmi, kdy rodiče chodí do práce a děti do školy… Stačí, aby se vám nelíbily blokátory puberty a měli výhrady proti řezání prsou puberťačkám.

Ale jako slovo to pořád ještě funguje. Dejte ho dohromady se slovem „proruský“ a dalo se s tím zničit Británii. Slušný člověk nechce být za extrémistu. Slušný člověk nechce být označen za ruského kolaboranta. A tak salámovou metodou dopustil zničení celého národa. Volit může jak chce, ale výsledkem je vždycky víc migrace, víc woke kultur a víc prasáren. A pak vám typický britský starosta Londýna, Sadiq Khan, řekne, že pro takové jako vy není ve vaší zemi místo.

A já se ptám… kdy skončil hrdý Angličan? Kdy se z něj stalo to samé, co vidíme i tady u nás? Muselo to být už vlastně hodně dávno… Je někde tam, kde je hrdý Čech. Ne, nejsme na tom hůř než v Británii… fakt ne. A to nejsme potomci vládců světa, ale potomci lokajů vídeňské smetánky. Nicméně, ani minulost pánů moří a impéria nad nimž slunce nezapadalo, nezaručuje, že o hrdost hladce nepřijdete kvůli řevu mééédií a bojůvek na sociálních sítích. John Bull už není John Bull, ale krásně domestikovaný vůl, který se sice ještě vzepjal k odporu, ale koule už prostě chybí. Ani bývalým pánům světa je nenechali.

Co chybí k převzetí Británie? Nějaký charismatický muslim typu Chomejní. Někdo, kdo bude nebezpečně schopný. Ale mezi těmi deseti miliony muslimů určitě někdo takový je. To by bylo, aby nebyl. Chomejního také vynesli k moci prozápadní studenti, kteří udělali alianci s muslimskými duchovními. A když pak vyhráli, Chomejní je nechal všechny pověsit. Jak daleko od podobného scénáře v Británii jsou?

Možná proto bylo zapotřebí ze všech admirálů a velitelů vojska udělat „buzeranty v lodičkách.“ Udělat z kohoutů kapouny, aby se nebránili, aby neměli žádnou čest ani hrdost. Aby jen měli co ztratit…

Liší se to ještě od scén někdy před Křišťálovou nocí? Kolik času mají ještě Britové, aby utekli před osudem, který už mohou zřetelně vidět? Budou utíkat? Nebo přijmou svou porobu? Ani z Adolfova Německa Židé moc neutíkali…

Když říkáme, že Británie už je ztracená, tak takhle to bude vypadat. Říkáme to v klidu, protože si při tom neuvědomujeme, že tento nový Pákistán vlastní atomové zbraně. Na jedné straně se naši novináři děsí, že by atmovky mohl mít Írán, na straně druhé jim vůbec nevadí, co se děje na britských ostrovech.

Neměli bychom vlastně zdrhat také? Rakušan přece nakoupil stříkačky proti demonstrantům. Psy jsem na demonstracích ještě neviděl, ale zřejmě už to také není daleko. Nebo jsme na tom u nás lépe? Jsme připraveni k odporu? Jsme připraveni nedopustit Vítkův migrační pakt? Jsme připraveni doopravdy bojovat (to znamená i umírat) za naši vlast?

Nebo nás bude na demonstracích pořád jen pár a většina lidí se bude hlavně starat, aby o nich někdo neřekl, že jsou kolaboranti? Podívejte, co všechno je ochotný říkat (a dělat) Andrej Babiš, aby nevypadal před novináři České televize jako proruský… Máme tu ještě nějaké národní síly, nějaké elity, které se nezaprodaly?

Když se podíváte na protesty v Británii a u nás, tak už není rozdíl mezi českým a britským charakterem. Stejně tak už není rozdíl mezi nepřítelem Čecha a Brita. V obou případech jsou to jejich vlastní elity a jejich vlastní policie. To u nás je většina policajtů spíš na naší straně… ale bude to něco platné?

Promiňte mi depresívnost tohoto textu, ale jaký jiný by měl být, když teď v Británii přímo vidíte naši vlastní budoucnost? již brzy ve Francii, již brzy v Německu a pokud sami se sebou trochu nepohneme, dojde to přesně takhle až sem. Ani k tomu nepotřebujeme ty islamisty. Naše vláda je stejně zadobře s banderovci. V tom nebude zase tak veliký rozdíl.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (388 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

UK / IRSKO : Asi takto budou informovat místní progresivní liberál-fašistická média o odehrávajících se událostech v Británii a Irsku, když se věci vystupňují a budou se obtěžovat informovat o tamních událostech, a s tímto narativem bude jeden zásadní háček: a konkrétně to, že pravicoví extremisté tentokrát nejsou holohlaví otetovaní 20 či kolikaletí kluci, ale otcové a matky rodin.

Takže v Irsku začali podpalovat ubytování ilegálních imigrantů tj. místní hotely, kde za peníze daňových poplatníků ubytovali ilegální náplavu a v Británii vypukly nepokoje poté, co místní začali protestovat proti tomu, že policie nejednala tak, jak by měla poté, co ilegální imigrant zranil a zabil děti.

Samozřejmě tyto věci jsou díly placených provokatérů aby vlády, které jsou pod palcem satanistického anglo-amerického a evropského močálu mohly zavést drakonická opatření. Jenže Atlantičtí hřeci, kteří tvoří tvrdé jádro globálního zákulisí, jsou mnohem schopnější a zkušenější manažeři sociálních super-systémů jim to zkazili tak, že namísto žádaného výsledku budou mít občanskou válku, jak to předpověděl Elon Musk, a nebude to obyčejná občanská válka, ale občanská válka na tři strany: místní proti imigrantům a vládě/silovým složkám tj. Británie jako jednotný státní útvar zanikne.

Dodávám, že tyto protesty nezůstanou jen na Britských ostrovech, ale také se rozšíří do kontinentální Evropy a myslím si, že je právě čas vypadnout z EU.

ZDROJ: Blog Oracle911

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (127 hlasů)

Hlas z reproduktoru Národní gardy oslovuje demonstranty proti ilegálním přistěhovalcům: „Pokud nepřestanete, spustí se smrtící palba.“

23 vteřinové video viz zde: https://t.me/coNemateVedet/97535

Průměrný počet slepic: 4.2 (56 hlasů)

Ale původní Britové jsou usazováni novými pány země na místo.
Video z brutálním útokem imigrantů na Brita viz zde:
https://t.me/neCT24/60252
 

Průměrný počet slepic: 4.1 (39 hlasů)

Za ohniska možných dalších válek už neoznačujeme pouze Ukrajinu, Taiwan či společnou hranici obou Koreí, ale nejžhavějším kandidátem na skutečný průšvih zadělává Izrael. Nejde o nic nového, židovský stát má potřebu se rozšiřovat na úkor Palestinců již od svého vzniku a muslimský svět s tím není zrovna smířen. Nicméně současná izraelská vláda vůbec nepočítá s tím, že by Palestince přestala zabíjet bez ohledu na to, kde se nachází, a má podporu právě v USA. Navíc provokuje kolem sebe na všechny strany a je otázkou, kdy se všichni muslimové spojí a udeří najednou. A protože jsou do konfliktu zatahováni Íránci a Syřané, kteří zároveň vcelku dobře vychází s Rusy, jde o velmi třaskavou oblast. Může se to zvrhnout v cokoliv, jen těžko v něco dobrého.     Na Ukrajině jim pomalu dochází, že Západ proti Rusům nezasáhne. Všechny ty převody zbraní jsou především čištěním skladů a zbrojaři si mnou ruce kvůli jejich dalšímu doplňování. Viz nákup předražených F-35 českou vládou. Naši bezmozci neschopní si spočítat, co podpisem kupní smlouvy způsobili, udělali přesně to, co po nich USA chtěli. Nejtragičtější vláda v historii samostatného Československa a později České republiky vedená Petrem Fialou neschopným dodržet jediný předvolební slib je ukázkou toho, jak snadno se politici dokážou zpronevěřit svým prezentacím v době před volbami a po nich. Česká republika i díky Ukrajině připomíná snědený krám a dá se konstatovat, že vpuštěním Pětikoalice do Strakovky jsme si podepsali ortel. Ne, že by předešlé vlády byly mnohem lepší, ale ten sešup od roku 1989 bude zakončen tvrdou ránou na zpevněné dno, přičemž těsně před dopadem výrazně zrychlujeme.

celý článek zde:
https://www.inadhled.live/uvaha-dne/co-z-toho-asi-vznikne-/
 

Průměrný počet slepic: 4.4 (75 hlasů)

V době když existovala Československá Socialistická Republika když někdo neurážel KSČ a hleděl si své práce tak měl klid, mír, svobodu v rámci východního bloku, bezstarostný život z hlediska existence, menší státní buzeraci a byrokracii než ta která je dnes. Když jsme tehdy někam přišli, byli jsme více člověkem než dnes. Jenže my – tehdejší mládež jsme si mysleli že Evropské Hospodářské Společenství a USA jsou lepší. No prostě tehdy takový menší omyl který se bohužel později potvrdil že to byl fatální omyl.  Chtělo to tehdy 3 cestu kterou ale každý odmítal. Tedy něco jako například byla za svých dobrých časů Socialistická Jugoslavie. Ve srovnání s nastoupivší Liberalistickou totalitou byl Socialismus 80tých let (ač také kritizovatelný a nedokonalý ) jako pohádka.

A teď vystupují různí neoliberálové kteří se chvástají jací velící komunistobijci v ČSSR byli a jací úspěšní podnikatelé se potom stali. Objevuje  se i zde jeden takový libtardní  komunistobijec který podniká v dřevorubeckém podnikání, který se chvástá jaký úspěšný podnikatel je, v nedávné minulosti hrubě urážel paní Včelku Máju a opakovaně troubí zde i na celý svět že bude se sekerou či puškou bránit svůj drahocenný majetek a svou rodinu kdokoliv se je opováží ohrozit. A teď jako pravý koudelkový čučkař sleduje naši aktivitu na Kydech a bez sebemenšího studu ve snaze omezit naši aktivitu si dokonce dovoluje své čučkaření oznamovat přímo na Kydech viz zde:
https://www.vidlakovykydy.cz/comment/2160119#comment-2160119
 

Průměrný počet slepic: 4.2 (61 hlas)

Antoníne - Jugoslávie si našla svou třetí cestu mezi kapitalismem a socialismem (použitelný mix obojího) a proto musela být zničena.

Průměrný počet slepic: 4.8 (59 hlasů)

zda jsou osobní války více směšné než hloupé.

Průměrný počet slepic: 4.6 (7 hlasů)

Nikdo se tě neptal, tak si nech své trapné poznámky pro sebe.
"Kdybys byl mlčel, zůstal bys filozofem"
Anicius Manlius Boëthius

Průměrný počet slepic: 4.3 (21 hlas)

In reply to by Antonín

Trvalý odkaz

tázán ?

Průměrný počet slepic: 2.4 (15 hlasů)

Ukrajinci, cigáni, teplouši, policajti, vláda a zdejší aktivisti co soutěží o titul CopyPaste se kritizovat nesmí.

Průměrný počet slepic: 2.5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Žiju v Podorlicku a mám to tady rád. Je to kraj kolem říčky Tiché Orlice. Jejím údolím se už od nepaměti vinou i koleje. Ta dráha byla požehnáním pro zdejší kraj, přitáhla sem průmysl a také lidi. I moje předky, oba moji dědové i otec jezdili jako strojvedoucí na mašině. Pro stejný osud jsem byl předurčen i já a už od dětství jsem se na to těšil. Ale nevyšlo to, hůř jsem viděl a to mě vyřadilo ze hry. Ale k těm kolejím, vlakům i mašinkám mám pořád blízký vztah.
Za První republiky vše co souviselo s železničním provozem zajišťoval podnik Československé státní dráhy, odtud i zkratka ČSD. Po znárodnění v roce 1945, kdy se všechny větší podniky staly státními, se dráhy přejmenovaly na Československé dráhy, zkratka se nezměnila, jen to "S" v ní nyní představovalo Slovensko. ČSD zajišťovaly všechno co bylo nutné pro provoz, od údržby tratí přes veškerou údržbu všech vozidel  až po drážní uhelné doly, pokud ještě jezdily parní lokomotivy.  Železnice zajišťovala většinu dopravy ve státě a aby sazby nebyly tak velké, obvykle dráhy dotoval stát. Tak to bylo ve většině evropských zemí. 
Také ve velké Británii byly železnice od Druhé světové války znárodněny a také byly dotovány asi miliardou Liber ročně. V době vlády Margaret Thatcherové a v jí propagovaném neoliberalismu byl stát považován za nejhoršího hospodáře a miliardové dotace do železnic to jen potvrzovaly. Jenže Thatcherová, co by vůdce pravicových konzervativců nenašla dost odvahy, aby přistoupila k privatizaci železnic. Tu odvahu měl až její nástupce labourista (po našem sociální demokrat) Tony Blair. Celá železniční síť byla rozdělena na stovky malých oblastí a pomoci soutěže "kdo dá víc" se hledal soukromý provozovatel. Lokomotivy byly soustředěny do fondu a provozovatelé si je mohly pronajímat. Vznikly tak stovky železničních společností, kde hlavní roli hráli ekonomové a finančníci. Byly to takové skořápkové firmy, kde se zapomnělo na skutečné železniční odborníky. Všechen servis, údržba a další nutné činnosti zajišťovaly jiné soukromé firmy. Po čase se začaly projevovat první problémy, nedostatek odborníků na všech úrovních se začal projevovat klesající bezpečnosti, chyběla údržba, začalo docházet k železničním nehodám, některé si vyžádaly lidské obětí. To vyvolalo velmi negativní odezvu a výsledkem bylo, že byly vytypovány úseky se zhoršenou bezpečností, kde došlo k zásadnímu snížení rychlosti. To zavinilo velká zpoždění a doprava se v Británii téměř zastavila.  Dalším problémem byl velký nárůst nákladů, jednak závratným způsobem vzrostlo množství velmi dobře placeného "manažmentu".  Pokud existovaly dráhy jako jedna velká firma mělo vedení nařizovací pravomoc a proto mohlo účelně a účinně organizovat práci podřízených. Ale při velkém množství malých firem se musela spolupráce zajistit obrovským množstvím uzavíraných smluv. Proto ještě větší nárůst zaznamenali právníci, rovněž s vysokými platy.To vše se projevilo, v tom, že stát musel zvýšit dotace na čtyřnásobek, aby systém vůbec mohl fungovat. Nakonec se celá privatizace ukázala jako neefektivní a systém se musel částečně změnit. Ale to jsem už přestal sledovat.
 
S rozpadem Československa zanikly ČSD a vznikly České dráhy jako státní organizace. Také vládě ODS privatizace železnic nedala spát. V roce 1995 vláda schválila privatizaci 127 tratí regionálního významu. V červnu téhož roku se proti privatizaci postavily odbory a ta byla odložena. Později byla zvolena jiná strategie, České dráhy byly rozděleny na Správu železniční dopravní cesty SŽDC, což byl státní vlastník kolejí, nádraží a dalších objektů a na akciovou společnost České dráhy. Tato filosofie umožnila zapojit do železniční přepravy další soukromé účastníky jako RegioJet Radima Vančury, Leo Express rodiny Novotných.
V roce 2007 se z Českých drah vydělila dceřinná společnost ČD Cargo, zajišťující nákladní přepravu. Objevili se další soukromí přepravci jako třeba METRANS, který se specializuje na přepravu kontejnerů. Je toho víc a není to přehledné, některé firmy zkrachovaly, jiné zase vznikly.
 
Na té podorlické železnici už takových pět let zajišťují provoz motoráčky Leo Express. Pocházejí z Německa, tam je už vyřadili, prošly renovací a tady budou ještě mnoho let dobře sloužit. Ta podorlická trať je 50 km dlouhá a vede z Ústí nad Orlicí do Mlýnického Dvora. Takové organizační centrum je v Letohradě, kde se vlaky jedoucí v opačných směrech v každou celou hodinu křižují. Trať byla před několika lety modernizována a v její části kolem Letohradu byl zaveden automatický provoz, výhybky, návěstidla a hlášení pro cestující je digitalizováno a řízeno z Prahy. Takže zmizeli výpravčí, hradláři a další personál. Jen v Letohradě zůstal prodej jízdenek, ale to proto, že odtud vychází další trať na Hradec Králové, kde provoz zajišťují ČD.
Zrovna v pondělí zde došlo k mimořádné události. Když motoráček z Mlýnického Dvora má třeba 10 minut zpoždění zatímco ten protijedoucí od Ústí jede načas, přesune se místo křižování z Letohradu do stanice blíž tomu zpožděnému vlaku, v našem případě do Jablonného nad Orlicí, aby se zpoždění nepřenášelo i na druhý vlak. Tak se i stalo, ale strojvedoucí v druhém vlaku se o tom dozví jen  tak, že v tom Jablonném má odjezdové návěstidlo "Na Stůj" - svítí tam červená. Vlaková cesta pro vlak od Letohradu je nastavena  ke stejnému nástupišti, ale na protější kolej. Teprve až vlaky dorazí do stanice, přehodí se výhybky, aby oba vlaky mohly pokračovat a oběma se také rozsvítí na jejich odjezdových návěstidlech zelená - "Volno". Ovšem pokud strojvedoucí, propadne rutině a přestane sledovat návěstidla, tak se stane, že po vystoupení a nastoupení cestujících vlak rozjede, projede na červenou a ještě "řízne" výhybku. To ho většinou vzpamatuje. Když vjede na výhybku nastavenou pro druhou kolej, tak ji vlak přetlačí, až se v ní přeštípne jisticí kolík. Pro vlak se to projeví tak, že výhybka nastavená do protisměru vlak přibrzdí a po přestřižení kolíku brzdící síla zmizí a s vlakem to trhne. Pak si teprve strojvedoucí uvědomí, co způsobil a zastaví. To je už opravdu poslední varování. Pokud ani to nezabere, tak jedou po stejné koleji dva vlaky proti sobě. To dost často končí srážkou se všemi důsledky. Za projetí návěstidla na červenou se dříve "sundávalo" z lokomotivy. Jak se to řeší dnes, když je nedostatek strojvedoucích, to opravdu nevím. Obecně lze říci, že strojvedoucí ČD, mají vyšší úroveň než strojvedoucí menších dopravců. To co jsem teď popsal bylo vlastně přesné deja vu stejné události, která se stala asi dva roky před tím.
Je tomu taky asi dva roky, jel jsem Leem po stejné trati do Letohradu. Hodně foukalo a kousek za Těchonínem ten vítr vyvrátil nějaký náletový stromek, který spadl do kolejiště. Zaznamenal jsem jak jeho nevelká koruna ometla boky motoráku. Ten zastavil, strojvedoucí vyšel obhlédnout situaci, zřejmě se nic vážného nestalo, jen kmínek ohnul nějaký krycí plech u spřáhla. Myslel jsem, že budeme pokračovat v jízdě. Jenže strojvedoucí se s někým domlouval mobilem a výsledek byl takový, že zavolali drážní inspekci, asi až z Prahy. Chtěl jsem, aby mě pustili z vlaku, protože to vypadalo na dlouhou dobu. Bohužel stáli jsme na širé trati a cestující z vlaku nepustili.  Když jsme byli uvězněni kolem 2 hodin, došla mě trpělivost a začal jsem z těch "dopravců" škodolibě utahovat. Přišla za mnou průvodčí, říkala, že mě chápe, ale abych pochopil také jednání strojvedoucího. Pokud se někde něco ohnulo, bude muset Leo zavolat servisní firmu, která si může naúčtovat desetitisíce. Když nebude mít strojvedoucí doklad o tom, že to nebylo jeho vinou, dostane k úhradě celou fakturu. A platy strojvedoucích nepatří mezi nejvyšší. Jemu prý nic jiného nezbývalo. Stáli jsme na trati přes tři hodiny, bylo kvůli tomu zrušeno 5 vlaků a jeden měl tříhodinové zpoždění, zbytečně. Když drážní inspekce odjela, pokračovali jsme bez jakýkoliv problému do Letohradu.
V době, kdy jezdil otec, bylo největším proviněním, zůstat viset na trati a tím znemožnit jízdu jiných vlaků. Když se něco někde trochu ohnulo, tak to nestálo za řeč, protože v dílně v depu to vyklepali a jezdilo se dál. Byla jiná doba a byly jiné priority!
 
Průměrný počet slepic: 4.8 (146 hlasů)

V té "nové době" jsou stovky a tisíce lidí placení a živení z toho, že něco jako řeší. To je třeba taková ťukačka na silnici. Prasklé a utržené plasty, protože z plechu už je toho málo. Škoda pár desítek tisíc. Stačilo by auta strčit na krajnici a tisíce aut mohou bezpečně pomalu projet. Proč ne? Protože se malují čáry na silnici. protože se to fotí a natáčí. Protože hasiči zametají sklo a sypou vodu z chladiče. Protože pro auta musí přijet odtahovka. A místo 45 minut na uvolnění sinice se udělají 4 hodiny a zúčastní se toho 30 různých osob za peníze pojišťoven a státu. Všichni zúčastnění musejí čekat, až jim ten systém "nové doby" dovolí odjet a ostatním pokračovat. Už se nikomu nepočítají prošustrované hodiny čekání. No co? Státní zaměstnanci mají jenom svůj plat bez ohledu na výkon v pracovní době. Těm přece nic nikam neuteče! A protože mají plat vyšší než ti ochotníci poddaní jejich mzdu, musí čekat.

Průměrný počet slepic: 4.5 (59 hlasů)

 "Protože pro auta musí přijet odtahovka. A místo 45 minut na uvolnění sinice se udělají 4 hodiny a zúčastní se toho 30 různých osob za peníze pojišťoven a státu."

Nic se sice nevytvoří, ale HDP stoupne - americký systém trvale vysokého HDP.

P.s..Stoupne ještě více, je-li nutné krematorium...

Průměrný počet slepic: 4.7 (36 hlasů)

Tak nějak zní nápis na osobních vagonech vagonů ČD poté, co Klaus a spol. privatizovali (to jest, nechali ukrást) nákladní dopravu ČSD...Vlastně nic neobvyklého, že, privatizovala se především  výnosná, zisková  odvětví a zákonem bylo dovoleno oddělit výnosnou část podniku a tu pak zprivatizovat. Takže -když  z ČSD zmizla nákladní doprava, jejímiž zisky byla financována doprava osobní, nezbylo nic jiného, než náklady přenést na bedra občana -plátce daně. A zisky nechat "schopným" -všeho.

Průměrný počet slepic: 4.8 (33 hlasů)

je dceřiná společnost ČSD, tak o jaké privatizaci mluvíte? A ještě vám to troubové pětislepicujou.

Průměrný počet slepic: 2.4 (5 hlasů)

Po dnešku mám pocit, že všchno jsou jen řeči, sliby chyby,  nikde se  nic neděje, nikdo nedokáže nic dotáhnout do konce, ani se ve skutečnosti nic nechystá. Jen jeden za to NIC platí, druhý kasíruje, ale stojíme na trati, stojíme na místě. Co by se muselo stát, abychom zase jeli dopředu?

Bruselská pětka i s nejlepším světovým putinologem jede kam potřebuje, dělá co chce a vlastně se neděje nic, ani se nic nechystá.

EU s paní Uršulou jede kam potřebuje, dělá co chce a vlastně nestalo se nic, ani se nic nechystá.

Olympiáda, Paříž, holkolkluci vyhrávají, vše jede jak potřebují a vlastně nestalo se nic, ani se nic nechystá.

Zelenskyj jezdí po světě, dostává od všech co chce, nad vším vítězí, jede kam potřebuje a vlastně nestalo se nic, ani se nic nechystá.

Putin také vítězí, navíc všude byl, všechno co všeude dělá mu vychází, jede jak potřebuje a vlastně nestalo se nic, ani se nic nechystá.

Izrael také vítězí, jede jak potřebuje a vlastně nestalo se nic, ani se nic nechystá, jen někteří souhlasí a někteří ne.

Írán slibuje pomstu za své zavražděné. Mělo to být už předevčírem, včera,  nebo to teprve příde, řeční se, všechno se okecává a vlastně nestalo se nic, ani se zatím nic nechystá.

Biden odstoupil, Kamala nastoupí, Amerika a Demokrati jedou jak potřebují a vlastně nestalo se nic, ani se nic nechystá. Mají v ruce sčítání, vědí že zvládnou zřídit vítězství, tak o co jde?

Trumpa chtěli zavraždit, kromě pár článků v novinách vše jede jako normálně a vlastně nestalo se nic, ani se nic nechystá.

Putina chtěli také zavraždit, kromě pár článků v zahraničních novinách, vše jede normálně a vlastně nestalo se nic, ani se nic nechystá.

Končí plyn, elektřina, průmysl, bydlení a kdeco dalšího a kromě pár článků v novinách vše jede bez odporu a vlastně nestalo se nic, ani se nic nechystá.

Zastavilo se stavebnictví kvůli Pirátům, kromě pár článků v novinách nikomu nevadí že to nejede a vlastně nestalo se nic, ani se nic nechystá.

Inza vysvětluje v povídání o vláčcích proč to nejede, ale stejně vše zůstane tak jak to je a vlastně nestalo se nic, ani se nic nechystá.

Nikomu nic nevadí, tak asi ani nevadí, že nejspíš bude hůř.

Jízda vlakem, je vhodná pouze pro cestující, kteří tolerují že:

spoj má zpoždění a během cesty ho stále navyšuje,

spoj nikdy nedojede do cíle včas, někdy nedojede vůbec.

Spolucestující bývají multikulturní a rozmanití,

upocení, obézní co pořád jedí, sedící na svém i vedlejším sedadle současně,

během cesty konzumují a odkládají kamkoliv prázdné obaly, jsou hluční, někdy vše dohromady,

rádi přepravují zvěř. Obrovití psi zásadně cestují bez košíků.

Tašky a smradlavé nohy cestující pokládají na sedadla a nikomu to nevadí.

Atmosféru ve voze doplňuje kašel, prskání, pláč, zápach, ani to nikomu nevadí.

Bývá obsazené místenkové sedadlo cestujícím bez místenky, opět to nikomu nevadí.

Hromadná doprava je naše budoucnost. Zvykejme si. Nepojede jak potřebujeme a vlastně nestane se nic, ani se nic nechystá, žádná  změna, kromě vagónů. Ty nové vagóny jsou užší, tak cestující uvnit jsou dříve natěsnaní jako sardinky. Automobilizmus pomalu končí a nic dalšího se nechystá. Pojedeme jen tam, kam pojede vlak. Či zůstaneme doma a dobře nám tak.

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (37 hlasů)
Trvalý odkaz

- TRANSGENDEROVÉHO BOXERA I. KHELIFA K ZÁPASU – POMSTA ZA VŠECHNY ŽENY, KTERÝM SE CHLAP KHELIF POSTAVIL DO CESTY! MOV udělal z LOH 2024 v Paříži doslova cirkus a depopulace západní rasy jede na plné obrátky!

RUSKO / ALŽÍRSKO / FRANCIE : Ruská boxerka vyzvala ve videu alžírského Imana Khelifa k zápasu pomsty za všechny ženy, kterým se Khelif postavil do cesty! Mezinárodní olympijský výbor udělal z LOH 2024 v Paříži doslova cirkus! Khelifovi byly na Mistrovství světa v Indii zjištěny mužské chromozomy XY a vysoké objemy testosteronu, takže byl diskvalifikován z ženského boxu! Olympijský výbor mu ale dovolil startovat v Paříži znovu jako ženě!

Ruská boxerská šampionka v lehké váze Azalia Amineva se na to už prostě nemohla dívat a v pondělí natočila krátké video a vyzvala transgenderového boxera z Alžírska Imana Khelifa, aby se s ní utkal v zápase pomsty za všechny dívky, kterým se tento chlap diagnostikovaný Ženskou mezinárodní boxerskou federací jako muž, dostal do cesty a zmlátil je v zápasech obrovskou silou, které prostě ženy, až na výjimky, nemohly konkurovat. To, co se děje na LOH 2024 v ženském boxu v těchto dnech, to prostě hlava nebere…

Imane Khelif prostě mlátí své ženské soupeřky jako hadrové panenky a ty dokonce už proti němu odmítají boxovat. Na vině je samozřejmě Mezinárodní olympijský výbor, který navzdory protestům Ženské mezinárodní boxerské federace dovolil Khelifovi startovat na LOH 2024 v Paříži znovu jako žena. A to navzdory jeho loňské diskvalifikaci na světovém šampionátu v Indii.

...Genderové poruchy LGBT jsou způsobeny znečištěním vody, vzduchu a potravin v západní populaci ...Úroveň deviací v západní společnosti je přímo úměrná znečištění potravin a vody chemikáliemi, mikroplasty a hliníkem....Depopulace západní rasy jede na plné obrátky

...Tenhle svět není pro normální! Tenhle svět je už jenom pro úchyly! O tom v podstatě není pochyb. Ruská boxerka Azalia Amineva je opravdu kočka a při natočení videa měla v ruce skutečnou kočku. Krása sportu je nejen ve výkonech, ale i v tom, že na sportovce je hezký pohled. Jenže, na této šílené obskurní olympiádě je co hezkého k vidění? ...V řece Seině plavou exkrementy, kondomy, splašky a, plavou tam krysy a mezi tím vším plavou závodní plavci, kteří už po plavání skončili v nemocnici v Paříži. Nákaza splaškovou bakterií E.coli. Francouzský tisk napsal [2] toto: Přívalové deště mohou přetížit zastaralý kanalizační systém města a způsobit únik neupravených odpadních vod do řeky Seiny, což zvyšuje výskyt bakterií E. coli. V letech před olympijskými hrami v Paříži vynaložila Francie více než 1 miliardu dolarů na vyčištění řeky Seiny, ve které se již více než sto let nesmí koupat. ...Proto je Seina plná plavajících fuseklí. Jiná země, jiný mrav. Takže sportovci plavou ve splaškách v řece, v ženském boxu boxují chlapi, na ceremoniálu se to hemží úchyláky, čestná garda vyvěsí olympijskou vlajku vzhůru nohama, na stadion přijede jezdec Apokalypsy ve skrytém úboru Smrtky a jediná země, která je normální, dostala zákaz účasti na LOH 2024.

...Prostě Rusové by tu Olympiádu organizátorům a Kolektivnímu západu kazili. Přijeli by posbírat medaile, přivezli by hezké ženské, ruské geroje a lidi by jim mohli i začít fandit, nebo dokonce tleskat! Představte si to zděšení Fialy, kdyby stadion tleskal ruským sportovcům! Rusové proto museli zůstat doma. Všichni přitom se ptají, jak bude vypadat závěrečný ceremoniál. To bude podle všeho ještě větší bizár. Otázkou teď je, jak dlouho to bude trvat, než tichá a mlčící většina pořád ještě normálních Evropanů řekne nahlas DOST! a přestane tuto propagaci úchylností politikům a médiím tolerovat? Kdy to přijde?

Anebo mlčící většina s mlčením skočí z útesu, protože jim to globalisté řeknou, že tím sníží emise CO2 a pomohou planetě? A třeba až jim řeknou, že nemají mít děti, aby šetřili zdroje planety, tak nebudou mít potomky? Je to salámová deviatura. Krok za krokem, kousek po kousku zkouší, co ještě sneseme… Kdy se ozve většina a řekne DOST? To je otázka, která by nás měla opravdu začít znepokojovat. Je totiž nejvyšší čas!             

 video:       https://cz24.news/…ul/

Průměrný počet slepic: 4.6 (93 hlasů)

Jestli si tohle zvolíme do Senátu, tak už nám asi fakt není pomoci.

Představa, že tenhle morální maják, jehož mentální aktivita dlouhodobě potvrzuje teorii, že počet kotoučů inkasovaných do oblasti lebeční je přímo úměrný postupnému snižování intelektu daného jedince, zasedne do lavice vedle jedné z nejvzdělanějších dam naší země @Jana Zwyrtek Hamplová, je skutečně děsivá. Tohle snad skutečně nedopustíme, ne?

(FB J. Rajchla)

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (105 hlasů)

a ne do senátu. Ačkoliv, by v tom senátu bylo jenom o jednoho hajzla víc.

Slyšel jsem ten zvuk, když Haška trefil puk. Možná je to krutý, ten zvuk byl naprosto dutý. Nač má vůbec hlavu, divný génius,? Když mu stačí zadek, aby trousil trus.

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

 

A zatímco je Anglie v plamenech kvůli imigrantům, v naší ČR někteří ubožáci s vládnoucí pětikoalice útočí proti jiným stranám, 
jako například Jiří Pospíšil (TOP 09) který podal trestní oznámení na SPD. 

Vadí mu kampaň hnutí SPD do krajských voleb, jehož součástí jsou podle něj „projevy etnické nenávisti“.

Pospíšil tvrdí, že toto nasvědčuje možnému spáchání trestných činů podněcování k nenávisti vůči skupině osob 
nebo k omezování jejich práv a svobod a dále pak hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny.


zdroj: Co neMÁTE vědět

 

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (69 hlasů)
Trvalý odkaz

Nejde pouze o krajní pravici, ale o populistickou extrémní ultrapravici, jak říká pan Řezníček. K té se hlásím taky.

Akorát škoda, že vy to pro mě Vidláku vždy poserete tim proruský. Sorry jako, ale proruský ultrapravičák být nedokáži.

Průměrný počet slepic: 2.8 (54 hlasů)

to je zásadní chyba Bernarde.  Pokud by se mělo něco změnit, budeme najít svého Putina. Ten originální by to nevzal ani jako "vedlejšák".

I Rusové, které znám říkají "gosudar Putin". Ví, že je diktátor ale zároveň si uvědomují, že kdyby tam nebyl on, Rusko už by bylo dávno rozkouskováno a prodáno Západu a Číně. A Rusové by byli ve stejném postavení jako byli v 2014 v Lugansku nebo Doněcku. Podřadná rasa. Jako my.

Průměrný počet slepic: 4.5 (77 hlasů)

In reply to by Starý Kocour

Trvalý odkaz

Rusové nikdy nepřičichli ke svobodě. Dostávali na prdel od jiných národů, ale nejvíc jim mačkali koule jejich vlastní vládci. Slavné jejich gulagy nebyly naplněny většinově cizáky, ale chcípali v nich sovětští lidé, kteří měli nesprávné názory, nějak vybočili, či měli velký majetek.

Dnes má Putin většinovou podporu, lidi věří těm správným myšlenkám a plápolají tim správným praporem. Dle mého stádo bojových ovcí.

Průměrný počet slepic: 2.1 (60 hlasů)

my nejsme ani to stádo bojových ovcí. My jsme jenom to stádo ovcí.

Průměrný počet slepic: 4.7 (56 hlasů)

In reply to by Starý Kocour

Trvalý odkaz

Na to je nás málo. Nemůžeme vytasit šavle a vyrazit proti tankům, protože bychom zde už dávno nebyli. My to umíme ušvejkovat. Když se ti velcí rubou od nadvládu nad světem, tak jak u toho vznikne vichr, my se jednou ohneme na jednu stranu, pak na druhou a když se ti silní nakonec vyblbnou, my jsme zde furt.

Už tady byla fůra sokolíků, kteří se snažili náš národ vyhladit. Furt jsme tu. Tak když se to podařilo našim předkům, v daleko horších situacích, to by bylo, abychom to nezmákli taky.

Průměrný počet slepic: 3.1 (44 hlasů)

s tím se nedá nesouhlasit.

Průměrný počet slepic: 4.3 (38 hlasů)

ale ožralí Poláci jsou nato blbí dost.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

já jsem poloviční Polák. Ale to co někdy udělají není "blbost". To je vztek! Přes sedmdesát roků mi trvalo, než jsem se ho naučil ovládat.

Podívelte se, co všechno znamená slovo "honor". A nejen v polštině.

Průměrný počet slepic: 2.2 (5 hlasů)

In reply to by Starý Kocour

Trvalý odkaz

u sexu

Průměrný počet slepic: 2.3 (9 hlasů)

Asi takto : Máme tu Východ a Západ. Tedy dva národy. A v tom to celé je. Tz. civilizovaný Západ - USA a Evropa, město na město, vesnice na vesnici a na malém kousku namačkáno lidí jako sraček. Každý kouká tomu druhému do huby a to nese rychlý pokrok. Jeden chce být lepší nežli ten druhý a tím získat více peněz. A Ušáci ? Ti přijeli jako již hotová kultura, vyvraždili původní obyvatele, pak málem sebe a byznys je tam na č.1 No, dobrý, ok. Ale pak se vloudí malá chybička, jako třeba mor, a za tu civilizaci málem vymřela celá Evropa.

A Rusko ? To je něco zcela jiného, mnoho lidí to nedokáže pochopit. Rusko je obrovská země. Tak obrovská, že jedete vlakem a vlak najednou zastaví. Lidé vylezou z vagonů, opečou si uzeninu a jede se dál. Proč ? Jednoduše nikde není žádná vesnice. A všude zima jak v prdeli. Co chci říci. Je tam dodnes plno různých národností, stále odříznutých oblastí a lidí žijících  jako před sto lety. A pokud chcete ovládnout takto veliký národ, musí to být tvrdý vůdce a používat tvrdé metody. Né, že by to bylo v pořádku, ale jinak to nejde. To by tam byl převrat na převratu. V podstatě je to stejné i v Číně. Dodnes jsou tam oblasti, kam civilizace nedorazila. A přitom Čína je světová jednička v mnoha oborech. Ale režim tam je sakra tvrdý.

Prostě nejde tyto dva systémy srovnávat, tak jako nelze srovnávat bělocha s černochem. Ten, kdo chce říkat o Rusku že je zaostalé, si sám nevidí na špičku nosu. Ta "západní" civilizace, jak jí chápeme my, tam těm lidem prostě moc nechybí. Já bych tam tedy žít nechtěl. Ale je to Rusko, lid ho miluje a o tom to je.

Průměrný počet slepic: 4.6 (73 hlasů)

Jinde nemají kriminály? Např. ty americké, to je podle nich samých fakt chuťovka. Nenapadlo vás, proč po rozpuštění gulagů došlo k skokovému nárustu kriminality jak v Rusku, tak všude tam, kam se rozprchli a  kde zpočátku ty chudáky "ideové odpůrce" tak vítali?Pak se z nich vyklubaly kriminální gangy a světe div se, najednou všem libtardům bylo jasné, že takoví jsou  prostě všichni Rusové.

A teď je podle vás z Rusů zase stádo bojových ovcí. Řekla bych, že by nebylo špatné, kdyby naše poslušné ovce projevily aspoň trochu bojovnosti a postavily se za svůj stát a národ.

Průměrný počet slepic: 3.9 (8 hlasů)

Berrnarde - Putinova slouhu z tebe nedělá Vidlák, ale vládnoucí režim prostřednictvím propagandy šířené sdělovacími prostředky, bandou státních nájemných oblbovačů (počínaje Foltýnem a konče Kartousem) spojených s ministerstvem vnitra za nadšeného hýkání justice.

Průměrný počet slepic: 4.7 (49 hlasů)
Trvalý odkaz

"Dnešní krajní pravice je normální bílá rodina s několika dětmi, kdy rodiče chodí do práce a děti do školy…" 

Nedávno tu někdo vyjevil velebený článek od komunisty Sergio Gelfensteina že se Evropská krajní pravice spolu se samotným Hitlerem chystají uchvátit moc.
(https://www.vidlakovykydy.cz/comment/2159507#comment-2159507)

Máte v tom zmatek soudruzi!

Průměrný počet slepic: 3.1 (31 hlas)

Ten jeho článek by se měl tesat do kamene aby mohl navždy poukazovat na maximální debilitu těchto lidí.

Průměrný počet slepic: 2.7 (31 hlas)

Přesně ten ideologický jed který otravuje mysl každého slušného občana až do momentu kdy tu už žádný slušný občan nezbude. Bude titiž úspěšně nahrazen africkým primitivizmem.

Průměrný počet slepic: 3.5 (31 hlas)
Trvalý odkaz

 v tom sborovém skuhrání. Když čtu déle diskusní příspěvky, mám chuť se opít. Skuráme, kritizujeme jednotlivosti a stále dokola tvrdíme, že není možnost to změnit.

Je - ale napřed musíme přestat skuhrat. Přestat ukazovat všem spoludiskutérům, jak jsme "prudce sarkastičtí", vzdělaní v historii i mezinárodních vztazích, jak přesně dokážeme predikovat budoucnost.

Tedy skončit s narcisimem.

Průměrný počet slepic: 4.5 (45 hlasů)
Trvalý odkaz

Teď jsem zrovna koukal na reklamu od donaldů, jak mají svoje burgry šťavnatější a lepší, tak jsem si vzpoměl na film Volný pád, jak tam Michael Douglas chtěl v rychlém občerstvení ten skvělý a nadýchaný burger, který byl barevně na plakátu a oni mu dali takovou připlacatělou mrdku. Jemu bouchly saze už před tím, ale v tomto okamžiku začal střílet do stropu. V Británii už možná lidem přestaly chutnat připlacatělé a ošizené burgery, jestli mi rozumíte, co jsem tím chtěl říct.

Dám příklad ze života. Havel, se kterým jsem kdysi párkrát zapařil, říkal, že cikáni jsou fajn, akorát mají ty svoje specifika. Kocáb, kterého dost respektuji jako muzikanta, víceméně říkal to samé. Patrně tito dva humanisté se nikdy jako já nenastěhovali do baráku, kde bydleli samí cigoši a nebyli tam jediní bílí. Já jo. A jelikož jsem si do něj chtěl přivést časem dívku, která se stane mojí ženou a budeme tam spolu vychovávat svoje děti a žít, tak jsem ten barák koupil a všechny cigoše vyhnal. Jsem rasista? Možná pro někoho jo, ale já chtěl, aby moje děti vyrůstaly v bezpečném prostředí. Což se taky stalo.

A cikán, to je ještě brnkačka, ten je většinou pouze vychcanej. Horší, když narazíte na náboženského fanatika.

Průměrný počet slepic: 3.5 (54 hlasů)

To byl pragmatismus, jednoduchá úvaha, která si dokázala představit, co by následovalo. Prevence.

Průměrný počet slepic: 4.7 (29 hlasů)

někdo tvrdí o cikánech, že jsou fajn, tak je to kokot, který  lže, anebo  naivní člověk, který s běžnými cikány do styku nikdy nepřišel. Havel byl kokot, a  ten neduživý, šikanovaný Kocáb byl kokot, který zůstal kokotem.

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

🐔🐓🐔🐓🐔🐓🐔🍾🐔🐓🐔

Průměrný počet slepic: 2.8 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, bravo, co k tomu říci. Pár dní před tím, nežli jste napsal dnešní článek, jsem se zde zeptal téměř na to samé, na co se ptáte dnes. Byl to odstaveček, kde bylo z mé strany  cca 10 otázek. Ta otázka, jestli jsou lidé připraveni jít do revoluce a protože ve správné revoluci teče krev, tedy krvácet a chcípat, zůstala tak, jako by tam nebyla. A následující otázka, co dál, kdo povede národ - také nic, jen mlčení. Tedy kromě kritiky, která se na mne navalila ve smyslu jsi moc chytrý, magore.

A nebo budou další volby, které dopadnou se stejným výsledkem, jako ty předešlé ? Ne. Musí nastoupit jedna silná vláda, dát ve státě do pořádku co ještě půjde a teprve potom rozvolňovat směrem k demokracii. Musí to být vláda patriotů. Levice, pravice, vše na hovno. Jiné cesty není. A další otázka : Co s lidmi, s tou špínou, kteří nesou přímou odpovědnost za stav republiky ?

Lidoovečka : Revoluce ? Jděte mi do prdele s politikou. Já mám plnou udírnu klobásek a v lednici pivo, tak mi neotravujte.

www.senioriainvalide.cz

Průměrný počet slepic: 3.4 (36 hlasů)

Tak musím reagovat vlastně já sám na sebe sama. Nejde mi do hlavy logika zdejších stařečků. Hodnocení mého článečku do této chvíle - 2,8/19. Tady na ty zdejší pětkaře slabší průměr. Slepičky jsou mi zcela ukradeny, to mi fakt věřte. Vždy budu svoje názory anoncovat tak, jak pokládám za vhodné a správné.. Ale : Ze strany hodnotících je jasné, že tak úplně nesouhlasí. To je v pořádku. Ale proč tedy, kurva, někdo nemá svůj vlastní  názor a nezveřejní ho ? Pamatuji hodně, ale netvrdím, že nejsem neomylný. I tady, u Vidláka je spousta různých názorů. Proč to tu  čteme ? Ze zvědavosti ? Já se tu vlastně učím a přehodnocuji své vize. Někdo řekl, že jen tupej člověk nemění své názory.  Je to lidská vlastnost a pravda. ( Ne, Zeman to nebyl, někdo daleko před ním.)

www.senioriainvalide.cz

Průměrný počet slepic: 3.6 (18 hlasů)

v čele krvavé revoluce. Držím palce.

Průměrný počet slepic: 2.6 (26 hlasů)

Raději se, p. Bobe, nezesměšňujte. Vaše ironická poznámka nemá s naším hnutím nic společného a víte to dobře. Celou tu dobu zde píšeme v obecné rovině. Pokud to na vás dělá dojem že důchodci udělají revoluci, tak sorry. Já kladu jen otázky, to je vše.

Průměrný počet slepic: 4.3 (18 hlasů)

In reply to by Milan Auředník

Trvalý odkaz

Bobík má tendenci své trapné moudra či ironické poznámky věsit na příspěvek každého aniž by ho někdo o to požádal. Bobíka neberte vážně pane Milane, pro Bobíka platí slavný citát Alberta Einsteina „Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist".

Průměrný počet slepic: 4.1 (22 hlasů)