Eurodžungle ze Štrasburku

Autor

Přátelé, včera jsem dosáhl nirvány. Pochopil jsem, proč Orbán v Maďarsku vyhrává. Měl jsem možnost se setkat s europoslancem FIDESZu, Andrášem Lacem, kterého si pozval Ondra Dostál do svého pořadu Eurodžungle. Na jůtubu je celý díl ke shlédnutí a stojí to za to. Přišel dokonale připravený mladý muž v padnoucím obleku a během několika minut dokonale vysvětlil, maďarskou pozici ohledně války na Ukrajině. Ale dokonale. Argumentace byla vybroušená, ten chlap věděl, co říká a proč to říká.

Doufám, že se podívá i Markéta „vy proruská špíno“ Gregorová, protože došlo i na nejnovější šikanu Maďarska ohledně vydávání víz ruským a běloruským občanům. Včera kolem toho byla docela vzrušená debata v europarlamentu, kde celá řada europoslanců exhibovala, jak se pod rouškou maďarských víz dostanou do Evropy ruští špioni.

Pak vystoupil zmíněný Andráš Laco a s klidem pověděl zkoprnělému sálu, že Němci podobných víz pro ruské občany v posledních dvou letech vydali asi sto tisíc a další desítky tisíc vydala Francie, Španělsko, Řecko… zatímco Maďarsko jich vydalo sedm!

A bylo po žížalkách… Maďar pak v naprostém klidu logicky odvodil, že tady vůbec nejde o vízovou a bezpečnostní politiku, ale Orbán ty eurohodnotné politiky prostě štve tak moc, že jsou ochotní ze sebe udělat debily v přímém přenosu.

Na maďarských europoslancích vidíte, že Fidesz fakt nemá problém s kádrovou politikou. Oni nemusejí do čela kandidátky stavět žádné Kandidátuše ani opelichané Vondry, údernice Vrecionové nebo nebinární Peksa a Kolaja. Oni mají na výběr a staví ty nejlepší. Až se evropský Titanik jednoho dne potopí, Maďarsko zůstane na hladině.

Mimochodem… celý Ondrův pořad stojí za to. Kromě zmíněného maďarského europoslance byla hostem i slovenská europoslankyně za SMER Judita Laššáková, která povídala nejenom o Slovensku, ale také o Fialovi či Síkelovi… Docela jsem se nasmál.

 

 

 

 
Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (133 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

je bohužel NEOMLUVITELNÁ tečka

Kdo se chová bezohledně k životnímu prostředí, ohrožuje nejen své bližní, ale i budoucí generace howg

A ti, kteří popírají vliv člověka na klima, by mohli uznat aspoň to, že přírodní zdroje nejsou nevyčerpatelné ...

Ps: konečně jsem Vidláka dostal :-)

Průměrný počet slepic: 1.3 (53 hlasů)

Pro lidi kteří řeší uhlíkovou stopu připomenu aféru Climagate z roku 2011 na kterou už  bohužel všichni zapomněli:

https://web.archive.org/web/20111203024854/https://foia2011.org/ 

Tady najdete autentické emaily vědců z Mezinárodního panelu pro změnu klimatu, ze kterých je zřejmé, jak moc podváděli při prosazování své teorie o globálním oteplování. Pokud umíte dobře anglicky, nebo umíte použít google translator, můžete si udělat vlastní představu sami. Původní stránka už neexistuje, ale ve webarchivu je stále uložena… 

https://1315516fd2.clvaw-cdnwnd.com/a3651b7fada40d42bb0919787e9c4a73/200001475-c5ea7c6e49/Climategate_emaily_cesky_verze_2013.pdf

Tady jsou přeloženy uniklé emaily předních vědců Mezinárodního panelu pro změnu klimatu, ze kterých je zřejmé, že vědci při obhajování své teorie, podle které teplota extrémně roste a může za ní člověk, PODVÁDĚLI, MANIPULOVALI A ZASTRAŠOVALI

Média tuto aféru moc neprobíraly a pak jí hned překryly jinými událostmi, takže se nedivím, že všichni už zapomněli. Pokud ale unikne emailová komunikace vědců, kteří stojí za teorií globálního oteplování, která dokazuje že to jsou lháři a podvodníci, tak už pak není třeba hádat se o vědecké detaily.......Howgh

Průměrný počet slepic: 5 (56 hlasů)

to, že lidstvu dojde ropa i uhlí do 40 let  nám vykládali už před 55 lety ve škole. A pořád to na nedostatek nevypadá. A bojovat se Sluncem mohou jen trotlové. Teplá a studená období se na Zemi střídají věky věků. 

Průměrný počet slepic: 5 (43 hlasů)
Trvalý odkaz

která snad jedinná bojuje za nás je nicotná. Námořní lodě, letadla, války výbuchy a válečné požáry v naší Evropské stopě zanechají větší škodu. Když přihlédnu k tomu že EU se podílí na emisích 8% světové "výroby" je toto téma jen důvod k hádání bez jakéhokoli přínosu. A co děti, mají si kde hrát?

Průměrný počet slepic: 4.9 (47 hlasů)

zasviní atmosféru jako lidstvo za celou existenci

Průměrný počet slepic: 5 (27 hlasů)

Dáme dohromady silnou partu z Čaputové, Nerudové, Němcové a třeba by jim mohle pomoci Jourová, ta to určitě umí a mohly by ty sopky zašpuntovat a je po problému. Tyhle holky dokáží i nemožné tak jim dejme šanci pro ten greendeal něco udělat. Jo, a MPA jim může radit.

Průměrný počet slepic: 4.6 (19 hlasů)
Trvalý odkaz

Paní Konečná na soudružku Lejnovou. Celý ojroparlament žaláře národů  je kvůli uhlíkové stopě neomluvitelný. Ale čert vem uhlík, jsou jiné problémy a důležitější pro naše přežití. To jsem vás dostal.

PS: dnes už i každý moula ví, že uhlík není příčina oteplování, ale oteplování je příčinou zvyšujícího se množství CO2. Lépe se učte!

Průměrný počet slepic: 4.7 (34 hlasů)

CO2 je v atmosféře 0,035%, pokud jeho koncentrace klesne na polovinu, USTANE VĚTŠINA FOTOSYNTÉZY!

I Argonu, který patří mezi tzv. vzácné plyny je v atmosféře NÁSOBNĚ více. 

Pojďme alespoň zde nenaskakovat na ten podvod s CO2!!!

Já sám plánuji vymyslet, jak ve včelích úlech jímat CO2 a pouštět ho do skleníku tak, aby ho kytky měly dost!

Polopodzemní skleníky do nehostinného klimatu vysloveně počítají s chovem malých domácích zvířat na dně těchto skleníků, přesně kvůli tomu, aby rostliny ve skleníku měly DOSTATEK CO2 pro svůj růst. Doporučuje se v takovém skleníku mít kotec s pár králíky nebo slepicemi.

Brloh ledního medvěda, ve kterém medvěd, či medvědice s medvíďaty tráví zimní spánek, má dlouhou chodbu, mírně svažitou. Po dně chodby "odtékají" ven molekuly CO2, pod stropem stagnují molekuly N2 a nad vytékajícím CO2 se do brlohu vrací molekuly O2, tedy kyslíku, protože je o maličko těžší než N2 (molekula dusíku). V té dlouhé chodbě tak dochází i k rekuperaci tepla - odtékající ohřáté molekuly CO2 předávají své teplo přitékajícím molekulám O2.

Průměrný počet slepic: 4.8 (32 hlasů)

tak mě zajímá především to, jaký názor zaujímají k danému tématu příslušní vědci.

A raději nechtějte vědět, co si o vás a podobných myslím - to bych asi u Vidláka skončil, kdybych to napsal :-)

Víte, já se zde hlavně snažím "ukrást", přesněji "odklonit" či přetáhnout na lepší, spolužákovi pár schopných daňových poplatníků na podporu přímé demokracie. Zdejší diskuze mě bohužel ujistila, že přímá demokracie švýcarského střihu v české kotlině je v současné době utopie.

Průměrný počet slepic: 1.5 (31 hlas)

Jenže "vědci" z Mezinárodního panelu pro změnu klimatu nejsou ani tak vědci jako podvodníci a prodejné děvky. Existuje totiž i dost  studií, které změnu klimatu vyvracejí, ale ty Vám Google nikdy neukáže. A tak se tady dělá konsenzus vědců. Celé je to podvod krytý z nejvyšších míst, takže to všechno vypadá velice věrohodně- oponentní hlasy jsou potlačeny a skryty před veřejností , takže se ani nedivím lidem, že na to pořád naskakují......

Průměrný počet slepic: 4.5 (27 hlasů)

..(a mé technické vzdělání s tím nemá mnoho do činění) mi vaše výroky připadají jako povýšené machrování bývalého Čecha (nebo Moravana, Slezana..), který se etabloval ve Švýcarsku a cítí se tedy povolán nás mistrovat, co je správně a co ne, neb on jediný to ví. Je mi opravdu jedno, co si o mně myslíte.
Mějte si svůj názor, pište ho, to mohou všichni.. Ale z vašich příspěvků občas něco zapáchá a CO2 to, jak jistě ráčíte vědět, býti nemůže.

 

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (32 hlasů)

??

Průměrný počet slepic: 4.5 (14 hlasů)

!!

Průměrný počet slepic: 4.1 (10 hlasů)

.. smrdí jako pes!

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

.. nenávratně propásnula v době tzv. První republiky.

Edvard Beneš už ve Versailles slíbil vítězným mocnostem KANTONÁLNÍ USPOŘÁDÁNÍ Zemí Koruny České právě po švýcarském vzoru (zejména s ohledem na velkou německy hovořící menšinu).

Masaryk zase Slovákům slíbil v Pittsbugu a v Clevellandu federativní status a Rusínům dokonce ve Filadelfii zaručil statut autonomní republiky, jakou byl (a stále je) Krym.

Se všemi sliby a dohodami si naši gentlemani vytřeli zadnice, a vymysleli si Jednotný Československý národ. Rusíni tak ostrouhali, dnes jsou z nich Ukrajinci, Slováci dostali federaci až v roce 1968 od komunistů. Osobně soudím, že zřejmě i proto musel zemřít Milán Rastislav Štefánik, a nejsem sám, kdo si to myslí.

Republika Československá za 20 let své existence zopakovala všechny chyby a omyly, kterých se dopustili Habsburkové, jenže ti na to měli 300 let. Jen a hlavně proto dnes neexistuje Československo od Aše po Jasinu.

Osobně se domnívám, že kdyby Čeští Němci měli své samosprávné kantony, tak by sami hnali Hitlera svinským krokem. Jenže, (osobně spekuluji), že hlavním smyslem existence Československa a později Protektorátu bylo zabezpečit Německu vojenský průmysl potřebný k jejich tažení na východ. I na, o pohraničí již okleštěném, území Protektorátu bylo 40% vojenského průmyslu III říše.

 

Průměrný počet slepic: 5 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Viktor Orbán, podle maďarského zvyku Orbán Viktor, je ve funkci od roku 2010. Od té doby postupně a neustále vyhrává. Je to chlap na svém místě, proto se obklopuje schopnými politiky. Je to jednoduché, za schopným šéfem se schopní politici rádi vydávají a schopný šéf, protože je schopný, tak si umí správně vybrat.

Že je Orbán politikem s velkým P je jasné už minimálně deset let. Není to tedy žádná novinka. A že se Orbán stýká se schopnými politiky, k tomu mám rovnou tři příklady. Vzpomeňte si, které politiky Orbán nezapomene navštívit při svých cestách do ČR. Tak vidíte, on ví které schopné politiky zde máme. Škoda, že my to dosud nevíme. V Europarlamentu Orbán společně s dalšími (vy všichni dobře víte, kteří to jsou) založil frakci, politickou skupinu „Patrioti pro Evropu“.  Je škoda, že většina českých eurposlanců si všímla kvality Orbána a jeho lidí až křížkem po funusu. Patioty pro Evropu nejen že nepodpořili, ale mnozí ještě přitakávají sdružení těch „Evropanů“ kteří se zapojují do společenství Cordon sanitare - Sanitární krodón, odkud Orbánovi a jeho Patriotům házejí klacky pod nohy… Ale jsem rád, že si snad konečně pozvolna začnou aspoň někteří uvědomovat, že politika se nemusí dělat pořád jenom blbě. A ti naši europoslanci jsou tam v této sestavě proto, že voliči je tam poslali. Tak jsem zvědavý, koho zítra, ti co budou volit, zase vyberou?

Průměrný počet slepic: 4.6 (27 hlasů)
Trvalý odkaz

vyzvala europoslance k příspěvku z vlastních královských platů, to už od ní očekávat nemůžeme.

Jo, je mnohem snazší pomáhat bližním z kapes vzdálených - všech daňových poplatníků :-)

Průměrný počet slepic: 1.5 (22 hlasů)

až bude fungovat přímá demokracie v Konfederaci Čechy-Morava-Slezsko-Slovensko, velmi rád podpořím

Průměrný počet slepic: 1.5 (16 hlasů)

nežijí poslední dobou ve Švajcu divní lidé ? To není den, aby něco nebylo. Švýcarský pár držel několik měsíců ve svém domě dvě dívky a udělal si z nich BDSM otrokyně.

Podle deníku Daily Mail je 46letý IT manažer a jeho 32letá filipínská manželka nalákali do svého domu prostřednictvím sociálních sítí. Slíbili jim vzdělání a povolení k pobytu, ale místo toho je drželi v malé kleci bez oken a mučili je.

Průměrný počet slepic: 4.6 (15 hlasů)

A což tak konfederace Čechy, Morava Slezsko, Zimbabwe a Bangladéš.

To by bylo realističtější. 😊 😊 😊

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)

ústředí někde u Bernu a řídit by to mohl nějaký potomek Ježíše

Průměrný počet slepic: 5 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

géniové starali o ekonomiku a ne o rozdávání aktivistických rozumů

xx

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

za blbce největšího ? Budoucí senátor ???

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

by byla vcelku sranda, kdyby to nebylo tak drahé a nebyli bysme účastni

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)