Co za svůj hlas dostanete

Autor
Štítky

Máme po hokeji, národ se nám na chvíli semknul, pak zase rozemknul a začal se trochu víc zabývat eurovolbami. Není divu. Francouzi začali na plnou hubu říkat, jak přemístí svoje africké migranty do České republiky, protože konečně donutili východní země k solidaritě. To víte, Rakušan jim to podepsal, neobsahuje to žádné kvóty, ale jak řekl Vondra, obsahuje to mechanismus, jak se z kvót vykoupit. Inflace u nás zase startuje, i když o ní Fiala říkal, že je zkrocená a samozřejmě je třeba válčit s Ruskem až do konečného vítězství, které bude následovat hned poté, co nám zakážou topit uhlím, zdraží benzín a zakážou auta.

Všichni moji kolegové v alternativních médiích začali s analýzami, koho volit a koho nevolit. Velmi hezky to má zpracované můj blogerský guru, bloger Vlk, překvapivé skutečnosti z minulosti jednotlivých kandidátů vytahuje Jana Bobošíková a já se tedy po Vidlácku také přidám. Šance jednotlivých stran a kandidátů si nechám až na příští týden, ještě mohou přijít lecjaká překvapení, takže dneska si probereme, co vlastně volíte.

Dnes nebudu řešit procenta a mandáty. Prostě si jen povíme, jakou budoucnost nám jednotlivé strany a kandidáti přinesou.

—–

Chcete pokračování války s Ruskem? Díváte se každý večer pod postel, jestli tam není Prigožin? Navlékáte svým dětem dva svetry a vysvětlujete jim, že díky tomu ten hnusák Putin prohraje? Věříte, že Rusům dochází munice, vojáci, jídlo i nafta? Hltáte s nadšením informace, jak ruští vojáci bojují polními lopatkami a rabují čipy z praček? Chcete deportovat ukrajinské muže ve vojenském věku co nejrychleji na frontu, aby tam bojovali za Prahu a za Koláře mladšího? Těšíte se na stíhačky, které dostaneme v roce 2035? Chcete také kabelku s tančíkem?

Tak volte SPOLU. Ti vám přesně tohle zajistí měrou vrchovatou. Jejich kampaň není o ničem jiném, než o porážce Ruska, i kdyby měli Fica znovu rozstřílet, Orbána poslat do Buchenvaldu, Posettovi dát medaili a Sudeťákům vrátit majetek. I kdyby měli udělat ještě další konsolidační balíček, ještě víc pravicově zvednout daně a zajistit jakoukoliv záminku, aby po Ukrajincích do zákopu nastoupili i Češi. K tomu ještě dostanete krachující hospody, krachující Liberty, krachující Zetor, ale prosperující Lidl a Kaufland plné zahraničního zboží ala Tomáš Prouza.

A hlavně… v případě jaderné války dostanete spolehlivě první atomovku do Prahy. Fiala se o to svými kecy už mnohokrát postaral.

——

Chcete k válce ještě i grýndýl? Bojíte se, že planeta už brzy shoří? Nechcete slyšet, že to co Evropa na emisích ušetří, toho Čína desetkrát tolik přidá? Věříte, že Evropa zvládne jak válku na Ukrajině, tak válku s vlastním průmyslem? Už jste zapomněli, že jste nedávno chtěli bojkotovat Karlovarský filmový festival, protože mezi sponzory byla Česká zbrojovka a dneska naopak nadšeně přispíváte na tanky Tomáše a necháváte si napsat své jméno na ukrajinské bojové drony, které ruská FSB sbírá a pečlivě archivuje? Obdivujete Lipavského, jak vyhodil Evu Fillipi a většinu afrických velvyslanců, protože tam málo přinášeli pravdu a lásku? Považujete za vrchol pokroku občanku v mobilu?

Tak volte Piráty. Čeká vás zářná budoucnost novodobých čekistů, kteří budou prohledávat domácnosti a určovat majitelům, že mají byty prodat nebo pronajmout, nebo jim je prostě sebrat. Zničíte soukromé vlastnictví pomocí drakonické daně z nemovitosti, protože to byli právě Piráti, kteří toto téma první zvedli. Dostanete korporátní EU řízenou Mao ce-Tungem s tváří Marcela Kolaji.

——

Bojíte se dezinformací? Myslíte, že všechna alternativní média jsou placená Ruskem, jen nedokážete vypátrat finanční toky? Máte radost z Koudelky, který zasahuje už i do školních osnov? Chcete tajné služby, co dělají politiku? Jste rádi, že se ve školách konečně bude vyučovat gender? Těšíte se na kuturní obohacení od afrických migrantů? Balíte se do ukrajinských vlajek? Chcete, aby to v Praze vypadalo jako v Kolíně nad Rýnem? Chcete, aby Vidláka konečně zavřeli až zčerná a s ním i všechny organizátory demonstrací? Chcete tvrdé tresty za nevymáchanou hubu? Chcete soft verzi českého Pinočetíčka? Nepotřebujete se dozvědět, proč střílel Dejvy Kozy? Líbili se vám policejní provokatéři na schodech Národnígho muzea? Považujete Danuši Nerudovou za mladou krásnou a chytrou? Chcete EU tvořit, nikoliv bořit?

Tak volte STAN. Užijete si pochodňové průvody, můžete udělat zářnou kariéru v prorůstání organizovaného zločinu do státních struktur, jen vás občas někde srazí auto, kdybyste náhodou byli svědek v Dozimetru… Snadno si založíte neziskovku na řešení problémů migrace, které jste sami způsobili… samá pozitiva a sociální jistoty. Šifrovaný telefon na Redla do každé domácnosti! A před každými volbami uvidíte vašeho milovaného PeVítka Drakušana, jak se tetelí blahem nad dalšími drakonickými opatřeními.

—–

Chcete všechno, co jsem doteď vyjmenoval, západní ukotvení, pevné místo v NATO i v EU, podporu Ukrajiny, nenávist Rusku, grýndýly i migrační pakty, ale štve vás, že to Fiala a spol moc neumějí organizovat? Chcete se rozpustit ve velké evropské rodině, chcete euro, jen byste ho chtěli ve výhodnějším kurzu? Také se bojíte Putina, také jste si zamilovali kyjevský režim, chápete evropskou povinnou solidaritu a těšíte se, až bude v Mošnově základna NATO, jen vám vadí, že je to všechno za cenu vašich důchodů a mizerných platů?

Tak volte ANO. Ti také souhlasili s vojenskou smlouvou s USA a schválili ji spolu s vládou. Vůbec toho hodně schválili spolu s vládou. Většinu toho, co vláda dělá, by také dělali, jen Babiš je prostě lepší manažer, rozumí penězům, možná by se trochu postavil Tykačovi a Křetínskému, aby si tak nenahrabali na energiích. Kdyby Andrej vyjednával o povinné solidaritě a emisních povolenkách, tak by se na Leyenovou mračil. Fiala se na ní jen roztomile usmíval. ANO nám dalo Jourovou, Charanzovou, Dlabajovou a Maxovou, ale teď už se jim to určitě nestane. Hnutí ANO nemá nic proti smlouvě DSA a přijde mu vyvážená. Volbou ANO volíte program Pětikolky, jen to bude prosazováno více obchodnicky, více manažersky a dostaneme více dočasných ústupků. A jestli to u nás půjde dál, tak jak jde, tak za to ještě budeme rádi.

—–

Myslíte si, že všechny vyjmenované problémy vznikly proto, že tu máme málo volného trhu, moc dotací a státní přerozdělování? Obdivujete novopečeného argentinského prezidenta? Tak volte Svobodné. Stačí-li vám toto k vysvětlení všeho zmaru, který nás obklopuje, tak s Vondráčkem nebudete zklamáni.

—–

Chcete, aby váš hlas celkem spolehlivě nepropadl? Volte SPD. V ní máte dokonce i kus Svobodných v podobě Macha, kus staré ODS v podobě Trikolory a kus staré ČSSD v podobě Ivana Davida. Vše jistí samuraj Okamura, který dokázal postavit stranickou strukturu a dvakrát přežít svou politickou smrt. Dostanete NE migraci, NE euru a NE válce. Dostanete stranu, která bude Pětikolce i hnutí ANO sypat písek do soukolí a nikdy jinak. Ano, přesně takhle jsem to chtěl říct.

—–

Považujete za nejdůležitější, abyste dál mohli autem jezdit do práce, vozit děti do školy a babičku k doktorovi? Chcete, aby vás v Bruselu zastupoval dvoumetrový pohledný konzervativní macho, podnikatel a závodník? Doufáte, že se u nás znovu objeví ta správná autentická ODS jako za otce zakladatele, Klause? Nevadí vám spojení řidiče a policajta? Líbí se vám Turkova přímočarost? Chcete mít už brzy Šlachtu v senátu? Volte Motoristy.

—–

Chcete Rajchla? Volte Rajchla. Dostanete pravici s Haškem, zahraniční politiku s Vackem, respekt s Drbohlavem, sport s Růžičkou, finance s Turkovou, zdravotnictví se Zemanem, věrnost s Hyťhovou, poctivost s Palíškem a plánování s Viktorínem. Nebudou do toho zasahovat žádní aktivisté, vše bude autentická stranická politika naplněná právem respektem a odborností. Tuto cestu si zvolili na stranickém sjezdu. Jo… a také dostanete kulturu se Zuskou a školství s Budilem. Jestli ovšem neodejdou, stejně jako Nielsen, Maršálková, Rédová, Březina a další.

—–

Jste levičáci? Chcete, aby se vás někdo zastal, až vám bude k šedesáti a už vám nic nepůjde jako zamlada? Chcete, nějakou státem garantovanou zdravotní péči a státem garantovaný důchod? Považujete EU i NATO za součást problému, nikoliv za součást řešení, ale nejste pro bezhlavé skákání z potápějícího se Titaniku do studených vod globální korporátní ekonomiky? Chcete potápějícící se ojroloď opustit na co nejbytelnějším záchranném člunu? Chcete školy bez školného, pohotovost bez poplatků a nějakou ochranu pracujících? Myslíte si, že problém je v neschopných a zlodějských správcích, líbajících cizí prsteny? Nestojíte o sto padesát pohlaví, nestojíte o Prague Pride? Chcete podporu rodin s dětmi? Vidíte problém v tom, že nám každý rok utíkají ze země stamiliardy korun? Vadí vám, že důchodcům se inflace nezohlednila, ale církvím ano? Chtěli jste, aby se opozice co nejvíc spojila? Lezou vám na nervy přerostlá mužská ega?

Tak se vykašlete na šmardovskou Soc-dem a hoďte to STAČILO! Dostanete konzervativní levicovou politiku se špetkou nostalgie po starých časech, ale s mladou kočenou v čele, která chápe, jak to v politice chodí. Která dlouhá léta pomáhá českému průmyslu, aby se následně daly chtít slušné mzdy a společenská odpovědnost. Která chápe, že kráva se nejdřív musí nakrmit a pak teprve dojit. Dostanete politiku všech azimutů a šanci na restart levice i šanci na restart zahraniční politiky. Dostanete snahu o mír, který je důležitější než celá EU. Dostanete evropskou vlajku „zhanobenou“ mírovým symbolem.

—–

Nevybrali jste si? Chcete někoho jiného? Nacházíte na každém jmenovaném nějaký nepřekonatelný problém? Potřebujete konečně toho čistého a dokonalého kandidáta, který nás zachrání? Volte si koho chcete. Ještě zbývá dalších dvacet možností. Ctirad Musil, Blaško, Vandas, Hanig, Vrabel, strana práv koček… Všechno máme. Dostanete propadlý hlas, povolební kocovinu a lhaní si do kapsy.

Dumejte, dumejte.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (363 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

zelene okno

Průměrný počet slepic: 3.4 (22 hlasů)

Takže  ANO je druhá strana té stejné mince kde první strana je PĚTIKOLKA?

PĚTIKOLKA je absolutní katastrofa.

Takže ANO je tak trochu katastrofa?

Nepřeháníš to trochu Danieli? 

Průměrný počet slepic: 2.6 (102 hlasů)

Já proti Babišovi nic nemám. Jen konstatuji jeho představu budoucnosti. Bude to lepší než s Fialou, ale nebudete to to, co bychom si přáli. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (163 hlasů)

Bude to lepší než s Fialou, ale nebude to co bychom si přáli.  I já by jsem si přál Konečnou a STAČILO ale to se nestane. Buďme realisté, napřed musíme odpalkovat PĚTIDEMOLICI a potom se snažit uskutečnit to co bychom si přáli. A to se stane jen přes Babiše. Bez Babiše to nejde!

Průměrný počet slepic: 3.4 (100 hlasů)

I přes značné výhrady k ANO nutno uznat, že jediné ANO má připravené politiky na pokrytí nutné administrativy. Není to o vítězství ve volbách - to se bude křepčit jeden den. Hned ale druhý den nutno rozhodovat kdo bude co řídit, kdo má jaké zkušenosti a v tom je ANO rozhodně na výši proti ostatním. Ti by se prvního půl roku jen rozhlíželi kudy se kam chodí. Souhlasím Antoníne s Vašim tvrzením, že nejdříve je třeba odpálkovat pětidemolici a dodávám - zkusit narovnat poměry na mediální scéně (ČT). Mediální scéna a především naše "středisková" televize bude silným hráčem proti čemukoliv jinému než jejich aktuální zatuchlý rybník ve kterém se tak pohodlně válejí. Takže ANO nemusím mít rád, ale ono to tak nějak na něj vychází. Nikdo nemá připraveny tolik potřebný aparát pro řízení státu. 

Průměrný počet slepic: 3.7 (60 hlasů)

.. do poslanecké sněmovny. Do EU je třeba navolit protestní solitéry s komunikačními schopnostmi. A to ANO není, je to strana oligarchy a globalisty, na to nezapomínejte. 

Volby do EU nejsou nic jiného, než průzkum bojem, jak si stojí NEPARLAMENTNÍ OPOZICE. Druhé kolo budou doplňovací volby do Senátu - i ty jsou o osobnostech kandidátů.

Jestli někdo z neparlamentní opozice vytvoří stínovou vládu a kádry pro řízení státu, tak je to STAČILO..

Průměrný počet slepic: 4.9 (71 hlas)

Už si nepamatuji, kdo tohle řekl, ale bohužel tenhle  citát  platí. A že  opravdu platí  můžeme vidět např.  na Slovensku nebo na Islandu, kde se dokázali    HYDŘE  vzepřít  zcela   v souladu  se zákony.  Stačilo jen chtít, jen zvednou zadek a jít k volbám a volit vhodné kandidáty. Toho si je HYDRA velmi dobře vědoma, proto tzv. korespondenční hlasování, proto volební právo pro přistěhovalce, volební právo od 16 let, atd. atd.  A  že to jde HYDŘE pomaleji, než by chtěla?   Tak  vytáhne silnější kalibr -  politické vraždy a barevné revoluce. 

Stejné  nadšení a aktivita, které bylo   kolem  hokeje ve volbách  nejspíš nebude.   Zdá se, že moudro vládnoucích   j-elit ze starého Říma, že :  " lid potřebuje jen  chléb a hry "   asi stále platí.  A toho chleba i her je tady  zatím ještě  zřejmě  dostatek.   A času je tak málo.  Korespondenční volby, volební právo pro přistěhovalce, pro 16 leté děti  či dokonce úvahy o  odebrání volebního práva seniorům   se  plíživě  blíží   ...

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (60 hlasů)

ale to je opravdu blbej argument. Jak to bylo v 1989 ? Úřednický aparát se moc nemění, jen ti vošousti politický v čele

Průměrný počet slepic: 4.3 (15 hlasů)

to nebude to, co bychom si přáli. Protože si každý přeje něco jiného a tolik stran tady ani v nabídce nemáme.

Průměrný počet slepic: 4.1 (34 hlasů)

Mám poslední dobou takový pocit, že jen a jen STAČILO a Dan čím dál více kope do ANO. Zapomněl ještě na Teličku! ANO nedávalo volbám do EP tolik váhy a taky tak dopadlo...to byla a je katastrofa, ale Klára Dostálová je prověřená politička, které věřím a fandím ji a další nominovaní se také už projevili, takže za mě ANO, ale budu rád za každého ze STAČILO, PRO, SPD Trikolora i za Motoristy se Šlachtou, ale hlavně né nikdo z pětikolky! To je hlavní teď i příští rok...radši i dříve. 

Průměrný počet slepic: 4.3 (97 hlasů)

Napíšu to slovy jednoho zpěváka zakázaného kdysi komunisty: ten článek je "pravda, samá pravda a nic než pravda". Akorát je tam vidět, že Vidlák má slabost pro STAČILO, tak jim trochu straní, ovšem v rámci dobrých mravů.

Průměrný počet slepic: 4.2 (78 hlasů)

.. takto pregnantně pojmenovat.

Babiš je jen menší zlo, volitelný když všechno selhalo, proto jsem ho volil v prezidentské volbě, kovid-nekovid.

Ve volbách do PS jsem to hodil SPD, ač jsem původně chtěl jet do, tuším že  Pardubic volit a kroužkovat Dr. Lipovskou, ale měl jsem tak brutální sinusitidu, že jsem si nasadil roušku a šel volit v Praze. Nevěřím na náhody a ani to, že jsem nebyl schopen jet do Pardubic nebyla náhoda, díky tomu můj hlas nepropadnul.

V předchozích EU volbách jsem také volil SPD a kroužkoval MUDr. Davida a gen. Blaška, také jsem si nedrbal hlavu, oba prošli.

A tentokrát budu volit Stačilo a kroužkovat JUDr. Janu Turoňovou a Petru Rédovou, protože si myslím, že v Bruselu budou nejužitečnější. Ing. Jandejsek a ing. Dubravská budou užitečnější doma, v Rabbitu a Skaličanu, později v Senátu nebo v PS, Ondřej Dostál je skvělý kádr na ministra Zdravotnictví nebo alespoň na předsedu výboru ve sněmovně, který se bude zdravotnictvím zabývat. Jejich současná kandidatura je jen začátek volební kampaně do Senátu a PS.

Průměrný počet slepic: 4.8 (97 hlasů)

Já jsem stoupencem volby menšího zla. To je základ mé taktiky. Před minulými volbami jsem neviděl jinou možnost, než volit ANO nebo SPD a sám jsem to hodil hnutí ANO.  Uznávám Andrejovy kvality, ale i nekvality.  Já nikdy nemluvil o volebním dobru, ale vždycky jen o tom, kdo má šanci uspět a kdo nemá. 

Eurovolby považuju za kvalifikaci. Kdo uspěje v eurovolbách, má šanci uspět i v parlamentních. Kdo neuspěje v eurovolbách, ten vygeneruje propadlý hlas.  Kdo teď v eurovolbách neuspěje, ten u mě na Kydech nebude mít zastání. 

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (37 hlasů)

Mám to také tak. Důležitá je jistota nepropadlého hlasu (v zájmu špatně vyhodnocených rychlých "ideálů"). Tudíž volba menšího zla, třeba i s menším sebezapřením...Takže i já jsem v časech předešlých volila i Babiše, aby tam ta jistota byla. A rozhodně mu neupírám zásluhy, protože on je měl a má a snažil se "obyčejným" lidem tak nějak zajistit v mezích možností slušnější ekonomiku a sociální jistoty, což je hodně podstatné a určitě důležité. A to ostatní pro něj možná prostě tak "důležité" není. Je to pragmatik a obchodník. A je to dříč. Ale není to mesiáš.

Do určitě míry ho uznávám (i když byly excesy, které byly se skřípěním zubů) a volila bych ho nejspíš opět na jistotu, kdyby... Jenže teď doufám, že na jistotu bude teď stačit i STAČILO, tak si dopřeji ten "přepych" a budu doufat, že je to správně odhadnuté a bude to vítězná volba:-)

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (38 hlasů)

pohybovat v dotacích, ale zbytek ano je tragický. Kecal Havlíček, neschopná Schillerka, Eurozmrdky co protlačil do Bruselu, gauner Telička...

Průměrný počet slepic: 4 (22 hlasů)

Už před kowidovo lockdownem jeden moudrý politik hlásal, že Babiš je jen ta hodná tvář bruselských fašistů a jejich likvidace evropské tisícileté civilizace. S Babišem do deseti let, s Fialem co nejrychleji držkou k zemi! Holky z ANO to potvrzují jak hlasováním s Pentaklanem ve sněmovně proti lidu ČR, tak v proklamacích, že SPD nikdy! Nikdy bez EU, nikdy bez NATO, nikdy bez miliard za nákup zbraní od spojenců za několikanásobky ceny obvyklé, nikdy emisních povolenek, nikdy bez elektrokočárů pro vyvolené, nikdy bez grýndýlu.... Babiš umí lépe mlžit a hrát oponenta Pentaklanu. Ale je to jeho jedinečný spojenec, který ho vykostí stejně jako vykostil ČSSD a KSČM. Babiš nespěchá, už má nahrabáno. Kdo z Pentaklanu má dost, aby hrabal jenom pro zábavu, protože už nahrabáno má? 

Kde jsou sliby, že kouzelné nákupy za kouzelné ceny při kowidu se budou vyšetřovat, soudit a trestat? Už jste zapomněli na to, jak vás bez Mengeleho slz od Bourly-Pfizera a jiných nikam nepustily? Ani do zaměstnání, ani za maminkou, ani za babičkou zavřenou jako ty cikány v Letech v cizím baráku s cizími lidmi? 

Zapomněli jste, že se Babiš za jeho 4 ministry kowidového práva omouvá, že nikdo nic nevěděl a tak dělali Opatření, které jim do 30 dnů shodily soudy? Zapomněli jste na děti s náhubky ve školách po celou dobu výuky? Tak si to zase zkuste! Vezměte si to zázračné FPP2, napište si na to "VOLÍM ANO", nasaďte ráno v osm hodin a ve dvanáct na půl hodiny jídla sundejte, pak nasadit do čtyř odpoledne, jako když se školáci vraceli ze školy domů. To je Babiš premiér státu a jeho naježená policie, hygieničky, učitelky, zdravotnictví, dluh za stovky miliard...! 

Průměrný počet slepic: 4.2 (45 hlasů)

Souhlasím - holky z ANO (plus Telička) se v Bruselu "vyznamenaly". Za to bych je hnala svinským krokem tak, že by si doma už ani neškrtly. Wanted. 

Průměrný počet slepic: 3.9 (35 hlasů)

pověšen antivirový plastový štítek před hubu, abychom nezapomněli čemu jsme byli vystaveni. Jakým hloupostem VĚTŠINA lidí uvěřila.

Průměrný počet slepic: 4.5 (21 hlas)

Ano, tohle všechno nám hrozí s koalicí SPOLU (DO HROBU). Jediné, co se jim "povedlo" je, že jsme mistry světa v hokeji - tedy oni se tvářili (po tom, co jsem viděla), že je to jejich ukro-vítězství a zásluha. Tak jestli by místo politiky neměli jít dělat trenéry (natrénováno, jak se dostat na dno, mají ažaž). 

Průměrný počet slepic: 4.2 (73 hlasů)

Nenávist, primitivní nenávist ke komunistům pro mě asi není to pravé ořechové. Nemyslím, že KSČM vyhraje a nebyl bych tomu rád. Ale na postrašení stávající věrchušky to je dobrá zbraň. Vzhledem k rozjetým  hnojometům na  Konečnou a Dostála lze spolehlivě předpokládat strach v Pětikoalici. Ta, když nebude poslouchat své páníčky v EU a za Velkou louží by mohla být klidně smetena nějakou tou barevnou revolucí. Zkušenosti a prostředky na to KoZa i USA má dostatečné. A ani Pětikolka už nedrží nějak moc pohromadě.  Milion chvilek bude možné nastartovat několika desítkami milionů dolarů. (Dobrovolnou resignaci Fialového lháře nepředpokládám.) 

Rajchla a Okamuru mám celkem dobře prohlédnuté. Povrchnost, plané sliby. Pro oba pány je politika spíše prostředkem k vydělávání peněz než srdeční nebo aspoň zásadní záležitostí.

Za rok a půl, při parlamentních volbách, bude ovšem potřeba jiná úvaha.

Průměrný počet slepic: 4.6 (58 hlasů)

Krásná práce:-) a přehledně výstižná! A navíc vtipně podaná:-)

Mám už dlouho jasno, že STAČILO. Ale některým to určitě pomůže se zorientovat pokud ještě jasno úplně nemají. Důležité ale hlavně je, abychom šli, volili a hlas nezahodili!

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (77 hlasů)

tak hlavně, zda si ti voliči uvědomují o co tady ve skutečnosti jde

https://aeronet.news/vladimir-putin-pohrozil-ceske-republice-a-zemim-v-pobalti-ze-jsou-to-male-zeme-s-vysokou-hustotou-obyvatelstva-a-nemely-by-si-zahravat-s-vyzvami-na-udery-raketami-hluboko-v-ruskem-vnitrozemi/

Průměrný počet slepic: 4.7 (27 hlasů)

 

 

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (24 hlasů)

In reply to by Host

Trvalý odkaz

K dnešnímu článku je tohle nejlepší komentář!

Průměrný počet slepic: 4.6 (28 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

:-))

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Když jsem si přečetl dnešní Vidlákovu úvahu „Co za svůj hlas dostanete“, dumal jsem dumal. Dumal jsem o tom co  Vidlák vnímá, co  doporučuje, co karikujie a pro koho to vlastně dělá. Hlavně jsem dumal, co se může z Vidlákovy nabídky zalíbit mladým pražákům? Těch co jich jsou plné pražské kanceláře, plná fitness centra, plné Palladium a další pražská nákupní centra a plné silnice po kterých každé ráno popojíždějí sem a každý večer tam?  Těmhle pražákům, Fiala nadělil firemní auta, moderní úřady, moderní kanceláře, moderní kancelářské židle. Vše je evropanské a líbodémo levicové. Pro mnohé mladé pražáky (a že jich je) právě tohle vytváří dostatečně lákavou nabídku a příležitost, za kterou do Prahy přišli. Postačí správně chápat a správně souhlasit. Líbodémo média všem denně sdělí a vysvětlí co, jak, proč s  kým o čem a pro koho… A tihle mladí  s nadšením hltají informace, jak Ukrajina zvítězí, ruští vojáci prohrávají a  rabuji… Tahle nová pražská generace chápe že se oteplí, chápe evropanství, chápe LGBT+Q, chápe jediný správný názor. IQ nepotřebuje, jak to je tak to je v pořádku. Vždyť dnes se všechno dá vygůůůglit. Oni v tuto chvíli vědí, že svého štěstí dosáhnou především zničením soukromého vlastnictví, proto se o to snaží.

Nikdo zatím nedal inzerát: Hledá se politik prosazující změnu, kterého vezmou na vědomí i mladí pražáci.

Změna systému se dostaví až ve chvíli, kdy většina z nás, včetně mladých pražáků a brňáků, začne společně podporovat jednu osobnost, která bude mít odvahu a chuť, potřebu a znalost, jak současným praktikám vystavit stopku.

V politice. zatím takové vyhlížíme i přehlížíme, zesměšňujeme, nebo  kritizujeme.

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (52 hlasů)

Ohledně mladých, jste si dělal nějakej průzkum ? Mám syna ve věku 25 a občas kalíme spolu s jeho kamarádama, pracujeme v Praze, žijeme kousek od Prahy,  politika je absolutně nezajímá, LGBT nezajímá, jistě že existují exoti kteří propagují <|>ny co píšete, ale zdaleka  to podle mě není většina, je to zásluha mé generace (husákovy děti) vychovali jsme bezduché loutky, většina mladých je bezradná v názorech, prostě se bojí zastávat nějaký vlastní úsudek a radši přijme názor někoho známého, dloho jsem z toho špatně spal, ale je to v pohodě, tímto se zvětšuje prostor pro schopné mladé lidi.  

Průměrný počet slepic: 3.2 (32 hlasů)

Samozřejmě, že existují rozumní mladí lidé, s vlastní hlavou, lidé s vlastním rozumem a vlastníma očima. Jsem rád, když někoho takového potkám. Pokud jsem v Praze, pohybuji se převážně ve čtvrti, kde je jeden podivný úřad vedle druhého. Pracují v nich převáženě lidé mladí, perspektivní, bezdětní, bezstarostní, dobře zajištění, lidé spokojení se současným vládním systémem i se současnou situací. Cítí se být mladými Evropany, nikoliv Čechy. Umějí svojí spokojenost dávat patřičně najevo. Mají naučený názor a mají naučená pohled na dění okolo sebe. Jsou mladí a je to jejich věc.

Státních a evropských úřadů co jsou zde, jejichž smyslem a pracovní náplní je něco, co málokdo dokáže ocenit a někdy i pochopit, je v centru Prahy opravdu hodně. Pokud Váš syn je takový, jak o něm píšete, nejspíš by v žádném z nich pracovat nechtěl. 

Jsem rád, že takoví, o kterých občas píši, nejsou všichni mladí lidé. Možná to s námi není tak zlé, jak se zdá. Přesvědčíme se po volbách. Uvidíme jak dopadne Praha.

Průměrný počet slepic: 3.9 (13 hlasů)

a suma sumárum, nemáme nikoho, kdo by se dal volit bez nějakého ale. Vždycky se najdou důvody, proč je ve straně a straničce nacpaný nějaký prospěchář, kterému jde především o korýtko. A to je to nejmenší ale, které se v každé straně najde. Bude nejlepší, když si to rozhodne každý sám za sebe, alespoň nebude moci nikoho obviňovat, že mu nakukal špatnou alternativu.

Průměrný počet slepic: 4.6 (33 hlasů)
Trvalý odkaz

zlute okno

Průměrný počet slepic: 4.6 (35 hlasů)

In reply to by Antonín

Trvalý odkaz

Lidé znající Paříž z minulosti či Azurové pobřeží z dovolených karavanem z devadesátek jsou šokováni fotografiemi francouzských metropolí plných stanů a provizorních příbytků, v nichž žijí Afričané. Pokud jste se však stali svědky oslav, když Maroko postupovalo na MS světa ve fotbalu v pavouku soutěže, a připadali jste si jako v Africe, tolik překvapeni už nejste. Imigrace do západních evropských států je pro tamní obyvatele zásadní problém. Ten se jim však dle slov francouzského premiéra Attala hovořícím k tématu v televizní debatě podařilo vyřešit.

  Na přesunutí zátěže spojené s migranty má i náš ministr vnitra Rakušan delegovaný vládou Petra Fialy k podpisu smlouvy zaštítěné názvem Migrační pakt. Jestliže se francouzský premiér může veřejně radovat z toho, že přinucením podpisu Migračního paktu východoevropskými zeměmi započal přesun nepohodlných imigrantů ze západu do středu a na východ Evropy, kam dosud směřovali pouze více či méně produktivní Ukrajinci, je to jaksi v rozporu s tím, co nám tvrdil Rakušan s Vondrou. O prolhaném Fialovi  nemá cenu hovořit, ten žije na svém obláčku a naprosto mimo realitu. Tam si píše knižní pokračování o svých úspěších a vůbec si nevšímá důsledků absence jakékoliv zodpovědnosti za snižující se životní úroveň českých občanů. Vondra sice připouští, že se z dopadu Migračního paktu lze vykoupit, zapomíná však na to, že Česká republika už nemá čím, navíc vůbec nemůže za příliv migrantů do Evropy, protože sem k nám by se za normálních okolností mohli přeplavit tak přes Lipno.

  Rakušan po celou dobu o Migračním paktu lže. Francouzský premiér přesvědčuje vlastní voliče o plánu, který vyšel. Někteří Poláci kvůli tomu volají po mimořádné schůzi Sejmu a okamžité reakci na slova o přesunu migrace do Východní Evropy, u nás bude Pětikoalice nadále obhajovat vylhaná tvrzení o minimálním riziku kvót, dle kterých k nám konečně Západ přivede houfy naprosto nepřizpůsobivých, nebezpečných a líných Arabů, černochů, muslimů a pošuků. Kdo viděl záběry z Paříže, Lyonu, ale i z Lipska, Berlína či Frankfurtu, kdo si uvědomuje islamizaci Velké Británie, Beneluxu či Itálie, ten asi tuší, co se brzy bude odehrávat v Praze, Plzni či v Brně. V Ostravě je naděje, že šílený a do půlky těla svlečený černoch rozbíjející auta dostane po tlamě, ale v liberálních výspách naší země budou všichni jen přihlížet změnám na ulicích a potichu se podivovat nad tím, co jsme vládní Pětikoalici dovolili podepsat. A i ti konzervativnější začnou obdivovat Orbána za odpor k otevření hranic Maďarska. Mezitím jim ale před domem pár nespokojených opálených pitomců převrátí škodovku kolama vzhůru.

  Rakušan je prolhaný grázl v čele silového Ministerstva vnitra a i přes osobní ambice, nebo právě kvůli nim, slouží cizím zájmům. Zločinnost jednání současné vlády nemá v minulosti obdoby a ani komunisté poslušností KSSS a jejímu politbyru v dobách normalizace nešli proti zájmům českých občanů tak, jako nynější liberálové. Podepsat Migrační pakt je stejná zrada, jako dát WHO moc nad našim zdravotnictvím a potažmo i dalšími odvětvími. Bohužel se to pouze přiřazuje k dalším strašidelným rozhodnutím, jakými je připojení se k vyzbrojování Ukrajiny, sankcím vůči Rusku či doslovným provokováním ruského medvěda k jaderné válce. Nesmíme ani zapomenout na účinkování Pětikoalice v období předsednictví v EU a nulovou snahu zvrátit průběh Green Dealu, přičemž následné krokodýlí slzy Vondry nad euronormou č.7 plánovanou pro nové automobily jsou pouze pozdním pláčem na rozlitým mlékem. Zvláště, když hrníček na výrazně šikmou plochu postavilo právě české předsednictví.

  Dopady podpisu Migračního balíčku budou katastrofální pro ekonomiku i bezpečnost. Za rok až dva budou zde v ČR zůstavší Ukrajinci neochotní se vrátit do torza bývalé vlasti, v okrajích navíc poškozené Západem vyvolanou válkou, bráni jako domorodci a žádné výjimky od EU nelze očekávat. Paříž, Řím, Brusel a Berlín k nám začnou posílat vlaky plné nepřizpůsobivých vyvrhelů, tedy to nejhorší z vlastních ulic. Jestliže se Vietnamci tak nějak u nás integrovali, Ukrajince i přes jistý odpor vnímáme, jako že tu jsou, někteří dokonce dlouho, u Arabů a černochů to bude mnohem složitější až nemožné. Jdete, tedy aspoň ti zodpovědnější z vás, k volbám do Evropského parlamentu. Migrační pakt je jen jedním střípkem, spíše obrovským střepem, v mozaice, kterou skládají poslední dvě prounijní vlády. Jsou to především jejich zástupci, kdo hlasuje pro většinu nesmyslných a Českou republiku diskriminujících směrnic a nařízení. Je jedno, je li to Pětikoalice s extrémistickými Piráty, prolhanými Starosty, či ideologicky pomatenými modroptáky spojenými s příznivci Sudetských Němců z Top 09 či KDU-ČSL. Ani ANO nepatří k odpůrcům šíleností vznikajících v Bruselu. Zkuste na to nezapomenout dříve, než k nám dorazí davy otravující už nyní život v Západní Evropě. Jde o bezpečí našich žen, dětí, o ekonomickou katastrofu, ale i o životní úroveň a zdraví. Kdo to ještě nepochopil, tady je zajímavý odkaz. Začnětě už konečně přemýšlet a konat.

https://denik.to/to-se-fialovi-s-rakusanem-libit-nebude-francouzsky-premier-attal-prozradil-jak-to-bylo-s-nasim-podpisem-migracniho-paktu/

Jindřich Kulhavý   29. 05 2024


www.inadhled.live   

 

 

Průměrný počet slepic: 4.1 (45 hlasů)
Trvalý odkaz

Hokejový šampionát, byť ne úplně kompletní, protože dvě mužstva a hráči hrající v KHL se zúčastnit nemohli, je za námi. Emoce z vítězství jsou silné, ale za týden vyprchají. Hráči našeho národního týmu předvedli skvělý výkon a žádné politikaření nemá právo snižovat jejich kvality. Za dané situace byli nejlepší a měli stejné startovní podmínky jako ostatní. Zlaté medaile zůstaly doma, což bylo maximum toho, co kluci mohli udělat a polemizovat o tom, jak by to bylo za jiných podmínek, je nesmyslné. Sborná je sice symbolem hokejové kvality, stejně jako Kanada, ale momentální formu může mít různou a nelze předjímat, jak by hrála. Do budoucnosti je však každé její utkání příslibem totální bitvy, ať už bude hrát s kýmkoliv. Její motivace bude vyšroubovaná do výšin a vrátí se vzpomínky na boje Východu proti Západu. Klání gladiátorů, to bude hokej po jejím návratu. Teď máme zlato my a není nezasloužené. Hráči na hřišti potili i krev. Děkujeme.

  Sportovní vrchol jara je za námi, blíží se fotbalové ME, kde podobnou smršť úspěchů nečekejme. Náš fotbal je nemocný a prolezlý funkcionářskou rakovinou. Možná je osobní zkušenost s tímto prostředím důvodem k vyšší kritičnosti, ovšem tam, kde peníze hrají mnohem větší úlohu než talent a nasazení, přičemž se to týká mládeže a dětí, nelze vnímat pozitivní náladu. Incidenty na hřišti či v hledišti jsou už jen průvodním jevem. Připomínky lze mít i k financování sportovního dění ze strany státu, rozdělení preferencí a priorit. Smetanu slízávají vrcholné fotbalové a hokejové soutěže a národní týmy, za nimi následují další tři až čtyři sporty a zbytek doslova paběrkuje, přičemž do první aspoň trochu podporované třicítky se nedostaly i světově úspěšná odvětví. A uplatnění soukromých peněz je ještě smutnější kapitola, protože jakákoliv reklama mimo elitu je vnímána Finanční správou jako podvod, chcete li to považovat za náklad. Jde li o dar, daní to zase sportovní klub. Stát se přiživuje už úplně na všem. Kam jsme se to dopracovali?

  Realitou jsou blížící se volby do Evropského parlamentu. Kdo čte inadhled, ten jistě tuší, že preferujeme názory spíše euroskeptické, bojovali jsme proti covidohysterii a vakcinaci. Vztah k jakékoliv válce máme negativní, nicméně plně chápeme postup Vladimíra Putina, byť si uvědomujeme negativní dopady na Českou republiku. Ty však nezpůsobuje Kreml, ale především eurohujerství našich politiků a podpora kyjevského režimu dotlačeného do války především americkou administrativou a podřazeností EU zájmům NATO a USA. Válka na Ukrajině začala Majdanem, o který se Západ pokusil i v Minsku a jinde. Neděláme si iluze o bezvýhradné ruské dobrotě, ale vidíme zásadní problémy především v západní ideologii a nenasytnosti. Naše elity hrají podle not dodaných z Washingtonu a Bruselu, my bychom radši zůstali samostatným svrchovaným státem s dobrými vztahy na více stran. Nevidíme budoucnost v kreditním systémem prolezlé Číně, nechceme západoevropskou liberální sebedestrukci, a už vůbec ne sloužit jako otrok americké ekonomice.

  Jsme nepřátelé Green Dealu a veškerého omezování našich životů.  Zelené šílenství je řízenou likvidací mnohých svobod, soukromého majetku, soběstačnosti a prosperity.  A ano, také  mnoho zákonů, směrnic a předurčených pravidel považujeme za pouhý nástroj k buzeraci lidí a říkáme, že je třeba extrémně zjednodušit právní systém. Týká se to stavebnictví, dopravy a mnoha dalších odvětví. Díky přebytku zákonů živíme možná statisíce těch, kteří dohlíží na jejich striktní dodržování, přestože většina z nich je v rozporu se selským rozumem a je předurčena pouze k výběru peněz od již tak zdecimovaných daňových poplatníků. K výše uvedenému se vztahuje i naše nadšení pro motorismus a dopravu, které je v rozporu s prosazovanými ideologiemi. Částečná regulace mnohého je jistě potřebná, ovšem zdaleka ne všeho, jak nám politici a různí pseudoodborníci podsouvají. Čím méně idiotských omezení, tím více možností věnovat se řízení, progresu i vývoji. Například třicítka u školy je v pořádku, 130 na dálnici je ukázkou hlouposti. Přidejme ještě odpor k vysokému zdanění obyvatelstva a neochotu pochopit genderové šílenství a podněty k vzniku migračních vln směřujících do Evropy.

   Možná jste si po přečtení výše uvedeného řekli, že jsme dezoláti. Jsme a jen těžko hledáme další takové, kteří by s námi sdíleli stejné názory a zároveň nás zastupovali  Evropském parlamentu, který navíc považujeme za zbytečnou výdajovou položku. SPD je v naší Sněmovně, je slyšet, ale její angažovanost je pofidérní. Svobodní v mnohém vyhovují, ovšem nejsou to antieurohujeři v plném rozsahu. Filip Turek má nepořádek v příslušnosti k EU a NATO, bojí se ruského narativu a neorientuje se v rodinné problematice spojené s genderem. Je v politice krátce, v mnohém s ním bezvýhradně souhlasíme, ale kandidát na vnitřního rozbíječe EU musí být vybaven komplexně, takže máme nově jistou komplikaci, i když si uvědomujeme, že nikdo není dokonalý. Kateřina Konečná se svou partou má problém v tom, že sama v době covidu stála na druhé straně a byla pro vakcinaci, načež se spojila s Rédovou, která byla proti a postavila na tom svou kariéru. Je to vývoj, řekl by člověk, ale v tomto případu nějak zvláštní?

  Chcete li tedy univerzální radu, komu dát hlas, pak ji pro Vás nemáme. SPD, Šichtařová s Gregorem ze Svobodných, Turek, Stačilo. Někde tam lze hledat, nicméně nejlépe bychom museli vybrat z těch, kteří souzní s tím, co je tu v horních odstavcích napsáno. Bohužel vlastního kandidáta nemáme, stojí to dost peněz a samozřejmě si uvědomujeme, že jde o natolik radikální názory, že se mnoho z těch, kterým když řeknou skoč z okna, a oni se hned rozletí, s námi souhlasit nebudou. Což je většina národa.  Žijeme v nesvobodné a pokroucené době, kde rovní vymírají a základní hodnotou jsou šířený strach, moc a peníze. Bude těžké si vybrat bez výčitek. Držíme Vám palce, i když víme, že až na výjimky jde spíše o volbu menšího zla. Zvláště, když o EU opravdu nestojíme.

Jindřich Kulhavý 28-5-2024

www.inadhled.live

Průměrný počet slepic: 4.1 (68 hlasů)

.. stejně jako zdravotní pojištění je ve skutečnosti ZDRAVOTNÍ DANÍ.

Obě položky by měly být financovány z DPH tak, aby se Globální Daleko a import podílely na financování zdravotního a sociálního systému, který likvidují lacinou prací v Globálním Daleku - pak by u nás byla lidská práce o třetinu levnější a byla by konkurenceschopnější.

Průměrný počet slepic: 4.3 (32 hlasů)
Trvalý odkaz

který se podílel na nacistické AkciT4, vraždění psychicky nemocných a postižených osob v protektorátu. Jak se kňouravé Velké kňú Fiala vyšplhal do křesla předsedy ODS a premiéra? Je všeobecněznámé, že vrcholní poslanci EU včetně Ursuly von Lejno, mají v rodokmenech často nacistické předky. Proč si západní elita dosadila do čela ČR zrovna Péťu? Petr Fiala je totiž vnuk zasloužilého kolaboranta Bärtla, který se podílel na nacistické *Akci T4*, vraždění psychicky nemocných a postižených osob v protektorátu. Teď už to úplně zapadá do soukolí - proč Péťa nehlasoval pro přijetí zákona "Zákaz glorifikace nacistů a oslavování nacistických činů v ČR".

Autobiografická kniha Petra Fialy “Profesor na frontové linii” na straně 20: “A rodina mé matky? Můj dědeček František Bärtl pracoval většinu života jako ekonomický ředitel různých nemocnic a léčeben. V Jihlavě, v Kroměříži, v Brně a tak dále. Rodina se stěhovala s ním.”*Jak lze dohledat na internetu, František Bärtl byl správcem Psychiatrické léčebny v Kroměříži v letech 1937-1940 a Psychiatrické léčebny Jihlava 1922-1948!

Euthanasie *Akce T4* na našem území se týkala především tisíců pacientů Čechů, kteří byli z psychiatrických léčeben svezeni do likvidační léčebny Dobřany u Plzně a do likvidačních ústavů Pirna-Sonnenstein a Hadamar v Německu, kde byli zavražděni plynem nebo injekcemi.

V Dobřanech bylo zavražděno 5 000 obětí.

https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/archiv/smrt-z-milosti-nacisticti-psychiatri-posilali-dusevne-nemocne-na-smrt-285280

Ostatní čeští pacienti svému osudu i tak neunikli a zemřeli v psychiatrických léčebnách hladem či na tuberkulózu.

“Program „eutanázie“ se však pacientů hospitalizovaných v ústavech na území protektorátu dotkl ještě v jiném ohledu.

Pod záminkou opatření, jež si vyžadoval průběh války, docházelo k záměrnému snižování kapacity jednotlivých zařízení (Kroměříž 1942); bez náhrady byly rušeny i celé ústavy (Jihlava 1940) a pacienti byli proto likvidováni masově.”

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=%3Chttps%3A%2F%2Fhref.li%2F%3Fhttps%3A%2F%2Fwww.usd.cas.cz%2Fwp-content%2Fuploads%2FSlovnik38_45.pdf%3E

Průměrný počet slepic: 3.8 (46 hlasů)
Trvalý odkaz

     Jen občas si něco přečtu. Vidlák se snaží burcovat, agitovat a mobilizovat lidi k volbám, leč skutečnost je taková, že naprostá většina lidí má nějaké volby do europarlamentu naprosto u prdele. Mají jiné starosti a vůbec nechápou, že jejich starosti a eurovolby jsou spojené nádoby. 

     Já k eurovolbám půjdu. Budu volit Konečnou a kroužkovat Rédovou (tu hlavně za kovid). Dlouhá léta jsem volil SPD. Ta ale poslední dobou jaksi vyčichla, ztratila drajv a zparchantěla. A tak jako při každých volbách, očekávám velké procento propadlých hlasů, protože prostě proto, protože lidi jsou nepoučitelní. A volbou pidistran, v podstatě volí pětidemolici. Totéž naivkové, co volí Babiše a myslí si, že se tím něco změní. Porovnej priority ANO a ODS a zjistíš, že v zásadních bodech jsou jedno a totéž. Ale vysvětli to někomu, kdo v dutině lebeční má místo šedé kůry mozkové koblihu. 

Průměrný počet slepic: 4.5 (51 hlas)
Trvalý odkaz

Vynořil se z hlubiny, udeřil, načmáral své moudrosti, zanadával na druhé kteří nejsou soudruzi jako on a ... zmizel. S takovými argumenty se ale demokracie nestaví, naopak se boří.

Průměrný počet slepic: 3.2 (31 hlas)

     a napsal svůj názor, který se ostatně příliš neliší od názoru skutečného zřizovatele a majitele tohoto webu. Protože demokrat má na to právo, psát, co si myslí.. V tom spočívá demokracie. Zatímco libtard by chtěl určovat, kdy, co a jak smí kdokoliv napsat. Libtard si tady zprivatizoval, přivlastnil, ukradl tenhle web a kopíruje, tapetuje, kopíruje, tapetuje, kopíruje, tapetuje do úplného zblbnutí, čímž tento web mnohým diskutujícím naprosto znechutil. 

Průměrný počet slepic: 4.4 (30 hlasů)

že to dělá dobře, ani se mu nesmí naznačit, že je něco špatně.

Průměrný počet slepic: 4.1 (27 hlasů)

Průměrný počet slepic: 4.5 (19 hlasů)

Chandro, obávám se, že to od Antonína nebyla reakce na vás - podle uspořádání a řazení zdejších komentářů.

Průměrný počet slepic: 1.9 (15 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Dle vnějšího podobenství nebyla. Zato obsahem nepochybně.

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

     Doufám, že alespoň na tomto webu ještě vládne demokracie a neřádí tu pravda a láska. Tudíž si tady budu psát co chci, kdy chci a jak chci. A jestliže si kdokoliv cokoliv vztáhne na sebe, je to jeho problém a ne můj. 

Přeji hezký den. 

Průměrný počet slepic: 4.6 (18 hlasů)

S tím souhlasím, však já to dělám taky a taky sem tam sklidím pravdolásku, s tím nic nenaděláme.

Průměrný počet slepic: 3.3 (21 hlas)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

pět slepic

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

a nic  co bychom mohli dát Francouzům?
Francouzský prezident Emmanuel Macron byl obviněn, že si neuvědomuje, jak špatně Francouzi žijí, a přesto posilá miliony na Ukrajinu a objednává drahé šampaňské pro Elysejský palác, jak vyplývá z videa zveřejněného organizací Valeurs Actuelles.
Během dialogu s lidmi ve městě Tourcoing se jeden z Francouzů pokousil oslovit prezidenta.

jednominutové a něco video zde: https://t.me/neCT24/56667

 

Průměrný počet slepic: 2.6 (17 hlasů)