Ono se to stane snad ještě do voleb...

Autor

Ve hře jsou mírové rozhovory, řekla o situaci na Ukrajině Jana Černochová. Ta, která se ještě nedávno fotila v mikině s granáty. Ta, která byla připravena rozpoutat třetí světovou válku, když ukrajinské rakety zasáhly polský traktor. Zastánkyně nejmiliatantnějšího postoje, která poslala na Ukrajinu 60% těžké výzbroje české armády (Což v praxi znamená, že těch zbylých 40% je nepojízdných). Najednou jí to někde v hlavě udělá „cvak“ a mírová jednání jsou ve hře.

Petr Pavel měl vysloveně poraženecký rozhovor. Je prý potřeba zastavit válku a debatovat o budoucím uspořádání. Zato tam ani jednou nebylo, že se s Ruskem nedá jednat, že Rusové stejně žádné dohody nedodržují a tak je třeba bojovat až do úplného vítězství nad mongoloidními hordami.

Miloš Zeman řekl, že Chcimíři jsou zachránci Ukrajiny. Před dvěma roky říkal, že Putin je šílenec a Ukrajinu je třeba podporovat.

Politico píše, že začíná kritická fáze války. Před pár dny byl ruský útok u Charkova zesměšňován, Rusové měli tradičně obrovské ztráty, byla to jen finta a Charkov samozřejmě nikdy nepadne. Dnes už se píše o tom, že pád Charkova by byl pro Ukrajinu obrovská tragédie.

Jens Stoltenberg se zase vyjádřil, že pokud Ukrajina prohraje, nemá cenu ji obnovovat. No jasně, že ne. Když nebude moci sloužit jako beranidlo proti Rusku, tak se na ni každý vykašle. Ale Ukrajince to muselo potěšit. Dva roky bojují za NATO, za evropské hodnoty, za Západ a když jim to přestává jít, tak je Západ nakopne do řiti.

Blinken letěl neočekávaně do Kyjeva…

V Gruzii se majdanuje… údajně za účasti i našeho Pavla Fišera.

Můj oblíbený diskutér, Martin V., napsal, že podle těchto poraženeckých řečí se vojenská situace na Ukrajině zhoršuje tak rychle, že v prdeli byla už předevčírem.

Věděl jsem, že to dřív nebo později dojde do této fáze, ale nečekal jsem, že naši gaučoví válečníci začnou zmírňovat rétoriku tak rychle. Rus je pořád ještě dva tisíce kilometrů daleko a pořád je mezi Rusy a evropskými hodnotami veletok Dněpr. Ode dneška už není rozdíl mezi tím, co říkala hradní guma a co říkal třeba Andrej Babiš. Mír přestal být sprosté slovo a jestli to takhle půjde dál, tak za půl roku bude vždy věrná Praha vítat svého ruského osvoboditele.

Myslím, že Ondřej Kolář začal svého předvolebního hesla o tom, jak se nebojí postavit Rusku, pomalu litovat.

Milion nábojů pro Ukrajinu se scvrkl na šedesát tisíc a myslím, že u toho zůstane. Zbylých devět set čtyřicet tisíc granátů koupili Rusové a už dopadají na ukrajinské pozice.

Zelenský zrušil všechny zahraniční cesty….

Ale ono se muselo stát ještě něco. Jasně, přišly nové notičky, ale tohle je naprosto šílený obrat. Tak šílený, že pro jeho vysvětlení podle mě nestačí jen ukrajinské neúspěchy na frontě. Že je válka v hajzlu, to bylo každému člověku s mozkem jasné nejpozději ve chvíli, kdy slavná krásná a chytrá západní technika shořela v polích u Robotyne aniž by ohrozila ruskou obranu. Následovalo americké handrkování o balíček vojenské pomoci…

Podle mě se naše vládní věrchuška dozvěděla, že páni právě odcházejí z ledu a svým ratlíkům přejí hodně štěstí v boji proti Rusku. Mám z toho samozřejmě radost. Vypadá to, že jaderná válka nebude, bude jen trapná prohra. Po trapné prohře přijde trapná krize a trapné zhoupnutí politických kyvadel.

Pavel i Černochová svá vyjádření následně korigovali. Protože to bylo tak poraženecké, že si to všimla i jejich klaka. Ale škoda už se stala. Zřejmě je tak velká, že se s vyjádřeními nedalo čekat. Kdyby to nebyl opravdu velký průser, tak by Pětikolka zatnula zuby a počkala alespoň do voleb. Fico také neohlašoval zvýšení daní před zvolením Pellegriniho. Na ukrajinské frontě se zřejmě schyluje ke katastrofě a v ukrajinské politice to nebude jiné.

Atentát na Fica do toho krásně zapadá. Liberálně demokratické evropské hodnoty si začínají uvědomovat, že prohrávají na všech frontách. Argumenty jim docházejí a realita začíná přebíjet i jejich dokonalou propagandu. Ještě stále jsou silní… ale první pozice už opouštějí. A tak se chovají jako klasická chcípající kobyla…

Kardinální průšvih je už blízko a zřejmě se projeví ještě do voleb. Nebude to hezké, ale o tom až zítra.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (411 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Nedávno jsem zde psal, když jsme se bavili o muslimech, že v jedné knize od Forsytha bylo, koho nejvíc nenávidí muslim. Dost to zkrátím, že muslim nenávidí křesťana, žida, atheistu, ale nejvíc muslim nenávidí šíita sunitu a sunita šíitu.

Dva zdejší diskutéři pochybovali, jelikož prý nic takového od tohoto autora nečetli. Dohledal jsem to. Takže, je to v knize Frederic Forsyth - Afghánec.

Můžete mě ze svého úhlu pohledu obviňovat, že mám blbé názory na dnešní rusáckou osvobozeneckou válku, kterou provozují mimo své území, ale nemůžete mě obviňovat, bobánkové, že mám špatnou paměť. Tak si laskavě doplňte zásobníky, nebo jste možná od Forsytha četli akorát všem známého Šakala a pár dalších věcí. Já mám všechno!

Průměrný počet slepic: 3.3 (77 hlasů)

co se perou zde o to, kdo bude první?

Já první bejt nechtěl, pouze jsem chtěl piánko něco sdělit těm dvoum pochybovačům.

Průměrný počet slepic: 2.6 (37 hlasů)

.. se už dávno prát přestali, protože se nakonec shodnuli na tom, že bezprostředně pod Vidlákem nebudou dlouhé tapety z klávesnice Jindry Kulhavého..

Průměrný počet slepic: 4.6 (28 hlasů)

.. a ráno musím být v 7:30 na staveništi za Prahou, kde mi budou kluci z ČEZ-u odemykat trafostanici, abych si do ní mohl připojit dnes instalovaný elektroměrový rozvaděč pro staveniště.. A při vaření večeře a mytí nádobí jsem poslouchal pana Profesora Petera Staněka. 

Průměrný počet slepic: 4.6 (32 hlasů)

V 7:30 zítra už budu mít hotové dvě nádrže a pokácených cca 15 - 40.letých stromů

Průměrný počet slepic: 1.7 (27 hlasů)

Někdo z vás se tu v jednom ranním příspěvku zmínil o Středulovi, odborářích a o oznámení, že odboráři ruší účast na demonstraci. Žádná diskuse se tady okolo toho nerozběhla, ani nikde jinde jsem o o tom nic neslyšel, ale varovné pro mne bylo to spojení se jménem Středula. Nebral jsem to vážně. Myslel jsem, že jde o něco staršího. Teď před chvílí jsem se dozvěděl, že je to opravdu tak. Jde o něco budoucího! Prostě Středula je Středula a Středulovy odbory jsou Středulovy odbory. Jsou nespolehlivé, nejspíš zrádné.  On ten Středula prý někde vyzval ke zklidnění vášní. A proto odvolal protest. Asi ten co naznačil Vidlák. Fiala se z toho prý raduje, sláva, sláva sláva! Jak tohle může tomu Středulovi pořád procházet? Zejména u lidí, kteří se mu skládají na plat? Kdo vlastně jsou ti jeho odboráři? Oni opravdu protestují aby ukojili nějaké své vášně?  To neznají lepší způsob jak je ukojit? Co to má za smysl?

K vážnému a účinnému protestování musí existovat velmi vážný důvod.  Protes musí vést důvěryhodný pořadatel.  Pokud neexistuje nikdo lepší než tenhle Středula, tak to tedy Nazdar.

 

Pepa Nos má písničku začínající slovy:

Už tu zase jako vždycky smrdí zmrdi…

Proč?

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)

.. že píše pomaleji, než já čtu. Když jsi takový znalec, co u nás vyšlo od něj naposledy?

To není test, ale zdvořilá prosba o radu, jestli mi něco neuteklo..

.. a předem děkuji..

Průměrný počet slepic: 4.5 (24 hlasů)

co vyšlo naposledy.

Mohl bych pochopitelně zagůglit, pak machrovat, jak jsem znalej.

To ale není můj styl. 6 knih mám v knihovně a zbytek na hadru v audioverzi. Posloupnost neřeším, jsou to samostatné příběhy.

Průměrný počet slepic: 3.1 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

"Miloš Zeman řekl, že Chcimíři jsou zachránci Ukrajiny. Před dvěma roky říkal, že Putin je šílenec a Ukrajinu je třeba podporovat."

A tímto mě Zeman tehdy strašně zklamal. Jinak - chtějí vyjednávat, dokud ještě něco zůstalo, později by nemuselo zbýt vůbec nic.

Průměrný počet slepic: 4.6 (96 hlasů)

Oni si z té tragédie čeští libtardi ještě klidně udělají i vlastní propagandu a závěry proti nám – prý je třeba víc kontrolovat sítě…Ještě nedávno Fica kritizovali kde mohli, bylo jim proti srsti mu podat ruku... Co jim je najednou do toho? Jen falešná přetvářka jakože účasti... Prý se lidi kolem Fica vyjadřují agresivně, přitom sami jsou mnohem agresivnější. Kdyby radši zavřeli hubu Novotnýmu.

Němečtí libtardi chtějí odstavit Bystroně, tak ho zbavují imunity, na Slovensku páchají atentát na premiéra státu..., tolik se bojí voleb a o svá koryta, že nás takto bezostyšně terorizují a likvidují. Tomuto chování ze středověku se na západě říká „demokracie“... Kam jsme to pokročili za posledních 35 let!


 

Průměrný počet slepic: 4.8 (130 hlasů)

.. občas okolo,či spíše přes Žoporyje  jezdím, mám v těch končinách několik staveb, kam jezdím na revize či tam zřizuji staveništní přípojky, nestál mi ale za to, abych jel extra obdivovat hromadu hnoje před jeho kanceláří.

Průměrný počet slepic: 4.7 (42 hlasů)

dneska už půlka svéprávných bělochů zase neumí jíst příborem a žerou rukama

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidlák:  ... Milion nábojů pro Ukrajinu se scvrkl na šedesát tisíc a myslím, že u toho zůstane. Zbylých devět set čtyřicet tisíc granátů koupili Rusové a už dopadají na ukrajinské pozice...

Výstižné porovnání Vidláku které ukazuje směr jakým se vydává válka na Ukrajině. Rusové drtí Ukrajince a to už se nikdy nezmění.  Proto gaučoví válečníci začali zmírňovat rétoriku tak rychle. 

Stejně výstižný je i viz níže zveřejněný článek J. Kulhavého

Průměrný počet slepic: 4.6 (81 hlas)

Střelba na slovenského premiéra Fica odhalila tu nejtemnější stránky charakteru řady lidí. Stejně, jako část politiků a novinářů, liberálů a jejich přisluhovačů ignoruje 8 let zabíjení civilistů na bývalé Východní Ukrajině, a to včetně dětí (důkazem je Alej andělů), podobně se snaží za každou cenu udržet válku, jejíž obětí jsou desetitisíce Ukrajinců a Rusů. Ne kvůli skutečným obavám o bezpečnost Evropy, ale především kvůli hamižnosti nadnárodních konglomerátů vlastněných nejbohatšími lidmi světa. Na Ukrajině nejde o Ukrajince, o Evropany, ale daleko více o hroutící se plán na rozparcelování Ruska pro potřeby elit Západu.

  V zájmu výše uvedeného se lže a manipuluje na všechny strany. Evropská unie je na pokraji naprostého vytunelování. Co započal covid, dokončí pomoc Zelenskému schopnému prodat i svou rodnou hroudu. Ukrajina z třetiny patří Black Rocku, závazky země jsou však mnohem vyšší a všichni vědí, že je nikdy nebude schopna splatit. Z čehož vyplývá, že jedinou reálnou záchranou pro ni je návrat pod křídla Ruska, protože jinak si ji prostě věřitelé rozdělí. Její armáda tak bojuje jen za to, aby na ně zbylo co nejvíce. A samozřejmě za americké zájmy znamenající možnost vzniku vojenských základen umístěných co nejblíže hrdé Moskvě. A my zase děláme užitečné idioty, protože naše vláda zadlužuje v zájmu cizích stát a je jí úplně jedno, co se zde děje. Kdokoliv má tendenci upozornit na chování jak vládních stran, tak i ANO, jsme označováni za proruské šváby a dezoláty. A mezitím stoupají daně, ceny čehokoliv, inflace a padá životní úroveň. Výdobytky z této situace vyváží Pětikoalice za hranice.

  Nenávistný vztah k nesouhlasícím lidem s vládní rétorikou se i díky médiím stává vyhroceným. Společnost je rozvrácena již od covidu, kdy se rozpadaly širší rodiny, přátelství i manželství. Lidé se byli ochotni za své ,,jistoty“ porvat, policisté stíhali a soudci soudili. Nesnášenlivost se poté přenesla do sporů o tom, komu v konfliktu na Ukrajině držíte palce. Liberálové a prounijní řiťolezci mají jasno stejně, jako v otázce destrukčního Green Dealu. Nezajímají je následky od počátku vadných prosazovaných ideologií. Média dští síru na všechny strany a idiotsky se usmívající arogantní politici žijící mimo realitu připravují zákony bez ohledu na to, jak šílené jsou. Pravdoláskaři se jeví být spíše grázly, než abychom od nich vnímali úctu k občanům. Vašáryová nazvala voliče Smeru jako spodinu společnosti a podobně hovoří třeba Šafr, ale bohužel i představitelé státu o příznivcích ODS, v Německu zase vládní politici o podporovatelích  a členech AfD. Nenávist tak jde daleko za hranu slušnosti a lidé, jako je Vašáryová, Novotný, zmiňovaný Šafr, moderátorské hvězdy ČT či dalších mainstreamových médií a plno dalších vytváří atmosféru, ve které není k násilí daleko. A vychovávají lidi k tomu, co se stalo na Slovensku.

  Robert Fico není ani proti EU, dokonce ani proruským švábem. Pouze se rozhodl riskovat kritikou absolutistického chování Bruselu a odmítl zásobovat Zelenského zbraněmi prodlužujícími prohranou válku. Nesouhlasí s vysíláním cizích vojáků na tamní frontu, protože je mu jasné, že jsme na pokraji 3.světové války, ovšem s tím, že většina Slováků, Čechů, Maďarů a Poláků nemá potřebu jít bojovat za cizí zájmy a proti Rusku. Paradoxně se za to, že se postavil proti násilí, stal obětí zfanatizovaného liberála, známého Šimečka staršího a člena umělecké scény. Střelec naplnil slova a přání, které vyslovil Šimečka jr., tedy se pokusil ukončit vládu Fica třeba i násilím. Lze se tedy ptát, je li více spodinou volič takového premiéra, nebo je jí spíš někdo, kdo tleská Vašáryové a projevuje radost nad ohrožením života slovenského legitimního premiéra, jako třeba náš herec Matásek. A zdaleka ne jen on. Podobné názory jako Vašáryová má většina naší namyšlené kulturní fronty i prolhané novinářské obce. Mimochodem to byl Seznam, kdo přinesl další bahno v podobě zjištění, že střelec na Fica byl sympatizantem proruské polovojenské organizace. Takový blábol už je daleko za hranou, zvláště, když se všeobecně ví o jeho orientaci na rodinu Šimečků a na Progresívné Slovensko.

  Ubohost a agresivita liberálů je novodobou normou a každého, kdo jen naznačí, že je škoda nedokonaného atentátu, je třeba nejen odsoudit, ale rovnou ho zavřít. Seznam lidí doufajících ve smrt Fica je dlouhý a plný celebrit. Od politiků, umělců až po zblblé občany. Všem těmto kreaturám vzkazujeme, že kdo s čím jak zachází, tak také i schází. Veškerá ta nenávist se otočí proti vám a nezapomeňte, že i ateisté věří tomu, že boží mlýny melou. Přestože nepovažujeme Roberta Fica za spasitele, dokonce z pozice euroskeptiků tušíme, že i on je na opačném břehu, doufáme, že se uzdraví, vyhrne rukávy a vypořádá se ze všemi, kteří dovedli Slovensko na pokraj propasti. A nutně potřebujeme dost síly a hlasů na to, aby byl z vládního piedestalu snesen i válkychtivý Fiala s celou svou skvadrou včetně sluhy Západu Petra Pavla. Je třeba reorganizace státu, ekonomiky, vztahu k EU a neexistuje oblast, ve které by poslední dvě vlády nenadělaly více škod než užitku. Je čas na účtování. Ne střelbou, ale spojením se proti zlu.

kulhavy

Jindřich Kulhavý

https://www.inadhled.live/uvaha-dne/to-je-silene/

Průměrný počet slepic: 5 (33 hlasů)

Ubohost a agresivita liberálů je novodobou normou a každého, kdo jen naznačí, že je škoda nedokonaného atentátu, je třeba nejen odsoudit, ale rovnou ho zavřít. Seznam lidí doufajících ve smrt Fica je dlouhý a plný celebrit. Od politiků, umělců až po zblblé občany. Všem těmto kreaturám vzkazujeme, že kdo s čím jak zachází, tak také i schází. Veškerá ta nenávist se otočí proti vám a nezapomeňte, že i ateisté věří tomu, že boží mlýny melou.

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

🇺🇦Svět je vinen“: Zelenskyj prohlásil, že pokud Rusko obsadí Charkov, vinen bude „celý svět“.

V rozhovoru pro televizní stanici ABC News ukrajinský prezident poznamenal, že situace na frontě je velmi vážná: ukrajinské jednotky nejsou vybaveny, protože po mnoho měsíců nemohly získat balíček pomoci od USA.

Když se ho moderátor zeptal, zda je dění v Charkově vinou USA, Zelenskyj odpověděl, že je to vina celého světa“.

@neCT24  

Průměrný počet slepic: 4.4 (55 hlasů)

.. vysvětlit, kam odtekly miliardy Hřiven vyfakturované za vybudování obranných postavení před Charkovem.

My, Chcimíři, tak nějak tušíme, že ty luxusní auta s UA SPZ nejsou jen z přeprodeje zbraní do Palestiny a Afrických států v rámci tzv. "Zernovoj Sdělky" tedy, exportu darovaných západních zbraní překrytých vrstvou obilí, ale i z defraudací dalších prostředků určených pro armádu a na stavbu obranných postavení.

Ukazuje se, jak moc si jsou Ukrajinci a Rusové podobni. V Moskvě zavírají vysoce postavené důstojníky a ministrem obrany byl jmenován brilantní ekonom, statistik a národohospodář, známý svou neúplatností, který určitě dokáže odhalit jemné nuance, nacházející se pod rozlišovací schopností jinak brilantního manažera S.K.Šojgua.

Průměrný počet slepic: 4.7 (65 hlasů)
Trvalý odkaz

- po parlamentních a krátce poté po prezidentských volbách překročila hranici běžného politického boje, protože část médií a celá opozice v podstatě vytvořila jednu obrovskou anti-ficovskou frontu, která samozřejmě mediálně dopadá na lidi a u některých může dojít k radikalizaci. Výkřiky o tom, že s Ficem se k moci vrátila mafie, by se daly přejít mlčením a úsměvem, kdyby to nebylo myšleno ze strany opozičních politiků tak vážně.

Jenže oni začali sepisovat petice a posílat je do Bruselu, kde obviňují Fica a jeho vládu de facto z ukotvování mafiánských struktur. Nejen, že jde o kroky opozice na pokraji vlastizrady, když jejich europoslanci v Bruselu usilují o uvalení evropských sankcí na Slovensko za zrušení Úřadu speciální prokuratury, nebo třeba za přijetí slovenské obdoby amerického zákona FARA, kvůli čemuž teď sórošovské neziskovky v Gruzii se pokouší ve Tbilisi o státní převrat v rámci další duhové revoluce, protože tamní parlament rovněž takový zákon proti zahraničním agentům (rozuměj sórošovským neziskovkám) právě přijal.

Pokud se ukáže, že Cintula byl zfašizovaný proti Ficovi propagandou slovenského MSM komplexu a liberální opozicí, musí nést tento multikomplex spoluvinu.

Nelze v takovém případě vinit jen střelce solitérně, ale musí nést odpovědnost i ta média a politici, kteří proti Ficovi vedli vybičovanou pomlouvačnou a diskreditační kampaň, která dovedla seniora z Levic k takovému činu. Věřím, že Robert Fico se z toho dostane, protože je bojovník. Má před sebou ještě spoustu práce, a nejen na Slovensku, takže nemůže odejít. Modleme se společně za něj, aby se uzdravil!

část článku z: https://aeronet.news/na-slovensku-byl-spachan-atentat-na-premiera-roberta-fica-podle-informaci-je-pachatelem-liberalni-spisovatel-a-basnik-premier-utrpel-nekolikanasobna-strelna-zraneni-a-je-v-kritickem-stavu/


 

Průměrný počet slepic: 4.7 (113 hlasů)

.. a k mému velkému smutku jsem zjistil, že jejich presstitutům už maličko otrnulo.

Dobrá zpráva je, že už tamní policie vyšetřuje 30 nevymáchaných hub.

Bylo by velmi zajímavé, kdyby naše hyeny a supové, radostně křepčící okolo pokusu o úkladnou vraždu slovenského předsedy vlády, dostali obsílku od slovenské Policie, případně na ně byl vydán třebas i ten Evropský zatykač..

Průměrný počet slepic: 4.9 (93 hlasů)

Doufám, že na naše supy a hyeny někdy taky dojde. Jde o to, aby těch hyen a supů nebylo víc než nesupů a nehyen.

Průměrný počet slepic: 4.8 (53 hlasů)

.. čekají až jejich kořist zemře, či alespoň zeslábne natolik, aby se nedokázala bránit. A protože jsme, jako většinová společnost rezignovali na obranu, tak nás cupují, vyklovávají nám oči a rvou z nás maso.

Mimochodem, americký erbovní pták, Orel bělohlavý, je příbuzný Kondora, a je to taky mrchožrout.. Opatrně a velmi neochotně to připouští i slavná Wikipedie..

Průměrný počet slepic: 4.8 (36 hlasů)

vůči opozici není náhodná, to je politika usa a ukrajinou (cia) pasených liberálních politických stran. Stačí si vzpomenout na agresivitu voličů fialovo vlády na volebních mítincích Babiše nebo Zemana. V Jablonci dokonce Babiše nepustili na jeho mítink a policie jen přihlížela.  Házení předmětů na Zemana, nebo Babiše, vyhrožování jeho ženě, zneužití syna Babiše , Babiš dokonce musel zrušit své volební mítinky.

Voliči pětislepence jsou  agresivní nenávistní extremisté, jsou krytí policií a justicí.  Sám Fiala vyvolává nenávist označováním  opozice za populisty a extremisty.  Jejich novinářská propaganda označuje opozici za ruské šváby, dezoláty, dezinformátory. Proamerické a proukrajinské strany v ČR jsou extremistické svým chováním, šířením nenávisti a poplašných zpráv a dezinformací (jsme ve válce, Rusko se nezastaví na Ukrajině..atd)

Fiala přicválal do USA a do CIA v Langley se třemi z vedení Bis a poté následoval rychlý konec biskaře Berouna který zajistě neodstoupil jen proto , že fialová junta šíří dezinfomace o Vrběticích.

Dokonce na Slovensku libtardní hieny a supy vraždí viz atentát na Fica. 

Jedno je jisté když příští rok u nás v ČR padne prolhaná  fialová  vláda pětislepence, tak tehdy poražení  libtardi volební porážku  a odstraněni od vládnich koryt si nenechají  líbit, budou extremně agresivní a nebezpeční. Babiš, Okamura, Konečná, Rajchl a s nimi i my jejich voliči se máme na co těšit. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (54 hlasů)

Babiš zneužil svého syna. Také každý, kdo se s ním dal do holportu, na to doplatil. Zeman prodal banky a udělal z hradu pajzl. To oni jsou zodpovědní za morální marast, který tu máme. Jediné, co snižuje jejich vinu, že ti dnešní jsou ještě horší.

Průměrný počet slepic: 2.9 (30 hlasů)

Zeman je skutečný a opravdový sociální demokrat. Mnohokrát to potvrdil, opravdu tak uvažuje, na rozdíl od většiny těch ostatních socánů co se s ním vezli. A že jich bylo. Socáni vždy všechno vedli a stále vedou od deseti k pěti, dnes už od pěti k nule. Tak to bylo, je, tak to i bude. Takoví jsou socáni. Je to systém, co nefunguje, stejně jako například komunismus. Hlavní problém není v Zemanovi. On to s čím ho spojujete sám by udělat nemohl a nedokázal. Skutečný problém souvisí s „$ a samozřejmě s “. Proč? Protože dolar čelí garážovému výprodeji! A táhne za sebou dolů i ostatní.

Za deset let se Čína zbavila amerických vládních dluhopisů v hodnotě 53 miliard dolarů.  Čína připravuje a vytváří alternativní finanční systém. Poptávka po amerických vládních dluhopisech je slabá, přes jejich zvýšené úroky. Stále více zemí hledá alternativu. Místo státních obligací a dolaru nakupuje zlato, po kterém je vysoká poptávka.

V Americe vyvolává velké obavy současná politická nestabilita. Yellenová ze všech sil útočí na Japonsko, které je nuceno zbavovat se amerických dluhopisů uprostřed kolapsu jenu. Pokusy přesvědčit Čínu, aby zastavila „garážový výprodej“ státních dluhopisů, selhaly.

S poklesem poptávky po dolaru bude obsluha amerického státního dluhu, který každých 90 dní narůstá o jeden bilion, stále obtížnější. Náklady na zaplacení úroků ze státního dluhu již přesahují vojenský rozpočet USA. Nikdo z ekonomů Bílého domu zřejmě nechápe, jak se z této dluhové propasti dostat. Zaství se to, pokud zvítězí Trump.

Průměrný počet slepic: 4.7 (22 hlasů)

.. slabé a nemohoucné, nejraději ale mají mrtvé.. Pracují v hejnech či smečkách, a rvou se i mezi sebou.

Pokud se jim dokážete postavit, zdrhnou či odletí.. Už jsem tu psal o "FlaschMobu a la Pussy Riot, naplánovaném ve Svatovítské katedrále".. Stačilo dát dohromady partu lidí, připravených zajít do květinářství pro ratanové pruty a "FlaschMob a la Pussy Riot" byl rozpuštěn samotnými organizátory, nikdo ani nemusel zvednout zadek od klávesnice.

Nebuďme zdechající chcíplotiny a postavme se za svá práva, hyeny se rozprchnou a supi rozlétnou. Ostrakizace a Boycott jsou osvědčené technologie.

Už přes 30 let jsem netankoval u Shell-u (chtěli vysloužilou těžební plošinu Brent Sparr utopit v Severním Atlantiku), skoro 15 let nekupuji Reflex a Berrnard od včerejší půlnoci ode mne dostane na každý příspěvek jednu slepici, i kdyby tu zveřejnil své řešení Kvadratury kruhu..

Průměrný počet slepic: 4.5 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Tak už je to tady

15. 05 2024

www.inadhled.live   

Středa nám přinesla události, proti kterým je hokejový turnaj MS v Praze a Ostravě pouťovou atrakcí. Prvním varujícím příkladem změny společenského klimatu je střelba na slovenského premiéra Fica. Přestože zatím netušíme, jaké je pozadí pokusu o atentát, ve vzduchu čpí smrad liberalismu a ukrajinizace. Nenávist šířená prounijními a korporátními médii proti každému, kdo neskáče přesně podle liberálních not, má své důsledky. Následné odsouzení násilí od našich i zahraničních unijních řiťolezců na pozicích politiků připomíná svou falší spíše obavy o to, aby si kdokoliv jiný neuvědomil, že jsou i oni možným terčem. Navíc vcelku pochopitelným. Atentátníkem je nakonec obdivovatel liberálů z Šimečkova Progresívného Slovenska, pohybující se, jak jinak, na kulturní scéně. Prý populární spisovatel. Takových kulturně činných šílenců také máme plné divadelní scény, televizní obrazovky a média.  

  Střílení politiků patří k revolucím. Toto zaměstnání je výhodné a pohodlné v dobách míru a riskantní v období nepokojů. Důvodem je míra viny na vzniku těžké a složité doby přinášející zbytečné životní tragédie. Robert Fico se pouze částečně vzepřel systému nastaveném tak, abychom se brzy dostali do válečného stavu. Přidal se na stranu maďarského premiéra Orbána, který je pro Brusel a některé miliardáře (Soros) podobně nepohodlnou osobou. Postavil se nejen liberalismu v té nejhorší podobě, ale odmítl se podílet na vyzbrojování zkorumpovaného ukrajinského režimu a nepatří k podporovatelům války či různých úchylností spojených se současnými trendy. Dovolil si nepodlehnout šikaně veřejnoprávních médií ovládaných příznivci bývalé vlády a pořádek začal dělat i v jiných oblastech. To samozřejmě zvedlo vlnu nevole u poražených v posledních volbách a začal proces shánění špíny na novou reprezentaci slovenského státu. K čemu to až došlo, vidíme nyní.

  Je třeba si uvědomit neupřímnost slov, kterými lítostivě komentují tuto událost politici ze současné opozice, bývalá prezidentka či média. Kdyby byli upřímní, všichni by doufali, že se střelec trefil tak, že bude Fico ohrožen na životu. Což se skutečně stalo. Politika je však komedie pro lidi, takže nečekejme ani skutečnou lítost, ani hlasitě projevovanou radost. Možná tak již jednou proklamovaný strach o vlastní bytí. A oprávněný, dojde li nám, s jakou arogancí novodobá šlechta přistupuje k obyčejným lidem a voličům zároveň. A nyní se musí bát mnohem více. I u nás. Stačila zpráva o důsledku loňského schválení nové podoby branného zákona a o nynějším sbírání informací potřebných k urychlení případné mobilizace. Představa, že by někdo povolal do zbraně naše děti, dokonce i nás, opravňuje k rázné odpovědi. Navíc nás chtějí poslat proti Rusům, kteří stáli za naším osvobozením od německých nacistů. K tomu se sníží jen fanatici a zoufalci. Vynechme ideologická poblouznění spojená s nenasytností konglomerátů a vládců Západu, také s nenávisti k Rusku zachovávajícímu si i přes jejich veškeré snahy svrchovanost, svéprávnost a bohaté přírodní zdroje. I bez těchto impulzů k zahájení války je zjevné, že jít proti Slovanům Češi nechtějí.

  Představa, že se ozbrojíme noži, v lepším případu pistolemi, a vyrazíme proti ruským tankům, dělostřelectvu a jaderným zbraním, opravdu nepatří mezi vlhké sny většiny z nás. Na rozdíl od vládních a ústavních činitelů majících jistotu, že nikam na frontu nepůjdou. Zákony si tvoří tak, aby jim zajišťovaly blahobyt, bezpečí a beztrestnost. Prostí lidé je nezajímají, jsou pro ně materiálem stejně, jako jejich majetek. Zajímají se totiž i o to, co Vám mohou pro potřeby armády uzmout. Například nákladní auta, pickupy, jeřáby, cisterny. Kdy konečně pochopí dostatečná většina, že jsme dali moc partě šílenců a necháme sebou manipulovat, aniž bychom jim ukázali, kam až mohou a kam nikoliv? Opravdu dopustíme, aby za cizí zájmy umírali členové našich rodin?

  Fico na Slovensku hovořil o nutnosti zahájit rozhovory o míru na Ukrajině a byl napaden šíleným umělcem. A my necháváme dýchat ty, kteří nás chtějí hnát na smrt? Místo toho, aby se oni museli bát? Tady už nestačí hromada hnoje před Úřadem vlády či před místem, kde se vyskytuje řeporyjský grázl Novotný. Ne, neříkáme, aby někdo použil zbraně na vyřešení problému v podobě existence Pětikoalice. Ale i tak je třeba těm škůdcům a nebezpečným zločincům vracet stejnou mincí to, co oni plánují pro nás. Možnosti k tomu jsou, jen je třeba se spojit. Příprava na válku a obětování životů našich blízkých je k tomu snad už dostatečný důvod. A střelbu na ulici může v klidu nahradit prostý trest v podobě zaslouženého vězení.

kulhavy

Jindřich Kulhavý

https://www.inadhled.live/zajimavosti/tak-uz-je-to-tady/

Průměrný počet slepic: 4.5 (72 hlasů)
Trvalý odkaz

Dost blbě nastavenej střed terče. Tam to jde do ramene.

Když už bude někdo tímto dělat politickou agitku, doporučoval bych prostředek pod ten kapesníček.

Nejsmutnější na tom je, že čin jednoho blba, kterému ruplo v bedně, se začne zneužívat k politickým bojům, viď Antoníne?

Průměrný počet slepic: 2.4 (48 hlasů)

Na hrubý pytel přece patří hrubá záplata. Teď s liberálními presstituty zametou a ještě jim ústavní většina národa zatleská ve stoje..

Jak říkával Talleyrand, "..bylo to horší než zločin, byla to chyba!"

Nechci být žádný konspirační teoretik, ale tak nějak by mne vůbec neudivilo, kdyby se časem zjistilo, že ten pán, jehož jméno si nechci zapamatovat, trpí nějakou nevyléčitelnou chorobou v terminálním stádiu, stejně jako kdysi Jack Rubby, gangster, který zavraždil Lee Harwey Oswalda, tedy, údajného vraha J.F.Kennedyho..

Průměrný počet slepic: 4.5 (46 hlasů)

co udělali za teroristické monstrum z chudáka potroublého Baldy za strom na kolejích ?

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

nato lze

Jakmile se jednou naučíte lhát, lžete už pořád

Průměrný počet slepic: 4.5 (44 hlasů)
Trvalý odkaz

Atentátem na Roberta Fica jsou nejvíce šokovaní ti, kteří nenávist vůči jeho osobě systematicky vyvolávali. A není to jen záležitost Slovenska i současná Česká vláda a její našeptávači si nesou svůj nesmazatelný díl viny.

Průměrný počet slepic: 4.9 (74 hlasů)
Trvalý odkaz

Mainstream:  .... Cintula, jednasedmdesátiletý spisovatel z Levic, je spojován s proruskými polovojenskými skupinami. K atentátu se údajně rozhodl po prezidentských volbách kvůli Ficovým útokům na veřejnoprávní média....

Si z nás dělá mainstream legraci? Z logiky věci je to proamerický parchant naladěný na liberární Čaputo Matovičovu úderku, podobnou Seznam-vládní Sorosovou kliku po vzoru Deníku-N a oficiální TV. To prostě neukecají. Taková slovenský Fan Club Pětidemolice z podtater.

Průměrný počet slepic: 4.6 (67 hlasů)

včera na Novinkách. Dobytci.

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Mě na tom nejvíc sere, jak se toho zhostili politici a zneužívají toho k boji proti svým protivníkům.

Přitom je to celkem jednoduchý. Každej, kdo je něčím nahoře, je někým takovým ohrožený podstatně víc, než my zde dole. John Lennon by mohl vyprávět.

Děda, z pár metrů se netrefící smrtelně pěti střelami, by zasloužil zapsání do knihy rekordů, jelikož takhle posrat, to by nedala ani Včelka Mája se zavázanejma očima.Je fuk, že jde o dědu, kterému bouchly saze a ruplo mu v bedně, dá se to politicky využít. Kurva, takovej atentát na vůdce, kdo z vás to má?

Průměrný počet slepic: 2.2 (50 hlasů)

.. zůstal by jsi slušným člověkem..

Průměrný počet slepic: 4.5 (57 hlasů)

právě neumím, pardon...

Průměrný počet slepic: 2.2 (34 hlasů)

Tak ona včelka Mája by určitě nestřílela na Fica, ale ani na nikoho jiného. I když, pokud si ji budeš stále brát do huby, aby jednou neudělala výjimku právě u tebe!

Průměrný počet slepic: 4.4 (48 hlasů)

.. fakt na ostrakizaci.. Navrhuji, dneškem počínaje, nereagovat na Berrnardovy komentáře, minimálně dokud se slušně neomluví..

Průměrný počet slepic: 4.3 (39 hlasů)

Ostrakizovat můžeš, vyzývat k bojkotu, ale když slušně zaprovokuji, stejně to někdo nevydrží a jsem tam, kde jsem být chtěl.

Vsadíš se?

Průměrný počet slepic: 1.9 (39 hlasů)

Já už dávno na tvé provokace (ale i jiných) nereaguji . Takovou radostí ti neudělám. Jen když začneš zase být sprostej na naši Včelku tak tehdy ti dám zabrat

Průměrný počet slepic: 3.7 (28 hlasů)

.. píše to v příspěvku výše.. Přímočará řešení zpravidla nevedou k cíli..

Průměrný počet slepic: 3.6 (11 hlasů)

zůstane volem. Ten pán psychicky ustrnul v 6 letech.

Průměrný počet slepic: 4.4 (16 hlasů)

že je žena.

Nikdy zde nepsala, že by se zabývala myslivostí, ani že by chodila na střelnici a snažila se tam něco trefit. Tudíž to asi patrně se zbraněmi moc neumí. Přesto si troufám tvrdit, že pokud bych jí to dal do ruky (tu zbraň), vysvětlil, jak se s ní zachází,, směr by asi odhadla, tak z té vzdálenosti by se určitě trefila přesněji, než ten útočník.

Ale asi máte krapet pravdu, zvolil jsem jí proto, protože my se tady trochu kočkujeme.

 

Průměrný počet slepic: 2.9 (39 hlasů)
Trvalý odkaz

připomínající šimpanze, celý říčný hned po volbách vykládal, že výsledky voleb neuznává a že udělá vše a užije všech prostředků, aby znemožnil Ficovi a jeho vládě vládnout…

Ten zmetek už hned po tom měl mít na krku sledování a dnes měl sedět v cele hned vedle toho idiota, co střílel…

Ten zákon FARA je naprosto nevyhnutný a je opravdu potřeba začít účinně likvidovat tu paralelní mocenskou strukturu zahraničních, nepřátelských neziskovek a věnovat opravdu zvláštní a nekompromisní pozornost jejím protagonistům a to nejen na tom Slovensku, ale i u nás a po tom zákoně FARA ještě prosadit zákon lustrační, který by pomohl vyčistit od neziskovkařských kádrů veškerý státní aparát dříve, než jimi bude převzat 100%-ně…
 

Průměrný počet slepic: 4.4 (67 hlasů)