Třicátého prvního by to šlo...

Autor

Přátelé, už mnohokrát jsme zde prokydávali, že celá západní strategie boje proti Rusku stojí na tom, že Ukrajina bude střílet do hloubky ruského území na strategické objekty jako jsou rafinérie, vojenská shromaždiště či mosty, případně bude útočit na Moskvu, bude platit různé teroristické bojůvky, bude k tomu používat západní zbraně, časem možná i letadla startující z letišť NATO… a Rusové si netroufnou odpovědět.

Samozřejmě, stejně jako při loňské ukrajinské ofenzívě neexistuje plán B. Tehdy také byla taktika založena na tom, že ruští vojáci uvidí západní zbraně, strašně se toho leknou a utečou. Co dělat, když neutečou, to se neplánovalo. Stejně tak se dnes nijak neřeší, co dělat, kdyby si Rusové náhodou troufli a prostě na země NATO nějakou tu raketu poslali.

Na jedné straně je Putin šílenec, blázen a masový vrah, na straně druhé straně jsou si všichni plánovači NATO jistí, že je rozumný a žádný armagedon nespustí.

Zároveň je dneska už jasné, že Trump vyhraje volby, protože má hezkou ikonickou fotku. Jak řekl Marian Kechlibar, k absolutní dokonalosti jí už chybí jen průlet orla bělohlavého s podvěšenými střelami Hellfire. Biden před dvěma dny také poprvé připustil, že by mohl prezidentské klání vzdát, i když je pořád zatraceně bystrý. A kdyby Trump náhodou nevyhrál, tak začne občanská válka. Obzvlášť pokud sčítání zase proběhne bidenovskými křivkami a objeví se fotky, jak někdo cpe do sčítacích automatů celé hromady volebních lístků.

Navíc si Trump ještě vybral viceprezidenta, který říká ještě horší věci, než on sám. Takže i kdyby se po volbách našel nějaký šikovnější libtard s puškou, ničemu to nepomůže. Evropská elita se už dozvěděla, že jestli je zapotřebí Rusko porazit za každou cenu, ať si především přestanou grýndýlem ničit svůj průmysl… No, nezabili byste ho za to? Jasné zasévání nenávisti, jak by řekla Markéta Pekarová Adamová.

Každopádně je jasné, že pokud se má válka udržet v chodu i po amerických prezidentských volbách, je třeba co nejdříve začít dělat nevratné kroky. Je třeba co nejdříve vtáhnout NATO do konfliktu. Je třeba udělat nějaké incidenty v Tonkingském zálivu, zařídit nějaké barbarské ruské činy, které oni dělají vždycky, když jsou těsně před vítězstvím, odpálit špinavou bombu na Olympiádě, ideálně hned při zahajovacím ceremoniálu, protože prý Seina je tak špinavá, že by nemuselo být poznat, jestli za to mohli Rusové nebo fekální bakterie.

Je třeba Rusy vyprovokovat k odvetě… Ideálně takové, aby to vypadalo, že to Rusové zase udělali zcela nevyprovokovaně a Babiš se mohl shodnout s Orbánem i Leyenovou, že Putin je jasný agresor. To je teď takový oblíbený sport. Ujišťovat všechny, že jsem na straně Ukrajiny, ale jinak mi jde o mír.

Řekněme, že pravdu nemají plánovači NATO, ale intervjuci. Řekněme, že správně to vidí především Jan Komso Moláček, Matyáš Ječné Zrno, Ivan Gabal nebo nějaká jiná novinářská svoloč. Řekněme, že někde v hlubinách Kremlu teď právě FSB informuje ruské nejvyšší vedení, že provokace už jsou připraveny, protože dřív musí být Třetí světová, než se Trump dostane k moci. Řekněme, že Putin mlčky přikývne a řekne ať aktivují protokol Z, což je výstražný úder proti nějaké malé evropské zemi s velkou hustotou obyvatelstva, která nebude nikomu chybět.

Bělousov vydá patřičné rozkazy a všichni se sejdou v podzemním bunkru, aby naplánovali termín.

A tu nějaký nenápadný analytik navrhne, že teď má brigáda Azov pěkné turné po Evropě… navštíví Varšavu, Wroclaw, Berlín, Hamburg, Rotterdam, Brusel, Kolín nad Rýnem, Vilnijus….

…. a také Prahu!

Jedenatřicátého července budou mít přednášku na Petrohradské 3. Vstupné je 500,- korun, které určitě půjdou na dobrou věc. Na nějaký ten tank, raketomet či dron.

Všichni skuteční čeští moderní nacisté tam budou. Možná dokonce i nacisté, co jsou v české vládě. Možná tam bude i sám premiér, předseda senátu nebo předsedkyně sněmovny. Při trošce štěstí tam bude i kriegsministryně Černochová. Zaručeně tam bude Tomáš Pesyňský z Pulse of Europe, ten si ukrajinskou verzi síghajlíčku rozhodně nenechá ujít… možná tam bude i Řeporyjec Novotný, aby si s nějakým kovaným azovákem pokecal o Vlasovcích, protože Buňačenko neměl daleko k Šuchevyčovi. Ti najdou společnou řeč rychleji, než byste řekli Stěpan Bandera. Možná dojde i Jaromír Štětina a přinese jim zase nějakou dýku, když ho Savčenková tak zklamala.

Zkrátka a dobře, bude to zhmotnění těch nejvyšších evropských hodnot. Každý, kdo si ještě myslí, že Ukrajina vyhraje, ten tam téměř povinně bude muset jít a bude tam demonstrovat svou hlubokouo oddanost nacistické ideologii a nacistickým symbolům. Budou to stejně hezké fotky, jako když čeští herci holdovali Reinhardovi, podepisovali Antichartu a nebo se šli fotit s Karlem Krylem po návratu z exilu.

Pokud by Rusové byli připraveni riskovat Třetí světovou a naposledy před ní varovat tím, že demonstrují své odhodlání pořádným úderem na mlou zemi s velkou hustotou obyvatelstva, která je z principu sere, tak asi neexistuje lepší cíl.

Co děláte jedenatřicátého? Je to středa, všední den. Možná byste si měli vzít dovolenou naplánovat nějaký výlet alespoň šedesát kilometrů od Petrohradské 3. Obzvlášť, kdyby už předtím došlo k něčemu na Olympiádě nebo kdekoliv jinde. Pokud by předtím někdo svolával NATO a zkoušel aktivovat článek 5. Pokud by Černochová zase zaručeně věděla, že na Polsko dopadla ruská raketa. Nebo pokud by se Ukrajincům podařilo zničit Krymský most nebo se trefit do okna kremelského paláce.

Dneska člověk neví dne ani hodiny. Putin pořád mluví o denacifikaci a každou chvíli pošle nějaký Iskander, aby zničil seskupení „nacistických militantů“ někde na Ukrajině. Z Kaliningradu je Praha v dostřelu a nikdo před úderem nestihne včas varovat. A do Iskanderu se dá strčit i taktická jaderná hlavice. Kdyby se Putin rozhodl, že podobné věci začne dělat v celé Evropě, tak tohle je velmi lákavá příležitost. Ale on to neudělá, on je rozumný a ví, že by tím začal jadernou válku… Ne, on není rozumný, je to šílenec a blázen.

Tak co, Oťásku ocásku! Na která fakta máme právo? Na ta, podle kterých je Putin šílenec, kterého lze porazit mimořádně levně a nebo ta, podle kterých má Putin rozum a nezničí celý svět? Na ta fakta, podle kterých je Azov plný nácků, nebo ta, podle kterých jsou to samé skvělé charaktery, kteří o Banderovi nikdy ani neslyšeli?

Sákryš, normálně bych se na ty Azováky šel podívat, abych věděl, proč se Putin rozhodl zaútočit na Ukrajinu… ale raději si nechám zajít chuť. Pár úderů Iskanderem jsem už viděl a zanechalo to ve mně příliš hluboký dojem, i když nešlo o jadernou nálož.

Ale jinak to bude určitě moc pěkná a poučná akce. Obzvlášť, jak policisté neuvidí ani vlčí hák ani žádný jiný nacistický symbol.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (357 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Tak máme se na co těšit

azov

Průměrný počet slepic: 4.4 (94 hlasů)

Paní Konečná se ptá: Pro koho je tady Evropský parlament pro občany nebo pro poklonkování Zelenskému?

Jsem moc zvědavý, jestli někdo z těch co včera v Evropském parlamentu souhlasili s podporou Zelenského válčení na Ukrajině, bude schopen paní Konečné rozumně odpovědět? A jestli vůbec někdo odpoví aspoň nějak? Nebo jestli se zamyslí nad tím co provedl? Jestli si uvědomí, kolik dalších lidí, kvůli jeho kladnému hlasování dnes, zítra, pozítří a všechny  další dny posílá do války umřít! 

Průměrný počet slepic: 4.9 (72 hlasů)
Trvalý odkaz

- doufám, že je Petrohradská ulice dost daleko od Vinohradské. Musím se jít podívat.

Průměrný počet slepic: 3.8 (46 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

V případě atomovky rozhodně dost daleko není. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (69 hlasů)

Je to blízko - ve Vršovicích. A televizní věž je tedy taky na ráně. (ve Strakovce by ta přednáška byla určitě lepší 😁)

Průměrný počet slepic: 4 (48 hlasů)

No Vidláku, to co tady popisujete se určitě nestane příčinou, aby k nám zavítal nějaký Iskander. Ale bál bych se, pokud opravdu napadne Poláky  zaútočit nějakou americkou raketou na Su-34 či jiný ruský letoun nad západní Ukrajinou. Pokud by se jim dílo podařilo, to by k nim nějaký Kinžál mohl přiletět na návštěvu a pěkně hlasitě pozdravit. A z toho strach mám. Ta smlouva podepsaná mezi Polskem a Ukrajinou a zveřejněná na summitu NATO ve Washingtonu, to je koledování si o průser. A mám obavy, že Poláci se svoji rusofóbii uloženou ve své DNA a se svým fanfaronstvím, jsou toho schopni, bez ohledu na následky. Oni milují velká gesta. Ať to stojí, co to stojí! Tady to nebezpečí doopravdy hrozí! Tak to nás Pánbůh opatruj!
Průměrný počet slepic: 4.8 (107 hlasů)

Průměrný počet slepic: 3.7 (27 hlasů)

Proboha, kde by chtěli Němci těch 800 tisíc vojáků vzít, jsem přesvědčen, že Bundeswehr může mít dnes tak čtvrtinu.

Průměrný počet slepic: 4.6 (44 hlasů)

To se budou ty statisíce mamánků hodně divit, až jim kriegmutter Černochová pošle povolávací rozkaz do vítězného tažení na Východ!

Už chápu, proč veřejnostátní televize už desítky let nepřetržitě vysílá seriály anglické produkce o vítězném tažení Západních hodnot proti těm untermensch. Bystřejší jednotlivci se mohou přiučit, jak přežít ruskou zimu nebo obklíčení. Jen nevím, kde vezmou ty koně, které tam nakonec museli überallesáci žrát, když selhala logistika.

Možná se konečně proberou z imaginárního světa internetu a jeho bojových her. Tisíce padlých vojáků žádný další život nekoupili. To ve skutečné válce nejde.

Perun s námi!

Průměrný počet slepic: 4.7 (76 hlasů)

Ale stěží v Petrohradské a na Vinohradské. Poláci ve Washingtonu ať podepsali cokoliv. Papír to snese. Řekl bych, že raketa z Polska na SU-34 nedoletí. Ale, že si Poláci stále pamatují masakry na Volyni a v Haliči to je jisté. Území jsou v současnosti rozdělena mezi Ukrajinu a Polsko. V meziválečném období však podléhala Varšavě. Je možné, že si právě na tohle Poláci vzpomenou, když nastane vhodná chvíle. A potom se skutečně může něco stát právě tam. Ale co jednou udělají, kdo to udělá a jak konkrétně, se teď odhadnout nejspíš nedá.

Průměrný počet slepic: 4.6 (40 hlasů)

Zrovna z toho, co naznačuje Host nijak velké obavy nemám. Možná, že se s tím i počítá...
Začátkem letošního března se konal v Soči Mezinárodní festival mládeže. V rámci diskuze tam Dmitrij Medveděv ukázal mapu, na níž je většina současné Ukrajiny rozdělena mezi Rusko, Polsko, Rumunsko a Maďarsko. Ukrajina na této mapě představovala území zhruba odpovídající Kyjevské oblasti. Mapy ukázané při Medvěděvově projevu si samozřejmě všimla ukrajinská, ale i některá evropská a ruská média. Ale žádný velký rozruch se nekonal.
Zajímavé je, že Medvěděv hovořil o ruské strategické hranici, ale mapa ukazovala i rozšířené hranice pro Polsko, Maďarsko a Rumunsko. Proč byla zvolena právě tato mapa, která toho ukazovala víc než o čem se mluvilo?
Medvěděv byl prezidentem a potom premiérem Ruska, ale dnes do té absolutní špičky nepatří, i když má s ní určitě kontakt. Dnes se tak trochu pohybuje na volné noze, to co řekne není oficiálním názorem Ruska. Nikdo z  ruského vedení nijak mapu nekomentoval, přesto že ukazovala něco jiného než co je ruský oficiální názor. Je docela možné, že to byl záměr. Že to byla informace určená pro Rumuny, Maďary, ale především pro Poláky, že jejich strategické záměry se vůbec nekříží s ruskými. Naopak, že kdyby došlo až na ukrajinskou kapitulaci, tak by ta území mohli dostat v rámci nového poválečného uspořádání. Bez boje, bez velkých nákladů.
Průměrný počet slepic: 4.6 (35 hlasů)

In reply to by Inza

Trvalý odkaz

Kreml se vyjádřil k plánu von der Leyenové proměnit EU v obrannou unii.

📌Von der Leyenová zjevně hovořila o změně priorit EU a přidání unii vojenského podtextu, míní kremelský mluvčí Dmitrij Peskov.

📌Obranná práce v rámci EU se bude zřetelně prolínat s interakcí, kterou země unie provádějí v rámci NATO.

📌Prohlášení Von der Leyenové potvrzuje obecnou náladu evropských států směrem k militarizaci, eskalaci napětí a konfrontaci.

📌Rusko nepředstavovalo a nepředstavuje hrozbu pro země EU.

📌Moskva hájí své zájmy na Ukrajině v podmínkách, kdy země EU vyloučily jakoukoli možnost dialogu a neberou v úvahu obavy Ruska.

@neCT24

Průměrný počet slepic: 4.6 (24 hlasů)

In reply to by Inza

Trvalý odkaz

Vzpomínám, že na Slovensku, ještě před volbami prezidenta, to dokonce tamní libtardi použili ve své kampani.

Inzo,

máte ve vašem příspěvku ohledně té mapy plnou pravdu, ale já jsem tenhle moment, tedy nějakou vícenárodní akci, při které se „budou kolíkovat parcely pro nové Slušovice“ jak kdysi o něčem trochu podobném zpívali tuším Paleček s Janíkem, jsem na mysli neměl.

Vzpomněl jsem si na úvahu Poláků ještě za jejich minulého vedení. Tehdy jsem byl v zahraničí a dost se o tom v tamním tisku psalo. Hledat to nebudu, všechno jsou to stejně jen dohady. Ale Poláci jsou Poláci a kdo do nich vidí tak, aby poznal co z nich může, ale i nemusí vypadnout?

Průměrný počet slepic: 4.8 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

a prostě na země NATO nějakou tu raketu poslali.

Citioval jsem z Vidlákova článku.

A jak to tak vypadá při zvyšujícím se válečném úsilí a čím dál jasnější prohře UK+USA + Fialenka je na čase brát tuto možnost uplně vážně. Je potřeba aktivovat Civilní obranu, Svazarm, Červený kříž, obranu státu včetně protiletecké a zdravotnictví a připravit všechny kryty pro obyvatelstvo včetně rozdání protichemické ochrany lidem.  Jsem starší ročník a tyhle cvičení pamatuji.

Zajímavých cílů po Evropě je mnoho včetně mimimálně pěti i u nás.

Tak že k první větě. Není otázka kdo, čím a jak, ale KDY?

Nedá mi to a musím doplnit podstatnou otázku. Kdy se dozvíme že se "něco stalo" a jak se máme bránit?

Bude to jako po Černobylu čtrnáct dní po a z uplně jiných států?

Průměrný počet slepic: 4.8 (77 hlasů)

I kdyby se snad naši vládci rozhodli a obnovili cosi jako bývala Civilní obrana obyvatelstva, nejsou lidi, kteří by se zapojili. Leda snad změnit programy Sorosových neziskovek z genocidy domorodců na obranu domorodců. Holky z neziskovek udělají za peníze a pochvalu cokoliv.

Vojáci dnes nemají o takových opatřeních ani páru! Mají na všechno servis a vše je jim strčeno až pod nos. Bez elektřiny jsou do tří dnů mrtví dehydratací a šokem z reality.

Kryty pro obyvatele jsou zrušeny a není peněz je obnovit! Peníze jsou na předražené zbraně západních hodnot.

Domobrana byla vládci kriminalizovaná a doteď je dozorovaná lépe než teroristi grýndýlu a teroristi studenti liberálních fakult! 

Jak praví Berrnard - postarám se o sebe, svou rodinu, své přátele a to musí stačit. I já bych většinu sousedů poslal za starostkou, ať se s ní zabalí do vlajky tibetských hrdlořezů a mávají modrožlutou vlajkou z Horního Václavskýho muzea. Bude o ně postaráno v první řadě! 

Že se "něco stalo" bude poddaným podáváno stejně jako za kowidu. Skutečné průšvihy budou TABU, média ovládne propaganda vyšší třídy podle zelených gumáků z ústavu vládní komunikace. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (38 hlasů)

Je to smutné ale je to tak. Pokud si to uděláš sám ..... musíš...nic jiného ti nezbyde.

Při povodních v Praze roku 2002 jsem dal z firmy dvě auta včetně výbavy a osádky. Vyšlo mne to dráž než dovolená v plné parádě.

PROČ?

Všechny státní orgány, povodňové štáby, vedení Prahy a metra, povodí Vltavy v návaznosti na energetiky a snad tomu napomohly i nepřesné předpovědi počasí a z toho navazující důsledky stály za ..... bobíka a když jsem já a moji lidé zjistili že Prahu a její obyvatele nikdo nezachraňuje ( v případě ohrožení se měli schovat v tunelech metra) tak jsem s lidmi vyrazil na Prahu a firmu jsem nechal "dobrovolníkům".

No, a proč o tom píši. Jedna dívenka, tak do dvaceti jár věku,  v kleče a na koberci a  v panelákovém bytě, s telefony a papírem po ruce a foto mám, se ujala dispečerské funkce a soustředila poptávku a nabídku a celých čtrnáct dní nás tahala od Čerta k Ďáblu. Mokří, špinaví a smradlaví jsme brázdily střední Čechy, včetně zásahu a s tanky u "utržené lodi u Galerie Holar" a po akci jsme zjistili že smrady z vyplavených žump na naší výbavě už nikdo nevypere, tak vyhodit. Té dívence už bude hodně, ale posílám jí pusu za všechny. Tenkrát se hlásila jako "Povodňový štáb". Jediný a plně fungující  byl Červený Kříž. Jezdily jsme si pro náklad do Kolína do sklepa pod Vojenskou správou. Když jsem zavolal že ve tři bude nakládka, bylo tam plno perzonálu, nákladu a jednou ONI zorganizovali kolonu dobrovolníků a pěti dodávek které jsem musel velet (cesta zarůbaná) na letiště do Roudnice nad Labem. I tam vše v noci vyložili a nás si rozebrali domů na nocleh.

Tak že pro případné další krizové situace jen "co je doma se počítá" a ujmou se toho jen ti správní.

Tento web mám už dlouho rozdělaný, (bude to někdy? mít dvanáct příběhů) a  je tam trochu podrobností o těchto už historických událostech.

http://www.liborka.cz/

 

Průměrný počet slepic: 5 (26 hlasů)

se ještě pomoc rozkrádala

Průměrný počet slepic: 4 (10 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

pamatuji spoustu případů kdy dárci osobně a jen "z ruky do ruky".

Pamatuji  i autobus plný žrádla a "Mániček" co si už po skončení povodní dělali alibi jak a kde rozdávali potraviny za darované peníze. Mám spoustu fotek a filmy a vše mohu dokázat, jen nemám na to studio a neumím to.

Průměrný počet slepic: 4.9 (12 hlasů)

In reply to by Libor52

Trvalý odkaz

chodili do hospody na nejdražší jídla a kořalky. A chuděrky babky jim tam nosily padesátikoruny, ani to nepodepisovaly.

Průměrný počet slepic: 4.4 (10 hlasů)

se budeme schovávat po krytech ? Před Rusy, nebo před hnojem z EU a NATO ?

Průměrný počet slepic: 4.5 (24 hlasů)

se schovávají Ukrajinci? Před náhončími k odvodovým komisím, ale na to je lepší divočina než kryt.

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Invaze do Evropy, USA i Kanady je plánovaná a řízená. Jejím cílem je další rozvrácení západní společnosti (k čemuž přispívá i LGBTQ, klimatická a woke politika) a výměna obyvatel. Na podobné téma nedávno hovořil Davic Icke, který zároveň zdůraznil nezastupitelnou roli George Sorose.

George Soros stojí za migrační krizí v Evropě. Soros je stejný, jako byl Brzezinski. Pokud vám řekne, co si myslí, že by se mělo stát nebo se stane, řekne vám tím, co je ve skutečnosti v plánu,“ řekl řečník a spisovatel David Icke. „Soros předpověděl nepokoje, policejní stát a občanskou válku v Americe. Přesně tak se to po jeho předpovědi také vyvíjí,“ řekl Icke.

„Byl v Maďarsku, kde vláda vylepuje plakáty, které varují lidi před Sorosem a věcmi, které dělá. To je důvod, proč mu bylo dovoleno stát se multimiliardářem. Uzavřel dohodu, podle které bude muset použít spoustu peněz, aby posunul agendu kupředu.“... „Je to všechno o rozděl a panuj,“ zdůraznil Icke.

Jedna kultura proti druhé, migranti proti původnímu obyvatelstvu. A čím více teroristických útoků mohou zinscenovat, tím rozzuřenější je domorodé obyvatelstvo. Generálové varovali před hrozící občanskou válkou ve Francii. Po řadě násilných incidentů lidé masově vyšli do ulic, aby protestovali proti německé migrační politice.“ „To samé dělají v Americe,“ řekl Icke. „Obracejí Trumpovy příznivce proti Trumpovým oponentům. Otroci bojující s otroky pro otrokáře. To je to, co dělají. Elita chce rasovou válku. A Soros za tím také stojí. Občanská válka, to je to, co chtějí.“ „Všechno je to zorganizované. Pokud si lidé neuvědomí, že jsou pěšáky ve hře, které nerozumí, zůstanou pěšáky ve hře a skončí ve společnosti Hunger Games,“ varoval Icke.

Zpracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda

https://cz24.news/david-icke-o-planech-globalnich-elit-a-sorose-na-rasove-valky-video/

 

Průměrný počet slepic: 3.9 (58 hlasů)

- do vojenských uniforem. Rychlé nastolení chalífátu?

RAKOUSKO: Před pár dny jsem cestoval pracovně po Rakousku. Při návštěvě několika veřejných míst mě překvapily skupinky mladých muslimských uprchlíků, kteří byli oblečeni do vojenských uniforem a jsou z nich vytvářeny jakési polovojenské oddíly. Oficiální vysvětlení je prý snaha “ o jejich integraci“. Jenže o jakou integraci se může jednat, když skupinky mají vždy k dispozici tlumočníka a německy neumí ani slovo?! Proč musí chodit ve vojenských uniformách a ne v civilních šatech?! Od rakouských obchodních partnerů jsem slyšel, že podobné oddíly se z uprchlíků formují i v Německu. Vše se děje pod patronátem tamějších proimigranstských vlád….

...Otevřené zapojení západních vojsk do války proti Rusku poskytne i záminku k nastolení místních represí proti původnímu bílému obyvatelstvu a tak se to může vzít z jedné vody na čisto a rovnou se nastolí plánovaný chalífát?! Je to reálné? Zatím nevíme, ale „evropské elity“ sloužící globální finanční oligarchii toho určitě schopné jsou. Islamizace západní Evropy je dnes patrná snad na každém kroku a tento proces se zrychluje. Německá, francouská, holandská města se mění k nepoznání raketovou rychlostí. Není otázkou, zda muslimové začnou přebírat moc, otázkou je, kdy se tak stane. Muslimové jsou jen nástroj globální finanční oligarchie, která usiluje o likvidaci bílých evropských národů a jejich nahrazení berevnými imigranty. Byla to globální finanční oligarchie, která celý ten plán dovoz imigrantů vymyslela, z počátku podporovala ve svých mediích a financovala. Její příslušníci jsou hlavní problém a nepřítel bílé Evropy...

AUTOR: A. Fischer/Česká věc

https://cz24.news/zapadni-vlady-zacaly-oblekat-muslimske-migranty-do-vojenskych-uniforem-rychle-nastoleni-chalifatu/

 

Průměrný počet slepic: 4 (59 hlasů)

Kdykoliv se hovoří o Deep State tak se nám vždy vybavuje spiknutí neznámých mocných osob se skrytými tvářemi. Výjimka tohoto pravidla je zločinecká Viktoria Nuland která svojí neskrytou odpornou tvář Deep State nestydatě a provokativně ukazuje. Proto každou její vyhrůžku musíme brát smrtelně vážně protože nám ukazuje každý plánovaný krok a úder od Deep State.

Nulandová věděla o plánovaném atentátu na Trumpa a dva dny před atentátem prohlásila: „Putina čeká nepříjemné překvapení, pokud si myslí, že se Trump stane prezidentem Spojených států.“ Podobně se vyjádřila i těsně před útokem na Crocus City Hall v Moskvě s prohlášením: "Putina čeká nepříjemné překvapení… "protože ona již věděla o naplánovaném teroristickém útoku na Crocus City Hall v Moskvě který se uskutečnil 22. března 2024 a po kterém zemřelo 144 lidí a 285 jich bylo zraněno.

nuland
 

Průměrný počet slepic: 4.2 (78 hlasů)
Trvalý odkaz

Senior dostane přidáno méně

než činí výše inflace, ale koupí

si za svůj důchod více.“

Miloš Vystrčil

 

Další z plejády mouder, jimiž nás oblažil tchajwanský myslitel Miloš Vystrčil.

Začínám mít pocit, že v pětikoalici rozjeli nějakou interní soutěž o to, kdo řekne větší blbost. A Miloš se rozhodl urvat zlato.

Myslíte, že by se někdo v Senátu mohl ujmout role ekonomického lektora a vysvětlit panu předsedovi pojmy reálný důchod a reálná mzda?

Protože, když důchody rostou pomaleji než inflace, tak si toho senioři (a invalidní důchodci - na které bychom neměli zapomínat) opravu víc nekoupí…

(FB J. Rajchla)

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (90 hlasů)
Trvalý odkaz

“kdo by to řekl, že nad Trumpovým pravým uchem bude dnes tolik “otazníků”?    viz foto:

economist a trumpovo ucho


 

Průměrný počet slepic: 3.5 (40 hlasů)
Trvalý odkaz

28. července 1914 vyhlásilo Rakousko - Uhersko válku Srbsku, Je tomu 110 let.

Červenec letos i tehdy má podobu v několika dalších závažných událostech.

Atentát u města Butler v americkém státě Pensylvánie a atentát na následníka trůnu v Sarajevu.

Příprava obyvatelstva na válku teď stejně jako tehdy.

Generálové jsou stále aktivnější.

Co dalšího se ještě bude opakovat?

Vidlák se možná trefit tím co dnes napsal, ale modleme se, aby se netrefil. Vše co napsal se stát může, ale doufejme, že se to nestane.

Viktor Orbán je v této době asi jedním z mála lidí, který může pro lidi v EU něco udělat v takovém rozsahu, aby Vidlákovi jeho odhad nevyšel. Orbán je jediný, jehož slovo může mít takovou váhu. Nikdo další mu zpočátku nepomůže. Nikdo další z EU na to nemá. Nikdo nemá tak silné slovo. Snad později. Z našinců, co mají moc a jsou momentálně u vesla určitě nikdo. Ti asi vůbec netuší, co páchají.

 Tak doufejme a držme panu Orbánovi palce. Snad ho potentáti z Bruselu nestihnout zablokovat i když o to intenzivně usilují. A my? Hlavně nezapomínejme, aspoň do příštích dvojích voleb.

Průměrný počet slepic: 4.8 (69 hlasů)
Trvalý odkaz

Americká média v úterý večer začala šířit informaci, že Írán prý vydal rozkaz k atentátu na Donalda Trumpa, a proto jsou s okamžitou platností zpřísněna všechna bezpečnostní opatření. CNN uvedla, že zatím neexistuje spojení Thomase Matthew Crookse s Íránem, ale že jde o paralelní hrozbu pro Trumpa ze strany Íránu. Jinými slovy, nelze v této chvíli už vyloučit vůbec nic, že se Deep State pokusí jeden atentát přebít dalším atentátem.  Komentátor CNN uvedl , že prý jde zřejmě o náhodu, že zrovna ve chvíli, kdy americké tajné služby rozešlou varování, že Írán vydal pokyn k zabití Donalda Trumpa, tak že v tu samou chvíli dojde k pokusu o atentát v Butleru v Pensylvánii během předvolebního shromáždění. Jenže takové báchorce už nevěří ani Američané, kteří začali v úterý na sociálních sítích křičet, že se Deep State snaží odvést pozornost od Butleru a rozmlžit vyšetřování a především viníky a pachatele.

video z českými  titulky viz zde:
https://rumble.com/v578qml-podle-cnn-se-pr-rn-sna-provst-atentt-na-donalda-trumpa-ve-stejn-chvli-jako-.html

Je totiž naprosto jisté, že toto nebyl poslední pokus o atentát na Trumpa a další budou následovat. A samozřejmě, že pro tento scénář je potřeba v amerických médiích připravit podhoubí, aby se Američané nedivili, až k tomu dojde, aby média mohla říct, vidíte, my jsme vám to říkali dopředu, že Írán chce Trumpa zabít. Jelikož CNN vyjela tuto informaci a začala ji šířit všechna americká média, máme opravdu o Trumpa velké obavy. Je to mnohem větší a rozsáhlé spiknutí, než si on sám možná uvědomuje, protože Deep State už podle všeho má připravený plán na válku proti Íránu, ale k tomu potřebuje casus belli, tedy záminku pro válku, a tou může být jenom strašlivý čin Íránu proti USA, jako je právě vražda bývalého prezidenta.

celý článek zde:
https://aeronet.news/donald-trump-pry-celi-pokusu-o-atentat-narizeny-z-iranu-je-to-tady-a-znovu-doslo-na-predikci-aeronetu-deep-state-se-snazi-rozmlzit-pozadi-neuspesneho-atentatu-v-butleru/

Průměrný počet slepic: 3.7 (51 hlas)

Metody agrese ze strany USA vůči nezávislým zemím se mění, ale účel zůstává stejný: podmanit si nezávislé země a použít je v zájmu amerických korporací, elit a vlád. Když se národy brání nadvládě USA a trvají na nezávislosti, cílem agresora se stává zabránit jim v úspěchu jakýmikoli metodami, nevyjímaje přímou vojenskou agresi.
 

Průměrný počet slepic: 4.1 (44 hlasů)
Trvalý odkaz

Europoslanci hnutí ANO se zdrželi hlasování o podpoře Ukrajiny. Turek s Konečnou byli proti

Všichni europoslanci hnutí ANO se zdrželi středečního hlasování o pomoci Ukrajině. Filip Turek z Přísahy a Motoristů hlasoval proti, jeho kolegyně Nikola Bartušek se zdržela. Europoslanci ODS, TOP 09, STAN a Pirátů Ukrajinu podpořili. Vyplývá to z výsledků hlasování, které jsou dostupné na webu Evropského parlamentu.

Ze 679 přítomných europoslanců hlasovalo pro trvalou pomoc Ukrajině 495 z přítomných. Takto se vyjádřil například Alexandr Vondra (ODS), Danuše Nerudová (STAN), Luděk Niedermayer (TOP 09) či Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL).

Na 47 europoslanců se hlasování zdrželo. Mezi ně patří jednička hnutí ANO Klára Dostálová, Jaroslava Pokorná Jermanová, Jana Nagyová nebo Jaroslav Bžoch, vyplývá z výsledků hlasování zveřejněných na webu Evropského parlamentu.

Dalších 137 poslanců bylo proti trvalé podpoře Ukrajiny... Negativně se vyjádřila mimo Turka i komunistka Kateřina Konečná, Ondřej Dostál (SD-SN) či Ivan David (SPD)...   Vojtěch Bauer Seznam

 

Průměrný počet slepic: 4.1 (63 hlasů)

A jakoby to vše nestačilo zelený krvelačný šašek zase prosí o prachy, tentokrát ze svou zelenou UA delegací v Praze kde mu Fialový profesůrek samozřejmě ve všem vyhoví, ovšem na účet nás všech. Fialenko na nás české občany už dávno kašle, potvrzuje to ze svou protičeskou politikou každý den.

zebrak zelensky

Průměrný počet slepic: 3.8 (65 hlasů)

Alexandr Vondra (ODS), Danuše Nerudová (STAN), Luděk Niedermayer (TOP 09) či Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL). od těch se nedá čekat nic jiného.

Horší je, že kromě těch od nás tam poslancuje  ještě 491 dalších, co takhle uvažují. 

S tím něco udělat, to je tedy oříšek, spíš ,,pořádnej a tvrdej vořech."

Dá se to vůbec?

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)

štýlko od krumpáče a mydlit po rypácích

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)

Po boku ruských sil na Ukrajině bojují stovky Němců!

"Jejich přesný počet není znám," tvrdí německé bezpečnostní služby. Německé úřady odhalily, že mnoho německých občanů se připojilo k ruským silám bojujícím na Ukrajině. 

Zdá se však, že o těchto bojovnících mají v Německu omezené informace a právní situace pro jejich stíhání v Německu zůstává nejasná.

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

Tak to už by byl opravdu bizár, kdyby se Němci (byť počet není znám) připojili k ruským silám. Všichni proti všem.

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)

Viděl jsem takové Němce tady v Egerlandu na penzionu a v hospodě. Furt mi na nich neseděl něco. Když se pak ti kluci a holky kolem 30 věku připili, ejhle! Zazněla konečně ruština, rodný jazyk z Berlína! Pasy měli německé. 

Škoda, že Fialskyj Bojující nedává více signálů o českých občanech bojujících v Ukrarusku. Věřím, že zástupy vysokoškolských vlajkonošů žlutomodré vlajky okupantů by se s radostí zúčastnily bojů za evropské hodnoty a žlutomodrou Prahu na březích Dněpru. Ale jejich pomníčky budou  bezejmenné stejně jako ten šutr před FF KU . Vrahům Mašínům se udělují metály a učí jejich jména ve školách. Jejich oběti mají také místo v učebnicích? Nebyli oběti teroristy Davida K. ruští uprchlíci před Putinem i Zelenskym? 

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

za měsíc lhát, že hlasoval proti UA 

Průměrný počet slepic: 4.3 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Informuje o tom agentura Reuters s odvoláním na návrh federálního rozpočtu, který má redakční tým k dispozici. V souladu s tím se německá pomoc Ukrajině sníží na polovinu – z přibližně 8 miliard eur v roce 2024 na 4 miliardy eur v roce 2025.

A k tomu nastoupí pravděpodobně Trump...

Ale Fialová vlády neuhne!

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (21 hlas)
Trvalý odkaz

dnes uctívají Banderovce.

Průměrný počet slepic: 4.8 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

Arestovič ve videu vysvětlil, co Viktor Orbán pouze napsal v tajném dopisu šéfovi Evropské rady a německý Bild se k textu dostal a je oheň na střeše! Orbán v dopise píše o mírových plánech Trumpa a Putina! A Syrský prý už spřádá se Zalužným kapitulaci!

Maďarský premiér se doslova rozhodl, že vezme klacek a začne píchat do vosího hnízda přímo v Bruselu, a to rovnou v Evropské radě. Viktor Orbán totiž podle exkluzivních informací německého Bildu napsal a poslal šéfovi Evropské rady Charlesu Michelovi privátní dopis, ve kterém ho informuje o svých schůzkách s vysokými představiteli Ukrajiny, Ruska, Turecka, Číny a rovněž o schůzce s Donaldem Trumpem.

Orbán v dopisu apeluje na šéfa Evropské rady, že se blíží změna americké zahraniční politiky a Donald Trump mu prý sdělil, že Evropská unie bude muset začít platit za existenci NATO, ale Trump chce podle Orbána donutit členy NATO, aby převzali veškeré náklady spojené s bezpečnostní Ukrajiny po konci války na Ukrajině, kterou Trump prý osobně ukončí. A co je hlavní, podle Bildu prý Orbán v dopise varuje, že v blízké době se chystá velké zintenzivnění bojů na Ukrajině, a že míru se dá dosáhnout bez další hromady mrtvol!

O detailech tohoto zintenzivnění právě v posledním videu hovořil bývalý Zelenského poradce pro národní bezpečnost Alexej Arestovič. Podle jeho interních informací již existuje na obou stranách konfliktu plán na ukončení války a na mírové rozhovory, ale svým občanům a svým lidem se budou muset tyto rozhovory předložit pouze takovým způsobem, aby to nebylo vnímáno jako kapitulace na jedné straně, a ani jako nesplnění ambiciózních cílů SVO na straně druhé.

video s českými titulky zde: 
https://rumble.com/v57bho4-alexej-arestovi-potvrdil-informace-viktora-orbna-a-nmeckho-bildu-o-plnu-na-.html

celý článek zde: 
https://aeronet.news/mir-na-ukrajine-dosazeny-novou-hromadou-mrtvol-uz-na-podzim-arestovic-ve-videu-vysvetlil-co-viktor-orban-pouze-napsal-v-tajnem-dopisu-sefovi-evropske-rady-a-nemecky-bild-se-k-textu-dostal/

Průměrný počet slepic: 3.8 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Teroristé z Azova se zúčastnili prohlídky koncentračního tábora Osvětim

Přišli se podívat, jak to dělat nebo kde skončí? A navíc s trikem s Hitlerovým citátem: "Kde jsme my, není místo pro nikoho jiného"

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)

Metr pod zemí je ho dost!

Průměrný počet slepic: 4.6 (16 hlasů)

ostatky po těch milionech mrtvých ??

Průměrný počet slepic: 3.6 (9 hlasů)

To není zrovna inteligentní citát od Hitlera. Tak na úrovni fracka na pískovišti. No, žádný lumen to nebyl. 

Průměrný počet slepic: 3.3 (8 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

skoro celou Evropu i s kusem Asie

Průměrný počet slepic: 4.7 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Omlouvám se za tapetu ale tohle mi přišlo meilem a bez zdroje. Dávám tedy v plén a nechám na každém ať úsudek si sám utvoří

Zakázané informace

SUDEŤÁCI UDRŽÍ U MOCI koalici - Komentář od: JUDr. Klára Samková👇:

☝️Korespondenční volba je o občanství pro Sudeťáky, na následné vydávání majetku.

👉Co zatím nikdo nahlas neřekne a sdělovací veřejná mašinerie nás schválně krmí zástupnými problémy pro odvedení pozornosti. Korespondenční volba – co přinese a o čem se zatím mlčí. 👇👇👇

👉Rozhodnou o udržení Fialové vlády u moci Sudeťáci?

Právní rozbor Kláry Samkové v plném znění: 👇👇👇

👉V zásadě restituce dosáhl pouze jeden právní subjekt, a to subjekt s mezinárodně-právní subjektivitou, totiž Římskokatolická církev.

Nyní se nám objevuje na stole další osoba požívající mezinárodně-právní subjektivity, totiž Lichtenštejnské knížectví. Ani těm Schwarzenbergům, tedy hlubocké větvi, se majetek nevrátil, i když jim byl odňat na základě totálně právně absurdního „Lex Schwarzenberg.“ Neměli mezinárodně-právní subjektivitu, tak měli po ptákách.

☝️Pro to, aby se mohlo jednat o lichtenštejnských restitucích, je ale nutno se vypořádat s tím občanstvím, které se, jak vidno dnes, v roce 1991 coby podmínka utilitaristicky schválilo v rámci zákona č. 87/1991 Sb. o mimosoudních rehabilitacích – velké restituci. Tehdy podmínka občanství byla žádoucí, dnes je nežádoucí.

👉Možná si řeknete, že je to nesmysl: se 108+1 jde přece lehce prosadit „lex antischwarzenberg“, který můžeme nazvat „lex Lichtenštejn“, nač se tedy párat s nějakým občanstvím?

☝️Nu a teď to přijde: 👉JESTLIŽE dostanou občanství Lichtenštejnové, dostanou je zpět všichni bývalí sudetští Němci. Sorry jako, ale jejich vítačky Velkého Vůdce (a volební výsledky Henleinovy strany) jsou zdokumentovány příliš dobře, než abych byla ochotná souhlasit s udělováním občanství potomkům vlastizrádců.

👉JESTLIŽE budou mít bývalí obyvatelé bývalého pohraničí české občanství, kdo zabrání (však Posselt si na tom vybudoval kariéru, a nejen on…) restitucím sudetoněmeckého majetku, anebo jeho tučným náhradám?

👉Omlouvám se, vážení čtenáři, ale otázka udělování občanství se vztahuje k Sudetským Němcům a jejich potomkům – nikoliv k emigrantům po roce 1968, jak je obecně prezentováno. To je prostě false flag…

Důsledky tohoto vývoje, jehož reálnou možnost vám zde předestírám, jsou několikeré:

👉Či ještě jinak:

👉v ČR budou restituovat co do objemu prioritně nečeské subjekty, český ekonomický element bude potlačen ještě více než je nyní. Česká ekonomika bude, dle mého odhadu, méně v českých rukou než v 19. století. 👉Výsledkem může být naprostý finanční kolaps státu. Poté, co vlastně vůbec nevíme, kolik dlužíme a za kolik ručíme v rámci války na Ukrajině, bude tato rána poslední ranou k možnosti nazývat Českou republiku ekonomickou entitou.

☝️Čeká nás Argentina, v jejímž rámci se rozebere to, co by snad ještě zbylo. Sice tvrdím, že velká část německého majetku nebude způsobilá k fyzickému vydání, avšak jedna část zcela rozhodně způsobilá bude: totiž rodinné domy… Ty mají konkrétního fyzického majitele – českého, pochopitelně.

👉Vydání nemovitého majetku tohoto charakteru nebude – při přijetí příslušného zákona – bránit vlastně vůbec nic.

☝️Na konci mi dovolte osobní poznámku: je mi celkem jasné, že tato moje úvaha je naprosto za hranicí snesitelnosti tolerance všech těch kumpánů, kteří jsou nyní u moci.

☝️A zde se nacházejí dvě možnosti: buď mě začnou stíhat pro šíření poplašné zprávy či spáchání nějakého podobného trestného činu… ovšem pak výše nastíněný scénář nemohou realizovat…

Tedy realizovat jej samozřejmě mohou, ale bude zřejmé, že moje odsouzení bude protiprávní a v rozporu s realitou, anebo si tu realizaci ještě alespoň chvíli rozmyslí a nám se to přece jen podaří nějak ustát.

👉Pokud tento článek, poslouží byť jen k minimálnímu oddálení bezbřehého udělování českého občanství a „restitucí na xicht“, splní svůj účel.

👉Pokud k tomu URNA, či kdo má dnes ty protirežimní živly na starosti, potřebuje vůči mně nějakou akci, prosím, nechť slušně zazvoní. Přijdu jim otevřít. Při vyrážení dveří by si mohli namoci rámě, které by následně mohli případně i potřebovat pro svou vlastní obranu… protože znáte to… ☝️když chodili pro Židy, mlčel jsem… 👉když chodili pro … 👉no dál je to notorieta.

Jen dnes, dle mého názoru a zachycených signálů, je možno ještě přidat jedno „kdy jsem mlčel“… když přišli pro kolegy příslušníků.

Tak se všichni držte… 🙏

P.S. Omlouvám se, že je to tak dlouhý, ale víc už historii zkrátit neumím…(Autorkou je advokátka, která jako poslankyně byla u tvorby právních předpisů o restitucích a o části privatizací. Pamětníci jsou velmi cenní lidé).👇👇👇

☝️Z toho plyne závěr: 👉👉Korespondenční volba není o tom, aby mohli volit čeští emigranti případně jejich potomci.

Korespondenční volba je o občanství pro Sudeťáky na následné vydávání majetku. Historie hovoří o mnoha „zmizení“ států, říší, národů…

Zkráceně řečeno: Važ si toho, jsi svědkem likvidace České republiky a českého národa. Zatím to byla jen ekonomická likvidace, přichází likvidace státu.

☝️Jinak: HISTORIE SE OPAKUJE:

Není to jen fráze. Je to holá pravda. Když se člověk učí ze svých chyb, může se posunout ve svém vývoji dále. Pokud nevidí vlastní chyby a hledá je jinde, pokud na sobě nepracuje, pak se mu zjevují stále dokola podobné problémy.

Naráží na překážky, které musí opakovaně zdolávat. Pokud se jim vyhýbá, zavírá před nimi oči nebo pro nezájem vůbec nevnímá, co se kolem něj děje, musí ten krok opakovat. Život je už takový. Stejné je to se společností, jen ve větším…

P.S.p.s.: Budou se vracet domy v pohraničí, to bude srandy…😎

Anebo kdo to bude platit těm odsunutým Němců, noví majitelé?

A tečka závěrem: V klidu nadávej na Rusko a Putina a nevšímej si co se děje na tvém dvorku...ale až se probereš, bude už pozdě…😞

Klára Samková

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (24 hlasů)

Nejen že vydání rodinných domů nevěřím, ale ani pozemků a nemovitostí. Nejsou tak hloupí jako ti, kterým je tahle obava o bydlení předkládána. Mimo to je takové vypořádání voličům Pentaklanu lhostejné. Jejich chalupy v Sudetech dostanou výjimku. Ale stejně jako u Církevních reparací bude vše vyplaceno do posledního feniku novým občanům Čezka. Za 20 let bude zaplaceno. 

Československo dokázalo zaplatit přes 50% rearací Rakousko-Uherska! Zaplatíme si zvesela nejen Kalouskovo Církevní reparace, ale i Fialovo Henleinovské reparace. A pak třeba i ty Ukraruské za juntu z Kyjeva.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

nacismu v ČR trestná ? Co pár těch azováků vysvlíknout a nafotit tetování ?

Průměrný počet slepic: 3.9 (13 hlasů)