Pár postřehů, které s ničím nesouvisejí

Autor

Tak nám skončilo mistrovství světa v hokeji. Národ se nám krásně semknul, v hubených letech, které prožíváme, to byl krásný osvěžující moment. V poslední době naše země zrovna neprožívá skvělé časy a tak vlastně není divu, že toto mistrovství bylo asi nejvíc politické za dlouhá léta. Kdo si neudělal fotku ze stadionu, jako by nebyl. Především vládní politici tam byli jako doma. Sice museli snášet pískot publika, kdykoliv se na ně zaměřila kamera, ale to na stranickém fejsbůku nikdo neuvidí.

Bohužel pro všechny, nejlepší byl náš generálprezident PePa, který si celé to sportovní vítězství pro sebe zprivatizoval nejlépe. Hezky přišel slavit s kluky do šatny, pronesl jim tam pár státnických ponaučení, udělal si několik hezkých fotek do sbírky k létání na větroni, jízdě na motorce, střílení z pušky… teď k tomu má i medaili z hokeje. K Putinově formátu mu chybí jediné – jízda na medvědovi.

Nejlépe hodnocený komentář, který jsem bezprostředně po výhře zaznamenal, byl, že jednoho Fialy jsme se už zbavili a za čtrnáct dní se ve volbách zbavíme druhého.

Vzhledem k tomu, že se na stadionu prezentovali především Petr, Svetr a Dozimetr… a s nimi i Andrej Babiš, přemýšlím, jestli nemají společného víc, než je zdrávo. Ale to je samozřejmě zcela hloupá úvaha, která se vůbec nezakládá na pravdě a to, že hnutí ANO neochvějně stojí za Ukrajinou, odhodlaně bojuje proti ruskému agresorovi, je pro pevné ukotvení v západních strukturách a považuje za základ naší bezpečnosti NATO, to je jen politická náhoda.

Stejná náhoda bude i to, že Ukrajinci vyřadili Rusům radar včasné výstrahy, který vůbec nemíří na Ukrajinu, ale ausgerechnet na jih a dobře viděl především na Írán a celý blízký východ. Asi někdo nechce, aby byl Írán včas varován, až z Izraele něco poletí, aby to Peršanům zničilo něco důležitého… Takhle vypadají světové války. Jedni zničí něco, co není vůbec zaměřené proti nim, aby to nepomohlo proti někomu úplně jinému. Alespoň víme, že ukrajinský hlavní štáb sídlí v Pentagonu… a sídlil tam už deset let před válkou.

Ale zpět k nám domů…

Už před mistrovstvím v hokeji jsme se dozvěděli, že Seznam má problémy. Jeho zprávy čte pořád méně lidí, což se projevuje i poklesem klikání na reklamy a není to žádný malý pokles. Za rok jde asi o třetinu. Inu, lidi nejsou blbí a pokud se propaganda rozchází s realitou, je stále dražší a náročnější ji udržet v provozu. Go woke, go broke.

Sešup bude nyní dotvořen v podstatě nezaviněnou formou. Seznam si založil blogosféru, kde píší samí uvědomělí mladí liberálové. Sice neumějí pravopis, ale jsou hodnotově dokonale ukotveni. Jistý Petr Šoustal byl dokonce ukotven tak moc, že zemědělce s hnojem považoval za burany, za slabinu českého fotbalu považoval fanoušky, radil hokejovým trenérům, ať vyhodí Gudase a před vítězným zápasem napsal článek, že Češi proti Švýcarům prohrají, protože Pastrňák nemá formu.

Aktivní blbec je horší než třídní nepřítel a i když nemá s redakcí Seznamu nic společného, jeho výroky oblétly republiku a hráči mu začali posílat fotky svých medailí s přáním, ať jde do (Vondrovy) Brusele i s celým Seznamem. Sice se pak opravovali, že Šoustal není součástí Seznamu, ale to už bylo pozdě. Národ si už myslí, že Lukačevič platí jakéhosi Šoustala, aby haněl hokej, sport i náš národ všeobecně. Good luck, Sezname. Vaši sestupnou trajektorii budu sledovat a dívat se, jak mně čtenost narůstá a vám klesá. Nijak mi radost nekalí vědomí, že sám Šoustal na své imbecilitě slušně vydělal.

Pamatuju, jak šel kdysi prezidentský kandidát Drahoš na hokejové utkání v Třinci v naději, že mu to proti Zemanovi pomůže. Celý stadion tenkrát skandoval: „Želé, želé, jdi už do prdele.“ Teď to při zápasech vypadalo dost podobně s Fialou a ostatními pětikoaličníky. Proto tak nějak očekávám, že i eurovolby budou vypadat podobně. Tenkrát nebyla mediální masáž nic platná a alternativní média byla v plenkách. Dneska jsme už úplně jinde.

A na závěr… máme výročí atentátu na Reinharda Heydricha. Vražda na tyranu není zločinem. Ale bacha, oni už dneska dělají tyrana i z toho, který legitimně vyhrál volby a složil většinovou vládu. I takový „tyran“ už je dnes hoden odstřelu. Že, Koláři mladší? Navíc, dneska se už země neokupuje pomocí bodáků, ale pomocí neziskovek. To jen burani Rusové posílají na Ukrajinu vojáky. Civilizovaný člověk, naplněný pravdou a láskou, zásadně jen posílá prachy a posiluje tam občanskou společnost vytvářením páté kolony. Třeba jako v Gruzii… tam se to teď sice úplně nepovedlo, ale není všem dnům konec. Ještě existuje mnoho dalších stupňů… ještě se to dá dělat jako v Libyi nebo Sýrii. Je to levné, účinné a zamlží se rozdíl mezi zlem a dobrem tak moc, že třeba já osobně morální kategorie v politice raději vůbec nezkoumám. Analyzuju už jen, kdo vyhraje a kdo prohraje a maximálně jsem schopen rozlišit menší zlo od většího. Někdy ani to ne…

Eurovolby za čtrnáct dní budou referendem o vládě a referendem o míru. Bude tomu tak všude v Evropě. Budou soubojem mezi národním a nadnárodním. Soubojem mezi liberalismem třetí světové války nebo konzervativním (a trapným) mírem. Budou soubojem mezi Evropou jakožto dekadentním, sluníčkovým a duhovým impériem a mezi Evropou jakožto společenstvím rovnoprávných států, kteří se sdružují kvůli výhodám a pokud převáží nevýhody, sdružovat se přestanou.

Vybírejte dobře. Naposled je to bez cinknutých korespondenčních hlasů. Naposled je to spočítané pěkně ručně před zraky komise složené z mnoha členů z mnoha stran. Naposled v tom ještě nefiguruje inkvizitor Foltýn, naposled v tom nefugurují evropské regulace od Jourové… zatím do toho zasahují jen blbečci jako je Cemper a jemu podobní. Snažme se co nejvíc, aby tyto volby nebyly jen posunem, ale byly skutečným průlomem.

Dodám své obligátní: dumejte, dumejte.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (400 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

zelene okno

Průměrný počet slepic: 4.2 (21 hlas)

Vidlák: ...Stejná náhoda bude i to, že Ukrajinci vyřadili Rusům radar včasné výstrahy, který vůbec nemíří na Ukrajinu, ale ausgerechnet na jih a dobře viděl především na Írán a celý blízký východ. Asi někdo nechce, aby byl Írán včas varován, až z Izraele něco poletí, aby to Peršanům zničilo něco důležitého… Takhle vypadají světové války. Jedni zničí něco, co není vůbec zaměřené proti nim, aby to nepomohlo proti někomu úplně jinému. Alespoň víme, že ukrajinský hlavní štáb sídlí v Pentagonu… a sídlil tam už deset let před válkou....

Máš správný postřeh Danieli. Ten stejný postřeh vyjádřil i Viktor Orbán na maďarském rádiu viz zde:

Ukrajinský útok na zahorizontální radar včasného varování ruské strategické obrany v Armaviru je potvrzením slov Viktora Orbána na maďarském rádiu, že Evropa se chystá na válku s Ruskem! Podle Orbána se opakují procesy a narativy, které nakonec vedly k oběma světovým válkám! Útok na vysílač v Gliwicích začal II. sv. válku a teď útok na ruský vysílač v Armaviru začne tu třetí?

Podrobně zde:  

https://aeronet.news/ukrajinsky-utok-na-zahorizontalni-radar-vcasneho-varovani-ruske-strategicke-obrany-v-armaviru-je-potvrzenim-slov-viktora-orbana-na-madarskem-radiu-ze-evropa-se-chysta-na-valku-s-ruskem/

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (83 hlasů)

"...Bohužel pro všechny, nejlepší byl náš generálprezident PePa, který si celé to sportovní vítězství pro sebe zprivatizoval nejlépe. Hezky přišel slavit s kluky do šatny, pronesl jim tam pár státnických ponaučení, udělal si několik hezkých fotek do sbírky k létání na větroni, jízdě na motorce, střílení z pušky… teď k tomu má i medaili z hokeje..."

Škoda, že si to nenamířil přes led a nenamlel si do své sbírky šikovností i hubu... 

Petr, Svetr, Dozimetr… 👍  😁

Průměrný počet slepic: 4.7 (119 hlasů)

že se nenechal nazout do bruslí a nevyrazil s gratulací na led, debil

Průměrný počet slepic: 4.7 (80 hlasů)

Pokud jste si toho nevšimli, tak PePa 107 byl školen a cvičen podle stejných učebnic a metodik, jako Putin. Tudíž jede jak přes kopírák, jen v rozsahu přímo úměrném velikosti státu. A na medvědu zatím nejel ze dvou hlavních důvodů: 1) medvědi v Jelením příkopu byli už dávno zrušeni a odesláni do ZOO; 2) medvědy ze Slovenska nelze pro naši vládní politiku pro tyto účely zorganizovat.

A pak je tu třetí důvod -z protestního řevu zelených a jiných eko-bio aktivistů a ochránců zviřátek by PePa 107 i medvěd utrpěli trvalé následky počínaje trvalou hluchotou a psychickým traumatem/infarktem konče.

Co se týká ANO, stále více se etabluje jako šesté kolo pětikolky. Ve volbách se tedy musíme postarat, aby se z pětikolky nestala Tatra 6x6, která by nás rozdrtila v duchu starého popěvku "...na přechodu pro chodce Tatra drtí důchodce...."

 

Průměrný počet slepic: 5 (41 hlas)

mám z Pitěru na tričku

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

...Agenta Pávka už mohou volit jedině mladí a blbí, tvrdí Vidlák

Někdy našeho prezidenta podezírám, že ta jeho stosedmička je společné IQ manželů...“

27. května 2024v 👉 @cz24news

(Prvnizpravy.cz.)

 

 

Průměrný počet slepic: 5 (34 hlasů)

jmění manželů

Průměrný počet slepic: 5 (13 hlasů)

hlavy Gabčíka a Kubiše naložené v lihu a lebky pěti dalších parašutistů k krypty pravoslavného chrámu v Resslově ulici. V dubnu 1945 byly odvezeny z Ústavu soudního lékařství v Praze neznámo kam..

Myslím si, že je třeba na tomto urychleně zapracovat..

Kupodivu o tom psali i na Seznamu

Průměrný počet slepic: 4.6 (56 hlasů)

Blbost, správně je PePa a chameleon.

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

zlute okno

Průměrný počet slepic: 4.2 (31 hlas)
Trvalý odkaz

Eva Vlaardingerbroek 27. dubna 2024

Ahoj, Maďarsko. Ahoj, Budapešti. Ahoj, milí Evropané a američtí přátelé. Moc vám děkuji za pozvání. Dovolte mi, abych na chvíli přeskočila formality a vrhla se rovnou na téma, které není tak veselé, ale je velmi, velmi potřebné ho probrat. Dovolte mi, abych vás provedla uplynulými sedmi dny v Evropě.

Tento týden byly ve Stockholmu za bílého dne na ulici pobodány tři starší ženy ve věku kolem 70 let. V Londýně byli během pouhých 42 hodin pobodáni čtyři lidé. V Paříži vyšly do ulic stovky afghánských migrantů, aby se vzbouřily. A - také ve Francii byl do základů vypálen další kostel. A to je, dámy a pánové, jen několik incidentů, ke kterým došlo na našem krásném kontinentu během pouhých několika dní. Ale všichni víme, že tyto incidenty už nejsou incidenty. Jestli je něco jisté, pak to, že víme a naše vlády také vědí, že existuje souvislost mezi masovou migrací a kriminalitou.

V nizozemském městě Dordrecht se nedávno stalo něco zajímavého. Oznámili, a to je malé město v Nizozemsku, v mé rodné zemi, že v tomto městečku bude umístěno nové azylové centrum. A co udělalo město? Řekli: Nabídneme občanům, kteří žijí v blízkosti tohoto centra, tisíc eur, aby přijali dodatečná bezpečnostní opatření. Naše nová realita v Evropě se skládá z častých znásilnění, pobodání, zabití, vražd, střelby, dokonce i uřezávání hlav. Ale dovolte mi, abych se vyjádřila jasně k jedné věci. Dříve se to nestávalo. Je to nově importovaný problém.

Samuel P. Huntington to předpověděl již před více než 25 lety, když napsal, cituji: V novém světě masové migrace nebude nejrozšířenější, nejdůležitější a nejnebezpečnější konflikt mezi společenskými třídami. Nebudou mezi bohatými a chudými. Budou mezi národy patřícími k různým kulturním etnikám. Kmenové války a etnické konflikty budou probíhat uvnitř civilizací. No, panečku, měl pravdu? A nejhorší na tom je, že nám to jako společnosti zřejmě začíná být lhostejné. Když rukou přistěhovalce zemře další bílý chlapec nebo bílá dívka, možná zavrtíme hlavou, možná si povzdechneme, možná se na minutu nebo dvě i rozzlobíme, ale pak si žijeme dál. Myslíme na rodinu a modlíme se za ni, ale nikdy se nic nezmění.

Dámy a pánové, co to o nás vypovídá? Je to reakce společnosti, která se již vzdala, společnosti, která se již smířila s porážkou. Ale je to pravda? Vzdali jsme se? Opravdu přijímáme novou realitu, kterou pro nás naši globalističtí vůdci chystají? Jedno vím jistě, a to, že pokud se nic nezmění, pokud nezačneme vážně bojovat za náš kontinent, za naše náboženství, za naše lidi, za naše země, pak se tato doba, v níž žijeme, zapíše do dějin jako ta, v níž se západní národy už nemusely nechat napadat nepřátelskými armádami, aby byly dobyty. Tato doba pak vejde do dějin jako období, v němž byl útočník aktivně pozván zkorumpovanou elitou. A nejenže tato zkorumpovaná elita pozvala nepřítele, ale nechala za to zaplatit i původní obyvatelstvo.

Vidí to každý, kdo má oči. Původní, bílé, křesťanské, evropské obyvatelstvo je nahrazováno stále rychlejším tempem. Dovolte mi, abych vám to doložila několika statistikami z mé rodné země. Vezměme si hlavní město Amsterdam. Amsterdam v současnosti tvoří 56 % migrantů. Haag, 58 % migrantů. Rotterdam, téměř 60 % migrantů. Většina těchto přistěhovalců samozřejmě pochází z nekřesťanských, nezápadních, afrických a blízkovýchodních zemí. Závěrem lze říci, že ve většině našich měst je již nyní nizozemské obyvatelstvo přečísleno. Ale podívejme se dál. Londýn, 54 % přistěhovalců. Opět závěr, původní obyvatelstvo je v menšině. Brusel, to mě šokovalo, 70 % migrantů. Závěr, původní obyvatelstvo je v naprosté menšině. Ostatní Evropané budou samozřejmě brzy následovat, pokud se tak již nestalo.

Zde vyvodím zakázaný závěr. Teorie velké výměny už není teorií, je to realita. Zajímavé na nahrazování je, že establishment jeho existenci buď popře, nebo když ji připustí, řekne, že je dobře, že původní evropská populace už brzy nebude na vlastním kontinentu většinou. Nizozemská národní ostuda a přezdívaný klimatický papež Frantz Timmermans už v roce 2015 prohlásil, že rozmanitost je osudem lidstva a že Evropa bude rozmanitá.

A samozřejmě už asi všichni víme, co se slovem rozmanitost myslí. Znamená to méně bílých lidí, méně vás. Představte si to v nějaké asijské nebo africké zemi. Představte si, jak se jejich představitelé radují z toho, že jejich lidé už brzy nebudou ve své zemi většinou. Naprosto nemyslitelné, nepředstavitelné. Neuvěřitelné. Tak co je proboha špatně s našimi vůdci? Základní myšlenka toho, co říkají, je vždy stejná. Náš establishment tvrdí, že běloši jsou zlí a že Naše historie se nějak zásadně liší od historie ostatních. Vědomě či nevědomě nasáli lži a protibělošská dogmata neomarxistické kritické rasové teorie.

Právě to se vám, maďarskému lidu, suverénnímu národu, snaží totalitáři v Bruselu vnutit, abyste přijali imigranty, přestože obyvatelstvo řeklo ne a vláda také. Ale nenechte se mýlit, většina Nizozemců si to také nepřála. Stejně tak jako Brusel nutí Maďarsko přijímat tyto imigranty, dělá nyní totéž i v těch nejmenších městech v Nizozemsku. Žádná část nesmí zůstat nizozemská v tradičním slova smyslu. Žádná část Evropy nesmí zůstat evropská. Není těžké pochopit proč. Pokud bude na některých místech stále existovat stará Evropa, lidé budou moci porovnávat novou Evropu se starou a vězte, že budou dávat přednost té staré. Proto eurokraté tak nenávidí Maďarsko.

A jejich poselství je jasné. Náš způsob života, naše křesťanské náboženství, naše národy, ty musí bez výjimky pryč. Jejich vizí budoucnosti je neoliberální, k nepoznání se měnící Evropa, kde se každé město stane podobným Bruselu. Ošklivé, špinavé, nebezpečné, s nulovou sociální soudržností, kde se neustále staví a zdá se, že se nikdy, nikdy nedostaví. A i když se dostaví, konečný výsledek je ošklivý nebo nějak jiný než to, s čím se začalo. Co nám zůstane? Trvalý stav izolace, zmatku a dezorientace. Dámy a pánové, vítejte v Novém světovém řádu.

Jaká je tedy protilátka? Silná křesťanská Evropa suverénních národních států. Proto musíme otevřeně odmítnout lež, že nacionalismus způsobuje válku. Není to nacionalismus nebo národní suverenita, co způsobuje válku. Je to expanzionismus. Kde ho dnes v Evropě najdeme? Na jediném místě, v Bruselu. Není legrační, jak ti samí lidé, kteří podkopávají naši národní suverenitu a dělají to rádi, dávají vše na odiv tamním eurokratům, že nám tito lidé nyní říkají, že musíme utratit miliardy a miliardy eur za národní suverenitu Ukrajiny? Je to vtip, upřímně řečeno, a je to pěkně zvrácený, drahý a nebezpečný vtip.

Při nedávném rozhovoru se mě tazatel zeptal: Nemyslíte si, že někdy zacházíte příliš daleko? Nemyslíte si, že jste někdy příliš radikální? Chvíli jsem o tom přemýšlela a řekla jsem: Ne, nemyslím si, že zacházím příliš daleko. Popravdě řečeno, dámy a pánové, myslím, že my v Evropě vůbec nezacházíme dost daleko. Myslím, že pokud se skutečně zamyslíme nad organizovaným strukturálním útokem na naši civilizaci, že neděláme dost. Neděláme dost pro to, abychom zastavili útok na naše rodiny, na náš kontinent, na naše země, na naše náboženství. Když se dozvíme o další vraždě, o dalším ubodání malého nevinného dítěte, děláme dost? Když víme, že naše národní suverenita byla v posledním více než století odevzdána Bruselu, děláme dost? Když slyšíme, že křesťanské děti v Německu nyní konvertují k islámu, aby zapadly, děláme dost? Myslím, že ne. Totalitní institut Evropské unie musí padnout. Řeknu to jasně, nevěřím v žádné její reformy. Když jsou základy vaší instituce prohnilé, a to je případ Bruselu, můžete na nich přestavět dům, jak chcete, ale stejně se rozpadne.

Takže jedinou odpovědí je, že babylonská věž musí být zničena. Dámy a pánové, jsme dcery a synové největších národů na Zemi. A musíme si položit otázku: Co se to s námi stalo? Odkud pocházíme? A co je důležitější, kam směřujeme? Naše elity nám vyhlásily válku a nyní je čas, abychom si oblékli plnou Boží zbroj, bojovali a zvítězili. Moc vám děkuji.

A kdo je sympatická Eva? / video zde:      

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (107 hlasů)

Tato zpráva je sice dost stará, ale dokumentuje úsilí sympatické Nizozemky.

Nizozemská obhájkyně zemědělců a mezinárodně uznávaná politická komentátorka Eva Vlaardingerbroeková z Amsterdamu v Nizozemsku vystoupila s hlavním projevem "Globální válka proti zemědělství: V pátek 18. srpna 2023.

Vlaardingerbroek je celosvětově známá jako jeden z klíčových hlasů obhajujících zemědělce a bojujících proti globalismu. Podle svého blogu "Resist Much, Obey Little" (Odporovat hodně, poslouchat málo) uvádí jako své poslání boj proti vymýcení svobody a základních práv.

Spolu s mnoha dalšími pomohla podnítit změny ve své rodné zemi po letech demonstrací zemědělců proti "ekologické" politice, která přímo útočí na nizozemské zemědělské podniky. Tyto akce byly slyšet po celém světě, protože tisíce nizozemských zemědělců přijely na protest s traktory do hlavního města země, což vedlo k volebnímu vítězství zemědělců a jejich příznivců.

Vlaardingerbroeková, která získala mezinárodní ohlas, upozornila na boj proti globalismu daleko za hranicemi své země, a to v Americe, Evropě i v dalších zemích se silnou zemědělskou produkcí. Po prolistování sociálních sítí i médií je zřejmé, že chápe, že tato radikální ekologická politika v Nizozemsku je jen začátkem globalizované snahy o ovládnutí dodávek potravin a těch, kteří je produkují, pod vymyšlenou záminkou ohrožení planety.

Podle R-CALF USA jsou snahy o kontrolu produkce potravin a jejich výrobců ztělesněny v globální politice a deklarovaných motivech Agendy 2030 OSN a Globálního kulatého stolu pro udržitelné hovězí maso (GRSB). R-CALF USA dlouhodobě podporuje protesty nizozemských farmářů a vybízí americké producenty skotu, aby odsoudili snahy zahnat producenty skotu na její cestu environmentálního, sociálního a správního řízení (ESG), která podle skupiny připraví producenty skotu o nezávislost, svobodu a volnost.

"Jsme vděční, že Eva přijala naše pozvání a promluvila přímo k americkým chovatelům dobytka, kteří se účastní našeho sjezdu, o potřebě udržet silnou a jednotnou frontu proti globální snaze vytlačit chovatele dobytka a další producenty hospodářských zvířat z trhu," řekl generální ředitel R-CALF USA Bill Bullard.

Průměrný počet slepic: 4.9 (88 hlasů)
Trvalý odkaz

Předminulý týden došlo k jedné významné události. Jedná se o atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, ke kterému došlo 15. května.  Tato událost byla faktologicky rozebrána téměř po jednotlivých minutách, ale velice důležité věci jsou ty, kterých si analytici, polithňupové buď vůbec nevšimli, nebo jim nepřikládají náležitou důležitost. Tak především k tomu atentátu na Fica nedošlo jen tak z ničeho nic, ten byl připravován zcela cílevědomě.

Už 10. dubna Fico prohlásil, že na Slovensku vznikla situace, která skončí vraždou nějakého politika, který hájí zájmy Slovenska a je tak proti jeho účasti ve válce s Ruskem. A přesně k tomu také došlo. Jen se ukázalo, že tím politikem, kterého se pokusili zabít, byl sám premiér Fico.
A zde je třeba nenechat zmýlit osobou samotného atentátníka. Na Západě existuje dlouhá tradice, zbavovat se lidí, kteří tak či onak nezapadají do politiky nadnárodního řízení. Připomeňme si například vraždy amerických prezidentů: Abrahama Lincolna, Johna Kennedyho...

Vždyť o jejich vraždu se postarali očividně lidé stojící nad státem, ti lidé, které nyní v souvislosti s událostmi okolo Trumpa jsou nazývány deep state - hluboký stát, se kterým prý Trump bojoval a se kterým prohrál. 
Ono je to poněkud popletené. Co je vlastně podstatou atentátu na Fica? Západní média okamžitě vypustila dva rozdílné názory.

Například ve Sky News a Financial Times se okamžitě ozvali bez jakéhokoliv slitování.: „A co jste čekali? Vždyť byl proruský. Takže není divu, že si zaslouženě vykoledoval kulku.“ A přesně ve stejném stylu se ozvala i Zuzana Čaputová, dosluhující prezidentka Slovenska, ta rovnou prohlásila: „Dostal, co si zasloužil. Kdyby se choval správně, tak by všechno bylo v pořádku. A je-li proruský, tak pryč s ním.
A naopak BBC tam okamžitě objevila ruskou stopu. Zdálo by se to nemožné, vždyť jestliže je proruský, jak o něm tvrdí, tak proč za atentátem hledat ruskou stopu?

Ale BBC si i s tím poradila, jak vysvětlit tuto ruskou nelogičnost: „Aby na Západě vyostřili situaci, Rusové klidně obětují i své vlastní lidi…
 

Tak za prvé: Fico nikdy nebyl proruský. Je to Slovák a pracuje pro zájmy svého státu, svého národa. Stejně jako je Orbán Maďarem a pracuje pro zájmy svého státu a svého národa.
A za druhé: Je nutné si povšimnout velice zajímavé posloupnosti událostí během květnových dnů. 7. května došlo k podivné události. Vybuchlo auto v koloně vezoucí korunního prince Saudské Arábie. Bylo to vyhodnoceno jako pokus o atentát na korunního prince Muhammada bin Salmána, ale hned to začali vyvracet a informačně zpochybňovat. Nu tak dobře, nechme to být, ale potom následovaly další události. Pokus o vraždu Fica. Další den v Srbsku zatkli člověka, který připravoval atentát na prezidenta Vučiče. A ještě před tím pokusem zavraždit Fica došlo k velice podivným událostem v Turecku, které souvisely s další přípravou státního převratu a atentátem na Erdogana. Celá ta podivná řada končí smrtí íránského prezidenta Raísího.
Podíváme-li se na tyto poslední události, tak uvidíme zaměření těch událostí na ty státní činitele, jejichž státní politika se nějakým způsobem neshoduje se zájmy americké státní „elity“, která by chtěla přimět tyto země k vedení války proti Rusku.
Víme, jak obojetně se chová Turecko, ale oni od něho chtějí čistě protiruskou politiku. Írán čelí USA, to také víme.
Připomeňme si to skvělé Putinovo přijetí v Saudské Arábii a Spojených arabských emirátech. Tehdy korunní princ MBS, aby se mohl setkat s Putinem, zrušil svou návštěvu Velké Británie.
A nyní Fico, který říká: „Ne, ne, Slovensko má své vlastní zájmy a nechce válčit s Ruskem. Slovensko chce budovat jiné vztahy.“ Ale kým je ve světové hierarchii států Slovensko? Jak si vůbec může dovolit z pohledu nadnárodního elit mít nějaký svůj názor? Nějaké své státní zájmy?

V této řadě atentátů zcela zapadlo prohlášení polského premiéra Tuska, který oznámil, že dostává hrozby, a že se na něj také připravuje atentát. Ale to byla očividně krycí operace této řady atentátů: „Tam se reálně střílelo, jinde se reálně připravoval atentát, tak já se ozvu také. To pomůže skrýt, kdo připravoval tyto atentáty a s jakým cílem.“ To je velice důležité.
A v tomto ohledu zcela nezaslouženě unikla pozornosti jiná událost, která nezískala informační ohlas v té vlně vyvolané pokusem o vraždu Roberta Fica, ale měla…
Jen si to vezměte. 15. května se odehrál ten atentát na Fica a ve stejný den přijal Estonský parlament zákon o zabavení ruských aktiv a jejich využití na kompenzaci škod Ukrajině. Asi se ptáte jakou tohle všechno může mít souvislost?“ Pojďme si vzpomenout, jaký stát jako první projevil nepřátelskou politiku vůči Rusku a začal dodávat zbraně Ukrajině? Který stát od roku 2022 dělal nejvíc protiruských prohlášení a podnikal nejvíc protiruských kroků? Bylo to Slovensko! Touto rolí jej pověřili, aby jako psík štěkalo. Jeho úkolem bylo prověřovat reakce Ruska. Rusko mohlo Slovensko potrestat, což bylo jeho riziko, ale pokud Slovensko potrestáno nebude, tak se stejně mohou začít chovat i další státy.
Takže Slovensko fungovalo jako jakási lokomotiva, která stále více prorážela cestu k účasti západních států ve válce proti Rusku. Slovensko něco udělalo, Rusko na to neodpovědělo a všechny ostatní státy to potom po Slovensku zopakovaly. Potom opět Slovensko něco udělalo, Rusko na to zase nezareagovalo a ostatní státy to pak začaly dělat také.
Ale najednou se k moci dostal člověk, který prohlásil, že tu jsou nějaké slovenské zájmy, a že se nehodlá podepisovat pod to, aby se Slovensko účastnilo války proti Rusku a bylo díky tomu zlikvidováno, neboť válka koalice států proti jadernému státu, by donutila Rusko použít své strategické zbraně.
A tato válka by už nebyla tak jemná a měkká jako na Ukrajině, kde se postupuje pomalu a všemožně se chrání civilní obyvatelstvo.
Rusko by už takhle nepostupovalo, protože otázka by stála: „Chceme svět, ve kterém nebude Rusko?Gosudar na to odpověděl:
Rusku je k ničemu svět, ve kterém nebude Rusko. K čemu by nám byl takový svět? Takže se budeme příslušně bránit!
No, a vystoupil Fico a řekl: „Ne, my končíme se všemi programy pomoci Ukrajině.“ Jenže z hlediska nadnárodního řídicí elita tu potřebuje mít takový stát, který bude testovat použití různých mechanizmů proti Rusku. A jakmile nastoupil Fico, tak Slovensko odmítlo hrát takovou roli, proto nadnárodní řízení (státní elita USA) urychleně potřebovalo nový testovací stát. Slovensko bylo nahrazeno Estonskem.
Různí estonští státní činitelé začali vystupovat s prohlášeními… Jednou generál řekl: „Jestliže si Rusko dovolí jen pípnout, tak ho zničíme, převálcujeme, zaútočíme na Moskvu i Petrohrad.“ Bez ohledu na to, že estonská armáda se vejde do jednoho výtahu.
Estonská premiérka Kaja Kalassová mluví o rozčlenění Ruska: „Rusko musí prohrát válku, je nutné ho rozčlenit. Musí se proměnit v řadu malých států.“ Takže místo Slovenska teď začali používat Estonsko.
A do toho zapadá i prohlášení Estonska o použití ruských aktiv na kompenzaci škod Ukrajině. Mohlo by se zdát, že těch 37 miliónů dolarů je drobnost. Jenže zde jde zase o princip! Jde o to, aby v dalším kole udělaly totéž všechny státy. A aby je k tomu přiměly odehrál se onen atentát proti Ficovi.
Je to dost složitá operace, přivést takového psychicky labilního člověka v potřebnou dobu na potřebné místo, se zbraní a tak dále.
A my velmi dobře víme, jak se takové vraždy kryjí… Například vražda Johna Kennedyho, kterou hodili na Lee Harvey Oswalda.
On sice střílel zezadu, ale ta kulka zřejmě letěla unikátní trajektorií a předehnala Kennedyho, otočila se a trefila ho zepředu tak, že mu to
ustřelilo půl hlavy. V takových případech je zřejmě možné prostě všechno.
A konkrétně zde přivedli toho člověka, vytvořili mu podmínky, aby mohl vystřelit a to nejednou. Těch otázek k Ficově ochrance je více než dost.
Jeden výstřel mohli propást, ale pět výstřelů?! Nu, to mi promiňte, to už vyvolává skutečně vážné otázky k té ochrance. A to je mimochodem ukazatel.
Tak se podívejte, Estonsko podniklo protiruskou akci, jak to dříve dělalo Slovensko, a po něm by měly stejné akce provést i ostatní státy, napřed ty ve stejné pozici jako Estonsko. A aby se tyto státy nijak nezpěčovaly a nepokoušely se získat něco pro sebe, tak jim předvedli ten atentát proti Ficovi.

V jednom dni se odehrály tyto dvě události! Je nutné pochopit jednu zajímavou věc. Proč do toho šli? Ano, už se na to připravovali dlouho, ale proč to takto sloučili? Protože se jim všude všechno hroutí! Americkým státním „elitám“ se všude všechno hroutí.
 
Průměrný počet slepic: 4.8 (90 hlasů)

Pokud to Čapušnice-fujtajblice řekla, zasloužila by na konec mandátu od někoho nakopat tu svoji aktivistickou kancelářskou velkou prdel, carevna. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (52 hlasů)
Trvalý odkaz

byl připravován atentát na Zelenského.  Raketou na kolonu (chtěli dodat koordináty cíle vojclům, kteří by ani nevěděli o co jde) a pak ho dobít dronem. Když zapomenu, že raketa je trochu podivná zbraň na jednoho žebravého skřeta, tak si říkám, že všude je něco. Tohle odnesli dva ukrajinští generálové. Nemohli to raději udělat jako s Ficem? Najít si ukrajinského básníka, ekvivalent Juraje Cintuly? Bylo by to jednodušší...

Nebo kdo vlastně přesvědčil iránského presidenta, aby proti svým zvyklostem letěl starým americkým místo novým ruským vrtulníkem? Prostě pořád se něco děje. Získat o tom všem aspoň povrchní, ale pravdivé informace je nemožné. Samé hoaxy a alternativní teorie. Myslím, že ani AI by se vtom nevyznala. 

Kdy se objeví nějaký český Cintula? Myslím, že se neobjeví. My jsme přece vyhráli hokej a máme jiné starosti. A Slováci jsou vždy před námi. V Košicích vychází slunce o dvacet dvě minuty dřív než v Praze. Symptomatické.

Ale aspoň jsem se pobavil, jak pobaltské státečky chtějí srazit Rusko na kolena.  Maria Zacharová pozvala  estonského presidenta Alara Karise, aby přijel a ukázal, jak to chce udělat. Myslím, že nepřijede.

Průměrný počet slepic: 4.5 (59 hlasů)
Trvalý odkaz

Když mluvím o spojení s SPD a Svobodnými, tak se mě lidé velmi často ptají, proč nemluvím o panu Turkovi.

Odpověď naleznete v rozhovoru pana Turka u Jany Bobošíkové.

Někdo, kdo fandí Ukrajině, není proti dodávání zbraní do tohoto konfliktu, kdo je pro manželství pro všechny a pro adopci dětí homosexuálními páry, je skutečně na naprosto opačném pólu než my.

Každému, kdo zhlédl mé včerejší video, musí být jasné, že ukončení dalšího vzájemného vyvražďování mezi Ukrajinci a Rusy je pro nás absolutní prioritou. My nefandíme Ukrajincům jako pan Turek, my fandíme dialogu a míru. A další dodávání zbraní často končícím v rukách nacistického pluku Azov či Pravý sektor kategoricky odmítáme.

Stejně tak je zásadním pilířem našeho programu ochrana tradiční rodiny.

A samozřejmě Turkův výrok "Petr Kellner do plynu" je pro mě za hranou čehokoliv, co jsem ochoten akceptovat. Dětinské výmluvy, že si není jistý, že to psal on, považuji za naprosto trapné a zbabělé.

Mimochodem já si naopak myslím, že konzervativně smýšlející podnikatel, jakým Petr Kellner byl, v současné situaci naopak v ČR nesmírně chybí.

Osobně jsem přesvědčen, že rozhovor s paní Bobošíkovou a ono vykrucování se z jeho vlastních výroků ve stylu "nevzpomínám si a ta částka také nesouhlasí" jen podtrhuje falešnost "hranaté legendy", jenž před pár týdny tvrdil, že jsme měli na demonstraci 20-30 ruských vlajek a že mě vlastně vůbec nezná.

Paní Bobošíkové děkuji za skvělou práci - ona to prostě umí.

Teď už je snad všem jasné, proč chci spojení sil s SPD a se Svobodnými a nikoliv s Turkem.

Tohle je jen hranatá verze současné ODS.

(FB J. Rajchla)

Průměrný počet slepic: 4.7 (78 hlasů)
Trvalý odkaz

Kdo nehýkal podle zadání, dostal ban. Takže tam zůstali jen roboti, debilové a placení trolové. Dříve se nechali poznat podle jména. Jan Petrů, Petr Janů, David Květů, Květa Davidů.

 

Pak se to profláklo, takže dneska je poznáte podle tisíců příspěvků za rok a desítek za den po kliknutí na jejich jméno.

Já dostal před pár lety banán za to, že jsem napsal že na Ukrajině probíhá občanská válka. To bylo asi před 4mi lety

 

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (47 hlasů)
Trvalý odkaz

také jsem ten pořad viděl. O panu Turkovi paní Bobošíková natočila těsně za sebou, s podobně napsaným scénářem,  dokonce takové pořady dva. Kdo z těch pořadů chce asi mít prospěch, napadlo mne? Existují pravděpodobně dva lidé, kterým pan Turek opravdu překáží.
Může to být pan Rajchl (nejspíše), nebo paní Konečná (ta by si to pravděpodobně vyřídila sama)? Nebo ještě někdo další? A kdo tedy?

Jak tady teď čtu, trefil jsem se. Potrefená husa se již ozvala. Tohle potrefené husy dělávají. Kejhají, takhle ony, tyhle husy potrefené, naříkají.

Dobrou zprávou pro pana Turka je, že paní Bobošíková na něho nenašla nic novějšího. Možná ještě něco vyplave, když se bude pořádně snažit. V dnešní době je velmi snadné získat, vytisknout a mávat před kamerou papírem s nějakým textem, získaným z veřejně přístupné plaformy. Nedávno něco obdobného předvedl europoslanec Vondra s papírem v ruštině. Vzpomínáte? Pokud nějakému dotyčnému chcete způsobit komplikaci, není nic snažšího. Jde to i rychle. Stačí zjistit heslo pro přihlášení. Kolik hesel již někde uniklo? A jde to i jinak, dnes to umí i mnohé malé děti, tak je to jednoduché. A médiím věří spousta lidí, tam to funguje jedna báseň.

Průkazná hodnota komentáře, který paní Bobošíková o panu Turkovi zveřejnila je pro mne nulová, pokud pan Turek nepotvrdil, že text skutečně napsal, tedy neautorizoval ony výroky. Aby bylo jasno paní Bobošíkové, patří k mým oblíbeným pořadům. Paní Bobošíkové si vážím, zejména proto, že umí mluvit a umí sdělit myšlenky velmi uvěřitelným tónem hlasu, velmi věrohodně. Většinou řekne to co chce a co potřebuje v ten pravý čas. Ale není  vždy ve všem a všude úspěšná, jak jí známe z některých jejích vystoupení v minulost... Ona tentokrát pro své tvrzení nemá, protože možná ani neexistuje, věrohodný důkaz. Nikdo neví, zda to co těsně před volbami zveřejnila o Turkovi je skutečně tak. Doufám, že si nebrala příklad z Vondry, který podobně argumentoval proti panu Jandejskovi?

Nebyl jsem si do dnešního dne jist, zda pan Turek, nestraník a politický začátečník, na kandidátku Motoristů jako číslo jedna patří. Dnes jsem se však rozhodl. Aby bylo jasno! Turka od Motoristů budu volit a pro jistotu ho ještě zakroužkuji. 

Když vidím, že se ho našinci bojí, budou se ho možná bát i někteří z těch v BRUSELU.

Průměrný počet slepic: 2 (32 hlasů)

Máte právo volit koho chcete, proto dávám "do placu" i to, co se jiným nemusí líbit, ale tříbí to názory. Pokud se v něčem ujistíte, tak je to přece jen dobře (pro vás a váš klid, že jste udělal správně). Já slepě nenásleduji nikoho..., na volby do EP tu nejsem a do parlamentních času dost. Ale ještě k Turkovi - když tvrdí, že na demonstraci Rajchla bylo 20-30 ruských vlajek (a při konfrontaci řekne, že si to spletl s Vrabelem), nebo že Rajchla nezná..., tak tomu zase nevěřím já.

Průměrný počet slepic: 4.8 (25 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

rozumím tomu co jste mi odpověděla. Jsem rád, že tu dáváte "do placu"různé příspěvky. Děkuji vám. Když mám čas, čtu je.

Zastal jsem se pan Turka proto, že je jasné, že právě on je člověk, jeden z mála mezi těmi co kandidují, mající schopnost nejen říci, ale uplatnit a prosadit názor, který si tam nikdo z kejvalů nedovolí ani naznačit. Turek to v minulosti už dokázal. Dobře prosazoval názory jako odborník v Air Race a před tím v F1. Turkova výhoda je, že lehce unese sankce a snadno oželí nějaké nevyplacené prémie, které poslanci dostávají za správné kývání při hlasování. 

V současné době řeším jednu velmi nepříjemnou soudní záležitost. Jde o spor, ve kterém je třeba pokázat pravost nějakého krátkého textu. To je v dnešní době téměř nemožné. Kdo je  pisatelem čehokoliv, pokud neexistuje důvěryhodný svědek, neprokáže nic ani úřední písmoznalec. A konkrétního pisatele textu napsaného někde na nějakém počítači nebo bůhníčem a vytištěném někým úplně jiným někde jinde, na nějaké tiskárně přes internet podle toho výtisku neusvědčíte. Nikdo, pokud nemá v ruce konkrétní svědectví, neprokáže nic. Ten spor, o kterém jsem se tady zmínil už trvá přes tři roky, řeší to řada  renomovaných odborníků, zkoumají to státní orgány, stojí to opravdu hodně peněz a výsledek je v nedohlednu.  Stejně by to dopadlo s papírem, který paní Bobošíková použila.

Něco jiného je Turkovo první vyjádření z pořadu Přísně tajné, o kterém jsem si s vámi napsal před časem. Tam je prokazatelně zdokumentováno Turkovo vystopení.  Ale on neřekl to co je kritizováno. Turek odpovídal na konkrétní divákův dotaz a řekl: kdybych já byl u toho mikrofonu řekl bych... ne že někdo něco neřekl či řekl...

V případě Turka je jasné, že pokud by se ohradil a pravost uvedeného textu by se měla Turkovi prokázat, bude už dávno po těhle volbách a možná i po příštích. Nic by to nevyřešilo. A kdyby pan Turek i vyhrál, v každém případě to bude křížkem po funusu - tedy po volbách. Ale to co nyní a dokonce dvakrát udělala paní Bobošíková funguje okamžitě. Úkol splnila.  Turka to teď svým způsobem poškozuje, jak vidíte. Asi se někdo činí, aby se do Bruselu nedostal. A místo něho možná do Bruselu nastoupí nějaký další Vondra nebo Nerudová. A že mezi kandidáty jsou jich tři čtvrtiny, není tajemstvím.

Vzpomínám si co se kdysi stalo Paroubkovi, těsně před volbami. Dostala se do tisku zpráva o jeho pedofílii. Byla to něčí podlost. Ale fungovala spolehlivě. On se tehdy, těsně před volbami, stal nevolitleným i pro milovíky socánů. 

Průměrný počet slepic: 3.6 (11 hlasů)

Je mi jasné, jak to u nás chodí, stačí si vzpomenout na Babiše (obzvláště před jakýmikoliv volbami) a soudy..., přičemž dneska nikdo neřeší lidem přímo od úst ukradené jejich stamiliardy předávané cizím. Nedělám si iluze vůbec o nikom. Pro mě tady široko daleko nebyla a nejspíš ani nebude osobnost, o které bych byla přesvědčená, že by měla sestavit vládu. Možná Drulák, ale ten to nechce "vzít" :-).

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)

nevyvracel, ani neodmítnul ?

Průměrný počet slepic: 2.6 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Dnes začíná volební kampaň PRO ve Středočeském kraji. První setkaní je v 11:45 v Berouně  pak od 14:00Rakovník a od 17:00 Kladno .

Průměrný počet slepic: 4.5 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

S tím Kolářem to bude nakonec to stejné jako s Dinstbírem. Jakmile budou odejíti otcové, na jejich jménu parazitující synci zmizí rovněž. Za příklad poslouží Hrušínští, vždyť po nejstarším Rudolfovi zbyla šeď a rodové příživnictví.

A ten hokej? Postřehl někdo stejnost, když před nedávnem uspořádal fiala tiskovku po poklesu inflace? A pozvánka mančaftu do Kramářovy vily je totéž - prostě se chce hřát v záři úspěchu někoho jiného. Osobně bych tam nešel, vynutit se to nedá.

Průměrný počet slepic: 4.8 (25 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Taky bych tam nešla.

Průměrný počet slepic: 4.8 (10 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

další příživník

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

a hned se kolem něj vyrojí příživy

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Výmluvný je hlavně ten obrázek ale protože se zcela ztotožňuji i s jeho komentářem přidávám to celé. Hodně štěstí republiko.

Je konec letošního mistrovství světa v hokeji a jsou před námi volby do EU parlamentu, senátní, parlamentní....atd.
Pokud patříte k těm, jenž půjdou k volebním urnám a dáte mandát někomu z nominovaných lidí a stran či hnutí, vzpomeňte si na minulost, zhodnoťte sliby a reálné skutky, koukněte se na stav naší republiky, projděte si data o ekonomice, energiích, zemědělství a dalších aspektech základních pilířů státu.
Zkuste se třeba podívat na webové stránky : Www.pravdaovode.cz , kde najdete osobnostní profil politiků a jejich postojů k problematice vodohospodářštví.
Pokud to uděláte a skutečně objektivně zhodnotíte situaci, tak vám musí dojít že zvolit kohokoli z pětidemolice nebo minulých vlád (až na pár jedinců) je to samé, jako když se střelíte do vlastní nohy.
Hodně štěstí republiko ♥️ 

Denis Novák

Může jít o obrázek text

Průměrný počet slepic: 4.8 (31 hlas)

Já ten příměr s Ruskou ruletou, vidím trochu jinak. V revolveru vidím pět ostrých nábojů, a jeden slepý. Pokud se bubínek zastaví na tom slepém náboji, tak naše újma nebude tak velká ale ani výstřel slepého náboje těsně u hlavy nebude bez následků. Co nastane při těch zbývajících netřeba ani říkat.

Průměrný počet slepic: 3.8 (12 hlasů)

Žádný příměr není na 100 %, ale v tomhle případě je to k tý stovce hodně blízko 😊 Tím slepým nábojem myslíte ANO. Já si to nemyslím, možná má ten náboj jen menší náplň prachu a kulka poletí trochu pomaleji. Jo, ANO sklidí nejvíc, jak už to Vidlák popsal ale žádná podstatná změna se konat nebude. Jen taková lehká kosmetika. Všichni tady víme, že volby do EP jsou jen tím pomyslným lakmusovým papírkem. Velká změna by nenastala ani kdyby všech 21 poslaneckých mandátů získal Rajchl nebo Konečná. Ale ukážou, jak asi by mohly vypadat parlamentní volby u nás příští rok.
Ve volbách do EP bych uvítal možnost vybrat 21 jmen z různých pol. stran. Alternativa je pořád hodně roztříštěná a v tomhle systému prostě nejde podpořit všechny kandidáty, který bych v EP rád viděl. Určitě bych nevybíral jenom v STAČILO, šel bych pro jména i do PRO, SVOBODNÝCH, SPD a i do ANO. A dal bych hlas i Turkovi, i po tom rozhovoru s Bobošíkovou. To, co Turek napsal a je mu teď vytýkáno se stalo v roce 2014. Ano slyšel jsem ho mluvit i o ruských vlajkách na Rajchlově demonstraci, ale přišlo mi, že v té chvíli střílí od boku a nebyl tam úmysl PRO poškodit. Ale to je jen můj dojem. Rozhodně mluví rozumně a je schopen svoje myšlenky prosazovat. Jenže jsem nucen si vybrat jenom jednu stranu, či koalici. Takže Fialo – STAČILO.

Pěkný den přeje Jirka Vlach

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

těsně u hlavy tě může zabít

Průměrný počet slepic: 4.1 (10 hlasů)

Já myslím že ne, ale nejsem si tím jistý. Já jen vybíral z daných možností. A z těchto možností mi připadá ANO jako nejlepší. Ale vzhledem k tomu že ve skutečných volbách je těch možností víc, volím SPD. Není to ideální ale je tam jistota že můj hlas nepropadne.

Průměrný počet slepic: 3.8 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Citace: Szijjártó přidal společnou fotku se slovenským ministrem zahraničí Jurajem Blamárem a doplnil ji o pár slov. „Maďarsko a Slovensko. Dva rozumné hlasy v šílené válečné psychóze...“

Je snad prostor pro pochyby kam tímto spějeme? A ptám se! Střílelo se na Fica! Na koho se bude dál střílet? Co chtějí štváči do války ještě dál "zapalovat", aby se konflikt rozšířil? Uvědomují si to vůbec nebo jsou jen pomatení a zfanatizovaní?!! Myslí si, že jich se to netýká, co jim říká manuál? Normální člověk má přece obavy...

Tak připomínám mírové setkání na 1.6. na Václavském náměstí!

 

Už se mluví o jaderné válce. Únik z jednání EU o Ukrajině

28.05.2024 7:41

V Bruselu bylo zase jednou pořádně horko. Alespoň maďarskému ministrovi zahraničí Péteru Szijjártó, který popsal, co si vyslechl od svých kolegů, ostatních ministrů zahraničí členských států EU, za to, že Maďarsko zdržuje další pomoc Ukrajině. Nemá cenu na nás křičet, zůstaneme na straně míru, oznámil maďarský ministr zahraničí, který si prý na vlastní kůži zažil, jaká hysterie vládne v Bruselu.

„Naprostá většina členských států Evropské unie dnes na tomto zasedání rady tyto myšlenky hrdě zmínila a zjevně je zde poptávka po nových bláznivých nápadech. Dnes ocenili francouzský návrh, který nevylučuje vyslání pozemních jednotek na Ukrajinu,“ zaznělo od maďarského ministra zahraničí.

„A tak bohužel ani kolegové – ministři zahraničí – neomezili hrozbu jaderné války, jak vidíme, západoevropští politici začali mluvit o možnosti jaderné války. Rusové se také zapojili do cvičení zahrnujícího použití taktických jaderných zbraní. To vše ukazuje, že tyto bláznivé evropské nápady jsou extrémně nebezpečné, situace nikdy nebyla nebezpečnější,“ varoval Szijjártó.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Uz-se-mluvi-o-jaderne-valce-Unik-z-jednani-EU-o-Ukrajine-755995

 

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (12 hlasů)

Na ukrajinské frontě to vypadá moc špatně, možná, že se ta fronta zhroutí v řádů několika týdnů. Co potom bude s těmi všemi, co vsadili na vítězství Ukrajiny. Pro které to byl jejich jediný politický program. Kdo ví, co s tím spojené zemětřesení všechno rozmetá. Ano, to je to kopání chcípající kobyly. Možná, že ještě všem nedošlo jaká je realita, možná že si pořád neuvědomují, že všechny ty silácké řeči byla jen zbožná přání. A až se bude lámat chleba a skutečně se bude rozhodovat zda jít do jaderné války, že jim také dojde, že se rozhoduje i o jejich holých životech. Nakonec budou rádi, že tu šlamastiku přežijí. Na rozdíl od nás, si i tak budou do konce svých životů užívat své bohatství. Jenom hrozně utrpí jejich ješitnost. Ale žádná jaderná válka nebude!

Průměrný počet slepic: 4.8 (18 hlasů)

Inzo, divím nedivím. Nedivím tomu, že "jedou" opravdu jako ta umírající kopající kobyla! Nic nejde podle jejich "plánů a manuálů, které asi kdysi "nafasovali". Vymyká se jim tom vše z rukou navzdory sankcím i dodávkám a štvaní a ujišťování. Předhánějí se jak nesvéprávní v tom, kdo bude mít šílenější razantnější nápady jak hrotit a vyhrotit! O to kdo dostane nejvyšší podrbání za ouškama od "nejvyššího"? A nedovedu si představit co to může spustit...

A divím, že si neuvědomují, že možná navzdory jim dodaným "informacím" předpokládají, že to "odnese někdo jiný", že oni se jako schovají? Čerchmanti! To, ale nevypadá na soudnost, ale spíše na jakousi "sjetost"...

Vašich komentářů si Inzo cením:-). A kéž byste měl pravdu, že nic nebude, jenže kdyby chtěli rozumně aspoň trochu "se ctí" ustoupit, nechovali by se takhle! Vždyť to stále fanaticky eskalují! A někdy by stačí i málo, aby to už nešlo zastavit...

 

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

GLOBALISTÉ CHYSTAJÍ NĚCO “HODNĚ VELKÉHO”.

Rezignace Klause Schwaba není výhrou

Většina z nás jistě předpokládala, že Klaus Schwab odchází ze svého postu kvůli pokročilému věku. Již byl také určen jeho nástupce, který dosud působil v širším vedení nejen WEF, ale také Biledrbergu.

Nicméně zkušená bývalá politička nyní upozorňuje i na další politické „šachy,“ zejména na předčasnou rezignaci Rishiho Sunaka. Z jeho i Schwabova odchodu není právě nadšena a upozorňuje na to, že bychom se také neměli radovat.

Velmi zajímavá je i její poznámka, ve které naznačí, kdo skutečně ovládá politiku – a zřejmě si „vodí“ i Klause Schwaba. Opět se potvrzuje síla centrálních bank a těch, kdo za nimi stojí.

Rezignace Klause Schwaba na post šéfa Světového ekonomického fóra není dobrá zpráva, je to špatná zpráva,“ říká americká investiční bankéřka a bývalá vládní úřednice Catherine Austin Fittsová.

V zákulisí pracují na svém dalším velkém projektu a proslýchá se, že Brit Rishi Sunak nechce být válečným premiérem. Navrhli někoho, kdo byl v Trilaterální komisi,“ řekla v rozhovoru pro Children’s Health Defense.

Schwabova rezignace, stejně jako mnoha dalších ve vysokých funkcích, je pro Fittsovou znamením, že globalisté pracují na něčem velkém.

To není dobré. Naopak,“ řekla k rezignaci zakladatele WEF. Dodala, že mnoho dalších členů establishmentu také dělá krok zpět.

Díky tomu může Schwab vše ovládat ze zákulisí. „Takže neodejde.“ Skutečnost, že to musí nejprve schválit švýcarská vláda, podle ní jasně ukazuje, kdo je skutečně pánem.

To je banka pro mezinárodní platby (BIS) v Basileji.“

V celé Evropě a ve Spojených státech vidíme, jak se pěšci přesouvají, poznamenala Fittsová.

Pracují na něčem velkém. Proslýchá se, že současný britský premiér nechce být premiérem v době války, a navrhli někoho, kdo byl členem Trilaterální komise, kdo touží být vůdcem v době války. Takže to není důvod k oslavě. To nevypadá dobře.“

Naráží tím na Keira Starmera. Trilaterální komise byla založena v roce 1973 zesnulým Davidem Rockefellerem z globálního zločineckého syndikátu. Někdy mezi dubnem 2021 a červnem 2022 Starmer stínový klub opustil.

Připomínám, že i někteří naši politici byli nebo stále jsou členy Trilaterální komise. Dlouholetým členem je například Vladimír Dlouhý, který se průběžně objevuje i na seznamech dalších globalistických organizací.

To ovšem není nic podivného, neboť je zde patrné i spojení mezi Trilaterální komisí a u nás u politiků velmi oblíbeného Aspen Institutu. V obou případech jde o organizace zaštítěné Rockefellery.

Loutky, které k nim patří, jsou bezpodmínečně oddány transatlantickým zájmům. Ostatně, všimněte si, že zahraniční politika stran zde sdružených je prakticky totožná, i když jsou třeba vzájemně v opozici.

Zpracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda  

https://cz24.news/globaliste-chystaji-neco-hodne-velkeho-rezignace-klause-schwaba-neni-vyhrou-video/

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

 

Liz Trussová Premiérka Spojeného království ve funkci od 6. září 2022 do 25. října 2022 Dne 26. září 2022 došlo na potrubí k několika výbuchům Nord Stream I. a II.  Rezignaci na obě funkce oznámila 20. října.

Kdo si asi vzpomene, kdo zrovna vládnul armádě Spojeného království? 

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)