Další pozvánka

Autor

Dlouho avizovaná a naznačovaná věc se podařila. „Zlí“ zemědělci vysypali před řeporyjskou radnici fůru kvalitního prasečího hnoje. Netroškařili, Pavlík Novotný tam toho má zhruba dvacet tun a může se v něm rochňat minimálně až do zemědělského protestu příští středu 22.5.2024. Akci se podařilo dokonale utajit, nikdo nic nevyzradil, nikdo to nezkazil a nikdo to nedělal pro svou osobní slávu. Jméno hrdiny zůstává oficiálně v tajnosti, ono se to stejně časem provalí. Prosím, spokojte se s tím, že tento závdavek velkého protestu příští týden udělali Myzemědělci.

Mimochodem… můžete začít přemýšlet, kdo další naše „zlé“ zemědělce naštval. Do příští středy je daleko a my nesmíme ani naznačovat.

Berte to tak, že v uplynulých dvou měsících se nespalo na vavřínech. První kupka hnoje zemědělce smířila. Agrární komora, Zemědělský svaz i Myzemědělci si podali ruce. Pak se začaly vyhodnocovat zkušenosti… především ty hořce nabyté od našich pravdomluvných novinářů, kteří ze zemědělců, kteří upozorňovali na cílenou likvidaci jejich oboru, udělali proruskou pátou kolonu. Darogoj drug… to Vondrovi už nikdy nezapomenou. Taky by stálo za to, vysypat mu něco před barák, ale vzhledem k tomu jeho umaštěnému saku i vousu, zdá se, že už to někdo udělal… těsně před jeho focením do kampaně.

Jak jsem už psal, netroufáme si vás vyzývat, abyste přišli. Slyšeli jste to už mockrát. Mnohokrát jste přišli a sliby byly větší než následná realita. Zažívali jste víc slov než činů. Jsme si vědomi, že mluvit a vyzývat už nestačí. Ale jak vidíte, pokoušíme se tedy o henty činy. Berte prosím tuto hromadu hnoje u Řeporyjce jako nezávaznou pozvánku…

Děkujeme všem, co nám drželi palce. Všem, co se nám po prvních neúspěších neposmívali. Všem, kteří na nás mysleli a díky kterým jsme sebrali odvahu k činům. Děkujeme všem, kteří pochopili, co doopravdy znamená, táhnout za jeden provaz. Děkujeme všem, kteří s námi měli trpělivost.

Nic neslibujeme. Nevíme, co nás příští týden čeká a jak na nás budou připravení. Nevíme, co si zase vymyslí vládní spin doktoři, aby se nás pokusili rozdělit, zesměšnit a najít naše slabá místa. Ale jste srdečně zváni. Zemědělci mají velké traktory, většinou mají i polní kuchyně a jsou schopni připravit opravdu dobré jídlo z opravdu dobrých surovin.

Na protestech se nedozvíte, koho máte volit. Ale rozhodně se tam dozvíte, koho volit opravdu nemáte. Stejně tak se ani slovo nemění na bodech, se kterými zemědělci do protestů šli. Na prvním místě (s velkým náskokem) je samozřejmě grýndýl. Agrární komora a Zemědělský svaz to budou popisovat v konkrétních bodech, smlouvách a paragrafech. My to budeme popisovat srozumitelně pro vás. Pro Výborného to nebude srozumitelné nikdy. Ten má zemědělství zničit. Nevěříte? Zeptejte se poradce našeho premiéra, pana Křečka.

A teď ještě to poslední. Na stránkách Myzemědělci se každou chvíli zveřejní číslo účtu. Na pokuty a právní zastoupení. Bude to zapotřebí. Jak jsem psal, minulá kupka hnoje stála dvacet mega a ještě nejsme na konci. To jen, abyste věděli, co proti nám stojí. A aby z toho někdo nezkoušel dělat aféru, rovnou říkám, že je to druhý účet Institutu českého venkova z.s. který jsme zřídili právě pro takovéto účely. Je řádně registrovaný u finančního úřadu a vše, co se z tohoto účtu bude platit, bude proti řádnému dokladu v souladu s účetními předpisy. Pokud se rozhodnete přispět, napište do zprávy příjemci, že se jedná o dar.

Institut českého venkova je schopen také darovacích smluv a začátkem příštího roku bude možné si vyžádat potvrzení o daru pro daňové účely.

Číslo účtu: 2602754124 / 2010

IBAN: CZ71 2010 0000 0026 0275 4124

Držte nám palce, peklu se už otevírá chřtán… pravda a láska má už dávno místo srdce břicho a místo duše tlamu.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (239 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Krásná zpráva:-). Nejdřív jsem četla zde, viz níže. Tak jen přidávám náhled sorošznamu:-). Snad se ty ledy už konečně pohnou. Je to hlavně i na nás! Tak se snažme!

Na facebooku se ke znečištění silnice přihlásila aktivistická skupina My zemědělci, která z akce zveřejnila záznam.

Článek

Aktivisté, kteří na sociálních sítích vystupují pod jménem My zemědělci, do kupy hnoje zapíchli ceduli, na které je kromě fotky starosty Pavla Novotného i premiér Petr Fiala a ministr zemědělství Marek Výborný. „Máme spolu nevyřízené účty,“ napsali u videa, které zveřejnili.

Na ceduli skupina připomněla také Novotného nedávné výroky o tom, že „zemědělci by potřebovali válku“, jak informoval web iDnes, podle něhož skupina také upozornila na zemědělský protest, který se uskuteční příští středu v Praze.

Starosta Řeporyjí na žádost Seznam Zpráv o vyjádření zatím neodpověděl.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-pred-novotneho-urad-v-reporyjich-nekdo-v-noci-vysypal-kupu-hnoje-251730#dop_ab_variant=1291700&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (70 hlasů)

A jeden z mnoha roztomilých komentářů:-)
Před 1 minutou
 

Dnes bude skvělý den, svítí slunce, vane mírný větřík, který nám do Prahy zavanul aktuální odér z Řeporyjí. Jen tak dál, je určitě spousta dalších míst, kde by bylo vhodné následovat Řeporyje 🤣

 

 
 
Průměrný počet slepic: 4.8 (74 hlasů)

události u kterých se Vidlák vyskytuje mne těší vždy. Budu rád, když pomohou k něčemu, co s lidmi konečně pohne. Přál bych to jemu, nám i sobě.

Ale...

Včera ráno jsem po nějaké době jel ze středu Prahy směrem do severních Čech. V opačném směru, tedy do centra Prahy se vytvořila kolona. Táhla se přes dvacet kilomerů v kuse, už z Karlína, přes Invalidovnu, Libeň, Prosek, dále na E10 až do Brandýsa nad Labem. Kolona většinou stála, někdy kousek popojela a zase stála. Kolona složená převážně z osobních aut. Soudě podle značek a modelů aut, každé z nich  vezlo, jednu nebo jednoho ouřednici nebo ouřadu. Řidičky - ouřednice - sekretářky nezahálely, telefonovaly. Ostatní lelkovali, čučeli, možná přemýšleli. Jsou tak zvyklí, dělají to pořád.  Jezdí denně z nějakého příměstského „resortu“ složeného z řadových domků a vilek - zvaných paneláky na ležato, za svojí slušně placenou židlí, do některé z pražských kanceláří.  Posadí se a obvykle celý den pilně vymýšlí, realizují a rozesílají nějaké voloviny co všem normálním lidem lezou krkem. Občas si možná některý z nich na hodinku odskočí do fitness centra, nebo  zaběhat, nebo na skvoš (oni by řekli squash), nebo setkat se s někým, někde u něčeho co je bio či eko.

Pokud začne kolem 22.5. někde nějaká další nepředvídaná dopravní komplikace, tihle všichni se ještě více semknou kolem Bruselské pětky, která jim takovýto způsob života umožnila. Přeci nedopusí změnu, kvůli které by  jednou museli dělat nějakou opravdovou, užitečnou práci! To ještě tak! Tak takhle teď žijí a takhle se teď mají noví evropané, takoví jsou i noví pražáci.

Průměrný počet slepic: 4.8 (59 hlasů)

se nepodařilo do té kupy hnoje nahnat to prase

Průměrný počet slepic: 5 (47 hlasů)

Nebylo třeba, on se tam na tajňačku chodí rochnit sám 👍

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Zásah v pravou chvíli. Novotný má kliku. Získat zadarmo dvacet tun přírodního hnojiva s dopravou až před dům, kdo z vás to dneska má. Kromě toho, hodně velká reklama nejen pro bulvárního novináře a starostu Novotného. Uvidíme kdo z toho vytěží nejvíce? Levice jako celek, nebo odboráři se staronovým bossem Středulou, Stačilo s paní Konečnou,  zlí i hodní zemědělci se svým svazem co bojuje především za dotace, nebo levicová-librálněprogresivistická - genderismem posedlá odéeska se svým chráněncem Novotným? Uvidíme. Nejlepší a světový lídr nám to možná vysvětlí.

Průměrný počet slepic: 4.7 (32 hlasů)
Trvalý odkaz

Pan Sterzik mne vždy znovu dostane. Před nějakou dobou jsme se s manželkou dohodli na podpoře alternativních webů a od té doby posílám začátkem každého měsíce 2000 korun zpravidla dvěma subjektům dle zcela svobodného výběru. Prostě co v uplynulém období zrovna zazvonilo. Rádio Universum, občas pan Svatoš, Modrý Jelen, Protiproud či VK, ...a Vidlák. Ten ve výběru málokdy chybí, vždy znovu mne potěší originalitou a zároveň průbojností myšlenek. Ukazuje se, že zemědělci mají v krvi mnoho trpělivosti. Příprava ... dlouho nic ... setba ... dlouho nic ... péče ... ... sklizeň. A pak zima, v hojnosti či bídě. V dalším kole se zohlední chyby předchozí sezóny a jede se dál. Nahlíženo optikou dnešního dne se ta zdánlivá slabost předchozího protestu ukazuje jako těžká váha. Přeji všem zúčastněným hodně síly k odporu, budou ji potřebovat. Něco mi říká, že establishment je v současnosti v těžkých problémech a opravdu nemá náladu na žerty. Pokud se bude 24. května ještě něco dít, rád je přijdu podpořit i osobně. Vojtěch, Akureyri

Průměrný počet slepic: 4.6 (68 hlasů)
Trvalý odkaz

Prosím Vidláka o radu. Jsem z Moravy na rozhraní Hané a Valach a pravidelně jezdím na všechny demošky, kde byl Vidlák 3x na Rajchla, dále odbory učitelské a poslední zemědělci a příští týden je v úterý Středula a ve středu :o) zemědělci a já chodím na 12-hod směny ranní X noční a oba dny nedám a vyhovuje mi spíše úterý. Ale zase si říkám Středula aspeňák, ale zase si ho naší vrchní odboráři zvolili, tak to není zase až takový zmetek (I když co předvedl v prezidentské kampani, dále po demošce učitelů poprvé na Malostranském náměstí distancování od Vidláka..), když nepojedu ve středu (rád bych, ale musím do práce), jestli mi doporučí to úterý, ale mám strach, ať to tam není fraška...nemáš nějaké info? Dík předem za doporučení nebo nějakou radu. LaďaS 

Průměrný počet slepic: 4.8 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

by mělo být v base. Tam má místo svoje a ne v kupce hnoje!

Průměrný počet slepic: 5 (40 hlasů)

On má vyšší inteligenci, než většina zdejších diskutérů, z bulváru dost ostré lokty, rád provokuje. O obec se postarat umí. Já bych ho za starostu bral. (kurva, to zase bude slepic...)

Průměrný počet slepic: 1.7 (24 hlasů)

on provokuje záměrně. Má to pak zajímavé reakce a výsledky. Když se váš protivník rozzuří, hezky se odkope. (něco o tom vím).

Průměrný počet slepic: 2.2 (17 hlasů)

je inteligentní bytost. Rozhodně nepodceňovat. Ale snad už mu tu podmínku brzy promění….

Průměrný počet slepic: 4.9 (13 hlasů)

Kdyby  váš  guru Novotný Řeposvině prohlásil místo: „Češi jsou nejhorší národ, nevděčnej. Tenhle českej plebs by měl klečet na kolenou a děkovat Fialovi.", ale "Židi jsou nejhorší národ, nevděčnej. Tenhle židovskej živel by měl klečet na kolenou a děkovat Fialovi." a místo: "Opice, vybombardovat, napsal starosta Novotný o Palestincích." , ale "Opice, vybombardovat, napsal starosta Novotný o Izraelcích", budete mu také tleskat pozvete si ho starostovat k vám? 

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (12 hlasů)

ani vyšší inteligence nemůže nikoho omluvit pokud se projevuje jako hovado. Ba, tím více to svědčí o tom, že ten člověk nemůže být v pořádku. Možná je inteligentní, ale  jinak je to protekční hajzl, který si beztrestně dovoluje to, za co by běžný občan tvrdě pykal u naší "nezávislé" justice.

Průměrný počet slepic: 4.9 (18 hlasů)

nerad sdílel i Moravu

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Pěkný signál ... 🫡

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)