Kdo seje vítr...

Autor

Ano, tímto výrokem nás oblažila předsedkyně poslanecké sněmovny, Markéta Pekarová Adamová, v reakci na pokus o atentát na Donalda Trumpa. Kdo seje vítr, sklízí bouři, to bychom prý měli mít na paměti všichni. Jinými slovy, Trump si za atentát může v podstatě sám, protože zasévá nenávist do společnosti.

Ne, nebudu reagovat na vrchní sněmovní blbku. To už udělali jiní a zhostili se toho velmi dobře. Ale myslím, že je nejvyšší čas si říct, jaký je rozdíl mezi dezoláty a líbodémo. Je nejvyšší čas si říct, že my jsme tady ti hodní. My jsme ti normální a oni jsou přímo vtělená definice šílenství. Ale je také nejvyšší čas si říct, že si za to můžeme sami.

My jsme totiž byli ti tolerantní. My jsme vyznávali hodnoty, že holka může nosit krátkou sukni a pokud se na ni někdo začne sápat, je to vina toho násilníka, nikoliv té holky. Nenapadlo by nás říkat, že si ta holka má vzít pytel na hlavu, protože kdo rozsévá chtíč, ten sklidí znásilnění. Chtěli jsme svět, kde si každý může říkat, co chce i když se nám to nebude líbit. Chtěli jsme, aby právo chránilo i Larryho Flinta, protože když ochrání jeho žvásty, ochrání i nás. Nevadilo nám, že jsme slyšeli i věci, které jsme nechtěli slyšet a snášeli jsme názory, které nám šly proti srsti.

Byli jsme tak tolerantní, že jsme dovolili hlupákům, aby se cítili nepohodlně, když slyšeli pravdu. Dovolili jsme jim, aby se „cítili bezpečně,“ což znamenalo, že se k nim nedostalo nic, co by jim narušovalo jejich vidění světa. Měli jsme je přivykat na nepříjemné pravdy i nepříjemné lži. Měli jsme je naučit, že pravda se musí hledat, že konsenzus vzniká po dlouhých hádkách, měli jsme je učit, aby byli schopni brát na vědomí jiné názory. Ale byly to naše děti a chtěli jsme jim co nejvíce usnadnit život…

Výsledek se brzy dostavil.

Najednou jsme se dozvěděli, že za naše názory nemáme právo žít. Nemáme právo je říkat a co víc, nemáme právo je ani vyznávat. Trump, Babiš, Orbán, Fico, ti všichni jsou v podstatě vtělení Hitlera a kdo je odstraní, ten udělá pravdě a lásce službu. Zatímco my považujeme Fialu za blbce, který by neměl být premiérem, líbodémo považuje Orbána za démona, který by neměl existovat. Už nerozhodují volby, ale nějaké imaginární hodnoty, které ausgerechnet hrají do karet Black Rockům, Bilderbergům, Římským klubům, Veoliím, Rayethonům, Rheinmetalům a jiným obchodníkům se smrtí a uranem.

Demokracie už nespočívá v tom, že si každý může mít názor, politické přesvědčení i hodnoty, jaké chce a o směřování státu rozhodnou volby. Teď spočívá demokracie v tom, že hodnoty jsou pevně dány a kdo je nevyznává, ten je nepřítel státu a jeho svoboda projevu má své limity. Igor Mříž se postará. Ti, kdo jsou dostatečně přimknuti k hodnotám EU, což jsou zároveň i vroucná přání největších světových korporací, ti mohou cokoliv. Mohou přát Čechům válku, mohou litovat nepovedeného atentátu na Fica, mohou být zklamáni z nepovedeného atentátu na Trumpa, mohou cokoliv a jsou beztrestní. Kdežto ti, kteří považují EU za součást problému, nechtějí o sobě nechat rozhodovat nějakou krávu nebo Baník Markétu a chtějí si uchovat národní stát, ti za nevymáchanou hubu dostanou klidně i pět let natvrdo.

Vrcholem pak jsou vyjádření právě Markétky, které jsou jak z islamistické příručky. Kdyby si Trump vzal burku a neříkal to, co Markétka nechce slyšet, tak by se mu to nestalo. Samozřejmě že by se mu to nestalo. Kdyby učitelka Bednářová říkala jen to, co schválili strategičtí komunikátoři, netahal by ji nikdo po soudech. Kdybych adoroval Ukrajinu a účasťňoval se desetiminutovek nenávisti proti Putinovi, tak jsem už dávno šéfkomentátor na Seznamu a Lipold by byl na pracáku.

Nikdy jsme neměli dovolit to hate free. Nikdy jsme neměli dovolit místa, kde by se kdokoliv mohl schovat před cizími názory. Měli jsme těm mladým a blbým říkat, že jsou ještě mladí a blbí. Měli jsme je konfrontovat s šíří problémů světa, měli jsme jim ukázat, že existují chytří lidé i blbci, měli jsme před nimi opakovat slova, která nechtějí slyšet, aby si na ně přivykli a přestali si je démonizovat. Neměli jsme z života mladých odstraňovat stres, měli jsme je na stres přivykat. Neměli jsme jim dávat do pusy stříbrné lžičky, neměli jsme jim dělat ze studia bezpečné prostředí, neměli jsme jim utírat pusinky, měli jsme nechat, ať se o svou budoucnost pěkně porvou a utrží nějaké ty rány.

Naštěstí to snadno můžeme napravit. Stačí, když se nebudeme bát mluvit. Především o věcech, které naše dnešní věrchuška nechce slyšet. Když znovu naplníme veřejný prostor všemi názory. Když nebudeme ustupovat ani Foltýnům ani Střížům a už vůbec ne Fialům. Je nejvyšší čas začít říkat, že Fiala je blbej, protože doopravdy blbej je. Je třeba říkat, že Biden je senilní, protože senilní je. A je nanejvýš zapotřebí poslat Českou televizi na smetiště dějin a přestat ustupovat propagandistickým intervjukům.

Pro nás není Fiala démon, který nemá právo žít. Pro nás je hlupák, který nikdy neměl být premiérem. Markéta Pekarová není objekt nenávisti. Je objekt lítosti. Mimochodem, ještě že jsme takoví! Jestliže na Trumpa stříleli za to, že nezačal žádnou novou válku, snižoval daně a chtěl zastavit migraci z Mexika, jak by to asi vypadalo, kdyby dezoláti uplatňovali stejná měřítka na Fialu, který zvýšil daně (ačkoliv sliboval opak), dopustil migraci z Afriky a muslimských zemí (ačkoliv kdysi říkal opak) a zavedl nás do války, na kterou doplatíme měrou nebývalou?

Naštěstí my dezoláti o něčem podobném ani neuvažujeme. Jsme totiž takoví hlupáci, že věříme ve volby, ačkoliv nám je Fiala kurví pomocí korespondenčních lístků a vydávání občanství krajanům až do čtvrtého pokolení. Věříme v demokratickou výměnu, i když se dozimetrická věrchuška betonuje v pozicích za každou cenu. Věříme lidský rozum, ačkoliv se naše školství stále více podobá svým vymýváním mozků islamistickým medresám. Věříme ve vyjadřování názoru pomocí pokojných protestů, ačkoliv nás novináři démonizují. Bojujeme za normální svět, i když nám vymaštění sousedi píší na vrata hanlivé nápisy. Ještě pořád provozujeme petiční stánky, i když nám tam líbodémo posílá různé bojůvky a policii to nechává v klidu. To nejhorší, co jsme současnému režimu udělali, byla jedna fůra hnoje před Strakovkou a druhá fůra před řeporyjskou radnicí. Představte si, jak by to vypadalo, kdybychom byli jako libtardi. To by Fiala musel jezdit nebojácně sám v obrněném voze. Zatím ještě pořád může na ulici…

Za uplynulé tři roky Fialovy hrůzovlády netekla krev, netříštila se okna, nehořela jediná pneumatika. Na Václaváku bylo sto tisíc lidí a ani jedno auto nemělo vytlučené sklo. Na oplátku máme několik lidí za mřížemi, máme mnoho lidí s vysokými pokutami, popotahováním po soudech a policejních vyšetřovnách. Máme stovky lidí vyhozených z práce. Máme bonzovací Pol-Pot buňky, máme Igora Mříže, máme plukovníka Foltýna.

My bychom mohli varovat, že kdo seje vítr, sklidí bouři. Místo toho jen říkáme: “ Fialo, octup“ a líbodémo se nám za naši mírnost ještě posmívá.

Ale my jsme ti hodní. Naše generace tu uváděla v život demokracii a z nepochopitelného důvodu v ní pořád věříme. My jsme ti, kdo na sobě necháváme dříví štípat, protože chceme pro naše děti lepší život. My ještě máme děti a máme i nějaký majetek. My se ještě normálně dohadujeme, koho volit a vedeme spory o tom, jestli Okamura, Rajchl, Babiš nebo Konečná. My ještě umíme něco rukama i hlavou a díky nám ještě z dílen vycházejí funkční výrobky. Díky nám ještě pořád jde elektřina celý den i přes pomatené grýndýlisty.

A my jsme také ti, kteří pak vezmou do rukou kýbl, smeták a lopatku a na stará kolena začneme uklízet, až to ta liberální demokracie definitivně rozkulačí, vyrabuje a ztratí zájem.

My jsme normální svět. My jsme poslední generace, která svět posunula vpřed. My jsme nastolili takový blahobyt, že si mladí mohli dovolit studovat do třiceti, mohli si dovolit nechodit mezi lidi, mohli si dovolit neposlouchat jiné názory, mohli si dovolit vystudovat žvanění a uživit se jím. A bohužel jsme také generace, která je za tuto výchovu dětí v bavlnce, poprávu potrestaná. Jsme generace, která dopustila liberály a nechává se od nich zavírat za názory (Na Západě ale byli ještě blbější. Tam dopustili islamisty a nechávají se od nich znásilňovat a ubodávat). Jsme generace, která chtěla veřejnoprávní televizi a dopustila, aby se z ní stal propagandistický kanál. Jsme generace, která má tři děti, ale jen jedno vnouče. A na důchod si budeme muset ještě jednou vyhrnout rukávy a budeme po těch Braniborech v Čechách muset uklidit.

BRUSELI PÍSEK A VLÁDĚ HNŮJ! A buďte rádi, že neříkáme nic o kulkách a granátech. Buďte rádi, že jsme nedospěli k tomu, že vražda na tyranu není (z vyššího principu mravního) zločinem. Buďte rádi, že ještě věříme ve volby i když děláte všechno pro to, abychom v ně věřit přestali.

Buďte rádi, že nejsme jako vy! Ale hlavy zvedneme, to se spolehněte!

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (465 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Europoslankyně k opětovně zvolené Ursule von der Leyenové: „Patříte do vězení!“ (video)

polska eu-poslankyne

„Je nejvyšší čas, aby vám někdo řekl, co si o vás myslí většina Evropanů!“ Polská europoslankyně Ewa Zajaczkowska (Konfederace) to řekla Ursule von der Leyenové v Evropském parlamentu.

Její jmenování předsedkyní Evropské komise bylo podle Zajaczkowské „obrovskou chybou.“

„Jste tváří Zelené dohody pro Evropu, která ničí evropskou ekonomiku a zemědělství,“ řekla europoslankyně.

„Jste tváří všeho klimatického šílenství v EU, které vede k tomu, že Evropané jsou stále chudší a chudší.“

Dodala, že Ursula von der Leyenová je také tváří migračního paktu, který zajišťuje, aby se miliony žen a dětí v Evropě necítily bezpečně ve svých vlastních městech.

„Jste zodpovědná za každé znásilnění, každý sexuální útok a každou tragédii způsobenou přílivem ilegálních migrantů, protože tyto lidi v Evropě vítáte.“

Podle Zajaczkowské Ursula von der Leyenová nepatří do Evropské komise, ale do vězení.

„Vaše předsednictví je pádem Evropské unie.“

Ursula von der Leyenová se na ni neodvážila podívat. „Hanba,“ zvolala europoslankyně.

„Chceme Evropu tvořenou svobodnými a suverénními zeměmi, ne nemocnou levicovou ideologii,“ zakončila svou zdrcující řeč.

video zde:  https://rumble.com/v57fl2d-july-18-2024.html
(v polštině s anglickými titulky)
 

necenzurovanapravda.cz

Průměrný počet slepic: 4.2 (289 hlasů)

Veľa ľudí u nás si totižto myslí, že všetci Poliaci sú vymýté proamerické ofce. Ten čo v živote nebol v Poľsku a nerozprával sa s bežnými ľuďmi o takýchto témach si bude vždy namýšľať, že všetci Poliaci sú rusofóbni probruselskí idioti. Opak je pravdou! Našinec veľmi rád nálepkuje iných a sám zabúda, akých politikov si u nás sám zvolil a kými naozaj sú tí naši super politici V každom štáte, v každom národe sú aj ľudia rozumní, inteligentní a normárni, a to platí aj o Poliakoch ! Osobne si myslím, že Poliaci ešte nepovedali posledné slovo a tiež sa prebúdzajú z klamstiev svojich posledných skorumpovaných vlád ! Dúfam, že väčšina sa stihne zobudiť dovtedy, kým ich liberálny Nemec – Tusk nevtiahne do ďalšiej vojny naplánovanej bankárskymi psychopatmi, ktorá je v absolútnom rozpore s národnými zaujmami Poľska ! Toť malá úvaha z mojej strany… Všetkým prebudeným prajem krásny a pohodový letný večer. ;o)

autor XXL
necenzurovanapravda.cz
 

Průměrný počet slepic: 3.7 (181 hlas)

Polka to řekla skvěle. Že by se ale Lejnová styděla, mi vůbec nepřišlo, naopak v tom záběru má ten profi-křivácký úsměv (stejně jako Pekařka), který mají tito magoři všichni dobře naučený, když jim někdo spílá.

A Vidlák má recht, když napsal - "buďte rádi, že nejsme jako vy". Jen dodám - už byste seděli jinde než v EP!

Průměrný počet slepic: 3.6 (166 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

❗️ 🏳️‍🌈 🇪🇺Došlo k porušení práv transgenderů a nebinárních jedinců. Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová si udělala legraci z Ursuly von der Leyenové.

🗣Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová prohlásila, že začíná vytvářet nové složení komise a že každá země EU musí představit dva kandidáty: muže a ženu.

🖋„Zdá se mi, že byla porušena práva transgenderů a nebinárních jedinců,“ napsala ruská diplomatka na svém telegramovém účtu.

@neCT24  | 42TČen

Průměrný počet slepic: 3.4 (146 hlasů)

😡Kdybyste náhodou měli málo důvodů k nespokojenosti s Petrem Fialou, tak pro vás jeden máme.

Víte, kdo se velice zasazoval o to, aby byla Ursula von der Leyenová znovuzvolená do funkce předsedkyně EK? Správně, za Leyenovou loboval premiér Fiala, psalo o tom Politico.
@neCT24 

Průměrný počet slepic: 4.8 (13 hlasů)

Dostanete a vezmete si všechno z toho co předloží on. Stanete se členem stáda konzumentů. Zaplatíte a z předloženého vybíráte dle libosti. O tom co to je a od koho, nerozhodujete, nestaráte se.

Rodiče často vychovávají podobně své děti. Děti se nestarají, dostanou vše, stačí aby byly hodné, poslušné, způsobné, aby dělaly jen to co se má a říkali to co se od nich čeká...

Chování většiny z nás lidí, nás občanů, nás voličů, nás Čechů, ovlivňují různé návyky a různé zlozvyky. Zlozvyk je snadné se naučit, napodobit, okoukat i vymyslet. Některé zlozvyky přinášejí chvilkovou slast a  jiné fungují dlouhodobě.

Dnes velmi rozšířeným zlozvykem je nepracovat, všechno objednat, nechat si přinést pod nos, brát z toho co je momentálně k dispozici, brát vše co je pohodlné. ALL INCLUSIVE. Vyhledávájí to mnozí. Hledají to pořád. Někteří z nedostatku vlasní nápaditosti, většinou z vypočítavosti a z důvodu vlastního prospěchu. Někteří kvůli pocitu bezpečí ve stádě podobných či stejných. Doufají, že se nikdy nedostanou do situace, ve které je stádo ušlape.

Řídí se pravidlem:

Kdo nic nedělá, ten nic nezkazí.

Kdo nic nezkazí bývá oblíben.

Kdo je oblíben je napodobován a je milován.

Kdo je milován, nemusí nic dělat.

A kdo nic nedělá, ten nic nezkazí.

Da capo al fine, (znova od začátku do konce). Opakování od začátku, dokud hru neukončí nějaké fine…

Hodně lidí takto jede po celý život. Hlavně žádné starosti, žádné povinnosti, žádná zodpovědnost. Výjimkou je  stádní poslušnost. Mnozí politici, na tom postavili svojí kariéru... Mají jedinou povinnost, hlasovat jak nejvýše postavený vůl svému stádu řekne. Ostatní ve stádu hlavu nepotřebují. K čemu hlava? Hlava bolí, v hlavě straší strašáci... Bruselská pětka tohle zná dobře. Pro své stádo dělá vše, aby i příště ve volbách měla jistý jeho hlas. Každý kdo se přidá ke stádu liberálního dobytka, zařadí se mezi ostatní a jde s nimi společně, kamkoliv. Vedoucím každého dobytčího stáda se vždy stává vůl či kráva. Stádo libtardů jde tam kam ho nejlepší a světový lídr vede. Celá stádo jde poslušně za ním a nechá se vést.

Průměrný počet slepic: 4.7 (53 hlasů)

Pokud to máte z vlastní hlavy, pak jste popsal všechno přesně tak, jak to mají vymyšlené. Od A do Z.

Průměrný počet slepic: 3.8 (22 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

To že ,,v hlavě straší strašáci" mám z hlavy mého oblíbeného zpěváka Karla Plíhala. Na to ostatní jsem vystačil se svou vlastní hlavou.

Není žádným tajemstvím, že poslanci, nejen ti europoslanci, ale všichni z vládních stran hlasují a konají tak, jak po nich nejlepší a světový lídr chce. A mají se za to dobře.

A to stádo, které je za to co se dějě rádo, to vídám denně po celé Praze, nejen  v kancelářích a na úřadech i jinde, samozřejmě že dnes už nejen v Praze.

Průměrný počet slepic: 4.9 (17 hlasů)

váš názor je silně subjektivní, já vám mohu napsat že v mé bublině nikoho takového neznám :)  každej má práce až nad hlavu, a rozhodovat se musíte každý den,  pokud mluvíte obecne o státní pakáži  tak asi s váma souhlasím, ale já nikoho ze státní pakáže neznám,  na co si nevydělám tak to nemám, nechápu kde žijete

Průměrný počet slepic: 2.4 (22 hlasů)

mezi lidmi. Já takových znám...

Průměrný počet slepic: 4.1 (19 hlasů)

ta bublina se jmenuje Praha. Přijeďte se někdy podívat, projděte se kolem pár ministerstev, nebo kolem magistrátu. Projděte v  běžném všedním dni Florentinum a Palladium, například. Zajděte se kdykoliv během každého všedního dne dopoledne i odpoledne podívat do plně obsazeného fitnesscentra v Bílé Labuti.  Podívejte se a sám a uvidíte na vlastní oči totéž, o čem jsem zde napsal. Všude samí mladí evropané, ouřadové, co mají prachy a čas. A všichni milují současnost se vším co přináší. Zapomněl jsem dodat, takový způsob života má jedinou podmínku. Je umožněn pouze opravdovým Libtardům.

Průměrný počet slepic: 4.9 (22 hlasů)

Ve svém nepochybně pro uši jí volících europoslanců úspěšném programovém projevu objevila Ursula von Leyen ve své brašně maršálskou hůl. A srdnatě chce proti Rusku zvítězit a změnit stav na ukrajinské poli.

Protože její velký podporovatel Joe Biden zřejmě ve volbách nezaboduje, rozhodla se převzít jeho heslo, že se bude Ukrajině pomáhat dokud bude potřeba.

Program komise pro roky 2024 až 2029 je rozdělen do několika kapitol. Jedna z nich nese název Nová éra pro evropskou bezpečnost a obranu. „Nejlepší investicí do evropské bezpečnosti je investice do bezpečnosti Ukrajiny. Finanční, politická a vojenská podpora od Evropy musí vytrvat tak dlouho, jak to bude potřeba,“ píše se hned v úvodu této kapitoly.

Bravo. Má to ovšem jedinou chybičku. Nebude to zcela určitě Ursula, ale spíše Donald Trump, kdo o věcech bude rozhodovat. A ten si zcela určitě válku nepřeje.

Tak hádej, kdo asi zvítězí?

https://cz24.news/vsak-on-si-te-ursulo-donald-trump-srovna/
 

Průměrný počet slepic: 4.4 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

❗️🤯Trump si za atentát na sebe může sám? Neuvěřitelné prohlášení Markéty Pekarové Adamové ve vysílání veřejnoprávní televize.

🖋„Jak si tohle vůbec může předsedkyně Poslanecké sněmovny dovolit? Jak může být někdo tak zlý a nenávistný?!” pohoršuje se česká poslankyně, bývalá hejtmanka Karlovarského kraje a někdejší místopředsedkyně Sněmovny Jana Mračková Vildumetzová.

📌Dovedete si představit, jak po těchto vyjádřeních budou vypadat vztahy mezi českou a americkou vládou, pokud tyto volby vyhraje právě Donald Trump?

🤔Jaký vítr podle Adamové tedy zasévali zavraždění američtí prezidenti Abraham Lincoln, James A. Garfield, William McKinley a John Fitzgerald Kennedy? Nebo Theodore Roosevelt a Ronald Reagan, kteří přežili pokus o atentát?

@neCT24 | 42TČen

Průměrný počet slepic: 3.5 (148 hlasů)

☝️Sorosovská hluboká státní moc podněcuje nenávist vůči politikům, jako jsou Orbán a Fico, za to, že mluví o národních zájmech, suverenitě svých zemí a dosažení míru na Ukrajině, prohlásil bulharský exministr obrany Krasimir Karakačanov. 

@neCT24 | 42TČen

-------------------------------------------------------------------

Zelenskyj se pustil do Orbána, dělily je jen tři židle

...„Pokud se někdo v Evropě snaží řešit problémy za zády druhých nebo dokonce na úkor někoho jiného, pokud chce někdo podnikat pochybné cesty do hlavního města války... –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ proč bychom takového člověka měli reflektovat?“ řekl ve čtvrtek ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. „EU a NATO mohou všechny své problémy řešit i bez této jediné osoby,“ dodal...

...Na summitu EPC podepíše ukrajinský prezident řadu dohod, včetně té o bezpečnostní spolupráci a dlouhodobé podpoře mezi Českem a Ukrajinou. Finální text schválila česká vláda minulý týden a podepíše ji premiér Petr Fiala z ODS, který na summit EPC dorazil.

Viktor Orbán o své cestě hovoří jako o „mírové misi“. Rusko-ukrajinský konflikt se podle něj v blízké budoucnosti radikálně vyostří. Shrnul také, že ohledně dalšího vývoje války na Ukrajině sází na Donalda Trumpa, který se prý chce ihned po svém případném zvolení prezidentem zasadit o mír na Ukrajině.

Ve čtvrtek v anglickém Blenheimu maďarský premiér řekl, že podstatou jeho koncepce je, aby EU nekopírovala zahraniční politiku amerických demokratů, tedy prezidenta Joea Bidena.

..„Daří se to, děláme pokroky, i když to kvůli protivětru není jednoduché. Zatím jsme ale podnikli všechny kroky podle plánu,“ komentoval Orbán ve čtvrtek svou mírovou misi.

Orbána se naopak ve čtvrtek zastal nový slovenský prezident Peter Pellegrini. Při první cestě do Maďarska od nástupu do funkce uvedl, že jde o suverénní postoj, a že kvůli němu Slovensko nebude bojkotovat akce maďarského předsednictví.

Nemyslím si, že je potřeba někoho trestat kvůli tomu, že se snaží o nějaký dialog,“ uvedl Pellegrini v Budapešti. „Naopak jsem ujistil maďarského prezidenta, že se zástupci slovenské vlády budou na všech odpovídajících úrovních účastnit všech aktivit, které budou organizované maďarskou stranou,“ dodal….

FILIP HARZER Seznam ("zcenzurováno" včelkou Májou...😁)

 

 

Průměrný počet slepic: 3.4 (138 hlasů)

"Pozvedla jste naši národní hrdost", řekl prezident PePa Krejčíkové

Co ale jeho vlastní národní hrdost..., kterou tak znehodnotil.

 

Průměrný počet slepic: 3 (108 hlasů)

bychom se Rusů báli, když to PePavi takhle pálí!

Průměrný počet slepic: 4.9 (81 hlas)

A dovedete si představit, jak budou vypadat vztahy ČR a RF až ta válka skončí!?

Průměrný počet slepic: 4.8 (106 hlasů)

ale Pekari má ve své podstatě pravdu, nebo ne?  Trump si za atentát může sám, protože jde proti DS bažině a snaží se ji vysušit. Kdyby s ní šlapal v zákrytu, žádného atentátu by se bát nemusel. Stejné je to s Ficem a všemi politiky, na které byl atentát spáchán. Protistrana to nedělala z lásky k nim, ale z nenávisti.

Průměrný počet slepic: 3.7 (28 hlasů)

In reply to by menhira

Trvalý odkaz

I my si můžeme sami za to, jak to u nás dnes po 35ti letech od "obratu" vypadá s "demokracií".

Průměrný počet slepic: 4.2 (28 hlasů)
Trvalý odkaz

Tohle je sice pravda, ale jen z trapně konzervativního pohledu.

Neoliberalismus je založen na principu, že pravdu má ten, kdo má známé nahoře a umí dost hlasitě křičet.

Průměrný počet slepic: 4.7 (97 hlasů)
Trvalý odkaz

...Tady už nejde o to volit Pětikoalici nebo Babiše, teď už jde o to je všechny vyhnat pro neschopnost ze Strakovky, z Parlamentu a změnit systém. Volební, ale i ten přicházející poté, kdy zasednou do poslaneckých lavic. Nastolit režim osobní zodpovědnosti včetně té hmotné a morální, následně je trestat za prokázané škody, oddělit justici a policii od politického vlivu a moci. V případu našich vládnoucích politiků jsou průšvihy nedozírné, přičemž od dob Topolánka by každá vláda měla dostat doživotí. Ty před nimi asi také, ale s tím už těžko něco uděláme. U té současné bychom to však měli udělat hned. Je čas pro občanskou neposlušnost, odvahu se vzepřít a začít šířit strach zasetý do řad vládnoucích politiků. Neuděláme li to, jsme jen tupé ovce.

celý článek zde:
https://www.inadhled.live/zajimavosti/zelene-zdaneni-vseho/
 

Průměrný počet slepic: 3.1 (118 hlasů)

To byla rychlost. Na svém FB profilu jsem sdílel článek pana Kulhavého – Zelené zdanění všeho. Přidal jsem malý komentář. Ten článek tam nebyl snad ani 20 vteřin, možná vůbec. Pan Kulhavý a inadhled jsou na FB zřejmě na černé listině. Cenzoři jsou opravdu bleskurychlí. Zkusil jsem zkopírovat celý text a nedávat odkaz. Zatím to tam je 😊

„Naprosto souhlasím, jen bych pana Kulhavého doplnil. Green Deeal není jenom pošahaná destruktivní ideologie, i když to tak mnozí chápou. Je to pouhá zástěrka pro - NENAŽRANOST. Je to obrovský byznys pro „vyvolené“, který zaplatíme my všichni. A co víc, planetě Zemi tím ještě víc uškodíme.“

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (33 hlasů)

To je směšné. Všechno je "zavádějící", "porušující", "nedovolené"..., a následné "Co potřebujete vědět"  a "Vaše svoboda projevu" už mě úplně odrovnalo.

Průměrný počet slepic: 4.2 (25 hlasů)

nemůžete jen tak okopírovat nebo dát odkaz. Je potřeba udělat fotku v dobrém rozlišení a tu teprve zveřejnit. To ještě umělá inteligence nezvládá mazat.

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

stačilo překopírovat celý text, odebrat jméno Jindřicha Kulhavého a nedávat odkaz a ani zmínku o inadhledu. Zatím to nesmazali. Ještě budou muset na AI zapracovat :-)

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)

hlásal ve kampani o Hrad - respekt a pořádek!

Ony z výšin nad hrady vám píší: Vaše svoboda projevu. Chceme vám umožnit s ostatními sdílet co chcete. Věci odebíráme a omezujeme jen proto, aby v komunitě VLÁDL RESPEKT A POŘÁDEK

Poteče z toho Gumáka od AI krev, když ho něco fikne do ucha?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jen marně chodím a marně hledám jak na to.

Potopa světa? Horko, mráz, sluneční bouře nebo zatmění slunce.

Tak to neumíme, stejně jako svrhnout dnešní 108čku a na ni navazující státní moloch. Kdo není s nimi a jen špitne tak letí případně i sedí.

Jan Sladký Kozina i Mistr Jan Hus zemřeli za pravdu. Novodobě Vonka, Zajíc, Palach a Toufar. 

Nelze pominout ani letce z RAF a oběti Nasismu i Komunizmu.

To to musíme znova zopakovat i stěmi mrtvými?

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (98 hlasů)

umřeli za pravdu ? Kozina za rebelii a Toufar proto, že farníci nechtěli do JZD 

Průměrný počet slepic: 3.6 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Biden rezignuje ze své kandidatury - po zásahu  "ředitelství" demokratů - Hledají naději proti Trumpovi

Současný americký prezident  Biden během příštích 24 hodin odstupuje ze své kandidatury na nového prezidenta USA v listopadových prezidentských volbách.

Informace přenášené největšími americkými médii uvádějí, že demokraté, kteří ovládají stranu, a zejména Barack Obama, po průzkumech, které ukazují, že  Trump ve volbách nejen porazil, ale rozdrtil, svou podporu stahují.

Prakticky jsou již "na jatka" a hledají byť jen jednu naději, která v osobě  Bidena neexistuje nejen kvůli psychickému problému, který má, ale také kvůli vlně podpory Trumpa po neúspěšném pokusu o atentát na Trumpa.

Bývalý americký prezident v diskusích, které vedl s dalšími demokraty, připustil, že šance na vítězství Bidena nad Trumpem se „výrazně zmenšily“.

zdroj: pronews.gr

Tuto zprávu  potvrzují různá americká  média, například zde:
https://www.youtube.com/watch?v=_9L8gYnlYp4
video má titulky, můžete si nastavit češtinu v automatickém překladu

 

Průměrný počet slepic: 2.4 (84 hlasů)

které bylo šířeno jako legrace před týdnem na internetu a uvedeno na Kydech zde:
https://www.vidlakovykydy.cz/comment/2158447#comment-2158447

Sice v dnešní zprávě se nejedná o  rezignaci z nynější funkce prezidenta USA ale o rezignaci Bidena ze své kandidatury pro příštího prezidenta což má obrovský význam.

připomínáme:

Obama pro Biden "...Musíte se vzdát funkce prezidenta...“
„Jaké to je být v Bílém domě v krizové chvíli. Vy to znáte. Často musíte dělat těžká rozhodnutí. Ale je třeba je učinit. Teď je takový okamžik. Musíte se vzdát funkce prezidenta...“
Po internetu se šíří video, na němž Barack Obama hovoří s Joem Bidenem o jeho blížící se rezignaci na funkci prezidenta Spojených států.
43 vteřinové video viz zde: https://t.me/neCT24/58972

 

Průměrný počet slepic: 2.4 (79 hlasů)

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Nedávno jsem zde napsal, že jeden náš europoslanec  v EU zmůže PRD. Byl jsem (tedy slušně) osočen, co si to dovoluji tady tvrdit, na to že jsem nula. Napsal jsem, že nám čas ukáže, kde je a kdo má pravdu. No, netrvalo to ani dva dny. A máme to tu. EK a její předsedkyně p. Hovnová - pohodlně zvolená 401 hlasy. Tedy s velkou převahou, kterou ani nepotřebovala. Dnes jsem koukal na její projev a musel jsem to vypnout, nešlo to vydržet. Osoba, která má být postavena před soud, asi tak za 5-6 trestných skutků, za které by normální člověk šel před soud a na mnoho let bručet. A ona se po vyhlášení volby radovala jak malé dítě z nové hračky. To jsou ty nové myšlenky, směry a názory bruselských darmožroutů ? Zamyslete se.

Tak mi tak napadá. Co takhle začít pro ty neskonale slušné, ale naivní lidičky věřící v lepší budoucnost začít používat označení NAIVISTÉ ?

Pozn : Naivní, neznamená blbej. Může mít klidně  IQ 140 a více. Jenom  jeho představy jsou zkrátka - no naivní a ani život ho nepoučí a dělá stejné chyby pořád dokola. Těchto lidí v naší populaci je spousty a my jim říkáme krásně a slušně ovce. 

Průměrný počet slepic: 4.6 (103 hlasů)

Milan Auředník :   ....A ona se po vyhlášení volby radovala jak malé dítě z nové hračky....

Ano máte pravdu. A spolu s ní se radovala další podrazácká lhářka a zrůda tentokrát italského lidu Giorgia Meloni viz foto.

To je ta Aspeňačka která se v Itálii dostala k moci se lživými sliby a potom otočila stejně jako pětilhář Fiala u nás v ČR

stastne to zeny ursula-meloni

 

 

 

Průměrný počet slepic: 2.2 (78 hlasů)

Meloni před jejím zvolením se culí jako hrdlička vedle Orbana který jí pomohl dostat se k moci viz foto 1.
A ta stejná Meloni která po zvolení otočila a stala se americkou loutkou se kouká na Orbana a již se neculí jako hrdlička viz foto 2.
Giorgia Meloni je ošklivý člověk, lhářka a podrazácká zrůda stejně jako je u nás pěti lhář Fiala.

Meloni s Orbanem se culi jako hrdlicka

Meloni jiz jako americka opicka se kouka s nenavisti na Orbana
 

Průměrný počet slepic: 2.5 (86 hlasů)

Tomu se říká hezky česky ku.va. Tu fotku by jí měl někdo z našich v EP předat.

Průměrný počet slepic: 3.9 (27 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

ku.va  ku.evská

Průměrný počet slepic: 3.8 (16 hlasů)

Na Vaše slova nedošlo. Jen nechápete, o co tu jde. Už Voskovec a Werich věděli, že napřed musí přijít napnelismus a následně potom přijde cukatura.

Vy jste nepostřehl, že napnelismus tu je, a že se postupně zvyšuje. To si pište, že pokud je tu napnelismus, a postupně se zvyšuje, tak přijde i cukatura.

Naštěstí se napnelismus zvětšuje bez našeho přičinění. O jeho postupné zvětšování se stará naše vláda a vedení EU. My jen na tento postupně se zvětšující napnelismus upozorňujeme, a dáváme pozor abychom při cukatuře nespadli přes palubu.

😊

Průměrný počet slepic: 4.8 (73 hlasů)

Člověče, co to tady melete ? Napnelismus ? Jde o jednání lidí, od kterých jejich voliči očekávali nějaký pohyb v zamrzlé pustině. Jestli něco nechápu, potom to je opakovatelné a naivní jednání lidí, co jdou k volbám a hodí to těm lidem, co tam nyní jsou. Třeba ta naše feťačka a nejkrásnější veverka. Tomu říkáte napnelismus ? Já říkám lidská blbost. Ale Váš názor akceptuji, jsme přece demokraté, že. Nobodys Perfekt.

Průměrný počet slepic: 3.2 (17 hlasů)

Připomínáte mi mé přátele se kterými jsme probírali politiku, ještě těsně před rokem 1989. Komunisty neměli rádi, ale tvrdili že situace je bezvýchodná, že tento komunistický režim je tak pevný v kramflecích že v něm budou žít ještě vnuci našich vnuků. Nemohl jsem jim vysvětlit, že ta pevnost režimu je pouze zdánlivá a že Brežněv tam nebude navěky a že po něm, možná ne hned, nastoupí někdo mladší a pod tlakem postupně chátrající ekonomiky se režim zhroutí.

Ono to na první pohled tak nevypadalo, u voleb vyhrávala Národní fronta na 99,9%, Na prvního máje byly ulice plné demonstrujících podporu KSČ. Ale uvnitř společnosti to bylo docela jiné, než to vypadalo navenek.

Potom ze dne na den, přišel vnější impuls, a režim se zhroutil jako domeček z karet.

Že lidé jsou dnes schopni volit šílené strany, složené ze šílených politiků? To tehdy volili taky.

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)

Souhlasím s Vámi. A panu Auředníkovi jsem jen psal, ať neodsuzuje pana Turka hned po příjezdu do Brusele, takže žádné osočování...máte asi ve zvyku zveličovat příbarvovat a to já zase nemám rád....zdravím už víc jak 30 let s přezdívkou Mec 

Průměrný počet slepic: 4.4 (19 hlasů)

No jóóó. Já jsem se k p. Turkovi vyjádřil jako k něčemu, co je součástí nějakého celku, kde jedinec je v podstatě ten PRD. Celku, který nepotřebujeme a stáváme se jeho kolonií. A na tom si trvám. Pokud se nepletu a paměť mi neklame, nic osobního v mém názoru tam k p. Turkovi napsáno nebylo a není. Kapito ?

Průměrný počet slepic: 2.1 (15 hlasů)

"Já vám to říkal...."? Já jsem taky kdysi říkala, že je vstup do EU pro nás do budoucna špatná volba, no a co... Je to na "metál"...?

Průměrný počet slepic: 3.6 (16 hlasů)

my ji nevolili

Průměrný počet slepic: 3 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Nemyslím si, že tato nenávist vznikla špatnou výchovou. Je to způsob boje globálních elit proti svým protivníkům a je to cíleně spuštěný jev. Nadnárodní kapitál (včetně peněz na korupci a výnosy z trestné činnosti) se chce rychle a bez kontroly přesouvat z jednoho konce světa na druhý protože jen tak se dají rychle vydělat opravdu velké peníze. A každý politik suverenista tomu překáží a je tedy potřeba ho zničit. A obyčejné lidi také zastrašit a zmanipulovat volby, tak aby se suverenisti nikdy nedostali k moci. Proto jsou prounijní a transatlantičtí stoupenci tak agresivní - protože jde o obrovské zisky jejich páníčků.....Howgh

Průměrný počet slepic: 4.8 (81 hlas)
Trvalý odkaz

Možná by jsi se mohl kouknout Vidláku který je to jednoslepičák který ťuká právě v této chvíli něco před 7 ráno své jednoslepice na všechny  mé příspěvky.

Před 10  minuty to bylo úplně jinak, pětislepice se teď otočili v jednoslepice.

To stejné vidím že tento jednoslepičák provádí  v této chvíli  něco po 7 ráno i na všechny příspěvky paní Včelky  a ťuká jednoslepice  na příspěvky paní Včelky.

v 7.10 zde jednoslepičák naťukal 11 jednoslepic
teď v 7.20 jednoslepičák naťukal zde 21 jednoslepic to jest 1 slepice každou minutu

pilný to je tento jednoslepičák a snáší jednoslepicové vejce každou minutu :-)))

smich pro jednoslepicaka
 

Průměrný počet slepic: 2.2 (74 hlasů)

že vás ty slepice tak drásají? Nemáte jiný smysl života, nežli sledovat, kdo vám vyjádří svou antipatii nebo podporu? Možná by bylo dobré změnit slepice na kohouty.

Průměrný počet slepic: 3.6 (25 hlasů)

No samozřejmě to by nebyla paní menhira která se musí vždy vyjádřit a vždy negativně oproti paní Včelce a mně. Říká se že potrefená husa kejhá. Že by paní menhira ťukala jednoslepice paní Včelce a mně? Zajímavé, taká shoda okolností a náhoda :-)

 

Průměrný počet slepic: 2.1 (21 hlas)

1 dost často

Průměrný počet slepic: 3.2 (16 hlasů)