Strategický komunikátor v akci

Autor

Otakar Foltýn vzal tu svoji strategickou komunikaci pěkně zostra. Vysvětlil zkoprnělému národu, že Kolumbijec, který chtěl zapálit autobusy je rozhodně v ruském žoldu, protože kdybychom u nás viděli požár garáží pražské MHD, znejistěli bychom a naše důvěra ve státní instituce by klesla. A všechny nás vyzval k důvěře ve stranu a vládu.

Pominu to, že důvěra se nedá ani nařídit ani k ní vyzývat, ta se musí postupně budovat, to zelený mozek vskutku nemusí chápat, ale dovolil bych si panu Foltýnovi položit několik otázek:

Ty gumo zelená! Když v Liberty šest tisíc lidí nedostalo výplatu, všichni táhnou na pracák a nějací místní Modroptáci jim ještě nadávají, že se mají starat sami o sebe, to nepodrývá důvěru ve stát? Na to nebudeme plýtvat vzácným časem strategického komunikátora. To je marginálie, že?

Stejně tak nijak nepodrývá důvěru ve stát, že se řeporyjské prase dále producíruje po ulici a jeho prdel je tváří ODS, že? Že Čermák s Tušlem sedí za nevymáchanou hubu, která byla proti Pavlíkovi Novotnému ještě umírněná, to také nijak nesnižuje důvěru ve státní instituce, že ne? To naopak důvěru v našeho premiéra zvyšuje. Že policie stíhá ty, kteří jen pípnou nevhodně o Ukrajině, ale nekoná v případě těch, co si libují v atentátu na Fica, to je také v pořádku, že? To také nestojí za vládní strategickou komunikaci.

Stejně tak jsem tě ještě neslyšel strategicky komunikovat rozdíl v předvolebních slibech Blyštivého Péťi a jejich konfrontaci s realitou. Nebudeme zvyšovat daně, daň z nemovitosti je nemorální… Naprosto v pořádku je také to, že lidé přišli v uplynulých dvou letech minimálně o třetinu úspor. To je daň za demokracii a nijak to neovlivnilo podporu naší pětidemolice. K tomu není zapotřebí se nijak vyjadřovat.

Že se zdvojnásobily ceny energií i jídla, to také nestojí za komunikaci. To také nijak nesnižuje bojovný zápal tohoto národa. Ani šílený deficit státního rozpočtu není problém.

Samozřejmě, důvěru v Rakušana nijak nesnižují ani jeho kecy o bezchybném zásahu policie při střelbě Dejvyho Kozyho, které za půl roku ukázaly jako naprosto dokonalá lež. A když pak při veřejném projednávání maminka jedné oběti Rakušana obvinila, tak najednou měla ČT24 technické problémy a nemohla to odvysílat. Pět mrtvých Dozimetrů také důvěru v Rakušana nesnižuje, že ne? A mrtvola ve Fialově kampeličce je také v klidu, že?

Ale že jeden jihoameričan zkusí zapálit autobus, protože ho někdo naverboval přes telegram a on ani neví kdo, to je jasná ruská stopa, která stála za vládní tiskovku i za namachrované foltýnovské plácání hubou. Protože takový požár… to by mohlo lidi přesvědčit, aby měli rádi Putina. Jestliže nevíme, kdo milého Kolumbijce najal, tak to úplně klidně také mohl být náš čučkař Koudelka, že? Potřeboval nějakého Rusáka s narativem, ale protože je ze stejného těsta jako Foltýn, nic lepšího nesehnal.

Přemýšlím, jestli je ten Foltýn opravdu takhle blbej. Ale asi je. Stejně tak přemýšlím, jestli jsou stejně blbí i ostatní naši plukovníci. A úplně nejvíc přemýšlím, jak blbí musejí být ti, kteří z tohoto zeleného mozku udělají strategického komunikátora. Když promluví, tak z něj přímo stříká sebevědomá imbecilita, protože jen IQ houpacího koně by přišlo s tím, že požár prázdného autobusu je pro demokracii v této zemi nebezpečnější než pád největších železáren, krachy stovek malých podniků, ukončování provozů hospod, drahé energie, nedostatek léků i zubařů, mrtvoly kolem ministra vnitra a korespondenční volba prosazená na sílu.

A vy, libtardi, kteří Foltýnovi tuhle strategickou hovadinu žerete, vy si nic jiného než frontu u Bachmutu nezasloužíte. Ne proto, že jste liberálové, máte rádi Evropu, jste zelení a teplí…. Prostě proto, že jste kreténi. Tohle se prostě jinak nazvat nedá.

Pokud tyto otázky nedokázal Foltýnovi položit žádný majnstrýmový novinář, tak žádná majnstrýmová média nepotřebujeme. Pokud se k takovému IQ padající traverzy tulí Nora Fridrichová, tak ji také k ničemu nepotřebujeme. Naopak, potřebujeme Českou televizi ukončit, zavřít, zničit, vykastrovat… Že má i sekce, které archivují, dělají pohádky a dokumentární filmy? Myslím, že tuto oběť si naše republika může dovolit. Ale nemůžeme si dovolit takové blbštajny v úřadech. To fakt ne.

Abych neskončil tak příkře… jednu pozitivní věc musím Foltýnovi uznat. Nastavil geniálně jednoduché měřítko. Věříte Foltýnovi? Jste blb, je zbytečné se s vámi dohadovat, skutečně žádný národ nepotřebujete a vaše rozpuštění ve velké evropské rodině je přímo žádoucí. Nevěříte Foltýnovi? Vítám vás s otevřenou náručí, je jedno, jakého jste smýšlení či vyznání.

A Fialovi gratuluju. Takovou medvědí službu mu ještě nikdo neudělal. Opravuji svou předpověď. Po příštích volbách bude mít Pětikolka dohromady sotva čtyřicet poslanců. A ani korespondenční volba jim nepomůže.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.9 (471 hlas)

Komentáře

Trvalý odkaz

Amen

Průměrný počet slepic: 4.6 (67 hlasů)

In reply to by Blc

Trvalý odkaz

Zdravím Tě Vidláku a Vás přátelé.

Tvůj dnešní příspěvek Vidláku je jako vždy skvělý a jsem rád že jsem se vrátil na tvůj web.

Po mém posledním příspěvku viz zde: https://www.vidlakovykydy.cz/comment/2156753#comment-2156753  a po štvanici kterou rozpoutal proti mně uživatel richard.cz který dokonce na vrcholu své paranoie si dovolil mně nazvat že jsem nastrčený od BIS za úkolem poškodit V.Kydy , jsem měl dostatek času ve dnech mé nepřítomnosti na fóru se zamyslet jak přispět co nejlépe V.Kydům  dle přání jeho majitele našeho Vidláka. Je to jeho web, on rozhoduje co a jak a podle toho se musíme orientovat.  Děkuji uživatelům Inza, Jurášek, Agarin, Itkica a samozřejmě našemu Vidláku kteří mi výrazně pomohli v tomto zamyšlení.

1. Slíbil jsem Ti Vidláku že se budu orientovat dle Tvého přání (pokud se jedná o cizí texty jen odstavec s hlavní myšlenkou autora a odkaz), že budu v mých příspěvků z různých zdrojů již stručný a tento svůj slib dodržím.

2. Slibuji taky Vám přátelé Jurášku,  Agarine a jiným že budu nadále přispívat (tentokrát stručně dle Vidlákova přání)  v diskuzi z informacemi politického dění které čerpám z různých zdrojů tak jak jste to požádali ve vašich viz níže vzkazů . Existuje mnoho čtenářů kteří se rádi informují přímo z V.Kydů aniž by museli surfovat po internetu při hledání z různých zdrojů důležitých informací politického dění v boji proti liberálům. 

https://www.vidlakovykydy.cz/index.php/comment/2156363#comment-2156363

https://www.vidlakovykydy.cz/index.php/comment/2156551#comment-2156551

Přínos  takových informací  je další síla V.Kydů, bez nich je diskuze  chudá. Nejsme zde uzavřená parta jedinců kteří jen kecají mezi sebou (například chvásty  některých jak úspěšní dobyvatelé ženských srdcí jsou, jak skvělí jsou ve svém pracovním oboru, jak mnoho cizích jazyků ovládají  a jiné samochvály a žvásty.)  Čtou nás i čtenáři kteří dychtí v diskuzi pro vážné informace politického dění z různých zdrojů v boji proti libtardům. Tyto informace nejsou tapety jak je ironicky nazývají "antitapetáři" .

3. Děkuji příteli Inzo za Váš viz níže příspěvek.  Vaše výstižná slova by se měla vytesat do kamene. Vaše poznámka jak pracné je uvést jednu informaci v příspěvku který má životnost jen pouhý jeden den je přímo ukázková. Doufejme že přátelé "antitapetáři" konečně pochopí jak důležité jsou v diskuzi  i informace politického dění  v boji proti liberálům které poskytují V.Kydy a aby se snažili i oni stát se autory  takových příspěvků s informacemi.

https://www.vidlakovykydy.cz/comment/2156651#comment-2156651


Tento příspěvek  od Inzy částečně  pomohl V.Kydům uklidnit vášně antitapetářů které byli  úmyslně rozdmýchané hlavně od uživatele (PH) který by se rád stal králem na místě krále a moderoval V.Kydy. Bohužel pro něho král je zde jen Vidlák a nikdo jiný. Kdo je tento uživatel PH (zkratka od Potrefená Husa z kterým ho výstižně pokřtil jiný uživatel)  není důležité oznámit, důležitá je soudružnost na tomto webu bez vzájemného napadání. Nezapomeňme přátelé že nás čtou i naši nepřátelé a  vzájemné spory na tomto webu úmyslné či neúmyslné výrazně škodí Vidlákovým Kydům které jsou majáky světelné pravdy ve špinavých oceánech nehorázných lží hlavního mainstrýmu (seznam, ČT, žumpa forum24, atd). 

4. Výstižný  názor pro "antitapetáře" kteří příspěvky s informacemi  v boji proti libtardům označují   za "tapetování" uvádí přítel Agarin viz níže. Jeho slova by se měla taky vytesat do kamene.

https://www.vidlakovykydy.cz/index.php/comment/2156544#comment-2156544


5. Věřím že zavládne mír na V.Kydech s toleranci příspěvků každého z nás bez vzájemného osočování. Jinak je to jen voda na mlýn pro rozbíječe diskuzí. Jak se poznají rozbíječi diskuzí výstižně na to upozorňuje přítel Jurášek v jeho viz níže příspěvku

 https://www.vidlakovykydy.cz/comment/2156674#comment-2156674

Na tento příspěvek přítele Juráška zareagovala pozitivně paní  Itkica z  oznámením pro Snášenlivost, toleranci, domluvě, minimum hysterie a agrese . Zajímavé je že tento viz níže skvělý smířlivý  příspěvek pro V.Kydy od paní Itkice byl hodnocen jen pouhými 2.8 slepicemi  s počtem 33 hlasů což potvrzuje slova pani Itkice o existenci úderky proti V.Kydům.     

https://www.vidlakovykydy.cz/index.php/comment/2156703#comment-2156703

6. Děkuji  Vám paní Itkico za Váš viz níže  vzkaz s benevolentním doporučením pro mně. Buďte jistá že se budu orientovat dle vaší poznámky "někdy méně znamená vice".

https://www.vidlakovykydy.cz/comment/2156805#comment-2156805

7. Zaujala mně otázka od uživatele  Milan Auředník   "Můžeme najít svého Gandhího ? Českého Gandhího ? Je takový člověk vůbec v naší současné populaci ?"  v jeho příspěvku viz zde

https://www.vidlakovykydy.cz/comment/2156906#comment-2156906

Ano příteli Milane čeští patrioti, čeští Gandhi existují. U nás na našim webu V.Kydy patriot a český Gandhi je Daniel Sterzik náš Vidlák. A chvála bohu existují i jiní čeští patrioti, jako například J.Kulhavý který je český Gandhi na jeho webu inadhled, nebo Michael Svatoš na webu michalapetr.com, Petr Hájek na webu protiproud.info, VK na webu AENews a jiní patrioti. Zda tito čeští patrioti dokážou vyburcovat český národ aby vyhnal od vládních koryt nenáviděnou vládnoucí pětikolku, to se potvrdí ve volbách příští rok 2025. Rozhodně za boj to stojí a jsem rád že přispívám i já z mou maličkosti v tomto boji.

8. Končím s prosbou ať přestane to hašteření a útoky různých uživatelů mezi sebou. Zažil jsem osobně v těchto dnech zde na tomto webu hon čarodějnic na moji osobu a vím co to znamená. Útoky jeden na druhého jsou útoky přímo na Vidlákovy Kydy. Nezapomeňte přátelé že nás čtou i čtenáři kteří nejsou zaregistrováni na V.Kydech. Tyto čtenáře žabomyší spory zdejších jedinců nebo různe bezvýznamné kecy mezi sebou nejenom je nezajímá ale dokonce je i odpuzuje od V.Kydů. Naopak tito čtenáři touží číst v diskuzi i informace z různých zdrojů v boji proti progresivistům  liberálům  . Tyto informace mylně antitapetáři nazývají "tapety".

S pozdravem Antonín
 


 

Průměrný počet slepic: 3.6 (102 hlasů)

stručný popis dle stanovení od Vidláka (odstavec s hlavní myšlenkou autora a odkaz)

odstavec: Česká televize je sice veřejnoprávním médiem, ale slouží jen určitým lidem a zájmům. Požadavek na zvýšení a rozšíření koncesionářských poplatků je naprosto nesmyslný a drzý. Hrozba, kterou sdělil ředitel ústavu na Kavčích horách, týkající se rizika propouštění, pobavila většinu občanů republiky nesdílejících s tím ancáblem ideologický směr.  A mezi prvními propuštěnými by klidně rádi viděli některá z es typu Fridrichová, Jílková či Moravec. Vice viz odkaz.

odkaz: https://www.inadhled.live/zajimavosti/tech-prasaren-uz-je-prilis/
 

Průměrný počet slepic: 4.3 (70 hlasů)

Však, Richard měl už těžký splín. Leč, vše se v dobré obrací a Antonín se navrací. Welcome, vítáme tě Antoníne, žes nám chyběl, dobře víme.

Průměrný počet slepic: 4.2 (25 hlasů)

ač nejsem nikým nasazený, na ledacos jsem slušně vysazený.

Průměrný počet slepic: 4.2 (18 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

kdybych já byl v Sí Aj Ej, bylo by mně hodně hej. Nenutil bych k práci své staré kosti a dělal bych jen špinavosti.

Průměrný počet slepic: 4.1 (23 hlasů)

Když měl tapetar rauš a obechcaval zde pruhama, tak jsem si dal detox. S jeho přestávkou jsem si řekl, že když je ten exot a podchlap pryč, zkusím glosovani. Nyní je  s jeho návratem jisté, že to nezvládnu a zmizím definitivně. 

Průměrný počet slepic: 2.1 (18 hlasů)

tolik práce a přitom taková blbost.

Průměrný počet slepic: 3.2 (24 hlasů)

Zdravím Vás, Antoníne.  Nejsem zdaleka častým přispĕvovatelem na tomto fóru. Mám dost různých jiných věcí na starosti. Musím však uvést, že za poslední dva roky čtu Vidláka skoro každý den. Až tak jsem si vědom závažnosti situace, ve které se naše zemĕ nachází. Oceňuji velice neúnavnou práci Vidláka. A také i lidí jako jste Vy a dalších přispěvovatelů,  kteří tvrdošíjnĕ hájí pravdu a spravedlnost. K dnešnímu článku uvádím, že jsem přesvědčen o tom, že takovou vládu bastardů jsme ještě neměli. A velice mě to ponižuje, že takoví ubožáci v podstatě ovlivňují život můj a život mých dĕtí. Jsem ochoten jít i na barikády.  Představa, že takový Rakušan by dostal pěstí mezi ty jeho vypoulené oči, je velice lákavá. Do armády i třeba k policiii vezmou bohužel i poloviční magory,  není tomu tak, pane Foltýne? Nejsem radikál, ale čeho je moc,toho je příliš.

Průměrný počet slepic: 4.5 (31 hlas)
Trvalý odkaz

Kam se hrabe DOZIMETR  a FF se svými mrtvými... Indián, kterému se nepodařilo zapálit ani jeden autobus, to je panečku TÉMA před volbami. Blbý a blbější se zkrátka zase jednou vyznamenali.

-------------------------------------------

Výrok id*ota:

"Jsme ve válce a oběti k válce patří, v prvé řadě musíme zlikvidovat Rusko,

až poté se můžeme začít věnovat problémům v ČR."

PePa 107

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (114 hlasů)

Neúspěšnému zapalovači a jeho "terorismu" se směje kdekdo. Na novinkách je s Foltou tento neuvěřitelný rozhovor. Připomíná mi to šlápnout do hov...a ještě se v něm otočit:-)!

Pochybujete o ruském útoku na depo? Jsme Češi, věříme českým institucím, poučil Foltýn

Nejen žhářský útok na pražské autobusy, ale také další sabotáže napříč Evropou. Společným jmenovatelem podobných útoků je zapojení Ruska. Navzdory informacím, které bezpečnostní služby v Česku svým občanům poskytují, vyskytuje se na internetu celá řada nesmyslů. Co Rusko získává podobnými akcemi? Proč se ruská stopa zpochybňuje? Proč někteří Češi věří raději ruské propagandě než vlastnímu státu? Mohla chtít Fialova vláda pouze odpoutat pozornost od volebního neúspěchu? I těmto otázkám se věnuje nový díl pořadu Řetězák, průvodce světem nepravd nejen z řetězových mailů. Tentokrát i s Otakarem Foltýnem.

https://www.novinky.cz/clanek/podcasty-retezak-proc-by-rusko-chtelo-zapalovat-v-praze-autobusy-odpovidame-na-nejcastejsi-verze-zpochybnovacu-40477129

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (49 hlasů)

Ten kdyby uklouzl po hovnu, tak mu ho tam nastražilo Rusko. :-)

Průměrný počet slepic: 4.6 (83 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Ano, neznají v těch konspiracích míru:-)

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (37 hlasů)

Von nepoučil, von poručil, pane vachmajstr.

Průměrný počet slepic: 4.6 (15 hlasů)

Rusku válku, hrdina ???

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)

Tak nám “stoosmička” schválila možnost korespondenční volby

Věrný ústavní soud jistě bravurně odmrští veškeré námitky opozice, agent Pávek to jistí a sudeťáci už nakupují propisky, píše na facebooku Jaroslav Štefec.

Dalo se to čekat. Parta kašpárkoidních chciválků v čele s profesůrkem Fialou znásilnila před zraky s otevřenými ústy zírající a nic nechápající veřejnosti Ústavu ČR, jen aby se udržela u moci. Ve jménu “demokracie, svobody a evropských hodnot”. A zájmů USA, samozřejmě. Což jedno jest. Tohle už začíná opravdu smrdět. Tady skutečně končí legrace. A vypadá to, že spolu s ní skončil i ten poslední zbyteček zdání demokracie, který se tu mezi slušnými lidmi ještě udržoval.

Co s tím, to ví asi jen málokdo, a většina těch, co ví, se to bojí vyslovit. Dobře vědí proč. Já si v této souvislosti dovolím vypomoci odkazem na známé dílo českého velikána, myslitele, vynálezce a badatele v oboru slepých uliček vývoje, Járy da Cimrmana, s příznačným názvem „Die Fensterpolitik“.

https://cz24.news/analytik-stefec-tak-nam-stoosmicka-schvalila-moznost-korespondencni-volby/

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

.. takže o panu Foltýnovi nic nevím, neslyšel jsem co kde říkal, jen se mi jeho obličej párkrát mihnul na monitoru. Pokusím se tedy být obecný tak, jak to jen půjde.

Problémem Kolektivního Západu je intelektuální úpadek jeho elit a nedostatek kádrů, ve svých koloniích zaměstnávají lidi, jejichž hlavním úkolem je poslouchat. Takové výjimky, jako Kolář starší, který nesporně není hloupý, jsou spíše výjimkami. 

Ze svého civilizačního centra jsou zvyklí na to, že jejich masy jsou hloupé a nevzdělané, a předpokládají, že stejné to je i u nás. Určitě si vzpomenete, jak zahraniční společnosti v devadesátkách zoufale hledaly zaměstnance, od kterých požadovali VYSOKOŠKOLSKÉ vzdělání a znalost ANGLIČTINY. Až někde na konci devadesátek pochopili, že naši maturanti mají úroveň vzdělání vyšší než jejich bakaláři a magistři.

Tedy, naši koloniální úředníci slepě přebírají recepty, které fungují v anglosaském kulturním okruhu, a to prostě ve východní Evropě, která dostala "očkování" ve formě socialistických a komunistických režimů, fungovat nebude.

Buďme rádi, že jsou tak hloupí.

Průměrný počet slepic: 4.7 (85 hlasů)

Tragédií ale je, když ti hlupáci mají nad námi moc. To platí jak u nás, tak u nich.

Průměrný počet slepic: 4.6 (71 hlas)

tak ze 2 tříd neodmaturoval jeden, který se netajil tím, že byl celý Svatý týden na čundru a ještě smrděl kouřem. Nedávno maturovala neteř a z 27 jich odmaturovalo 15. 🤔

Průměrný počet slepic: 4.6 (16 hlasů)

---------------------------------------------------

Časy se mění     (Golden Kids)

Sem pojďte blíž lidé, dny i týdny jdou

a mraky se toulaj a vlny se dmou,

a spustí se déšť na čtyřicet dní

prší a záchrany není

musíš plavat nebo skončíš jak těžký kamení,

každý ví - časy se mění.

Jsi básník a píšeš o tajemství snů

a vidíš tak dál až do konce dnů.

Bydlíš v propasti slov a na poušti vět,

znáš podstatu lidského dění,

jednou jsi ztracen, zítra patří ti svět,

každý ví - časy se mění.

Jsi politik, jsi státník, jsi císař a stát,

víš kolik je zemí tak tolik je vlád.

A kolik je států tak tolik je měn

a peníze znamenají jmění

ten kdo je má může být zítra okraden,

každý ví - časy se mění.

Tátové a mámy přistupte blíž,

jsme vaše děti a s dětmi je kříž

zlobíme od mala nechcem jít spát,

teď ke spaní vhodná chvíle není.

Je za pět minut dvanáct a čas nechce stát,

každý ví - časy se mění.

Jsme mouchy, nic víc a pavouk je čas,

ten do sítě vteřin teď polapil nás

je jemná jak mech a tenká jak vlas

a nikde z ní úniku není.

Do denního spěchu zní přísloví hlas,

každý ví - časy se mění.

 

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (24 hlasů)
Trvalý odkaz

Ne proto, že jste liberálové, máte rádi Evropu, jste zelení a teplí…. Prostě proto, že jste kreténi. Tohle se prostě jinak nazvat nedá.

Přiznám, že po přečtení tohoto zhodnocení jsem se zasmála a i byla ráda, že sem ti úderkáři chodí:-). Ne, že by si to vzali osobně, ne že by to pochopili, ne že by se obrodili, ale aspoň si to výstižné vyhodnocení o sobě přečtou:-)...

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (80 hlasů)

Taky jsem se smál a nahlas. Přímo jsem vyprsknul smíchy. Pravdivé zhodnocení. Pravdivé i když smutné.

Průměrný počet slepic: 4.2 (39 hlasů)

Podobně:-). Ano, takové to "smích a slzy" ... a vystižení podstaty...

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (29 hlasů)
Trvalý odkaz

Válcují nás pomocí té "podvodné 108". Asi před rokem a půl jsme byli na takové akci na Novotného lávce. Pan Kobza a David a krom jiného jsem si hlavně odnesla poznání, jak sdělili oba pánové, jak strašná arogance a de facto výsměch v tom z jejich strany je, že s tím vůbec nic nejde dělat... A to bohužel všichni vidíme, nebo spíš čumíme!

Tedy se spíš bojím, že ta korespondenční volba jim pomůže:-(. Už pomohla leckde...

Volba poštou prošla. I změna počtu mandátů. Modernizace země, vzkazuje pirát

21.06.2024 

Poslanci v pátek po dlouhých průtazích ze strany opozice schválili korespondenční volbu pro Čechy žijící v zahraničí. Vládní koalice stanovila pevný čas hlasování, což vyvolalo ostrou kritiku opozičních poslanců. „Koalice dovedla aroganci do úplné dokonalosti,“ prohlásil poslanec ANO Patrik Nacher. Pro přijetí návrhu hlasovalo 92 z přítomných 168 poslanců. „Je to náš dluh vůči krajanům v zahraničí,“ uvedl ministr vnitra Vít Rakušan (STAN).

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (40 hlasů)

Je zajímavé, že jen 1000 km na západ není korespondenční hlasování žádným problémem:
- ve Švýcarsku funguje na federální úrovni již 30 let, v prvních třech kantonech od konce 70. let
- v současnosti této formy předávání své vůle využívá 90% hlasujících a voličů, jen 10% přichází osobně k urně
... viz Wie die Schweiz zur Briefwahl-Nation wurde - Jak se Švýcarsko stalo národem korespondenčních voleb

Kde vidíte hlavní možnost manipulace:
- doma před zalepením obálky?
- během transportu na poště?
- po rozlepení na obecním úřadě?

Paradoxem je, že v současnosti pro zahraniční voliče Švýcarsko zavádí elektronickou volbu místo dosavadní korespondenční, a to se stejným odůvodněním jako v Česku pro korespondenční - dostupnost hlasování pro více voličů, protože korespondenční volba je v mnoha zemích nespolehlivá - doručování obálky je příliš pomalé a nestihne se v termínu.

Závěr: forma doručování má v ČR jen 30 let zpoždění, politické poměry - spoléhání se na "osvícené" zastupitele - jsou však už více než 150 let za opicemi

Průměrný počet slepic: 2.4 (29 hlasů)
Trvalý odkaz

- jsem narazil na opravdovou perlu!

Šéf strategické komunikace Otakar Foltýn přesně před rokem zveřejnil svou analýzu s názvem:

“Rusové panikaří. Úspěch ukrajinské protiofenzívy povede k pádu Putina.”

Člověk je hned klidnější, když vidí, že tu vládní strategii má pod palcem odborník s takto precizními predikcemi.

Skoro si říkám, že jestli myslí ten boj s dezinformacemi vážně, tak by mohl začít hned přímo ve své kanceláři.

(FB J. Rajchla)

Průměrný počet slepic: 4.7 (69 hlasů)

poznal jsi služby České pošty ? Tady by volební lístky došly komisi za rok, jestli vůbec.

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

Jenomže teď je naše pošta ukrajinská a tam se můžou dít divy...

Průměrný počet slepic: 4.3 (11 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

dít se budou divy. Rozhodnou hlasy z Maledivy.

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Přiznám, že moc netuším jak se v brusli ustanovují "frakce", jaká jsou pravidla. Ale bylo by skvěle přínosné, kdyby mohli vytvořit tu jednu takovou frakci Babiš, Fico, Orbán, to už by byla trochu páka na ně...:-)

Babiš odchází od liberálů. Chtějí integrovat EU, posilovat Brusel, vysvětlil

21.06.2024 

Hnutí ANO v Evropském parlamentu odchází z liberální frakce Renew Europe, ve které působilo od roku 2014. Už dříve šéf ANO Andrej Babiš naznačoval, že frakci může opustit, protože se programově absolutně neshodují. „Ani Renew ani ALDE nejsou připraveny udělat dostatečnou revizi Green Dealu, jak my to máme v programu. Část této frakce chce dokonce přitvrdit v tom zeleném šílenství,“ prohlásil Babiš. Do jaké frakce ANO zamíří, zatím Babiš nesdělil.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Babis-odchazi-od-liberalu-Chteji-integrovat-EU-posilovat-Brusel-vysvetlil-757263

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (40 hlasů)

a nakonec udělá něco jiného. On to ale hodí na své europosrance

Průměrný počet slepic: 3.6 (17 hlasů)

In reply to by Itkica

Trvalý odkaz

Zajímavý článek jste nám přinesla paní Itkico. Babiš i když je zastánce EU se asi poučil od Fica který téže byl zastáncem EU ale odstavili ho samotní Eurohujeři. Stejně jak přitvrdil Fico, teď věřím že přitvrdí i Babiš.

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)

Zdravím vás Antoníne. Také doufám v to, že by Babiš "se svou silou jeho hnutí" mohl nastoupit lepší a důraznější cestu. Vyjádřil se tak i ze štábu hned po volbách, znělo to pěkně, ale to mohla být dočasná euforie:-). Víckrát jsem ho volila jako "menší zlo", já na něj věřím:-). Menší zlo je prostě logicky lepší než větší zlo:-). Protože v tu chvíli to tzv. dobro např. propadne a je to o ničem, resp.je to zlé! A uznávám u něj, že je dříč, obchodník, pragmatik, ale že má i sociální cítění a jistý smysl pro spravedlnost! Když jsem teď měla možnost volit STAČILO, nebylo v čem váhat, ale to neznamená, že pokud by Babiš nastoupil "lepší cestu", kterou bych opravdu ideálně viděla ve spojení s Ficem a Orbánem (či dopřeje i sluchu třeba např. Vučičovi), že bych ho nějakým způsobem nepodpořila a neocenila to. Některé jeho excesy byly a jsou na skřípění zubů, kolikrát jsem si řekla, tak tohle už ne, ale pak zas i já vidím pragmaticky některý jeho přínos. A že se mu někdy daří, vidíme i tom šíleném programu antibabiš šílené party zkázy:-). A nemáme moc z čeho vybírat, tak pokud dojde na "obrácení Pištory", budu to považovat za veliké plus!

 

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Někde jsem poznamenal, že celá léta hledám našeho tuzemského Gándhího. Českého člověka, splňujícího statut morálky, sebeobětování a zároveň mučedníka. Vlastně někoho jako Kristus. Kristus byl rebel, pobuřující lid a přitom kazatel morálky. No jasně, je to napsáno jednoduše, jinak to ani nejde. Ale řekněte mi, kdo by nechtěl být slavný, bohatý, vzor morálky a spravedlnosti pro národ jako takový ? To není jednoduché hledání. Ale pozor. Pokud takového člověka někde kolem sebe nenajdeme, nikdy se nesjednotíme. Neznám osobně Vidláka. Nestačí být jenom chytrý, přečíst kde co. Musí to být především jedinec, co má charizma. A to moc velké charizma. Nesouhlasím se vším, co Vidlák napíše. Např. nikdy nebudu volit "menší zlo". Zlo je zlo, Ať malé nebo velké. Ale to jsou prkotiny. Vidlák pracuje na sjednocení nás, co jsme jasně na straně pravdy, levice či pravice. Ale to nejde dělat do nekonečna. Co pro věc naší budoucnosti děláme my všichni ostatní : Tedy krom kecání ? Ale o tom třeba zase zítra, kdo by to celé četl, že...

Průměrný počet slepic: 3.9 (37 hlasů)
Trvalý odkaz

Myslím, že Vidlákův pohled na toho kokota Foltýna je trochu naivní. Opírá se o myšlenku, že tyto onuce jednají samy za sebe. Věc je ale mnohem hrozivější. Všechny tyhle figurky jsou v rukách světových židobanksterů, kteři sledují jediný cíl. Pokořit a ovládnout Gojimy. 

Průměrný počet slepic: 4.4 (48 hlasů)

Nesleduji mainstream  delší dobu, takže nevím co pán  právě předvádí. Asi před rokem jsem dostal  video  ze školení tohoto pána od kamaráda s dotazem, zda to může být pravda.   Byly  to  spekulace podávané tak přesvědčivě, že i kriticky uvažující jedinci začali váhat, zda něco  na tom nebude pravda.  Připomnělo mi to politické školení  mužstva. V té době, když jsem byl na vojně, už tomu  mohl věřit  málokdo, ale našli se  jedinci, co byli  ochotni už  zjevné nesmysly s velkým zaujetím  školit. Nechápal jsem a  měl  jsem obavu, že to už zavánělo fanatismem. 

Tak zlé jako tehdy to snad  není, ale pro jistotu jsem si  připomněl  definici fanatismu :

Fanatismus (z lat. fanaticus, posedlý, od fanum, posvátné místo) je slepá vášnivá zaujatost, nekompromisní a krajně jednostranný postoj nebo jednání člověka, který nějaké téma, myšlenku nebo věc pokládá za tak cennou, případně tak ohroženou, že námitky či odpor proti ní vyvolávají jeho zuřivost. Fanatik se vyznačuje neschopností kritického odstupu, intolerancí, nepoučitelností a jistou omezeností

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (33 hlasů)
Trvalý odkaz

A je to venku! Přesně podle predikce Aeronetu došlo k tomu, co jsem předpovídal. Evropské volby skončily a máme tady první potvrzení, že šílenství Bruselu a vůdců NATO a EU se po volbách nejen nezmenšilo, ale naopak bylo povzbuzeno výsledkem Evropské lidové strany, která dokonce získala další křesla, takže voliči v EU de facto zvolili válku v Evropě.

Viktor Orbán totiž mluvil na soukromé schůzce s odstupujícím generálním tajemníkem NATO Jensem Stoltenbergem a dojednal s ním, že Maďarsko se nebude účastnit chystané vojenské mise NATO na Ukrajině! Ano, je to potvrzeno, NATO oficiálně zahájilo přípravu vojenské mise na Ukrajině, ale maďarský premiér vyjednal pro Maďarsko výjimku, že jeho země se této EU/NATO mise na Ukrajině účastnit nebude.

https://aeronet.news/madarsko-se-nezucastni-chystane-vojenske-mise-nato-na-ukrajine-nepodarilo-se-presvedcit-strojvudce-aby-valecny-vlak-nejel-dal-takze-zastavit-ho-muze-uz-jen-donald-trump/

Průměrný počet slepic: 4.5 (40 hlasů)

stručný popis dle stanovení od Vidláka (odstavec s hlavní myšlenkou autora a odkaz)

odstavec: Situace je taková, že západní svět v čele s Američany a Němečkem chce porazit Rusko. Chce porazit Rusko, aniž by se s ním dostal do přímé války, ale přenechává tuto válku Ukrajincům. Západní země se stále více přibližují k frontě. A stále více do této války přímo zasahují. Myslí si to i premiér Maďarska Viktor Orbán ve viz níže jednominutovém a něco videu z českými titulky.

odkaz s videem : https://t.me/neCT24/57916

Průměrný počet slepic: 4 (28 hlasů)

nezúčastním

Průměrný počet slepic: 4.8 (16 hlasů)

Já taky ne. Můj premiér je Orbán.

Průměrný počet slepic: 4.5 (17 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

nepustila

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

Mám "ráda" podpantofláky... 

😁 😉

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

👍

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Dnes ráno to bude 83 let přesně. 22. června 1941 - Barbarossa.

Průměrný počet slepic: 4.7 (32 hlasů)

.. přesně 80 let od chvíle, kdy začala operace Bagration, tedy, letní ofenzíva Rudé armády v roce 1944.

Průměrný počet slepic: 4.8 (34 hlasů)
Trvalý odkaz

Síle národa s úctou...

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (25 hlasů)
Trvalý odkaz

se holt do Česka už nechce. Dobře vědí, že by jim u nás Koudelka (pšenka) nekvetla. A tak Putin musí nasazovat své nejlepší a nejschopnější Kolumbijce. Z tohoto se může pozorný čtenář lehce ujistit, jak je ten Putin protičeský, lstivý a zákeřný. Zápálit nám autobus, to je jistě ten největší teroristický hnus.

Průměrný počet slepic: 4.8 (38 hlasů)

neměl a feťáka zpacifikovali šoféři, ne policajti

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)